Helle-Norsk jente i London - Konkuranser hits

Fotokonk
Med dette innlegget så har jeg meldt meg på hos en fotoknkuranse hos Cathrine hvor man kan vinne en kameraveske til speilrefleks fra magasi.net. Tema for konkuransen hennes er pink, altså rosa, for vi liker bare ting hvis de er roooosa.

 


Hjelpes! Jeg trenger virkelig hjelp! blogg vs blogg x 2

Nå er jeg med i 2 stk blogg VS blogg, hadde egentlig ikke tid til å lage noe innlegg siden jeg jobber med historie.. Men altså nå er det 2 stk, litt vel mye for lille meg som føler meg helt ny i bloggverdenen.

 

http://theakristinef.blogg.no/

http://carinalee.blogg.no/

 

Vær så snill, trykke på bildene å stemme?

Uff, føler meg som en tigger... Og nå er det så mye likt på bloggen min, jeg får helt noia!! Håper dere overlever dette ene innlegget..... For jeg gjør ikke...

 

På forhånd, takk alle søte små som faktisk bruker litt tid  på meg! =)

 

 


Skal lage toppliste på bloggen min, vil du være der?

Som sikkert mange andre også har, men jeg skal også ha en toppliste på bloggen. Det er faktisk for min egen del. For jeg orker ikke lagre nettsider som favoritter, ja jeg er lat og synes det er et slit, hehe.. Derfor skal jeg ha en toppliste på siden av bloggen min, jeg begynner med mine 10 favorittblogger. Jeg har allerede noen i tankene, men jeg vil se gjennom mange flere blogger før jeg velger!

Hehe, jeg ligger på min egen toppliste, det var bare mens jeg lagde designet og måtte skrive ned koden mens jeg husket den, hoho!Så gi meg bloggen din mens jeg sitter i dyp konsentrasjon med SOSA oppgaven min. Så kommer topplisten i morgen kveld!

 

Hva er din blogg?

 

BTW: Venner kommer ikke på denne listen, bare så det er sagt, skal ha en egen liste for dem, så ikke de får noe sånn vip opplegg.


Jeg er visst med i blogg VS blogg! Lucky me !

Plutselig dukket det opp en kommentar på bloggen min hvor det står at jeg er med i blogg VS blogg. Haha, to venninner av meg her lo av meg fordi jeg skreik "wooohoooo" for jeg var så sjokkert og glad, hehe... Fjortissmoment, men er ikke hver dag at jeg og bloggen min er med på noe!


Det er Ulrikke som holder denne konkuransen, bare trykk på bildet og ta en titt på bloggen hennes! Dere kan godt stemme også altså, men stem på den dere mener, ikke bare fordi dere leste det her, hihi.

 

Har dere vært med i blogg VS blogg før?


JEG ER VIST MED I FINALEN ! ~ foto

Jeg så plutselig at jeg hadde fått en mail her på blogg, ikke noe som skjer ofte i mitt lille liv! For en stund siden deltok jeg i en fotokonkuranse hos Randi, og jeg er vist med i finalen! Yay me!!

Men et lite problem... De andre bildene er VELDIG fine.... Jaja, om dere har lyst så stem da, skader jo ikke å få en jente til å smile litt =)

http://randiostboo.blogg.no/1283956042_fotokunkurranse__hvil.html#comment (linking fungerer ikke nei...)

7.


8.

Dette deltok jeg med, kopierte bare fra hennes side, så de får feil str hos meg! Bigtime krise, men nå kom Fred så jeg må løpe, fikser det senere!

Tusen hjertlig takk om du stemmer! 

Fotokonk enkelt og greit.

http://randiostboo.blogg.no/1283637098_fotokonkurrans__meld_.html (linking fungerer ikke) 
Jeg er hvert fall med i en fotokonkuranse, ville egentlig delta med noen andre bilder, men de er ikke på noen av pc'ene i huset, de er på den eksterne harddisctingen sm jeg ikke orket å hente, hehe. 

So here you go Randi ! =)


Uredigert


Redigert

Stem stem stem, jk, gjør hva du vil.

Jeg er med i en konkuranse hvor jeg kan vinne en reise for 50tusen kr, noe som ikke hadde skadet! So please, stem på meg! http://pearlfriends.no/?imageid=2854 eller http://pearlfriends.no/?imageid=2860

Btw, den nettisden dreper jo bildene å gjør de så uklare.. vel vel, Om du vil se hvilket bilde jeg har deltatt med så er det bare å trykke på linken, det er et sommerbilde. 

JEG ER MED I BLOGG VS BLOGG! HJELP MEG MED STEMMER?=)

Haha, jeg merker jeg er skikkelig glad nå! Jeg er jo helt ny i bloggverdenen, og jeg er med i en blogg VS blogg. Jeg sitter faktisk her nå med et kjempestort smil, haha. Jeg smiler til en pc-skjerm, i know... Ble til og med så overrasket at jeg måtte fortelle mamma og Fred, hihi.
Hvert fall, det er denne søte jenta som har avstemmningen:
Så jeg gjør som det er noramlt å gjøre når man har blitt valgt ut til en sånn 'konkuranse', kan dere være så veldig snille og stemme på meg? Trenger ikke å gjøre mer enn å trykke på bildet, hehe.

Jeg er nå hvert fall en fast blogger, blogger hver dag
Alltid bilder
Prøver å være positiv
Leser mange andre og kommenterer over alt, og tilbake
Hovedtingen jeg blogger om er livet mitt som om 2 uker og 5 dager skal leves i London!
Også en del foto, kaffe og andre ting jeg forguder.

Tusen takk alle dere som faktisk stemmer! =)


Er med i konkuranse

Med dette innlegget melder jeg med med i konkuransen til http://inspirasjon1.blogg.no/.

Her ser dere hva man kan vinne:


1 Stk Minty Lip Gloss, 1 Stk Nailpolish Desert Haze #1560 og 1 Stk Mineral Blush

Alt man må gjøre er å skrive et innlegg om du er med, linke til bloggen, skrive et sminketips og kommentere konkuranseinnlegget hennes. Man må også huske å linke i kommentaren til innlegget du har skrevet og skrive sminketipsene i kommentaren også. 
Husk mail også da, ofc...


Frist for konkurransen setter jeg til 30. august!


Jeg er visst med i outfit VS outfit !

Jeg titter alltid innom http://kupp.blogg.no/ for å se på outfit konkurransene deres, får faktisk en del inspirasjon derifra. Og jeg har helt glemt at jeg sendte inn en outfit der for lenge siden, så nå så jeg plutselig at det var bilde av meg der! Herregud jeg skvatt!! 

Så hadde vært koselig om dere stemte på meg daeh, selv om jeg personlig likte hun andre sin outfit mye bedre, for jeg elsker sånne bukser!  

http://kupp.blogg.no/1281789173_outfit_vs_outfit.html#comment Stem i vei =)

Fotokonk

Jeg har jo denne forkjærligheten for kuer, og det var valgfritt tema, so here you. Bilde er fra Vigra go http://goofysmile.blogg.no/1281568502_fotokonkurranse.html#comment

Free advertising