Helle-Norsk jente i London - Bilder

How am I supposed to move on, without something new to move on to ?


Thailand 2010/2011
I'm lost in myself


Jeg forvirrer meg selv mer og mer. Ting jeg vil, men ikke gjør, ting jeg bør gjøre som jeg heller ikke gjør. Ting jeg må manne meg opp til, men som jeg ikke klarer. En vakker dag skal jeg lære meg å konfrontere folk om det jeg vil, si nei, og rett og slett be noen dra dit peppern gror!

 

Morgendagens plan: 

 

♦ 0900 Løpetur og null condis... stygge helligdager.

♦ 1110 Date med Nana nydelig, sushi og kaffe

♦ 1500 Tatovering, oslo ink

♦ 1800 Condis? 

♦ - 0000 Skryte og løpe rundt og vise frem tatovering / sitte hjemme i smerte og halvveis død og trøstespise is.

 

Hva skal du på vår lange fredag?


Internett som krangler, null tatovering, sol som skinner, en jente in a hurry

Image and video hosting by TinyPic

Dere skal få vite alt etterpå, men nå skal jeg ut og møte to venninner, vi har en trippeldate tidelig på morgenen ♥


Life is the sum of all your choices


Do you 'heart' it deep?Jeg fikk faktisk aldri med meg hva det egentlig var reklame for....


Say hello to goodbye

//weheartit// ~ Shontelle


Jeg møtte Justin Bieber på joggeturen min

Tok meg en joggetur i solen på litt mer enn 3 kvarter, skulle egentlig gjøre det i dag tidelig før frokost, men jeg kom meg aldri ut av sengen hehe. Det var så kaldt! Kanskje jeg burde tatt turen da uansett, for nå var det varmt! Solen stekte, så digg å ha på svart løpetights å kjenne solen brenne lårene, herlig! Men tilbake til overskriten, i løpet av de mnd'ene jeg har vært her i London har jeg vel funnet minst 1 dobbelgjenger til alle jeg kjenner! Og ikke kjenner, denne gangen så jeg Justin Bieber sin. haha. Stakkars gutt.... Det var nesten så jeg måtte stoppe opp for å se en gang til, men så tentke jeg nei, han skal ikke få ødelegge min solskinnstur.


Ja, sommeren er her ♥

 

Har du møtt mange dobbeltgjengere?


En svane-vask ~ foto
Japp, sommeren er her ♥

 

Hva synes du?


Gjessene er tilbake ~ fotoWhat do you think?

Har gjessene kommet tilbake dit du bor?


Londons tydligste vårtegn ~ bilder

De er over alt ♥


Humle, helt klart første og sikreste vårtegn ♥


Kjærestepar ♥


Farger ♥


Gjessene er tilbake ♥


Dunungene er kommet, trenger jeg å si noe mer? ♥

Stolt mor // uredigert ♥


En vakker vårdag å være tuist i London på~ bilder

Det er lørdag, jeg skulle egentlig stå opp 0930, ta meg en joggetur før jeg satte med ned med en deilig frokost og en god kopp norsk kaffe laget på presskanne. For så å gå ut å møte Drenusha kl 1100 på Tesco. Dagen ble ikke helt som planlagt, jeg våknet litt over 11 av en melding fra Drenusha som lurte på hvor vi var, mobilen min, min kjære HTC magic hadde sviktet meg atter en gang. akk så trist, jeg fikk ikke joggeturen min som jeg trengte så sårt. Så da var det bare å hoppe i klærne, kline på seg sminken å løpe av gårde og ut i solen, Planen i dag var å besøke Harrods og Tower Bridge, perfekt i dette været, jeg gikk i skinnjakke, legg merke til det, ikke noe dunjakke!

 

Trærne her i byen er nydelige, har sett et perfekt mandeltre gjennom vinduet på tuben som jeg er nødt til å få tatt et bilde av, det ser ut som en rosa sau på toppen av en tjukk pinne.


Her har dere forresten vår nærmeste station, Northfields, ellers er også Ealing Broadway i gåavstand.


Kan du finne oss?


Harrods er jo egentlig som alle andre store senter, bortsett fra matdelen, ikke gå inn dit sulten!


Også fant jeg min fremtidig bil, jeg skal jo bli den neste Bond-piken, så ja.


Hyde Park er megakos med mye å se på


Blant annet sånn freestyle på rollerblades som er så populært for tiden


Her skal jeg en gang stå med min kjære i solnedgangen akkurat som i filmer, noe så romantisk... æææææsj


De har til og emd egen vei for hestene


Tror dere ikke jeg freaket ut av duene når de skulel sitte VED SIDEN AV MEG, mer eller mindre OPPÅ meg mens jeg spiste. Jeg har jo blitt angrepet så mange ganger av de at jeg er på nippen til å gråte når de flyr 2 cm unnda trynet mitt.
Jeg har fremdeles ikke prøvd å ringe fra en slik en, falut? Ja...
Desidert den kuleste bussen i byen


Marinen eller flyvåpenet, hva skal jeg velge? Må vel går for flydelen, vil være nærmest mulig jagerflyene wiiii. Må bli bestiss med en som kjører det så jeg kan få smisket til emg en liten prøvetur! Jeg kan seriøst ikke dø før jeg har sittet på med et! Mener jeg leste om at Norge har fått nye fly nå også? Eller har jeg drmt det også...


Fikk litt vondt av å se på dem de gangene de tryna og rullet bortover! Au, gale mennesker!Min nye modell, han hørte på meg å greier! Ba han stå stille, vri hodet mot emg, og kunne bare prøve seg å fly av gårde før jeg hadde fått tatt  bildet mitt.

Dagens innkjøp på Harrods, helt klart det beste kjøpet jeg har gjort i løpet av hele Londonoppholdet, NORSK VANN ♥

 

Har du besøkt noen av disse stedene i London?


Liker du sopp? ~ foto
Aroma sopp (en type champignon) ~ jeg elsker sopp, beste man kan ha til en god biff! Noe vi hadde i dag, nam nam.


Are you vulnerable? ~ I am..

A walk in the sunshine ~ photos

I ag har jeg vært på en misslyket jakt på bursdaggaver, men det er alltid en ny dag i morgen! Det første jeg møtte på veien var sol, fuglekvitter og et nydelig rosa tre. Jeg mannet meg til og met opp i dag og ba til værgudene om at jeg skulle overleve, jeg droppet nemlig dunjakken og gikk for en av skinnjakkene. Jeg overlevde, så vidt. På veien hjem haglet det i solskinnet, ble nesten litt redd jeg, det var ganske store hagel.

 


Etter å ha tittet litt rundt måtte jeg selvfølgelig ha meg en kaffe, fant meg en ny café, og de hadde faktisk virkelig god kaffe. Bestilte en americano, og den var fyldig og god. Jeg rørte rundt i svart gull og ikke vann, lenge siden! Veldig mørk kaffe, den var akkurat sånn jeg liker den, men ikek syrlig, nam. DEt er virkelig deilig å gå rundt emd musikk i ørene i solen og se så mange blide folk. Og enda bedre å sitte ned med en kaffe of studere alt og alle. Men nå skal jeg gå å lage meg lit mat og ta en tur i matbutikken med noen venniner, wiiii, MATBUTIKK. Heh

 

Hvordan er din dag?

 

 


Ppeacock necklace and a lovely cup of tea

 


Smykke fra Monsoon Accessorize

 

Hva gjør din dag perfekt?

 


Våren har kommet til London ~ bilder

Hele uken egentlig har været vært helt herlig! Våren har virkelig kommet, solen skimmer, himmelen er blå, knopper spretter ut over alt og folk setter ut blomster. Det er så koselig! Nå gleder jeg meg til jeg kan gå uten dunjakken hehe. Våren er kanskje her og solen skinner, og det er vel sikkert rundt 10+ grader, men ehm, det er jo egentlig kaldt. Men i forhold til Norge, vi burde gått i bikini! Kos dere i kulden mens vi koser oss her! Ikke lurt å si, bank i bordet, ellers kommer Murphey å tar meg.. Det vil vi ikke.

 Do you wanna be different?

I do


Søteste inlegget ever! Tigertemplet ~ foto

 
Kameraet ville ikke samarbeide i begynnelsen da vi ikke fikk lov å bruke blitz, typisk.. Uansett samma hva, de var så sinnssykt søte og koste med dem alle, moste dem rettere sagt. Vi var på morgenprogrammet 0700 ca (ja det var vanskelig å stå opp, men tanken på å få kose med så fantastiske skapninger gjorde det lett allikevel). Først matet vi de halvårgamle ungene med flaske, store babyer det! Så fikk vi kose med de minismå som var 1 mnd gamle! Jeg visste ikke hvor jeg skulle starte når det gikk opp for meg at jeg skulle få kose med minismå tigere som ikke kunne gå en gang og gråt som små grisunger om man løftet for mye på dem. De var så trøtte og slappe, med store valpemager, hehe. Stakkars småttiser, håper de fikk sove i fred da vi gikk fra dem! Så gikk vi tur med de store, for så å leke med dem, vaske dem, mate dem med kylling og så gå tur meg store STORE tigere. De halvtårgamle ungene hadde jo allerede poter på str. med hendene mine!

 

På slutten fikk vi se de store STORe tigerne i action, og tigere kan virkelig hoppe! Også hadde vi kjæresteparet da, så søte, de susser.

 

Også kom det en random antiloperådyr sak. Det var  stk av den, men dene ene fortsatte å gå mot oss. Så jeg bare spurte mamma om hun trodde den ville kose med oss, så jeg bare gikk sakte bort, var klar til å se den løpe av gårde men neida, den bare sto der den, den likte å få kos den mens den bare stirret dumt på alle de rare turistene haha.

 

Dette er virkelig noe jeg kommer til å huske for alltid, tigere er fantastiske skapninger, vakre, og nå har jeg faktisk vært med, tatt på, lekt med, kost med både store og små.

 

Har du kost med tigere?


English sunset ~ fotoJeg håper natten går fort, så morgendagen kommer.

 

Planen for i morgen:

 

Stå opp 0715

Dra å trene 0815 mens de andre stikker til skolen/hjem

Hjem

Ordne meg selv

Ordne alt annet

1330 dra til Heathrow

2040 norsk tid, bli hentet av mamma i ny bil <3

 

God natt lille verden som leser dette !


London og "syden" i ett ~ fotoDen typiske stolpen med strømledninger til over 40 hus, må si jeg føler det litt utrygt, heh. Og rett ved siden av sto det faktisk en palme av noe slag. Var nesten så jeg fikk litt varme i kroppen da jeg så den!

 

Men nu skal jeg dra og trene, pugge til matteprøve, ha matteprøve, gjøre mamma stolt, og finne bh til kjolen min. Fin dag! Ok, bortsett fra matteprøven da....

 

Har du palmer der du bor? Har faktisk sett en del hus med falske palmer i hagen....


Just A Dream ~ foto/sang

Image and video hosting by TinyPic

 

Jeg fant knopper, i november, trodde det betydde noe. Noen dager senere var de visne, tørre, de døde.. Sakte men sikkert.

 

Det er fakta nå, vinteren er her. Men en ting er sikkert, mannen min synger fremdeles fantastisk!


Everything is dying ~ foto


Death is sort of beautiful, though

 

Ikke glem spørsmålsrunden HER

 

Hva synes dere om høsten?


I thought I could fly, so why did I drown ~ Foto


Vigra.

 

Jeg har sett litt for mye på Vampyrserier... Noen som kjenner igjen sangen og vet hvilken vampyrserie den er fra?


Take me away ~ foto

(photo by me)

Flytrafikken her er stor i London, jeg liker fly jeg.

 

Noen som er reisesyke?


What a beautiful day!

Jeg vet ikke helt hva det har vært med denne dagen, men den har bare vært helt herlig. Dagen har gått fort, men på en rolig og flytende måte. Egentlig lurer jeg på om jeg har vært høy på noe i hele dag. Våknet da Caro ordnet seg i dag og lå og var glad for at hun hadde kommet seg opp når hun skulle og fikk orndet seg og kom seg av gårde til det hun skulle. Så sov jeg videre, og våknet til solskinn og en syngende fugl, når sånt skjer, da må det bli en bra dag!


Så jeg satt og spiste frokostblandingen min i ro og mak mens jeg så på en episode av DR. House, leste Donald, kledde på meg og dro for å trene. Så løp jeg i 1 time på 10 - 14. Fornøyd med det, og i morgen blir det styrke. Så dro jeg og møtte norskgruppa og jobbet med norsken som gikk fort og greit. Skjønner virkelig ikke at denne dagen kan ha vært så bra med tanke på at øreproppene mine sviktet meg på banen, eller den ENE øreproppen gjorde... For så at en dopa veps skulle fly oppi annsiktet mitt og jeg var så redd at jeg nesten trodde jeg skulle gråte på banen full av fremmede folk....

 

Tror kanskje alt har vært så fint fordi alt jeg har hatt i tankene har vært
At jeg reiser til Thailand 18. des, wiiii.

 

Hvordan har deres dag vært?


The autumn has finally arrived to London ~ Foto

Hva synes dere? Har høsten kommet til dere?


Which strå? ~ Photo

1.

 

2.

 

3.

 

4.

Tatt på Beitostølen alle sammen....


Jeg er syk og vil ha noe å gjøre, JEG VIL LESE DIN BLOGG

Jeg sitter jo her, syk fremdeles... Ikke så mye å gjøre, spise nytter ikke, får jeg får jo ikke puste, dessuten smaker ikke det jeg putter i munnen så veldig mye.. Begynner å bli litt lei av å se på filmer og serier, orker jobbe mer med designet, og orker ikke tryneboka eller lignende heller...  Og jeg har leeenge hatt lyst til å finne meg mine faste blogger å lese! Og det er noe annet enn å sitte å se på filmer!

Så bare legg igjen et lite fotspor og sørg for at bloggadressen din er med!Bilde er fra en tur på Huk i sommer

 

Tusen hjertelig takk for at dere gjør dagen min litt mer underholdende!


It's written in thes stars!


* At jeg skal har motorsykkel, love Ninja, men den jeg helst vil ha så jeg på Kreta, en eller annen Honda, jeg må drla tilbake og stalke fyren som hadde den... Om jeg måtte hatt scooter eller hva man kaller det skulle det vært en lyseblå Vespa

* At det skal bli Indian summer her denne helgen, derfor SKAL jeg være frisk i morgen

* At jeg skal til Thailand i julen

* At jeg har 3 bøker pluss skolebok å lese ut rimelig fort

* At det snart kommer en pakke i posten til Miss Helle

* At  Seasons come and go, but I will never change, and I'm on my way..... HOME om 7 mnd

* At jeg trenger masse søvn i natt for å bli frisk selv om jeg har sovet masse i hele dag

 

God natt søte små!


I like this pub!


Jeg var veldig sliten etter natten før, heh

Men her starter jeg og familyen vår 2. dag sammen i London !

Liker dere pub'er?


Det er noe med britiske og biscuits!


Caution I'm Hot
Hagen min i makro ~ Fotos

Jeg kom over kamerautstyret vi har, både 70-300mm linse og mange mellomlinser og flere polaroidfilter og bla bla. HVORFOR VISSTE IKKE JEG OM DETTE!? 

Så nå har jeg prøvd ut mellomlinsen på 36mm sammen med 18-55mm linsa og polaroidfilteret, fant ut etterpå at det var på, haha.


Min favorittblomst(etter Orkideé og Kattøye), for den åpner seg BARE om det er stråelnde sol rett på den, litt skygge så lukker den seg. Den er rett og seltt som mamma og meg, hoho.De stygge "prestekragene" ville jo ikke så stille... Men men, litt redigert også.

Quote about tears ~ Foto


Tatt ved dammen vår i hagen i dag faktisk.

Empty bucekts ~ FotoMade by me.... Jippi liksom! 

Tullaaa, men nå skal jeg ete Tika Masala, nam nam! 

Typisk norsk ~ Foto
Fra hytta på Beitostølen


Bumblebees ~ Foto

 


Without you ~ Foto

This bench shouldn't be standing there alone. Two people should be sitting on it. Or just me and Dotten! I will miss you Dotten!


Dotten skal på repp, igjen.. + FOTO ~ Blåklokker

Japp, Dotten, min elskede minipc er syk... Igjen.. Eller, han ble aldri frisk sist gang han var hos legen rett og slett. De glemte å ordne webcam'en hans, og de ødela høytalerne hans....

Så i morgen, skal jeg spille en liten, uskyldig, dum, blond jente som ikke kan noen ting(ber om at det står en MANN i disken!) for å få han til å tro på meg at de ødela høyttalerne! For det er lenge siden han kom tilbake fra repp, men jeg hadde ikke tid til å levere han på nytt siden vi skulle på ferie og slikt. Og jeg har til og med rotet bort kvitteringen, great...
Så i morgen, etter 15min på skolen med London updates, så bærer det av gårde til computercity! Skal blogge fra min andre pc, jeg må bare rydde pulten først, hehe... Og det er så stress å få inn bilder på den, for jeg må bruke kabel. Herregud, plugge her og plugge der, istedenfor å bare dytte inn en liten brikke! Så nå skal jeg overføre ALT nytt på Dotten over på den eksterne hardiscen...

 

Wish me and Dotten good luck ! Jeg MÅ få han tilbake før London!! Ehm, det var noe mer jeg skulle si, men jeg er jo meg, og jeg er GLEMSK!

Tatt på Beitostølen ..
Bare ønsk meg lykke til, jeg er jo allerede godt i gang med det blonde, så dette burde funke...

Tistel, Beito ~ Foto

Spinalonga, tørt ~ foto

Hvilken prestekrage ~ fotoBloddråper eller grå vanndråper?

Ubesluttsomme meg.....


Beitostølen i svart-hvitt ~ fotoVisste dere at disse blomstene, hvis du plukker dem til rett tid, så kan du bruke dem som smellbongbonger. Ved å slå de inn i håndflaten, poff.

(blogg er visst liker meg visst bedre når bildene er redigert, da lar den meg faktisk laste opp bildene=)
Hva synes dere, eller er dere mer for 'fargebilder' ?

Kreta, strå med 'blomsterkule' ~ Foto


Kreta ~ Spinalonga


Tok med meg solen hjem fra Kreta

Endelig er det kommet litt sol. Tro det eller ei, jeg sitter på terrasen nå i shorts og bh bare! OG jeg fryser ikke! (Så lenge solen ikke blir borte da...) Også venter jeg på en herlig middag, nam nam.Chrispy Chicken, taco opplegg.

Prestekragene våre har blomstret masse mens vi var borte! Synd egentlig, for de lukter dritt... Men samtidig er de pene...

Disse blomstene er en av mine favoritter. For de må ha masse sol og varme for å åpne seg. Med en gang de får skygge så lukker de seg. Så de er rett og slett som meg, når solen kommer så åpner de seg og lever. Jeg skal ta med meg den planten og flytte til et varmere sted med masse sol.

Og menser jeg sitter å prøver å slikke litt sol (ettersom jeg allerede har begynt å bli hvitere siden jeg kom hjem..) kommer denne billen deisende ned i fanget mitt!

Og forstyrret solingen min... 

Hei elskede solen <3

Har dere hatt sol i dag?

Stokk ~ Vigra ~ Foto


En random stokk som sto midt ute i nowhere .


Turkis sjø + plante ~ Foto


Null redigering, annet enn navnet mitt.

Bouganvilla'er er utrolig fine!

Tok et kjapt bilde av det første som møter oss når vi går ut av hotellet. Det er Bouganvilla'en over inngangsporten til hotellet(?) over gaten.  Kan ikke si annet enn at de er flotte, skulle ønske de vokste sånn i Norge også!

Rosa blomster ~ Kreta

Kuer ~ VigraJa, jeg har en greie når det kommer til kuer....


Måke ~ Vigra

Høyballer~traktoregg - Vigra


Lill'bro og mamma ute på tur. De hvite runde klumpene som ligger spredt, eller i dette tilfellet samlet, rundt på jordene, høyballer, eller er det det det er? (veldig dårlig norsk setning.....) Vi har hvert fall fra jeg var bitteliten kalt det for traktoregg!

Kaller dere disse hvite kulene for noe?

Fyrtårn - Vigra


Et søtt lite fyrtårn vi fant på turen (:


Kuer - Vigra

Her er et bilde til fra slekts treffet på Vigra.


Profilbilde

Sliter med designet og bildegreier nå, så må poste bildet her for å få en nettadresse som funker....

Tykkeste kosekatten ~ VigraEn random feit katt som kom til oss da vi var på en liten sightseeing på Vigra. Lenge siden jeg har vært borte i en så kosete katt, den gikk rundt og stjal kos fra absolutt alle, og var veldig passende at den kom, for det var iskaldt den dagen, så jeg brukte den som varmepute  <3


Sommer og blomstertrær

I dag har været vært så utrolig fint! Ok, litt mye skyer i skoletiden, men etter skolen var det kjempe fint. Har sittet ute og fått lest til matteprøven under dette pæretreet.

Har dere hatt sol i dag?

Nesten Sommer

Nå vil jeg nesten si at det er sommer, bare se hva jeg fant i hagen i dag!
Den har kommet helt av seg selv, ikke plantet :)


hits Free advertising