Helle-Norsk jente i London - Tror jeg skifter blogg gitt...

Tror jeg skifter blogg gitt...

Ja da, jeg lever, i beste velgående til tross for at jeg har vært hos legen i dag og blitt frastjålet en god del blod. I tillegg failet damen så jeg trodde jeg skulel blø i hjel, som om jeg ikke hadde nok sprøyteskrekk fra før av liksom.. 

 

Uansett alt ruller og går, skole, trening og venner, livet mitt har å blitt som alle andres føler jeg. Ok bortsett fra at døgnet mitt består av 25 timer, ikke spør meg hvordan, men jeg har en ekstra time med awesomeness som ingen andre har! Så usikker på om jeg fortsetter å blogge eller ikke, om jeg gjør så kommer vel bloggen til å handle mest om trening, foto, kaffe og total randomhet. Saken er det at jeg kan ikke lenger blogge på "mylondonlife", jeg blir deprimert hver gang jeg leser det, fordi... JEG ER I OSLO!!! Ikke noe mer London, jeg gråter....

 

Så jeg kommer til å fortsette å blogge på www.molnesh.blogg.no som er bloggen jeg egetnlig har brukt som designviser. Jeg komemr så klart til å poppe inn innlegg om London enda, og svare pås pørsmål om London (og alt mulig annet rart) når det kommer, jeg er nå enkel sånn hvert fall! 

 

Så ja, fra nå av så må dere ture HIT !

Signatur

Kommentarer
Postet av: Elisabeth : ]

Jeg har fotokonkuranse på bloggen min, være med? :D

27.05.2011 @ 16:36

Bare litt info: Jeg kommenterer ALLTID tilbake, men om du spør om det eller legger igjen reklame, ja da kan du glemme det :)

Navn:
Slipp og fyll ut hver gang

Mail: (Bare jeg som får se)

Din side:

Kommentar:Trackback
Trackback-URL for dette innlegget:
http://blogsoft.no/trackback/ping/28386383
hits Free advertising