januar 2011 (Helle-Norsk jente i London)

Jeg vil bare gjøre en ting klart om det som har skjedd her borte

Jeg vil bare gjøre en ting klart for de som har lest på bloggen tidligere og fått med dere alt som har skjedd her borte.

 

VI HAR HATT UFLAKS.

 

NEI, det er ikke normalt å måtte bytte familie, hvert fall ikke så mange ganger som vi har gjort det. Det er vi som har vært uheldig med allergier og slikt. Er jo ingen av de andre som har drevet å flyttet så mye. De andre har det helt fint med sine familier, vi har jo også hatt det fint med vår, men noen ganger går ting mot en slutt. For en familie på 6 så er det sikkert ikke lett å ha to studenter i tillegg, hvert fall ikke når det er snakk om flere mnd. Og det er heller ikke lett å bo hos totalt fremmede og plutselig dele alt med dem, men man gjør jo så klart så godt man kan.

 

Så jeg vil bare gjøre det klart at dette er et fåtall det skjer med. Så om du selv har planer om å gå et år i utlandet og bo hos en vertsfamilie, så ikke gå rundt å vær redd for å søke fordi du tror det er stor sansynlighet for å havne hos en dårlig familie. Første familien vår var kjempekoselig, men de hadde katter. Hadde det ikke vært for det så hadde vi aldri byttet familier. Men når det er 30 ungdommer som skal plaseres rundt om, så kan man ikke forvente at det skal fungere knirkefritt hvert eneste år.

 

Og tross all byttingen med familier og at det har gjort oss mer stresset og kanskje negative så betyr ikke det at dette året i London er det! Dette er et minne for livet, og om jeg skal ha et minne et helt liv så sier det seg selv at det skal være et positivt minne. Og det er det det er! Selvfølgelig kjipt og stressende og drive med denne byttingen, men herregud man overlever da det. Og forandring fryder jo, er det ikke det man sier? Så jeg velger å tro at dit vi blir sendt nå blir enda bedre enn her vi er nå.

 

Så vet dere det...


Besøk av noen norskinger

I dag fikk vi besøk av Hans og Synøve som er de ved Stovner VGS som 'passer på oss' enkelt sagt. Alle skulle da ha en liten prat med de og få karakterene sine. Jeg må si meg ganske fornøyd egentlig om jeg får lov å si det! WIIIIIII hehehehe. Og om jeg legger inn litt ekstra effort nå siste halvåret så er jeg fornøyd med meg selv. Så her er det bare å stå på! Og allerede i morgen skal jeg visst velge fag for neste år, HJELP. Jeg har 1 dag på å bestemme fremtiden, livet mitt, på...

Hva har du tenkt til å velge for 3. året? Eller det året du skal starte på nå...


En liten titt på innkjøpene med mor

Smykker fra Topshop, Accessorize Monsoon & Random butikk,


Ute treningstøy så jeg overlever kulden, og mamma mente jeg måtte ha matchende rosa flaske, ofc!


En sau til hver fot, nå slipper jeg å fryse her borte!


Veske

Og godsaker.

 

Kjempekos med mamman min i helgen altså!

 

Hadde du en koselig helg?


Jeg har spist krokodille og kenguru med nye Uggs på føttene

Laderen er tilbake sammen med Dotten aka minipc'n min takket være mamma'en min. Hun kom hit til elskede London på fredag, jeg var så søt og møtte henne på Victoria Station så ikke hun skulle bli helt lost her, altså hun er jo tross alt moren min, så det må jo være fra henne jeg har lostheten min hehe. Så da dro vi rett til B&B'en som vi bor på, vi kjører ordentlig engelsk stil, om dere noen gang drar til England for en lenger periode må dere prøve å bo på B&B, det er så typisk England, kjempekoselig. Og da var jo klokken plutselig 11 om kvelden allerede, men vi fant en restaurant og spsite oss gode og mette før vi dro hjem og gjorde oss klare for neste dag.

Altså i dag for de som ikke skjønte det. Vi har tilbrakt dagen på Westfield med shopping, mat, kos og kino. Sett en hel masse rare folk, kjøpte fine ting og spist masse godt.

Men det morsomste av alt var middagen. Valgte den ene restauranten der som heter Meat & Wine, og vi begge hadde lyst på en ordentlig god biff, men så så vi det. De hadde krokodille, kenguru og antilopesak også! Så jeg gikk for krokodillen og mamma for kenguruen. Vi elsker å prøve ny mat!

Krokodillen smakte egentlig veldig likt kylling, litt overrasket over det. Kylling er jo liksom ehm, planteeter/frøeter? Og krokodillen, ja den er jo en kjøtteter, jeg har faktisk ikke spist noen kjøttetere før, med mindre fisk teller som kjøtteter da.


Mammas kenguru, godt kjøtt, søtelig, minnet om kanin syntes jeg men mye mye hardere samtidig som det var utrolig mørt. Det hadde liksom tykkere fiber eller hvordan nå enn jeg skal forklare det. Så da satt jeg der med den australske maten og australske sko, følte jeg passet perfekt inn.
Så klart spsite vi søtsaker også da, siste kosehelg før jeg går inn for bigtime lifechanges, gleder meg.

 

Så i morgen blir det å følge min kjære mamma tilbake til Victoria Station og si hade bra...

 

Har du spist krokodille eller kenguru?

 


Jeg lever uten pc/lader til fredag, mamma redder livet mitt!

Laderen er i Norge sammen med Dotten aka minipc'n min... Ja en lader til begge pc'ene hehe, jeg vet.. SURREHUE! Men men, mamma kommer på fredag, og da tar hun den med til meg, takk og lov du redder det lille livet jeg har med de i Norge mens jeg er her! Så jeg ville bare si at det antageligvis ikke blir noe blogging før lørdag kanskje. Så i øyeblikket låner jeg roomien sin mens hun er i butikken, søtt. Orker ikke legge inn bilder her, men klarte å finne cam'en, så nå har hun flotte bilder av meg på pc'n sin! Hihihi, beste gaven hun kan få!Hahahaha, jeg har det så festelig med meg selv! Skal ikke mer til for å underholde meg nei..Nå skal jeg kose meg med te'en min, treningsbladene, og boken min for så å få meg en masse skjønnhetssøvn så jeg orker trening i morgen.

 

God natt


Nothing travels faster than light, with the possible exception of rumors, which follows its own rulesDa var jeg tilbake i London, desverre


Det positive med å være tilbake var å gi Glis en stor moseklem, første flytur uten han. (bortsett fra den ene turen til Vigra en gang hvor jeg glemte han, skal ALDRI skje igjen!) Men jeg følte meg veldig voksen uten han da, men stakkars, han gikk glipp av sengen min hjemme...

 

Vi skal få ny vertsfamilie, IGJEN btw... Familien her takler meg visst ikke, de bare liker meg ikke, jaja, life sucks and then you die, er det ikke det man sier? Men litt fail egentlig because i survive, jeg overlever alt. Alt det surret som har vært før jeg dro til London og i London skal ikke ødelegge min opplevelse her nede. Jeg vil huske denne turen som noe bra noe, ikke bare noe trist. For om jeg bare fikk triste negative ting ut av dette så kunen jeg bare droppet å dra og sluppet alle triste negative ting som skjedde hjemme før jeg dro. Akkurat nå så er jeg rett og slett helt lost. Jeg glemte laderen til pc'n hjemme også sammen med minipc'n, vet ikke om roomien sin lader passer i min, så kan være jeg ikke får strøm på pc'n før på fredag, yay me jeg er så flink!

 

Noen gang opplevd å bli så misslikt at du blir "kastet ut" hahahah?


Weekendtur til Oslo

I dag turer jeg hjem til min elskede hovedstad og hjem, Oslo. Så nå sitter jeg her bare og koser meg med maten min etter en desverre mislykket trening. Så blir vel null eller veldig lite blogging denne helgen, skal hovedsakelig hjem for å feire 2 søte jenter som har fylt 18! Så dette blir allerede 3. flytuuren i 2011, og vi er fremdeles i januar! Unnskyld kjære planten jeg bor på... Håper du overlever!


Reker, avokado og cottage cheesen min, jeg er helt hekta altså. Alt jeg kan ta sammen med avokadoen eller den cheesen. NAM.

 

Ses i Oslo <3


Do you wanna be different?

I do


Et vanlig kosthold?

Er det meg det er noe galt med? har jeg vært bortskjemt? Er jeg kresen på mat? Er jeg overhysterisk? Eller vil jeg bare klage?

 

Men et normalt kosthold, nå er det middag vi snakker om. Er det ikke vanlig at det inneholder kjøtt, fisk eller fugl? I det hjemmet jeg har vokst opp med så er det hvert fall det. Jeg har alltid fått mest av kjøttet/fisken/kyllingenwhatever og grønnsaker, så litt av det unødvendige... Ja jeg ser på ris, pasta og poteter som unødvendig. Altså, jeg spiser det, men ikke mye, pluss at jeg klarer ikke sitte å BARE spise pasta. Men det er nettopp det denne familien gjør!

 

I dag igjen, spagetti til middag. Med en rød saus med kapers. NULL FORM FOR KJØTT. Og fant ut at capers er crap, haha. Jeg har aldri i mitt liv hvert kresen på mat før, alltid spist det mamma lager bortsett fra fiskepudding og fiskekaker. Faktisk har jeg spist det også fordi hun har tvunget det i meg, jaja, har sikkert hatt godt av det...

 

Så nå har jeg levd siden 12. sept 2010 på pasta og ris. I går fikk vi litt kylling, det var vel kanskje akkurat nok til å få en vekt til å si 50 gram. Jeg spiste mer kylling til lunsj i dag jo!

 

Fisk vet ikke familien hva er.. Vi har ALDRI fått det og vi har bodd her i 4 mnd. Biff, hehe, nei eneste kjøtt vi får når vi er heldige er LITT kylling eller kjøttdeig. Eller verdens ekleste pølser jeg knapt klarer å dytte i meg. Jeg tuller ikke når jeg siser det er restekjøtt fra en restaurant most sammen og stappet i en tarm.

 

Så her i London lever jeg på maten jeg kjøper inn selv, glad jeg har lagt om kostholdet mitt ellers hadde jeg ikke fått i meg noen ting her. Jeg kjenner jo kroppen juble når jeg spiser ute for da får jeg faktisk kjøtt, masse kjøtt. Gud jeg elsker kjøtt, jeg savner kjøtt, det er det jeg savner mest av alt !

 


Er det jeg som er sær? Er det jeg som er kresen? Klager jeg rett og slett for mye? Eller er det noe alvorlig galt med meg? Det som er ille er at jeg ikke overdriver en gang. Og jeg skal ikke da skrive og lyve om at vi har det så fantastisk her. Faktisk er alt tipp topp, bortsett fra middagen til familien. Altså de andre folka her som bor hos andre familier får kjøtt og fisk og da snakker jeg ikke bare 5 biter...

 

Ikke nok med det, jeg får ikke lov å ta et fult glass med melk til frokost? WTF? Vi skal da ha drikke til maten?

 

Life sucks når man kjenner kroppen ikke blir mett, eller fornøyd med hva den får i seg. Og jeg blir grinete. Så nå får jeg gå å fikse meg min egen mat, igjen, og begynne å lese til norsktentamen i morgen! Kleint å lage mat etter å ha fått "middag"..

 

 

 

 


Jeg har endret favorittlisten min

Just thought i should let you know


Livet er herlig, vet du hvorfor?

I dag har jeg virkelig elsket livet, jeg føler alt bare blir bedre og bedre nå. Jeg smiler igjen, men jeg skjønner ikke hva som har skjedd, men alt føles bedre! Jeg vet egentlig ikke hvorfor, men tror kanskje det har noe med at;

 

Jeg har det bedre med vertsfamilien nå

Rutinene er på plass

Skole går bedre

Treningen går bedre

Matvanene er mye bedre (bortsett fra middagen siden jeg ikke lager den selv, skal ikke lyve å si at den er bra... )

Jeg er blond igjen, ergo er jeg meg selv igjen

Jeg har mer pengekontroll

Jeg har mye mere energi enn før

Jeg er flinkere til å få nok med søvn

Litt bedre selvkontroll

Det er under 4 mnd til jeg er hjemme for godt med mine herlige venner og familie, bare den tanken gjør alt bra

 

Ikke nok med bare dette som jeg satte å tenkte på på bussen må være grunnene til at jeg føler meg så mye bedre. Læreren kom ikke i dag! Vi bare satt der og, ehm, gjorde ikke noe? Også mistet jeg idkortet mitt på skolen i dag.. Hvor medlekskortet til energize var i + nøkkelkortet til skapet. Hvor typisk er ikke dette meg? Det er ikke første gang jeg mister det heller. Og mens vi står i køen til Informasjonen på colleget for å spørre etter det så går Lise bort å begynner å se rundt på pulten, i det jeg skulle til å spørre hvorfor hun stirrer på en tlf-svarer så plutselig hører jeg bare "Helle jeg fant deg!" Herregud da lo jeg godt, hun sa vel egentlig "det", men hørselen min vett... Hvor flaks skal man ha liksom? Takket være at jeg da hadde alle kortene fikk jeg en deilig trening også.

 

Og dagens hydepunkt! SOLEN SKINTE! Men folk her er så morsomme og random, jeg kan ikke en gang nyte solen i fred. To mannfolk som går forbi smiler stort og "the shine is nice, yeah". Haha, jeg må le! Men sånne folk gjør faktisk dagen litt bedre altså, de fikk meg jo til å le! Haha.

 


Så akkrurat nå føler jeg at livet er så herlig at jeg ville dele det med dere, takk for meg.

 

Har du hatt en bra dag?


Jeg vil ha krøller og samtidig beskytte mitt skadede hår


Hvorfor har jeg helt 100% rett hår? Folk spør om jeg retter det, nei jeg gjør ikke det.... Men jeg vil ha noe lignende krøller som det her, bare ikke så brusete, men sånn naturlig fall i det, hvorfor kan ikke jeg bare få det? Det sies at håret forandrer seg hvert 7. år, da forventer jeg å ha krøller om 4 år!

 


Derfor leker jeg nå Pippi Langstrømpe, jeg har jo nå blondt og slitt (hvert fall etter min mening!) hår, ergo ikke noe bølgetang, volumtang eller rette/krølltang på det håret nei... Så da kjører vi fletter, det er også noe man burde gjøre om man har langt hår, særlig om natten for å unngå slitasje, jeg har ikke så langt hår så jeg må i så fall ha 2 fletter. Så da får jeg kanskje form på det, og i tillegg beskytter jeg det litt i løpet av nattens uroligheter. Så nå er jeg sminkefri, dynket i fuktighetskrem, flettet og klar for skjønnhetssøvnen. Mens jeg ser på en film jeg ikke aner hva heter, men dama er rååå!

 

God natt!

 

Sover du med flette(r)?


Ut gikk brunetten, hjem kom blondinen
Var ganske så gult etter blekingen ja, takk og lov at håret mitt overlevde, jeg er ikke skallet!

 Hei store stygge slemme elskede verden, jeg er blond igjen og klar for å ta over verden verdensherredømme, go me! De to freakene som var med meg skal være mine undersotter nr 1 og 2 !

 

Hva synes du om resultatet, jeg skvetter hver gang jeg ser meg selv!


Blondine eller brunette? et av livets store valg

Jeg aner ikke hva jeg skal velge... De fleste sier brunette, men håret mitt er så slitt nå, og med etterveksten så må jeg jo farge det hele tiden, og jeg vet ikke om håret overlever det... Så bli blond, la håret bli bra igjen, så kanskje gå tilbake? Nei jeg er lost!

 

Blondine eller brunette?


Har du brent øret ditt noen gang? Begge to samtidig kanskje, kinnet også?

Bølgetangen min fungerte ikke på mitt håpløse hår i Thailand siden det var fuktig.. Nå fungerte den titusen ganger bedre, også på øret mitt. Jeg var så vidt nr, og jeg har brent meg skikkelig, jeg vil gråte, det gjør vondt! Så la meg sutre... Også har tryneboka problemer overhele verden virker det som... Bra vi stikker ut og har det kos, selv om ejg har et vondt øre. Skal ta med meg isbiten min over alt til det ikke er mer igjen av dem, som er ca, NÅ


Svart rundt øynene etter dusjen med ikke vannfast mascara også, får alt til å se ekstra ille ut.

Det er SKIKKELIG synd på meg altså!

 

Er det synd på deg også?


Happyface in my own little bobbleworld


Problemet er borte og verdenen smiler til meg igjen, og jeg smiler tilbake. Eneste som ikke smiler til meg er mellomromstasten, jeg mer eller mindre slår til han mellom hvert ord... Stakkaren har vel fått en smule under seg, fra kornet mitt, hehe... (dere skal få en latterlig historie den 14.mai, eller orker ikke å skrive samme dag som jeg kommer hjem, 15. kanskje!)

 

Har endret en smule på designet også, har planer om å endre mer, jeg bare sliter litt her... Jeg vil ha sidemenyen i bokser. Og mellomrom mellom innleggene, og skal lage en liten meny under headeren. Men jeg har ikke blogg.no sitt stilsett så alle basic html koder funker ikke på min blogg...

 

Noen andre som er i et fantastisk godt humør i dag?


My horns are tired og holding up my halo

Image and video hosting by TinyPicKan ikke skrive om hvorfor før om 4 mnd... Men gled dere, dette er latterlig

 

Noen andre som har horn unger glorien?


Jeg byttet header gitt...

Av en eller annen grunn var headeren jeg hadde fått blitt kornete, og er det noe jeg ikke takler så er det det... Så aner ikke hva jeg egentlig vil ha, men jeg orker ikke kornete header, så om det er midlertidig aner jeg ikke, noe det helt sikkert, så ubesluttsom jeg er, hehe... Nå er det visst mat, endelig!

 

Hva mener du?


Se hva vi får på døren, typisk britisk ~ foto


Melk, jeg elsker melk, iskald skummetmelk til nystekte rundstykker med Nugatti, beste godteri som finnes. Melk og vann er det jeg drikker, it's the best. Og her får vi det på døren av melkemannen! Dessverre lettmelk, æsj..

 

Liker du melk?


Korn, nøtter og banan er dagens høydepunkt


Jeg er fremdeles på jakt etter en kornblanding med mer nøtter i, men dette er virkelig den beste hittil! Jeg har faktisk begynt å like nøtter! Det tok bare 17 år hehe.... Men uansett, eneste jeg tenkte på under trening var å komme hjem til det her, korn, nøtter, banan og melk. Hvordan er det mulig å glede seg til noe sånt? Og forresten, det kan da ikke være bare rosiner som var i denne blandingen i så fall må de druene ha vært gigantiske, for dette er de største rosiner jeg noen gang har sett!

 

Også vil jeg dele med hele den lille verdenen som leser dette, biggest breakthrough in my life! Jeg, JEG, HELLE, spiste ikke godteri i helgen! Jeg hadde faktisk ikke en gang lyst på! Jeg er i sjokk, jeg skremmer meg selv! Kanskje derfor jeg finner så mye glede i en søt banan... Uansett, akkurat nå elsker jeg livet!

 

Noen andre som har hatt et breakthrough i det siste?


Liker du avokado?

Vel, jeg elsker det. Jeg likte det ikke før da vi hadde det mye hjemme, syntes det smakte gress med konsistens av banan.. Hvordan kunne jeg mene noe sånt? Nå er det fast frokost !En med avokado med salt og pepper, meget viktig! Nam nam, egentlig vil jeg ha avokado på begge, men det er veldig ehm, fet mat, kan man si det? Ja. Så den andre er med sånn cottage cheese stuff, en er forresten kjempegod! Men avokadoen som er desserten av frokosten helt klart!

 

Liker du avokado?


Te tips

Jeg har alltid vært glad i te, og har ikke akkurat blitt mindre glad i det etter at jeg flyttet til den teelskende byen London. Faktisk drikker jeg mye mer te her enn kaffe, for unnskyld meg, England kan ikke kaffe.. Bare de italienske kaffebarene klarer det.That's why it's said that "Coffee in England is just toasted milk" which sadly is the truth.... Men men, må jeg ha kaffe så må jeg ha kaffe uansett, vi har en liten favorittcafé her nede, ikke så fin og koselig å sitte i, men de har den beste soya latten! Men tilbake til te'en!

 

Har du noen gang prøvd å blande forskjellige te'er før? Det som fikk meg til å starte å ha flere enn 1 tepose i hver kopp, og forksjellige sammen var dette med grønn te. For det første synes jeg grønn te er kjempegodt, hvert fall med sitrus/lime og for det andre så skal det være bra for kroppen og bla bla. Men skal man få i seg nok av det grønne stoffet er det ikke nok med de 3 koppene jeg drikker hver dag, så for de som bare drikker det av den grunn burde heller kjøpe grønn-te-piller.

 

Uansett, 2 poser grønn te og en roibos (orginal) er heaven! Det er bare så utrolig godt det! Godteri rett og slett, og om man tar en sukett eller to, da er det hvert fall lørdagsgodt! Naaam.


Skål!


Feel better, smiiiiiileeeeeeee

 


Then go crazy. Jeg kan rynke på nesen jeg, men ikke uten å rynke hele trynet.. Kan du rynke nesen?

 

Btw my t-shirt says that i'm "333 half evil", we are ment to be!

 

Pleier du å blande te'er?


Søteste inlegget ever! Tigertemplet ~ foto

 
Kameraet ville ikke samarbeide i begynnelsen da vi ikke fikk lov å bruke blitz, typisk.. Uansett samma hva, de var så sinnssykt søte og koste med dem alle, moste dem rettere sagt. Vi var på morgenprogrammet 0700 ca (ja det var vanskelig å stå opp, men tanken på å få kose med så fantastiske skapninger gjorde det lett allikevel). Først matet vi de halvårgamle ungene med flaske, store babyer det! Så fikk vi kose med de minismå som var 1 mnd gamle! Jeg visste ikke hvor jeg skulle starte når det gikk opp for meg at jeg skulle få kose med minismå tigere som ikke kunne gå en gang og gråt som små grisunger om man løftet for mye på dem. De var så trøtte og slappe, med store valpemager, hehe. Stakkars småttiser, håper de fikk sove i fred da vi gikk fra dem! Så gikk vi tur med de store, for så å leke med dem, vaske dem, mate dem med kylling og så gå tur meg store STORE tigere. De halvtårgamle ungene hadde jo allerede poter på str. med hendene mine!

 

På slutten fikk vi se de store STORe tigerne i action, og tigere kan virkelig hoppe! Også hadde vi kjæresteparet da, så søte, de susser.

 

Også kom det en random antiloperådyr sak. Det var  stk av den, men dene ene fortsatte å gå mot oss. Så jeg bare spurte mamma om hun trodde den ville kose med oss, så jeg bare gikk sakte bort, var klar til å se den løpe av gårde men neida, den bare sto der den, den likte å få kos den mens den bare stirret dumt på alle de rare turistene haha.

 

Dette er virkelig noe jeg kommer til å huske for alltid, tigere er fantastiske skapninger, vakre, og nå har jeg faktisk vært med, tatt på, lekt med, kost med både store og små.

 

Har du kost med tigere?


Jeg er støl i rumpen min

Aldri aldri ALDRI 2 uker uten trening igjen! For nå er jeg så støl i rumpen min og lårene at jeg ikke vet hvor jeg skal gjøre av meg. Og i går var det bryst og armer som var støle. Jeg klarer ikke bøye meg ned etter ting nesten, haha. Jeg har aldri vært så støl før noen gang, ikke bra... Jeg hater virkelig å være støl, det er jo bare vondt, føles ut som man har drept kroppen. Så skal bli deilig med 2 fridager nå så kroppen kan bli normal igjen! Så nå skal jeg obbe med norsk og sosa innlevering til mandag, og rekke å møte Nana en tur som er i London, jippi!


Koser meg med te'en min og skolearbeidet i en varm jakke fordi det er så kaldt her, for en herlig dag! ... Litt for optimistisk iblant kanskje?

 Forresten, no more red eye! Jeg hadde det faktisk ut til halve Thailandturen eller noe, nå er det endelig normalt igjen! Bare litt mascara over alt siden jeg er så flink til å sovne med det.. Nå føler jeg at det er altfor mye cambilder på bloggen her, hater det, men beklager jeg er lat Speilrefleksen ligger rommet, jeg sitter på kjøkkenet. Det LAAANGT pluss at Caroline sover. Jeg er snill som ikke vekker henne jeg, he he..

 

Hva skal du i dag da?


God natt, håper jeg drømmer om vampyrer

Jeg var vampyr for en natt, folk skal være glad jeg ikke har rabies eller noe, mohaha.

Pass deg, i'll bite you!

 

Hva vil du drømme om i natt?


2011 er her, oppdaget det nå jeg... Nyttårsforsetter? Oh yes darling, trust me

1. Selvkontroll og si NEI til folk

Og dette gjelder innenfor ALT egentlig, jeg er nødt til å klare å ta kontroll, si nei til folk noe jeg ellers ikke gjør.. Ordet NEI skal rett og slett settes inn i mitt vokabular. Så 'nei' sammen med selvkontroll, da vil livet gå lettere. Og jeg vil også få det bedre og slippe stress fordi jeg ikke lenger sier 'ja' til for mye.

 

2. Trening.

Som sikkert 90% av verden, så er trening også ett av mine forsetter. Trene minimum 4 dager i uken, med mindre mamma vil være så veldig veldig snill å betale medlemskap for meg her nede, jeg vil veldig gjerne ha 5 dager i uken nemlig, og det hadde vært deilig å ha randomly 6 treninger i uken også om jeg plutselig bare føler for å løpe bort å trene. Og timesløping hver treningsdag. Ser ikke på dette som noe problem i det hele tatt egentlig, og treningslysten har hvert der siden jeg kom til London, og den har ikke blitt noe mindre enda og nå har det gått litt over 3 mnd? Og når til og med jeg savnet trening mens jeg var på ferie og faktisk fant på å trene før frokost. Ja da blir ikke dette noe problem å holde gående.

 

3. Kosthold.

Her kommer det vanskelige, jeg er nemlig en søtmums. Men jeg har bestemt meg for at første tiltak for å klare dette så må jeg ha masse forskjellig frukt, bær, gulrøtter og andre slike ting tilgjengelig. Og rett og slett ikke kjøpe inn søtsaker, faktisk er ikke det lov å ta med inn i huset lenger. Men siden jeg vet at alle søtmumser sprekker når de prøver å kutte ut alt søtt så tillater jeg meg en søt sak på cafe eller lignende 1 gang i uken. Men til slutt kommer sikkert ikke det til å trengs heller, for med selvkontroll og hardt press kommer vanene sakte men sikkert. Og så klart ikke bare kutte ut søtt, spise riktig også. Haha, gikk opp for meg nå at dette blir den største utfordringen, skulle ønske jeg kunne lage middag selv her nede, for denne familien trenger å lære litt om kosthold.

 

4. Skole

Jeg er her i London 1 gang i livet mitt, jeg går bare 2. klasse 1 gang i livet, jeg må gjøre det bra. Og siden livet her nede for det meste går til skole trening og koselige dager kvelder bare i helgene, hvorfor ikke da virkelig jobbe hardt i hverdagene? Målet er 5 i hvert fag, klart det før, hvorfor skal jeg da ikke klare et igjen?

 

5. Smile

Japp, smile og være glad,, spre glede. Jeg elsker at random folk smiler til meg på gaten når man går forbi, gamle og unge, spiller ingen rolle. Ikke alltid like lett å gå rundt å være glad hele tiden, men livet er for kort til å gå rundt å sippe. Så heller noen breakdowns en gang i blant når alt topper seg, men så er man glad igjen. Og om du ikke føler for å være gald, bare smil skikkelig, så det gjør vondt, så skal du merke at du blir i bedre humør, dette er bevist. Hjernen slipper løs noe greier når man smiler, så bare fake a smile flere ganger om morgningen så skal du se det hjelper.

 

6. Pengekontroll

Slutt på shopping hver dag. Ikke kjøpe noe med mindre jeg trenger. Har allerede brukt altfor mye siden jeg kom ned som bare er noen dager siden. Men så klart, mye som måtte kjøpes inn nå. Å komme hit etter jul var som å komme hit første gangen. Trengtes mat, vitaminer, såper, termoskopp(sparer penger på det i lengden så mye te som jeg kjøper..) og trenings tights og t-skjorte. Men legg merke til at dette var ting som trengtes. Så jeg har holdt meg til løftet enda.


I'm gonna take over control. Men må innrømme at trening og kostholdet er det jeg prioriterer, nei mamma jeg tar ikke av og det går ikke til hodet på meg, jeg har godt av dette her. Btw, mamma, jeg har godt av å bli kvitt etterveksten, hehe, kom hit mamma og dra til frisøren med meg og shoppingtur <3

 

Andre som er trege med nyttårsforsettene sine?


Det regner! Åja, jeg bor i London

Ultragøy å gå hjem alene etter skole og trening i REGNVÆR. For det første er jeg iskald etter trening, haha, med en gang jeg går av elipsen så blir jeg kald, føles hvert fall sånn... Men det er meg da. Uansett, det ble bare enda kaldere å gå hjem, ikke nok med at det er 4 grader ute, det skal regne i tillegg. En dame så rart på meg mens jeg sto og hakket tenner og ventet på bussen, haha.... Og dunjakker, ja de blir våte de! Men vet dere hva?

Heller regn og 4 grader enn 1 meter snø og 20 kulde! Når jeg kommer hjem 14. mai så har det vær så god å være minimum 15 varmegrader. Helst 20, men det er kanskje litt mye å forlange?

 

I dag trente jeg alene, igjen, treningsbuddyen er syk, så jeg måtte se på muskler alene i dag mens jeg løp... Men må si folk har vært i godt humør i dag! Smil over alt, og hei og morn og hyggelige kommentarer. En utfordring, gi et kompliment til en fremmed person hver dag! Altså, tenk over det, hvor bra føler man seg ikke når man får et kompliment fra en fremmed (som da så klart ikke er en ekkel freak som vil noe mer..), for meg kan det forandre hele dagen faktisk. Men så har du de rare folka da, ble sjekket opp skolen i dag av en random, assa hitill har alle måter det har blitt gjort på vært sære, men dette tok kaka. Jeg venter på kaffen min og han prøver å si noe, så snill som jeg er prøver jeg å unngå han, hehe. Men så klarer han det allikevel da. skjønte knapt hva han sa, men han spurte om vi skulle være venner. WTF? Hadde jeg gått i barnehagen hadde jeg forstått spørsmålet, men nå? Hva maner du? Facebook-venner? Biip-venner? FF? Nei herregud... Jeg ler!

 

Er du flink til å gi komplimenter?


Første dag gjennomført, jeg må få skryte

Jeg overlevde første dagen, første skoledag etter en meget deilig juleferie. Først hadde vi historie hvor jeg fikk igjen assignment'et mitt fra før ferien, fikk 5! Wiii, da ble det 5 på kortet i historie hvert fall. Etter historien var det endelig tid for trening, herregud som jeg har savnet det. Haha, helt sykt, levd hele sommeren uten, egentlig siden vinterferien eller noe, men etter å ha kommet hit ned, nå bare må jeg. Og etter 1 trening hele juleferien så er ikke samvittigheten på topp akkurat, og ehm, det var litt hardt å begynne igjen. Jaja, 2 uker av 4 på har jeg hørt, 4 uker går jo fort.

 

Så hadde vi matte, da ble dagen bare enda bedre, fikk igjen test'en og jeg fikk 6, da ble det 6 på kortet i matte, yay me. Men altså P matte er kjedelig... Vi driver jo med ting vi gjorde på ungdomskolen.. Unnskyld til dere mattehatere som kanskje blir irritert over folk som sitter å tenker "kjedelig" når de kanskje gjør det bra. Men saken er, en 3 i S eller R matte er bedre enn 6 i P.... Uansett, jeg smiler jeg, happyface as always!

 

Eller kanskje ikke så happyface? Hehe, hoepine... Og vondt i kjeften, må slutte å spise ananas... Men nå legger jeg meg, jeg, etter at jeg har sett ferdig en film.

 

God natt søte små, og store, middels, grande, tall, whatever. Vanskelig å bestille str. på kaffe noen steder, ender ofte opp med å peke...


I'm back in London, back to my temporarily life

Jeg kan ikke annet en å beklage for bloggingen min. Jeg føler meg så dårlig! Helt sant. Men hvert fall, jeg er tilbake i London, tilbake til et normalt nett som fungerer. Og jeg driver fremdeles med et par Thailand innlegg jeg har lyst til å dele med dere, men er så mange bilder å gå igjennom så det tar litt tid. Men jeg lover at det neste innlegget blir supersøtt!

 

Uansett, 3. jan var jeg tilbake, kl 1200 dro mamma og jeg hjemmefra og opp til Gardermoen. Jeg føler jeg har tilbrakt halve ferien min i fly og på flyplasser. 2. jan var jeg i Thailand, 3. jan i England, yay me. Jaja, jeg hadde det kjempekoselig med meg selv på Gardermoen mens jeg ventet på go to gate. Så jeg satt med kaffen min og studerte alle folk, altså jeg kan sitte sånn i timesvis jeg, bare se på alt og alle. Flytuen over gikk fort og greit, en halvtime før skjema i følge de to pratsomme mannfolka jeg satt ved siden av. Men jeg likte de ikke, fordi de skulle på ferie til statene, æsj de er dumme... Jeg er ikke sjalu om dere tror det... Jeg skulle jo bare reise til kulden, jaja, jeg har hvert fall britisk over alt rundt meg, det fortjener et hjerte <3

 

Jeg måtte sloss på Heathrow da, med kofferten min... Den stangen ville rett og slett ikke opp, og hvordan skal jeg da liksom få trillet med meg kofferten? Men jeg ga meg ikke, slo den, dro i den, satt på den, mer eller mindre sto på den og brukte hele vekta mi og muskler for å få den opp, og etter sikkert 5 minutters kamp og rare blikk fra masse folk så vant jeg. Og jeg tuslet ut av flyplassen satte meg på tuben og dro hjem.

 

So i'm back in black! ehm nei, 5dagersbrun


Jeg er i et sjeldent humør kaldt, fjortisshumør, kameraet liker meg ikke noe særlig når jeg er i det humøret. Ikke en gang når jeg kjøpte nytt deksel til linsen hans... Jeg er skuffet over deg. Men det er egentlig sånn jeg liker meg, uklar, blurry, litt sånn i bakgrunn, ikke tiltrekke så mye oppmerksomhet.... Hahahahahah, jeg klarer ikke å lyve for meg selv, alle liker vel oppmerksomhet? Hvert fall iblant.

 

Hvor i verden befinner du deg da?


Kanchanaburi

Etter 3 netter i Bangkok kjørte vi bil i 3 timer til Kanchanaburi og bodde på et deilig spahotel ved en elv, på andre siden var Burma om vi forstår kartet og elven riktig.. Avslappende og deilig hotell, med masse massasje!

 Så snille vi var, feide 1 meter hver, med en hjemmelaget men herregud så effektiv kost! Sopelime ligner det vel mer på, søren, skulle ha sjekket om den kunne fly før jeg dro..


Vi hadde en veldig søt bro der


Tror dere ikke jeg fant thailandske kuer med hengehalser og megaører eller? Se så søte!


Broen til Burma, vi tok visst Juleferien i 2 land vi
Jeg fant det etterlengtede treningssenteret! elipsemaskinen min, jeg savnet deg!
Kald kaffe i varmen, nam, ingen ting er bedre. Men ikke lett å finne en god en, hvorfor lager de alle kalde kaffer søte, hvem bestemte liksom at kalde kaffer alltid skal være søte?

 

Her leide vi sykler og syklet inn til byen hver dag, første dagen sa de faktisk de folka som var vakt ved bommene at vi ikke fikk dra utenfor hotellområdet. Jeg var jo helt sjokkert og sa at jeg ville jo ut, så ringte damen noen og snakket og så var det visst greit allikevel.. Merkelig. Hotellområdet var faktisk svært, jeg lette etter mamma og Fred den ene dagen og gikk rundt hele greia, jeg rotet meg faktisk bort, men fant en kokosnøtt på veien, så om det skulle bli krise hadde jeg hvert fall ikke tørste ihjel..

 

Hva slags massasje synes du er best?

Liker du kuer?


Fineste restaurant jeg har vært på noen sinne! ~ Bangkok

Skal ikke ha litt høyere do dører da? Nede i 1. etasje mens Ole var å fikk ny dress, dress code vøtt, han trengte visst mer. Så mens de var og fikset det så måtte vi jo gjøre noe, vi ble faktisk fulgt til doen, søtt.


Aldri vært i en bar med så fin utsikt før!Live musikk var jo kos, damen som sang var veldig flink faktisk


Da jeg kom ut på toppen der oppe, og ble slått rett i fleisen av den utsikten og trappen ned til restauranten, wooow! Jeg var helt satt ut, fikk gåsehud over hele meg, jeg, SÅ fint var det.


Var innom et fantastisk smykkested dagen før, eller samme dag var det vel. Uansett, de hadde sykt mye fint, diamanter, rubiner ALLE mulig stener og metaller. Er det noe jeg er svak for så er det of course diamanter som de fleste jenter, men perler, det er tingen. Jeg fikk svarte perler! Smykke, ring og øredobber, wiii, svarte perler altså, kjempefine!


Selv vesken min fikk en 'stol', kunne ikke ligge på gulvet nei.


Jeg vet ikke hvordan det skrives, men starter på engelsk: Fant meg hvit trøfler, måtte jo testes ut eller alt trøffelsnakk. Nam, den suppen var herlig, fikk faktisk ganske suppedilla i Thailand.Hovedretten: Endelig mat for meg, her fikk jeg biffen min ja! Og den var HERLIG. Du trengte ikke tenner for å spise den skal jeg si deg, og den sausen, skulle ønske jeg kunne lage den selv, aner ikke hva det var, men har aldri smakt noe lignende. Og jeg spiste poteter også faktisk, for den potetmosen, nam. Her snakker vi fettbommbe ja. Heh..

 

Desserten var et vanskelig valg, men gikk for denne sjokoladekakesouffletingtangen Helt flytende i midten og sprø luftig aktig utenpå, munnorgasme!


Dette var valg nummer to! Takk og lov at Fred bestilte den så jeg fikk smake. Det var sjokolade, vanilje, kaffe og kanel. Wow, de is'ene var PERFEKTE for meg.


Jeg elsker å bli tatt bilder av altsåFantastisk utsikt fra 64. etasje! Jeg hadde gledet meg til heisturen og håpet det skulle kile i magen, men vi var oppe på 5 sek og jeg hadde ikke merket at vi rørte på oss annet enn at jeg fikk dotter i ørene...

 

Jeg kan lette venne meg til en sånn livsstil hver dag, null problem! Og hvorfor gir ikke alle restauranter like små porsjoner og bare lar være å gi alt det unødvendige tilbehøret man aldri spiser. Her spiste jeg opp hver eneste porsjon og jeg var ikke stappet da jeg gikk derifra, restaurant for min mage virkelig.

 

En ting jeg har ledd mest av på denne turen og hengt meg oppi, ikke på et eneste spisested har vi alle fått maten samtidig noe jeg alltid har sett på som noe av det mest normale, men her fikk vi det endelig, kom jo 5 menn ut med maten vår SAMTIDIG hihi.

 

Noen gang vært på en litt finere restaurant?


Flyturen til Thailand og Bangkok

5 klistrelapper ble faktisk flere meter langt, aldri tenkt på det før nei...
Vi var megaheldige, første turen var oslo-københavn og da var ikke flyet fult, langt ifra faktisk, så vi tok hver vår rad. Første gang jeg har sovet deilig på fly, synd det bare var 1 times tur før vi var fremme og skulle bytte fly...


Lille touchscreen i love you! Prøvde å se 3-4 filmer og duppet litt av i hver eneste film, heh.. Fikk ikke sett ferdig Leonardo filmen min en gang, snufs..


Med wannabe playstation kontroll til haha
Første thailandske måltid, something soft shell crabs. Ante ikke hva jeg bestilte men godt var det tross skeptiskheten (ja jeg liker å bruke norske ord jeg ikke vet om er norske, er det norskt?), men må inrømme at jeg spurte hun restaurantdama om det var meningen at jeg skulle spise bena... Høres helt grusomt ekkelt ut, men lukk øynene og smak sier jeg bare, for jeg fikk aldri vond mat der nede.


På MBK et STOOORT kjøpesenter ble vi fiskespist, etterpå hadde vi babyføtter, kosy.


Her har dere favorittblomsten min sørover, og i rosa versjon, og den hvite med osa streker, fantastiske rett og slett.


Heisann megabygning bak hotellet vårt, den hotellkjeden har vi visst bodd på før også..


Som å finne en oase midt i ørkenen, men dette var midt i en storby.


Megatreningssenter, kunne nesten forveksle det med Condis og Energize jo! Fikk brukt det den ene dagen der, eneste trening hele ferien, samvittigheten min prøver å spise meg opp fra innsiden..Tuk-Tuk kjøring, 5 stk inni den lille plassen baki der, Thailand har visst null regler og sikkerhetsrutiner, perfekt for meg!


Haifinnesuppe, er jeg ikke bare utrolig kul? Tror jeg tør å smake på alt, verste er at suppen var god, haifinne derimot, ehm, det var rart... Blanding av sopp og blekksprut og smakløst.Vi spiste visst middag i en homsegate, rett ved siden av strippegaten, syke syke by.

 

Dette er faktisk første store byferie jeg har hatt, jeg må vel si jeg foretrekker strandferie, men med by. Men man kan jo heller ikke være på samme sted på 1 strand i 2 uker heller, så denne ferien var herlig, fikk byliv, landliv, strandliv.

 

Har du vært i Bangkok?


hits

Juli 2010

Jeg vil bare gjøre en ting klart om det som har skjedd her borte

Jeg vil bare gjøre en ting klart for de som har lest på bloggen tidligere og fått med dere alt som har skjedd her borte. VI HAR HATT UFLAKS. NEI, det er ikke normalt å måtte bytte familie, hv...

Besøk av noen norskinger

I dag fikk vi besøk av Hans og Synøve som er de ved Stovner VGS som 'passer på oss' enkelt sagt. Alle skulle da ha en liten prat med de og få karakterene sine. Jeg må si meg ganske fornøyd egentlig...

En liten titt på innkjøpene med mor

Smykker fra Topshop, Accessorize Monsoon & Random butikk, Ute treningstøy så jeg overlever kulden, og mamma mente jeg måtte ha matchende rosa flaske, ofc! En sau til hver fot, nå slipper jeg å fr...

Jeg har spist krokodille og kenguru med nye Uggs på føttene

Laderen er tilbake sammen med Dotten aka minipc'n min takket være mamma'en min. Hun kom hit til elskede London på fredag, jeg var så søt og møtte henne på Victoria Station så ikke hun skulle bli he...

Jeg lever uten pc/lader til fredag, mamma redder livet mitt!

Laderen er i Norge sammen med Dotten aka minipc'n min... Ja en lader til begge pc'ene hehe, jeg vet.. SURREHUE! Men men, mamma kommer på fredag, og da tar hun den med til meg, takk og lov du redder...

Nothing travels faster than light, with the possible exception of rumors, which follows its own rules

Da var jeg tilbake i London, desverre

Det positive med å være tilbake var å gi Glis en stor moseklem, første flytur uten han. (bortsett fra den ene turen til Vigra en gang hvor jeg glemte han, skal ALDRI skje igjen!) Men jeg følte meg ...

Weekendtur til Oslo

I dag turer jeg hjem til min elskede hovedstad og hjem, Oslo. Så nå sitter jeg her bare og koser meg med maten min etter en desverre mislykket trening. Så blir vel null eller veldig lite blogging d...

Do you wanna be different?

I do

Et vanlig kosthold?

Er det meg det er noe galt med? har jeg vært bortskjemt? Er jeg kresen på mat? Er jeg overhysterisk? Eller vil jeg bare klage? Men et normalt kosthold, nå er det middag vi snakker om. Er det ikk...

Jeg har endret favorittlisten min

Just thought i should let you know

Livet er herlig, vet du hvorfor?

I dag har jeg virkelig elsket livet, jeg føler alt bare blir bedre og bedre nå. Jeg smiler igjen, men jeg skjønner ikke hva som har skjedd, men alt føles bedre! Jeg vet egentlig ikke hvorfor, men t...

Jeg vil ha krøller og samtidig beskytte mitt skadede hår

Hvorfor har jeg helt 100% rett hår? Folk spør om jeg retter det, nei jeg gjør ikke det.... Men jeg vil ha noe lignende krøller som det her, bare ikke så brusete, men sånn naturlig fall i det, hvorf...

Ut gikk brunetten, hjem kom blondinen

Var ganske så gult etter blekingen ja, takk og lov at håret mitt overlevde, jeg er ikke skallet! Hei store stygge slemme elskede verden, jeg er blond igjen og klar for å ta over verden verdens...

Blondine eller brunette? et av livets store valg

Jeg aner ikke hva jeg skal velge... De fleste sier brunette, men håret mitt er så slitt nå, og med etterveksten så må jeg jo farge det hele tiden, og jeg vet ikke om håret overlever det... Så bli b...

Har du brent øret ditt noen gang? Begge to samtidig kanskje, kinnet også?

Bølgetangen min fungerte ikke på mitt håpløse hår i Thailand siden det var fuktig.. Nå fungerte den titusen ganger bedre, også på øret mitt. Jeg var så vidt nr, og jeg har brent meg skikkelig, jeg ...

Happyface in my own little bobbleworld

Problemet er borte og verdenen smiler til meg igjen, og jeg smiler tilbake. Eneste som ikke smiler til meg er mellomromstasten, jeg mer eller mindre slår til han mellom hvert ord... Stakkaren har v...

My horns are tired og holding up my halo

Kan ikke skrive om hvorfor før om 4 mnd... Men gled dere, dette er latterlig Noen andre som har horn unger glorien?

Jeg byttet header gitt...

Av en eller annen grunn var headeren jeg hadde fått blitt kornete, og er det noe jeg ikke takler så er det det... Så aner ikke hva jeg egentlig vil ha, men jeg orker ikke kornete header, så om det ...

Se hva vi får på døren, typisk britisk ~ foto

Melk, jeg elsker melk, iskald skummetmelk til nystekte rundstykker med Nugatti, beste godteri som finnes. Melk og vann er det jeg drikker, it's the best. Og her får vi det på døren av melkemannen!D...

Korn, nøtter og banan er dagens høydepunkt

Jeg er fremdeles på jakt etter en kornblanding med mer nøtter i, men dette er virkelig den beste hittil! Jeg har faktisk begynt å like nøtter! Det tok bare 17 år hehe.... Men uansett, eneste jeg te...

Liker du avokado?

Vel, jeg elsker det. Jeg likte det ikke før da vi hadde det mye hjemme, syntes det smakte gress med konsistens av banan.. Hvordan kunne jeg mene noe sånt? Nå er det fast frokost ! En med avokado...

Te tips

Jeg har alltid vært glad i te, og har ikke akkurat blitt mindre glad i det etter at jeg flyttet til den teelskende byen London. Faktisk drikker jeg mye mer te her enn kaffe, for unnskyld meg, Engla...

Søteste inlegget ever! Tigertemplet ~ foto

Kameraet ville ikkesamarbeidei begynnelsen da vi ikke fikk lov å bruke blitz, typisk.. Uansett samma hva, de var såsinnssyktsøte og koste med dem alle, moste dem rettere sagt. Vi var på morgenprogr...

Jeg er støl i rumpen min

Aldri aldri ALDRI 2 uker uten trening igjen! For nå er jeg så støl i rumpen min og lårene at jeg ikke vet hvor jeg skal gjøre av meg. Og i går var det bryst og armer som var støle. Jeg klarer ikke ...

God natt, håper jeg drømmer om vampyrer

Jeg var vampyr for en natt, folk skal være glad jeg ikke harrabies eller noe, mohaha. Pass deg, i'll bite you! Hva vil du drømme om i natt?

2011 er her, oppdaget det nå jeg... Nyttårsforsetter? Oh yes darling, trust me

1. Selvkontroll og si NEI til folk Og dette gjelder innenfor ALT egentlig, jeg er nødt til å klare å ta kontroll, si nei til folk noe jeg ellers ikke gjør.. Ordet NEI skal rett og slett settes inn...

Det regner! Åja, jeg bor i London

Ultragøy å gå hjem alene etter skole og trening i REGNVÆR. For det første er jeg iskald etter trening, haha, med en gang jeg går av elipsen så blir jeg kald, føles hvert fall sånn... Men det er meg...

Første dag gjennomført, jeg må få skryte

Jeg overlevde første dagen, første skoledag etter en meget deilig juleferie. Først hadde vi historie hvor jeg fikk igjen assignment'et mitt fra før ferien, fikk 5! Wiii, da ble det 5 på kortet i hi...

I'm back in London, back to my temporarily life

Jeg kan ikke annet en å beklage for bloggingen min. Jeg føler meg så dårlig! Helt sant. Men hvert fall, jeg er tilbake i London, tilbake til et normalt nett som fungerer. Og jeg driver fremdeles me...

Kanchanaburi

Etter 3 netter i Bangkok kjørte vi bil i 3 timer til Kanchanaburi og bodde på et deilig spahotel ved en elv, på andre siden var Burma om vi forstår kartet og elven riktig.. Avslappende og deilig ho...

Fineste restaurant jeg har vært på noen sinne! ~ Bangkok

Skal ikke ha litt høyere do dører da? Nede i 1. etasje mens Ole var å fikk ny dress, dress code vøtt, han trengte visst mer. Så mens de var og fikset det så måtte vi jo gjøre noe, vi ble faktisk fu...

Flyturen til Thailand og Bangkok

5 klistrelapper ble faktisk flere meter langt, aldri tenkt på det før nei... Vi var megaheldige, første turen var oslo-københavn og da var ikke flyet fult, langt ifra faktisk, så vi tok hver vår...
Helle i London

Helle i London

17, Oslo

Helle er navnet jeg har fått ropt etter meg i snart 17 år. Jeg er den jenta som er her og der og ikke vet hvor hun har vært etterpå. Spontanshopping er tingen, sammen med kaffen min. The thing er at jeg går 2.vgs i London på Ealing, Hammersmith And West London College, så da kan dere jo gjette hva denne bloggen handler om! Btw, jeg er også en jente som alltid kommenterer tilbake, bortsett fra når du spør om det... Reklame er jeg heller ikke så glad i, jeg pleier å lage mat når det dukker opp på teven hvert fall. Kontakt: londonlife@hotmail.no

Free advertising