Helle-Norsk jente i London - En herlig påskefrokost i solen jeg føler for å dele hits

En herlig påskefrokost i solen jeg føler for å dele

Når bestemte alle seg for å ha morgentrening på Condis? Jeg var der bare 1 time etter at de åpnet, trodde det skulle være litt færre folk.. Ikke gikk treningen så bra heller, alt jeg har å si er AUUU armen min. Jeg føler meg helt mørbanket, hele underarmen er øm og rar. Tatoveringen har allerede begynt å kvitte seg med overflødig blekk, og huden "sprekkerish". Så den salven jeg har er min beste venn! Og jeg selvfølgelig dunket jeg både manualer og apparater i tatoveringen, gjorde det ikke akkurat bedre hahaha! 

 

Min grønne omelett hvor jeg i dag skjulte grønnfargen:


1 egg + 2 hvitter (vanligvis 1 men nå hadde vi bittesmå egg, bortsettt fra det første hele egget jeg tok... Kan ikke alle                                          høner ha like store egg?)

1 tomat

1 sjalottløk (gråter ikke så mye av den, også kan man bruke en hel og slipper å kaste/spare... desutten er den                                          bedre synes jeg)

Litt løvtynn kalkunfilet med spanske urter

Litt ost

4 frosne spinatklumper jeg tinte 

 

Vanligvis blander jeg alt dette sammen i en bolle før jeg putter det i stekepannen, og da blir omeletten helt grønn. Men i dag ville jeg ha gul, påske jo! Så tok i spinaten i pannen så den ble pakket inn hihi. Jeg synes heller ikke denne krever noe form for krydder ettersom det er mye smak fra den kalkunpålegget. Også hadde jeg litt frisk, kald salat ved siden av da så klart. Og ikke glem kaffen og vannet, helst melk men kan ikke drikke det lenger uansett hvor godt det er..

 
Også må man så klart ha noe å lese på mens man spiser på terassen ute i solen, og Donald slår ALDRI feil, spesielt ikke når det er påskenummeret! 

 

Jeg har hatt denne påskefrokosten nesten hele ferien faktisk jeg haha, men med forskjellig innhold. Det er jo så godt å enkelt. Men i dag ble det litt mye, jeg er stappa. Jeg som håpet på å orke sjokolade hehe....

 

Hva hadde du til frokost i dag?

Signatur

Kommentarer
Postet av: Lena

nam, det så godt ut!

23.04.2011 @ 18:32
My page: http://leenads.blogg.no

Bare litt info: Jeg kommenterer ALLTID tilbake, men om du spør om det eller legger igjen reklame, ja da kan du glemme det :)

Navn:
Slipp og fyll ut hver gang

Mail: (Bare jeg som får se)

Din side:

Kommentar:Trackback
Trackback-URL for dette innlegget:
https://blogsoft.no/trackback/ping/27590823
Free advertising