Helle-Norsk jente i London - Beastly ~ film

Beastly ~ film

 Her har dere en typisk jente, romantisk klissje film som jeg liker å kalle det. Faktisk mener jeg dette er en klissje film som kunne fungert for gutter også. Jeg har aldri vært noe særlig fan av sånne romantiske filmer hvor alt er så fint og flott og alle lever så lykkelig, så skjer det litt drama men så finner man sammen igjen og blææh. Kanskje fordi jeg er sjalu og skulle ønske det var meg? Hehe, men det sier vi ikke til noen. Jeg er mer glad i action filmer hvor det skjer litt, atlså, bare skyt de som irriterer deg! 

 

Uansett, som de fleste sikkert har fått med seg(?) så er det da filmens kjekkas, som tror alt handler om utseende og at det er veien til suksess her i verden, som blir forvandlet. Litt fairytale magic kanskje, men han blir nå hvert fall the beast. Stygg.no Men så har man alltid den søte jenta som er i alle filmer som ser det indre. Men nå skal jeg ikke fortelle mer selv om man egentlig skjønner hele filmen bare av å se traileren. 

 

Men ja, selv jeg likte denne filmen. Har aldri vært så kjæresyk før jeg... Må egentlig ikke se sånne filmer, MAN HAR IKKE GODT AV DET! Heh. Men et par timer i uken hvor man kan drømme seg bort skader vel sikkert ikke.. Så for å ende dette før jeg babler mer vil jeg avslutte med å si at dette var en utrolig søt film både på kjærestefronten, familiefronten og livsfronten. For kanskje kjekkasen har noe i alt han sier i begynnelsen? Får man mer ved å være pen? Jeg må nesten si ja... Jeg har hvert fall følelsen av det i blant. 

 

Har du sett beastly?

Hva synes du om den?

Tror du utseende gjør at man kan komme 'lenger' her i verden?
Signatur

Kommentarer
Postet av: Ida & Christine

Ååh, har ikke sett den men har skikkelig lyyyst! Det er en moderne utgave av "Skjønnheten og Udyret", er det ikke det? :) Jeg tror nok at det hjelper å være pen/attraktiv/kjekk, men om man oppfører seg som en drittsekk/bitch og er en rævva person så ødelegger man for seg selv og da kommer man ikke langt i livet.. ;)

27.apr.2011 @ 21:54
My page: http://findingparadise.blogg.no
Postet av: Ungdomsperioden - En blogg for ungdommer

Nei :)

28.apr.2011 @ 09:57
My page: http://ungdomsperioden.blogg.no
Postet av: laura

Har ikke set filmen endnu, men elsker bogen♥

-Filmen kommer ikke til Danmark :s

Og til det sidste spørgsmål, ja, uheldigvis!!

28.apr.2011 @ 13:23
Postet av: annaovekv

Jeg så den i går og synes den var helt grei.

Ja, jeg tror faktisk det. Det burde ikke være sånn, men utseende spiller en rolle for de fleste. Men mange har det liggende bak i hodet uten å egentlig ville det, hvis du skjønner.

07.mai.2011 @ 19:05
My page: http://annaovekv.blogg.no

Bare litt info: Jeg kommenterer ALLTID tilbake, men om du spør om det eller legger igjen reklame, ja da kan du glemme det :)

Navn:
Slipp og fyll ut hver gang

Mail: (Bare jeg som får se)

Din side:

Kommentar:Trackback
Trackback-URL for dette innlegget:
http://blogsoft.no/trackback/ping/27708241
hits Free advertising