mars 2011 (Helle-Norsk jente i London)

Say hello to goodbye

//weheartit// ~ Shontelle


Har du markedsføring?

Nå sitter jeg her og koser meg med te og markedsføring (etter en kort skoledag, slitsom trening, en deilig dusj og en enda bedre middag), kjempegøy altså. Har prøve i morgen fra kap. 3-7 ! Megaultrasuperdupergøy! Eller ikke... Masse å lese, mase å huske, men mye kan man faktisk forstå bare ved litt logisk tankegang, takk og lov. 

 

Har du markedsføring?


Jeg skal visst til York i helgen

Lørdag, TIDELIG drar vi på klassetur til York! Skal bli digg å sove 6 timer på buss vet jeg... Har vært der før og det er kjempefint der, hvert fall de stedene jeg var den gangen! 

 


//Random pics fra google//

 

Så dette blir da helgens plan:

 

Saturday 2nd April 2011

 • Coach pick- up at 08:30am from college at The Grange, Ealing Common
 • Students are given packed lunches before departing
 • Arrival in York ? 1pm approx.
 • Check in at YHA ? 1:00 pm and then free time.
 • Visit Jorvik Viking Centre ? 3.00pm
 • Dinner at a restaurant of your choice.

Sunday 3rd April 2011

 • Continental breakfast at YHA ? 8.30am
 • Check out of YMCA and load luggage onto coach ? 9.15am
 • Visit Castle Museum ? 10.00am
 • Free time in York
 • Departure 2.00pm from York and 6pm arrive at The Grange, Ealing Common.

 

Har du vært i York?

 


Brannalarmen på colleget liker å bråke

HVOR mange ganger har brannalarmen gått i løpet av de 7mnd eller hva det er vi har vært her? Den gikk faktisk for ca 1 uke siden bare, hvor vi lå ute og solte oss, og alle var helt careface, ingen gadd å løfte på rumpa en gang for å se hva som skjedde haha. Og i dag da, den ringer når vi har sluttet på skolen. Så tuller jeg med Sadiya på veien bort til Energize om at "tenk om de kaster folk uten av gym'en også siden det er samme bygning, tenk om du driver å løper på mølla også må du gå av midt i, jeg hadde klikka". Og hva tror dere ikke skjer? ALLE ble kastet ut av gym'en, så da vi kom sto alle utenfor og så helt lost ut HAHA! 

Da vi ble sluppet inn så gikk så klart alarmen igjen, mens vi sto i garderoben og skiftet. Jaja, vi tok tiden vår, skulle hvert fall få ta på meg genseren min, gå på do, fylle vannflasken, fikse musikken og alt før jeg gikk ut i kulden. Men så viste det seg at resten av alle som var der var careface også, så alle fortsatte treningen bare hihi. Og mens vi trente var det visst noe problemer med noe gasslekkasje something i garderobene, skjønte ikke hva det dreide seg om jeg. Så ja da, brannalarmen på skolen liker å ringe og skade hørselen vår! Den lever sitt eget liv! 

 


Jeg lever også mitt eget livHar du noen gang opplevd brannalarmen i ditt treningsstudio?


Love happens

Japp, it's true, love do happen. En dag, rett ut av det blå, plutselig skjer det bare, eller kanskje ikke for de som ikke tror på kjærlighet ved første blikk? Men uansett, man vet aldri når kjærligheten dukker opp, pluteslig bare er den der. Men skal ikke preike mer om kjærleik nu. 

Derimot filmen Love Happens med Jennifer Anistons, en av mine favoritter når det kommer til skuespilerinnene om jeg skal si det fint. Har mannet meg opp for å se denne filmen, den handler jo om død og kjærlighet, og ja det var verdt det. Den var kjempesøt. Og jeg som gråter bare noen feller en liten tåre i filmen så kan dere jo tenke dere hvordan jeg sippet meg gjennom denne filmen. Jeg har fått saltvann i te'en min for å si det sånn! hehe... 

 Så for tiden nå så er de beste filmene: The Blind Side, Precious, Love Happens og en morsom en også da; Paul. 

 

Nå skal jeg prøve å få denne såkalte Skype til å sammarbeide med meg(samtidig som jeg gjør engelsklekser..), noe han absolutt ikke vil... Prøver han å skille meg fra livet mitt i Norge? Da har han ikke hørt om tryneboka!! Mohahaha. 

 

Btw prøv å gå inn på www.fjesboka.no 

GENIALT er alt jeg har å si

 

Tror du på at "love happens" ?


Jeg må få lov å skryte

engelsk pc, i know.... fikser det senere, ma bare vise til hele verden hihi. Mamma er du der ute? Na blir du stolt av meg, jeg lover!Jeg elsker sosa 


Jeg møtte Justin Bieber på joggeturen min

Tok meg en joggetur i solen på litt mer enn 3 kvarter, skulle egentlig gjøre det i dag tidelig før frokost, men jeg kom meg aldri ut av sengen hehe. Det var så kaldt! Kanskje jeg burde tatt turen da uansett, for nå var det varmt! Solen stekte, så digg å ha på svart løpetights å kjenne solen brenne lårene, herlig! Men tilbake til overskriten, i løpet av de mnd'ene jeg har vært her i London har jeg vel funnet minst 1 dobbelgjenger til alle jeg kjenner! Og ikke kjenner, denne gangen så jeg Justin Bieber sin. haha. Stakkars gutt.... Det var nesten så jeg måtte stoppe opp for å se en gang til, men så tentke jeg nei, han skal ikke få ødelegge min solskinnstur.


Ja, sommeren er her ♥

 

Har du møtt mange dobbeltgjengere?


London's yearly boat race Cambridge ~ Oxford

London har en tradisjon når det gjelder et visst boat-race. VI snakker roing, Oxford vs Campridge. Londons to mest populære universities. Trafisjonen har pågått i rundt 150 år, men nå lenger er det ikke akkurat studenter fra disse to universitetene som ror da, heh. Men uansett, kjempegøy å være med på noe som betyr mye for britene! Men det var ikke like me folk som så på som det vanligvis er, takket være en stor fotballkamp og bigtime demonstrasjoner nede i sentrum, glad jeg ikke er der i dag!! Folk her tar av når de demonstrer!Ordentlig isbil!
Vi tok en kaffe og en øl på  en golfklubb


Oxford


Cambridge


Sjekk ordentlig politifølge og security hoho


BBC var på plass som alltid. Men nå må jeg løpe!!! Har dårlig tid hjelp

 

Har dere sett på dette båt reset(er det sånn det skrives på norsk?) før?


En jentegjeng på Pizza Hut med et bursdagsbarn

Btw, har et veldig veldig viktig innlegg i arkviet jeg ikke får postet før jeg har en video fra en annen, tilgi meg roomie ♥ Anyway, nå har Florentina fyllt hele 18 år, Gratulerer så mye med dagen, og velkommen inn i den voksne delen av verdenen! Så vi alle jentene spiste på Pizza Hut i går, kjempekos!

 

Hildon/London, jeg ser en stor sammenheng altså.


2 søte 18åringer, brunetten vi feiret denne gangen!

Må bare dele ene foretten de har her med dere, garlig mushroom something, altså hvitløk og sopp, 2 gode ting satt sammen må jo bare være godt, og det var det! Hihi, selv om de ser litt, ehm, bombet ut.

 

Gratulerer igjen Flori!


Sjokolade + Johnny Depp at the same time, kan ikke bli bedre

Når en film handler om sjokolade, og at på til er Johnny Depp med i den, kan det bli noe bedre da? NEI. Altså, sjokolade, det beste man kan putte i munnen, etter kaffe da så klart, men helst de 2 tingene sammen, da er livet perfekt. Jeg har min lille bibel hjemme, den heter "Sjokolade" og inneholder en masse herlig oppskrifter hehe.

TIlbake til filmen, den er herlig, så mye sjokolade, forskjellig sjokolade, alle typer sjokolade, sjoko, sjoko, sjoko, SJOKOLADE. ♥ Og at the same time, en love story, med min kjære Johnny Depp ♥

 Liker du sjokolade?

Liker du Johnny Depp?

Har du sett chocolat? HVa synes du?


Vil du ha verdens beste morgentreningssted-tips fra London?

 

Covent Garden, og dette er grunnen:

Kom ut av tuben og så det skiltet, "193 trinn er da INGEN TING!", sa jeg til meg og startet turen opp i høye heler.

Jeg tok feil gitt, auch. Tenk å gå opp der hver morgen!


En svane-vask ~ foto
Japp, sommeren er her ♥

 

Hva synes du?


God morgen lille verden


I dag har vi kjempekort dag med litt norsk, trening, så litt matshopping. Fuglene synger og solen er på vei opp,

loveable♥


Vet du hva temperaturen var i London i dag?

Sommeren er kommet, no kidding! Eller en norsk sommer, for altså, det er jo ikke 30 grader som en ordentlig sommer skal være, men så bra som Norge kan klare å komme med, sånn er det i London by nå! Livet er så herlig, dere aner ikke altså! Onsdager har vi nemlig 2 timers pause mellom historie og matte, og hva er vel bedre enn å spise en deilig lunsj med en deilig kaffe i deilig solskinn som du kjenner varme! Med en gang det ble helt vindstille så stekte det i ansiktet, verdens deiligste følelse. Jeg koste meg så mye med solen at jeg til og med glemte kaffen min, da skjønner dere hvor deilig solen var i dag. Men så klart, skal være ærlig, om det blåste ble det kaldt, hvert fall for meg.

 

Og denne datoen burde skrives ned, for jeg lever et farlig liv! Jeg valgte å droppe dunjakken i dag og bare ha på en tykk collegegenser, roomien var helt satt ut da hun så meg forlate huset i morges i så lite tøy. "Du lever farlig" - kom det fra henne. Men, ehm, jeg droppet ikke uggsene da, altså, er jeg kald på føttene er jeg HVERT FALL kald i hele kroppen.

 

For å gni det enda mer inn, det var 22grader i solen ♥

Typisk nok glemte jeg kameraet på en så fantastisk dag som dette.... Men det så sånn ut da jeg åpnet rullgardinen i dag tidelig!

Image and video hosting by TinyPic


Perfect outfit for en fotograf som moi

Fordi jeg glemmer kameraet hele tiden mehehe.

Takk Thailand for at dere tenker på oss surrehuer ♥


Pudding

Denne dagen har vært hard, tung og sliten. Skjønner ikke hva som har skjedd, altså jeg var helt pudding i går kveld og la meg kvart på 10!! KVART PÅ 10. Det er sykt, og jeg sto opp kvart over 7, det betyr 9 og en halv time søvn! Og allikevel var jeg like trøtt (hvis ikke enda mer) som jeg pleier å være når jeg legger meg sent. Det var et ork å stå opp, enda mer ork å kle på seg, i tillegg var jeg kald. Så jeg har gått rundt i dunjakken min mens hele London går i tynne jakker og synes det er varmt hehe.

Takk og lov at engelsktimen i dag gikk i å se på andre ha fremføringer og at jeg hadde min forrige uke. Og kaffen var på plass fra første time av. Men den hjalp ikke noe særlig, er jeg over en viss trøtthet så blir jeg jo bare enda trøttere av kaffe. Og ikke nok med å være trøtt, herregud så støl etter mandagens trening (som var sykt digg btw). Men men, dro nå til Energize i dag igjen og fullførte, og i morgen blir det hvile, ok en liten rask løpetur da..

Så nå har jeg ednelig fått plantet rumpen godt ned i sengen etter en VARM dusj og litt shopping. Og jeg har kjøpt noe så spennende som:

Matbokser i forskjellig str. Har 2 store fra før av, de er geniale!Også vurderer jeg å starte en håndklestil, å gå med håndkle på hodet hele tiden. Er så stress å gjør noe med håret, så hvorfor ikke bare beholde håndkle på?

 

Hvordan har din tirsdag vært?


Vil du vite hva den beste underholdningen du kan få i London er?

Det er ganske så billig og veldig enkelt å få til. Nemlig, THE TUBE. Jeg tuller ikke, det er det morsomste stedet i hele London. Jeg lover deg at der møter du absolutt alle type mennesker og kan oppleve akkurat hva som helst, man finner alltid noe eller noen å le av der. (Blabla ikke kom å si at det er stygt å le av folk, jeg har selvironi og ler av meg selv og har ikke noe imot at andre ler av meg så da er det lov.)

 

Uansett, vi har sett så mye rart! Overhørt gutter som snakker om sin første gang med en jente, folk som deler hele livshistorien sin i mobilen, folk som krangler, står utenfor tuben og bare roper "korba, korba, bitch, bith, korba" før en annen kommer løpende ut av banen haha. Det er så sykt mye random! Og herregud som folk stirrer, jeg har blitt stirret hull i flere ganger her nede, folk her dreper med blikket om du gjør noe de synes er rart. Så jeg har hørt mange rare livshistorier for å si det sånn, og har på feelingen at det er mye graviditet blant ungdommen her også etter å ha "overhørt" samtaler... Verste er at jeg hører alt gjennom proppene og musikken min. Og så må vi jo ikke glemme at noen bare er rare, haha. Men ofc, jeg er like rar og folk ler nok av meg også (håper det egentlig, tenk så trist å være en så kjedelig person som ingen ler av....).

 

Måtte bare informere om denne attraksjonen her, for Sadiya og jeg hadde hvert fall noe å le av på vei hjem i dag. Verste er at vi begge prøver å holde et pokerface fordi han mannen rett ovenfor oss stirrer så mye og holder mobilen på den merkligste måten. Så vi sitter der, "act like normal" og ser bort på hverandre og klarer ikke mer.. Haha, fyren lo til og med med oss..... FreakSå her har du map'en, som du ser, du har mange linjer å velge mellom!


Er det blogg.no som er på trynnet eller blogglisten.no?

Ok, enten har blogg.no problemer emd å holde styr på statistikken på bloggene sine, ellers så er det blogglisten.no som har.Den 19. mars 2011 sa blogg.no sin statistikk at jeg hadde 174 lesere (altså unike lesere, ikke samme person flere ganger) og 305 sidevisninger (som da så klart kan være samme personer felre ganger). Mens blogglisten.no ga meg noen helt andre tall den samme datoen 19.mars 2011. Nemlig 224 lesere og 324 treff.

 

Så hvem er det som ikke klarer å gjøre jobben sin her?

Blogg.no eller blogglisten.no ?

Har du opplevd dette før?


I don't want an ending ~ Sam Tsui

Kjære Sam Tsui, hvordan har det seg at du alltid synger ut mine tanker? Vil du gifte deg med meg?? Vær så snill, du får ikke lov å si nei! Because I don't want an ending....


En ny ring


New Look//

 

Jeg mistet den ene ringen min på fredag (jeg vil gråte! stygge butikk som ikke hadde den i en mindre str. men det var den siste de hadde og jeg måtte ha den! hehe) så synes jeg fortjente å kjøpe en ny da. Synes egentlig jeg fortjener en til også. Men vi får ta det som det kommer hehe, plutselig kommer man over noen små vidunder.


En søndagsmorgen og noe jeg vil ha

Da har jeg kommet meg ut av dusjen etter en morgenjoggetur, har funnet et rute som funker ganske greit nå, på tide hehe. Men hva er det med folk på søndager? Jeg har ALDRI sett så mange rare folk på turene mine før jeg, helt satt ut. Og det er jo ikke pent å le av folk heller, hehe, men men, det er ikke pent å se meg løpe rundt med morgentryne heller, så da kan vi begge le så er det ikke noe problem! Og folk er mer grettne søndagsmorninger, helt klart, herregud SMIL folk! Det er jo sol ute! Eller den kom da jeg hadde 1 min igjen av turen min, typisk. Så nå skal jeg prøve å få i meg litt mat her og finne ut hva jeg vil gjøre i dag.


Skulle ønske det var en sånn chillegenser jeg satt her i nå, River island i will be back, når dere har den i én mindre str. så ikke den faller av meg. Takk.

 

Hv skal du i dag da?


Dette er hvorfor jeg er en dyrevennlig blogger!

Jeg er en av de mange dyrevennlige bloggerne her i landet om du ikke har lagt merke til det. Det vi prøver å få spredd mest er vel egentlig mest hvordan man kan unngå å bruke produkter som er testet på dyr, og ikke kjøpe noe som helst form for pelsklær. Jeg har selv vært på en revefarm da jeg var liten (helt tilfeldig) og jeg kommer aldri i mitt liv til å kjøpe pelsklær, det er det verste jeg har sett noengang, og alt jeg så har brent seg fast i hukommelsen min. Men jeg vil også gjøre dere der ute obs på maten dere kjøper. For all del kjøp mat man vet er fra frittgående dyr som har hatt et fint liv, selv om det kanskje er dyrere, men det er uansett verdt det.

 

Om du mener det ikke er verdt det så bare se på denne videoen her som ligger på Youtube. Jeg orker ikke ha videoen på bloggen min, jeg advarer, den er virkelig ille. Jeg satt her helt sjokkert med hele genseren full av tårer. De dagene jeg ikke får mat fra frittgående dyr skal jeg virkelig være vegetarianer, veganer faktisk.

 

Om dere tror pels er helt greit så kan dere jo bare ta en titt her, her, her og her.

 

Og dette er hvorfor du ikke skal kjøpe produkter som er testet på dyr. Og du tror kanskje du ikke fåt kjøpt produktene du vil om du skal gå rund tå tenke på dette, da tar du grundig feil. HER har du en liste over merker som IKKE har testet sine produkter på dyr og listen er lang.

 

Og om du i tillegg har et kjæledyr og til og med da kjøper ekte pelsprodukter, da må det jo være noe alvorlig galt meg deg? Er du ikke glad i dyret ditt kanskje? Du vet jo godt at dyret ditt føler smerte, tror du ikke minken eller reven som du har rundt halsen eller på hetta de også føler noe?

 


Hvordan kan du ha samvittighet til å gå rundt med noe sånt noe på deg?

 

En ting er når et villdyr feks elg blir skutt på jakt for mat, den dør pang (nåde den jegeren som ikke kan å skyte og treffe på første skudd!!), og vi er jo kjøttetere vi mennesker skal ikke nekte for det. Og så klart, når hele elgen blir spist så mener jeg ikke pelsen skal kastes, da mener jeg at den SKAL brukes, for dreper man et dyr skal ALT på dyret bli brukt til noe. Derimot dyr som blir født og oppvokst i fangenskap bare for pelsens skyld og resten blir kastet, det er bare avskylig.

 

Meld dere inn her og bli en dyrevennlig blogger du også! Da har jeg gjort noe for å hjelpe, nå er det din tur. Takk for meg.

 

Hva mener du om alt dette?

Skal du melde deg inn?

 

 


Gjessene er tilbake ~ fotoWhat do you think?

Har gjessene kommet tilbake dit du bor?


Jeg starter denne solskinnsdagen med

Litt sterk kaffe før jeg tar meg en joggetur i solen ♥

Så skal jeg på cafér for å bedømme dem og dele dem med dere ♥


Vet du hva Nandos er? Jeg vet hvert fall at det er DIGG

Vi valgte Nandos på Ealing Common, rett ved siden av tube station'en, herlig når man ikke er i humør til å gå milevis! Dette er en Portugisisk kjede, den på Ealing Common er da den første som ble laget i UK. Så de har hovedsakelig wraps men også pitta (haha, første gang jeg leste det med to 't' så skjønte jeg ikke hva det var de mente....) og siste valget var, ja det husker jeg faktisk ikke. Så velger man hvor sterkt man vil ha det og tilbehør og slikt. Påfyll med så mye drikke man vil og velg og vrak mellom så mye sauser du vil. De har også burgere og litt annen mat, men alt er hvert fall kylling. Jeg gikk for medium, perfekt sterk og perfekt str på maten, eller, jeg ble faktisk veldig mett, men sånn vi liker det!

 

Her har dere jenta som fikk dratt oss alle med, hun var der en gang med noen(?) og ble hekta, og jeg skjønner hvorfor, takk for at du fikk oss med!

Tror hun fant noe fremmed og mystisk...

 Visste dere at ejg er vann-drikker? Jeg liker ikke brus, boblene gjør vondt på tungen. Har drukket melk og vann hele livet, men nå kan jeg ikke drikke melk lenger heller, så kommer til å bli mye vann på meg fremover!

Dette var min wrap, nam nam


Kaffe er derfor blitt drikke nr. 2 på listen min, jeg avsluttet så klart måltidet med en americano, må få nevne at de hadde veldig god kaffe her! Hihi

 

Har du vært på Nandos noen gang?

 

 


Da stakk en gjeng søtiser til NandooooosNå blir det lumpemat! ♥

Adiós

 

Hva skal du i kveld?


Sometimes when it's raining, I pretend that...

Sometimes when it's raining, I pretend that I am an umbrella. I just hold out my arms and run up to people who are getting wet, it's the best exercise you can get i London actually.

At the same time I pretend that I am a fish, then it doesn't bother me getting wet.


Competitive analysis, someone, help me?

Vi snakker verdens største markedsføringsoppgave! Vi har tideligere gjort flere analysis, PEST, SWOT, product development, marketshare, revenues and so on. Nå skal alt settes sammen pluss ditt og datt. Men så dukket competitive analysis opp... Verden vurderte ikke å skyte meg i samme slengen da? Mye enklere.

 

Anyway, mitt company har så klart noe med kaffe å gjøre, og valgte så klart den jeg trodde det skulle være LETT å finne info om, så da ble det så klart Starbucks! Men neida, det er ikke så mye info der ute. Har ikke en gang en ordentlig market share (bare fra 2010 hvor man ser på Starbucks som en stygg junkfood greie når jeg bare er ute etter kaffen...) og revenues.

 

Vil noen fylle ut arket for meg?

 

Please? Jeg ber uten sminke, med pysj, og nettopp tørket hår etter å ha ventet siden 3 eller noe id en dur.

 

Har du markedsføring?

Kan du noe om dette?

Vet du i det hele tatt hva jeg snakker om?

Er jeg lost?

Burde jeg kanskje bare legge opp livet å sove igjennom hele morgendagen?

 


A typical day at Hammersmith College

Fikk et spørsmål om jeg kan skrive litt mer om selve skolen/skolehverdagen her borte og så klart kan jeg det! Var så heldig at jeg hadde noen bilder på pc'n så jeg kan faktisk slenge ut et lite innlegg allerede nå. Jeg har helt ærlig ikke tenkt så mye på å blogge om det siden vi har vært her en god stund nå, dagene går i et, livet har blitt en vane og ukene går fort, akkurat som skolegangen i Norge. Men skal komme med noen fler innlegg også, om blant annet lærerne, men nå får dere en typical day, bildene kunne like godt hvert fra i dag egentlig.

 

Så dagene starter med å forsove seg, løpe til bussen, og løpe til banen, så løpe til skolen. Ok, det var bare i dag jeg forsov meg bigtime da, våknet et kvarter etter at jeg skulle ha gått! Men så lenge jeg rakk skolen, som jeg gjorde, så spiller det egentlig ikke så stor rolle, bare at jeg ikke gikk med så mye sminke da, giid av meg så grusomt! Og jeg grabber ALLTID (nesten uten unntak) med meg Metro hver morgen på Northfields station, nytt nr hver dag og det er gratis. Så jeg leser gjennom de viktigste sakene og løser:


Sudoku, dagens hjernetrim, må jo sette i gang knotten jeg har på toppen av kroppen for at den skal klare å ta til seg alt det lærerne babler om! By the way, gammelt bilde fra da jeg var brunette, kinda miss is hehe. Ja, jeg hadde også en blodutrdelsesomething ikke farlig, bare litt ubehageligsmåvondt og skremte folk på gaten hoho!

Min kjære avis, tirsdager MÅ vi faktisk ha den med fordi vi snakker om aktuelle saker i begynnelsen av hver engelsktime.


Så før læreren kommer så er det jo fritt fram og snakk så mye man kan før dagen starter:

 

Ca 10.30am hver dag får vi pause hvor de fleste går til kantinen (eller drar ut av skolen om pausen er lang) og kjøper seg noe spisbart. Jeg går alltid for en americano fra Costa som vi har på skolen. 

Og dette er mitt dagelige syssel, ikke spør meg hvorfor jeg gjør det en gang... Men jeg gjør dette hver eneste dag mens jeg hører på lærerne snakke og forklare oss ting. Addicted, ja. Men fargelegging er gøy da!

 

Så er det trening og heimatt til lekser, mat og sove eller hva man nå måtte finne på, litt shopping og/eller vindusshopping skader jo aldri hehe.

 

Hvordan er en vanlig skoledag for deg?


Ny header, londonsk denne gangen

På tide med en londonsk header. Liker å kalle ting for londonsk, det henger faktisk plakater rundt som sier at vi som bor i london er "londonere", så da er vel ting også londonske. Make sense?

 


Gårsdagens flause fikk meg til å innse noe folk har prøvd å fortelle meg før

Denne ene maskinen, monsteret på Energize hvor man kan trene sikkert alt mulig rart på alle mulig måter. Jeg måtte bytte metallgreia som var på den fordi jeg skulle ha taugreia. Jeg rakk ikke opp! Sto på tå, klarte å touche den, men kunne glemme å klare noe mer enn det. Hva tenkte de da de laget denne greia? Så jeg sto der, Sadiya som er lavere enn meg prøvde også, haha! Til slutt sto jeg der og bare lo, altså, ikke høy nok til til å skifte greia, FLAUT. Men det er jo fullt av gentlemen der da, så det kom jo så klart en og hjalp oss. Tusen takk mannen, du ser veldig bra ut btw om du leser dette. Tulla, som om han liksom kan norsk.

 

Så mens jeg sto der helt oppgitt og bare lo fordi jeg visste ikke hva jeg skulle gjøre så innså jeg det.

Jeg er lav............

 

HAHAHA, tulla!! Som om jeg er lav?  Det er ikke jeg som er lav, den maskinen er laget for kjemper! 2meters folk, helt klart. Så var ikke noe galt med Sadiya og meg allikevel!  hihi


Fordi jeg er kul. Og fordi dagens fyr jeg snakket med etter trening i dag sa at alle norske jenter er pene, derfor han skjønte at jeg var norsk.... Japp, folka er sånn her, veldig direkte er dem også. Ganske standard at the same time, kom med noe nytt noe! Men men, litt creds til deg da siden du gjettet riktig, nemlig norsk ♥ Og ikke tysk, polsk som andre har gjettet.. Svensk går delevis greit.

 

Hvor høy er du?

Om du er en jente tipper jeg at du er like høy som meg, nemlig normal høyde som heller ikke hadde rukket opp til den tingensomjegikkevethvaheter.

 

 


The Great Wall Of My Life! Eller China bare..

God natt verden, nå skal jeg dra på ferie til Kina og ta en tur på muren. Må jo virkelig  studere den når jeg skal skrive 1500 ord om den og historien bak den, kanskje litt på siden og forran også. Så håper jeg bare jeg blir ferdig før jeg sovner, har virkelig store problemer med å stå opp om dagen, men med min nye rensespray så får jeg vel en veldig god natts søvn i natt, etter at jeg er ferdig med historieoppgaven så klart da. Jeg gleder meg!

 Kiss me, ki-ki-kiss me
Infect me with your love and
Fill me with your poison

Take me, ta-ta-take me
Wanna be a victim
Ready for abduction

 

Blogglisten


Enten fungerer dette ellers blir det ha det bra piercing

I dag turet jeg til Ouch, piercing&tattoo, sjappa igjen, legg merke til IGJEN. Nå klarer jeg bare ikke mer smerte. Eller største problemet er at jeg ikke får sove i den stillingen jeg vil å da kan jeg egentlig bare legge opp å sove og like godt døgne, og jeg får heller ikke trent noe som helst mage! DET er nesten verre. Ok, det som er verst er når det gjør vondt å le, så i stor frykt for at de skulle be meg bare ta ut piercingen og legge opp å prøve å ta en på nytt, gikk tilbake til Ouch for å få litt råd.

 

Den fyren som var her denne gangen likte jeg, han tittet på den å hadde mye å si, fikk desverre ikke med meg alt da haha. Men enten har jeg dunket den hardt, eller så har det kommet noe bøss inni der, ellers så ... *fikk ikke med meg siste alternativet*... For denne gangen da jeg viste den frem så man tydelig at den var RØD. Desutten er den hoven på høyre side. Hvorfor skal alt plutselig gå i mot meg her i verden? Men men, enten fungerer denne rensesprayen ellers blir det nok hadebra piercing. Advarer mot magebilder med rød navel hehe, æsj, magebilder... Men men, uklare tatt fra speilet, så overlever, måtte bare få frem at den er rød selv om det ikke var så lett. Iblant er det lettere å ha en mindre linse på kameraet så man ikke trenger 2meters armer! Men en liten glad-sak oppi alt dette, jeg må gå i baggy klær til den er fin igjen! Passer meg perfekt, er rimlig slapp for tiden uansett så da matvher det humøret hehe.

 
But no matter what happens, I will keep on dancing till the world ends!

 

Har du hatt problemer med piercinger før?

Kjenner du igjen rensesprayen, i så fall, fungerte den?
I think I'm in love

Jeg gikk ute for meg selv, egentlig litt trist og lei. Selv om solen skinte og fuglene sang var det ikke så mange som fikk se et smil fra meg den dagen. Så kom det en gutt syklende mot meg, helt i sin egen verden mens han hadde propper i ørene og sang, helt i sin egen glade verden. Det var helt til han så meg og så at jeg så han, og hørte for den saks skyld. Stakkars gutten ble jo så flau, og kom med det søteste smilet, selv øynene smilte. Gutten hadde ikke bare smilet, han hadde til og med sangstemme jo!

 

Tror man aldri blir for gammel for en liten avstandsorelskelse. Tusen takk fremmede gutt, du gjorde dagen min bedre, det var det første smilet jeg ga verden den dagen. Haha jeg ler, jeg er pedofil! Ok, jeg er den verste til å gjette alder på folk (eller hvor dem er fra for den saks skyld... ), men ehm, han kan vel godt ha vært, ja, 2 år yngre, hehe. Men alder er bare et tall, jeg er så barnslig av meg uansett hoho.

Image and video hosting by TinyPicMeg og min fremtidig type, er vi ikke bare de søteste?


Ellers er alt strålende for tiden, rett og slett. 3 uker ca til jeg skal hjem til påsken som er 2 uker, og etter påsken har jeg bare 3 uker igjen her. Dette er IKKE NOE!! Jeg får litt noia av å tenke på det, for disse 6 ukene kommer til å gå så altfor fort! Nå gjelder det å nyte livet!

Image and video hosting by TinyPic

 

Er du for gammel til avstandsforelsker?


Londons tydligste vårtegn ~ bilder

De er over alt ♥


Humle, helt klart første og sikreste vårtegn ♥


Kjærestepar ♥


Farger ♥


Gjessene er tilbake ♥


Dunungene er kommet, trenger jeg å si noe mer? ♥

Stolt mor // uredigert ♥


En vakker vårdag å være tuist i London på~ bilder

Det er lørdag, jeg skulle egentlig stå opp 0930, ta meg en joggetur før jeg satte med ned med en deilig frokost og en god kopp norsk kaffe laget på presskanne. For så å gå ut å møte Drenusha kl 1100 på Tesco. Dagen ble ikke helt som planlagt, jeg våknet litt over 11 av en melding fra Drenusha som lurte på hvor vi var, mobilen min, min kjære HTC magic hadde sviktet meg atter en gang. akk så trist, jeg fikk ikke joggeturen min som jeg trengte så sårt. Så da var det bare å hoppe i klærne, kline på seg sminken å løpe av gårde og ut i solen, Planen i dag var å besøke Harrods og Tower Bridge, perfekt i dette været, jeg gikk i skinnjakke, legg merke til det, ikke noe dunjakke!

 

Trærne her i byen er nydelige, har sett et perfekt mandeltre gjennom vinduet på tuben som jeg er nødt til å få tatt et bilde av, det ser ut som en rosa sau på toppen av en tjukk pinne.


Her har dere forresten vår nærmeste station, Northfields, ellers er også Ealing Broadway i gåavstand.


Kan du finne oss?


Harrods er jo egentlig som alle andre store senter, bortsett fra matdelen, ikke gå inn dit sulten!


Også fant jeg min fremtidig bil, jeg skal jo bli den neste Bond-piken, så ja.


Hyde Park er megakos med mye å se på


Blant annet sånn freestyle på rollerblades som er så populært for tiden


Her skal jeg en gang stå med min kjære i solnedgangen akkurat som i filmer, noe så romantisk... æææææsj


De har til og emd egen vei for hestene


Tror dere ikke jeg freaket ut av duene når de skulel sitte VED SIDEN AV MEG, mer eller mindre OPPÅ meg mens jeg spiste. Jeg har jo blitt angrepet så mange ganger av de at jeg er på nippen til å gråte når de flyr 2 cm unnda trynet mitt.
Jeg har fremdeles ikke prøvd å ringe fra en slik en, falut? Ja...
Desidert den kuleste bussen i byen


Marinen eller flyvåpenet, hva skal jeg velge? Må vel går for flydelen, vil være nærmest mulig jagerflyene wiiii. Må bli bestiss med en som kjører det så jeg kan få smisket til emg en liten prøvetur! Jeg kan seriøst ikke dø før jeg har sittet på med et! Mener jeg leste om at Norge har fått nye fly nå også? Eller har jeg drmt det også...


Fikk litt vondt av å se på dem de gangene de tryna og rullet bortover! Au, gale mennesker!Min nye modell, han hørte på meg å greier! Ba han stå stille, vri hodet mot emg, og kunne bare prøve seg å fly av gårde før jeg hadde fått tatt  bildet mitt.

Dagens innkjøp på Harrods, helt klart det beste kjøpet jeg har gjort i løpet av hele Londonoppholdet, NORSK VANN ♥

 

Har du besøkt noen av disse stedene i London?


Jeg tok visst en piercing her i London -> kroppen frastøter seg den?

Det var en dag i oktober, en dag jeg var forberedt på smerte. Jeg hadde nemlig gått og mannet meg opp for å ta hepatit B vaksinen, ved å få en fæl sprøyte. Jeg har sprøytefobi.. Så siden jeg var så forberedt på smerte så bestemte jeg meg for å pierce navelen i samme slengen gitt. Det var vondt, hehe, men øret gjør faktisk mye mye vondere! Saken er bare problemene man får senere, ikke sove på magen og kroppen min bruker så sykt lang tid på å gro sår, det er hetl sykt. Jeg har fremdeles sår på hånden etter å ha hatt det i over 2 uker, herregud.

 

Saken er at piercingen har hatt det helt bra, normalt vondt, normal betent helt normal, begynte å bli fin å jeg geldet meg til å bytte 14 mai, aka dagen  jeg drar hjem, men NÅ: Alt jeg har å si er AU! Eller egentlig ikke bare si det, heller SKRIKE det så naboene hører det. Navelen min dreper meg... Den har ikke gjort noe særlig vondt etter at ejg tok piercingen, men nå plutselig holder jeg på å dø. Le, gråte, minste bevegelse på magen, ligge på siden i sengen gjør til og med vondt. I tillegg føler jeg med smårar, lett hodepine og småkvalm. Men saken er at den er egentlig ikke noe særlig rød, og det er ikke "sårsmerte" det er bare ren smerte. Det gjør vondt inni.

Så kom tanken om at kroppen kanskje frastøter seg piercingen, jeg føler nemlig den er så nærme huden nå. Den gjør så vondt at jeg har lyst til å ta den ut, var på nippet til å ta den ut mens jeg satt på en café i dag til og med...

Untitled from Helle Molnes on Vimeo. Veldig lækkert med strømpebukse må æ si

 

Er det noen som har opplevd dette? Hva gjorde du da?

 


Gratulerer med dagen pappaen min, I will love you forever


I miss you, if I only had one wish ♥


Jeg skal få tattovering ! + Et par spørsmål til dere som har

Da er det bekreftet, jeg skal få tattovering. Herre min hatt så glad jeg er! Jeg vil gråte, tusen takk mamman min! Nå har jeg virkelig en ting jeg gelder meg til å komme hjem til Norge for, nemlig å få denne tattoveringen. Jeg har hatt lyst på én og samme tattovering i over 1 og et halvt år, den betyr veldig mye for meg og jeg vet med sikkerhet at jeg ikke kommer til å angre! Den dagen jeg får den, wow, alt jeg får frem er wow, den dagen kommer til å være mixed med en haug av følelser, gelde og tårer.

 

Mitt store stpørsmål er, har du eller kjenner du noen som har tatovering på undersiden av håndleddet? Har du eller de veldig tynn hud der? Kan man bli nektet tatovering der om man har for tynn hud? Jeg vil nemlig ha min på venstre håndledd, og jeg er veldig redd for at de skal nekte meg siden jeg har så tynn hud(har nemlig hørt rykter om at det er mulig). Jeg innbiller meg hvert fall at jeg har det siden man ser blodårene så lett, og jeg innbiller meg også da at den nålen komme til å stikke inn i blodårene, og det er vel ikke akkurat meningen ?

Nei jeg kommer aldri til å ta helt av.


Jeg liker det simple, men alle disse bildene er langt unna det jeg skal ha, selv om jeg må si jeg er glad i fugletatoveringene.

 

Noe du har lyst til å dele?

 


Har jeg fått min første hater? HAPPYFACE wii

Ok, når dere leser ordet 'hater' i dette innlegg, for all del si det på engelsk for det er det jeg gjør inni hodet mitt. Det har jo vært så mye snakk om sånn 'bloggvettregler' i det siste og vært mye fokus på sånne haters. Jeg personlig tenker bare at jeg ikke kunen brydd meg mindre, faktisk ble jeg glad haha. Jeg vet det kanskje høres rart ut.. Men jeg har lenge lurt på når jeg skal få min første hater, men faktisk, denne anonyme faila, for jeg har allerede hatt en svensk hater, og hun var ikke en gang anonym! Faktisk synes jeg folk har baller når de sier sine meneinger og ikke er anonyme.

 

Men tilbake til det med at jeg finner det morsomt, altså hallo, noen som har meninger om meg! Folk som ikke kjenner meg en gang som har meninger om meg og synes noe om meg, haha, digger det. Samma om det er positivt eller ikke, for det viser jo bare at de har lest på bloggen min, gjort seg opp en mening og kommentert. De brukte da noen sek av livet sitt på meg, meg meg og bare meg. Og det er jo min blogg som handler om meg, så da ble alt enda bedre IGJEN. Haha! Og for ikke å glemme at jeg fikk en kommentar til på bloggen, her snakker vi kvantitet før kvalitet ♥

 

Tenk om alle hadde sett like enkelt på alle hatersene der ute, hadde ikke trengt bloggreglene da. Eneste de gjør er jo bare å hjelpe oss bloggere. Nå skal jeg være ærlig å nevne vår rosablogger Heidi Alexandra, hun irrterer meg mye, men allikevel titter jeg innimellom for å se hva slags syke tanker og meninger hun har. Noen ganger er hun så frekk at jeg vil slå henne gul og blå, men å kommentere å gi henne det hun vil, hahahahaha ALDRI! NEVER gonna happen.

 

Men nå skal jeg ned og spise meg god og mett på den deilige middagen!


Lær dere å ta ting med et smil ♥ og gjerne en kaffe da heh

 

Hvordan takler du haters og hva synes du om det ?


Londonere lider av mangel på basic kunnskap

Det er helt utrolig hva Londonere tror om oss, dere aner ikke hvor mye latter de har gitt meg.

 

First off all må vi jo alltid forklare hvor Norge ligger. Next to Sweeden, DA vet de hvor i verden Norge ligger. Hvorfor vet alle om Sverige og ikke Norge? Har også opplevd noen tilfeller hvor folk ikke vet hva Norge er, altså. Jeg tror rett og slett de som ikke vet hva Norge er bare lider av mangel på basic geografi. Jeg vet at Togo et land selv om jeg aldri kunne pekt på det på et kart. Når noe er fra "..." så sier man et navn, da burde man henge med.

 

Vi er ikke vikinger. Londonere er vant til kulde og kalde hus, vi norskinger er vant til å ha en årlig istid, men bare utendørs! Inne har vi det varmt. Så Londonere er helt ærlig mer vikinger enn oss.

 

Nei, finnsk er ikke et språk vi forstår. De fleste har fått med seg sammenhengen mellom norsk, svensk og dansk, men sorry, finsk kunne like godt kommet fra en annen planet.

 

Ja jeg er blond, nei jeg er ikke svensk(bare bittelitt som kun teller når jeg prøver å slippe unna nynorsk, men som ikke funker...). Nordmenn er også blonde.

 

Og mange sier de ikke har møtt noen norske før i her i London...

 

Er det bare jeg som ikke skjønner noe? Altså, Norge, verdens rikeste land, liksom det beste landet å bo i. Dette lange kalde landet på toppen av kloden hvor 'isbjørnene går i gatene'. Hvordan kan ingen her borte vite om oss? Vite hvor vårt kjære land ligger hen, men de vet hvor Sverige er? HVORFOR? Jeg føler meg glemt og bortgjemt på toppen... Føler at det er vår plikt å få spredd ut i litt info om Norge og hvor i verden vi befinner oss til denne uvitende byen!


Se: NORGE, ikke noe sverige...

 

Om vi hadde vært i et knøttlite land i Afrika da hadde jeg kanskje forstått det, men dette er London, 2 timer unna. Men de gir meg hvert fall en god latter! Jeg tror egentlig det bare er vi som har møtt en god del mindre smarte folk haha.

 


I'm in nutheaven

Har visst fått en ny 'dilla', kan man i det hele tatt si noe sånt? Man har jo dilla på noe, og det du da har dilla på, det må jo da være dillaen. Anyway, dere aner ikke hvor glad jeg ble da jeg fant dette i butikken.


1 kg paranøtter aka Brazilian nuts. Hører dere? 1 hel kg!! Jeg er så glad haha, tenk å finne glede i nøtter. Det er helt merkelig, men de her er så gode, de er liksom sprø samtdig som det er nøtter også har de en anelse kakao smak. Og de er STORE!


Orket ikke grave i posen etter den største, her har dere vel gjennomsnittsstr. Har funnet noen som er gigantiske! Eneste dumme er at man ikke kan spise så mye man vil av dem med tanke på innholdet, men jeg kunne spist hele kilosposen uten problemer hehe. Så nå skal jeg sette meg ned med en herlig tekopp og noen av disse herlighetene og håpe på at jeg blir bedre. Magen min gjør veldig vondt etter i går... Og ute er det sol og deilig, kjipt å sitte inne..

 

Liker du paranøtter?


Aldri mer melk, mamma jeg lover

Au au au. Magen dør. Jeg lover mamma, jeg skal kutte ut melk. Litt melkeprodukter fungerer, men når det blir ost, rømme, krem, kake, is. Det går ikke! Hadebra det å drikke en liter norsk skummetmelk om dagen. Overlykkelig over at jeg liker svart kaffe! Nå skal jeg prøve å sove og håpe å sove hele natten uten å våkne. Så nå har jeg lovet det til deg mamma, offentlig, så da blir det lettere å holde hehe.

Er du glad i melk?

God natt♥


Var din mandag like bra som min?

Det var pain å stå opp i dag, det var mandag, men det ble en bra mandag til tross for at snooze knappen ble trykket på litt for mange ganger, men skolen rakk vi som alltid, vi er jo flinke piker! Men dagen var bra, med en deilig morgenkaffe og solen i trynet. Lunsjen var også ute i solen, og den ellers altfor trege, unødvendig lange 3 timers spansken gikk til og med ganske fort. Og Energize gikk enga fortere, en liten rask økt. Føler jeg har fått mye ut av dagen samtdig som jeg ikke har gjort noe som helst. Og nå kan jeg slappe av med kamomille te'en min og egentlig abre sove til i morgen, for en deilig tanke. Kanskje jeg skal gjøre det? Om jeg sovner nå får jeg 11 timers søvn, fristende! Men jeg hater å sove med vått hår, og jeg bruker ikke hårføner, så må nok sitte her en stund...

Hvordan har din mandag vært?


Dagens plan mens solen skinner

Nettopp spist en god frokost mens jeg ser på mannfolka våre på ski. Vi MÅ vinne, altså, ikke lov å få noe annet enn gull, okei? Takk. Også har jeg en fin sosainnlevering til i morgen også. Hardt valg. Tror vi tar begge deler på en gang og jobber ekstra hardt når vi har tatt gull! Så dagens plan:

 

♥ Heie mannfolka våre frem til mål foran en pcskjerm i London samtdig som jeg skriver litt

♥ Skrive sosainnlevering ferdig

♥ Få tatt meg en liten joggetur, det er SOL ute.

 


Hadde det sett sånn ut utenfor døren her i London så hadde jeg tatt meg en skitur selv om jeg synes det er vanskelig. Litt sånn pingvin med ski på bena = Helle = wannabe Therese. Jadda!

Har vi en liten tro på han her? Helt ærlig så liker jeg han egentlig ikke. Han er så, jeg vet ikke hva jeg skal kalle det. Men virker som han er fra en annen planet iblant? Også er han så CAREFACE. Gaaaad. Men men, så lenge vi får gull så kan han godt være hva som helst.

 

EDIT: Nett-tv svikter meg.. jeg gråter

Fant også nettopp ut at det er fastelaven, kan noen lage boller til meg så jeg kan kose meg ekstra med vm? Som funker litt sånn nå og da, nrk er ikke så sammarbeidsvillige..

 

Hva er dine planer i dag?


Oxford street & Londons syke humor

Vi liker å busse rundt, viKanskje på tide å gå å sjekke seg og få litt antibiotika ?

 

Sadiyamor fant seg jakke og noe slikt, mens jeg bare hang på slep. Neida, jeg er på jakt etter en jakke jeg også, men jeg fant ingen. Og på vei hjem, tror dere ikke Oyster'n min streika eller? Fooooosh der forsvant det 400kr på 2 sek til noe jeg ikke ville ha en gang. Så nå meg jeg ringe min mor for å få neste dose penger litt tideligere enn 14. mars hvor jeg egentlig skulle fått det, søren og...

 

Oppfordrer dere alle til å gå å ta en helsesjekk etter den fine plakaten!


Da dro man til Oxford i kosy tøy
Med en deilig tjukk dunjakke, for vinteren er tilbake. OG ejg er kvalm.

 

Kos dere ♥


Sitter her med goosebumps takket være jentene våre! GRATULERER

Gratulerer Therese Johaug!

Nå klikket nett-teven, jeg KLIKKER! Der ja, tilbake. Jeg sitter her som en liten unge, med kaffekoppen i ene hånda og sjokoladen i den andre, norsk bamsegenser, tranen ved siden av meg og blir så gria at jeg kaster kaffen utover bordet. Hehe.. Ups. Er det mulig å bli så revet med? Har sittet her med gåsehud i sikkert et helt minutt nå! Fy søren så flinke jentene våre har vært, jeg er så stolt! Helt sjefer, Norge eier rett og slett. Og jeg er ikke i Norge og får sett dette i virkeligheten.. Ganske trist i grunn. Men dette er helt rått! Jeg lever meg så inn i ting, og når man hører masse jubel og alt, ja jeg er der, fysisk, psykisk, mentalt, jeg er DER, det er jeg som går på ski. Sånn føles det, jeg satt jo nesten her og gråt sammen med Therese da hun kom inn med norskeflagget. Wiiii. HeheSå ja, vi er i London, men vi går ikke helt glipp av hva som skjer borte i lille Norge! ♥

 Gratulerer Therese! Og Marit også da(!), jeg digger de to damene.

 

Har du fulgt med på vm?


Metros beste vits noen sinne! Skulle tro den var norsk

Jeg lo godt denne dagen.

 

Nå skal jeg mekke meg frokost mens jeg sitter å ser på vm! Hadde vært så gøy og vært hjemme i Noge og sett på jentene våre! Men akk nei.. Men vi har noe fint som heter nett-tv som sender vm'en direkte wiii! Lucky me! Så nå sitter jeg her og heier som en gal for meg selv! Før jeg snere i dag skal en shoppingtur til Oxford.

Kjente du deg igjen i vitsen?

 


What are words. If you really don't mean them. When you say them ~ sang

(Flaks med bilderedigeringen med skyggen under øyet som ser ut som en mascaraelv nedover kinnet, haha)

Folk er forsiktig med å bruke ordet 'hate', men elske og love slenger de rundt seg som det skulle vært ingen ting, Elske og hate er det motsatte av hverandre, like sterke ord begge to. Ikke missbruk noen av dem. Chris Medina viser virkelig hva det er å elske noen ♥


Café date

(da var laderen funnet, den lå bare der jeg forlot den, vanlig logikk er det ikke?)
Westfield, Londons beste kjøpesenter. Det har ALT, det er STORT, innendørs, varmt, kjekkaser og mange steder å drikke kaffe. Rett og slett et av favorittstedene mine i London. Storkoste meg med Drenusha, mitt eget godis og kaffe. Vi glemte tiden helt der vi satt, hehe. Ble middag kl rundt 10 i dag eller noe? jaja...

 

Jeg skal forresten lage en liten café/kaffetråd på bloggen min. Er på jakt etter den beste caféen med den beste kaffen og jeg vil dele min jakt med dere og samtidig har jeg bruk for det i markedsføringsoppgaven min hvor jeg har om Starbucks/kaffekjeder. Men tror allerede jeg fant favoritten min i dag jeg, og så klart hvor i verden var den fra? ITALIA. Say no more.

 

Håper dere har hatt en like strålende dag som meg med like mye solksinn som jeg har hatt!


Sett på The Cove med vertsmor, og nå hater jeg Japan..

The Cove handler om et sted i Japan, som liksom elsker delfiner og lever av deliner. Alt i byen handler om delfiner, og de har masse show hele tiden og bla bla. Jeg må ærlig inrømme at jeg har vært på et delfinshow (ikke i Japan thank god!!) og jeg har den verste samvittigheten for det ever. Jeg kommer hvert fall aldri til å dra på et igjen, kommer ikke på tale at jeg skal støtte den industrien. Jeg og vertsmoren er helt satt ut, dette var grusomt rett og slett. Japan og denne byen skal ha det til at de elsker delfiner og alt dreier seg om dem. Men drar du dit som turist får du vist et kart som sier hvor man ikke får lov å gå! Nettopp fordi man da avslører hva de egentlig driver meg. Og de gir langt f i delfinene, alt de tenker på er penger.

 

Jeg har alltid vært en stor delfinfan, dere aner ikke hvor mange forskjellige delfiner jeg har hjemme! Jeg har alltid syntes at delfiner er et av de peneste dyrene som finnes, ha alltid hatt lyst til å svømme med dem, men jeg skal hvert fall ALDRI svømme med noen i fangenskap, den skal være fri!

 

Måten de slakter disse dyrene på, piner dem(samme måte som blir brukt på ville store hvaler om dere har sett det.....), skjuler alt de gjør, lyver til andre land for å kunen fortsette med dette. Det er bare sykt. Jeg forstår at de må få lov å spise maten de er vant med. De ville kanskje sett rart på oss som spiser elg, men de ville aldri bedt oss kutte ut å spise dem. Men i det minste, drep dyrene du skal spise på en human måte så de dør med en gang og ikke lider da!Glad for at de ikke viser det verste i denne traileren, jeg ble rett og slett kvalm. Og denne hemmelige bukten der den grusome slaktingen foregår, vannet er ikke lenger fint å blått nei. Det er rødt, blodrødt, hele bukten er rød. Det ser ut som det er rent blod, noe man så klart bare kan se ovenfra i fly eller lignende, takk til disse personene som har klart å få dette frem til verdenen!

 

Har du sett The Cove?

Har du hørt om denne saken før?


Freaker ut for hver enste svarte bil jeg ser

Haha, jeg kan nesten ikke gjøre annet å le, men jeg er freaker helt ut. Og så klart skal det stå 3 svarte biler i gaten min rett utenfor huset mitt når jeg går hjem alene! Men passet på å rekke skole, trening og alt og være hjemme lenge FØR 4pm. Heldigvis var "mamma" hjemme så jeg fortalte henne om alt som skjedde i går, så om han faktisk kommer og i tillegg banker på så får han med henne å gjøre, hoho. Ikke nok med dette, på treningen i dag så drev visst mobilen min å levde sitt eget liv, og den rignte han stygge mannen !! Med det engelske nr ofc, eneste grunn til at jeg har det engelske nr er for å bli kvitt folk. Det er en av grunnene til at jeg ikke bruker det simkortet mer, haha. Men mobilen min vil visst bare gjøre alt verre for meg....

 

Så nå sitter jeg og koser meg med digg for å roe meg ned.


Cottage cheese med bringebær aka smakersomriskrem! Men er visst bedre med sånn skyr/kesam-sak men dette er London, her må man letet i butikker for å finne det man vil ha! Og mørk sjokolade pluss paranøtter. Jeg kunne levd på paranøtter, helt sant. Skikkelig avhengi for tiden.... Klarer liksom ikke helt å spise godteri når jeg har trent, men hadde det vært en dag uten trening hadde det vært vanskligere å stå i mot hehe. Nei vent, mørk sjokolade er jo godteri, men den er mørk da. Faktisk har jeg en greie for det nå for tiden også, bedre enn vanlig melkesjokolade skal jeg si dere!

 

Nå skal jeg bare fortsette å gjemme meg og gjøre markedsføring innlevering! Btw, ja, laderen til speilrefleksen er borte for tiden.. Møkk lei stygge cam.

 

Har dere hatt en stalker noen gang?


Come on baby turn the lights off


Flau.no

 


Middag all by myself og stalket av en ekkel mann

Jeg sitter her, helt alene i kulden og spiser middag med meg selv. Ok, ikke helt alene da, pc'en er jo med meg! Vertsmoren vår skulle ut i dag og har satt frem mat til oss som vi bare kunen varme, kos. Og faren er i Sri Lanka på noe golf og cricket-vet-ikke-hvordan-jeg-skriver-det. Egentlig er sånne dager som dette bare deilig, spille så høy musikk som jeg vil, spille piano uten at noen hører meg, ligge rett ut på stuegulvet med pc'n min om jeg føler for det. DEILIG hehe. Men nå meg jeg stappe i meg maten, for jeg FRYSER.


Takk for god og varm bamsegenser mamma ♥

 

Ikke nok med dette, jeg ble stalket av en ekkel gammel mann i dag (han kunen vært faren min!) som fulgte etter meg over alt og bablet, han fulgte etter meg inn i matbutikken! Til og med helt til huset mitt, så sier han at han bor et helt annet f*ckings sted! Og han skal visst stå utenfor huset itt i morgen kl 4pm med en svart bil for å hente meg for vi skal visst på date. Hell yeah, jeg er kanskje blond, og har mine moments, men jeg er ikke dum! Hva vil du din ekle gamle gris? Jeg tør ikke gå ut eller være i nærheten av huset i morgen hvert fall.... Og jeg hadde ikke en gang noen her hjemme å fortelle alt dette til.. Skulle ønske familien hadde en katt eller noe haha.

 

Noen gang blitt stalket?


Noen ganger har visst kroppen bare en bigtime shutdown

Akkurat som overskriften sier, noen ganger bare slår hele kroppen seg av, jeg har nå erfart dette. For første gang i mitt liv har jeg sovet 32 tmer, eller 30, jeg sto opp (ble vekket) i nesten 2 timer for å få i meg middag. Jeg aner ikke hva som skjedde. Jeg la meg tidelig på søndagen for å være klar for mandagen, så frem til å se igjen de andre og starte livet igjen etter ferien, men neida. Alarmen ringte, og hele kroppen var død, og hodepinen var stor. Samtidig som jeg hadde frosset hele natten samtidig som jeg hadde kokt i hjel og hatt de sykeste drømmer ever! Har nok kanskje hatt en smule feber? haha... Så å stå opp gikk bare ikke. Så jeg sov hele dagen, var oppe nesten 2 timer for middag og la meg igjen rett etterpå og sov til kl 0700am i dag for å dra på skolen.

 

En ting er sikkert, noe MÅ ha vært galt! Jeg har ALDRI sovet så mye før i hele mitt liv! Rekorden min har liksom vært på 14 timer, pang så ble det 32. Jeg slutter aldri å overraske meg selv altså.

 

Derimot var det utrolig deilig å være tilbake til skole og trening igjen i dag! Eller skolen var så som så, hadde heldags engelskprøve, gikk vel helt ok. Treninga derimot var megadigg selv om jeg hadde lyst til å gi opp midt i, men kunne jo så klart ikke gjøre det! Og glad jeg ikke gjorde, for nå føler jeg at alt er helt herlig rett og slett. Og kan sette meg ned med pc'n og musikken min, velfortjent, etter en deilig varm dusj. Og mens jeg sitter her og slapper av har jeg bare et eneste savn fra Norge. Nemlig min beste venn:


Kaffemaskinen min ♥ JEG TRENGER EN KAFFE NÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅ

Hehe klikker....

 

Har du noen gang hatt en shutdown?


hits

Juli 2010

Say hello to goodbye

//weheartit// ~ Shontelle

Har du markedsføring?

Nå sitter jeg her og koser meg med te og markedsføring (etter en kort skoledag, slitsom trening, en deilig dusj og en enda bedre middag), kjempegøy altså. Har prøve i morgen fra kap. 3-7 ! ...

Jeg skal visst til York i helgen

Lørdag, TIDELIG drar vi på klassetur til York! Skal bli digg å sove 6 timer på buss vet jeg... Har vært der før og det er kjempefint der, hvert fall de stedene jeg var den gangen! //Random pics ...

Brannalarmen på colleget liker å bråke

HVOR mange ganger har brannalarmen gått i løpet av de 7mnd eller hva det er vi har vært her? Den gikk faktisk for ca 1 uke siden bare, hvor vi lå ute og solte oss, og alle var helt careface, ingen ...

Love happens

Japp, it's true, love do happen. En dag, rett ut av det blå, plutselig skjer det bare, eller kanskje ikke for de som ikke tror på kjærlighet ved første blikk? Men uansett, man vet aldri når kjærlig...

Jeg må få lov å skryte

engelsk pc, i know.... fikser det senere, ma bare vise til hele verden hihi. Mamma er du der ute? Na blir du stolt av meg, jeg lover! Jeg elsker sosa

Jeg møtte Justin Bieber på joggeturen min

Tok meg en joggetur i solen på litt mer enn 3 kvarter, skulle egentlig gjøre det i dag tidelig før frokost, men jeg kom meg aldri ut av sengen hehe. Det var så kaldt! Kanskje jeg burde tatt turen d...

London's yearly boat race Cambridge ~ Oxford

London har en tradisjon når det gjelder et visst boat-race. VI snakker roing, Oxford vs Campridge. Londons to mest populære universities. Trafisjonen har pågått i rundt 150 år, men nå lenger er det...

En jentegjeng på Pizza Hut med et bursdagsbarn

Btw, har et veldig veldig viktig innlegg i arkviet jeg ikke får postet før jeg har en video fra en annen, tilgi meg roomie♥ Anyway, nå har Florentina fyllt hele 18 år, Gratulerer så mye med d...

Sjokolade + Johnny Depp at the same time, kan ikke bli bedre

Når en film handler om sjokolade, og at på til er Johnny Depp med i den, kan det bli noe bedre da? NEI. Altså, sjokolade, det beste man kan putte i munnen, etter kaffe da så klart, men helst de 2 t...

Vil du ha verdens beste morgentreningssted-tips fra London?

Covent Garden, og dette er grunnen: Kom ut av tuben og så det skiltet, "193 trinn er da INGEN TING!", sa jeg til meg og startet turen opp i høye heler. Jeg tok feil gitt, auch. Tenk å gå opp der ...

En svane-vask ~ foto

Japp, sommeren er her♥ Hva synes du?

God morgen lille verden

I dag har vi kjempekort dag med litt norsk, trening, så litt matshopping. Fuglene synger og solen er på vei opp, loveable♥

Vet du hva temperaturen var i London i dag?

Sommeren er kommet, no kidding! Eller en norsk sommer, for altså, det er jo ikke 30 grader som en ordentlig sommer skal være, men så bra som Norge kan klare å komme med, sånn er det i London by nå!...

Perfect outfit for en fotograf som moi

Fordi jeg glemmer kameraet hele tiden mehehe. Takk Thailand for at dere tenker på oss surrehuer♥

Pudding

Denne dagen har vært hard, tung og sliten. Skjønner ikke hva som har skjedd, altså jeg var helt pudding i går kveld og la meg kvart på 10!! KVART PÅ 10. Det er sykt, og jeg sto opp kvart over 7, de...

Vil du vite hva den beste underholdningen du kan få i London er?

Det er ganske så billig og veldig enkelt å få til. Nemlig, THE TUBE. Jeg tuller ikke, det er det morsomste stedet i hele London. Jeg lover deg at der møter du absolutt alle type mennesker og kan op...

Er det blogg.no som er på trynnet eller blogglisten.no?

Ok, enten har blogg.no problemer emd å holde styr på statistikken på bloggene sine, ellers så er det blogglisten.no som har. Den 19. mars 2011 sa blogg.no sin statistikk at jeg hadde 174 lesere (a...

I don't want an ending ~ Sam Tsui

Kjære Sam Tsui, hvordan har det seg at du alltid synger ut mine tanker? Vil du gifte deg med meg?? Vær så snill, du får ikke lov å si nei! Because Idon't want an ending....

En ny ring

New Look// Jeg mistet den ene ringen min på fredag (jeg vil gråte! stygge butikk som ikke hadde den i en mindre str. men det var den siste de hadde og jeg måtte ha den! hehe) så synes jeg fortje...

En søndagsmorgen og noe jeg vil ha

Da har jeg kommet meg ut av dusjen etter en morgenjoggetur, har funnet et rute som funker ganske greit nå, på tide hehe. Men hva er det med folk på søndager? Jeg har ALDRI sett så mange rare folk p...

Dette er hvorfor jeg er en dyrevennlig blogger!

Jeg er en av de mange dyrevennlige bloggerne her i landet om du ikke har lagt merke til det. Det vi prøver å få spredd mest er vel egentlig mest hvordan man kan unngå å bruke produkter som er teste...

Gjessene er tilbake ~ foto

What do you think? Har gjessene kommet tilbake dit du bor?

Jeg starter denne solskinnsdagen med

Litt sterk kaffe før jeg tar meg en joggetur i solen♥ Så skal jeg på cafér for å bedømme dem og dele dem med dere♥

Vet du hva Nandos er? Jeg vet hvert fall at det er DIGG

Vi valgte Nandos på Ealing Common, rett ved siden av tube station'en, herlig når man ikke er i humør til å gå milevis! Dette er en Portugisisk kjede, den på Ealing Common er da den første som ble l...

Da stakk en gjeng søtiser til Nandooooos

Nå blir det lumpemat!♥ Adiós Hva skal du i kveld?

Sometimes when it's raining, I pretend that...

Sometimes when it's raining, I pretend that I am an umbrella. I just hold out my arms and run up to people who are getting wet, it's the best exercise you can get i London actually. At the same ...

Competitive analysis, someone, help me?

Vi snakker verdens største markedsføringsoppgave! Vi har tideligere gjort flere analysis, PEST, SWOT, product development, marketshare, revenues and so on. Nå skal alt settes sammen pluss ditt og d...

A typical day at Hammersmith College

Fikk et spørsmål om jeg kan skrive litt mer om selve skolen/skolehverdagen her borte og så klart kan jeg det! Var så heldig at jeg hadde noen bilder på pc'n så jeg kan faktisk slenge ut et lite inn...

Ny header, londonsk denne gangen

På tide med en londonsk header. Liker å kalle ting for londonsk, det henger faktisk plakater rundt som sier at vi som bor i london er "londonere", så da er vel ting også londonske. Make sense?

Gårsdagens flause fikk meg til å innse noe folk har prøvd å fortelle meg før

Denne ene maskinen, monsteret på Energize hvor man kan trene sikkert alt mulig rart på alle mulig måter. Jeg måtte bytte metallgreia som var på den fordi jeg skulle ha taugreia. Jeg rakk ikke opp! ...

The Great Wall Of My Life! Eller China bare..

God natt verden, nå skal jeg dra på ferie til Kina og ta en tur på muren. Må jo virkelig studere den når jeg skal skrive 1500 ord om den og historien bak den, kanskje litt på siden og forran også. ...

Enten fungerer dette ellers blir det ha det bra piercing

I dag turet jeg til Ouch, piercing&tattoo, sjappa igjen, legg merke til IGJEN. Nå klarer jeg bare ikke mer smerte. Eller største problemet er at jeg ikke får sove i den stillingen jeg vil å da kan ...

I think I'm in love

Jeg gikk ute for meg selv, egentlig litt trist og lei. Selv om solen skinte og fuglene sang var det ikke så mange som fikk se et smil fra meg den dagen. Så kom det en gutt syklende mot meg, helt i ...

Londons tydligste vårtegn ~ bilder

De er over alt♥ Humle, helt klart første og sikreste vårtegn♥ Kjærestepar♥ Farger♥ Gjessene er tilbake♥ Dunungene er kommet, trenger jeg å si noe mer?♥ Sto...

En vakker vårdag å være tuist i London på~ bilder

Det er lørdag, jeg skulle egentlig stå opp 0930, ta meg en joggetur før jeg satte med ned med en deilig frokost og en god kopp norsk kaffe laget på presskanne. For så å gå ut å møte Drenusha kl 110...

Jeg tok visst en piercing her i London -> kroppen frastøter seg den?

Det var en dag i oktober, en dag jeg var forberedt på smerte. Jeg hadde nemlig gått og mannet meg opp for å ta hepatit B vaksinen, ved å få en fæl sprøyte. Jeg har sprøytefobi.. Så siden jeg var så...

Gratulerer med dagen pappaen min, I will love you forever

I miss you, if I only had one wish♥

Jeg skal få tattovering ! + Et par spørsmål til dere som har

Da er det bekreftet, jeg skal få tattovering. Herre min hatt så glad jeg er! Jeg vil gråte, tusen takk mamman min! Nå har jeg virkelig en ting jeg gelder meg til å komme hjem til Norge for, nemlig ...

Har jeg fått min første hater? HAPPYFACE wii

Ok, når dere leser ordet 'hater' i dette innlegg, for all del si det på engelsk for det er det jeg gjør inni hodet mitt. Det har jo vært så mye snakk om sånn 'bloggvettregler' i det siste og vært m...

Londonere lider av mangel på basic kunnskap

Det er helt utrolig hva Londonere tror om oss, dere aner ikke hvor mye latter de har gitt meg. First off all må vi jo alltid forklare hvor Norge ligger. Next to Sweeden, DA vet de hvor i verden ...

I'm in nutheaven

Har visst fått en ny 'dilla', kan man i det hele tatt si noe sånt? Man har jo dilla på noe, og det du da har dilla på, det må jo da være dillaen. Anyway, dere aner ikke hvor glad jeg ble da jeg fan...

Aldri mer melk, mamma jeg lover

Au au au. Magen dør. Jeg lover mamma, jeg skal kutte ut melk. Litt melkeprodukter fungerer, men når det blir ost, rømme, krem, kake, is. Det går ikke! Hadebra det å drikke en liter norsk skummetmel...

Var din mandag like bra som min?

Det var pain å stå opp i dag, det var mandag, men det ble en bra mandag til tross for at snooze knappen ble trykket på litt for mange ganger, men skolen rakk vi som alltid, vi er jo flinke piker! M...

Dagens plan mens solen skinner

Nettopp spist en god frokost mens jeg ser på mannfolka våre på ski. Vi MÅ vinne, altså, ikke lov å få noe annet enn gull, okei? Takk. Også har jeg en fin sosainnlevering til i morgen også. Hardt va...

Oxford street & Londons syke humor

Vi liker å busse rundt, vi Kanskje på tide å gå å sjekke seg og få litt antibiotika ? Sadiyamor fant seg jakke og noe slikt, mens jeg bare hang på slep. Neida, jeg er på jakt etter en jakke jeg...

Da dro man til Oxford i kosy tøy

Med en deilig tjukk dunjakke, for vinteren er tilbake. OG ejg er kvalm. Kos dere♥

Sitter her med goosebumps takket være jentene våre! GRATULERER

Gratulerer Therese Johaug! Nå klikket nett-teven, jeg KLIKKER! Der ja, tilbake. Jeg sitter her som en liten unge, med kaffekoppen i ene hånda og sjokoladen i den andre, norsk bamsegenser, tranen v...

Metros beste vits noen sinne! Skulle tro den var norsk

Jeg lo godt denne dagen. Nå skal jeg mekke meg frokost mens jeg sitter å ser på vm! Hadde vært så gøy og vært hjemme i Noge og sett på jentene våre! Men akk nei.. Men vi har noe fint som heter n...

What are words. If you really don't mean them. When you say them ~ sang

(Flaks med bilderedigeringen med skyggen under øyet som ser ut som en mascaraelv nedover kinnet, haha) Folk er forsiktig med å bruke ordet 'hate', men elske og love slenger de rundt seg som det sk...

Café date

(da var laderen funnet, den lå bare der jeg forlot den, vanlig logikk er det ikke?) Westfield, Londons beste kjøpesenter. Det har ALT, det er STORT, innendørs, varmt, kjekkaser og mange steder å d...

Sett på The Cove med vertsmor, og nå hater jeg Japan..

The Cove handler om et sted i Japan, som liksom elsker delfiner og lever av deliner. Alt i byen handler om delfiner, og de har masse show hele tiden og bla bla. Jeg må ærlig inrømme at jeg har vært...

Freaker ut for hver enste svarte bil jeg ser

Haha, jeg kan nesten ikke gjøre annet å le, men jeg er freaker helt ut. Og så klart skal det stå 3 svarte biler i gaten min rett utenfor huset mitt når jeg går hjem alene! Men passet på å rekke sko...

Come on baby turn the lights off

Flau.no

Middag all by myself og stalket av en ekkel mann

Jeg sitter her, helt alene i kulden og spiser middag med meg selv. Ok, ikke helt alene da, pc'en er jo med meg! Vertsmoren vår skulle ut i dag og har satt frem mat til oss som vi bare kunen varme, ...

Noen ganger har visst kroppen bare en bigtime shutdown

Akkurat som overskriften sier, noen ganger bare slår hele kroppen seg av, jeg har nå erfart dette. For første gang i mitt liv har jeg sovet 32 tmer, eller 30, jeg sto opp (ble vekket) i nesten 2 ti...
Helle i London

Helle i London

17, Oslo

Helle er navnet jeg har fått ropt etter meg i snart 17 år. Jeg er den jenta som er her og der og ikke vet hvor hun har vært etterpå. Spontanshopping er tingen, sammen med kaffen min. The thing er at jeg går 2.vgs i London på Ealing, Hammersmith And West London College, så da kan dere jo gjette hva denne bloggen handler om! Btw, jeg er også en jente som alltid kommenterer tilbake, bortsett fra når du spør om det... Reklame er jeg heller ikke så glad i, jeg pleier å lage mat når det dukker opp på teven hvert fall. Kontakt: londonlife@hotmail.no

Free advertising