Helle-Norsk jente i London - Treningsøkt med en hyggelig, fremmed fyr

Treningsøkt med en hyggelig, fremmed fyr

Trodde jeg skulle trene helt alene i dag uten musikk men sånn ble det ikke nei! Fikk låne musikk av min kjære, men som jeg faktisk ikke hadde bruk for, bortsett fra oppvarmingen da. For jeg endte nemlig opp med å trene med en fremmed fyr i dag, først switchet vi bare på annen hver gang på den ene rygg-maskin-ro something, noe jeg synes er helt greit siden jeg er vant til å gjøre det. Men han var jo hyggelig og praten gikk greit så endte opp med at vi trente mer sammen. Han hadde visst rygg og underarmer i dag noe som passet med bra siden jeg hadde overkroppen i dag minus skuldre. Så ja, ryggen har fått gjort noen nye øvelser. Kan ikke si at jeg virkelig har fått kjørt meg, for jeg vil få teknikk i øvelser før jeg tør å ta i, hehe har ikke helt troen på meg selv hele tiden.. 

 

Men en ny øvelse var deadlift. Jeg synes den stangen er srkemmende enda, og er redd for at ryggen min bare skal dø haha. Men jeg likte denne øvelsen faktisk! Så når jeg gjør det litt tyngere så kommer jeg til å skjønne hvorfor det heter deadlift tror jeg... For han fyren så hvert fall ut som han skulle dø på slutten haha. Ok tullaa... Nei jeg tullet egentlig ikke. Også har underamene fått kjørt seg, aldri trent de før, hvert fall ikke bevist. Au, det brant.. Men må le når man trener med gutter/menn (hvor går grensen for hva de er?), altså når de tar minst dobbelt så mye, ofte 3 ganger så mye som jeg gjør, haha! 

 

Og må bare nevne en ting jeg likte med fyren, han undervurderte meg ikke fordi jeg er jente som visse gjør. Han mente jeg kunne prøve tyngre hele tiden enn hva jeg fåreslo, takk for at du ikke undervuderer meg! Nok at jeg undervurderer meg selv hehe... Og ikke var han noe sånn "vise seg frem fyr" heller, er det noe jeg absolutt HATER som er så turn off som det kan få bli, så er det de guttene/mannfolka som står å speiler seg mer enn de trener.. Gaaash, stop it. 

 

Når jeg først har et treninginnlegg her må jeg nevne en annen ting som er veldig forskjell på gutta her og de i Norge. Treningstøyet til folk! Altså, 90% av gutta har vel på singlet, altså har du muskler så ok. Men unnskyld til alle jeg kanskje fornærmer/fornermer(?) nå, men altså når de spinkle mennene og guttene går rundt i singlet, - enda verre, bretter opp t-skjorten - så blir jeg bare, jeg vet ikke helt hva jeg blir jeg... Og jentene her da, herregud. I går var det en jente i skjørt med øredobber på str. med sitt eget hode, trenger jeg si noe mer? Også alle mageviserne som diller rundt, slutt å distraher folk mens de prøver å trene haha jeg klikker! 

 


 Jeg sa jo jeg skulle starte en håndklestil.Liker du å trene med fremmede? 

Hva synes du om klær og trening?

 

Takk for meg, om 1 uke blir det den deilige badstuen på Condis ♥ 

Signatur

Kommentarer
Postet av: Livet på Svalbard

Er jo gøy å prøve noe nytt:D

01.apr.2011 @ 18:45
My page: http://ninasittliv.blogg.no
Postet av: Iselin !

trener ikke så mye, ehehe. : p

01.apr.2011 @ 19:01
My page: http://iselinrosseland1.blogg.no
Postet av: Ungdomsperioden - En blogg for ungdommer

Haha, så morsomt! :D

01.apr.2011 @ 19:41
My page: http://ungdomsperioden.blogg.no
Postet av: Cecilie

hahah, så morsomt!

- uff, nå fikk jeg dårlig samvittighet overfor meg selv.. har ikke trent på et par uker

01.apr.2011 @ 21:33

Bare litt info: Jeg kommenterer ALLTID tilbake, men om du spør om det eller legger igjen reklame, ja da kan du glemme det :)

Navn:
Slipp og fyll ut hver gang

Mail: (Bare jeg som får se)

Din side:

Kommentar:Trackback
Trackback-URL for dette innlegget:
http://blogsoft.no/trackback/ping/27044165
hits Free advertising