Helle-Norsk jente i London - Tatoveringen etter 2 uker - 1 dag

Tatoveringen etter 2 uker - 1 dag

Jeg fikk spørsmål om hvordan tatoveringen min så ut nå, så hvorfor ikke dele på nettet hvor forjævlig ekkel den er også... Alle i den virkelige verden får jo se det! Jeg sutrer skikkelig når det kommer til denne tatoveringen hehe.. Jeg eier ikke smerteterskel og tatoveringen gjør fremdeles vondt. Kjennes ut som det verste skrubbsåret jeg har fått i hele mitt live rett og slett. Og det sprekker og og blør, og blir tørt og vondt og jeg smører den så mye jeg kan for i det hele tatt å overleve. 

 

Ok, tullaaaaa. Jeg er ikke såå dramatisk av meg, men jo, den gjør vondt, sårvondt that's it. Jeg bare gruer meg pittelitt til å måtte gå gjennom det samme EN GANG TIL!! For den trenger refill både inni og på kanten.. Så ehm, jadda... Hei igjen ekle nål med blekk i. 

 

Vil bare poengtere at det er ikke sånn her for alle som tar tatovering, noen gror jo kjempefort! Men min kropp kan ikke å gro sår, sånn er det bare. Hullene i øret tok 1 år, piercing i navelen, ja den ble nettopp fin! Det gikk fortere enn ørene når jeg tenker meg om heh. Og andre småsår har jeg i ukesvis før de gror og får gjerne arr også. Men who cares, no pain no gain, og det gjelder ALT i livet. Det er heller ikke lett å ta bilde av den for jeg har på 200mm linsa på speilrefleksen og jeg har rett og slett ikke lang nok arm haha. Jeg må MYE lenger unna det jeg tar bilde av for å få det klart, og da jeg prøvde det så tok jeg bilde av alt mulig annet rart enn armen.. So bear with me... Men dere kan hvert fall se HVOR skorpen sitter nå, vel og merke rett etter en dusj mens såret fremdeles er vått. For da ser det ikke like ille ut, hehe. 

 

Gror kroppen din sår fort?

Signatur

Kommentarer
Postet av: mammatokle

Fin tatto da iallefall :)

Tja, jeg vil si det gror fort med meg ;p Litt usikker da, for jeg følger ikke med xD

05.mai.2011 @ 20:11
My page: http://www.mammatokle.blogg.no
Postet av: Torunn Hjulstad och Miriam Barene

det var kjempe fin tattovering, jeg er litt usikker på om kroppen min gror fort, både og kanskje :C

- TORUNN

05.mai.2011 @ 20:27
My page: http://www.hjulstadbarene.blogg.no
Postet av: Ungdomsperioden - En blogg for ungdommer

Nice :D

05.mai.2011 @ 20:59
My page: http://ungdomsperioden.blogg.no
Postet av: mamma

hmm makro.... instilling ????

det tar tid... men det er ikke såå lenge siden

syns det ser normalt ut jeg

klem og superklem :-) <3

05.mai.2011 @ 21:42

Bare litt info: Jeg kommenterer ALLTID tilbake, men om du spør om det eller legger igjen reklame, ja da kan du glemme det :)

Navn:
Slipp og fyll ut hver gang

Mail: (Bare jeg som får se)

Din side:

Kommentar:Trackback
Trackback-URL for dette innlegget:
http://blogsoft.no/trackback/ping/27885784
hits Free advertising