Helle-Norsk jente i London - Vet du hva Nandos er? Jeg vet hvert fall at det er DIGG

Vet du hva Nandos er? Jeg vet hvert fall at det er DIGG

Vi valgte Nandos på Ealing Common, rett ved siden av tube station'en, herlig når man ikke er i humør til å gå milevis! Dette er en Portugisisk kjede, den på Ealing Common er da den første som ble laget i UK. Så de har hovedsakelig wraps men også pitta (haha, første gang jeg leste det med to 't' så skjønte jeg ikke hva det var de mente....) og siste valget var, ja det husker jeg faktisk ikke. Så velger man hvor sterkt man vil ha det og tilbehør og slikt. Påfyll med så mye drikke man vil og velg og vrak mellom så mye sauser du vil. De har også burgere og litt annen mat, men alt er hvert fall kylling. Jeg gikk for medium, perfekt sterk og perfekt str på maten, eller, jeg ble faktisk veldig mett, men sånn vi liker det!

 

Her har dere jenta som fikk dratt oss alle med, hun var der en gang med noen(?) og ble hekta, og jeg skjønner hvorfor, takk for at du fikk oss med!

Tror hun fant noe fremmed og mystisk...

 Visste dere at ejg er vann-drikker? Jeg liker ikke brus, boblene gjør vondt på tungen. Har drukket melk og vann hele livet, men nå kan jeg ikke drikke melk lenger heller, så kommer til å bli mye vann på meg fremover!

Dette var min wrap, nam nam


Kaffe er derfor blitt drikke nr. 2 på listen min, jeg avsluttet så klart måltidet med en americano, må få nevne at de hadde veldig god kaffe her! Hihi

 

Har du vært på Nandos noen gang?

 

 

Signatur

Kommentarer
Postet av: Ungdomsperioden - En blogg for ungdommer

Nam! Det så kjempegodt ut! Nei, jeg har aldri vært der :)

19.mar.2011 @ 01:14
My page: http://ungdomsperioden.blogg.no
Postet av: Ungdomsperioden - En blogg for ungdommer

Sv: Tusen takk for en skikkelig hyggelig kommentar! Du skulle bare ha visst hvor mye det betyr for meg! <3 Blir så glad! Jeg synes du har en veldig fin blogg. Jeg synes det er veldig spennende å lese om livet ditt i London. Så mye inspirasjon å hente fra deg! Det er et STORT pluss for at du har et nydelig design og tar fine bilder. Stå på!

-Mathilda :D

19.mar.2011 @ 01:50
My page: http://ungdomsperioden.blogg.no

Bare litt info: Jeg kommenterer ALLTID tilbake, men om du spør om det eller legger igjen reklame, ja da kan du glemme det :)

Navn:
Slipp og fyll ut hver gang

Mail: (Bare jeg som får se)

Din side:

Kommentar:Trackback
Trackback-URL for dette innlegget:
http://blogsoft.no/trackback/ping/26660391
hits Free advertising