Helle-Norsk jente i London - Legen tok alt blodet mitt... Og snart blir det tatovering!

Legen tok alt blodet mitt... Og snart blir det tatovering!

Nå sitter jeg med en kaffe i vårsolen fra min elskede kaffemaskin som jeg har savnet så inderlig mye! Titter i norske blader og skal egentlig snart lage middag. Dagen startet med en morgenøkt på Condis med Juliemor, utrolig deilig, rygg skuldre og armer fikk kjørt seg sånn passe i dag, kondisjon også! Pulsklokke har jeg funnet er et morsomt leketøy! Håper Julie er død i morgen hoho! Og takket være henne får jeg 2 gratismnd på Condis ! Om noen vil ha 1 mnd gratis trening på Condis så er det bare å si ifra ! Og jogging i solen om morningen er herlig, i fremtiden må jeg ha en jobb som starter på ettermiddagen, eller sånn 12, da hadde alt vært herlig!  


Se så lyst det er hihi, masse sol! ♥

 

Så fortet jeg meg hjem og hoppet inn i dusjen, holdt nesten på å tryne! Så gikk jeg til legen, med frokosten i hånden, hvor jeg skulle sjekke litt ting og nivåer i kroppen. Så 3 blodprøver tok damen, hun fylte 3 store rør!! Jeg er sikker på at hun tok halvparten av alt blodet jeg har i kroppen, og at på til våger hun å si at jeg har tynne blodårer! Haha... For jeg har aldri hørt det før...  Og et stort steg i riktig retning mot å vinne over sprøytefobien min!! Første gang jeg har tatt sprøyte og det kom ikke en eneste tåre! Jeg er skikkelig stolt av meg selv! ♥ 


 Au au hehe.... Kameraet mitt er i 2. etg og ehm, den trappen er for det første litt for langt unna meg, og for det andre så er den er litt for lang til at jeg orker å gå opp den nå... Ikke glem at jeg lider av blodmangel, jeg er utslitt! 

 

Noen andre som har sprøytefobi?Signatur

Kommentarer
Postet av: Ungdomsperioden - En blogg for ungdommer

Jeg liker ikke å ta sprøyter, så hver gang en setter en sprøyte i meg, så ser jeg bort xD

14.apr.2011 @ 14:45
My page: http://ungdomsperioden.blogg.no
Postet av: vmaa

Hahah du er så genial! Er ikke noe særlig glad i å ta sprøyter men jeg overlever da :)

Jeg har forresten vurdert deg på bloggen min http://vmaa.blogg.no/1302729617_bloggvurdering_mylond.html :)

14.apr.2011 @ 23:23
My page: http://vmaa.blogg.no
Postet av: Helle i London

vmaa: Hehe jeg prøver så godt jeg kan =D Men må bare si tusen tusen millioner takk her også jeg!! Kjempekoselig alt du skrev, setter veldig pris på det! =))

14.apr.2011 @ 23:36
My page: http://mylondonlife.blogg.no/

Bare litt info: Jeg kommenterer ALLTID tilbake, men om du spør om det eller legger igjen reklame, ja da kan du glemme det :)

Navn:
Slipp og fyll ut hver gang

Mail: (Bare jeg som får se)

Din side:

Kommentar:Trackback
Trackback-URL for dette innlegget:
http://blogsoft.no/trackback/ping/27374116
hits Free advertising