Helle-Norsk jente i London - Ferie hits

Jeg skal visst til York i helgen

Lørdag, TIDELIG drar vi på klassetur til York! Skal bli digg å sove 6 timer på buss vet jeg... Har vært der før og det er kjempefint der, hvert fall de stedene jeg var den gangen! 

 


//Random pics fra google//

 

Så dette blir da helgens plan:

 

Saturday 2nd April 2011

 • Coach pick- up at 08:30am from college at The Grange, Ealing Common
 • Students are given packed lunches before departing
 • Arrival in York ? 1pm approx.
 • Check in at YHA ? 1:00 pm and then free time.
 • Visit Jorvik Viking Centre ? 3.00pm
 • Dinner at a restaurant of your choice.

Sunday 3rd April 2011

 • Continental breakfast at YHA ? 8.30am
 • Check out of YMCA and load luggage onto coach ? 9.15am
 • Visit Castle Museum ? 10.00am
 • Free time in York
 • Departure 2.00pm from York and 6pm arrive at The Grange, Ealing Common.

 

Har du vært i York?

 


Kanchanaburi

Etter 3 netter i Bangkok kjørte vi bil i 3 timer til Kanchanaburi og bodde på et deilig spahotel ved en elv, på andre siden var Burma om vi forstår kartet og elven riktig.. Avslappende og deilig hotell, med masse massasje!

 Så snille vi var, feide 1 meter hver, med en hjemmelaget men herregud så effektiv kost! Sopelime ligner det vel mer på, søren, skulle ha sjekket om den kunne fly før jeg dro..


Vi hadde en veldig søt bro der


Tror dere ikke jeg fant thailandske kuer med hengehalser og megaører eller? Se så søte!


Broen til Burma, vi tok visst Juleferien i 2 land vi
Jeg fant det etterlengtede treningssenteret! elipsemaskinen min, jeg savnet deg!
Kald kaffe i varmen, nam, ingen ting er bedre. Men ikke lett å finne en god en, hvorfor lager de alle kalde kaffer søte, hvem bestemte liksom at kalde kaffer alltid skal være søte?

 

Her leide vi sykler og syklet inn til byen hver dag, første dagen sa de faktisk de folka som var vakt ved bommene at vi ikke fikk dra utenfor hotellområdet. Jeg var jo helt sjokkert og sa at jeg ville jo ut, så ringte damen noen og snakket og så var det visst greit allikevel.. Merkelig. Hotellområdet var faktisk svært, jeg lette etter mamma og Fred den ene dagen og gikk rundt hele greia, jeg rotet meg faktisk bort, men fant en kokosnøtt på veien, så om det skulle bli krise hadde jeg hvert fall ikke tørste ihjel..

 

Hva slags massasje synes du er best?

Liker du kuer?


Fineste restaurant jeg har vært på noen sinne! ~ Bangkok

Skal ikke ha litt høyere do dører da? Nede i 1. etasje mens Ole var å fikk ny dress, dress code vøtt, han trengte visst mer. Så mens de var og fikset det så måtte vi jo gjøre noe, vi ble faktisk fulgt til doen, søtt.


Aldri vært i en bar med så fin utsikt før!Live musikk var jo kos, damen som sang var veldig flink faktisk


Da jeg kom ut på toppen der oppe, og ble slått rett i fleisen av den utsikten og trappen ned til restauranten, wooow! Jeg var helt satt ut, fikk gåsehud over hele meg, jeg, SÅ fint var det.


Var innom et fantastisk smykkested dagen før, eller samme dag var det vel. Uansett, de hadde sykt mye fint, diamanter, rubiner ALLE mulig stener og metaller. Er det noe jeg er svak for så er det of course diamanter som de fleste jenter, men perler, det er tingen. Jeg fikk svarte perler! Smykke, ring og øredobber, wiii, svarte perler altså, kjempefine!


Selv vesken min fikk en 'stol', kunne ikke ligge på gulvet nei.


Jeg vet ikke hvordan det skrives, men starter på engelsk: Fant meg hvit trøfler, måtte jo testes ut eller alt trøffelsnakk. Nam, den suppen var herlig, fikk faktisk ganske suppedilla i Thailand.Hovedretten: Endelig mat for meg, her fikk jeg biffen min ja! Og den var HERLIG. Du trengte ikke tenner for å spise den skal jeg si deg, og den sausen, skulle ønske jeg kunne lage den selv, aner ikke hva det var, men har aldri smakt noe lignende. Og jeg spiste poteter også faktisk, for den potetmosen, nam. Her snakker vi fettbommbe ja. Heh..

 

Desserten var et vanskelig valg, men gikk for denne sjokoladekakesouffletingtangen Helt flytende i midten og sprø luftig aktig utenpå, munnorgasme!


Dette var valg nummer to! Takk og lov at Fred bestilte den så jeg fikk smake. Det var sjokolade, vanilje, kaffe og kanel. Wow, de is'ene var PERFEKTE for meg.


Jeg elsker å bli tatt bilder av altsåFantastisk utsikt fra 64. etasje! Jeg hadde gledet meg til heisturen og håpet det skulle kile i magen, men vi var oppe på 5 sek og jeg hadde ikke merket at vi rørte på oss annet enn at jeg fikk dotter i ørene...

 

Jeg kan lette venne meg til en sånn livsstil hver dag, null problem! Og hvorfor gir ikke alle restauranter like små porsjoner og bare lar være å gi alt det unødvendige tilbehøret man aldri spiser. Her spiste jeg opp hver eneste porsjon og jeg var ikke stappet da jeg gikk derifra, restaurant for min mage virkelig.

 

En ting jeg har ledd mest av på denne turen og hengt meg oppi, ikke på et eneste spisested har vi alle fått maten samtidig noe jeg alltid har sett på som noe av det mest normale, men her fikk vi det endelig, kom jo 5 menn ut med maten vår SAMTIDIG hihi.

 

Noen gang vært på en litt finere restaurant?


Flyturen til Thailand og Bangkok

5 klistrelapper ble faktisk flere meter langt, aldri tenkt på det før nei...
Vi var megaheldige, første turen var oslo-københavn og da var ikke flyet fult, langt ifra faktisk, så vi tok hver vår rad. Første gang jeg har sovet deilig på fly, synd det bare var 1 times tur før vi var fremme og skulle bytte fly...


Lille touchscreen i love you! Prøvde å se 3-4 filmer og duppet litt av i hver eneste film, heh.. Fikk ikke sett ferdig Leonardo filmen min en gang, snufs..


Med wannabe playstation kontroll til haha
Første thailandske måltid, something soft shell crabs. Ante ikke hva jeg bestilte men godt var det tross skeptiskheten (ja jeg liker å bruke norske ord jeg ikke vet om er norske, er det norskt?), men må inrømme at jeg spurte hun restaurantdama om det var meningen at jeg skulle spise bena... Høres helt grusomt ekkelt ut, men lukk øynene og smak sier jeg bare, for jeg fikk aldri vond mat der nede.


På MBK et STOOORT kjøpesenter ble vi fiskespist, etterpå hadde vi babyføtter, kosy.


Her har dere favorittblomsten min sørover, og i rosa versjon, og den hvite med osa streker, fantastiske rett og slett.


Heisann megabygning bak hotellet vårt, den hotellkjeden har vi visst bodd på før også..


Som å finne en oase midt i ørkenen, men dette var midt i en storby.


Megatreningssenter, kunne nesten forveksle det med Condis og Energize jo! Fikk brukt det den ene dagen der, eneste trening hele ferien, samvittigheten min prøver å spise meg opp fra innsiden..Tuk-Tuk kjøring, 5 stk inni den lille plassen baki der, Thailand har visst null regler og sikkerhetsrutiner, perfekt for meg!


Haifinnesuppe, er jeg ikke bare utrolig kul? Tror jeg tør å smake på alt, verste er at suppen var god, haifinne derimot, ehm, det var rart... Blanding av sopp og blekksprut og smakløst.Vi spiste visst middag i en homsegate, rett ved siden av strippegaten, syke syke by.

 

Dette er faktisk første store byferie jeg har hatt, jeg må vel si jeg foretrekker strandferie, men med by. Men man kan jo heller ikke være på samme sted på 1 strand i 2 uker heller, så denne ferien var herlig, fikk byliv, landliv, strandliv.

 

Har du vært i Bangkok?


Bare gi meg lappen til alle mulig kjøretøy, jeg er pro etter en tur på denne øya!

Se på hun da!

 

Altså, dere ser vi matcher?

 

Vi dro inn til "byen", men taxien vi fikk på vei inn var lettere sagt ødelagt, vi lurer på om det var demperen til ene hjulet eller noe sånt noe, stakkars bil... Så vi fikk ikke den taxien tilbake, så hvordan i all verden skulle vi komme oss hjem igjen? Vi bor jo på andre siden av øyen, bor i sør, er i nord. Wiiii, firhjuling var min første tanke! Men vi endte opp med scooter, kanskje like greit med tanke på at vi møtte på bilder på den trange veien...

 

Men uansett, jeg er pro nå. Motorsykkel, moped, bil, scooter samme hva, bare gi meg lappen. Etter å ha kjørt hele denne humpete trange, sandete, steinete og drepende veien på en liten scooter og faktisk overlevd, ja da klarer jeg alle kjøretøy!

 

Kjører du noe ?


Tigerne gjorde denne jenta dødssyk... heh

Tenkte jeg skulle gi fra meg et lite livstegn, heh... JA JEG LEVER, så vidt.. Etter en helvetes natt etter dagen med tigerne, aner ikke hva som har skjedd, sikkert ikke tigernes skyld en gang, sikkert all myggen, ja la oss skylde på den stygge ekle plagsomme myggen! Uansett, jeg har aldri vært så syk før i hele mitt liv jeg, trodde jeg var døden nær, med panikkanfall og hele pakka...

 

Dagen etter tigerne dro vi hvert fall videre tross 6 timers bilkjøring når man at på till følte seg 110% crap fra før av, humpete veier gjorde det ikke bedre. Uansett, alt er mye bedre nå, og denne øya her, Koh Samet er HERLIG.

 

Men gud jeg må le, hva er det med Thailand og mangel på dårlig kelnere, egentlig alle ansatte.. Jeg blir oversett her nede jeg, veiver og vinker, nei ingen vil visst gi meg regningen, synd for dere, gratis mat på meg, hihi. Men ALT går i slow motion, ikke sånn vanlig syden slow motion, du kan gange det med 10!

 

Et tips, ALDRI glem piz buin after sun'en om du skal til Thailand, ER DET SÅ VANSKELIG Å SELGE VERDENS BESTE SOLKREMER OG AFTER SUN'ER? Jaja, kanskje jeg som er kravstor bare? Men jeg vil bli brun, hvem vil vel ikke? Dette her er 3 dagen på strand i solen, 2 dager igjen å bli brun på... Hmmm... Var jo ikke akkurat soling midt inni byen, haha.

 

Men en helt annen ting her, jeg er så kald. Jeg fryser i hjel her om kveldene jeg, er vel 23-25 grader, men jeg synes det er iskaldt jeg! De andre går i t-skjorte jeg har på utenpåjakke og fryser enda, heh...

 

Men ingen ting slår det å først ligge på en kritthvit strand i et par timer og steke i solen for så å få masassje på stranden av en flink Thailender. Tror dere jeg sovner eller? Jeg sover mye her nede jeg hehe.

 


Wow, halvtime å laste opp et bilde, nettet her er sykt, skjønner ikke at jeg har nett nå en gang, det hopper ut og inn.

 

LIVET ER HERLIG

 

Bortsett fra at jeg blir kastet ut nå, lol! Jeg har ikke sittet her lenge, b ruker min egen pc, og det er mange kabler her. Altså, unnskyld meg! men jaja, hadebra, kanskje maten min kommer snart... Må jo vente 1 time.


Thailand og internett hører ikke sammen

Beklager så meget for lite blogging.... Haha, som om jeg bryr meg, jeg blogger for meg selv, og jeg er på ferie så det så. Men ok, jeg har faktisk savnet å ikke skrive litt hver dag. Eneste jeg skriver noe her nede er når jeg charger det jeg kjøper på rommet mitt og må sign'e det.... Men livet her nede kunne jeg virkelig blitt vant til, THailand er gratis, masassje hver dag, himelske restauranter og mat, temperaturen er perfekt, sol og overskyet om hverandre så man blir ikke solbrent. MEn vi har bare bodd i byer hittil da. Nå har vi kommet oss til Kanchanburi(?) og i morgen skal vi kose med tigere i tigertemplet. DET BLIR KOS!

 

Kommer et innlegg snart om den fantastiske restauranten vi var på, den luksusen kunne jeg virkelig vent meg til altså. Jeg må bare vente til nettet og pcer samarbeider så jeg får lastet opp bilder, ellers er det ikke noe vits...

 

God jul forresten, jeg er en ungdom med seriøs mangel på julestemning. I tillegg er Ole, Kathinka  og jeg forlatt. Mamma og Fred er gone! Ikke på rommet, bassenget, elvebåtrestaurantene,   andre restauranten, lobbyen. baren, og tingene deres ligger ved bassenget... Mystisk.

 

Så julematen vår ble visst roomservice i pause fra livet.

 

Hvordan er din julaften?


Bangkok er kaos og billig

Denne byen her er kaos 24/7, helt sant! I dag har vi turet rundt i Tuk-Tuk som er Thailands typiske taxien her, og de er farlige. Liten skuter med 3 hjul som de bare har satt en liten "sofakasse" på. Egentlig plass for 2 passasjerer, men neida, ifølge sjåføren vår gikk det helt fint med 5! Så stakkars lillebror og mamma har hatt meg på fanget i hele dag, de ble litt most gitt. Målet var et senter vi har lest om, men taxisjåføren vår var så morsom og søt så han overtalte oss lett til andre ting på veien til senteret. Så mamma har fått 2 skreddersydde kjoler i kjempefine stoffer, Fred har fått seg flere skreddersydde skjorter, samme med Kathinka og jeg en morgenkåpe sak i sånn deilig silke fra et eller annet sted i veden.

 

Så etter å ha vært der var vi jo allerede sultne så da ba vi fyren vår å kjøre oss til et sted for mat, og så gal som jeg er så bestilte jeg noe nytt og fremmed i dag også. Hai finne suppe med krabbekjøtt. Selve suppen var kjempegod, krabbekjøttet også (krabbe er jo godt, så det visste jeg jo...) men haifinnen... Ehm, minnet om fett med en slags bleksprutkonsistens og smaken var ikke noe spess. Jaja, been there done that.

 

Så til slutt kom vi oss til senteret, GEDIGENT til de grader! Og så billig!! Pruting er elskbart, har kanskje ikke svart belte i taekwondo men shopping, jadda! Hehe... Men dagens happiness, min elskede leppokrukke som jeg kjøper i Norge.

(Går ikke og laste opp bilder her, så copypaste fra tideligere lite bilde....)

 

I Norge koster denne elsklingen 65kr og her kostet den 19kr!!!! Og kjøpte du 2 stk fikk fu 50% avslag på nr 2. Gjett om jeg kjøpte 2 da a! Klikka helt jeg, i tillegg hadde de en annen type også, den er babylilla, kjempegod den også! Nam nam nam.

 

Men nå har vi hatt nok pause, nå er det markedstid og middag.

 

Hvordan har deres dag vært?

Og hva er klokken hos deg nå?


Da var vi fremme i 32 grader +++++ HERLIG

Da var vi fremme da! Endelig? Etter å ha spist hos Fred for så å vente på taxien kom vi oss endelig av gårde til Gardermoen. Maskinen klikket jo helt da den skulle gi oss de fantastiske klistrelappene til koffertene. Første fly til København var herlig rett og slett. Da vi var oppe i luften og setebeltetlyset slukket angrep vi de ledige radene, så kule som vi var så hadde vi da hver vår rad. Og jeg sovnet jo pang før jeg rakk å skjønne det. Første gang jeg har sovet på et fly. Jeg våknet da vi landet, og ene bordet falt end, og jeg hadde sykt vondt i ankelen ettersom foten hadde ligget oppi ene lommen på et av setene foran meg, hehe.  Neste flyet fra Danmark var digg! Stort og med kule touchscreens på hvert eneste sete, hihi. Men altså nattfly, og ikke særlig med søvn natten før vi dro heller, klarer ikke være våken da. Så på Inception mens jeg spiste middagen og med en  gang flyvertinnen, ehm flyvertannen, vertennen? Altså det var en mann.  Uansett, med en gang han tok og fjernet søplet og jeg fikk sitte sånn jeg ville så sovnet jeg jo midt under filmen, søren også, jeg har aldri sett hele? Så våknet jeg og satte på en ostepop film, aner ikke hva den het, men sovnet under den også. Så fant jeg Luftslåttet som sprengtes eller hva enn det er den heter igjen, men sovnet der også, pluss at vi landet før jeg rakk å se den ferdig.

 

Så nå har jeg spist en deilig middag, krabbe! Soft shell something, altså, jeg spist hele krabben tror jeg, bena også. Men skjønner at den heter soft shell, for hadde det vært vanlig krabbe kunne jeg jo ikke spist bena, de er jo steinharde? Men tro det eller ei, det var kjempegodt! Og desserten ble frukt, har spist altfor mye crap i dag, hehe?

 

Nettet er fucked... Jeg får ikke opp bilder på noen som helst måte. Men nå har jeg gått 2 netter med nesten null søvn, så nå må jeg sove, klokken er 2205  btw her og nå.

 

Natta


Da turer vi snart bort til Gardermoen, igjen haha

Enda en stress dag, etter å ha våknet opp et sted og ikke skjønte noen verdens ting... Bussen gikk ikke, men den kjære faren til Fredrik kjørte oss hjem. Tusen takk! Og så hadde jeg glemt nøkler og søkte tilflukt i drivhuset mens jeg ventet på at mamma og lillebror skulle komme hjem, eheh,. Og jeg hadde ikke akkurat på meg mest av klær heller...

 

Stressa mor og bror som ikke vil vise trynet sitt

Image and video hosting by TinyPic

Og jeg måtte sy thights'en min, så klart fikk jeg et stort hull bak på låret, alle mine thights er engangsbruk. Hehe...

 

Men nå roper alle på meg, så nå drar vi, Gardermoen here we come!

 

 


Jeg føler meg liten nå jeg.... wish me good luck

Har gledet meg til dagen hvor jeg skal komme meg til Heathrow helt alene, fly helt alene og klare alt selv. Men nå, nei nå gruer jeg mer. Jeg vet jeg klarer det helt fint, men jeg stresser. Jeg føler meg plutselig veldig liten igjen, helt alene i store London, på en stor holdeplass med en stor koffert. Jeg er overlykkelig for at jeg valgte å trene i dag før jeg skulle dra, for ellers hadde jeg vært enda mer stresset, pluss at jeg spiser masse når jeg reiser, heheheheh.....

Jeg drar nå jeg, om en halvtime. Ses hjemme bloggen. Fjortiss deluxe.

 

Nå minnet Caro meg nettopp på å pakke kosedyret mitt, grisen min Glis<3 Han er med meg over alt, han gleder seg til Thailand han også, hihi.

Wish us good luck


Jeg pakker pakker og pakker enda mer, i overimorgen er dagen

Lenge siden jeg har hatt noe bilder av meg selv her fra kameraet mitt føler jeg, men cam'n er bedre, da synes ikke øyet så godt.... Men det er nesten bra da, lovet egentlig å komme hjem med hvite øyne, de har 2 dager på seg!


Ser dere kofferten, heh, flink fotograf gitt!
Ser dere hvor støvete den har blitt etter å ha ligget under sengen i 3 mnd? Skremmende....

 

Etter å ha hatt en unnskyld meg, RÆVA DAG! Så og si null søvn i natt, første fail treningsdag (jeg duppet av på skuldermaskingreia... hahahaha) siden jeg startet her i London, og derfor spist en hel masse crap... I morgen faster jeg og trener beinhardt! Denne sangen har jeg klikket helt til, heh.. Ikke helt samme versjon, men den som er på Spotify.

Så nå har jeg pakket, enda mer, byttet koffert også, hehe, Vinglepetter i know. Ryddet, pakket, litt styrkeøvelser, for å bli enda trøttere så jeg får sove i natt og tilbake til vanlig timesløping og styrke i morgen! Og fredagen også. Så er det hjem gitt! Drar fra huset 01.30pm, flyet går 05.30pm.

Så har hatt den kvelden for meg selv her, tatt av helt, sunget danset, jadda. Håper jeg får sove i natt, for nå har jeg gjort alt for å bli enda trøttere, til og med fylt magen min!

 

Men jeg må bare få nevnt hvor grinete, sutrete og jævlig jeg har vært i dag fordi jeg ikke klarte treningen. Stakkars fremmede som tror jeg er et så grinete menneske...

 

Noen andre som har en dårlig dag?

 


Thailand turen til jul er i boks !

Mamma, jeg er så glad for at du er enda mer frysepinne enn meg, og elsker sol, varme, utenlandsk mat og opplevelser like mye som meg! Så 19. des 2010 drar Mamma, Fred, Kathinka, Olemann og jeg til Thailand, flyet går fra Gardermoen 20.35.og ankommer Bangkok 15.25 (lokal tid, aner ikke hva tidsforskjellen er).

 

Så fra 20-23 des. skal vi bo i Bangkok23-26 des. i Kanchanburi26. des 2010 - 1. jan 2011 på Koh SametVi har 2 planlagte ting denne ferien: 22. des på Denne restaurantenPluss kosing med tigerne i tigertemplet! DET gleder jeg med så sykt til, tenk å få stå ansikt til ansikt med en så stor pusekatt! Og til og med få kose med dem!


Skal susse dem på snuten!

 Gleder meg noe helt sykt til sol, varme, strand og vann nå! Men samme problem hver gang, klarer ikke se for meg at det skal være varmt nok til å gå i bikini et sted på planeten når jeg fryser i hjel her i full innpakning...

 

Skal du noe sted i julen?


Hepatit A ftw

Først, sorry for lite blogging, men jeg har ikke vært helt bra...

 

Uansett, på mandag klarte jeg endelig å få vaksinen min, hepatit a. Da hadde jeg ny legetime, med en ny kjempekoselig dame, hun var det helt motsatte av den teite tispa(for å bruke litt norske ord) jeg hadde forrige gang! Alt gikk helt fint, hun lurte på hva jeg ville ha, og litt hvor jeg skulle, snakket om alt mulig rart og om hvem jeg skulle på ferie med, sånn en ordentlig lege skal være. Og jeg fikk vaksinen der og da. AU. Men faktisk minst smertefulle vaksine jeg noen gang har fått, det var ikke en gang en sprøyte! Hun bare stakk den inn og ut igjen, done.

 

Dagen etterpå var jeg bare litt støl og tung i armen med en bitteliten prikk, takk og lov at det ikke var mer! Og når jeg kommer hjem i norge for godt ville hun jeg skulle ta en dose til, for da varer den i 20 år, jaja, for se om jeg gjør det... Om vaksinen er lik i Norge så greit, men om de har sprøyter i Norge da vet jeg ikke helt, heh.

 


Og se på det søte vaksinasjonskortet jeg fikk da! Er bilde av min fremtidige hade og greier jo!

 

Har du tatt noen vaksiner i det siste?


Endelig hjemme igjen etter actionuken!

Da var jeg hjemme igjen da, veldig deilig! Jeg har som nevnt tidligere vært på Beitostølen. Vi har hatt dette vi har kalt for en actionuke. Veldig veldig gøy! Vi dro opp på lørdagen, og søndagen gjorde vi ikke stort annet enn å rulle ned til 'sentrum'. Peppes mer nøyaktig. Så der kom vi ramlende inn og ned på stolene på rollerblades, jadda! 

Neste dag var det fjellklatring som sto for tur, og må vel inrømme at mamma var kanskje best av oss i dette, men bare fordi hun ikke var den første til å prøve de forskjellige rutene, hihi. Hvert fall så eide vi jentene gutta! OG jeg var på alle toppene vi skulle til, selv om det faktisk var ganske skummelt, og ikke minst slitsomt. Dagens styrketrening! Og neste dag var de andre passe støle, haha.

Tirsdag var vi klare for rafting! Først må jeg bare si at, selv om vannet ser kjempe turkist og fint ut, så er det ikke 27 grader i vannet. Ikke i lufta heller. Vannet var ISKALDT! Rett og slett! Mens de som jobbet med dette sa at nå var vannet varmt.. ha ha ha... TIl tross for hvor iskaldt det var, så både badet jeg(tro det eller ei) og overlevde padlingen, det var kjempegøy! Når turen var over så ble jeg lei meg og ønsket mer, følte at vi bare hadde hatt oppvarmingen.... OG!! JEg overvant en av mine store redsler her i verden, jeg hopper nemlig ikke fra høyder i kaldt vann, hvert fall ikke ferskvann. Men jeg klarte det, hoppet fra 4m ned i bikkjekaldt vann! Mens lillebror hoppet fra 9m..... Grattis lille Olemann! Men jeg får så panikk i vannet når det er kaldt. Hele kroppen stivnet mer eller mindre, selv pusterefleksen forsvinner i det kalde vannet, og da prøver jeg å se for meg folk som har vært i båtulykker og ligger timesvis i vannet. Jeg hadde ikke overlevd for å si det sånn!

Onsdagen var nesten best må jeg si, må få lov å skryte, jeg eide dem alle i skyting! Vi var i skytesimulator, først var det sånn leirdueskyting(?) og så skulle vi skyte de stakkars små syrene i skogen, field'en og en scene til. Dette var da så klart med 'hagle'. Så nå står det HELLE på highscorelista på 1.plassen. JIPPI!(og den lista sto det andre folk som har skutt også, så den er ikke bare 'vår')

Og torsdag var det juvtur. Kjempekoselig, vi gikk fakitsk i elven, og fossen for den saksskyld. Det var faktisk litt skummelt, var hele tiden redd for å gli på en sten og gå på hodet utti elven og bare fyke avgårde! Haha.... Så nå har jeg vert på enda en fjelltopp også, neste som står for tur er Mount Everest!

Nå orker jeg ikke skrive mer, slenger med noen av de få bildene jeg fikk tatt, siden jeg glemte laderen til speilrefleksen og den har ikke fått mat siden før vi dro til Kreta....

Var DEN fine utsikten på toppen =)


Trodde virkelig blogg hadde fikset bildeproblemet sitt.....  flere bilder kommer senere, eller kanskje et bilde per innlegg, for virker som jeg ikke får lov til mer enn det!

Har dere vært på noen lignende ferie?

Endelig hjemme etter en laaang og slitsom natt!

Dette her har vært den mest slitsomme natten jeg har hatt på leeenge! Herregud, skjønner ikke at det er mulig åbli så sliten av å egentlig gjøre ingen ting.... OK, flyet vårt skulle egentlig gå 22 something(tidspunktene jeg nevner er kretisk tid, norsk tid er 1 time mindre), så får mamma melding på mobilen rundt 14 (men vi så den ikke før senere, så klart...) om at flyet ikke går før 0150.. Jaja, tenkte vi, da får vi 7 timer på flyåplassen, for taxien skulle komme 1800 og det tar en time og kjøre bort. Men så plutselig får vi beskjed om at taxien ikke kommer før 2200! Tusen tusen tusen takk taximann! Det var utrolig deilig, mye bedre å være på hotellet og i solen, en å tilbringe 7 timer på den teite flyplassen!

Så kommer taxien, og vi drar, jippi. Fremme på flyplassen skjønner vi null og niks, stapp fult av folk og alle ser forvirret ut, haha. Så til slutt så kommer det en dame og spør den norske gjengen som hadde samlet seg om vi skulle til oslo med Norwegian. Så da fikk vi endelig gitt fra oss koffertene! Men da får vi vite at flyet er ikke her enda, det lander 0300, så vi fikk tidligst fly 0400..... Gaaaaad, er det mulig? 

Men men, lang tid i taxfree'en tenkte vi! Ehm.... Etter sikkerthetskontrollen så gikk vi jo til den lille taxfree'en, fikk kjøpt det vi skulle, og fant et sted å sitte/ligge. Men jeg tenkte jeg kunne bruke disse timene på å finne meg en parfyme! Men herregud for et opplegg!! Det finnes ikke sånne hvite papir greier å spraye parfymene på.. For om du skal det, da skal du kontakte en av de som jobber der, så skal de spraye for deg og bla bla. Hallo?? Synes dere virkelig det er så vanskelig å spraye litt parfyme så dere tror vi ikke klarer det selv? Hun spraya 3 greier for meg, så hadebra! Altså, skal jeg gå rundt med den dama og få henne til å spraye 40 stk? ....

Noen burde tatt bilde mens Ole og jeg lå å sov på mamma også(ok, jeg...) Men var ikke lett å sove etterom jeg skvatt som et helvete hver gang de skulle komme en beskjed i høytalerne, for det startet alltid med et stort skurrende DIIIIIIIING

Jaja, klokken 0320something fikk vi gå om bord i flyet, og når alle hadde satt seg ned og piloten begynte å snakke fikk vi vite om noe "slot" grier og at vi måtte sitte i flyet å vente i 1 time og 20 min!!!!! Hahahahah, alle sammen døde litt da! Ikke nok med det, flyet var iskaldt, og de hadde ikke noe tepper eller noen ting. De skulle sette opp temperaturen når vi var oppe i luften sa de, DET, skjedde IKKE!

Så 0520 gikk flyet. Haha, jeg merket jo knapt at vi tok av, jeg merket det knapt, jeg lå jo halvveis og sov, flyfolkene ba meg ikke en gang rette opp seteryggen, men den derre gardinen forran vinduet, DEN var viktig å få opp, jadda. Så 4 timer senre var vi på Gardermoen, og klokken 0900(norsk tid) lå jeg i sengen min for å få den etterlengtede søvnen og varmen. 

Så, ehm, god morgen Norge !

Streik på flyplassen!!

Hahahaha, PLING! Mamma har venner, trodde hun... Meldingen på mobilen var ikke fra noen venn, den var fra Norwegian! "Vi beklager å meddele at flight DY5899 fra Chania til Oslo 25.juli er forsinket grunnet streik i Hellas. Ny avganstid er 01.50" 

......................

Hahaha, først tenkte jeg bare JIPPIIIIIIIIIIIIIIIII mer sol og bading!!!!!!!! Men nei, taximannen kommer fremdeles 1800 for å hente oss så vi kan sitte inne på en ISKALD(lover dere, det er dritkaldt der!) flyplass å loke i 7 timer. Gøy... Håper de har internett der da, så kan jeg loke litt på dotten og snakke med folk hvert fall. Nå måtte vi ut fra hotelapartment'en også, som det står på nøkkelen vår, så nå sitter vi i lobbyen og venter. Med litt ting å putte i munnen, nam nam.
Alle har sin måte å bedrive tiden på jeg for min del er veldig glad i dotten min. Her kan dere faktisk se han også, liten og søt! Solbrillene mine er tydeligvis skjevere enn jeg trodde, jeg klarte nemlig å sette meg på dem i solstolen, eller legge meg på dem blir litt mer riktig. 

Men nå besvimer dotten snart. Kommer kanskje ett innlegg fra flyplassen, hvem vet, kanskje de er litt snillere enn Gardermoen og har åpent nett!

Ønsk oss en god, lang, slitsom tur hjem <3


Siste dag i varmen og solen

Ja, nå sitter jeg her, på ballkongen, i solen og venter på badet. Har ligget på stranden siden ca 10, og nå er den 13.18... Faktisk har jeg ikke bare ligget på stranden, jeg har travet rundt i byen, på jakt. Jakt etter de sure godterimarkene. BEklager Sadiya, jeg finner ikke fler. Butikken vår som hadde den var tom, den andre butikken også. Så jeg har gått helt inn til gamlebyen(vest), for så å gå totalt motsatt retning, laaaangt av gårde. Innom sikkert 40 forskjellige Markets, og mini Markets. Så kom jeg jo på at det er søndag, og derfor var de største butikkene stengt.... Så nei, det blir visst ikke flere mark på meg eller deg Sadiya, med mindre de har dem på flyplassen.

Så nå skal jeg dusje og kle på meg, for så å spise på Hägen Dasz, og så hjem til hotellet, pakke siste rest, sminke meg, fikse negler, og vente på taximannen... 

Agios Nikolaos.

Håper vi får en laaang flytur så jeg får lest ut min andre bok <3

Pakker for hjemreisen......

Å pakke er grusomt. Rett og slett. eller, når man er hjemme og pakker fordi man skal reise til et varmt sted, DET, er deilig, men å pakke for å reise fra det varme deilige stedet, til et kaldt grått sted, det er ikke noe gøy.... Pluss at, hva skal man ha på seg? Altså, det er jo kaldt hjemme, hva har man på seg da? Ok, kosedress er greit digg på flyet, men.. Jeg kan jo ikke gå i det i morgen, det er jo 35++++ her. Så da må man legge frem masse tøy og liksom ha alt klart, så man rekker å få tid på stranden og nyte det siste av solen. 

For klokken 1800 kommer den dumme taximannen og henter oss..... Kjører oss til den teite flyplassen. Håper de har sånne sure marker der! Så går vel flyet rundt, ehm, 22something i think. Vi er nå hvert fall hjemme neste dag... Hadebra sol, hadebra varme, hadebra mat, hadebra slippe å lage maten selv, hadebra sjøen, hadebra bølger, hadebra sanden som brenner føttene mine, hade bra grekere, og ikke minst, hade bra lifeguardene mine... Kommer til å savne dem ! 

Haha, dramatisk dette altså!  

Hadebra ekle strand.

Hadebra Balos Lagoon

Hadebra ekle vann...

Neida, det er ikke såå ille, skal bli deilig å komme hjem til folk og fe! Spesielt visse personer <3

Hvordan føler dere det når dere skal hjem fra ferie?

Sol, mat, lifeguards, avkjøling & sår

Dette er siste hele dagen vår her nede!! omg... Så så klart har vi nytt solen, varmen og vannet! Men nå fikk jeg streng beskjed om at det var nok med sol, man blir jo både stekt og kokt, hehe. Har faktisk funnet ut at disse siestaene er geniale! Selv om jeg kanskje ikke tar en siesta da, for jeg sitter jo ute bader i bassenget og koser meg videre, mens andre faktisk sover! Nå nøys jeg faktisk også, så nå sitter jeg med gåsehud og fryser i 35varme... Og vi har forresten funnet vårt favoritt spisested når det gjelder søtsaker! Hägen Dasz, det ismerket har egne spisesteder, og hjelpe meg de har mye digg! Altså, man kan sitte med menyen i en halvtime og fremdeles ikke klare å velge hva man vil ha! I går tok jeg en Double Chocolate Soufle,(something) Og i dag tok jeg Crepe with Banana, belgian chocolate ice cream and hot, melted, dark chocolade(something). Nam nam nam. Sjokolade er bare, best. 

Vi er så pene mens vi spiser, virkelig! 

Kanskje ikke så rart når vi slekter på hun der =)
Ikke nok med at jeg hadde så digg mat, jeg hadde digg utsikt også! Lifguardene mine, begge to til og med !

Synd jeg ikke hadde mamma's kamera, for den har bedre linse enn min.. Noen fjortizmoments må man jo få ha. Det er jo ferie og man er på en strand! Hallo, da er det lov...

Der nede slapper jeg av nå, med alle de rare bassengfolkene.. Jeg er virkelig ikke et basseng menneske, æsj.. JEg vil ha ssjøen, bølgene, og den varme sanden som brenner føttene dine. Det er bare noe med det. Så fant jeg ut av jeg har blitt solbrent i såret mitt på leggen! For så kvimsete og klønete som jeg er, så klarte jeg å snuble i en 40cm høy forkantet stolpe som skilte veien og fortauet. Den var bare minst 10cm x 10cm. Jadda, typpisk meg, så jeg fløy inn på fortauet, og mamma og lillebror døde av latter. Men nå går Dotten tom for strøm og nettet krangler med meg, så dere slipper bilde og mer å lese. Nå er jeg varm og, så går og bader! 

Pleier dere å tryne i store gjenstander man egentlig burde se veldig godt?


Solpause fra stranden, i solen ved bassenget

Disse solpausene/siestaene vi har er jo geniale, for mens folka sover så kan jeg fortsette å kose meg i solen ved bassenget. Her er det jo også lett å få tak i både drikke og annet, og ikke minst, det er ikke sand her! Har vært på stranden siden frokosten, og i dag er det STORE fine bølger! Det gule flagget ble faktisk heist. Så det har blitt både surfing og noen knall og fall mens man snurrer inni noen bølger og ikke aner hvilken vei man skal sette ned bena for å få hodet over vann igjen. Men vet dere hva, det hadde vært helt greit å drukne, for da hadde denne karen kommet og reddet meg! 

Jeg er offisielt hans største stalker! Men han hadde så klart ingen intensjoner om å snu seg mens jeg tok snikbilder av han... Så klart... Men uansett, jeg er nok ikke den eneste som var litt fristet til å drukne! Ellers er det som vanlig stekende sol, deilig og varmt! Så nå sitter jeg ved bassenget og koser meg med det de kaller for en frappe.... Sorry grekere, dere KAN IKKE KAFFE! Jeg blir helt oppgitt... De bruker sånn rart pulver, og et eller annet, Jeg vet ikke... Så jeg ba dem putte MELK i, og knuse isen, hallo FRAPPE! Men neida.... Forrige gang gikk jeg hvert fall melk, men det ville visst ikke denne damen gi meg... Men nå tar jeg meg en dukkert jeg!


Nå kom det en fyr og satte et askebeger på bordet mitt, ser det ut som jeg røyker kanskje? Jaja, kjære røykere, nå er jeg så elskbar og legger tyggisen min i begeret deres, blir dere ikke glade for det? 

=)

Sol Sol Sol Sol

Det finnes ingen ting som er bedre enn solen, nesten. Altså, den er rund, gul, kul og varm. Og den gjør deg brun, og veldig slapp. I tilleg sørger den for at du sovner på solstolen og drømmer syke ting om mark i glass med vann som moren din har så sykt lyst til å kjøpe selv om mark og slanger egentlig er det ekleste hun vet om. Tror jeg bør forte meg i dusjen når badet er ledig, for etter en hel dag i solen så fungerer hjernen litt rart, føler meg totaldopa, på sol, og helt gele i bena, egentlig hele kroppen. Bare å gå fra stranden til hotellet var dødsslitsomt!

4 av disse skapningene drev å lekte seg over oss i dag, uten at jeg fikk være med. Ganske dårlig gjort i grunn, i og med at jeg ikke skal dø før jeg har kjørt et jagerfly(sittet på**) De ville jo også så klart ikke være samlet mens jeg tok bildet...

Disse markene(som sannsynligvis ga meg den syke drømmen) er så gode! Skulle ønske de var lettere å få tak i i Norge! 

Geitene her er syke, men de orker hvert fall å gjøre noe i varmen. Til tross for all pelsen, jeg så faktisk en med bolleklipp, den var meget digg.

Noen av dem kjører også min daffe dopingsstil da....

Og etter alle de dagene vi har vært her var det endelig en som ville kose med meg. Jeg begynner nesten å lure på om det er meg det er noe galt meg, og ikke geitene......

Men nå er badet ledig, håper jeg ikke sovner og drukner i dusjen.

Har dere sol der dere er?

Balos Lagoon

I går tok vi turen helt vest, nesten helt til tuppen av øya, for å besøke Balos Lagoon! 

Så klart viste det seg at kameraet hadde stått på en syk innstilling så alle bildene vi tok først på dagen var helt mislykket... Men heldigvis tok mamma noen bilder på vei tilbake. Her ser dere nesten hele Lagoon'en. Og det å komme dit var ikke bare bare, vi kjørte jo, og veien ut dit var bare hump, hump, rist, rist.

Sånn så den ut, og den var laaaaang. Var nesten så vi trengte nyrebelte, hehe. Men med vår utrolig FLOTTE bil, så gikk det jo kjempebra!

 Men det var ikke bare bare å komme seg ned til Lagoon'en altså! Det var den mest slitsomme stien dere kan tenke dere! Sånn naturlig steintrapp med de rareste mest slitsomme trappetrinn dere kan tenke dere! Og det var LAAAANGT! Og veien tilbake, oppover de trappene, i sikkert 40grader og stekende sol, ja det var nok trening for en hel uke! Men det var helt klart vært både kjøreturen og gåturen når vi kjente hvor deilig det vannet var!

Det vannet var også utrolig varmt og salt, føltes ut som om jeg hadde dynket hele hodet i hårspray etterpå! 
Men nå har hodepinen gitt seg sånn nogenlunde, så nå synes jeg at jeg hører stranden, solen og vannet rope på meg! 

Har dere vært i Balos Lagoon før?


Varm, slapp, deilig dag

I dag er det ekstremt varmt! Virkelig en hetebølge som har kommet nå. Allerede da vi kom hit sa de lokale at det er varmere enn normalt, og det blir bare varmere og varmere! Veldig herlig i grunn, men bare om man har noe kaldt vann og sjøen ved siden av seg! Så i dag kjørte vi vestover og fant en søt liten strand, hvor vi også prøvde å snorkle litt, siden det var en brygge man kunne svømme under der. Men middelhavet har jo ingen ting å by på, er ikke somRødehavet/Indiske hav... Men så noen fisker med noen blå striper og noen orange fisk pluss masse kråkeboller da! Men det ble så varmt til slutt at vi bestemte oss for å dra tilbake til hotellet for å få litt ordentlig kjøling, for vi var helt kokt! Så nå ligger mamma oppe og sover og lillebror prøver ut noen spill på pc'ene her mens jeg legger inn bilder på pc'n og irriterer meg over det fantastiske nettet her! MEEEN, fant ut at denne baren her hadde en veldig god kaffe! (Mye av kaffen her er nemlig veldig, veldig.. ehm.. spesiell) Det er vel første dagen vi har tilbrakt noe som helst tid på hotellet, haha. Er vi ikke bare übersøte?


Er ikke han også litt søt?


Endelig en god kaffe!

Men nå drar vi og bader i det ekle varme vannet i den ekle stekende solen!

Yassas

Agios Nikolaos, Spinalonga, Makris Gialos

Da har vi vært på laaang biltur! Først dro vi til Ag Nikolaos, en kjempe koselig, fin liten by med masse liv i. Fant et veldig fint hotell for natten, med frokosten på taket, deilig! Den samme dagen kjørte vi også til Plaka for så å ta en båt ut til Spinalonga. Det var kjempegøy! Følte at eg var i historien i boken da vi gikk rundt der. På vei tilbake fikk lillebror kjøre båten også. Så neste dag bar det avgårde til Makris Gialos for å møte folka. Så da ble det mye lek å gøy på stranden og en überkoselig kveld. Med god mat og herlige mennesker! Så i dag ble det en 4timers biltur tilbake til Rethymnon. Noe som gikk veldig fort! Er jo masse å se på og da går tiden fort. Men nå tar vi resten av dagen på stranden!

Sååå langt kjørte vi, hele ruta tok ca 4 timer.

Dette var gjengen vi dro for å møte, herlige =)

Har funnet ut at eneste stedet nettet funker for min lille pc er på ballkongen... Så dette innlegget ble liksom postet i sted, men neida.. Så det kommer nå istedenfor, så det er ikke stranden jeg skal til nå, men dusjen og ordne meg for å gå ut.

MAAAAAAAAAT! sulter halvt i hjel her

What to do with a sunburnt brother

I dag er det virkelig godt og varmt. En av de som bor her sa at de siste dagene har det faktisk vært ekstra varmt, sier ikke nei takk ti det altså!! Men litt synd, å bli solbrent første dagen, som lillebror. Så har ikke vært så mye strand i dag for han må passe seg for solen, har testet ut bassenget litt også da. Det er veldig deilig, men æsj... Klorvann... Hva skal man med det når sjøen er 10sek ned gaten? Dessuten bleker det bare... Mamma og Ole er to store puddinger. De har 'siesta'... Mens jeg, sitter på balkongen i solen og blogger, i en ferie, på Kreta, haha! Kan ikke tro at jeg sitter å ser i en pc-skjerm når jeg heller kan ligge på stranden... Selv om jeg da hadde vært viggo... Men nå skal vi snart ut å leie bil, for i morgen skal vi kjøre, laaangt. Først skal vi kjøre til en liten by i nærheten av øya Spinalonga, tar en overnatting der. Og neste dag skal vi videre til en by enda lenger unna for å møte en fra jobben til mamma + family. Det blir kos! Så blir det en overnatting der and then back to our own hotel. Så der blir det nok ikke noe internett. Hadde egentlig ikke skadet, for mamma og Ole er de som nørder pc'n mest...Hører at det forferdelige tordenværet er på vei tilbake igjen til Oslo? 

Rød bror, skille mor, ehm...normal meg :)

 Kvart på 9 sto jeg opp i dag, DET, var IKKE lett... Jeg ble redd da jeg selv så trynet mitt i speilet! For det første er lyset på bade grusomt! Man ser helt blå-grå ut. I tillegg hadde jeg de for-lite-søvn-poser-under-øynene! Pluss maskara gnidd rundt og drømmerunder på høyrekinnet. Jeg så ut som jeg kom rett fra en av Saw filmene... Men men, etter litt ordning og fiksing pluss frokost var vi klare for beach'en! Noe så herlig! Strand så langt øyet kan se, en kjempe koselig molo borte i det fjerne(ok, den er ikke så langt unna...) og blått vann. Da var det bare å legge seg rett ned p åsolstolene og slappe av. Vi måtte løpe til de forresten, sanden var grusomt varm! Tror faktisk jeg har brannsår under føttene nå, helt seriøst. Så etter dagen på stranden måtte vi ta en pause fra solen, Lil'bro er kjempe rød nå, mamma har megaskille og begynner å bli rød hun også, jeg derimot, har vært flink Yay me, for en gangs skyld. Har smurt meg masse med sånn olje ting tang medfaktor 10, så jeg har fått litt skille, men er ikke noe rød, jippi :) Så nå sitter jeg på balkongen og har mest lyst til å bare hoppe ned i bassenget, men neida, nå skal vi ha en pause.... Så da blir det vel sjokoladespising da! 

Det var det jeg så fra solstolen i det øyeblikket

Det var hva jeg så da jeg orket å vri på hodet... Unødvendig bruk av energi på å se broren min ligge der som et slakt, haha. 

Men nå skal jeg fikse neglene mine, så stikker jeg ut igjen, selv om jeg egentlig er ute nå da... hoho

Kos dere, for det skal jeg <3

Hello Crete :D

Nå har vi nettopp vært innom et MiniMarket for å kjøpe inn litt mat og masse drikke. så nå har vi endelig satt oss ned i i ro og fred. Akkurat nå sitter jeg på balkongen og ser på rare folk som tilbringer kvelden sin på hotellet, men de er unnskyldt om de nettopp har kommet hit, akkurat som oss, haha.... Jeg har jo mest lyst til å bare løpe rundt å sjekke ut alt, men etter en lang flytur(i følge andre, jeg synes den var kort.....) og en lang biltur(den var faktisk veldig lang!) så er mamma og Ole helt puddinger. Ok, jeg er vel også litt pudding, har faktisk lyst til å legge meg så jeg er helt uthvilt til i morgen. 

Så som dere sikkert har skjønt så er det internett på hotellet, det er gratis over hele hotellområdet, digg! Haha, jeg pleier jo aldri å bruke pc&#39;n i ferier, men når man har muligheten og ingen orker å gå ut... Da er det jo ikke så mye annet å gjøre.. 

Fant meg en ny parfyme også  på taxfree'en ! Ville også ha en ny av en jeg har som nesten er tom, men så klart, den hadde de ikke...

Den er veldig frisk og sommerlig, men ikke av den søte typen, er ikke glad i søte parfymer, heller litt syrlige.

Sånn ser flasken ut, veldig søt hihi =)

Ellers ble det jo masse godteri og blader.

En gal mor...

Og en anda galere godisbror!

Skal spare dere for den eneste normale personen i familien, altså meg.
Men nå er nettet klikk her, så forter meg å poste før hele greia går i vasken!

Håper alle har det fint der hjemme!

Edit: blogg.no klarer ikke greske bokstaver.....

Hei søte fly med rød snute, hadebra Norge!

Dusjet, check
Kledd på meg, Check
Sminket meg, Check
Deo&parfyme, check
Kamera, check
Speilrefleks, check
Psp, check
Mp3, check, 
Mobil, check
Fuktighetskrem, check
Leppo, check
Alle ladere, check
Toalettmappa, check
Sminkepungen, check
Boken min, check
Pc'n og laderen (etter at ejg har sagt hade til folk), check

Ready for take of! 

Hadebra kalde Norge, hei forhåpentligvis varmere Kreta! 

Har dere vært eller skal dere på ferie?

Ferdig med å pakke, drar etter skjønnhetssøvnen

Da er jeg endelig ferdig med å pakke! Tror jeg... Håper inderlig på at jeg ikke har glemt noe!! Eneste som er igjen er toalettsaker, sminken, og alt som står til lading.. Også må jeg finne boken min, selv om jeg aldri får lest når jeg er på ferie. Prøver alltid å lese mens jeg ligger på stranden, men jeg klarer det aldri! Det er for mye annet å se på. Klarer som oftest å lese 1 hel side på en hel ferie, og jeg vet aldri hva siden handlet om.. Haha, men så optimist som jeg er tar jeg med bøker for det... Blir jo uansett masse bladshopping og forhåpentligvis litt parfymeshopping på Taxfree'en!

Håper og ber om at jeg får lukket den!

Første gang baggen jeg har med inn på flyet er så, ehm, lite full. Den pleier å være stappet! Men den blir jo det snart, av godteri og blader, hihi. Skulle ønske jeg ikke hadde vridd døgnet helt, for da hadde jeg lagt meg nå så natten hadde gått fort så jeg bare kan våkne og dra, men neida, det går ikke... Desutten går flyet dritsent! herregud.... Vi drar hjemmefra 12 liksom.... Jeg elsker når man må stå opp sånn 04.00, det er perfekt! Men nå skal jeg ut en liten tur, kommer et bilde ++ senere.

Er det noe dere pleier å glemme å pakke?

Pakker - reiser om 21 timer

For første gang i livet så pakker jeg dagen før jeg skal ut å reise! Jeg pleier alltid å begynne å pakke en uke i forveien, minst. Hehe, jeg gleder meg alltid så mye. Men av en eller annen grunn har jeg ikke hatt den ekstreme feriefølelsen hverken for sommerferien, eller denne utenlandsturen. Noe jeg pleier å ha veldig mye av! Men det har kanskje noe med å gjøre at jeg tenker mest på London. Jaja.. Nå har jeg pakket kofferten full, av badetøy, kjoler, shortser ++++ Så nå er kofferten full, og toalettmappen og sminkepungen er fremdeles ikke pakket, ikke smykker heller, så ja, jeg sliter litt...  Ja, kofferten min er alltid den tyngste hver gang vi reiser... Men men, det går bra! 

Så i år er det Kreta som er reisemålet, mest på grunn av at både mamma og jeg har elst en bok som heter "Øya" av Victoria Hislop som handler om livet på Kreta før da spedalskheten herjet og de syke ble flyttet ut til Spinalonga. Derfor skal vi også dra til denne øya Spinalonga. Tror det kommer til å bli kjempespennende! Og jeg elsker jo Hellas, så skader ikke at vi drar dit da, selv om jeg føler at Kreta liksom er sin egen lille greie. 

Spinalonga

En random deilig strand der nede. Merker jeg begynner å glede meg litt nå!

Så nå må jeg gå pakke resten å finne alle psp-spillene som har forsvunnet på en mystisk måte.... Man må jo ha noe å drive med på flyet! Men først på jeg drikke opp is-frappe-mochean-min made by me.
Blir borte i 2 uker, eller 12 dager egentlig, det er internett på hotellet, men får nok ikke noe tid til å blogge, med mindre jeg klarer å skrive når jeg kommer hjem til hotellet en eller annen gang om natten....

Har dere vært på Kreta?

Slekts treff på Vigra

Første vi gjorde i sommerferien var å ta flyet opp til Vigra, Ålesund. Vi skulle nemlig på slekts treff! Dette var noe jeg faktisk guret meg litt til! Masse fremmede mennesker(pleier ikke å være så sjenert, men dette er jo familie man aldri har møtt....), andre dialekter, spesielt Sunnmøre, rett og slett bare redd for kleine situasjoner, finnes ikke noe jeg hater mer enn det!! Men tross alt det så gikk det kjempebra! Masse hyggelige folk, god mat, og flott natur! Derfor har jeg veldig mange bilder å legge ut, men orker ikke legge ut alle på en gang for det tar så utrolig lang tid å bare laste opp et bilde... Så kommer til å legge ut et bilde hver dag  eller noe i bilde-mappen. 

Her har vi nesten allesom var tilstede =)

Har dere vært på slekts treff før?

Free advertising