Helle-Norsk jente i London - London hits

Et siste good bye med favorittstedet mitt i London

Dette er ufattelig trist. Jeg er så trist for at vi skal dra, jeg er kvalm, vondt i magen, jeg vil gråte! Jeg er så trist at jeg ikke har lyst på cookies en gang... Det sier vel egentlig alt! Så Sadiya og jeg tok turen til favoritt caféen for å drikke vår siste soyalatte og for å si hadebra til kjekkasen. Jeg savner han allerede, kjekk OG lager den beste kaffen, herregud vi hadde fått så pene barn! 

 
Hadebra kaffen, hadebra kjekkasen min, hadebra London. 

 1 uke igjen av London.... heartbreaking !

Kan ikke tro det, men i dag er det 1 uke igjen av London oppholdet! Har vært her siden 12. sept 2010 og vi drar hjem 14. mai 2011. Det er trist, vet egentlig ikke hva mer jeg skal si. Veldig mixed feelings, vil hjem/vil ikke hjem. Min egen seng, venner, familie, digg! Men LONDON, livet her, koselig vertsfamilien, randomheten, SPRÅKEEEEEEEET! 

 


Første skoledagen vår, så fjernt så nært, nesten 8 mnd siden.. Kan ikke tro at tiden har gått så fort!

 

London I will miss you! ♥ BIG TIME


Dere så det på tv'en, jeg så det i virkeligheten ~ The Royal Wedding

Helt ærlig så kunne jeg ikke brydd meg mindre... Jeg er en av de menneskene som ikke vet hvem av prinsene og prinsessene i Norge som er ingiftet and so on. For meg er de bare noen folk på mynter, et symbol, bare en show off for landet. MEN, når dette er så stort i London som det er så måtte jeg nesten få det med meg! Altså folk camper utenfor dager før bryllupet, folk reiser fra Australia bare for å se det! Verden over sitter folk og følger med på tv, så skal jeg som BOR i London ikke få det med meg? Nei fungerer ikke sånn for meg, jeg har 2 uker igjen i London, jeg vil få med meg de britiske begivenhetene. Så Elias og jeg sto opp tidelig og turet inn til sentrum sånn halvveis på måfå. 

 

Se så mye folk, og dette var bare forran en av storskjeremene som var plassert over alt i London!


Jada, fikk med oss ja'et. 


En mann på skjermen som gjemmer seg bak fontenen hehe


Dekknavn for dyr mat! haha

På turen vår fikk vi så klart med oss mange av Londons kjente og fine bygninger også! 

Selv om de som så på tv fikk med seg mer så synes jeg vrikelig det var verdt å dra inn til sentrum. Bare for å få med seg stemningen og alle menneskene. KAOS, byen var full! Og må jo nevne kjolen til Kate da, den var absolutely gorgeous!! ♥

 

Fikk du med deg bryllupet?


Park Royal aka lekeplassen vår i London

Hva heter deres lekeplass hihi?


Min 9. flytur i 2011, og fremdeles like morsomt faktisk

Dette var mn 9. lytur hittil i 2011 og vi er bare i April... Hehe, og enda fler skal det bli! Unnskyld jordkloden vår, men jeg forurenser ikke på noen annen måte, jeg lover! 

 

Så dagen startet jo med å gå gjennom securitychecken, og jeg pep ikke! Herregud så glad jeg ble, jeg pleier alltid å pipe og bli både kropsvisitert og sjekket med den andre tingen og jadda, jeg ser visst skummel ut... Så var det bare å ta seg en digg frokost på Gardermoen til en ikke så digg pris.. Norge er dyrt. 

Også hadde vi selve flyturen, UTEN internett, hva er det for noe tull? Hadde gledet meg til å blogge på flyet... Jaja, da leste jeg heller ut 2 blader og holdt på å dø av latter. Jeg visste rett og slett ikke hvor jeg skulle gjøre av meg, jeg hadde det rareste paret ved siden av meg ever. Altså HVORFOR havner jeg alltid på et fly fullt av freaks, og enda verre, de sitter ved siden av meg... Btw, hele Team Noway(?) skulle til New York... Ikke misunnelig i det hele tatt, teite folk. 

 

Så ankom jeg London, og passsjekkgreia og alt gikk fint, for en gangs skyld fikk jeg ikke spørsmål om jeg reiste alene, jeg tror jeg har begynt å se voksen ut hoho. Også forter jeg meg for å finne toget for å komme meg inn til London, og jeg ville IKKE på express tog, det koster unødvendig mye og går ikke så mye fortere, men neida.. Tror dere ikke jeg klarte å havne på express tog allikevel? Også får jeg spørsmål fra en random på toget som spør om vi er på first class, ehm jeg håper da ikke det? Svarte jeg haha, jeg har så peiling på alt jeg gjør!

 

Og så, toppen av kaken. På bussen(orket ikke tuben) så jeg en ROSA HUND. 

 

Takk for meg nå skal jeg ikke skrive mer her.. Bortsett fra at jeg mistet noe på Gardermoen denne gangne også, nemlig collegegenseren min, jeg var glad i den... buhuuu...

 

Pleier du å ha morsomme flyreiser?

Bæck in London, my second home

Da har jeg kommet meg inn på rommet etter en god middag Har vært hjemmom en liten tur før i dag, men løp ut igjen med en gang for å nyte solen hehe og en liten date. Så kommer en liten filmanbefaling litt senere også, men jeg har desverre ikke tid til å blogge noe mer nå! For jeg ble minnet på at jeg har en stor engelskprøve i morgen, og klokken er allerede 2309.... Så ja, slenger med et sinsykt deilig cambilde for å vise at det er sommer her. JEG frk. dunjakke gikk i bare kjole, UTEN tynn jakke. 

 

Skal fortelle om min 9. flytur hittill i år, og altså. Jeg har ALDRI en kjedelig  flytur jeg, og jeg klarer alltid å miste noe, men dere skal få høre i morgen. God natt søte små der ute som legger seg nå mens jeg leser engelsk♥Back to british!


Kjøkkenet meheheheehe.

 

Hadebra Norge ♥

 

Ønsk meg en god flytur MED internett!!


2. dag i York ~ bildedryss

Etter en natt på "hotellet" med VERDENS BESTE DYNE! Tuller ikke, den var så tjukk, men så fluffy, bollete, luftig, myk, som å være pakket inn i en sky! Jeg var helt i heaven, jeg. Så var det å stå opp til en skikkelig full english breakfast! Ok, jeg droppet de tomatbønnegreiene, jeg klarer de ikke mer, og pølsene for den saks skyld. Har spist de her nede for å være høfflig hehe. Så skulle vi ut å gå til et nytt museum, alle de trøtte kroppene skulle gå hele veien.. Hehe, særlig at det skjedde, den snille busssjåføren kjørte oss så nærme han kunne ♥

 Så hele tiden for meg at de stolpene skulle brekke og at alle folka havnet i elven hoho
Random at et av bildene jeg la ut i dette innlegget her om at vi skulle til York, så dro vi faktisk til bildet jeg la ut som eksempel! 


Rødt kort fra en gås.... Stakkars gutt


Ja, ehm.. En bygning


Dette bildet var det som fikk meg til å huske hva det het der vi var, hehe. Hukommelsen lenge leve! 


Her har vi helt klart dagens ektepar


Mhm, har bare startet å samle på våpen skjønner dere... Den ene øksetingen er helt klart favoritten


Gikk det nettopp opp for deg hvor Hunters kommer fra og hvor lenge de har eksistert eller? 


Nei, jeg kjenner ikke disse folkene... Totalt fremmede, herregud.. FREAKS


Bare vi som ble sjokkert over at disse godteriene er så gamle?


Så skulle vi ned i fangerkjelleren som de hadde laget lik sånn den var før. Det var søren meg som å gå i et spøkelseshus. Plutselig dukket det opp stemmer, videoer og lys med tekst på veggen da vi prøvde å manne oss opp til å gå inn i det forskjellige rommene. Verste er at vi ble skremt så mange ganger og løp rundt og skrek og kræsjet mer eller mindre rett i hverandre i kaoset. Burde virkelig stått en advarsel, og aldersgrense!


Fant meg en ku til jeg ♥ ok... okse da


Her er starten til Black Swan


Først sauer og nå hester... Flytte til en bondegård kanskje?


Så var vi tilbake på skolebenken


Mens andre ble satt bak lås og slå


Sånn ser man ut etter å ha løpt opp den bratte trappen til slottet dere så lenger opp her! Jeg tapte da, men de andre tok annet hvert trinn, dere jukset! Så var det en 6 timers busstur for å komme hjem igjen til London hvor jeg tror de fleste sov. Jeg vet hvert fall ikke hva de andre gjorde for jeg sov, som en sten. Det var sove-våkne for mat-sove-våkne for mat-sove-hjemme. 

 

Kjempekoselig tur dette her! Vi skulle hatt fler av dem ♥


1. dag i York ~ bildedryss

Da har vi vært i York, utrolig koselig, fin og ikke minst morsom tur! York er et utrolig flott sted, med mye fint å se på, gamle bygnigner, fullt av kjekkaser og koselige folk, kan ikke bli bedre da altså! Så her har dere ca hele dag 1 i bilder, ikke lett å ta med få bilder om jeg skal få med hele dagen, men prøvde hvert fall hehe. 

 

Vi Northfieldsjentene møttes så klart på bussen for å komme oss til Ealing Brpadway for å møte de andre.


Selv bussholdeplassen hadde countdown for turen vår


Pretty people walking down street


Vår kjære buss, vi hadde god plass hihi


Noen som vet hvilken elv det er som renner gjennom York? Orker ikke sjekke kartet... Anyway, det var så koselig rundt den, bare se selv.


Yorks buss? Den gikk opp og ned, og ingen svarte da vi ropte (på norsk) og spurte om noen var norske.. Teite turister..


Friendship ♥


Ja, valget var stort


Vi følte oss stolte der vi gikk, norske vikinger, gjennom York og inn på museet om Jorvik (?) og bla bla. Vi fikk kjøre sånn kul berg -og dal -bane bare uten farten og uten berg og daler.. Masse utstoppede dyr og sånne ekle dukker, æsj. Sånne som er på teknisk museum, er det bare jeg som synes sånne er grusomt skumle? 


Når vi snakker om friendship, noen fikk nye venner


Og jeg fant bilde til mitt fremtidig hjem til 450£ bare... Men det er en ku da! Verdt det ♥


Her ser dere hvor gammel byen er. Vi gikk i mange små trange gater med skjeve hus og masse små koselig butikker. En hel masse små godisbutikker med gammeldags godteri og herlig sjokolade!


Fremtidig modell, Kim?
Kim likte kameraet og tok bilder resten av dagen, så da ble det visst et bilde av bloggeren/paparazzien selv...


En eller annen utrolig fin, katedral/kirke? Jeg vet helt ærlig ikke hva som er forskjell på det. 
Søte folk jeg har i klassen 


Og om kvelden på vei tilbake til "hotellet" var det en flaggermus som drev å lekte seg forran oss. Ikke lett å ta bilde, den var så kjapp, så jeg mer eller mindre kastet kameraet opp i luften hver gang den dukket opp. Og da får man jo så klart ikke fokus! Men man ser den, og det er det viktigste!


Avslutter dag 1 med vårt nye klassebilde ♥


London's yearly boat race Cambridge ~ Oxford

London har en tradisjon når det gjelder et visst boat-race. VI snakker roing, Oxford vs Campridge. Londons to mest populære universities. Trafisjonen har pågått i rundt 150 år, men nå lenger er det ikke akkurat studenter fra disse to universitetene som ror da, heh. Men uansett, kjempegøy å være med på noe som betyr mye for britene! Men det var ikke like me folk som så på som det vanligvis er, takket være en stor fotballkamp og bigtime demonstrasjoner nede i sentrum, glad jeg ikke er der i dag!! Folk her tar av når de demonstrer!Ordentlig isbil!
Vi tok en kaffe og en øl på  en golfklubb


Oxford


Cambridge


Sjekk ordentlig politifølge og security hoho


BBC var på plass som alltid. Men nå må jeg løpe!!! Har dårlig tid hjelp

 

Har dere sett på dette båt reset(er det sånn det skrives på norsk?) før?


Jeg tok visst en piercing her i London -> kroppen frastøter seg den?

Det var en dag i oktober, en dag jeg var forberedt på smerte. Jeg hadde nemlig gått og mannet meg opp for å ta hepatit B vaksinen, ved å få en fæl sprøyte. Jeg har sprøytefobi.. Så siden jeg var så forberedt på smerte så bestemte jeg meg for å pierce navelen i samme slengen gitt. Det var vondt, hehe, men øret gjør faktisk mye mye vondere! Saken er bare problemene man får senere, ikke sove på magen og kroppen min bruker så sykt lang tid på å gro sår, det er hetl sykt. Jeg har fremdeles sår på hånden etter å ha hatt det i over 2 uker, herregud.

 

Saken er at piercingen har hatt det helt bra, normalt vondt, normal betent helt normal, begynte å bli fin å jeg geldet meg til å bytte 14 mai, aka dagen  jeg drar hjem, men NÅ: Alt jeg har å si er AU! Eller egentlig ikke bare si det, heller SKRIKE det så naboene hører det. Navelen min dreper meg... Den har ikke gjort noe særlig vondt etter at ejg tok piercingen, men nå plutselig holder jeg på å dø. Le, gråte, minste bevegelse på magen, ligge på siden i sengen gjør til og med vondt. I tillegg føler jeg med smårar, lett hodepine og småkvalm. Men saken er at den er egentlig ikke noe særlig rød, og det er ikke "sårsmerte" det er bare ren smerte. Det gjør vondt inni.

Så kom tanken om at kroppen kanskje frastøter seg piercingen, jeg føler nemlig den er så nærme huden nå. Den gjør så vondt at jeg har lyst til å ta den ut, var på nippet til å ta den ut mens jeg satt på en café i dag til og med...

Untitled from Helle Molnes on Vimeo. Veldig lækkert med strømpebukse må æ si

 

Er det noen som har opplevd dette? Hva gjorde du da?

 


Londonere lider av mangel på basic kunnskap

Det er helt utrolig hva Londonere tror om oss, dere aner ikke hvor mye latter de har gitt meg.

 

First off all må vi jo alltid forklare hvor Norge ligger. Next to Sweeden, DA vet de hvor i verden Norge ligger. Hvorfor vet alle om Sverige og ikke Norge? Har også opplevd noen tilfeller hvor folk ikke vet hva Norge er, altså. Jeg tror rett og slett de som ikke vet hva Norge er bare lider av mangel på basic geografi. Jeg vet at Togo et land selv om jeg aldri kunne pekt på det på et kart. Når noe er fra "..." så sier man et navn, da burde man henge med.

 

Vi er ikke vikinger. Londonere er vant til kulde og kalde hus, vi norskinger er vant til å ha en årlig istid, men bare utendørs! Inne har vi det varmt. Så Londonere er helt ærlig mer vikinger enn oss.

 

Nei, finnsk er ikke et språk vi forstår. De fleste har fått med seg sammenhengen mellom norsk, svensk og dansk, men sorry, finsk kunne like godt kommet fra en annen planet.

 

Ja jeg er blond, nei jeg er ikke svensk(bare bittelitt som kun teller når jeg prøver å slippe unna nynorsk, men som ikke funker...). Nordmenn er også blonde.

 

Og mange sier de ikke har møtt noen norske før i her i London...

 

Er det bare jeg som ikke skjønner noe? Altså, Norge, verdens rikeste land, liksom det beste landet å bo i. Dette lange kalde landet på toppen av kloden hvor 'isbjørnene går i gatene'. Hvordan kan ingen her borte vite om oss? Vite hvor vårt kjære land ligger hen, men de vet hvor Sverige er? HVORFOR? Jeg føler meg glemt og bortgjemt på toppen... Føler at det er vår plikt å få spredd ut i litt info om Norge og hvor i verden vi befinner oss til denne uvitende byen!


Se: NORGE, ikke noe sverige...

 

Om vi hadde vært i et knøttlite land i Afrika da hadde jeg kanskje forstått det, men dette er London, 2 timer unna. Men de gir meg hvert fall en god latter! Jeg tror egentlig det bare er vi som har møtt en god del mindre smarte folk haha.

 


Da var jeg bæck in London

Det er faktisk veldig deilig å være tilbake. Tilbake til våren og plussgradene, tilbake til engelsken, tilbake til å gå på gress, grønne trær og blomster. Tilbake til våren. Skulle nesten tro jeg har dratt inn i fremtiden, hvert fall noen mnd, siden det er vår her og vinter hjemme. Flyturen gikk greit, lenger enn vanlig, beregnet tid var 2 timer og 20 min, var en del turbulens også faktisk. Men hele reisen var slit! Så og si null søvn i natt, så på fly i over 2 timer og videre med tog som ble stående fordi et tog forran hadde breakdown. I tillegg til et hode som snurrer hehe.

 

Men nå ligger jeg i den deilige sengen nydusjet og sover sånn halvveis. Vurderer å legge meg etter middag, trenger en hel MASSE søvn! Så i morgen er det back to school, tilbake til vaner og livet, slutt på ferien. Blir 1 mnd med masse jobbing nå! Så bare å sette i gang og få bra resultater.

 


Utsikten fra det ene takvinduet vårt, men så treig som jeg er til å blogge så er det nå helt svart ute. Desutten er ikke bildet fra i dag heller, for det var faktisk litt smågrått da jeg landet rundt 14, som blir 13 engelsk tid, nå minnet jeg nettopp meg selv på at jeg må stille mobilen min til rett tid! Men hvert fall, bildet beskriver været siste uken før vinterferien hihi.

 

Og en helt annen ting, det å fly er like festlig lenger.. Dette var nå 7. flytur i 2011 og vi er bare i februar? Odde tall fordi hjem fra Thailand i juleferien var jo etter nyttårsaften, så da var det pluselig 2011 gitt. Men jo, det jeg egentlig skulle frem til, han ene flyverten i Norwegian har jeg søren eg hatt på 3 eller 4 flyturer nå! Haha, kan jo bli bestiss med besetningen så ote som vi flyr! Uff, må nesten tenke litt på den stakkars jordkloden vår... Forurensing.. Men men, må man så må man.

 

Liker du å fly?

 


Wiii tilbake til London

Da dro jeg tilbake, tilbake til våren, DEILIG!


Da dro jeg

Hadet bra kjære London <3


Vårt nye, allerede elskede, hjem <3 ~ bilder

Vi har tempurseng, trenger jeg å si noe mer?
Søt innredning


Og detaljene går i lilla, elsker det. Rommet er hvitt og lyselilla!
To takvinduer som er av samme type som jeg har hjemme faktisk, utrolig deilig å plutselig ha noe som minner om ommet sitt hjemme!


Ikke bare har vi en stor tv, vi har dvdspiller! OG dvd'er!
Tror dere ikke jeg jublet da jeg så et smykkestativ eller? Selv om det ikke var stort nok da hahaha!Så kos, bøker her, og norsk-engelsk bøker også.

 

Førsteintrykket jeg har av familien er herlig! Så hjelpsomme da vi hadde alt som skulle væres opp. Vi bor nemlig i loftsrommet, så det er et stort rom, men med skråtak da. Dusjen kan vi bruke når vi vil, kjøkkenet for vi lage det vi vil i og alt er rett og slett kjempebra. Ikke nok med det, i dag er det jo Kinas nyttårsaften, og vertsmoren skulle ut med den andre studenten (som også er kjempesøt) til chiinatown og 'feire'  det. Og det første vi får spørsmål om er å bli med på det. HVOR SØT ER IKKE DENNE FAMILIEN? Første vi gjør er å dra ut med dem, de er så søte. Og moren er virkelig en mor, hun smiler med hele kroppen, så lett å snakke med. Og mannen også, morsom, enkel å snakke med han også, lærer oss ditt og datt og fikser ditt og datt. Hittil er det jo første møte og førsteintrykket da, men jeg håper virkelig at det er sånn disse menneskene er. Og det må det jo, fikk vite at den andre studenten her har dratt på kino med familien og sånt.

 

Så akkurat nå er livet herlig! Uansett hvordan ting utvikler seg, her blir jeg boende. Ikke noe mer flytting, det orker jeg rett og slett ikke. Desutten, på valentinesday er det faktisk bare 3 mnd til vi skal hjem for godt....

 

Ønsker dere alle en strålende dag !


Vi pakker for harde livet
Glis må jeg hvert fall ikke glemme!

 

Vi skjønner virkelig ikke hvordan vi har fått emd oss alle tingene hit, og hvordan vi skal få det med oss videre. Heldigvis er det nye hjemmet bare et par kvartaler unna. Så agenyfyren må nok kjøre to turer med oss haha. Eller egentlig burde det gå, en rangerover burde da takle 4 koffertser og i hovedsak 4 bager + noen poser. For man får jo det vanligvis inn i en vanlig familiebil! Så nå er det enten et kvarter eller 3 kvarter til vi blir hentet. Vi begge er så spente og nervøse! Hvordan er de nye folka, hvordan er rommet, dusjeregler, andre regler, kjøkken, kjøleskapbruk.

 

SÅ MYE vi må venne oss til på på nytt. Så nå roer jeg meg ned med en film.

 

Ønsk oss lykke til !


Det blåser kjepper og kjerringer

I dag har det blåst en hel masse, sikker på at det nesten har vært en orkan her altså! Men mest da jeg gikk hjem fra skolen i dag. Første gang på lenge at jeg gikk hjem helt alene, det er faktisk veldig deilig. Bare bruke den tiden jeg vil, være helt inni musikken min, og randomly bestemme meg for bare å gå av tuben fordi jeg så jeg kjørte forbi en stor matbutikk. Men da jeg satt og ventet på tuben trodde jeg at jeg skulle blåse av benken, poff den vindkula! ting føyk bortover skinnene og folk holdt på hattene sine, haha! Og når man går i de små gatene her med rekkehus på begge sider, dere kan jo tenke dere hvordan vinden da ledes gjennom gaten. Trodde jeg skulle blåse bort!

 

MEN det som er så sykt, vinden er varm! eller varm og varm, om jeg skal snakke for folk som ikke er fryspinner som meg så var den varm. Saken er hvert fall at jeg trodde ikke nesen skulle falle av da det blåste. Det er så herlig! i dag har jeg virkelig hatt vårfeeling. Godt rundt og smilt for meg selv til MJ ~ The Way You Make Me Feel og fått masse hyggelige smil og "hei" fra random folk mens jeg går rundt i min egen verden, haha flaut. Men men, gøy å spre glede når man kan!

 


Så nå har jeg laget meg lunsj tror jeg det er. Omelett hvert fall, nam nam. Ser dere? Klarer dere å se det med de fantastisk cam bildene? Jeg er lat, speilrefleksen er tung, og det er kleint om folk skulle se at jeg tar bilder av meg selv. En vakker dag skal jeg bli flinkere, jeg lover. For jeg hater cam bilder, og hvert fall når jeg ikke får den i farger da. Legg merke til ugleringen min, hihi!

 

Blåser det hos deg i dag?

Varmt eller kaldt?


Jeg vil bare gjøre en ting klart om det som har skjedd her borte

Jeg vil bare gjøre en ting klart for de som har lest på bloggen tidligere og fått med dere alt som har skjedd her borte.

 

VI HAR HATT UFLAKS.

 

NEI, det er ikke normalt å måtte bytte familie, hvert fall ikke så mange ganger som vi har gjort det. Det er vi som har vært uheldig med allergier og slikt. Er jo ingen av de andre som har drevet å flyttet så mye. De andre har det helt fint med sine familier, vi har jo også hatt det fint med vår, men noen ganger går ting mot en slutt. For en familie på 6 så er det sikkert ikke lett å ha to studenter i tillegg, hvert fall ikke når det er snakk om flere mnd. Og det er heller ikke lett å bo hos totalt fremmede og plutselig dele alt med dem, men man gjør jo så klart så godt man kan.

 

Så jeg vil bare gjøre det klart at dette er et fåtall det skjer med. Så om du selv har planer om å gå et år i utlandet og bo hos en vertsfamilie, så ikke gå rundt å vær redd for å søke fordi du tror det er stor sansynlighet for å havne hos en dårlig familie. Første familien vår var kjempekoselig, men de hadde katter. Hadde det ikke vært for det så hadde vi aldri byttet familier. Men når det er 30 ungdommer som skal plaseres rundt om, så kan man ikke forvente at det skal fungere knirkefritt hvert eneste år.

 

Og tross all byttingen med familier og at det har gjort oss mer stresset og kanskje negative så betyr ikke det at dette året i London er det! Dette er et minne for livet, og om jeg skal ha et minne et helt liv så sier det seg selv at det skal være et positivt minne. Og det er det det er! Selvfølgelig kjipt og stressende og drive med denne byttingen, men herregud man overlever da det. Og forandring fryder jo, er det ikke det man sier? Så jeg velger å tro at dit vi blir sendt nå blir enda bedre enn her vi er nå.

 

Så vet dere det...


Da var jeg tilbake i London, desverre


Det positive med å være tilbake var å gi Glis en stor moseklem, første flytur uten han. (bortsett fra den ene turen til Vigra en gang hvor jeg glemte han, skal ALDRI skje igjen!) Men jeg følte meg veldig voksen uten han da, men stakkars, han gikk glipp av sengen min hjemme...

 

Vi skal få ny vertsfamilie, IGJEN btw... Familien her takler meg visst ikke, de bare liker meg ikke, jaja, life sucks and then you die, er det ikke det man sier? Men litt fail egentlig because i survive, jeg overlever alt. Alt det surret som har vært før jeg dro til London og i London skal ikke ødelegge min opplevelse her nede. Jeg vil huske denne turen som noe bra noe, ikke bare noe trist. For om jeg bare fikk triste negative ting ut av dette så kunen jeg bare droppet å dra og sluppet alle triste negative ting som skjedde hjemme før jeg dro. Akkurat nå så er jeg rett og slett helt lost. Jeg glemte laderen til pc'n hjemme også sammen med minipc'n, vet ikke om roomien sin lader passer i min, så kan være jeg ikke får strøm på pc'n før på fredag, yay me jeg er så flink!

 

Noen gang opplevd å bli så misslikt at du blir "kastet ut" hahahah?


Se hva vi får på døren, typisk britisk ~ foto


Melk, jeg elsker melk, iskald skummetmelk til nystekte rundstykker med Nugatti, beste godteri som finnes. Melk og vann er det jeg drikker, it's the best. Og her får vi det på døren av melkemannen! Dessverre lettmelk, æsj..

 

Liker du melk?


I'm back in London, back to my temporarily life

Jeg kan ikke annet en å beklage for bloggingen min. Jeg føler meg så dårlig! Helt sant. Men hvert fall, jeg er tilbake i London, tilbake til et normalt nett som fungerer. Og jeg driver fremdeles med et par Thailand innlegg jeg har lyst til å dele med dere, men er så mange bilder å gå igjennom så det tar litt tid. Men jeg lover at det neste innlegget blir supersøtt!

 

Uansett, 3. jan var jeg tilbake, kl 1200 dro mamma og jeg hjemmefra og opp til Gardermoen. Jeg føler jeg har tilbrakt halve ferien min i fly og på flyplasser. 2. jan var jeg i Thailand, 3. jan i England, yay me. Jaja, jeg hadde det kjempekoselig med meg selv på Gardermoen mens jeg ventet på go to gate. Så jeg satt med kaffen min og studerte alle folk, altså jeg kan sitte sånn i timesvis jeg, bare se på alt og alle. Flytuen over gikk fort og greit, en halvtime før skjema i følge de to pratsomme mannfolka jeg satt ved siden av. Men jeg likte de ikke, fordi de skulle på ferie til statene, æsj de er dumme... Jeg er ikke sjalu om dere tror det... Jeg skulle jo bare reise til kulden, jaja, jeg har hvert fall britisk over alt rundt meg, det fortjener et hjerte <3

 

Jeg måtte sloss på Heathrow da, med kofferten min... Den stangen ville rett og slett ikke opp, og hvordan skal jeg da liksom få trillet med meg kofferten? Men jeg ga meg ikke, slo den, dro i den, satt på den, mer eller mindre sto på den og brukte hele vekta mi og muskler for å få den opp, og etter sikkert 5 minutters kamp og rare blikk fra masse folk så vant jeg. Og jeg tuslet ut av flyplassen satte meg på tuben og dro hjem.

 

So i'm back in black! ehm nei, 5dagersbrun


Jeg er i et sjeldent humør kaldt, fjortisshumør, kameraet liker meg ikke noe særlig når jeg er i det humøret. Ikke en gang når jeg kjøpte nytt deksel til linsen hans... Jeg er skuffet over deg. Men det er egentlig sånn jeg liker meg, uklar, blurry, litt sånn i bakgrunn, ikke tiltrekke så mye oppmerksomhet.... Hahahahahah, jeg klarer ikke å lyve for meg selv, alle liker vel oppmerksomhet? Hvert fall iblant.

 

Hvor i verden befinner du deg da?


Et ÆRLIG tips til dere som skal søke vertsfamilie for studier i utlandet

Akkurat nå sitter jeg å skriver i sinnets hete, noe som aldri er lurt. For da finner jeg på å både si og skrive ting som at jeg kunne banket dritten ut av minstemann som bor i huset her. Noe som så klart bare er matter of speak, men det er ikke alle som forstår det... Jeg er IKKE et voldelig menneske, bare så det er sagt. Men saken er, det bor 3 gutter her, på 4, 11, og 13. DET ER IKKE BRA!! Han på 13 går greit, om familien dere kommer til har eldre barn så går det helt fint. Men derimot når du har de rundt 4 årsalderen, og en familie som, unnskyld meg, sliter med barneoppdragelse... Vet jeg ikke burde skrive dette, men jeg føler for å advare folk mot dette. Caroline og jeg, får ALDRI sovet ut en eneste helg. HVER helg starter drittungen og styre huset, skrike, gråte, ramponere hele huset fra kl 08.00!!!

 

Og familien sier ingen ting når han står utenfor døren vår og gjør alt!! Han ødelegger livet vårt her nede, han og mellomste. De to sammen er et helvete. Unnskyld meg, men dette er bare fakta, skal ikke lyve om at alt er så fint og flott her. Dere aner ikke hvor trøtt jeg er. vi har ALDRI hatt en helg uten, skjønner derre!?!? Og ikke nok med det, når minstemann legger seg får vi knapt lage en lyd, for familien skal jo dille så mye med han for å få han til å sove, herregud!

 

Nei nok er nok, jeg er lei. Gud det skal bli deilig å være 2 uker borte fra dem og faktisk få SOVE.

Så et godt tips, kan dere skrive ønsker, så ønsk at familiene ikke har barn. Eller at de minst er 13 år gamle og oppover.

 
Noen som har det sånn hjemme?


JA, jeg er fra Norge, NEI jeg liker ikke kulde for det!

Jeg lurer på hvor mange ganger vi har vært nødt til å si dette, haha. Kommer man i snakk med engelskfolk mens man står og fryser halvt i hjel, er faktisk bare sånn 7gr her eller noe på dagen og rundt 2 om kvelden, altså BIKJEKALDT, dunjakke? JA TAKK! Hvert fall, vi får alltid høre  "jammen er ikke du fra Norge da da? Dere er da vant til å ha det kaldere?"...

 

Haha, jeg ler! Sorry, men nei.. Jeg er vant til 30gr i stuen hjemme jeg... Fyrer i peisen nesten året rundt jo, haha. Jeg hater kulde mer enn noe annet, å fryse er det verste jeg vet! Dunjakken blir tatt frem i september, og varer til mai eller noe i den dur. Så nei, denne jenta her er ingen viking... Så nå sitter jeg med en varm kopp te etter en varm dusj etter de 5 iskalde minuttene jeg måtte gå hjem etter trening!

 


Må bare nevne, de trerørepinnene her er farlige! får jo nesten flis i både leppene og tungen !! Her er nemlig pinnene halvparten av tykkelsen hjemme nesten jo, og flisete, faaarlig!

 

Liker du kulde?


2. day - exploring London... neh

I dag, altså i går skulle vi som sagt utforske London til fots. Se på Big Ben og andre kjente ting, men altså. London vet dere, REGN! Det var så kaldt, og surt, og det blåste, tror det regnet oppover til og med! Så Sadiya noen andre og jeg sa hadebra. Hei Energize! Hei trening jeg egentlig ikke hadde lyst til.. Hehe, men har man bestemt seg så har man!

 Jeg så uansett nok fra bobla, men turer vel til de kjente stedene, en dag det er SOL.

 

Noen gang droppet det dere skal rett og slett fordi det finnes dårlig vær selv om man har bra klær?


1. day - exploring London

Først busset vi til Piccadilly Circus, en glad, men trøtt gjeng


 

Erlend var den som nevnte for meg at jeg (siden jeg ikke har spist sushi) må på Yo og prøve det der. Sadiya har heller ikke prøvd, å vi har bablet om Yo siden vi kom ned hit, og hva tror dere ikke dukker opp rett forran oss? Gjett om vi har en date!
Regnbuen, woho


 

Random gate med random folk, like


Målet for dagen!


Ja, de finnes i sort også, ganske dystert i grunn. Fikk nesten litt Harry Potter feeling, selv om de er rød i Harry Potter da, heh


Seagulls, et savnet syn! Gud jeg gleder meg til sommeren og sjøen!


 

Noe som mangler


Elisabeth and Moi i bobla


Vi er på toppen, det er ikke du! Ædda bædda

 

Dette var da gårsdagen, hehe. Jeg er litt treig til å blogge, forgive me!

 

Gjett hva vi skal i morgen, enda mer turist ting enn London Eye!


The rest of our beautiful homeLoveable
2. etasje, guttenes rom...Enkleste dusj man kan tenke seg !
Just to show the rain messes everything up.... Første dag med regn da, eller ehm. Vi har hatt sommer, så PANG, hei og velkommen regn og vind. Men da får jeg brukt de nye støvlene mine, jippi!

 

Nå stikker vi ut!

 

Hva skal dere i kveld?


Welcome to our temporarily home ~ groundfloor


I vårt område har alle hus hvite, orange eller svarte sånne sekker/bagger stående utenfor. Her skal nemlig søppel sorteres! Plast, papp kartong og mat. Jaja, vi lærer fort!  Dere får kanskje et bilde snere om hva annet som befinner seg i området vårt!Her bor da vi, det nederste buede store vinduet er inne på vårt rom! Megadigg å ha!Sjekk dørhåndtaket da! Ape, puma, sau? You name it...Når man går inn ser man da trappen opp, der er badet hvor vi dusjer. DEILIG DUSJ HER, vi slipper å holde slangen selv! Første døren inn til høyre er vårt rom, neste døren er badet vi bruker ellers. Og innerst er kjøkken og stue.Litt opp i first floor.Speilet i gangen har blitt flittig brukt til sminking siden lyset på badet er litt for gult. Men vi fikk nettopp et på rommet vårt nå i dette øyeblikk, jippi! Thanks Richard!Her er vårt søte lille bad!

Om noen vil se first floor er det bare å si ifra, nå skal vi spise og stikke ut på Pizza Hut, Sadiya har bursdag! Happy birthday cuti!


finally settled down, and it feels great!

Akkurat nå har jeg det helt herlig! Italienern vår med Range Rover'n kom og hentet oss 17.00 på lørdag og kjørte oss til vårt nye hjem, og her er det fint! Det bor et ungt par her med 3 barn. 13, 10 og 4 er guttene. Huset ble pusset opp i fjor så det er kjempefint! Rommet vårt er SVÆRT, badet er kjempefint, dusjen er digg, alt er rett og slett perfekt! Og familien her er jo så koselig! Føler meg helt avslappet og normal i nørheten av dem, maten er kjempegod, de smiler og ler og alt er fint. Så nå har vi endelig pakket ut av koffertene, gjemt de under sengen, satt ut smykker, parfymer og alt. Det er så utrolig deilig å ikke leve i en koffert!

 

Dere får desverre ingen bilder av forrige hjem eller dama, vi turte rett og slett ikke , hun hadde vel slaktet oss... Og hun hadde sikkert gitt oss ja til å legge ut bilder av huset og henne for så å saksøke oss etterpå og nekte for at hun sa ja, hun er jo gal!

Så her har dere rommet vårt da, litt rotet med alle ledninger og sånt siden vi har noe ut av rommet mens Caro fikser håret og sånt, hehe.


Dette er da min seng, første man ser når man åpner døren(Linsen på kameraet er for lang i forhold til str. på blitzen, så det blir skygget nederst, teit..)Midten av rommet, vi har et sooort vindu, sånn rundt, kjempekoselig!Carolines del, hennes søte seng.

 

Rommet vårt er vel eneste som ikke er pusset opp, men ett fett, alt her er perfekt syens nå jeg!

 

Noen som vil se resten av huset og kanskje de vi bor hos?

 


Hvorfor det har vært så surr med familiene og flytting...

Lurer på hvor mange ganger denne historien har blitt fortalt og fremdeles spør folk, så nå kommer jeg bare til å be alle gå inn her og lese, hehe, lat i know.

 

First family:

Positivt:

- Megasuperduper hyggelige

- Kjøpte inn all mat vi likte

- Masse forskjellig mat å velge mellom til frokost

- Så mye te vi vil

- FIkk være over alt i huset

- De ville ha oss der, ikke bare på grunn av penger

- Behandlet oss som sine egen barn

 

Negativt:

 

- Altfor lite rom...

- For liten seng, lille meg hadde bena utenfor, jeg er 164

- Køyeseng for barn, tror jeg knakk en planke...

- Rotete

- Litt skittent

- Lite generelt

 

Men alt dette hadde vi lett klart å venne oss til! Problemet var de 3 kattene Jon & Vali hadde, nemlig George, Willi & Bushcat(aner ikke hvordan det skrives). Caroline er allergisk, så vi flyttet, miss them already!

 

Second family

Vi fikk da familien til Sean og Nataniel, på Ealing Broadway. En polsk-britisk dame med en sønn på 27 bor her. Dama er GAL!

 

Positivt

 

- Rommet er stort

- God middag

 

Negativt:

 

- Frokosten.... Loff og syltetøy!

- Fikk ikke nøkler

- Fikk ikke håndkler, nesten

- Kjeftet og klaget for alt

- Sa til guttene at hun gjorde det bare for pengene

- Får ikke ha mat på rommet, for om vi putter maten i munnen og papiret i søpla så kommer det maur og edderkopper nemlig.....

- Får ikke en gang ha gardinene på VÅRT rom åpne...

- Dusjen er i badekaret, uten forheng og uten dusjholder! Og damakjeftet på oss fordi teppet på badet var vått.. Hvordan kan man unngå det?

 

Jeg orker ikke ramse opp mer nå, bortsett fra de 2 første setningnen hun ga oss etter:

 

Vi prøver å hilse på henne med en gang med hånda som er normalt, hun så vidt toucha hånde, snudde seg å gikk! VI var i huset i 2 timer uten å vite navnet, under middagen ville hun ikke ha navnene, hun ville vi skulle skrive dem ned etter mat...

"I will rather be mean to you than nice"

"If I catch you with a lie, I will make it even worse for you"

 

Da hadde vi fått noK!

 

VI kan ikke bo her, så i dag snakket vi med "folka" våre som bestemmer, vi flytter til en helt ny familie på Northfields på lørdag!

 

Nå må jeg sove, vi prekast!


Vårt første og savnede hus!

Sorry for så sent innlegg, men gud det har vært så mye stress, dere skal få vite mer i neste innlegg.


InngangenInn i stuen, liten og rotete heheVIdere innover, ikke spør hva som skjedde med kameraet...Inn kjøkkendørenSpisedelenInn til venstre bor det en voksen Italiensk dame som faktisk jobber på skolen vår og er lærer for en italiensk gruppe.Just some stuffOur dear beloved George <3Dette er hva man ser med en gang man har gått inn i huset, trappen opp!Sto så mye dill i trappen altså, haha


Rett frem var vårt rom da vi kom opp trappen, til venstre bodde our spanish boy, med nydelige øyne!

Det altfor lille skapetDen altfor lille senga, selv jeg på 164 hadde føttene utenfor sengen, tror jeg brakk en planke mens jeg vred meg i søvne også...Caroline er trist fordi vi skal flytteDøren inn til det lille badetJa, hei klikka kamera! Men badet hvert fall, ehehHei blå doSe så søte de er!!

 

Saken er, de har 3 katter og Caroline er allergisk. Rommet var egentlig altfor lite for oss også... Men Vali and Jon var bare så helt utrolig nydelige! De behandlet oss som om vi var deres egen barn! Kjøpte inn masse av det vi likte av mat, gjorde alt for at vi skulel ha det bra. Så på teve med dem, drakk masse te med dem og alt! Men kattene og rommet, uff....

Så nå bor vi et nytt sted, og dette er ikke bra... Det får dere vite senere!

 

Veldig typisk britisk hus eller hva?


Turen over til London !

Da var vi på Gardermoen, med en gjeng sippefolk, sippevenner og sippeforeldre!
Dukket opp noen herlige folk for å si hadet 
Har aldri hatt en så rolig flytur før, med tanke på turbulens altså! Ellers var det mye latter og bråk gjennom hele turen, selv omnoen faktisk sov. Og Brunchen vi fikk, det var... 2 kjeks, jippi!!


Så landet vi da, så vi samlet oss etter å ha fått tak i koffertene våres


Da vi skulle gå videre var jo jeg på vei rett inn her, he he he.... Fail!


Enda mer venting..


Mongos..


Something.


Se de kule små utenomjordiske tingen som kjørte forbi hele tiden, vi skal dra tilbake bare for å kjøre dem!


Bubbles


Hei feil innstilling på kameraet


Vi ventet på den stygge bussen i en evighet!!!

Hehe


Da den kom så var den selvfølgelig for liten ! .... Hva er dette for noe opplegg?


George, den 17 år gamle katten. Han er helt nydelig! De andre er også søte da, hehe.

Men disse kattene er grunnen i at vi må bytte familie, Caroline er allergisk. Dessuten, huset... Sier bare OMG

Noen som vil se hvordan vi bor?


Off to Gardermoen!

Kl 0730 ringte min elskede, ok i det øyeblikket - hatede, mobil! London sto det i store bokstaver på alarmen. Dagen har faktisk kommet, i dag kommer livet mitt til å bli totalforandret, igjen! Så nå har dusjen fått et besøk av meg og jeg stresser rundt i morgenkåpen. Hoho, gammel dame i morgenkåpe... Så var det sminken og toalettsakene som måtte brukes før jeg kunne pakke det, og alle kameraer, psp'er og andre tekniske duppedingser som har stått til lading. Så her er jeg, klar til å dra inn i fremtiden min!

Ullfenseren~Ginatricot // Genser~Basic greier // Bukse~H&M  // Kosedyr~Hamleys London, Han heter Glis, med hardt trykk på l'en .

Pakket og klar til å dra! Haha, skal ta med pc'n til Julie som står på siden også, mens min reservepv er inni det lilla på bildet. For stakkars Dotten er fremdeles på repp, men når han kommer hjem så turer mamma over til meg med han <3

Ønsk meg lykke til og håp på at vi ikke styrter!! 

Haha, ok, jeg er ikke redd for flyulykker, har vært med på å snu tilbake til Heathrow for nødlanding og dumpe all fulen i Den Engelske Kanal, og mens de andre passasjerene var dritdredde satt jeg og CHILLAN med godteri og film på psp'n... Haha, sometimes digger jeg meg selv.

Men bæck to the real thing, ønsk oss lykke til, håper vi får det megaflott i London! Kjære Norge, og dere i Norge, i'm gonna miss you a lot! <3

JEG DRAR OM 18 TIMER!

Stress stress stress! Akkurat nå hverken gleder jeg meg eller gruer meg til å dra, alt jeg gjør er å stresse! Er kamerane tomem for bilder nå? Jeg må huske å lade alt mulig rart i natt!  Jeg har flere folk å møte i dag. HAr jeg pakket alt jeg trenger? Jeg må fryse Condismedlemskapet. Hvor er mamma? Jeg må rydde ferdig rommet! Kofferten er vanskelig å få igjen! Caroline må komme med tingene sine i dag vi skal ha i felleskorfferten. 

HJELP!!! Glemmer jo mat.....


Måtte jo se hvor mye det er i kofferten når jeg putter inn sminkepungen og toalettmappen, for de blir jo ikke pakket før i morgen.


Og det var så vidt jeg klarte å lukke kofferten!! Minenr meg på at jeg glemte å legge en topp i den, søren nå må jeg gå opp trappen og fikse det!


Den andre kofferten Caroline og jeg deler, håper vi begge får plass, jeg har hvert fall tatt halve nå...


Så ja, sliten, oppgitt, stressa, fremdeles vått hår etter dusjen, og klær? Nei det orker man ikke!

Dere som leser dette, visste dere at bloggen min handler om at jeg skal gå 2. året mitt i London? 
Eller har dere kanskej aldri vært på min lille blogg før?

Foreldremøte om London

Ja, det varte en drøy time, og jeg fikk ikke vite så mye nytt. Men foreldre ble jo beroliget da. Fikk bare belkreftet at mobilabb., mndkort, og alt sånt blir fikset av skolen der nede, great! Og vi trenger ikke ha med sengetøy og håndklær og lignende. 
+ At Caroline og jeg spleiser nok på en ekstra koffert, for vi har fått bøker vi må ha med over, så da går de alene sammen med sko, smarte vi!

Vi ankommer søndag, mandag drar vi på skolen men har bare infoting og sightsing rundt om i London i sånn harry turistbuss, gøy! 

Så skal vi på tur 9.-10. april til York, kosy! Men beste info av alt var vel timeplanen! Men han sa det kan bli forandringer da......

Seneste vi slutter er på mandag 1645, ellers slutter vi jo tidelig alle dager, digg, diggere, timeplanen vår! Avresien til London er fastsatt!

Wooohoooooo!

Denne mailen fikk jeg på fronter i dag:

Hei alle! 
Flyet går 11.55 fra Gardermoen. Ba 763, 12. sept. 2010. Vi må møtes to timer før, altså kl 10.00.
Hans.

Jeg må nesten le av måten vi blir informert, eller ikke bare NESTEN, jeg ler, høyt! 

Håper forresten ikke at noen phsyco selvmordsbombere leser dette og kaprer flyet vårt, uansett er de en dag for sent ute, vi drar 12. sept. Synes det har skjedd nok fæle ting i september måneden, bortsett fra bursdagen min da!Er ikke sikkert vi har fått det endelige hjemmet vårt enda, for kan være Caroline også er allergisk mot katter.... Hun har nemlig merket reaksjoner når katten hos faren hennes har kommet inn.. Uff, katter som er så søte! Synes synd på henne og alle andre som er allergiske!

Er dere allergiske mot noen dyr?

Skal visst bo hos en ny familie! Ha det bra Ealing Broadway!

Det viste seg at noen hadde fått familie med katter selv om de hadde sagt i fra om at de var allergiske. Derfor har det nå blitt en del omrokering.. Mange fikk beholde sine gamle, noen fikk nye, Caroline og jeg var en av dem! Faktisk er jeg mer fornøyd nå!

Family Budgen
Saxon Drive London W3 ONT
West Acton (Central Line)
Tlf nr.
3 cats
Non-smoking

Jippi, vi fikk katter! Jeg er faktisk veldig glad for det, jeg ELSKER dyr, så blir bra å ha de der! I tillegg bor vi kjempenærme skolen, en kompis nevnte at det bare var 1km til skolen, så da kan vi jo gå, litt morgentrim sakder jo ikke !

Så den lille blå knappenålen er mitt nye hjem, den gule var den forrige.
her ser du huset ovenfra, og så klart, just my luck! De har ikke kjørt inn i gaten min med street bil-greia så får ikke sett huset... De har kjørt i ALLE gatene rundt... Men her er hvert fall inn min gate da:


Denne gaten er jo så mye koseligere! OG det er HUS! Så et godt stykke inn der skal jeg tilbringe 9mnd av livet mitt.


Dere så kanskje at på bildet over gikk det en gate ned til venstre på bildet, det er denne gaten.


Når du snur ryggen til på det første gatebildet så ser du dette. Alt så helt andre retningen av mitt hus.

Jeg må si jeg er mer fornøyd nå jeg! Området virker mye mer hjemmekoselig, og husene der har en verdi på alt fra ca 450'000£ til nesten 600'000£. Håper familien er koselig da, kanskje jeg skal manne meg opp å ringe dem, hehe....

Fått vite LITT om hvor jeg skal tilbringe 9mnd av livet mitt!

Japp, legg merke til LITT. Lærere... Altså, hva er det emd lærere å disse små lappene deres og dårlig info? Dette var det jeg kom på skolen i dag for å få!

Jeg gikk ute i det triste regnet og ble våt bare for det der! Så faktaene jeg fikk vite i dag var: (ehm ja, jeg begynner 10 i morgen..)

Vi drar samlet med flyselskapet British Airways 12.sept.10 
Kjører i buss til et sted hvor alle familiene kommer å plukker opp oss unga.
Family Stephenson(ikke noe fornavn, nei det bruker man ikke, vær så god og kall meg Molnes 24/7 da!)
Adressen, som var veldig rar må jeg si! Skal hvert fall på Ealing Broadway.
2 tlf nr. 
No pets
Non-smoking

Ok, hva med å få vite om de har noen barn, internett, fornavn. Hva er dette for en familie, jeg skal bo med dem og de gir ikke noe av seg selv til meg... To andre venninner fikk vite hele navn og mye mer... Jaja, skal ikke dømme folk før jeg har blitt kjent med dem!

Ikke er de lette å stalke heller... Men jeg skal bo her da:Google Earth påstår at mitt husnr. er ved den gule greia, fail.. Fant ut at jeg bor lenger til venstre! Andre enden av gaten.

Her er da min kjære gate, jeg bor inn til høyre, nei, jeg bor i 38 ikke 37

Her bak buskene!

THANKS TO GOOGLE EARTH <3

Enten jobber en av de i Roaming Building And Construction, ellers pusser de opp. For det sto en slik bil utenfor huset.

Jeg leter fremdeles etter en Engelsk' "gulesider", VET DERE OM NOEN? For å bare google eller yahooe nr'erne fungerte veldig dårlig..

Ellers har jeg prøvd å forstå litt om området, husene koster alt fra 249'000£ til 505'272£. Orker ikke regne for dere, jeg er snill.

Noen som er flinke til stalking? Jeg har tydeligvis blitt dårligere med tiden....

Første skoledag første lille LONDON INFO

Ehm, jeg trodde virkelig vi nå skulle få vite en hel masse om London, men tok visst feil der også jeg... 

Flybilletter er bestilt, avreise dato 12.sept.2010
Hjemreisedato 14.mai.2011
Blir snart et foreldremøte
I morgen, få vite hvor vi skal bo!!! Google Earth in my <3 Håper vi får bilder av vertsfamilien og sånt! 
Så har vi fått sett timeplanen, men den gjelder oj bare for oss her i Norge i 2 uker og 6 dager! Jeg begynte å telle ned allerede fra det var 6 uker igjen, men jeg gikk sånn i surr. Så nå skal jeg ha et innlegg på bloggen hver dag hvor jeg teller ned, hoho. 

Det var vel egentlig alt vi fikk vite, skuffende.... Men vet hvert fall når jeg drar da!

Hadde planer om å gi dere et fabelaktig webcam bilde, men vet dere hva!? CAM'en er ØDELAGT!!! Altså, jeg ba dem fikse den på repp, idioter av noen repp folk!! De ødela jo høytalerne også, jeg må levere stakkars Dotten med en gang så han blir bra før London!! Omg, dårlig tid.....

Jaja, jeg skal hvert fall bo i London <3


London ~ Begyner å bli stresset!

Jeg begynner virkelig å merke på hele kroppen at jeg stresser for London nå! Føler jeg stenger ute alle følelser når det gjelder alt, for at det skal være minst mulig trist å dra fra alt og alle... For nå er det faktisk bare ca 6 uker til jeg reiser! Ikke nok med at det er under 2mnd til, jeg vet også null og niks! Vet bare at jeg skal bo med søte Caroline, nothing else... Altså, jeg skal 'flytte', bo hos en fremmed familie, i et annet land. Og alt jeg vet er at jeg skal gå på Ealing, Hammersmith And West London College, og at jeg skal bo med Caroline. Jo, og at jeg har fått stipend som alle som drar til London får, sånn at staten betaler for vertsfamilien vi skal bo hos. 

Men hva med å kanskje få vite nøyaktig når vi drar, vet bare at det er rundt 12. sept. Hva med å få vite hvem vi skal bo hos, hvor vi de bor, og mer info om måten vi drar på, og alt sånt. 

JEG ER STRESSET! 

Håper forresten at vi skal lande på den nye bygningen på Heatrow, ikke oppå den da så klart, men dere skjønner hva jeg mener... Typisk, blogg nekter å laste opp mine bilder, men google bilder, det er liksom greit.. Haha, får håpe det ordner seg, for i morgen drar jeg til Beito, og da blir det en uke uten internett!


Rachel from London on a visit

7. Juni fikk vi besøk av Rachel fra London, som jobber på Hammersmith. (Somethinr-rådgiver..I think..) Anyroad, da fikk vi enda litt mer info om diverse ting, og vi kunne stille spørsmål om alt vi lurte på. Det gikk selvfølgelig mye spørmål i om hvordan vertsfamiliene er. Vi vet fremdeles ikke hvem vi skal bo hos! Egentlig finner jeg alle disse londonmøtene ganske unyttig.. Men men, dette møtet med Rachel er i hvert fall det mest nyttige av det unyttige vi har hatt da =) Men nå skal jeg en liten tur i dusjen og rydde ferdig litt til på rommet mitt. 

Vi prekast!

Skal noen andre ta 2.året i utlandet?

London update

I dag var jeg på nytt orienteringsmøte om London wiiiiiiiiiiiiiii. London London London! 
Fikk litt info om stipend og lånekassen, og jeg fikk også vite at jeg har fått fagene og sånt som jeg ville ha. Og jeg fikk bekreftet at jeg hadde fått byttet fra realfag til Samfunnsfag og språk istedenfor...... OG, the most important thing! Vi fikk vite hvem vi skal bo med! jeg skal bo med lille Caroline <3 Jippiiiii! Så da var alt det i boks! Neste møte blir husker-ikke-når-det-var og da kommer Rachel fra skolen vår i London og skal ha oss den dagen, koselig. 

Gleder meg til å se dette hver dag! 

I <3 London! 
Do you <3 London?

Forgot a Londonthing :O

Har glemt å nevne siste oppdatering når det gjelder London! 28. april fikk vi nemlig melding på fronter av London-mannen, Hans, om at vi kunne søke om hvem vi helst vil ha som romkamerat i London. For man skal nemlig bo to og to sammen. Så da har Caroline og jeg søkt sammen :)

Smashing!

Og 11. mai skal vi ha et nytt kort orienteringsmøte, så er veldig spent på hva vi får vite! Har en liten følelse av at vi kanskje får vite noe om romkamreater? 

LONDON!!<3 
Hehe, får noen sånne utbrudd, tror jeg har torets syndrom(eller hvordan det skrives) iblant.. Men men!

Er det ikke normalt å få noen utbrudd en gang i blant når man gleder seg så sinnssykt til noe?

Første London-møte

LONDON!!!!:D 

Hehe.. Jeg får noen sånne utbrudd nå og da.. Helt normalt! Men ikek det som er saken nå, i dag var vi london-elever i vårt første møte! Som så klart fant sted midt i matpausen, typisk. Men vi fikk et kvarter mer enn de andre til å spise på, så da gikkd et bra. I møtet fikk vi svar på noen få spørsmål, men det handlet mest om det arket vi fikk, nemlig omvalg av fag. Jeg vet virkelig ikke hva jeg skal gøre. 
Jeg vil ha S matte, men det er ikke noe alternativ, de har bare P og R. Da må jeg nesten ta R.... Menn hallo, ser jeg utsom et geni kanskje? Jeg sliter nok med T mate. Men jeg kan jo ikke gå ned til P heller.. Frustrerende dette her! Og velger jeg R matte så kan jeg vegle 2 fag fra det andre programområdet jeg ikke har valgt som da vil bli Samf/Språk noe jeg vil! Men så var det denne R matten da.. Velger jeg P matte derimot som vil gjøre alt lettere så kan jeg ikke vlege 2 fag fra Samf/Språk, da må jeg velge fra mitt eget programområde som er Real. JEG TRENGER HJELP! Er jo tross alt et valg som vil påvirke fremtiden min! Og mitt liv som menneske på denne planteten kalt Jorden!


Hjelp? 

Free advertising