februar 2011 (Helle-Norsk jente i London)

Da var jeg bæck in London

Det er faktisk veldig deilig å være tilbake. Tilbake til våren og plussgradene, tilbake til engelsken, tilbake til å gå på gress, grønne trær og blomster. Tilbake til våren. Skulle nesten tro jeg har dratt inn i fremtiden, hvert fall noen mnd, siden det er vår her og vinter hjemme. Flyturen gikk greit, lenger enn vanlig, beregnet tid var 2 timer og 20 min, var en del turbulens også faktisk. Men hele reisen var slit! Så og si null søvn i natt, så på fly i over 2 timer og videre med tog som ble stående fordi et tog forran hadde breakdown. I tillegg til et hode som snurrer hehe.

 

Men nå ligger jeg i den deilige sengen nydusjet og sover sånn halvveis. Vurderer å legge meg etter middag, trenger en hel MASSE søvn! Så i morgen er det back to school, tilbake til vaner og livet, slutt på ferien. Blir 1 mnd med masse jobbing nå! Så bare å sette i gang og få bra resultater.

 


Utsikten fra det ene takvinduet vårt, men så treig som jeg er til å blogge så er det nå helt svart ute. Desutten er ikke bildet fra i dag heller, for det var faktisk litt smågrått da jeg landet rundt 14, som blir 13 engelsk tid, nå minnet jeg nettopp meg selv på at jeg må stille mobilen min til rett tid! Men hvert fall, bildet beskriver været siste uken før vinterferien hihi.

 

Og en helt annen ting, det å fly er like festlig lenger.. Dette var nå 7. flytur i 2011 og vi er bare i februar? Odde tall fordi hjem fra Thailand i juleferien var jo etter nyttårsaften, så da var det pluselig 2011 gitt. Men jo, det jeg egentlig skulle frem til, han ene flyverten i Norwegian har jeg søren eg hatt på 3 eller 4 flyturer nå! Haha, kan jo bli bestiss med besetningen så ote som vi flyr! Uff, må nesten tenke litt på den stakkars jordkloden vår... Forurensing.. Men men, må man så må man.

 

Liker du å fly?

 


Wiii tilbake til London

Da dro jeg tilbake, tilbake til våren, DEILIG!


Baker boller, griser, søler og brenner seg & vm

Nå står deigen til heving og jeg gleder meg til å rulle boller. Skolebrød, sjokoladeboller og vanlig boller. Og man kan tydelig se når Helle holder på på kjøkkenet. Og jeg tuller ikke, mel lever sitt eget liv. Jeg legger det i bollen, men når jeg er ferdig er det over hele kjøkkenet, og meg selv for den sags skyld.


Lurt å ha på lys topp så man ikke ser alt melet jeg har der også hehe.

 

Og tror dere ikke jeg har brent meg bigtime eller? Jeg hadde glemt å ta ut risten av komfyren, jeg hadde også glemt at jeg hadde satt på komfyren, så jeg bare tar på den jeg. Så nå har jeg en strek over pekefingeren, en strek hvor fingermerket er borte. Så om jeg skal begå en forbrytelse må jeg helt klart gjøre det nå!

 


Men nå må jeg gå og sjekke deigen hihi. NAM gleder meg, boller og vm, føler meg skikkelig norsk!

 

Følger du med på vm?


Har du smilehull?

I dag sto jeg opp tidelig, vet egentlig ikke hvorfor, men skal snart ut i butikken for å møte noen og i tillegg handle inn til bollebaking. Siste dag i Norge så det blir boller, vm, og videre til en fest senere i kveld. En knall dag rett og slett! Deilig avslutning på Norge og tilbake til London! Jeg gleder meg faktisk til å komme tibake til London, tilbake til vanene mine, være omringet av engelsk (ganske ekkelt at alle rundt meg plutselig forstår hva jeg sier når jeg snakker norsk...), tilbake til klærne og tingene mine, og ikke minst VÆRET. Men nå må jeg gå å ta på bittelitt sminke så ikke jeg skremmer livet ut v de jeg skal møte. Hehe

 


Jeg vil ha smilehull!

 Liker du sopp? ~ foto
Aroma sopp (en type champignon) ~ jeg elsker sopp, beste man kan ha til en god biff! Noe vi hadde i dag, nam nam.


Peppes med farmor & co

Kom nettopp hjem fra Peppes på metrosenteret. Var og spiste med mamma, lillebror og farmor. Kjempekoselig, godt og se farmor igjen, og god mat. Peppes er favorittpizzaen uten tvil! Så nå dro vi alle stappa hjem igjen. Var veldig koselig å få sett farmoren min igjen før jeg drar tilbake til London på søndag. Var også veldig kos å se igjen metrosenteret, random folk man fikk øye på og resten av området der. De driver jo å bygger så mye der, så nå var jo alt ganske så nytt der borte. Blir mer og mer glad i metro altså, butikker og condis rett ved hverandre. Fått fin bussterminal også, kanskje vi får flere busser? Kanskje det skal bli biligere å ta buss for meg fra Oslo til Lørenskog? Unødvendig når bussen starter i Oslo men ender opp i Lørenskog et sted så skal man betale mer.. Bra jeg ser ut som en liten unge å jeg kan kjøpe barnebillett!! Også har vi jo Peppes der!! Og kinarestaurant også når jeg tenker meg om, og alt er i gå-avstand, HERLIG! hihi. Med mindre det er mer enn -10 grader, da er det absolutt IKKE gå-avstand.. Da skal i såfall lysten være veldig stor!


Doggybag'en ser neimen ikke ut som noen doggybag lenger! Følte meg som en ansatt, noen som vil kjøpe pizza? Men nå kommer Juliemor så skal vi kose oss inne i varmen! Savner London, jeg!!

 

Liker du Peppes?


Kjærestesofa/singelsofa ~ jenta mi er 18 !

23. februar ble jenta mi Linn endelig 18 år. Bestevenner siden 1. klasse, herregud jeg er glad i denne jenta! Men nå har det kommet en til som er like glad i henne som meg, og prøver å ta henne fra meg.. Nemlig min andre venn Fredrik, jaja, jeg er glad i dem begge, og noen må jo passe på Linn mens jeg lever på den andre siden av havet. De er virkelig søte sammen. Og de var ikke det eneste paret i kveld heller, Martine og Elias(eller skriver du med 'y'?). Et veldig søtt par de også altså. Så her har dere kjærestesofaen. Dere skal slippe bilder av singelsofaen hvor Martine (nr2), Emilie, Laila og jeg satt. 4 triste jenter... Haha, KØDDA! Vår sofa var beeeeeeeeeeeeest!!

 


Søtiser!


Party apen, ehm, dere får bestemme selv hvem av disse 2 some er apen. For jeg er neimen ikke sikker!


Dere ser jo her helt tydelig at singelsofaen var best, kjæresteparene er jo bare helt gale.

 

Gratulerer med dagen Linn minn! Håper du hadde det like kos som oss andre, noe jeg er ganske sikker på at du hadde det, hehe. Koselig å være med på din første tur i butikken hvor du kjøpte det du ville (lovlig) hihi. Så gratulerer med 18års dagen og kjærligheten!

 

Jeg elsker denne jenta her, som nå er en voksen kvinne. Haha, særlig! Hun kommer alltid til å være min lille jente!

 

Gratulerer Linni <3


Dagens utfordring!


Å overleve kulden! Så sprek som jeg er så skal jeg gå til Juliemor. Og egentlig er det bare fordi kollektivgreiene her i landets suger. Enkelt og greit(hvert fall her på landet hvor jeg bor). Men like greit, så får ungdomen rørt på seg, blant annet meg!

 

Mamma om du leser dette, jeg bare måtte låne luen din, der er tross alt -11 ute! Og du vil vel ikke at datteren din skal miste ørene sine, eller hjernen for den saks skyld, hjernefrys you know.

 

Om det ikke kommer noe innlegg her i morgen så frøs jeg i hjel ute og ligger nok i en snøfonn.


Ny header, igjen

Jeg går så fort lei, jeg... Vil ha noe nytt hele tiden, hehe. Så nå prøver jeg å finne et nytt profilepic også.


Ugler og klokker er og blir mine favoritter!

Ugler og klokke smykker er mine favoritter. Ikke spør meg hvorfor, det bare er det. farmor samler jo på ugler, så hun burde være ultrahappy nå som man får ugler OVER ALT i alle mulig former, farger og fasonger. Kjeder, ringer, armbånd you name it. Det samme med klokker. Har allerede en liten samling av ugler og klokker. Men fra denne sammlingen har jeg bare gullkjedet med rosa klokke fra Accessorize & Monsoon. Ellers er resten her fra New Look, Topshop, River Island og ja Accessorize & Monsoon.

 

Har du noen spesielle favoritt smykker?

 


Are you vulnerable? ~ I am..

I've missed you


Kaffemaskinen min! Min kjære, elskede kaffemaskin. En morgen i solen med kaffen i hånda og fugler som synger. Det er sånn hver eneste morgen burde vært. det er så deilig å bare gå å trykke på en knapp og få helt fersk kaffe Haha, fersk, kanskje feil ord. Nykvernet passer vel bedre? Uansett, jeg er glad i denne hvite pene maskinen. Men snart er koppen tom og da skal jeg trene. Og så ut og møte noen, kosy kosy. Jeg må bare nevne at været er HERLIG. Så lenge man sitter inne i varmen, men med solen i ansiktet hehe.

 

Har du kaffemaskin?


Jeg er en utmerket kokk, ekstremt tålmodig, best

Eller ikke, hehe. Eller middagen ble ganske grei, lasagne på et sunnere vis. Smaken var god, men skulle tro middagen var i et badekar, veldig våt hoho. Neste gang blir bedre. Tålmodigheten, hahahaha, den finnes ikke. Nå venter jeg på Julie og kjeder rumpen av meg. og jeg er kjedespiser, noe som ikke er bra. Kanskje jeg skal sove til hun kommer? Går jo null og niks på tv. Men best, ja det er jo faktisk fakta, burde ikke være med i overskrften egentlig. Hehe. Brandy og en viss vissvass jeg snakker vissvass. Jeg synger mener jeg. Bla bla bla. Undøvendig innlegg, men jeg vil ha noe å gjøre mens den snegla kryper bort hit. Hadde jeg visst hvilken vei hun tok hadde jeg gått ut og møtt henne. Jeg elsker nattmøter!

Bored......


Neida, helt normal.

 

Hva har du gjort for noe i dag da?


Happiness for me is

Akkurat sånn jeg føler det nå! Se ansikter til folk jeg er glad i, smilende folk, kaffemaskinen min, se mine beste venner forelsket, se min mor glad og få den beste klemmen av lillebror.  Jeg kunne ramset opp en hel masse, jeg kunne skrevet i flere dager. Men det beste er helt klart noe så enkelt som et SMIL, men ikke bare med munnen, øynene, egentlig hele korppen. Når mennesker lyser mens de smiler.


//weheartit// Jeg lever etter diktet Besse, min bestefar, skrev.

 

OPPSKRIFT PÅ LYKKE FINNS IKKE I BØKER.

LYKKE ER SLETT IKKE NOE MAN SØKER.
DEN FINNES IKKE I FORM AV PENGER,-----
OG IKKE I TING DU TROR DU TRENGER.
MEN MIDT I DITT DAGLIGE STYR OG STELL ER DEN DER PLUTSELIG LIKEVEL


Da dro jeg

Hadet bra kjære London <3


Jeg skal opp om 6 timer, kjære, kalde Norge, her kommer jeg

0445am engelsk tid skal jeg stå opp. HARDT! Jeg er ikke en person folk vil være med om jeg har fått for lite søvn, hehe. Alle burde bare holde en stor avstand til meg i morgen, til jeg har fått kaffekopp nr 2, da blir jeg litt mer medgjørlig. Så flyet mitt går 0840am engelsk tid, så er i norge 1140am norsk tid. Vet ikke hvor mye jeg gleder meg når alle skremmer meg med kulden... Men jeg manner meg opp, for jeg gleder meg så utrolig til å se igjen folk så det topper alt! Og desutten gleder jeg meg veldig til frokost nå, jeg sulter... Men nå må jeg virkelig forte meg å sovne, litt flaut å sove på fremmede på flyet eller gå rundt som en grumpy b*tch.

 


God natt fra dokketryne aka trollunge. Ingen skal se meg nå uansett, ok, dere fikk jo faktisk... Heldige!

 

God natt søte små!


Dette er hva som tar plass i mitt hode for tiden ~ musikk

THE WANTED

 

 

 

 

 

 

De går i bakgrunnen hele tiden, tuben, skolen, pausene, lekser, shopping, turer, hele tiden selv når jeg er med folk. Jeg vet, respekløst hehe, hater når andre gjør det egentlig.. Men jeg har så lav lyd at jeg hører alt rundt meg uansett, er litt paranoid. Ble en gang stoppet av en salgsfyr som lurte på hva jeg hørte på, og da han prøvde å høre musikken min sa han at han ikke hørte noe og lurte på om jeg hadde på musikk i det hele tatt, og jeg som gikk rundt og syntes jeg hadde på høy musikk haha. Det er meg gutta er på vei til btw, hehe, de går mot meg hihi!

Eneste ganger de ikke er i bakgrunnen er vel på trening, da må jeg ha litt mer futt, klikke-helt-musikk. Neida, ikke så ille. Faktisk dropper jeg ofte musikk på trening, både fordi buddyen og jeg har et sammarbeidsprogram greie, men også fordi noen ganger mister jeg helt fokuset fordi jeg forsvinner inn i musikken. Men greit å ha proppene i for det da, som et lite tegn på at jeg vil VÆRE I FRED. Men er så mange kleine folk som ikke kan kroppsspråk eller noen ting i det hele tatt her i landet. Altså, har man propper i ørene så bare ikke snakk til dem, ferdig med den saken.

 

Hva er i ditt hode for tiden?


Sære eggopplevelser

Egg er noe av det beste jeg vet, og plommen er helt klart den beste delen av egget. For min del kunne egget godt bestått av bare plommen! Et stort ønske jeg har er å få et stort strutseegg til frokost. Bløtkokt, smilende for å være nøyaktig, akkurat som vanlig egg til frokost, bare at det er STORT. Tenk så stor plommen må være da! NAM. Men noen ganger er ikke egg like fristende altså.. Fått mange rare egg i løpet av livet mitt.

 

Egg med kylling, helt klart det ekleste. Jaja, 'ekstra protein' er standard fra mamma da, haha

Egg med nesten bare plomme, heaven for meg!

Egg med nesten bare hvitte.... Nedtur

Og i dag, egg med 2 plommer. De satt ikke en gang intill hverandre.

 

Så da fikk jeg et dilemma.. Jeg skal ha 1 plomme i omeletten min. Så blir dette da 2 plommer? Eller 1 plomme?


HJELP!

 

Men bestemte meg for at det bare var 1 plomme jeg, nam nam, mer plomme på meg hihi.Og så sulten som jeg var så orket jeg ikke ta bilde av dette herlige miraklet så dere kan få et koselig google-bilde.

 

Hva er best, hvitten eller plommen?


Condis <3 ! lol, jk. Energize ftw

For en dag! Kleine folk, misting av oystercard, leting etter oystercard, sperring av oystercard, finner oystercard, får ikke åpnet oystercard igjen. Dette resulterte i en meget farlig og sur Sadiya. Tror hun kunne banket hvem som helst der og da. Så en ting har vi lært, å miste oystercard'et (månedskortet vårt som er sånn spess ungdomsgreie) her i London er ikke en smart ting å gjøre. Mist hva som helst, men IKKE oysterkortet. Så da var det bare å dra til gymen og få ut sinnet der. Og det hjalp, etterpå smilte jenta igjen. Og treningen gikk passe greit, låret overlevde, gjorde litt vondt, men ikke nok til å ikke klare å gjennomføre. Gleder meg enda mer til neste trening, for da er det program nr 2, og det er mye tyngere, også er noen av greiene i "guttedelen", vi er kule!

 

Er faktisk helt sykt hvor oppdelt Energize er altså. Guttene her og jentene der. Og vi skal jo blant annet få karakter i benkpress når vi kommer hjem, haha! Alle guttene ser jo helt sjokkert ut når det beveger seg jenter inn i delen deres. Det er vel egentlig bare 2 andre jenter jeg har sett som er i den delen regelmessig. Pluss nå Sadiya og meg. Det er faktisk gøy, hihi. Om 3 mnd er det hadet bra Energize og hei Condis. Det blir uvant det!

 

Sjekk fjortissen a! Men håret er et mess så nå må jeg løpe i dusjen!

 

Trener du?

I så fall hva?

Og kanskje hvor?


Nytt design

Eller rettere sagt begynnelsen på et nytt et!


Valentine is a big thing in London

Valentine's day er virkelig en stor greie i London. Her er man helt weirdo om man ikke har en valentine, eller i det minste noe spesielt  gjøre. Hvor er de gentlemennene jeg møter her hver eneste dag som bare skal komme å gi oss single roser bare fordi vi er søte? Så istedenfor har vi sittet her, 3 single jenter og sett på en skikkelig jentefilm, mens til og med vertsforeldrene våre er på date.

 

Men men, uansett hvor miserable vi er her i London uten en valentine og uten en rose (noe ALLE britene har gått med i dag, no kidding) så betyr denne valentinsdagen noe helt annet for meg. Det er nemlig 14. februar, det betyr at det er nøyaktig 3 mnd til jeg skal hjem for godt! 14. mai, veldig spesiell dato, da ender livet mitt her, og jeg må starte livet på nytt igjen i Norge!

 

I'm facing every challenge with a smile!

 


But i still need a valentine, i don't wanna be a weirdo... lol jk, i've always been  and i love it!

 

Hva har du gjort på denne elsklige dagen? <3


Skadet... aner ikke hva som skjedde

Skulle bare ut på en liten løptur bort til parken for så å ha en deilig, slitsom intervalltrening. Jeg gledet meg til å dø, være så andpusten at jeg ikke vet hvor jeg skal gjøre av meg, og føle at det brenner i både bryst og ben, for så å løpe hjem igjen og ta en deilig velfortjent dusj. For så å gå ut i noen butikker, men akk nei. Da jeg kom bort til parken og skulle ha spurting nr 2 skjedde noe jeg ikke har opplevd før.

 

Det sa bare PANG. Føltes ut som om hele oversiden av låret låste seg, jeg bare knakk sammen, trodde benet døde eller noe. Prøvde å løpe mer, men det var bare å legge opp, går ikke ann å legge vekt på benet. Javel, krampe tenkte jeg, bare sette seg ned og slappe av litt å strekke det litt. Det hjalp visst heller ikke, låret var steinhardt. Så nå har jeg stappet i meg ibux etter at jeg klarte å komme meg hjem, og opp 2 trapper og opp i sengen. Jeg vet ikke hvor jeg skal gjøre av meg, det gjør så vondt. Og dette MÅ bli bra igjen til tirsdag, helst i morgen så jeg kan ta løpingen da istedenfor.

 

Det er på dager som dette når trening failer at jeg har så lett for å bli deppa og trøstespise masse dritt fordi jeg ikke får trent. Men jeg kjemper mot trøstespisingen. Ok, det ble trøstespising, men ble hvert fall noe annet enn bare cookies. Noen nøtter og bittelitt mørk sjokolade. Så da slipper jeg hvert fall å slite med dårlig samvittighet for både fail'a trening og overspising. Så da føler jeg meg egentlig bra igjen, eller ikke benet da. Det, ja... haha

 


Old pic...

 

Håper dere har en bedre dag! <3


A walk in the sunshine ~ photos

I ag har jeg vært på en misslyket jakt på bursdaggaver, men det er alltid en ny dag i morgen! Det første jeg møtte på veien var sol, fuglekvitter og et nydelig rosa tre. Jeg mannet meg til og met opp i dag og ba til værgudene om at jeg skulle overleve, jeg droppet nemlig dunjakken og gikk for en av skinnjakkene. Jeg overlevde, så vidt. På veien hjem haglet det i solskinnet, ble nesten litt redd jeg, det var ganske store hagel.

 


Etter å ha tittet litt rundt måtte jeg selvfølgelig ha meg en kaffe, fant meg en ny café, og de hadde faktisk virkelig god kaffe. Bestilte en americano, og den var fyldig og god. Jeg rørte rundt i svart gull og ikke vann, lenge siden! Veldig mørk kaffe, den var akkurat sånn jeg liker den, men ikek syrlig, nam. DEt er virkelig deilig å gå rundt emd musikk i ørene i solen og se så mange blide folk. Og enda bedre å sitte ned med en kaffe of studere alt og alle. Men nå skal jeg gå å lage meg lit mat og ta en tur i matbutikken med noen venniner, wiiii, MATBUTIKK. Heh

 

Hvordan er din dag?

 

 


Happiness

And right now i'm as happy as possible as the circumstances allow me to be.

So according to Audray Hepburn i'm then one of the prettiest girls, he just made my moment of happiness even better!

Always remember that After a hurricane comes a rainbow


Jeg klarer det utroligste!

Surrehue? Ja

Uflaks? Ja

Vimsete? Ja

Litt blind kanskje? Ja

 

Disse 4 tingene blandet sammen er en Helle. I det minste gir jeg folk noe å le av!

 

Merket etter denne turen er heldigvis nesten borte! Kreta i sommer... Mamma, lil'bro og jeg går bortover handlegatene og titter på alt det fine. Saken er at veiene og fortauene blir "skilt" med noen STORE (minst 10x10cm) HØYE (jeg husker de som rundt en halvmeter, men sikkert bare 40cm max) firkantede mursteinsklosser av noen beist. Vi går over veien og jeg følger etter mamma, skal legge det vi nettopp kjøpte ned i posen. PANG, ene benet snubler i stolpen, og derfor av en eller annen grunn hopper jeg og den andre leggen går rett inn i kanten. Jeg fløy nesten langflat inn i butikken forran meg. Tror dere mamma og Ole døde av latter eller? Joda... Haha, lo jeg også, tross smerten. Jeg HAR IKKE smerteterskel, så jeg syntes det gjorde dritvondt haha. Så jeg hadde jo sår der hele ferien, men det som er sykt nå er at det lille "arret" som er igjen blir brunere enn resten av huden.Så har vi Thailand nå i vinter, selvfølgelig måtte det skje noe da også. Hotellet på den søte øya hadde så klart noen kule hengekøyer! Hengekøyer er gøøøy, helt sikre, aldri farlig, alle kan klare å ligge i en sånn en, bortsett fra meg da... Kathinka ligger i sin, og jeg skal legge meg i min. Jeg klarer det, med boken i ene hånden, leppoen og vannflasken i den andre, trodde jeg, i kanskje hele 5 sek. Så PAAAANG. Hele hengekøya snurret rundt, skulle nesten tro den hadde en motor. akkurat som i en film, den snurret og jeg gikk på trynet. PÅ EN STEN. Låret mitt var ødelagt, haha. Fikk samme sår der som det på leggen. Men dette lille arret er hvitere enn resten. Kan ikke bare ALLE arr bli brune, også bare får jeg arr over hele meg? Smart plan! Og jeg kan love dere at Kathinka fikk seg en god latter ahaha.

Og London da.. Uggs, av meg kalt, sau på fot. Alt jeg har å si er GNAGSÅR. Hvordan kan man få gnagsår av å gå med en ulldott på hver fot? En sau på hver fot? Er det mulig? Men takk og lov så fortalte roomien meg at hun også har fått det, da følte jeg meg heeelt normal igjen. heh.

 

Hver dag er en utfording! Ok, tulla, det er det ikke, største utfordringen er bare å komme seg ut av sengen. Og jeg har klart det i 17 år så jeg klarer det i 90 til. Men jeg skader meg bare så utrolig mye, hele tiden! Det er latterlig! Hver morgen er det minst et 'snubl' på vei til bussen, og et på vei hjem. Takk og lov så gjør de andre jentene det innimellom også! Hihi

 

Men mine store spørsmål i dag.

Har du fått gnagsår av å gå med sauer på føttene før?

Blir dine arr hvite eller brunere?

To be or not to be? Engelsklæreren vår ER Shakespare, no kidding. Når vi først er inne på geniale spørsmål liksom--


Hi, i'm Helle, i'm 333
Jeg elsker Scrat, hvem er din favoritt?


Da var ikke jeg jomfru lenger gitt, jeg har blitt løven, grrr

Noen andre som har fått med seg disse astronomiske målingene og beregningene som siser at:

Forandringer på himmelen

Ditt astrologiske tegn bestemmes av posisjonen til sola den dagen du blir født. 

Men ifølge astronomen Parke Kunkle fra Minnesota Planetarium Society har månens gravitasjonskraft på jorden ført til at justeringen av stjernene blitt flyttet.

Over de siste 2000 årene har konstellasjonenes beliggenhet på himmelen endret seg såpass at stjernetegnene har forflyttet seg med omtrent en måned.

 

Den nye dyrekretsen

- Steinbukken: 20. januar til 16. februar
- Vannmannen: 16. februar til 11. mars
- Fiskene: 11. mars til 18. april
- Væren: 18. april til 13. mai. 
- Tyren: 13. mai til 21. juni. 
- Tvillingene: 21. juni til 20. juli
- Krepsen: 20. juli til 10. august 
- Løven: 10. august til 16. september 
- Jomfruen: 16. september til 30. oktober
- Vekten: 30. oktober til 23. november 
- Skorpionen: 23. november til 29. november.
- Slangebæreren (Ophiuchus)*: 29. november til 17. desember
- Skytten: 17. desember til 20. januar

Jeg har nemlig bursdag 7 sept for de som lurte.
Har du fått et nytt stjernetegn?


Vårt nye, allerede elskede, hjem <3 ~ bilder

Vi har tempurseng, trenger jeg å si noe mer?
Søt innredning


Og detaljene går i lilla, elsker det. Rommet er hvitt og lyselilla!
To takvinduer som er av samme type som jeg har hjemme faktisk, utrolig deilig å plutselig ha noe som minner om ommet sitt hjemme!


Ikke bare har vi en stor tv, vi har dvdspiller! OG dvd'er!
Tror dere ikke jeg jublet da jeg så et smykkestativ eller? Selv om det ikke var stort nok da hahaha!Så kos, bøker her, og norsk-engelsk bøker også.

 

Førsteintrykket jeg har av familien er herlig! Så hjelpsomme da vi hadde alt som skulle væres opp. Vi bor nemlig i loftsrommet, så det er et stort rom, men med skråtak da. Dusjen kan vi bruke når vi vil, kjøkkenet for vi lage det vi vil i og alt er rett og slett kjempebra. Ikke nok med det, i dag er det jo Kinas nyttårsaften, og vertsmoren skulle ut med den andre studenten (som også er kjempesøt) til chiinatown og 'feire'  det. Og det første vi får spørsmål om er å bli med på det. HVOR SØT ER IKKE DENNE FAMILIEN? Første vi gjør er å dra ut med dem, de er så søte. Og moren er virkelig en mor, hun smiler med hele kroppen, så lett å snakke med. Og mannen også, morsom, enkel å snakke med han også, lærer oss ditt og datt og fikser ditt og datt. Hittil er det jo første møte og førsteintrykket da, men jeg håper virkelig at det er sånn disse menneskene er. Og det må det jo, fikk vite at den andre studenten her har dratt på kino med familien og sånt.

 

Så akkurat nå er livet herlig! Uansett hvordan ting utvikler seg, her blir jeg boende. Ikke noe mer flytting, det orker jeg rett og slett ikke. Desutten, på valentinesday er det faktisk bare 3 mnd til vi skal hjem for godt....

 

Ønsker dere alle en strålende dag !


Vi pakker for harde livet
Glis må jeg hvert fall ikke glemme!

 

Vi skjønner virkelig ikke hvordan vi har fått emd oss alle tingene hit, og hvordan vi skal få det med oss videre. Heldigvis er det nye hjemmet bare et par kvartaler unna. Så agenyfyren må nok kjøre to turer med oss haha. Eller egentlig burde det gå, en rangerover burde da takle 4 koffertser og i hovedsak 4 bager + noen poser. For man får jo det vanligvis inn i en vanlig familiebil! Så nå er det enten et kvarter eller 3 kvarter til vi blir hentet. Vi begge er så spente og nervøse! Hvordan er de nye folka, hvordan er rommet, dusjeregler, andre regler, kjøkken, kjøleskapbruk.

 

SÅ MYE vi må venne oss til på på nytt. Så nå roer jeg meg ned med en film.

 

Ønsk oss lykke til !


Deilig lørdag med trening og hår

Dette har vært en kjempedeilig lørdag. Etter en deilig styrkedag med Sadiya hvor vi også bestemte oss for å ta intervall økta i parken etterpå. Kan love dere at kroppen min var utslitt etterpå, men så gikk det 5 min og jeg var tipp topp humør og følte meg helt strålende! digg å få tatt intervallen i dag så jeg kan slappe av i morgen med deilig skolearbeid, wohooo.

Så ble det en halvtime på å dusje og ordne seg for så å løe ut av døren igjen, Lise, Sadiya y moi skulle nemlig finne hår til Lise som skal lage clips. Gleder meg til å se resultatet!

Så resten av kvelden og morgendagen går til pakke, pakke og pakke enda mer, pluss film og slappe av, jeg merker jeg er pudding nå, ja. Men jeg skjønner virkelig ikke hvordan jeg har fått alle tingene mine inn i dette huset med 2 og 1/2 koffert og en bag. Dette blir en utfordring ja!


Smil og vær glad til cam'en mens du er viggo i huset, eller med husspøkelsene da.

 

Visste dere at det spøker her? I går trodde jeg virkelig at jeg skulle tisse på meg, eller enda verre, dø...

 

Ok, døren på rommet her har håndtaket veldig høyt oppe. Det må også dras utolig langt ned for å få åpnet døren. Og i går lå jeg i sengen da, klar for å sove, helt alene i mørket. Så plutselig hører jeg at håndtaket blir dratt ned, med en gang tenkte jeg jo bare at det var roomien. Men der tok jeg rimlig feil, ingen kom inn, døren ble ikke åpnet. Så ser jeg bort på døren, og håndtaket sto da bøyd nedover! Med en puls på over 500 så er det lil'bro som kommer til utsetning faktisk, søt han er! Han ville ha meg på skype for å roe meg ned, men jeg nektet jo plent, tørte jo ikke lagen noen lyder, så vidt jeg pustet. Og sånn sto håndtaket i over 1 time, og det er umulig at det gjør sånn av seg selv. Jeg har testet en million ganger, det spretter opp hele tiden. Til slutt klarte jeg å sovne, takk og lov.

 

Så det var den skrekkhistorien, jeg trodde jeg skulle bli slaktet i går, virkelig. Så Caro måtte komme hjem til masse blod og hjernemasse og invollene mine spredd over alt!

 

Håper dere har en like strålende lørdag som meg!


En jentes b-day in London ~ Siri

Freak nr. 1

 

Normal nr: 1 & 2


Søte bare


Eller ikke, freak nr: 2 i bakgrunnen, Bursdagsjenta Siri får vel lov til å være søt nr: 1 da, siden hun ble 18 og greier!

 


Gavekort er mye finere her i London altså! Så vi koste oss på en, Italiensk restaurant regner jeg med at det var? Pizzaen har blitt kåret til den beste i London eller England eller ett eller annet sånt noe, nam nam! Var veldig kosy.

 

Gratulerer med dagen som var Siri!


Det blåser kjepper og kjerringer

I dag har det blåst en hel masse, sikker på at det nesten har vært en orkan her altså! Men mest da jeg gikk hjem fra skolen i dag. Første gang på lenge at jeg gikk hjem helt alene, det er faktisk veldig deilig. Bare bruke den tiden jeg vil, være helt inni musikken min, og randomly bestemme meg for bare å gå av tuben fordi jeg så jeg kjørte forbi en stor matbutikk. Men da jeg satt og ventet på tuben trodde jeg at jeg skulle blåse av benken, poff den vindkula! ting føyk bortover skinnene og folk holdt på hattene sine, haha! Og når man går i de små gatene her med rekkehus på begge sider, dere kan jo tenke dere hvordan vinden da ledes gjennom gaten. Trodde jeg skulle blåse bort!

 

MEN det som er så sykt, vinden er varm! eller varm og varm, om jeg skal snakke for folk som ikke er fryspinner som meg så var den varm. Saken er hvert fall at jeg trodde ikke nesen skulle falle av da det blåste. Det er så herlig! i dag har jeg virkelig hatt vårfeeling. Godt rundt og smilt for meg selv til MJ ~ The Way You Make Me Feel og fått masse hyggelige smil og "hei" fra random folk mens jeg går rundt i min egen verden, haha flaut. Men men, gøy å spre glede når man kan!

 


Så nå har jeg laget meg lunsj tror jeg det er. Omelett hvert fall, nam nam. Ser dere? Klarer dere å se det med de fantastisk cam bildene? Jeg er lat, speilrefleksen er tung, og det er kleint om folk skulle se at jeg tar bilder av meg selv. En vakker dag skal jeg bli flinkere, jeg lover. For jeg hater cam bilder, og hvert fall når jeg ikke får den i farger da. Legg merke til ugleringen min, hihi!

 

Blåser det hos deg i dag?

Varmt eller kaldt?


Ppeacock necklace and a lovely cup of tea

 


Smykke fra Monsoon Accessorize

 

Hva gjør din dag perfekt?

 


Våren har kommet til London ~ bilder

Hele uken egentlig har været vært helt herlig! Våren har virkelig kommet, solen skimmer, himmelen er blå, knopper spretter ut over alt og folk setter ut blomster. Det er så koselig! Nå gleder jeg meg til jeg kan gå uten dunjakken hehe. Våren er kanskje her og solen skinner, og det er vel sikkert rundt 10+ grader, men ehm, det er jo egentlig kaldt. Men i forhold til Norge, vi burde gått i bikini! Kos dere i kulden mens vi koser oss her! Ikke lurt å si, bank i bordet, ellers kommer Murphey å tar meg.. Det vil vi ikke.

 Jeg ville bare si.. GOOOOOOOOD MORGEN!

Jeg er faktisk våken, våken nok til å gjøre noe. Ferdig med frokosten og pakking og alt, og klokken er bare kvart på 8. Jeg har et kvarter til å gjøre akkurat hva jeg vil, så deilig! Så ofc, tryneboka.... Og litt norske nyheter, værmelding og horoskop. Egentlig tror jeg ikke på horoskop i et hele tatt, men liker å lese det or det... Så i dag skal jeg ha norsk fra 9am til 12ehm... pm. eller am siden det er den første 12? Nei må være pm. uansett 12.00! Og så en etterlengtet treningsøkt. Torsdager er faktisk ganske deilige selv om vi har norsk, for vi slutter så tidelig! JIPPI. Hehe. Men nå må jeg gå jeg! Hadebra alle morgen fugler der ute!God morgen søte mennesker som er like våkne som meg


Jeg brakk omeletten min

Ikke alle jenter egner seg på kjøkkenet tydeligvis, jeg klarte å knekke omeletten min da jeg skulle snu den... FAIL. Æsj, brukket omelett er da ikke noe godt. Jeg må helt klart gifte meg med en fyr som er kokk! Men men nok om det, egentlig har jeg ikke noe å skrive om. Kanskje jeg skal dele at jeg fjerner sminken min mens jeg skriver, for jeg forsov meg i dag og sminkingen gikk visst litt for fort så nå er det veldig skjoldete og ehm, på trynet rett og slett. Eller kanskje dere vil vite at jeg koser meg ultramye med en kopp camomille te? Eller at jeg valgte sosialkunskap, psykologi og samfunnsfagelig engelsk for 3. året mitt og at jeg ikke får lov å ha mer spansk eller matte.

 

Alt er egentlig unødvendig bull, men altså, dette er jo en dagbok jeg kan se tilbake på når jeg er gammel og grå. Nei faktisk, jeg skal aldri tillate meg selv å få grått hår, det er noe jeg har lovet meg selv. Lenge leve blondheten! Eller kanskje jeg må gå for brunt når jeg blir gammel, hvem vet. På søndag 10.30 am flytter vi til vår nye familie btw. Spennende! Men nå vil jeg helst sette meg ned og lese noen norske blader mamma ga meg, Woman og Det Nye, men nå fant jeg Donald også, wiii! Men jeg har nynorsk lekse... HVORFOR HAR VI NYNORSK? Jeg skal lage en tidsmaskin, dra tilbake i tid, og PANG! Skyte Ivar Åsen eller hva han nå het. Neida, så slem er jeg ikke, men ikke tving meg til å lære nynorsk når jeg får BEDRE karakter i nynorsk enn NORSK. Roper ikke det til alle lærere og regjeringen at vi må fokusere mer på norsken man faktisk har/snakker/skriver der man bor? Om noen skriver en nynorsk tekst til meg så forstår jeg det jo, er ikke det nok? Det er ikke et annet språk liksom.

 

Nei nå babler jeg bare.


Nå skal jeg fikse neglene mine! JEG Helle Molnes har gått rundt med flassende negelakk offentlig i flere dager, hvorfor har jeg ikke blit puttet inn? Banka? Hva som helst, det burde ikke være lovelig å gå rundt negler som det jeg har gjort nå. Men jeg er tom for neglelakk fjerner, derfor... Hehe. En annen ting, jeg har så lyst til å slå noen med denne ringen. Tenk om jeg hadde vært en voldelig person, stakkars folk...

 

Nei nå ble det kanskje en cafétur med Drenusha instead. Kosy! KANEEEEEEEEEEEEEEL


Hva synes du om at Starbucks er i Norge om 3 år?

Jeg vet ikke helt hva jeg skal si jeg... JEG VIL IKKE HA STARBUCKS I NORGE! Dere kan lese HER om saken.

Hehe, klikker. Men Starbucks er en ferieting... Hvordan kan det fortsette å være det om vi har det i Norge og jeg kan gå dit hver dag? Og hvordan blir prisene? Thailand=gratis Egypt=gratis England=ehm, normalt Polen=husker ikke. Men uansett, Starbucks er ikke kaffe, det er sukker og melk. Jeg vil ha kaffe! Det jeg liker med Starbucks er selve kaféene deres og KANELEN deres, den er himmelsk. Soya latte med masse kanel, nam! Null sukker så klart, æsj.

 
Hva synes du om at Starbucks kommer til Norge?

 


hits

februar 2011

Da var jeg bæck in London

Det er faktisk veldig deilig å være tilbake. Tilbake til våren og plussgradene, tilbake til engelsken, tilbake til å gå på gress, grønne trær og blomster. Tilbake til våren. Skulle nesten tro jeg h...

Wiii tilbake til London

Da dro jeg tilbake, tilbake til våren, DEILIG!

Baker boller, griser, søler og brenner seg & vm

Nå står deigen til heving og jeg gleder meg til å rulle boller. Skolebrød, sjokoladeboller og vanlig boller. Og man kan tydelig se når Helle holder på på kjøkkenet. Og jeg tuller ikke, mel lever si...

Har du smilehull?

I dag sto jeg opp tidelig, vet egentlig ikke hvorfor, men skal snart ut i butikken for å møte noen og i tillegg handle inn til bollebaking. Siste dag i Norge så det blir boller, vm, og videre til e...

Liker du sopp? ~ foto

Aroma sopp (en type champignon) ~ jeg elsker sopp, beste man kan ha til en god biff! Noe vi hadde i dag, nam nam.

Peppes med farmor & co

Kom nettopp hjem fra Peppes på metrosenteret. Var og spiste med mamma, lillebror og farmor. Kjempekoselig, godt og se farmor igjen, og god mat. Peppes er favorittpizzaen uten tvil! Så nå dro vi all...

Kjærestesofa/singelsofa ~ jenta mi er 18 !

23. februar ble jenta mi Linn endelig 18 år. Bestevenner siden 1. klasse, herregud jeg er glad i denne jenta! Men nå har det kommet en til som er like glad i henne som meg, og prøver å ta henne fra...

Dagens utfordring!

Å overleve kulden! Så sprek som jeg er så skal jeg gå til Juliemor. Og egentlig er det bare fordi kollektivgreiene her i landets suger. Enkelt og greit(hvert fall her på landet hvor jeg bor). Men l...

Ny header, igjen

Jeg går så fort lei, jeg... Vil ha noe nytt hele tiden, hehe. Så nå prøver jeg å finne et nytt profilepic også.

Ugler og klokker er og blir mine favoritter!

Ugler og klokke smykker er mine favoritter. Ikke spør meg hvorfor, det bare er det. farmor samler jo på ugler, så hun burde være ultrahappy nå som man får ugler OVER ALT i alle mulig former, farger...

Are you vulnerable? ~ I am..

I've missed you

Kaffemaskinen min! Min kjære, elskede kaffemaskin. En morgen i solen med kaffen i hånda og fugler som synger. Det er sånn hver eneste morgen burde vært. det er så deilig å bare gå å trykke på en kn...

Jeg er en utmerket kokk, ekstremt tålmodig, best

Eller ikke, hehe. Eller middagen ble ganske grei, lasagne på et sunnere vis. Smaken var god, men skulle tro middagen var i et badekar, veldig våt hoho. Neste gang blir bedre. Tålmodigheten, hahahah...

Happiness for me is

Akkurat sånn jeg føler det nå! Se ansikter til folk jeg er glad i, smilende folk, kaffemaskinen min, se mine beste venner forelsket, se min mor glad og få den beste klemmen av lillebror. Jeg kunne ...

Da dro jeg

Hadet bra kjære London <3

Jeg skal opp om 6 timer, kjære, kalde Norge, her kommer jeg

0445am engelsk tid skal jeg stå opp. HARDT! Jeg er ikke en person folk vil være med om jeg har fått for lite søvn, hehe. Alle burde bare holde en stor avstand til meg i morgen, til jeg har fått kaf...

Dette er hva som tar plass i mitt hode for tiden ~ musikk

THE WANTED De går i bakgrunnen hele tiden, tuben, skolen, pausene, lek...

Sære eggopplevelser

Egg er noe av det beste jeg vet, og plommen er helt klart den beste delen av egget. For min del kunne egget godt bestått av bare plommen! Et stort ønske jeg har er å få et stort strutseegg til frok...

Condis <3 ! lol, jk. Energize ftw

For en dag! Kleine folk, misting av oystercard, leting etter oystercard, sperring av oystercard, finner oystercard, får ikke åpnet oystercard igjen. Dette resulterte i en meget farlig og sur Sadiya...

Nytt design

Eller rettere sagt begynnelsen på et nytt et!

Valentine is a big thing in London

Valentine's day er virkelig en stor greie i London. Her er man helt weirdo om man ikke har en valentine, eller i det minste noe spesielt gjøre. Hvor er de gentlemennene jeg møter her hver eneste da...

Skadet... aner ikke hva som skjedde

Skulle bare ut på en liten løptur bort til parken for så å ha en deilig, slitsom intervalltrening. Jeg gledet meg til å dø, være så andpusten at jeg ikke vet hvor jeg skal gjøre av meg, og føle at ...

A walk in the sunshine ~ photos

I ag har jeg vært på en misslyket jakt på bursdaggaver, men det er alltid en ny dag i morgen! Det første jeg møtte på veien var sol, fuglekvitter og et nydelig rosa tre. Jeg mannet meg til og met o...

Happiness

And right now i'm as happy as possible as the circumstances allow me to be. So according to Audray Hepburn i'm then one of the prettiest girls, he just made my moment of happiness even better! Al...

Jeg klarer det utroligste!

Surrehue? Ja Uflaks? Ja Vimsete? Ja Litt blind kanskje? Ja Disse 4 tingene blandet sammen er en Helle. I det minste gir jeg folk noe å le av! Merket etter denne turen er heldigvis nesten b...

Hi, i'm Helle, i'm 333

Jeg elsker Scrat, hvem er din favoritt?

Da var ikke jeg jomfru lenger gitt, jeg har blitt løven, grrr

Noen andre som har fått med seg disse astronomiske målingene og beregningene som siser at: Forandringer på himmelen Ditt astrologiske tegn bestemmes av posisjonen til sola den dagen du blir f...

Vårt nye, allerede elskede, hjem <3 ~ bilder

Vi har tempurseng, trenger jeg å si noe mer? Søt innredning Og detaljene går i lilla, elsker det. Rommet er hvitt og lyselilla! To takvinduer som er av samme type som jeg har hjemme faktisk, utr...

Vi pakker for harde livet

Glis må jeg hvert fall ikke glemme! Vi skjønner virkelig ikke hvordan vi har fått emd oss alle tingene hit, og hvordan vi skal få det med oss videre. Heldigvis er det nye hjemmet bare et par kva...

Deilig lørdag med trening og hår

Dette har vært en kjempedeilig lørdag. Etter en deilig styrkedag med Sadiya hvor vi også bestemte oss for å ta intervall økta i parken etterpå. Kan love dere at kroppen min var utslitt etterpå, men...

En jentes b-day in London ~ Siri

Freak nr. 1 Normal nr: 1 & 2 Søte bare Eller ikke, freak nr: 2 i bakgrunnen, Bursdagsjenta Siri får vel lov til å være søt nr: 1 da, siden hun ble 18 og greier! Gavekort er mye finere her i...

Det blåser kjepper og kjerringer

I dag har det blåst en hel masse, sikker på at det nesten har vært en orkan her altså! Men mest da jeg gikk hjem fra skolen i dag. Første gang på lenge at jeg gikk hjem helt alene, det er faktisk v...

Ppeacock necklace and a lovely cup of tea

Smykke fra Monsoon Accessorize Hva gjør din dag perfekt?

Våren har kommet til London ~ bilder

Hele uken egentlig har været vært helt herlig! Våren har virkelig kommet, solen skimmer, himmelen er blå, knopper spretter ut over alt og folk setter ut blomster. Det er så koselig! Nå gleder jeg m...

Jeg ville bare si.. GOOOOOOOOD MORGEN!

Jeg er faktisk våken, våken nok til å gjøre noe. Ferdig med frokosten og pakking og alt, og klokken er bare kvart på 8. Jeg har et kvarter til å gjøre akkurat hva jeg vil, så deilig! Så ofc, tryneb...

Jeg brakk omeletten min

Ikke alle jenter egner seg på kjøkkenet tydeligvis, jeg klarte å knekke omeletten min da jeg skulle snu den... FAIL. Æsj, brukket omelett er da ikke noe godt. Jeg må helt klart gifte meg med en fyr...

Hva synes du om at Starbucks er i Norge om 3 år?

Jeg vet ikke helt hva jeg skal si jeg... JEG VIL IKKE HA STARBUCKS I NORGE! Dere kan lese HER om saken. Hehe, klikker. Men Starbucks er en ferieting... Hvordan kan det fortsette å være det om vi h...

,

Free advertising