Helle-Norsk jente i London - Jeg elsker livet mitt!

Jeg elsker livet mitt!

Ja jeg lever og ja jeg har det bra. Ok jeg kan få lov å late som noen lurte, kan jeg ikke? Uansett, jeg har ikke blogget på lenge, men jeg har hatt mye og gjøre og masse stress. Men nå er jeg så glad og vil dele det med alt og alle på alle mulig måter! JEG FIKK 6'er PÅ 400meter I ØSENDE ØSENDE REGNVÆR! 

 

JEG ELSKER LIVET MITT! 

 

Men ok, nå skal jeg ikke ta av mer, men faktisk begynner livet å komme på skinner nå. Vet litt mer av hvor jeg står med ting og tang og ting går bedre. Nå skal jeg begynne å leve hvor jeg bare tar ting som det kommer. Uten stress, uten altfor mye tanker, for jeg trenger virkelig å stresse ned. Alt jeg vil er å komme tilbake i rutiner, med søvn, skole, trening, mat, alt, hele livet. Og alt annet skal jeg bare ta som det kommer, vil man noe nok så får man det til, det fikk jeg bekreftet i gymen i dag hihi. Jeg tror rett og slett jeg har kommet til et punkt i livet hvor ting går fremover, faktisk er det nok tatoveringens skyld. Den var en bigtime move on for meg. Jeg er markert for livet nå, jeg vet jeg ikke kommer til å glemme nå, så på tide og starte å leve nå! 

 

Wow jeg er skikkelig dyp i dag, tror jeg ble litt påvirket av norsktimen vi hadde i dag, hvor vi så på en film hvor en av hovedpersonene irriterte meg grønn. Fremviseren manglet også rødfarge, så alt var faktisk ganske grønt også...  

 

Men nå skal jeg på condis med mamma'en min!


Jeg håper dere alle har en bra dag og lever livet så godt dere kan! 

 

A life lived in love 

will never be dull.

Signatur

Kommentarer
Postet av: Ungdomsperioden - En blogg for ungdommer

Grattis! Så heldig du er! Hadde 3000 m test på skolen i dag og kan ikke si at jeg fikk det samme resultatet som deg. Haha, det gikk rett til h..... xD

18.05.2011 @ 18:17
My page: http://ungdomsperioden.blogg.no
Postet av:

Så bra at ting faller på plass! :D

19.05.2011 @ 15:02

Bare litt info: Jeg kommenterer ALLTID tilbake, men om du spør om det eller legger igjen reklame, ja da kan du glemme det :)

Navn:
Slipp og fyll ut hver gang

Mail: (Bare jeg som får se)

Din side:

Kommentar:Trackback
Trackback-URL for dette innlegget:
http://blogsoft.no/trackback/ping/28166158
hits Free advertising