Helle-Norsk jente i London - Om 24 timer er jeg på vei til Norge.. Vil/vil ikke

Om 24 timer er jeg på vei til Norge.. Vil/vil ikke

Egentlig burde jeg vel stå mer eller mindre inni speilet nå og kline denne elskede sminken inn i trynet. Men akkurat nå bare føler jeg ikke for det, jeg vil skrive. i dette øyeblikk kunne jeg skrevet en hel novelle til dere, det er ofte sånn om morningen. Jeg burde starte å skrive ned drømmene mine, som i natt da jeg bakte kaker til lillebror sin bursdag, på badet, så kom gjestene, og det var bare 1 dl deig, men deigen smakte hvert fall godt til tross for at den var blå... 

 

Om 24 timer så er jeg på vei til Norge jeg! Vil, vil ikke? Jeg har så blannede følelser. Reise fra sommer til vinter strider jo imot hele meg. Reise fra et midlertidig hjem hvor du har blitt så vant til å leve, hvor du elsker språket rundt deg. For å komme hjem til regler og plikter, jobbe for å tjene penger, og venne seg til den norske skolen og alt på nytt igjen. Ok, jeg skal jo ikke hjem for godt nå, bare hele påskeferien, må legge fra meg en hel koffert! Ikke lett å pakke 20kg man ikke kan ta med tilbake igjen. 

 

På den andre siden. Har dere noen gang tenkt over hvor deilig det er å bare kunne gå å titte i kjøleskapet, ta akkurat det man vil? Har du noen gang tenkt over hvor shampoen, balsamen og tannkremen kommer fra som bare alltid står på badet? Setter du pris på det at du har ditt eget rom hvor du ikke trenger å ta hensyn til noen?

 

Jeg har funnet ut at jeg savner mammaen min som ordner alt for oss. Og rommet mitt, badet mitt og så klart lillebroren min. 

Men nå har jeg dårlig tid hehe, må sminke meg og løpe av gårde. Men trernger en kaffe i hånden, for jeg er stuuptrtt og starter dagen med markedsføringsprøve! Signatur

Kommentarer
Postet av: Andrea Sveinsdottir

ha en fin dag :-)

08.apr.2011 @ 09:16
My page: http://aboutandrea.blogg.no
Postet av: mamma

Sier bare... er glad i deg <3

08.apr.2011 @ 15:33
Postet av: Ungdomsperioden - En blogg for ungdommer

Du får ha en god tur hjem igjen! Er du ferdig med utvekslingsåret ditt eller skal du bare være på ''ferie''? :)

08.apr.2011 @ 17:28
My page: http://ungdomsperioden.blogg.no

Bare litt info: Jeg kommenterer ALLTID tilbake, men om du spør om det eller legger igjen reklame, ja da kan du glemme det :)

Navn:
Slipp og fyll ut hver gang

Mail: (Bare jeg som får se)

Din side:

Kommentar:Trackback
Trackback-URL for dette innlegget:
http://blogsoft.no/trackback/ping/27216484
hits Free advertising