Helle-Norsk jente i London - Kosy

Familiemiddag


Nå må jeg løpe, hadebra!

 

Skal du i familiemiddag i dag?
Engelsk solarium gjorde meg SVART

April fools' day mehehehe

Selv om apri fools' day slutter ved midday her i England. VEldig bra for sånne lettlurte folk som meg! 

Det ga meg også sjokoladelukt ♥

 

Roomien ble mer, grå... hoho

 

Noen andre som har spakveld?

En jentegjeng på Pizza Hut med et bursdagsbarn

Btw, har et veldig veldig viktig innlegg i arkviet jeg ikke får postet før jeg har en video fra en annen, tilgi meg roomie ♥ Anyway, nå har Florentina fyllt hele 18 år, Gratulerer så mye med dagen, og velkommen inn i den voksne delen av verdenen! Så vi alle jentene spiste på Pizza Hut i går, kjempekos!

 

Hildon/London, jeg ser en stor sammenheng altså.


2 søte 18åringer, brunetten vi feiret denne gangen!

Må bare dele ene foretten de har her med dere, garlig mushroom something, altså hvitløk og sopp, 2 gode ting satt sammen må jo bare være godt, og det var det! Hihi, selv om de ser litt, ehm, bombet ut.

 

Gratulerer igjen Flori!


Da stakk en gjeng søtiser til NandooooosNå blir det lumpemat! ♥

Adiós

 

Hva skal du i kveld?


Café date

(da var laderen funnet, den lå bare der jeg forlot den, vanlig logikk er det ikke?)
Westfield, Londons beste kjøpesenter. Det har ALT, det er STORT, innendørs, varmt, kjekkaser og mange steder å drikke kaffe. Rett og slett et av favorittstedene mine i London. Storkoste meg med Drenusha, mitt eget godis og kaffe. Vi glemte tiden helt der vi satt, hehe. Ble middag kl rundt 10 i dag eller noe? jaja...

 

Jeg skal forresten lage en liten café/kaffetråd på bloggen min. Er på jakt etter den beste caféen med den beste kaffen og jeg vil dele min jakt med dere og samtidig har jeg bruk for det i markedsføringsoppgaven min hvor jeg har om Starbucks/kaffekjeder. Men tror allerede jeg fant favoritten min i dag jeg, og så klart hvor i verden var den fra? ITALIA. Say no more.

 

Håper dere har hatt en like strålende dag som meg med like mye solksinn som jeg har hatt!


Peppes med farmor & co

Kom nettopp hjem fra Peppes på metrosenteret. Var og spiste med mamma, lillebror og farmor. Kjempekoselig, godt og se farmor igjen, og god mat. Peppes er favorittpizzaen uten tvil! Så nå dro vi alle stappa hjem igjen. Var veldig koselig å få sett farmoren min igjen før jeg drar tilbake til London på søndag. Var også veldig kos å se igjen metrosenteret, random folk man fikk øye på og resten av området der. De driver jo å bygger så mye der, så nå var jo alt ganske så nytt der borte. Blir mer og mer glad i metro altså, butikker og condis rett ved hverandre. Fått fin bussterminal også, kanskje vi får flere busser? Kanskje det skal bli biligere å ta buss for meg fra Oslo til Lørenskog? Unødvendig når bussen starter i Oslo men ender opp i Lørenskog et sted så skal man betale mer.. Bra jeg ser ut som en liten unge å jeg kan kjøpe barnebillett!! Også har vi jo Peppes der!! Og kinarestaurant også når jeg tenker meg om, og alt er i gå-avstand, HERLIG! hihi. Med mindre det er mer enn -10 grader, da er det absolutt IKKE gå-avstand.. Da skal i såfall lysten være veldig stor!


Doggybag'en ser neimen ikke ut som noen doggybag lenger! Følte meg som en ansatt, noen som vil kjøpe pizza? Men nå kommer Juliemor så skal vi kose oss inne i varmen! Savner London, jeg!!

 

Liker du Peppes?


Kjærestesofa/singelsofa ~ jenta mi er 18 !

23. februar ble jenta mi Linn endelig 18 år. Bestevenner siden 1. klasse, herregud jeg er glad i denne jenta! Men nå har det kommet en til som er like glad i henne som meg, og prøver å ta henne fra meg.. Nemlig min andre venn Fredrik, jaja, jeg er glad i dem begge, og noen må jo passe på Linn mens jeg lever på den andre siden av havet. De er virkelig søte sammen. Og de var ikke det eneste paret i kveld heller, Martine og Elias(eller skriver du med 'y'?). Et veldig søtt par de også altså. Så her har dere kjærestesofaen. Dere skal slippe bilder av singelsofaen hvor Martine (nr2), Emilie, Laila og jeg satt. 4 triste jenter... Haha, KØDDA! Vår sofa var beeeeeeeeeeeeest!!

 


Søtiser!


Party apen, ehm, dere får bestemme selv hvem av disse 2 some er apen. For jeg er neimen ikke sikker!


Dere ser jo her helt tydelig at singelsofaen var best, kjæresteparene er jo bare helt gale.

 

Gratulerer med dagen Linn minn! Håper du hadde det like kos som oss andre, noe jeg er ganske sikker på at du hadde det, hehe. Koselig å være med på din første tur i butikken hvor du kjøpte det du ville (lovlig) hihi. Så gratulerer med 18års dagen og kjærligheten!

 

Jeg elsker denne jenta her, som nå er en voksen kvinne. Haha, særlig! Hun kommer alltid til å være min lille jente!

 

Gratulerer Linni <3


Jeg skal opp om 6 timer, kjære, kalde Norge, her kommer jeg

0445am engelsk tid skal jeg stå opp. HARDT! Jeg er ikke en person folk vil være med om jeg har fått for lite søvn, hehe. Alle burde bare holde en stor avstand til meg i morgen, til jeg har fått kaffekopp nr 2, da blir jeg litt mer medgjørlig. Så flyet mitt går 0840am engelsk tid, så er i norge 1140am norsk tid. Vet ikke hvor mye jeg gleder meg når alle skremmer meg med kulden... Men jeg manner meg opp, for jeg gleder meg så utrolig til å se igjen folk så det topper alt! Og desutten gleder jeg meg veldig til frokost nå, jeg sulter... Men nå må jeg virkelig forte meg å sovne, litt flaut å sove på fremmede på flyet eller gå rundt som en grumpy b*tch.

 


God natt fra dokketryne aka trollunge. Ingen skal se meg nå uansett, ok, dere fikk jo faktisk... Heldige!

 

God natt søte små!


En jentes b-day in London ~ Siri

Freak nr. 1

 

Normal nr: 1 & 2


Søte bare


Eller ikke, freak nr: 2 i bakgrunnen, Bursdagsjenta Siri får vel lov til å være søt nr: 1 da, siden hun ble 18 og greier!

 


Gavekort er mye finere her i London altså! Så vi koste oss på en, Italiensk restaurant regner jeg med at det var? Pizzaen har blitt kåret til den beste i London eller England eller ett eller annet sånt noe, nam nam! Var veldig kosy.

 

Gratulerer med dagen som var Siri!


Jeg har spist krokodille og kenguru med nye Uggs på føttene

Laderen er tilbake sammen med Dotten aka minipc'n min takket være mamma'en min. Hun kom hit til elskede London på fredag, jeg var så søt og møtte henne på Victoria Station så ikke hun skulle bli helt lost her, altså hun er jo tross alt moren min, så det må jo være fra henne jeg har lostheten min hehe. Så da dro vi rett til B&B'en som vi bor på, vi kjører ordentlig engelsk stil, om dere noen gang drar til England for en lenger periode må dere prøve å bo på B&B, det er så typisk England, kjempekoselig. Og da var jo klokken plutselig 11 om kvelden allerede, men vi fant en restaurant og spsite oss gode og mette før vi dro hjem og gjorde oss klare for neste dag.

Altså i dag for de som ikke skjønte det. Vi har tilbrakt dagen på Westfield med shopping, mat, kos og kino. Sett en hel masse rare folk, kjøpte fine ting og spist masse godt.

Men det morsomste av alt var middagen. Valgte den ene restauranten der som heter Meat & Wine, og vi begge hadde lyst på en ordentlig god biff, men så så vi det. De hadde krokodille, kenguru og antilopesak også! Så jeg gikk for krokodillen og mamma for kenguruen. Vi elsker å prøve ny mat!

Krokodillen smakte egentlig veldig likt kylling, litt overrasket over det. Kylling er jo liksom ehm, planteeter/frøeter? Og krokodillen, ja den er jo en kjøtteter, jeg har faktisk ikke spist noen kjøttetere før, med mindre fisk teller som kjøtteter da.


Mammas kenguru, godt kjøtt, søtelig, minnet om kanin syntes jeg men mye mye hardere samtidig som det var utrolig mørt. Det hadde liksom tykkere fiber eller hvordan nå enn jeg skal forklare det. Så da satt jeg der med den australske maten og australske sko, følte jeg passet perfekt inn.
Så klart spsite vi søtsaker også da, siste kosehelg før jeg går inn for bigtime lifechanges, gleder meg.

 

Så i morgen blir det å følge min kjære mamma tilbake til Victoria Station og si hade bra...

 

Har du spist krokodille eller kenguru?

 


God natt, håper jeg drømmer om vampyrer

Jeg var vampyr for en natt, folk skal være glad jeg ikke har rabies eller noe, mohaha.

Pass deg, i'll bite you!

 

Hva vil du drømme om i natt?


Jeg burde bli frisørAt jeg klarer å rette ulla til denne sauen er et under. Hysj, ikke si til henne at jeg sa det! Men helt seriøst, urettferdig, jeg kan bruke en hel time p åå lage volum og det er ute etter 5 min, hun er, kan bare gjøre INGEN TING. URETTFERDIG kaller jeg det! Rett flatt hår er boring!


Øyet er snart bra, kan endelig begynne med normal sminke igjen uten å være redd!
Er vi ikke bare helt utrolig adorable?

 

Etter siste dag med marketing og trening, IKKE siste dag med trening altså! Gal eller? Med mitt kosthold kan man ikke droppe trening.... Så etter dusjen og så klart kle på seg, litt trist å gå naken.. Så turet Sadiya og jeg til EB for å kjøpe pakkepapir og GODIS.

Vell hjemme endte vi først opp med de to beste britiske filmene jeg har sett, herregud, jeg lo jeg var redd og så klart, jeg gråt.... Jeg må slutte å se filmer... Men disse, ja, de var ekte! Og jeg blir skremt av at jeg bor i dette landet når det er sånn det er her... Hjelpes! Ellers pakket vi inn litt julegaver, rettet hår som sagt, og var bare übersøte som vanlig. Var ingen godkjente bilde av de andre taperen, så ehm, ja, dere overlever.

 

Hva har dagen din gått bort i dag?


Jobbedate på Starbucks


Nå har Sadiya og jeg, ok JEG fikset et genialt netteverkskortting på Starbucks. Lite rødt gjennomsiktig bankort med litt snøkrystaller på. Så nå skal vi jobbe med markedsføringsoppgaven vår etter en treningsøkt og deilig dusj. Også sitter det DEN kjekkasen ved siden av meg, mørkt hår på gutter er helt klart best, ikke noe å diskutere en gang! Så kan bli litt vanskelig å konsentrere seg om arbeidet her, hehe... Men skal hjem til middag så får fortsatt arbeidet etter det også! Flinke jenter er vi! Hadde våre yndlingskafeer hatt nett hadde jeg vært i heaven! For kaffen her, ærlig talt, den er ikke noe spess.....

 

Andre som liker å jobbe på kafeer?


Dette er heaven, hit skal jeg når jeg dør!

Endelig lørdag! Ukens godteridag! Gledet meg ikke like mye til denne som forrige, litt nedtur... Eller egentlig er det jo kjempebra! Så nå skal jeg snart til Westfield, også kalt HEAVEN! Håper jeg kommer dit når jeg dør, sammen med evig penger!

 

Hittil har jeg bare spist en cookies og 2 brødskiver med sjokoladepålegg, + frokost da, heh. Og kakao som jeg fant, nå gleder jeg meg til noe SURT godteri og en pose cookies!

 

Nam nam, jeg er sulten enda! Heh, eller bare godtesjuk....

 

Hva skal du i dag?


Jeg venter og venter og VENTER på at klokken skal passere fredag!

Jeg har vært snill pike hele uken, ikke noe godteri eller noe usunt. Er vel i min 2. eller 3. uke med dette. PAIN. Men forhåpentligvis blir det snart bedre, håper jeg. Jeg skal uansett fortsette med dette her, tilbake til mitt gamle liv da lørdag var godteridagen. Så nå sitter jeg her da, ser på True Blood, etter å ha vært barnevakt for den 2 år gamle (megaultrasøte-englejenta) datteren til venninnen til "moren" vår. Og venter på at klokken skal pasere 12 og det er LØRDAG. For jeg har nemlig noe jeg ikke klarte å spise sist lørdag, trodde ikke det skulle være noe problem i det hele tatt, men ble faktisk kvalm etter noen få biter!

 

4 Sure mark og litt sjokolade. Can't wait!! Selvkontroll selvkontroll,  paradiset ligger ehm 2 cm unna, rumpa/låret mitt. Men når jeg har holdt meg en hel uke (igjen), da klarer jeg noen få timer til!

 

Hvilken dag er din godteridag?


Første møte med 'folka mine' og min lille nye venn

Da har mamma, Fred og lille Ole tatt seg turen over til London, wiii. De tar weekendtur til London, jeg tar weekendtur til Oslo, mye kulere! Og dette var det jeg fikk i hånda etter å ha klemt og hei og kos og mos.

Vi er bff allerede! (Slapp av Dotten, du er fremdeles den første jeg elsket, og du vil alltid være den siste! Ok.... Pc'er, men jeg liker dem for det...)

Så måtte vi ha en kjapp matbit før i skulle i matbutikken så de fikk fylt opp hotellrommet sitt med digg.

Og senere ble det Pizza Hut, da ble lil'bro glad vøtt!Nam, beste desserten deres!

 

Har dere vært på weekendtur i London før?


Skal på konsert på festningen, be til værguedene med meg!

Jeg skal faktisk på konsert nå snart med mamma, Fred og lil'bro, blir koselig! Dere har kanskje hørt om Jean-Michel og Röyksopp? Så dette er timeplanen jeg fant på nettet nå:

19.00: The Very Best
20.30: Röyksopp
22.30: Jean-Michel Jarre
24.00: Avslutning med fyrverkeri / Closure with fireworks

Har også hørt at det kommer til å være det største fyrverkerishowet i Norge hittil, enda mer enn det var på åpningen av Opraen, og det var jo kjempeflott! Og jeg elsker å se på fyrverkeri, men ikke sånn nyttårsften hvor alle sender opp i hytt og pine, jeg får faktisk helt klaus og føler at alle smellene kommer nærmere og nærmere meg så jeg føler meg som en liten maur, haha. Hvert fall, for dere som ikke har hørt om disse folka så har dere kanskje hørt denne sangen?

Röyksopp - The Girl And The Robot from moho on Vimeo.

Dette blir sikkert kjempegøy, håper bare været holder seg nå resten av natten! Så nå bare venter vi på Peppes bilen så vi får i oss litt mat før vi drar.

Skal dere dit?


Da blir det hyttetur og antageligvis null blogging

Jepp jepp, siste hytteturen før skolen starter, før London, bare 3 uker og 4 dager til jeg drar, sånn ca! Omg jeg gleder meg, jeg gleder meg så sykt at jeg tillater meg selv å skrive omg. Selv om det blir kjempetrist og forlate alle! Er nok ikke noe vits å ha på noe sminke den dagen, samma hvor vannfast den er... Men nå rotet jeg meg bort fra den egentlige saken! 

Hyttetur ja, Hurum, Med Julie, André og Fredrik, tror kanskje det er noen andre der også. Det blir kosy!! Men det blir stress i morgen, for det første så må jeg stå opp kjempetidelig, skal nemlig fikse nytt pass, for ellers har jeg ikke noe pass midt i Londonoppholdet mitt, og det hadde nok blitt vel mye mas å ordne opp i! Lil'bro skal også få nytt. Og for å se minst mulig ut som en selvmordsbomber på bildet må jeg opp tidelig å ordne meg! Etter det er det hjem igjen å pakke til hytteturen, og jeg er så flink og overpakker, ALLTID. For så å dra tilbake til byen, litt sol og så ta bussen ut med Julie. Til vår kjære Hurum, tenkte å hilse på mormor og samboeren der ute også, men neida, de er ikke der, så klart!

Fant faktisk et random bilde fra Hurum(09) hvor jeg plukker blåbær, vi lagde det beste blåbærsyltetøy du kan tenke deg!!  Men herregud, se så kort hår jeg hadde!! omg, igjen...

God natt søte folk som leser dette ! 

Kosy dag i byen med folk OG sol, faktisk!

Kl ca 14something i dag ringte mobilen min! Jeg skjønte hverken hva lyden var eller hvordan jeg skulle få stoppet den, tok tid før jeg i det hele tatt skjønte at det var mobilen som ringte... Men det var bare lille Karoline som lurte på om jeg skulle bli med henne og Julie til byen på cafe, min første tanke var jo bare brrrr KALDT! Så plutselig begynner hun å bable om sol og 23 grader! Jeg trodde fremdeles jeg drømte, jeg har jo nettopp kommet hjem fra bukse og ullgenser vær og 10graders vann! 

Så da var det bare å hoppe i shortsen og blusen min som jeg har blitt så glad i hehe, for så å dra til Karoline, så Julie, så banen til byen! Og det var sol og deilig, endte opp med to kaffer på veldig kort tid. For så å møte Linn minn. Og senere møtte vi enda fler og enda fler. For så å bare bli kaos hvor vi ble splittet og alt og mobilen døde, haha.... OG, Kokoz eller hva den het, helt nederst på Aker Brygge har veldig gode kokkosboller med sin egen tutch, var nemlig en liten syrlighet i dem, sitron-akitg-liksom, veldig gode! Btw, om man virkelig vil ha GODE kokkosboller, så finnes det et kokkosbollebakeri i nærheten av Akerselven et sted, hvor du kan se dem lage bollene og du får dem HELT ferske, så ferske som er mulig, DE er bare best!

Hverken speilrefleksen(får ny forresten til London!! JIPPI) eller lillekameraet var med i dag, men som alltid redder Linni meg, kjære!

Fryktlig søte vi er i denne vinkelenBollene beskriver oss, rett og slett...Hun blonde tingen er vår kjære fotograf, før vi prøvde hr. selvutløser

Han var jo, ehm, ganske så flink!

Har dere kost dere i solen i dag?


hits Free advertising