Helle-Norsk jente i London - 4,5,6 ? mangeretters familiemiddag hvert fall!

4,5,6 ? mangeretters familiemiddag hvert fall!

Familiemiddagen i går var kjempekos! Og som alltid var det god mat å få! Altså, det er alltid noe nytt for meg å prøve ut, nytt kjøtt, krydder, smaker and so on. Fikk kost litt med misntemann før han la seg også, og lekt med nest minstemann. Tiden har gått så utrolig fort og gutta har blitt så store! Jeg blir faktisk babysyk til tross for at jeg har blitt skremt fra å få barn etter tiden min i London! Også må vi ikke glemme lille Capo da, en liten chihuahua, han er så farlig altså! Må si jeg følte meg veldig voksen i går også da, siden jeg var den eneste fra vår lille bit av familien som var på middagen haha. 

 

Første rett besto av hjerteskjell og en type skjell til som finnes i middelhavet samt var det små krepsehaler? Hitill i mitt liv har jeg likt alt av sjømat og lurer på når det skal komme noe som jeg faktisk ikke liker. Så var jo veldig spent siden jeg ikke har vært borti skjellmat før. Men dette var megadigg! Skjellene var i en rød saus med masse digg i. Neste rett var så klart påskelam nam nam. Med en god soppsaus med 2 forskjellig type sopper i, og så klart grønnsaker, bifftomat nam! 

 

Så var det ost og kjeks, hadde liksom bestemt meg for å huske navnet på disse ostene, men desverre.. Men jeg er sær, altså man skal ikke spise mugg.. Men jeg smaker alltid når det er ny mat, uansett hva! Men holdt meg til den vanlig kremde osten med hvitløk (og urter?) jeg! 

 

Så var det kake og is nam nam!

 

And then godis!


Har du smagt Labans påskeseigmenn med ski på bena? Haha kunne ikke annet enn å le av dem jeg... Men sorry, sure skrikerunger er fremdeles favoritten, ettrfulgt av fruktige seigdamer!

 

Liker du hjerteskjell eller andre skjell?

Signatur

Kommentarer
Postet av: Ungdomsperioden - En blogg for ungdommer

Aner ikke. Har ikke smakt det før :)

24.apr.2011 @ 22:04
My page: http://ungdomsperioden.blogg.no

Bare litt info: Jeg kommenterer ALLTID tilbake, men om du spør om det eller legger igjen reklame, ja da kan du glemme det :)

Navn:
Slipp og fyll ut hver gang

Mail: (Bare jeg som får se)

Din side:

Kommentar:Trackback
Trackback-URL for dette innlegget:
http://blogsoft.no/trackback/ping/27620074
hits Free advertising