Helle-Norsk jente i London - Loveable

Did someone say summer, in April?

I går hadde vi bare en max slappe-av-dag-i-solen noe vi virkelig trengte. Jeg har også startet mitt prosjekt bli-brun. Allerede etter første dag har jeg skjønt at dette kan bli litt vanskelig i nordisk sol. Uansett, været her er herlig! Aprilværet her har vel vært som en norsk juni. Og da må man så klart spise den beste isen!:

 Etterpå så vi denne mauren spise resten av isen fra pinnen min, og så døde den... Ehm, burde jeg være redd da?


Favorittkaffen (soya latte fra kjekkasen i den beste caféen) i favoritttingen min, nemlig solen. Der har du oss ja.


Hvordan var været hos deg i går?


Jeg vil dere skal gjøre DETTE mens jeg er borte i helgen!

Åpne øynene deres, se rundt dere, og vær positive! Alt for mye negative folk her i verden, og man tror kanskje det skjer så altfor mye negativt, men nei dere tar feil! Dere må bare se på ting på den rette måten, vri ting til det motsatte, se poitivt på det. I hver minste lille ting finnes det noe positivt uansett! Dagen min 1. april som eksempel.

 

Det postitve: 

♦ Fikk 5 i markedsføring

♦ Solen skinte

♦ Blomster over alt

♦ Alle trær og busker er grønne

♦ Trente med en fremmed fyr som var gøy

♦ Fikk lært nye øvelser for rygg ++

♦ Det er fredag

♦ Fikk supergod fisk til middag

♦ Folk rundt meg var glade for gode karakterer

♦ Jeg ble kalt sweetheart

♦ Jeg var høyere enn MANGE på tuben i dag

♦ 2 for 3 pund på bær i btuikken

♦ Pakker fordi jeg skal på tur til fine York med klassen

♦ Sjokoladeannsiktsmaske

♦ Koselig samtale med et eldre ektepar

♦ Fikk PERFEKT temperatur på vannet i dusjen

 

Jeg kunne fortsatte og ramse opp til evigheten, men nå skal jeg gi dere det "negative" men som jeg vred positivt. Dere må ha en tro på tankens kraft! Det hjelper når dere tror på det, believe me!

 

Det negative

Jeg forsov meg - bestemte meg for å rekke skolen, noe jeg gjorde med bare noen min forsinkelse

Øreproppene mine døde - jeg overlever til jeg får kjøpt nye, får låne av venner

♦ Mp3'en døde - det er bare å lade den å lese avisen på tuben isteden

Måtte trene alene - endte opp med å trene med en fremmed som ga meg en god økt

Hadde ikke musikk til trening - kan synge inni hodet mitt, jeg er dritflink så jeg overlever

♦ Delays på tuben på vei til skolen - tålmodighet, nyt solen i mellomtiden og hør på fuglene, les noe

Signal failure på tuben da jeg skulle hjem - ble passert av 2 richmond baner, så kom ealing broadway, fikk kjørt en stasjon før de bestmte seg for å gjøre den om til en richmond bane... Endte opp med å snakke med et søtt gammelt ektepar mens jeg ventet

♦ Var sikker på at jeg skulle få 3 i markedsføring - forvent noe dårlig og bli ekstra glad når du får bedre enn det istedenfor å bli skuffet om du håper på en 5

♦ Var sikker på at prøven i dag skulle gå rett vest - bestemte meg for at jeg skulle klare den, og det gikk bra

♦ Sainsbury hadde ikke cottage cheesen min - prøv en annen type og bestem deg for at den er god, den var faktisk bedre!

♦ Sist men ikke minst, det er 1 april og jeg er lettlurt... - bestemte meg for å ikke tro på noe eller noen! 

 

 

Er det noe jeg har lært så er det å nyte livet mens man kan, en dag tar det slutt. Og du vet aldri når, derfor må man gjøre det beste ut av det! Det er en grunn til at man sier "lev dagen i dag som om det var den siste i ditt liv". Så bare slutt å vær så negative, vinteren er over og solen titter frem, så nå forsvinner vinterdepresjonen. Gå ut, få litt sol i trynet, du kan ikke lenger skylde på mørket! Inrømmer det jeg: ja jeg er ganske negativ om vinteren, jeg blir deprimert og trøtt og lei i mørket. Men allikevel prøver jeg å være positiv. Så klart noen dager går det bare ikke, men jeg velger heller å fake et smil mens jeg er med folk også kan jeg deppe for meg selv uten å gjøre andre deprimert. Fordi jeg er egentlig et positivt menneske, og jeg vil at alle rundt meg også skal være det!

 

Så blir ikke noe mer blogging før på søndag med masse herlige forhåpentligvis solfylte bilder fra York. Og i mellomtiden så pell dere ut og smil til verden og være positive! 

 


For meg kan en god kopp kaffe gjøre hele dagen min bra!


Samme gjelder blomster, gutter start å gi jentene blomster! hihiNå skal jeg bare sitte her og slappe av til kvart over 7 før jeg kler på meg og tusler bort til Tesco og møter noen apekatter før vi drar videre. 

 

Tusen takk ♥


Vet du hva temperaturen var i London i dag?

Sommeren er kommet, no kidding! Eller en norsk sommer, for altså, det er jo ikke 30 grader som en ordentlig sommer skal være, men så bra som Norge kan klare å komme med, sånn er det i London by nå! Livet er så herlig, dere aner ikke altså! Onsdager har vi nemlig 2 timers pause mellom historie og matte, og hva er vel bedre enn å spise en deilig lunsj med en deilig kaffe i deilig solskinn som du kjenner varme! Med en gang det ble helt vindstille så stekte det i ansiktet, verdens deiligste følelse. Jeg koste meg så mye med solen at jeg til og med glemte kaffen min, da skjønner dere hvor deilig solen var i dag. Men så klart, skal være ærlig, om det blåste ble det kaldt, hvert fall for meg.

 

Og denne datoen burde skrives ned, for jeg lever et farlig liv! Jeg valgte å droppe dunjakken i dag og bare ha på en tykk collegegenser, roomien var helt satt ut da hun så meg forlate huset i morges i så lite tøy. "Du lever farlig" - kom det fra henne. Men, ehm, jeg droppet ikke uggsene da, altså, er jeg kald på føttene er jeg HVERT FALL kald i hele kroppen.

 

For å gni det enda mer inn, det var 22grader i solen ♥

Typisk nok glemte jeg kameraet på en så fantastisk dag som dette.... Men det så sånn ut da jeg åpnet rullgardinen i dag tidelig!

Image and video hosting by TinyPic


Gratulerer med dagen pappaen min, I will love you forever


I miss you, if I only had one wish ♥


Var din mandag like bra som min?

Det var pain å stå opp i dag, det var mandag, men det ble en bra mandag til tross for at snooze knappen ble trykket på litt for mange ganger, men skolen rakk vi som alltid, vi er jo flinke piker! Men dagen var bra, med en deilig morgenkaffe og solen i trynet. Lunsjen var også ute i solen, og den ellers altfor trege, unødvendig lange 3 timers spansken gikk til og med ganske fort. Og Energize gikk enga fortere, en liten rask økt. Føler jeg har fått mye ut av dagen samtdig som jeg ikke har gjort noe som helst. Og nå kan jeg slappe av med kamomille te'en min og egentlig abre sove til i morgen, for en deilig tanke. Kanskje jeg skal gjøre det? Om jeg sovner nå får jeg 11 timers søvn, fristende! Men jeg hater å sove med vått hår, og jeg bruker ikke hårføner, så må nok sitte her en stund...

Hvordan har din mandag vært?


Metros beste vits noen sinne! Skulle tro den var norsk

Jeg lo godt denne dagen.

 

Nå skal jeg mekke meg frokost mens jeg sitter å ser på vm! Hadde vært så gøy og vært hjemme i Noge og sett på jentene våre! Men akk nei.. Men vi har noe fint som heter nett-tv som sender vm'en direkte wiii! Lucky me! Så nå sitter jeg her og heier som en gal for meg selv! Før jeg snere i dag skal en shoppingtur til Oxford.

Kjente du deg igjen i vitsen?

 


I've missed you


Kaffemaskinen min! Min kjære, elskede kaffemaskin. En morgen i solen med kaffen i hånda og fugler som synger. Det er sånn hver eneste morgen burde vært. det er så deilig å bare gå å trykke på en knapp og få helt fersk kaffe Haha, fersk, kanskje feil ord. Nykvernet passer vel bedre? Uansett, jeg er glad i denne hvite pene maskinen. Men snart er koppen tom og da skal jeg trene. Og så ut og møte noen, kosy kosy. Jeg må bare nevne at været er HERLIG. Så lenge man sitter inne i varmen, men med solen i ansiktet hehe.

 

Har du kaffemaskin?


Valentine is a big thing in London

Valentine's day er virkelig en stor greie i London. Her er man helt weirdo om man ikke har en valentine, eller i det minste noe spesielt  gjøre. Hvor er de gentlemennene jeg møter her hver eneste dag som bare skal komme å gi oss single roser bare fordi vi er søte? Så istedenfor har vi sittet her, 3 single jenter og sett på en skikkelig jentefilm, mens til og med vertsforeldrene våre er på date.

 

Men men, uansett hvor miserable vi er her i London uten en valentine og uten en rose (noe ALLE britene har gått med i dag, no kidding) så betyr denne valentinsdagen noe helt annet for meg. Det er nemlig 14. februar, det betyr at det er nøyaktig 3 mnd til jeg skal hjem for godt! 14. mai, veldig spesiell dato, da ender livet mitt her, og jeg må starte livet på nytt igjen i Norge!

 

I'm facing every challenge with a smile!

 


But i still need a valentine, i don't wanna be a weirdo... lol jk, i've always been  and i love it!

 

Hva har du gjort på denne elsklige dagen? <3


Jeg elsker Scrat, hvem er din favoritt?


Deilig lørdag med trening og hår

Dette har vært en kjempedeilig lørdag. Etter en deilig styrkedag med Sadiya hvor vi også bestemte oss for å ta intervall økta i parken etterpå. Kan love dere at kroppen min var utslitt etterpå, men så gikk det 5 min og jeg var tipp topp humør og følte meg helt strålende! digg å få tatt intervallen i dag så jeg kan slappe av i morgen med deilig skolearbeid, wohooo.

Så ble det en halvtime på å dusje og ordne seg for så å løe ut av døren igjen, Lise, Sadiya y moi skulle nemlig finne hår til Lise som skal lage clips. Gleder meg til å se resultatet!

Så resten av kvelden og morgendagen går til pakke, pakke og pakke enda mer, pluss film og slappe av, jeg merker jeg er pudding nå, ja. Men jeg skjønner virkelig ikke hvordan jeg har fått alle tingene mine inn i dette huset med 2 og 1/2 koffert og en bag. Dette blir en utfordring ja!


Smil og vær glad til cam'en mens du er viggo i huset, eller med husspøkelsene da.

 

Visste dere at det spøker her? I går trodde jeg virkelig at jeg skulle tisse på meg, eller enda verre, dø...

 

Ok, døren på rommet her har håndtaket veldig høyt oppe. Det må også dras utolig langt ned for å få åpnet døren. Og i går lå jeg i sengen da, klar for å sove, helt alene i mørket. Så plutselig hører jeg at håndtaket blir dratt ned, med en gang tenkte jeg jo bare at det var roomien. Men der tok jeg rimlig feil, ingen kom inn, døren ble ikke åpnet. Så ser jeg bort på døren, og håndtaket sto da bøyd nedover! Med en puls på over 500 så er det lil'bro som kommer til utsetning faktisk, søt han er! Han ville ha meg på skype for å roe meg ned, men jeg nektet jo plent, tørte jo ikke lagen noen lyder, så vidt jeg pustet. Og sånn sto håndtaket i over 1 time, og det er umulig at det gjør sånn av seg selv. Jeg har testet en million ganger, det spretter opp hele tiden. Til slutt klarte jeg å sovne, takk og lov.

 

Så det var den skrekkhistorien, jeg trodde jeg skulle bli slaktet i går, virkelig. Så Caro måtte komme hjem til masse blod og hjernemasse og invollene mine spredd over alt!

 

Håper dere har en like strålende lørdag som meg!


Weekendtur til Oslo

I dag turer jeg hjem til min elskede hovedstad og hjem, Oslo. Så nå sitter jeg her bare og koser meg med maten min etter en desverre mislykket trening. Så blir vel null eller veldig lite blogging denne helgen, skal hovedsakelig hjem for å feire 2 søte jenter som har fylt 18! Så dette blir allerede 3. flytuuren i 2011, og vi er fremdeles i januar! Unnskyld kjære planten jeg bor på... Håper du overlever!


Reker, avokado og cottage cheesen min, jeg er helt hekta altså. Alt jeg kan ta sammen med avokadoen eller den cheesen. NAM.

 

Ses i Oslo <3


Takk og lov at flyet mitt ikke ble kansellert!

Går kveld var stress, i dag er stress, eneste grunnen til at jeg rekker å blogge nå er fordi mamma er hos frisøren og jeg er ferdigpakket til Thailand. Når mamma er tilbake så må vi en kjapp tur innom Elkjøpen vår, gud det skal bli deilig å gå der igjen! Hvert fall, jeg skal få den bølgetangen som jeg egentlig skulle kjøpe på bursdagen min for flere mnd siden, haha, treig igjen gitt. Og etter det er det ut ut ut, møte folk, men alt må skje fort, for skal på Big Horn og besøke farnor i dag før en fest med søte folk. Jeg stresser enda mer enn jeg gjorde i går!

 

Og første jeg leste etter ta jeg kom hjem er at mange hundre nordmenn er stuck i London. Grunnet været der og været her. Jeg var så redd for at jeg ikke skulle komme meg hjem, men mitt fly var vel noen av de siste som gikk. Vet om en del i Londonklassen som nå har blitt ombokka og sliter, stakkars! Tenk om jeg ikke hadde kommet hjem i tide, skulle familyen dratt til Thailand uten meg da!?

 

Hvert fall, det å dra alene var gøy! Så lenge man vet hvilken terminal man skal til så er det veldig enkelt. Men jeg gikk og jeg gikk og jeg gikk... FUlgte pilene mot terminal 3, og gikk og gikk og gikk. For så å komme til et område som atl var terminal 3, men hvilken faen ingang skulle jeg gå inn? Det var bare et gedigent skilt rett forran meg som sa hvilke fly og hvilken inngang man skulle til, hehe.... Jeg klarte det hvert fall, jeg er hjemme, spist en deilig norsk frokost, sovet i den deilige sengen min. Dusjet i verdens beste dusj, og jeg blogger fra Dotten (minipcn min). Men ehm, jeg fryser i hjel om jeg tar hånden utenfor døren da... Takk og lov at det er 25 grader i stuen og jeg går i tjukk collegegenser.

 

Image and video hosting by TinyPic

 

 


Gave fra vertsfamilien, nydelige de er! trening og sol gjennomført..

Haha, de vil jeg skal ha med solen fra Thailand back to England, skal prøve mitt beste!


Masse sminke, brune toner i andre siden av bagen, wiiiiii!
Hei! Nå løper jeg i dusjen jeg, 2 timer til jeg drar!

Å herre min hatt, jeg har dårlig tid!!!

 

Vertsfamilien min er übersøte ! Jeg liker dem, jeg <3

 

 


Vi har vært på ferie i et fremmed land

Hehe, følte slik i hvert fall! Vi, som i Lise Sadiya og Moi har vært på Camden. Etter en rask tur i Oxford street for en liten julegave, hvor vi aldri drar igjen! Herregud så mye mennesker, Karl Johan er TOM! Jeg lover dere, Største forskjell på London og Oslo er folkeantallet. London er en maurtue! Anyway, Camden, marked. Masse masse små boder, butikker, ting og tang, smykker, fineste ringer, vintage saker, alt mulig rart. Og mat fra all over the world!

 

Sorry Sadiya, kameraet liker Lise bedre enn deg


Spiste noe, ehm kinesisk er det vel. Kyllinggreier, dette var Sadiya sin da. Hun hadde nudler til, jeg hadde ris.


Mexican food, finnes ikke noe bedre, rett og slett. Lumpemat slår ALT. Punktum.

 

Så i dag har jeg vært omgitt av alle mulig type mennesker og varer til salgs. Luktet shisha over alt, og afrikansk tromme musikk et sted, så møtte vi på 'Bob Marley" . Herlig altså.

 

Hvordan har din dag vært da? Vært på ferie et sted? hihi


Se hva jeg fikk av minstemann i huset, han er SØT!

(Har prøvd ut en ny fransk manikyr penn ting blyant. FAIL! Hvit over alt bare ikke på neglene, blyanten ville heller feste seg på huden nemlig..)


Hvor søt er ikke denne 4 år gamle gutten? Forrige gang skrev han faktisk navnet mitt riktig da, mektig imponert! For ingen her, ikke en gang voksne klarer å si navnet mitt, lese det, eller skrive det når jeg sier det.

 

Jeg fikk til og med en "love". Han er nusselig iblant!

 

Har du fått julekort fra noen småbarn i år?


Gratulerer med farsdagen Pappa'n min =')

 

Gratulerer med farsdagen Pappa, jeg savner deg! Du skulle vært her og besøkt meg sammen med resten.....

Håper du har det fint hvor enn du er <3

 


Sangen som surrer rundt i hodet for tiden

Visse folk sender sanger og de som mottar blir ofte hekta... Og den hektede sender den videre til roomien som også blir hekta, som sender den videre igjen. Japp, sangen spilles her veldig mange ganger hver dag, vet ikke om jeg kan telle så langt!

 

Hørt den før?

Eller noen av de andre sangene han synger?

Hva synes du?


Mine kjære har forstått at jeg er glemsk

Jeg tror helt ærlig at jeg har de søteste vennene! En typisk Helle-ting er å glemme hårstrikk til trening... Skjer vel annenhver trening, hvis ikke oftere, hehe. Så tusen takk alle dere som har reddet meg de dagene! Men i dag fikk jeg meg et stort, men søtt, sokk! Hihi. På vei mot Energize spør nemlig Drenusha om jeg har strikk, "jaaa" sier jeg og viser stolt frem de 2(!!!) strikkene jeg har på håndleddet, kunne jo være jeg mistet en i løpet av dagen, så ville være helt sikker, hoho.

 

"Åjaa, for jeg har nemlig med ekstra hårstrikk til deg for jeg regnet med at du hadde glemt" Så popper det ut fra Sadiya, mens hun ler, at i går hadde hun også med ekstra strikk i tilfelle jeg hadde glemt. Hahahaha! De er så søte!!!

 Glad de passer på meg, jeg! Hihi jeg er visst et lite barn enda jeg....

 

Noen andre som alltid må passes på av andre? Eller er det bare p åtide at jeg vokser opp kanskje, hoho....


Caro kidnappet hamsteren

Denne lillse søte krabaten bor i vårt hus, og han stakkaren sitter jo i buret 24/7!

 

Og mens jeg sitter på rommet og spiser så kommer plutselig Caroline inn døren "se hva jeg har"! Hun hadde fått tak i den lille viltre hamsteren som løper bare den ser folk. Han er NYDELIG! Og jeg har fremdeles ikke klart å lære meg navnet hans selv om jeg har spurt om det sikkert 10 ganger.... Jeg savner virkelig å ha et kjeledyr, en liten pelsdott å kose med hele tiden som alltid er er der!

 

Har du kjæledyr?


En dag med kjekkaser!

Yes, we are deeply in love!


Hei du, jeg følte meg ikke liten ved siden av deg da!


Selger denne, noen som vil kjøpe?


Altså, alle kan se at jeg er ment to be med en vampyr <3 bite me...


Heh, trekantdrama, Angelina fikk ikke være med på bildet


Prøv å si at vi ikke passer sammen da!!! Ment to be!


Vi også, hihi, bare vent, neste Bond film så er jeg den nye Bond piken!


Obama, you're fired!


Digger'æ


I love you! Ikke noe mer å si på det


Heh, i was Tiger Woods... Poor me!


Jeg vant!


Jeg ble litt knust, når ble Harry så liten? Aldri mer high heels på meg!


Hvis Jack Sparrow skulle bli borte så har jeg en pirat til, heh.

 

Hvilken kjekkas her i verden er din favoritt?


The second thing I miss the most

Image and video hosting by TinyPic

Du aner ikke hvor glad mamma jeg er for at du tok med masse leverpostei til meg, hihi <3

 

Hva tror du du hadde savnet mest om du reiste fra livet ditt i 8 mnd? bortsett fra venner og familie da.... ofc


Jeg har kjøpt en ku!

En kumus!

 

Jeg lovte Anita, men gad så kleint! ... Heh....

 

Her har dere hvert fall min kjære ku!

 

Har du en ku?

Ku-mus from Helle Molnes on Vimeo.


Deilig med fri, sort of

I dag kunne jeg ha sovet lenge, men jeg våknet 11 allikevel! Da var jeg lys våken, så nå har jeg nettopp spist frokosten min, en veldig god frokostblanding faktisk, sammen med norske vitaminer fra mamma, tusen takk! Været er strålende, så nå hopper jeg i klærne og tar på litt mascara og drar og trener! Og halv 5 skal jeg møte gruppa og jobbe med litt norsk, æsj der var det slutt på den frie dagen.... Vi skal ha om gutten som kappåt med trollet, hoho, elsket den filmen da jeg var liten!

 


Så nå drar jeg og trener! Ok, 1 time til da, hehe, så ser på en episode av Dr. House først, hihi

 

Noen som har fri i dag?

Andre som digger legeserier nesten like mye som varmpyrserier?


Godt å vite at noen er glad i meg

Se på den blå, folk liker ikke bare bildet mitt, de elsker det! Thanks tryneboka, you made my day <3

Legg merke til øverst til venstre, I'm not single, I'n ridin' solo!

 

Elsker folk på face dere også, eller blir dere kanskje dyttet eller puffet istedenfor poket?


Favorittlisten/topplisten er på plass!

Dette var ikke en enkel jobb, jeg hadde jo allerede noen blogger i hodet mitt som jeg leser hver dag og som skulle være med på listen uansett hva. Og etter alle kommentarene så dukket det jo opp flere fine. Så mens jeg egentlig skulle sovet, men fikk ikke til, satt jeg å gikk igjennom hver eneste blogg! Så dette er hvordan listen nå ser ut:

Mne: Mathilde, 15 år(hvert fall sist gang hun skrev ned alderen, hun ser jo mye eldre ut spør dere meg..). Hun har flyttet fra Norge å bodd nå i Singapore i et år. Hun har en veldig pen, lys, enkel blogg med masse enkle bilder, en blogg jeg leser når jeg vil slappe av, jeg kan hvile øynene på den, rett og slett.

 

Stephengrindhaug: Stephen, 17 år gammel gutt fra Stavanger, kan umulig stemme han ser da også mye eldre ut, kanskje jeg bare er helt elendig til å bedømme alderen til folk.. Uansett, en blogg jeg aldri har sett før, men takk og lov for at han fant innlegget mitt og kommenterte! Bloggen hans falt rett i smak for min del! Jeg satt faktisk å leste hvert eneste innlegg(det er faktisk sjelden jeg leser blogger, de fleste bare ser jeg på, veldig få som klarer å fange meg skriftlig..), jeg satt til og med å lo dumt for meg selv til pc-skjermen! Og jeg vil ha enda flere gutteblogger å lese!

 

M And Dee: Er du gald i mote og fashion? Da har du kommet til rett sted, jeg digger disse to jentene på 17 og 18! Klærne deres, stilen deres, jeg føler at de lever i en eller annen wonderworld! Klarer ikke si mer om denne bloggen, jeg bare digger den!

 

Cbui: Cecilia fra Drammen, jeg skal ikke prøve å gjette alder, hehe... Hun har også en blogg jeg faktisk leser, jeg liker å lese det hun skriver, uansett hvor langt det er. Går mye i mote, men også tips og hverdagsliv. Hun har også fått eget domene så det er lettere å komme inn på bloggen hennes, det liker jeg !

 

Mariipari: Mari, 14 år gammel som leker rundt med kameraet sitt. Wiii! Første jeg falt for var kubildene! Ja jeg elsker kuer, ja jeg har lyst på en ku, ja jeg er rar... Og bloggen hennes er så drømmende, håper hun fortsetter med fine bilder jeg kan sitte å se på. Hun har også photoshoptips, me like!

 

Absolutcarina: Denne snart 21 år gamle jenta ved navnet Carina kan å skrive! Jeg har også følelsen av at hun er annerledes, hun er ikke som alle andre bloggere, aner ikke hva det er, men det er følelsen jeg fikk da jeg så hennes blogg. Skriver artig, ja artig, og bildene, fargene, designet, i like it!

 

Cathrinenesset: Cathrine sin blogg har jeg fulgt med på lenge! En fotoblogg, og hun kan stoffet sitt. Hun kan ta bilder av både landskap og mennesker, redigerer og alt mulig. Hun har også bra konkuranser. Men skulle ønske hun blogget litt oftere, hehe. For jeg sitter hver dag og håper på nye bilder!

 

Flowershoes: Kristine, 15 år gammel jente fra vår kjære hovedstad Oslo. Hun hadde en bloggpause(?) men i think she's back! Håper virkelig det, for det er bare noe med bloggen hennes. Utseende på den, bildene, utseende hennes, designet, jeg vet virkelig ikke helt hva det er som fanger meg, jeg vet bare at jeg tittet innom der hele tiden før!

 

Anettee95: Anette, en søt 15 år gammel jente, med elskbart hår og kjempesøt klesstil! Ikke bare er klærne hennes i min smak, smykkene også! Så ja, jeg stjeler ideer fra deg, hehe. Men du skal være glad for at folk gjør det, takk for at du deler!

 

Dreamchaser: Liker du bilder med tekst og følelser? Sammen med musikk? Da er det ingen annen blogg å ta turen innom enn denne! Denne bloggen blir nesten veldig personlig for meg, for måten personen utrykker følelser på både gjennom tekst og bilder, det treffer meg så hardt, for jeg sitter inne med the exact same feelings!

 

Så nå skal jeg bare informere disse herlige bloggerne også, må jo være søt og snill å gjøre det, tross alt målet i livet deres å komme på listen på bloggen min! Men før jeg gjør det skal jeg bare døtte litt mat inn i kroppen...


Tusen takk til alle sammen!

 

Har dere en favorittliste/toppliste på deres blogg?

 

BTW: Jeg hadde rett! Stephen er ikke 17, men 19! Kanskje jeg ikke er så verst allikevel..

 


Det har klikka for tryneboka!

Jan Erik...., Djana....k og 2 andre venner selgte seg billig på din veggmelding.
Alt de gjorde var å kommentere, lenge siden tryneboka har fått seg noe?


Jeg har verdens søteste vertsfamilie!

Mens jeg satt alene på rommet i går og trodde jeg skulle dø, så kom plutselig Richard(faren) inn på rommet mitt med suppe til meg. På senga, så søt han er! Og senere fikk jeg enda mer mat på senga, så koselig at de passer på at jeg får i meg mat!

Gud så mørkt håret mitt ser ut på dette bildet! Men uansett, finnes ikke noe bedre enn å få mat på sengen! Heh, kan ikke tro jeg lar dere se bilde av meg mens jeg er helt-halvveis-død....

 

Pleier dere å få mat på sengen når dere er syke?


Jeg har fått noe helt nytt, noen som klarer å gjette?

Wiiiii, i går kom Mamma, Fred og Lille Olemann hit til London! Så hadde en kos kveld med de i går og et nett som ikke funket.... Hoho. Og i dag har vi full timeplan, sort of. Anyway, de hadde med noe helt nytt noe som skal gjøre livet mitt så mye enklere nå, og som har gjort at det kommer til å bli masse blogging fra nå av!Klarer du å gjette hva jeg har fått?


Se hva som bor i hagen vår!Jeg holdt jo på å tråkke på stakkaren!

 

Har dere noen dyr i hagen?


Noe rosa rullet rett inn i CarolineIkke lett og se, men inni denne kulen befinner det seg en ultrasøt stor brun og hvit hamster! Tror dere ikke vi skvatt da noe rullet rundt på kjøkkenet? Haha, men han er så søt! Håper vi kan få kost litt med han, bare han ikke biter... Jeg vet ikke en gang om han er en han elle rhun, men vi går for han vi.

 

Noen som har hamster rullende rundt i en ball hjemme hos seg?


Sightseeing in London <3


Random statuuuuuuuuuuuuuuuuuMeg og Caro, festdansJohnny Depp og Dicaprio <3Se hva de har gjort med Deli'en vår .....Hei på megDEN! .... var gigantiskVann, øsende vått, pøsende våttGrrrrr, hei digge oldisHpw cute ain't that?Enda søtere altsåDedicated to you lil'bro

Hvilken bygning er dette mon tro?


Forhåpentligvis gjettet du riktig...Og dette da? Den skal vi hvert fall ta, men må nesten ta med mat på turen, den varer jo ca en halv time!Så oppdaget vi at det manglet en!Men vi fant denI'm in London biiiitch, ny verson av den sangen, jeg burde virkelig bli artist, ville blitt styrtrik! Eller ikke...Herlig gjengI en herlig by,bilde tatt fra London Bridge, eller så var det en av de 1000000 andre broene....

 

Hilsner fra London!

 

Har du vært å sett på noen av disse ehm, 'monumentene' ?


I'm gonna miss you darling!
I WILL LOVE YOU TILL ETERNITY 

Fra 1 klasse til jeg dør.

My ..almost.. perfect b-day !

Ikke fikk jeg sove i natt, kl 0200 gikk jeg ned i vår mørke stue og lagde meg en kopp grønn te, hehe. Mobilen plinget jo en del ganger rett etter 2400, og setter jeg mobilen på lydløs klikker alarmen og ringer ikke, så ehm, da kommer jeg får sent på skolen og får grønn lapp.. Jaja! Jeg prøvde fortvilet å sove til 0815 i dag, men var masse bråk i huset og morgenplinging på mobilen. Og mens jeg står og kler på ringer det på døren!

Kl 0815 sto http://juliemw.blogg.no/ på døren min(Hun begynte 1300 på skolen i dag eller noe!!!) Og gjett hva hun kom med!

How adorable ain't that?


Fin frokost det! 

Så ikke nok med det, når jeg sitter i klaserommet med noen og venter på resten, Så kommer jammen meg Drenusha og Caroline(som jeg skal bo med) inn i klasserommet, synger hurra for deg, og har en muffins hver i hånda, en med '1' tall og en med '7' tall, jeg blir jo 17! SÅ SØTT! Elias, Lene og Siri var også med på det, digger dere!

Så ja, jeg har vært usunn og mett i hele dag! Så var det hjem og ordne for liten familiebursdag pluss hadebra! 

Peppes og kaker fungerer alltid! 


Litt lite stuebord? Haha. Kaker, nam nam, feeeeit!


Emil and moi, snakk om liten sjarmør, han kommer til å dra mange damer om noen år!


Liam, min andre sjarmør! 

De vokser så fort altså! 

Har rett og slett hatt en kjempefin bursdag, hadde vært perfekt om vi bare hadde vært en person mer på feiringen..

My dear Daddy... Hvorfor er du ikke her på bursdagen min pappa? Ble 16 uten deg, og nå 17, du har vært borte nå 1 år og 18 dager, savner deg like mye enda....  Håper du er her ett sted og passer på meg, for jeg trenger det.

God  natt søte små, god natt Pappa, elsker deg <3

Endelig 17!

Hurra for meg som fyller mitt år ja meg vil jeg gratulere!
Alle i ring omkring meg jeg står og ser nr jeg vil masjere!
Bukke nikke neie snu meg omrking, danse for meg med hopp og sprett og spring!
Ønske meg av hjerte alle gode ting og si meg så hva vil jeg mere?
Gratuleeeeeeeeeeeeeeeeeeere!

Love myself! 

Outfit kommer når jeg har stått opp, LOL liksom. Wooohooo. Øsj, bursdag er ikke bare gøy, face'ern går bananas... Jaja.Må bare meddele ..

At om 8 og en halv time har jeg brusdag! Endelig slutt på ungdomsalderen, jeg blir nemlig 17! Jippiiiii. Ikke det at det skjer så mye når man blir 17 da, bare at da er det ikke lenger noe spørsmål om man går på u.skolen eller vgs. Digg! Så etterpå blir det shopping med mor, dobbeldigg.


Vær så god, trynebokbilde, bare for å vise at noen hvert fall er bittelitt glad i meg... 

Adios amigos!

Ja, jeg har hatt spansk i dag.... Har det enda faktisk, bare en liten pause, hihi

Pleiekveld i boblebadet med skum over alt <3


Finnes ingen ting bedere å gjøre på på en regnværssøndag enn å ha en pleiekveld! Hvert fall når man har hatt en slitsom og dårlig uke... Så jeg fylte boblebadet helt fylt, med masse ting opp så jeg hadde skum over hele badet, ops, hihi. 

Lys og musikk er must
Lys på veggen også vøtt!


Pluss såne skrubebvanter, og enda mere såper, og kremer og negledill og dall. Donald D er forresten et av de viktigste bladene!


Om dere vil ha en såpe som lukter godt i vannet så er denne å annbefale! Men er bare å få kjøpt i Spania da, eller hvert fall førm har ikke sett den i Norge enda hvert fall.
Vi har både delfiner, fisker og blåskjell på badet, føler at jeg ligger i sjøen og ikke badekaret, hoho.Dere skal få slippe bilder av annsiktsmaskene og favorittkremene, kunne jo være at det ble deres favoritt også, så bli det vanskligere for meg å få tak i, i butikken!! Haha, tullaaaa, bare jeg som er lat. 
(Konserten kommer senere, kameaet må visst lade og alt mulig rart før jeg får overført og alt sånt... kyss meg i rumpenstygge kamera, laderen er .. ehm.. vet ikke...)

Pleier dere å unne dere selv noen slike kvelder?

How cute isn't this babe?

Jeg har vel klart å ikke vise det på noen bilder, men i hele sommer har gangen vår blitt så og si revet og bygget ny. Takk kjære snekkeren vår som gjorde det mens vi var på Kreta og koste oss i varmen og du jobbet i regntøy! Hehe, koste meg enda mer i varmen når jeg tenkte på det! Bilde rav gangen kommer senere, den har stått nesten ferdig en god stund nå, siden vi måtte vente på døren og karmen. Så det er 95& ferdig sier vi, mangler jo møblene. Men dette kom mamma med i dag til megYtterdør og innerdørHow adorable isn't that little pig'i? Før hadde jeg en like søt delfin.

Søskenkjærlighet? Eller bare bra dealing?

Lil'bro trengte hjelp med bokbind på de nye skolebøkene. Jeg har hatt surr med oppvaskmaskinen (ukepengejobb) siden vi ikke har hatt såpe til den, så kjøkkenet har vært BOMBA. Jeg sa ja til å ta bokbindet hans, han sa ja til å ta maskina for meg. Er det dette som liksom er søskenkjærlighet, eller bare bra dealing grunnet i egoisme. ?
Hva mener dere?

365 dager siden du forlot meg....

365 dager siden livet mitt gikk til helvete
365 dager siden jeg gikk helt tom for tårer
365 dager siden jeg ga deg den siste klemmen
365 dager siden jeg sist hørte stemmen din

og enda flere dager siden vi faktisk gjorde noe sammen.. 

365 dager siden kreften vant
365 dager siden du forlot meg pappa, i den store verdenen helt alene..

Jeg savner deg pappa, mer enn noen noen gang kan forestillle seg <3

Miss You Daddy from Helle Molnes on Vimeo.

 

Jeg savner å være liten, da var alt fryd og gammen, rett og slett. Latter og tårer, men aldri fordi jeg visste du kom til å forsvinne.. Du var den første mannen jeg har elsket i livet mitt, og jeg kommer til å elske deg for evig og alltid, selv om du ikke lenger er her for å ta imot klemmene mine. 

 

Hjelp til så andre slipper å måtte ta farvel med sine foreldre, andre familiemedlemmer og venner.

 

Null blogging i dag...


hits Free advertising