Helle-Norsk jente i London - Pudding

Pudding

Denne dagen har vært hard, tung og sliten. Skjønner ikke hva som har skjedd, altså jeg var helt pudding i går kveld og la meg kvart på 10!! KVART PÅ 10. Det er sykt, og jeg sto opp kvart over 7, det betyr 9 og en halv time søvn! Og allikevel var jeg like trøtt (hvis ikke enda mer) som jeg pleier å være når jeg legger meg sent. Det var et ork å stå opp, enda mer ork å kle på seg, i tillegg var jeg kald. Så jeg har gått rundt i dunjakken min mens hele London går i tynne jakker og synes det er varmt hehe.

Takk og lov at engelsktimen i dag gikk i å se på andre ha fremføringer og at jeg hadde min forrige uke. Og kaffen var på plass fra første time av. Men den hjalp ikke noe særlig, er jeg over en viss trøtthet så blir jeg jo bare enda trøttere av kaffe. Og ikke nok med å være trøtt, herregud så støl etter mandagens trening (som var sykt digg btw). Men men, dro nå til Energize i dag igjen og fullførte, og i morgen blir det hvile, ok en liten rask løpetur da..

Så nå har jeg ednelig fått plantet rumpen godt ned i sengen etter en VARM dusj og litt shopping. Og jeg har kjøpt noe så spennende som:

Matbokser i forskjellig str. Har 2 store fra før av, de er geniale!Også vurderer jeg å starte en håndklestil, å gå med håndkle på hodet hele tiden. Er så stress å gjør noe med håret, så hvorfor ikke bare beholde håndkle på?

 

Hvordan har din tirsdag vært?

Signatur

Kommentarer
Postet av: Kristina S-Pettersen

ganske fin egentlig :)

22.mar.2011 @ 19:19
My page: http://kriistiinaa.blogg.no/
Postet av: Chesca

Kjempe fin blogg =)

22.mar.2011 @ 19:21
My page: http://chesca.blogg.no
Postet av: Helle i London

Chesca: Tusen tusen takk =))

22.mar.2011 @ 19:29
My page: http://mylondonlife.blogg.no/
Postet av: Ungdomsperioden - En blogg for ungdommer

Har hatt en fin dag, det har vært en ganske fin vårdag noe som vil si at sola varmet ganske godt i dag :D

22.mar.2011 @ 22:09
My page: http://ungdomsperioden.blogg.no

Bare litt info: Jeg kommenterer ALLTID tilbake, men om du spør om det eller legger igjen reklame, ja da kan du glemme det :)

Navn:
Slipp og fyll ut hver gang

Mail: (Bare jeg som får se)

Din side:

Kommentar:Trackback
Trackback-URL for dette innlegget:
http://blogsoft.no/trackback/ping/26774927
hits Free advertising