Helle-Norsk jente i London - Londontips ~ butikker

Londontips ~ butikker

Har fått en del spørsmål om å skrive innlegg om hva man kan foreta seg i London, tips på steder, btuikker, spisesteder, turistting and so on. Så ja, jeg kan jo rable ned til dere det jeg har fått med meg her i London. Så tenkte å starte med btuikker, da i hovedsak klær siden det er det de fleste har spurt om. Så jeg vil da nevne mine favorittbutikker: 

 

First of all: TOPSHOP/TOPMAN

Absolutely love it! Men desverre ikke noe særlig billig, helt vanlig i pris egentligRiver Island: En annen elskbar butikk, både for gutter og jenter, men dette er en høyere prisklasse igjen


Bershka, rett og slett en kul, chilled og fin butikk. Ganske normale priserFavorittskobutikken min Office! Altså, jeg har lyst på alt der, nesten.. Ikke en billig skobutikk, men billigere enn Norge er det hvert fall


Monsoon Accessorize put together is amazing. Vil du ha tilbehør så løp dit, samme når det gjelder badetøy og strandplagg. Og helt fine priser


Har alltid likt Mango, men femdeles er Mango i Italia favoritten, litt over vanlig priser
Alle kjenner vel Sarah, faktisk synes jeg de har mindre og mindre å gi i det siste, dette er også en btuikk som fremdeles er best i Italia hehe. Og Zara i London vs Norge er egentlig ganske likt prismessig..

 

Så er det et par butikker til som jeg digger som bare er helt noe annet enn alt i Norge, men som jeg så klart aldri husker navnet på... Jo og jeg må vel nevne Primark som er stort og billig, men jeg er ikke så fan av klærne deres, rett og slett fordi de ikke passer meg... Men tilbehøret deres og sko liker jeg! Ballerinasko for 2 pund, trenger jeg si mer?

 

Så hvor finner man disse butikkene? Vel.. OVER ALT, om du vil ha ALT samlet på ett sted (utenom Primark) som er innendørs, men føles utendørs, fult av spisesteder og god plass på regnfylte dager, så anbefaler jeg WESTFIELD (på Shepherd's Bush) på det sterkeste, jeg kunne bodd der! 

Så har vi Oxford Street så klart, men er du som meg som HATER masse folk, stappa butikker og får halveis klaus så dropp det, hvert fall på lørdager rundt to tiden, mer kaos har du aldri sett skal jeg si deg. 

Du finner også butikkene på mindre steder sånn som Ealing Broadway hvor vi bor, vi kan gå dit og alle butikkene er der. 

 

Håper dette var til bittelitt hjelp til de som har spurt, selv om jeg regner med at alle gentlig har hørt om disse butikkene haha. 

 

Hvilken butikk er din favoritt?EDIT: Anette minnet meg på den ene butikken jeg glemte navnet på! NEW LOOK ofc, hvordan kan jeg være s glemsk. Masse fine sko der og ganske snille priser!

Signatur

Kommentarer
Postet av: ezel - helene og michelle

vet ikke helt :s

02.mai.2011 @ 15:26
My page: http://ezel.blogg.no
Postet av: Anette

I London var nok favorittbutikken min Zara - men tror nok jeg kunne funnet en del fint på River Island, New Look osv hadde jeg tatt meg bedre tid. :)

02.mai.2011 @ 16:21
My page: http://anettee95.blogg.no
Postet av: Ungdomsperioden - En blogg for ungdommer

Kjekt :D

02.mai.2011 @ 17:29
My page: http://ungdomsperioden.blogg.no
Postet av: Therese

Takk!! Veldig bra med tips! :) Liker best primark, liker klærne veldig godt og de er jo sykt billig!! :)

02.mai.2011 @ 18:54
Postet av: svejn

Good to know!:- ) Drar til London i juni! :- D

04.mai.2011 @ 21:42
My page: http://www.svejn.blogg.no

Bare litt info: Jeg kommenterer ALLTID tilbake, men om du spør om det eller legger igjen reklame, ja da kan du glemme det :)

Navn:
Slipp og fyll ut hver gang

Mail: (Bare jeg som får se)

Din side:

Kommentar:Trackback
Trackback-URL for dette innlegget:
http://blogsoft.no/trackback/ping/27809382
hits Free advertising