Helle-Norsk jente i London - Kaffe&Smutti&Andre herligheter

Aldri mer melk, mamma jeg lover

Au au au. Magen dør. Jeg lover mamma, jeg skal kutte ut melk. Litt melkeprodukter fungerer, men når det blir ost, rømme, krem, kake, is. Det går ikke! Hadebra det å drikke en liter norsk skummetmelk om dagen. Overlykkelig over at jeg liker svart kaffe! Nå skal jeg prøve å sove og håpe å sove hele natten uten å våkne. Så nå har jeg lovet det til deg mamma, offentlig, så da blir det lettere å holde hehe.

Er du glad i melk?

God natt♥


Hva synes du om at Starbucks er i Norge om 3 år?

Jeg vet ikke helt hva jeg skal si jeg... JEG VIL IKKE HA STARBUCKS I NORGE! Dere kan lese HER om saken.

Hehe, klikker. Men Starbucks er en ferieting... Hvordan kan det fortsette å være det om vi har det i Norge og jeg kan gå dit hver dag? Og hvordan blir prisene? Thailand=gratis Egypt=gratis England=ehm, normalt Polen=husker ikke. Men uansett, Starbucks er ikke kaffe, det er sukker og melk. Jeg vil ha kaffe! Det jeg liker med Starbucks er selve kaféene deres og KANELEN deres, den er himmelsk. Soya latte med masse kanel, nam! Null sukker så klart, æsj.

 
Hva synes du om at Starbucks kommer til Norge?

 


Te tips

Jeg har alltid vært glad i te, og har ikke akkurat blitt mindre glad i det etter at jeg flyttet til den teelskende byen London. Faktisk drikker jeg mye mer te her enn kaffe, for unnskyld meg, England kan ikke kaffe.. Bare de italienske kaffebarene klarer det.That's why it's said that "Coffee in England is just toasted milk" which sadly is the truth.... Men men, må jeg ha kaffe så må jeg ha kaffe uansett, vi har en liten favorittcafé her nede, ikke så fin og koselig å sitte i, men de har den beste soya latten! Men tilbake til te'en!

 

Har du noen gang prøvd å blande forskjellige te'er før? Det som fikk meg til å starte å ha flere enn 1 tepose i hver kopp, og forksjellige sammen var dette med grønn te. For det første synes jeg grønn te er kjempegodt, hvert fall med sitrus/lime og for det andre så skal det være bra for kroppen og bla bla. Men skal man få i seg nok av det grønne stoffet er det ikke nok med de 3 koppene jeg drikker hver dag, så for de som bare drikker det av den grunn burde heller kjøpe grønn-te-piller.

 

Uansett, 2 poser grønn te og en roibos (orginal) er heaven! Det er bare så utrolig godt det! Godteri rett og slett, og om man tar en sukett eller to, da er det hvert fall lørdagsgodt! Naaam.


Skål!


Feel better, smiiiiiileeeeeeee

 


Then go crazy. Jeg kan rynke på nesen jeg, men ikke uten å rynke hele trynet.. Kan du rynke nesen?

 

Btw my t-shirt says that i'm "333 half evil", we are ment to be!

 

Pleier du å blande te'er?


Purple tea, 5. nye medlem av mine herligheter


Alle sånne røde bær og frukter te'er er gode, og denne var ikke et unntak. Nam nam nam, og den trenger hvert fall ikke suketter, søt av seg selv den. Bildene ser kanskje litt rosa ut, men den er lilla, og det er så søtt, hihi!


I'm so innocent with my loveable InnocentKommet 3 nye typer, men butikken min hadde bare 2 av dem.... Hitill har jeg bare drukket den rosa (jordbær & banan) og den gule (noe mango ting) og den gule er helt klart best! Eller, de ligger ganske likt, men den rød er så veldig søt.... For de som ikke skjønte så er det forresten smoothie! Smutti som jeg kaller det, minner meg om Norge, sommer og mamma, hihi.

 

Og disse 2 nye søte har også en søt lue hver, så 25p for hver lue går til Age UK hvanåenndeter.... Samma det, de to kostet 3 pund, salg i heart you... Engelsken min er så herlig nå!

 

Finnes Innocent i Norge?


Kaffe før trening, hjelper faktisk (?)

Jeg drikker ALLTID kaffe før trening, de gangene jeg ikke har gjort det har jeg ikke trent noe særlig bra id et hele tatt.. Orker ikke løpe like lenge da, jeg har nå alltid tenkt at dette er psykisk eller at jeg tilfeldigvis har hatt dårlig dager de gangene jeg ikke har drukket kaffe først. Men kanskje det ikke er noe jeg bare inbiller meg? Denne saken bekrefter jo min erfaring, men hvor sikker kilden er, det er jo en annen sak...

 

8. KaffeDerfor bygger det muskler:
Det å drikke kaffe i forbindelse med trening øker faktisk utholdenheten. En fersk studie som er publisert i Medicine and Science in Sports and Exercise fant at menn som drakk 6 dl kaffe noen timer før en løpetest spurtet ni prosent lenger enn dem som ikke drakk kaffe i det hele tatt. Man tror nemlig at koffein direkte stimulerer musklene.


Les også: - Kaffe demper smerte

Siden både spurting og vekttrening er anaerobe aktiviteter (treningsformer som ikke krever oksygen) burde et par kopper kaffe før trening gjøre at du klarer flere repetisjoner. Men du bør nok la være hvis du har eller har hatt høyt blodtrykk.

Derfor er det sunt:
Ifølge forskere ved Harvard University har kaffedrikker 30 prosent lavere risiko for å få Parkinsons enn personer som ikke drikker kaffe.

 


Jeg trenger kaffe NÅÅÅ, for nå skal det løpes til krampa tar meg, for i går ble det masse ekkelt godteri, æsj, kvalm, vil ikke har mer godteri! Holder meg til kjeks og kaker på lørdager nå! hoho

 

Noen andre som har merket dette emd kaffe før trening eller ikke?Hva er det siste du gjør før du legger deg?

Exept from tannpussen da...

 

Image and video hosting by TinyPic

Et glass melk er det siste som står på min timeplan, skummetmelk vel å merke, alt annet er ekkelt.


Café con leche y cardamomo

Ble litt påvirket av spansken vi hadde på skolen i dag, lekser 3 dagen av første uken! Kan du tro noe sånt?

Este café

Kaffe
Melk (like mye som kaffen)
Kardemomme
Litt kakopulver
Litt vaniljesukker(bare LITT, vil ikke ha søt kaffe, bare sånn bitte liten touch)

(Tenkte jeg skulle ha med elsklingen min på disse bildene)

Litt mindre enn halve galsset med melk


Jeg bruker skummet melk, så nei, det går da ike ann å lage hjerte, strå og lignende, for den får en helt annen konsistens enn tykkere melk. Pluss at steameren på denne maskinen og de i kaffebarer er av litt forskjellig kvalitet!!


Bland det sammen i noe lite, eggeglass er perfekt


En sånn te-trekker er perfekt å bruke, du slipper de store kardemommebitene!


Ikke spør meg hva som skjedde med fargene. Når du drysser på (gjelder egentlig alt mulig rart) mixen så forsvinner skummet rimelig med en gang.. Egentlig ikke noe vits å drysse det på, jeg blander det jo med en gang, men det er gøy, hihi.
My number two bestfriend <3 Or, maybe the best. Cause he will never disappoint me, unless i break him, and i would never break someone who is everything to me. HIhi. Linn, i'm kidding!! Love you even though you don't read my blog before i move... 


En litt annerledes latte vanilla ?

Det er så lenge siden jeg har laget meg en ordentlig kaffe! Har gått veldig mye i kaffebarer.. hehe. Men nå, jeg trenger det virkelig, trøtt, slapp, sliten, hodepine og ganske nedfor. Jeg vil egentlig ikke ha noe negativt på bloggen, men for de som har lest litt lenger ned skjønner vel at jeg er litt langt nede for tiden.. Og nå har det skjedd enda mer private ting, jippi! Life sucks and then you die! 

Eller ikke, jeg lagde nemlig en kaffe istedenfor! Ehm, jeg må finne minnebrikken å stappe i Dotten... Jeg er bare surr nå altså!


Haha, jeg sitter å skriver som om dere kan lese mens jeg skriver, jeg føler faktisk at jeg sitter å snakker høyt med meg selv mens jeg skriver... Jeg tror jeg er gal eller noe! Men tilbake til kaffen!

Japp, vaniljesaus, eneste vi hadde av vanilje i huset. Men passet meg perfekt, for varm kaffe liker jeg litt 'tykk', men jeg bruker jo skummet melk, så da passet vaniljesausen perfekt. Ikke ble den så kjempesøt heller, for det er bare ekkelt. På bildene er ikke kaffen blandet da, noe dere kanskje skjønte... 


Varm, dampende lykke, beste beskrivelse jeg har hørt om kaffe hvert fall!

Liker dere kaffe?

Min favoritt kopp, med nesten favorittinnhold

Før hadde jeg noen Favorittkopper fra Hundremeterskogen. Tigergutt, Ole Brum, Nasse Nøff, Snurre Sprett og Tussi.
Tussi var favoritten.De knuste, jeg gråt, jeg var liten.
Jeg ble stor, jeg fikk nye, men ikke noe Tussi.....

KAKAO:

- Freia melkesjokoladebiter
- Q - melk. Best med lett, men jeg klarer ikke drikke lett med mindre jeg lager sjokolademelk av den, så vi har bare skummet.
- Oboy
- Krem
- Bakekakao

Nesten like godt som kaffe <3

Liker dere kakao eller kaffedrikker best?

For oss som er lei vann, men ikke drikker brus:

For FØRSTE gang ble jeg påvirket av smakstest i en butikk, det har aldri skjedd før! Da jeg var innom Deli De Luca i dag var det 2 hyggelige damer som sto og reklamerte for noen en ny drikke som finnes i 3 forskjellige smaker. Sitrus, Rosa Grapefrukt, og Eple. Dette skal væreslags vann med smak, ganske mye smak, men samtidig sunt. Hvor sunt det er bryr jeg meg egentlig ikke så mye om, det jeg falt for var at det ikke var for mye smak, men heller ikke for lite smak på dette vannet. Og min favoritt ble så klart Sitrus, sure ting er best, ikke det at denne var så veldig sur da... 
Vitamin Well Defence med smak av Grønn te og sitrus/hyll. 
For de som blir så opphengt i vitamingreia så er det bare B12, C, E og folsyre....
Jeg vet hvert fall ha jeg skal kjøpe når alle andre kjøper brus og jeg ikke har lyst på vann! Bare 85Kcal i hele flasken også(0,5L)
Måtte bare dele dette lille funnet, som egentlig ikke var så vanskelig å oppdage....

Tine VS Friele

Ja, de som har lest tidligere innelgg her har fått med seg at jeg elsker kaffe. Men det er ikke alltid man har tilgang til en ordentlig kaffebar eller noe lignende og må da ty til ferdigkaffe fra matburikken. Jeg har i lang tid kjøpt Tine sin iskaffe Mocca, men jeg har aldri vært helt fornøyd med den. Den er god, ja, men den er så innmari søt pluss at det er ikke så mye kaffesmak i den.. Så kom reklamen på teven for en god stund siden, om han som feier alle damene på jobben. Frieles nye iskaffe! Jg har ventet og ventet og ventet på at denne skulle komme i butikken ved skolen, så! Siste skoledag var den der! Desverre ble jeg skuffet..

+ Tykkelsen på drikken
+ God å holde i 
+ Smaken generelt
- Lite kaffesmak
- Altfor søt

Alt i alt er denne veldig god. Jeg har ikke helt skjønt forskjellen på den blå og denne iskaffen. Den blå skal være med kakako, jeg synes nå de smaker ganske likt jeg da. Men det er for mye sjokolade i dem begge!
Når denne lille her kom trodde jeg endelig at min hverdag vekk fra kaffemaskiner skulle reddes, men neida... Jeg ble skuffet..
+Litt mer kaffesmak enn Tine's
+Ordentlig kald!
-Nøttesmak?
-Merkelig sjokolade
-Også for søt

Jeg ble glad når firele lanserte denne her, jeg tenkte at ejg endelig skulle få en iskaffe som smakte kaffe. MEn nei. Første slurken var spesiell. Det smakte litt mer kaffe, men det var noe helt annet i den. Blanding av vanilje og nøtter, sånn grønne nøtter. Det var det det smakte. 
Kommer desverre ikke til å kjøpe denne noe mer. Håper cappucino'en er bedre!

Nå går jeg og lager meg en ordentlig iskaffe, for nå er jeg helt stekt i solen, noe pc'n også er, jeg brenner meg på knappene!

Hvilken synes dere er best, Friele eller Tine?

Smoothie <3

Mamma og jeg hadde en periode som varte sikkert i over et år hvor vi var helt smoothie-avhengige! Og får å gjøre det enklere kalte vi det for "smutti" ettersom vi sa ordet sikkert 40 ganger om dagen. Så nå som sommeren nesten er her og jeg har bestemt meg for å kutte ned på godteriet så tenkte jeg at jeg skulle starte med smutti'er igjen. Så i dag ble det denne:

Pink-something:
1 frossen banan
MANGE frosne jordbær(etter eget ønske)
1 aprikos yoghurt( tine, orker ikke sånne søte ekle yoghurter)
Pleier å ha i litt sitronsaft for å gjøre den sur, men det hadde vi ikke... 
Et par friske jordbær for pynt/er megagodt! Faktisk var de veldig gode! (Ica Nær 37kr, fra somewhere in the world)

Putt det i blenderen(?) og la den stå på lenge så det ikke er noen klumper, for klumper liker vi ikke! =)

Liker dere smutti?

hits Free advertising