Helle-Norsk jente i London - Film

Beastly ~ film

 Her har dere en typisk jente, romantisk klissje film som jeg liker å kalle det. Faktisk mener jeg dette er en klissje film som kunne fungert for gutter også. Jeg har aldri vært noe særlig fan av sånne romantiske filmer hvor alt er så fint og flott og alle lever så lykkelig, så skjer det litt drama men så finner man sammen igjen og blææh. Kanskje fordi jeg er sjalu og skulle ønske det var meg? Hehe, men det sier vi ikke til noen. Jeg er mer glad i action filmer hvor det skjer litt, atlså, bare skyt de som irriterer deg! 

 

Uansett, som de fleste sikkert har fått med seg(?) så er det da filmens kjekkas, som tror alt handler om utseende og at det er veien til suksess her i verden, som blir forvandlet. Litt fairytale magic kanskje, men han blir nå hvert fall the beast. Stygg.no Men så har man alltid den søte jenta som er i alle filmer som ser det indre. Men nå skal jeg ikke fortelle mer selv om man egentlig skjønner hele filmen bare av å se traileren. 

 

Men ja, selv jeg likte denne filmen. Har aldri vært så kjæresyk før jeg... Må egentlig ikke se sånne filmer, MAN HAR IKKE GODT AV DET! Heh. Men et par timer i uken hvor man kan drømme seg bort skader vel sikkert ikke.. Så for å ende dette før jeg babler mer vil jeg avslutte med å si at dette var en utrolig søt film både på kjærestefronten, familiefronten og livsfronten. For kanskje kjekkasen har noe i alt han sier i begynnelsen? Får man mer ved å være pen? Jeg må nesten si ja... Jeg har hvert fall følelsen av det i blant. 

 

Har du sett beastly?

Hva synes du om den?

Tror du utseende gjør at man kan komme 'lenger' her i verden?

Love happens

Japp, it's true, love do happen. En dag, rett ut av det blå, plutselig skjer det bare, eller kanskje ikke for de som ikke tror på kjærlighet ved første blikk? Men uansett, man vet aldri når kjærligheten dukker opp, pluteslig bare er den der. Men skal ikke preike mer om kjærleik nu. 

Derimot filmen Love Happens med Jennifer Anistons, en av mine favoritter når det kommer til skuespilerinnene om jeg skal si det fint. Har mannet meg opp for å se denne filmen, den handler jo om død og kjærlighet, og ja det var verdt det. Den var kjempesøt. Og jeg som gråter bare noen feller en liten tåre i filmen så kan dere jo tenke dere hvordan jeg sippet meg gjennom denne filmen. Jeg har fått saltvann i te'en min for å si det sånn! hehe... 

 Så for tiden nå så er de beste filmene: The Blind Side, Precious, Love Happens og en morsom en også da; Paul. 

 

Nå skal jeg prøve å få denne såkalte Skype til å sammarbeide med meg(samtidig som jeg gjør engelsklekser..), noe han absolutt ikke vil... Prøver han å skille meg fra livet mitt i Norge? Da har han ikke hørt om tryneboka!! Mohahaha. 

 

Btw prøv å gå inn på www.fjesboka.no 

GENIALT er alt jeg har å si

 

Tror du på at "love happens" ?


Sjokolade + Johnny Depp at the same time, kan ikke bli bedre

Når en film handler om sjokolade, og at på til er Johnny Depp med i den, kan det bli noe bedre da? NEI. Altså, sjokolade, det beste man kan putte i munnen, etter kaffe da så klart, men helst de 2 tingene sammen, da er livet perfekt. Jeg har min lille bibel hjemme, den heter "Sjokolade" og inneholder en masse herlig oppskrifter hehe.

TIlbake til filmen, den er herlig, så mye sjokolade, forskjellig sjokolade, alle typer sjokolade, sjoko, sjoko, sjoko, SJOKOLADE. ♥ Og at the same time, en love story, med min kjære Johnny Depp ♥

 Liker du sjokolade?

Liker du Johnny Depp?

Har du sett chocolat? HVa synes du?


Sett på The Cove med vertsmor, og nå hater jeg Japan..

The Cove handler om et sted i Japan, som liksom elsker delfiner og lever av deliner. Alt i byen handler om delfiner, og de har masse show hele tiden og bla bla. Jeg må ærlig inrømme at jeg har vært på et delfinshow (ikke i Japan thank god!!) og jeg har den verste samvittigheten for det ever. Jeg kommer hvert fall aldri til å dra på et igjen, kommer ikke på tale at jeg skal støtte den industrien. Jeg og vertsmoren er helt satt ut, dette var grusomt rett og slett. Japan og denne byen skal ha det til at de elsker delfiner og alt dreier seg om dem. Men drar du dit som turist får du vist et kart som sier hvor man ikke får lov å gå! Nettopp fordi man da avslører hva de egentlig driver meg. Og de gir langt f i delfinene, alt de tenker på er penger.

 

Jeg har alltid vært en stor delfinfan, dere aner ikke hvor mange forskjellige delfiner jeg har hjemme! Jeg har alltid syntes at delfiner er et av de peneste dyrene som finnes, ha alltid hatt lyst til å svømme med dem, men jeg skal hvert fall ALDRI svømme med noen i fangenskap, den skal være fri!

 

Måten de slakter disse dyrene på, piner dem(samme måte som blir brukt på ville store hvaler om dere har sett det.....), skjuler alt de gjør, lyver til andre land for å kunen fortsette med dette. Det er bare sykt. Jeg forstår at de må få lov å spise maten de er vant med. De ville kanskje sett rart på oss som spiser elg, men de ville aldri bedt oss kutte ut å spise dem. Men i det minste, drep dyrene du skal spise på en human måte så de dør med en gang og ikke lider da!Glad for at de ikke viser det verste i denne traileren, jeg ble rett og slett kvalm. Og denne hemmelige bukten der den grusome slaktingen foregår, vannet er ikke lenger fint å blått nei. Det er rødt, blodrødt, hele bukten er rød. Det ser ut som det er rent blod, noe man så klart bare kan se ovenfra i fly eller lignende, takk til disse personene som har klart å få dette frem til verdenen!

 

Har du sett The Cove?

Har du hørt om denne saken før?


Jack Sparrow I love you! ~ On Stranger Tides

Selv om neste Pirates Of The Caribbean film ~ On Stranger Tides er uten Orlando Bloom og Keira Knightley så gleder jeg rumpen av meg, fordi ingen slår Johnny Depp! Han er best som alltid, og jeg mener at Jack Sparrow er den beste karakteren han noen gang har spilt, jeg kan se de filmene om og om igjen og le meg skakk i hjel av han. Og nå kom jeg over traileren for neste film, jippi! Og et lite pluss at de nye skuespillerne ligner litt på de gamle...

 

Verste er at vi VAR i London da han spilte inn til filmen!! Vurderte virkelig å skulke skolen for å få et syn av han... Heh. Han og Leonardo, da er livet mitt perfekt.

 

Liker du Johnny Depp?

Liker du Jack Sparrow?

Hva med Pirates Of The Caribbean?


Harry Potter I'm your biggest fan ~ film

I går dro vi, en gjeng surrete søtinger på 7 for å se Harry Potter And The Deathly Hallows Part 1. Jeg har aldri gledet meg så mye for å se en film før, det sier vel egentlig alt. Jeg digger Harry Potter filmene, kan alle ut og inn, og jeg har alltid lest boken først. Derfor var jeg nå veldig spent på denne "siste" filmen. Irriterer livs.... ut av meg at de deler den i 2! Men det positive med det er at de da kan følge boken bedre og gå litt mer i detaljer (noe de burde gjort i The Half blood Prince...)

 

Og så surrehuer som vi er så brukte vi god tid på å komme hjem for å si det sånn, heh. Filmen begynte jo 23.00 som vil si at filmen startet ikke før etter 23.30.. Og den var slutt litt før 2 men alle skulle jo på do. Jeg er så mrosom atte! Så finner vi første buss, kommer til en bussterminal, finner nattbussen vår som går til gaten vår, N11. Det vi glemte å sjekke siden vi var på bussterminalen er om den går rett vei.. Vi endte nesten opp I Liverpool street som vi ikke aner hvor er, bare sånn ca på andre siden av byen! Så sto vi ute og ventet på riktig buss riktig vei i sikkert en halvtime, frøys nesten i hjel og snakket med random folk, kosy...

 

Uansett, jeg elsket den! Er jo så klart ikke så mye som skjer i første del, men det som skjedde var kjempebra, Skvatt flere ganger (ja jeg skrek, hehe, falut...) og fyren bak mistet popcornet, hahahah!! Herregud vi lo! Mye morsomt, skummelt, men også trist. Men jeg kunne ikke la meg selv gråte, hadde ikke på vannfast maskara vøtt... Og det var ikke lett å holde igjen, jeg gråter av nesten alle filmer, til og med animasjonsfilmer! heh...

 

Men tilbake til Harry, skuespillerne har jo vokst og blir bare bedre og bedre, og alt sånn redigeringstingtang greier blir også bedre og bedre for hver film! Jeg er kjempefornøyd med den, var bare noen få glipp jeg tydelig la merke til som var feil i forhold til boken, men var så lite at det får gå. Nå går jeg bare å gleder livet av meg til 15 july når neste del kommer ut!
Gleder emg til siste del!!!

 

Hva synes du om Harro Potter And The Deathly Hallows Part 1?

Har du lest bøkene først?


Due Date ~ film

Da Caroline og jeg var på Westfield sist ehm, lørdag? Anyway, vi turet innom Vue, kinoen der. Vi bestemte oss for å stappe i oss godis og le os halvt i hjel til Due Date. We succeeded ! Bortsett fra med godteriet da, ingen av oss klarte å spise opp under filmen, haha Fremgang!


Dere kjenner sikkert igjen Zach Galifianakis fra Hangover? Altså filmen måtte jo være morsom når han er med, det var jo han som eide hele Hangover. Og han lykkedes, nei det ble dansk det... Lyktes  denne gangen også, takk og lov! Caroline og jeg gikk ut av salen med DEN sixpacken, herlig!

 

Jeg elsker morsomme filmer, alltid godt å se det og få opp humøret. Vi var jo helt utslitt da vi gikk ut av salen, sikkert en sammenheng av at vi hadde "shoppet" hele dagen også da, hehe.

 

Btw, kino her er ganske billig i forhold til Norge, med studentkortet vårt som vi viste STOLT frem fikk vi det for ca 70 kr. Godteriet, ja det er ikke billigere. Eller, 14kr/hg, ok godteriet man kjøper i de norske kinoene er jo mye dyrere.. Men matbutikker er og blir tingen !

 

Og premiere billetter til Harry Potter var noe med 500kr noen som vet hva de koster i Norge?

 

Har du sett Due Date?


hits Free advertising