Helle-Norsk jente i London - Blogg

Bytter til www.molnesh.blogg.no!Da er jeg ca 100% på plass. Har bare igjen en del endringer på designet, menyer, kategorier og slikt! Så fortsett og følg meg her 

 

http://molnesh.blogg.no/


Er det blogg.no som er på trynnet eller blogglisten.no?

Ok, enten har blogg.no problemer emd å holde styr på statistikken på bloggene sine, ellers så er det blogglisten.no som har.Den 19. mars 2011 sa blogg.no sin statistikk at jeg hadde 174 lesere (altså unike lesere, ikke samme person flere ganger) og 305 sidevisninger (som da så klart kan være samme personer felre ganger). Mens blogglisten.no ga meg noen helt andre tall den samme datoen 19.mars 2011. Nemlig 224 lesere og 324 treff.

 

Så hvem er det som ikke klarer å gjøre jobben sin her?

Blogg.no eller blogglisten.no ?

Har du opplevd dette før?


Hater blogg dere også?

Oooooooo f*ckings K! Er det bare jeg som blir hatet av bloggdottno ? Har ikke hatt problemer med bilder på evigheter, men nå får jeg søren meg ikke endret design nå!..... Jeg hadde endelig bestemt meg for å sette meg ned, jobbe med det og virkelig anstrenge meg, så kommer jeg til lagredelen. MAN FÅR IKKE LAGRET ! fml

Noen andre som har problemer?

Blogg sammarbeider igjen! Edit!

Nesten hvert fall! Fikk lastet opp de 2 siste bildene fra xxl-shoppingen nå. ENDELIG! Måtte bare ta noen dager.. haha
Så da komemr kanskje innlegget om innkjøpene fra Kreta også, om blogg vil det da.. Man vet jo aldri! Men tuuusen hjertlig takk blogg for at dere lot meg laste opp bilder igjen! For da kan jeg faktisk fortsette å blogge.

Trenger å komme i litt sommerstemning, så nå sitter jeg å ser over bildene fra Kreta mens jeg koser meg med en deilig kaffe. Og venter på at maten skal synke ned i magen, jeg er stappmett!

Har dere hatt noen problemer med bloggen deres?

Edit, blogg krangler igjen... Aldri ta seieren på forskudd....

Blogg.no kjøss meg i ræva!

Blogg.no kjøss meg i ræva!! Er det bare jeg som har problemer? ALT klikker, og får ikke lastet opp bilder, greia påstår at det er feil format, jeg har bare lastet opp bilder fra det kameraet siden jeg begynte å blogge!!! DET ER JO JPEG FOR F!!

Tror jeg snart finner meg et annet sted å blogge.

Ny blogg = Mye jobbing

Jaaa.... Da har jeg opprettet enda en ny blogg for mitt london-år. Så nå har jeg overført en del gamle innlegg for å få inn forskjellige kategorier, og fordi jeg skal lage en meny og mye mer. Så det står enda en god del igjen å gjøre på designet. Men man får uansett så mye mer lyst til å blogge når man har noe helt nytt og endelig er fornøyd, så da er det verd arbeidet! Men tror ikke jeg kan fortsette å jobbe mer med bloggen nå, klokken er faktisk 3, om natten. Og jeg sov ikke noe, ehm, "natt til i går" blir det vel.. Klokken ødelegger virkelig talemåten min.. Anyway, jeg fortsetter forhåpentligvis i morgen, selv om vi får besøk, og jeg skal pakke, for på tirsdag blir det Kreta!  Men nå må jeg klare å komme meg opp trappen og opp i sengen min før jeg sovner på sofaen foran den 4. filmen i kveld... God natt!
Håper dere får mareritt alle sammen


hits Free advertising