Helle-Norsk jente i London - Dette er hvorfor jeg er en dyrevennlig blogger!

Dette er hvorfor jeg er en dyrevennlig blogger!

Jeg er en av de mange dyrevennlige bloggerne her i landet om du ikke har lagt merke til det. Det vi prøver å få spredd mest er vel egentlig mest hvordan man kan unngå å bruke produkter som er testet på dyr, og ikke kjøpe noe som helst form for pelsklær. Jeg har selv vært på en revefarm da jeg var liten (helt tilfeldig) og jeg kommer aldri i mitt liv til å kjøpe pelsklær, det er det verste jeg har sett noengang, og alt jeg så har brent seg fast i hukommelsen min. Men jeg vil også gjøre dere der ute obs på maten dere kjøper. For all del kjøp mat man vet er fra frittgående dyr som har hatt et fint liv, selv om det kanskje er dyrere, men det er uansett verdt det.

 

Om du mener det ikke er verdt det så bare se på denne videoen her som ligger på Youtube. Jeg orker ikke ha videoen på bloggen min, jeg advarer, den er virkelig ille. Jeg satt her helt sjokkert med hele genseren full av tårer. De dagene jeg ikke får mat fra frittgående dyr skal jeg virkelig være vegetarianer, veganer faktisk.

 

Om dere tror pels er helt greit så kan dere jo bare ta en titt her, her, her og her.

 

Og dette er hvorfor du ikke skal kjøpe produkter som er testet på dyr. Og du tror kanskje du ikke fåt kjøpt produktene du vil om du skal gå rund tå tenke på dette, da tar du grundig feil. HER har du en liste over merker som IKKE har testet sine produkter på dyr og listen er lang.

 

Og om du i tillegg har et kjæledyr og til og med da kjøper ekte pelsprodukter, da må det jo være noe alvorlig galt meg deg? Er du ikke glad i dyret ditt kanskje? Du vet jo godt at dyret ditt føler smerte, tror du ikke minken eller reven som du har rundt halsen eller på hetta de også føler noe?

 


Hvordan kan du ha samvittighet til å gå rundt med noe sånt noe på deg?

 

En ting er når et villdyr feks elg blir skutt på jakt for mat, den dør pang (nåde den jegeren som ikke kan å skyte og treffe på første skudd!!), og vi er jo kjøttetere vi mennesker skal ikke nekte for det. Og så klart, når hele elgen blir spist så mener jeg ikke pelsen skal kastes, da mener jeg at den SKAL brukes, for dreper man et dyr skal ALT på dyret bli brukt til noe. Derimot dyr som blir født og oppvokst i fangenskap bare for pelsens skyld og resten blir kastet, det er bare avskylig.

 

Meld dere inn her og bli en dyrevennlig blogger du også! Da har jeg gjort noe for å hjelpe, nå er det din tur. Takk for meg.

 

Hva mener du om alt dette?

Skal du melde deg inn?

 

 

Signatur

Kommentarer
Postet av: Ungdomsperioden - En blogg for ungdommer

Bra skrevet! Nei, uff, jeg har sett bilder av dyr som har blitt brukt for testing av sminking o.l og det var ikke noe pent syn for å si det sånn :S

20.mar.2011 @ 02:49
My page: http://ungdomsperioden.blogg.no
Postet av: vmaa

AMEN! Kunne ikke sagt det bedre selv! Jeg skal melde meg inn så fort jeg får orden på bloggen min :)

20.mar.2011 @ 21:36
My page: http://vmaa.blogg.no
Postet av: Helle i London

vmaa: Så braaa!! Spre det videre, we can make a change =))

20.mar.2011 @ 22:31
My page: http://mylondonlife.blogg.no/

Bare litt info: Jeg kommenterer ALLTID tilbake, men om du spør om det eller legger igjen reklame, ja da kan du glemme det :)

Navn:
Slipp og fyll ut hver gang

Mail: (Bare jeg som får se)

Din side:

Kommentar:Trackback
Trackback-URL for dette innlegget:
http://blogsoft.no/trackback/ping/26690806
hits Free advertising