april 2011 (Helle-Norsk jente i London)

Dere så det på tv'en, jeg så det i virkeligheten ~ The Royal Wedding

Helt ærlig så kunne jeg ikke brydd meg mindre... Jeg er en av de menneskene som ikke vet hvem av prinsene og prinsessene i Norge som er ingiftet and so on. For meg er de bare noen folk på mynter, et symbol, bare en show off for landet. MEN, når dette er så stort i London som det er så måtte jeg nesten få det med meg! Altså folk camper utenfor dager før bryllupet, folk reiser fra Australia bare for å se det! Verden over sitter folk og følger med på tv, så skal jeg som BOR i London ikke få det med meg? Nei fungerer ikke sånn for meg, jeg har 2 uker igjen i London, jeg vil få med meg de britiske begivenhetene. Så Elias og jeg sto opp tidelig og turet inn til sentrum sånn halvveis på måfå. 

 

Se så mye folk, og dette var bare forran en av storskjeremene som var plassert over alt i London!


Jada, fikk med oss ja'et. 


En mann på skjermen som gjemmer seg bak fontenen hehe


Dekknavn for dyr mat! haha

På turen vår fikk vi så klart med oss mange av Londons kjente og fine bygninger også! 

Selv om de som så på tv fikk med seg mer så synes jeg vrikelig det var verdt å dra inn til sentrum. Bare for å få med seg stemningen og alle menneskene. KAOS, byen var full! Og må jo nevne kjolen til Kate da, den var absolutely gorgeous!! ♥

 

Fikk du med deg bryllupet?


Park Royal aka lekeplassen vår i London

Hva heter deres lekeplass hihi?


How am I supposed to move on, without something new to move on to ?


Thailand 2010/2011
Pure drinkable happiness

Først hadde jeg 1Så fikk jeg 2

 

Nå skal jeg jobbe. 

Jeg elsker livet

Og kaffe da

Svart kaffe

Null melk

Null sukker

 

Liker du kaffe?


VERDENS UNDERGANG!! LIVET MITT TOK NETTOPP SLUTT

Jeg dro fra alle leppoene mine hjemme.... F -> M -> L !!!

 

 

Cry baby cry... Now i have to build a bridge in my room.. Poor roomie, sadly she will now drown.


Beastly ~ film

 Her har dere en typisk jente, romantisk klissje film som jeg liker å kalle det. Faktisk mener jeg dette er en klissje film som kunne fungert for gutter også. Jeg har aldri vært noe særlig fan av sånne romantiske filmer hvor alt er så fint og flott og alle lever så lykkelig, så skjer det litt drama men så finner man sammen igjen og blææh. Kanskje fordi jeg er sjalu og skulle ønske det var meg? Hehe, men det sier vi ikke til noen. Jeg er mer glad i action filmer hvor det skjer litt, atlså, bare skyt de som irriterer deg! 

 

Uansett, som de fleste sikkert har fått med seg(?) så er det da filmens kjekkas, som tror alt handler om utseende og at det er veien til suksess her i verden, som blir forvandlet. Litt fairytale magic kanskje, men han blir nå hvert fall the beast. Stygg.no Men så har man alltid den søte jenta som er i alle filmer som ser det indre. Men nå skal jeg ikke fortelle mer selv om man egentlig skjønner hele filmen bare av å se traileren. 

 

Men ja, selv jeg likte denne filmen. Har aldri vært så kjæresyk før jeg... Må egentlig ikke se sånne filmer, MAN HAR IKKE GODT AV DET! Heh. Men et par timer i uken hvor man kan drømme seg bort skader vel sikkert ikke.. Så for å ende dette før jeg babler mer vil jeg avslutte med å si at dette var en utrolig søt film både på kjærestefronten, familiefronten og livsfronten. For kanskje kjekkasen har noe i alt han sier i begynnelsen? Får man mer ved å være pen? Jeg må nesten si ja... Jeg har hvert fall følelsen av det i blant. 

 

Har du sett beastly?

Hva synes du om den?

Tror du utseende gjør at man kan komme 'lenger' her i verden?

Sanger som okkuperer hjernen min

 

 

 

 

Hvilke sanger har du dilla på for tiden?


Har du WeHeartit bruker? jeg vil followe'

Jeg har hvert fall det, men jeg trenger flere å followe' men er så slitsomt å lete etter noen man liker. Så hadde vært ganske kos om du la igjen brukern din på weheartit! 

 


Min 9. flytur i 2011, og fremdeles like morsomt faktisk

Dette var mn 9. lytur hittil i 2011 og vi er bare i April... Hehe, og enda fler skal det bli! Unnskyld jordkloden vår, men jeg forurenser ikke på noen annen måte, jeg lover! 

 

Så dagen startet jo med å gå gjennom securitychecken, og jeg pep ikke! Herregud så glad jeg ble, jeg pleier alltid å pipe og bli både kropsvisitert og sjekket med den andre tingen og jadda, jeg ser visst skummel ut... Så var det bare å ta seg en digg frokost på Gardermoen til en ikke så digg pris.. Norge er dyrt. 

Også hadde vi selve flyturen, UTEN internett, hva er det for noe tull? Hadde gledet meg til å blogge på flyet... Jaja, da leste jeg heller ut 2 blader og holdt på å dø av latter. Jeg visste rett og slett ikke hvor jeg skulle gjøre av meg, jeg hadde det rareste paret ved siden av meg ever. Altså HVORFOR havner jeg alltid på et fly fullt av freaks, og enda verre, de sitter ved siden av meg... Btw, hele Team Noway(?) skulle til New York... Ikke misunnelig i det hele tatt, teite folk. 

 

Så ankom jeg London, og passsjekkgreia og alt gikk fint, for en gangs skyld fikk jeg ikke spørsmål om jeg reiste alene, jeg tror jeg har begynt å se voksen ut hoho. Også forter jeg meg for å finne toget for å komme meg inn til London, og jeg ville IKKE på express tog, det koster unødvendig mye og går ikke så mye fortere, men neida.. Tror dere ikke jeg klarte å havne på express tog allikevel? Også får jeg spørsmål fra en random på toget som spør om vi er på first class, ehm jeg håper da ikke det? Svarte jeg haha, jeg har så peiling på alt jeg gjør!

 

Og så, toppen av kaken. På bussen(orket ikke tuben) så jeg en ROSA HUND. 

 

Takk for meg nå skal jeg ikke skrive mer her.. Bortsett fra at jeg mistet noe på Gardermoen denne gangne også, nemlig collegegenseren min, jeg var glad i den... buhuuu...

 

Pleier du å ha morsomme flyreiser?

Bæck in London, my second home

Da har jeg kommet meg inn på rommet etter en god middag Har vært hjemmom en liten tur før i dag, men løp ut igjen med en gang for å nyte solen hehe og en liten date. Så kommer en liten filmanbefaling litt senere også, men jeg har desverre ikke tid til å blogge noe mer nå! For jeg ble minnet på at jeg har en stor engelskprøve i morgen, og klokken er allerede 2309.... Så ja, slenger med et sinsykt deilig cambilde for å vise at det er sommer her. JEG frk. dunjakke gikk i bare kjole, UTEN tynn jakke. 

 

Skal fortelle om min 9. flytur hittill i år, og altså. Jeg har ALDRI en kjedelig  flytur jeg, og jeg klarer alltid å miste noe, men dere skal få høre i morgen. God natt søte små der ute som legger seg nå mens jeg leser engelsk♥Back to british!


Kjøkkenet meheheheehe.

 

Hadebra Norge ♥

 

Ønsk meg en god flytur MED internett!!


4,5,6 ? mangeretters familiemiddag hvert fall!

Familiemiddagen i går var kjempekos! Og som alltid var det god mat å få! Altså, det er alltid noe nytt for meg å prøve ut, nytt kjøtt, krydder, smaker and so on. Fikk kost litt med misntemann før han la seg også, og lekt med nest minstemann. Tiden har gått så utrolig fort og gutta har blitt så store! Jeg blir faktisk babysyk til tross for at jeg har blitt skremt fra å få barn etter tiden min i London! Også må vi ikke glemme lille Capo da, en liten chihuahua, han er så farlig altså! Må si jeg følte meg veldig voksen i går også da, siden jeg var den eneste fra vår lille bit av familien som var på middagen haha. 

 

Første rett besto av hjerteskjell og en type skjell til som finnes i middelhavet samt var det små krepsehaler? Hitill i mitt liv har jeg likt alt av sjømat og lurer på når det skal komme noe som jeg faktisk ikke liker. Så var jo veldig spent siden jeg ikke har vært borti skjellmat før. Men dette var megadigg! Skjellene var i en rød saus med masse digg i. Neste rett var så klart påskelam nam nam. Med en god soppsaus med 2 forskjellig type sopper i, og så klart grønnsaker, bifftomat nam! 

 

Så var det ost og kjeks, hadde liksom bestemt meg for å huske navnet på disse ostene, men desverre.. Men jeg er sær, altså man skal ikke spise mugg.. Men jeg smaker alltid når det er ny mat, uansett hva! Men holdt meg til den vanlig kremde osten med hvitløk (og urter?) jeg! 

 

Så var det kake og is nam nam!

 

And then godis!


Har du smagt Labans påskeseigmenn med ski på bena? Haha kunne ikke annet enn å le av dem jeg... Men sorry, sure skrikerunger er fremdeles favoritten, ettrfulgt av fruktige seigdamer!

 

Liker du hjerteskjell eller andre skjell?


Visste du at tatoveringer er ganske nasty før de er grodd?

Nå har det gått 2 dager siden jeg fikk tatoveringen, og det er nå jeg begynner å merke at det egentlig er et åpent sår som må gro. Et sår med svartfarge, det er egentlig ganske rart. Jeg har vel aldri sett for meg at tatoveringer er sår, at de bruker lang tid på gro. Jeg har liksom sett for meg at det gjør vondt der og da når du tar den, også må det på en måte bare tørke også finito haha. Selv om jeg har hørt om alt skorpesnakk som man ikke må pelle på... Og i dag da jeg våknet, og begynte å gjøre meg klar for litt trening på Condis (stovner!! Tror dere ikke Lørenskog og Triaden var stengt i dag eller? Klikker...) så jeg hvor mye tatoveringen hadde begynt å væske og være skikkelig nasty rett og slett. Det har også begynt å komme skorpe, og det frister så mye å pelle!! 

Uansett hvor mye jeg vil pelle så kan jeg ikke.. Men hvor skittent er det ikke på treningsstudioer? Og ikke får jeg ha sol på det, takk til bandasjer og teip sier jeg da! Vi har en boks som inneholder halve sykehuset, ganske greit. Så tatoveringen ble pakket inn og jeg løp av gårde. Fikk faktisk spørsmål fra en fyr på Condis om jeg hadde skadet meg, haha han trodde vel jeg var en selvskader eller noe...

 
Det er rett og slett så ekkelt at dere skal få slippe å få fargebilde. Sårgørr blandet med blod og svart blekk forklarer det vel greit. Kan ikke få sagt det nok hvor lenge jeg gleder meg til den er ferdig grodd og hvordan "svart/gråfargene" er da! ♥

 

Håper dere har hatt en fin påskeferie alle sammen, i morgen drar jeg tilbake til London ♥


Familiemiddag


Nå må jeg løpe, hadebra!

 

Skal du i familiemiddag i dag?
En herlig påskefrokost i solen jeg føler for å dele

Når bestemte alle seg for å ha morgentrening på Condis? Jeg var der bare 1 time etter at de åpnet, trodde det skulle være litt færre folk.. Ikke gikk treningen så bra heller, alt jeg har å si er AUUU armen min. Jeg føler meg helt mørbanket, hele underarmen er øm og rar. Tatoveringen har allerede begynt å kvitte seg med overflødig blekk, og huden "sprekkerish". Så den salven jeg har er min beste venn! Og jeg selvfølgelig dunket jeg både manualer og apparater i tatoveringen, gjorde det ikke akkurat bedre hahaha! 

 

Min grønne omelett hvor jeg i dag skjulte grønnfargen:


1 egg + 2 hvitter (vanligvis 1 men nå hadde vi bittesmå egg, bortsettt fra det første hele egget jeg tok... Kan ikke alle                                          høner ha like store egg?)

1 tomat

1 sjalottløk (gråter ikke så mye av den, også kan man bruke en hel og slipper å kaste/spare... desutten er den                                          bedre synes jeg)

Litt løvtynn kalkunfilet med spanske urter

Litt ost

4 frosne spinatklumper jeg tinte 

 

Vanligvis blander jeg alt dette sammen i en bolle før jeg putter det i stekepannen, og da blir omeletten helt grønn. Men i dag ville jeg ha gul, påske jo! Så tok i spinaten i pannen så den ble pakket inn hihi. Jeg synes heller ikke denne krever noe form for krydder ettersom det er mye smak fra den kalkunpålegget. Også hadde jeg litt frisk, kald salat ved siden av da så klart. Og ikke glem kaffen og vannet, helst melk men kan ikke drikke det lenger uansett hvor godt det er..

 
Også må man så klart ha noe å lese på mens man spiser på terassen ute i solen, og Donald slår ALDRI feil, spesielt ikke når det er påskenummeret! 

 

Jeg har hatt denne påskefrokosten nesten hele ferien faktisk jeg haha, men med forskjellig innhold. Det er jo så godt å enkelt. Men i dag ble det litt mye, jeg er stappa. Jeg som håpet på å orke sjokolade hehe....

 

Hva hadde du til frokost i dag?


Da var tatoveringen på plass!Litt fakta for de som lurer:

 

♦ Oslo Ink

♦ Vi snakket vel, tegnet og ble enige i ca en halvtimeish

♦ Selve tatoveringen tok 1 time

♦ 1500kr (de tar timesbetalt)

♦ Først tegnet han med rød og blå penn

♦ 3 forskjellige svart(grå)farger + hvit

♦ Den skal bli mye lysere (en ukes tid ++ sa han jeg måtte vente..)

♦ I de neste 20 dagene må jeg vaske den 2-3 ganger daglig og den lufttørke + et TYNT lag med en tattookrem

♦ I de neste 14 dagene må jeg unngå sol og solarium og bading, men dusjing er lov mehehe

♦ Lokalet var veldig fint, åpent, pent og rent

♦ Han som jobbet med meg var fra Serbia og veldig flink og lett og snakke med!

 

Mine tanker:

♦ Det gjorde mindre vondt enn jeg trodde det skulle

♦ På en smerteskala fra 1-10 vil jeg si 7-8 ish. (Jeg eier ikke smerteterskel vel og merke, jeg får jo vondt og blåmerker av ingen ting!....) 

♦ Jeg var dritnervøs for det første "stikket" og at jeg skulle trekke til meg armen

♦ Det å tatovere over der han allerede hadde tatovert var det vondeste! Da han begynte på skyggen til dråpen på slutten syntes jeg faktisk det var deilig!! hehe

♦ Noen steder gjorde det mer vondt enn andre

♦ Det blødde en del... heh

♦ Han brukte en "pinglemaskin" på meg, takk og lov! Den lagde mindre lyd og var mer skånsom, sikkert den de bruker for håndledd, ankler etc. 

♦ Innimellom gjorde det så vondt at jeg angret at jeg hadde startet, men kan jo ikke bare ha en halv tatovering! 

♦ Hele håndleddet er ganske så hovent nå 5 timer senere

♦ Jeg dro på trening rett etterpå, så null problem der hvert fall. 1 time etter at den var tatt så synes ikke jeg det gjorde mer vondt hvert fall

♦ Og ja, denne tatoveringen har stor betydning for meg og det er mye i den. Om ting som har skjedd privat. 

 

Tusen tusen takk mamma min! ♥

 

Har du tatovering?

 

 EDIT: Jeg er 17 år (07.09.93), Oslo Ink gir tilatelse om du har med foresatt(e). 


I'm lost in myself


Jeg forvirrer meg selv mer og mer. Ting jeg vil, men ikke gjør, ting jeg bør gjøre som jeg heller ikke gjør. Ting jeg må manne meg opp til, men som jeg ikke klarer. En vakker dag skal jeg lære meg å konfrontere folk om det jeg vil, si nei, og rett og slett be noen dra dit peppern gror!

 

Morgendagens plan: 

 

♦ 0900 Løpetur og null condis... stygge helligdager.

♦ 1110 Date med Nana nydelig, sushi og kaffe

♦ 1500 Tatovering, oslo ink

♦ 1800 Condis? 

♦ - 0000 Skryte og løpe rundt og vise frem tatovering / sitte hjemme i smerte og halvveis død og trøstespise is.

 

Hva skal du på vår lange fredag?


Chillin' under the cocnut tree

I natt hadde jeg verdens beste drøm and if dreams really do come true, then i'm the luckiest girl in the world! Altså det er bare å ligge å tenke på en bestemt ting skikkelig hardt rett før du sovner, så drømmer du om det og det er så herlig. For i drømmen var det null krangel, null kleinhet, null plagsome folk, null forstyrrelser, null pengemangel, null whatsoever! Også var det sommer og varmt i tillegg da så klart, finnes ikke regn og snø i mine drømmer hihi! Nå skal jeg på condis og drømme enda mer på frk. elipse og slite ut mine stakkars muskler, lurer på hvem av dem som skal få merke det i dag... 

 

Ha en fin skjærtorsdag som jeg heller vil kalle en tidelig sommerdag ♥


Hva har skjedd i det siste?

Hehe, for en flink blogger jeg er da! Altså grunnen er rett og slett at speilrefleksen ikke har vært med meg, og når den har vært med emg har den ikke vært i nærheten av pc'en min så jeg har fått kunne lagt inn bildene, og jeg er rett og slett for lat når jeg ligger godt plantet i sofaen til å gå opp i 2. etage å hente den... Men jeg skal skjerpe meg nå, har faktisk savnet å blogge. Tenk å savne å skrive masse bs om mitt eget liv og legge det ut på nettet sammen med kleine bilder haha jeg ler av meg selv... Så ja, litt av det som har skjedd i det siste? Dater, nattturer og venner. Det dekker vel egentlig nesten alt, men har jo ikke bilder fra alt da, men fra noe. 

 

Jeg byttet piercing på lørdag! Skal egentlig vente til 14. mai, fikk nemlig beskjed om å vente 6 mnd da jeg tok den, men siden det bare var et par uker ekstra til 14. mai så ventet jeg til da. 14. mai er da jeg kommer hjem til Norge for de som ikke har fått det med seg.. Men men, altså jeg er jo utolmodigheten selv, så jeg bare byttet jeg, til min rosa shake-gekko. Den ble passe rød da, jeg var i halvveis panikanfall da jeg trodde jeg ikke skulle få i den nye... 


En bursdag har det også vært, søte Mona har blitt stor jente! Et random litt sensurert bilde fra face, jeg vil være et godt forbilde for alle mindreårige som leser dette vettu!


En date her og en date der, en med Theamor også ♥ Fridays og café, kosekos! 


Ellers har jeg drukket en hel masse kaffe! Men mest fra min egen baby da hihi.

Så har jo condis blitt besøkt hver dag, eller ikke i dag.. enda.. Har egentlig hviledag, men jeg hadde ikke noen morgentur i dag så da frister condis allikevel heh. Også er jeg jo så flink da, mistet condiskortet mitt jeg! Og tror dere ikke det da så klart falt ned i en av sprekkene på terassen? Joda... Men takket være min lillebror ble det reddet, hva skulle man gjort uten småbrødre?

 

Hva har du gjort i det siste?

 

EDIT: Glemte å nevne at jeg ikke fikk tatoveringen min da det plutselig ikke var greit at jeg ikke hadde fylt 18 enda, selv om det er noen mnd til og mamma var med og skulle signere og betale og alt.. fml! Men ny time på fredag, Oslo ink. 


Internett som krangler, null tatovering, sol som skinner, en jente in a hurry

Image and video hosting by TinyPic

Dere skal få vite alt etterpå, men nå skal jeg ut og møte to venninner, vi har en trippeldate tidelig på morgenen ♥


Legen tok alt blodet mitt... Og snart blir det tatovering!

Nå sitter jeg med en kaffe i vårsolen fra min elskede kaffemaskin som jeg har savnet så inderlig mye! Titter i norske blader og skal egentlig snart lage middag. Dagen startet med en morgenøkt på Condis med Juliemor, utrolig deilig, rygg skuldre og armer fikk kjørt seg sånn passe i dag, kondisjon også! Pulsklokke har jeg funnet er et morsomt leketøy! Håper Julie er død i morgen hoho! Og takket være henne får jeg 2 gratismnd på Condis ! Om noen vil ha 1 mnd gratis trening på Condis så er det bare å si ifra ! Og jogging i solen om morningen er herlig, i fremtiden må jeg ha en jobb som starter på ettermiddagen, eller sånn 12, da hadde alt vært herlig!  


Se så lyst det er hihi, masse sol! ♥

 

Så fortet jeg meg hjem og hoppet inn i dusjen, holdt nesten på å tryne! Så gikk jeg til legen, med frokosten i hånden, hvor jeg skulle sjekke litt ting og nivåer i kroppen. Så 3 blodprøver tok damen, hun fylte 3 store rør!! Jeg er sikker på at hun tok halvparten av alt blodet jeg har i kroppen, og at på til våger hun å si at jeg har tynne blodårer! Haha... For jeg har aldri hørt det før...  Og et stort steg i riktig retning mot å vinne over sprøytefobien min!! Første gang jeg har tatt sprøyte og det kom ikke en eneste tåre! Jeg er skikkelig stolt av meg selv! ♥ 


 Au au hehe.... Kameraet mitt er i 2. etg og ehm, den trappen er for det første litt for langt unna meg, og for det andre så er den er litt for lang til at jeg orker å gå opp den nå... Ikke glem at jeg lider av blodmangel, jeg er utslitt! 

 

Noen andre som har sprøytefobi?
Familydag gjør meg til en ekte hushjelp


Nå sitter jeg her og koser meg med en smutti aka smoothie etter en kjapp dusj. I dag har jeg nemlig stått opp med solen for å rydde og vaske! Solen sto opp 10 i dag da, hehe. Så etter en liten joggetur satte jeg i gang med støvsuging, vasking, rydding av rommet mitt. Pakking ut og inn av koffert og alt mulig rart. Og badet da så klart, elsker at hele badet er flislagt, kan bare ta dusjen og spyle hele gulvet isteden for å bruke sånn vaskemopp ting tang som man bruker på vanlig gulv. Snakk om å både spare tid og krefter! Så i dag har jeg vært en ekte rydde og vaskekjerring. 

Og etter å ha sett min brors forsøk på å rydde og støvsuge lurer jeg på om det er noe håp for meg om å finne meg en fyr som faktisk kan vaske og rydde... Altså støvsuge en sokk.. Man rydder da før man støvsuger, eller har jeg mirsforstått? Jeg har funnet ut at jeg må leie hushjelp, helt klart det lureste, jeg selv holdt jo på å rive ned bilder på veggen og knuse noen glass hehe. 

Men nå har jeg egentlig ikke tid til å sitte og lese alt jeg leser, må kle på meg og putte litt sminke i tryne og lage vafler, har bare 1 time på meg!! Håper lil'bro for en koselig familiebursdag da!

 

Gratulerer med dagen igjen Olemann ♥


Life is the sum of all your choices


Condis med min mor

Da var medlemskapet åpent igjen gitt. Jeg følte meg nesten helt fremmed på Condis nå, haha hva lyver jeg for? jeg VAR det... Og hjelpes så masse mennesker det var der da.. Nesten så jeg savner Energize hehe.. Så nå må man visst venne seg til et nytt treningsstudio, igjen. Faktisk må jeg venne meg til alt på nytt igjen her hjemme. Helt sykt og merkelig, jeg har liksom glemt hvordan jeg har levd her hjemme. Men nå må jeg lage mat, nam nam. 


 Fordi jeg er lat og ikke orker speilrefleksen, orker heller ikke finne innstillingene på denne cam'en så da får dere tydelig bevis på den herlig solen jeg har i trynet. 

 

Juliemor håper du leser dette i morgen skal du fikse conismedlemskap og joine, du får ikke lov å være syk. Bare så du vet det!

 

Er du medlem av Condis?
flytur, internett, bursdag, sol, skolen, simkort, mobil, condis

Overskrifter er gøy, kanskje jeg skal ramse opp hele dagen min i overskriften en gang! Neida, men det er ikke alltid jeg har tid til å blogge, eller lyst eller ork. Desutten har jeg faktisk vært for opptatt, selvfølgelig kunne jeg alltid slengt inn et innlegg før jeg sovner, men jeg har vært for trøtt rett og slett. Og jeg må bare si det, jeg elsker sengen min! Har ikke sovet så godt siden sist jeg var hjemme haha. Btw, hadde ikke internett i går heller, så når jeg tenker meg om kunne jeg ikke ha blogget selv om jeg hadde vært våken! 

 

Uansett, flyturen hjem gikk fint(til tross for at jeg forsov meg og hele pakka, men min kjære vertsfar kjørte meg), bortsett fra at Norwegian har kommet med en ny teit regel som skapte mye surr. Ellers satt jeg i et helt nytt fly, igjen, men denne gangen MED INTERNETT! Jeg kunne blogget på flyet, meeeen. Jeg satt nesten helt bakerst, hadde en hel rad for meg selv, så jeg la meg ned og sovnet før jeg rakk å teste ut internettet hehe. 

 

Så var det hjem til familyen og feire lille Olemann som har blitt tennåring med peppes, film og masse digg å spise. Au magen min er alt jeg har å si. 

 

Men nå har jeg tenkt å ture opp til skolen, få levert et simkort, fikset en mobil, for så å komme meg hjem igjen, condis med mamma ved middagstiderish så forhåpentligvis få bestilt time hos tatoveringsstedet. 


Også fikk jeg ny mobil på søndag, spontankjøp, love it! HTC Desire S ♥

 

Hvordan har din helg vært?


Helle har gått i singlet! what a lovely day

Altså, kan man be om bedre vær? Kan man be om et bedre liv? Kan man be om noe bedre enn sånn vi har det nå? NEI. Punktum finale, ikke noe mer å si på det. Dagen i dag bestod av en kort markedsfringsprøve, etter at vi rettet den fikk vi gå. Så var det Energize i halvannen time fra kl 12pm. Så rett til parken på Ealing Broadway og mat og cookies i solen. SOLEN. På et teppe, med solbriller med VARME. Altså JEG HELLE MOLNES, gikk i singlet og jeg frøs ikke! Vi ble sittende der til halv 7pm, da kom jeg på at jeg hadde bare en halvtime på meg til middagen!!

 

Og ikke nok med det, vertssønnen har kommet, og han er så koselig! Herregud så enkel å snakke med, så åpen. Føler jeg allerede har kjent han like lenge som resten av familien! Også har han kompiser hehe. Nei nå må jeg pakke kofferten og se på en film til med den andre studenten her før jeg drar i morgen tidelig. Hei vekkerklokken som skal ringe 0430am. 

 Ser dere? SINGLETish. SOLBRILLER. Og jeg har alltid solbriller på hodet, egentlig aldri på meg... I'm a freak and i don't give a sh*t right now because I love my life and everything. Peace, love and everything, yeah yeah you know the thing. I'm stone... On life, chocolate, smoothie and life. 

 

Hvordan er været hos deg?

 

Lover at jeg skal begynne å ta med kameraet på slike vakre dager som dette, men jeg var LAT i dag, ok? Kameraet er tungt, det veier mer enn greiene vi trener med... Føles hvert fall sånn iblant.


Om 24 timer er jeg på vei til Norge.. Vil/vil ikke

Egentlig burde jeg vel stå mer eller mindre inni speilet nå og kline denne elskede sminken inn i trynet. Men akkurat nå bare føler jeg ikke for det, jeg vil skrive. i dette øyeblikk kunne jeg skrevet en hel novelle til dere, det er ofte sånn om morningen. Jeg burde starte å skrive ned drømmene mine, som i natt da jeg bakte kaker til lillebror sin bursdag, på badet, så kom gjestene, og det var bare 1 dl deig, men deigen smakte hvert fall godt til tross for at den var blå... 

 

Om 24 timer så er jeg på vei til Norge jeg! Vil, vil ikke? Jeg har så blannede følelser. Reise fra sommer til vinter strider jo imot hele meg. Reise fra et midlertidig hjem hvor du har blitt så vant til å leve, hvor du elsker språket rundt deg. For å komme hjem til regler og plikter, jobbe for å tjene penger, og venne seg til den norske skolen og alt på nytt igjen. Ok, jeg skal jo ikke hjem for godt nå, bare hele påskeferien, må legge fra meg en hel koffert! Ikke lett å pakke 20kg man ikke kan ta med tilbake igjen. 

 

På den andre siden. Har dere noen gang tenkt over hvor deilig det er å bare kunne gå å titte i kjøleskapet, ta akkurat det man vil? Har du noen gang tenkt over hvor shampoen, balsamen og tannkremen kommer fra som bare alltid står på badet? Setter du pris på det at du har ditt eget rom hvor du ikke trenger å ta hensyn til noen?

 

Jeg har funnet ut at jeg savner mammaen min som ordner alt for oss. Og rommet mitt, badet mitt og så klart lillebroren min. 

Men nå har jeg dårlig tid hehe, må sminke meg og løpe av gårde. Men trernger en kaffe i hånden, for jeg er stuuptrtt og starter dagen med markedsføringsprøve! 
New favourite ice cream


BOUNTY SOM IS!

 


Det har plutselig gått opp for meg at kokkos er utrolig godt. Hvor lenge har ikke mammaen min mast om kokkos is? Siden jeg ble født og før det! Og først nå har jeg forstått det. Bountysjokoladen er noe jeg virkelig har cravings for, og i dag som det var minimum 25grader så var den ENDA bedre i isform. Nam nam, og den kostet bare 1,40£.

 

Liker du kokkos?


Jeg elsker London, jeg elsker livet, why?

Jeg våknet opp i dag til roomiens vekkerklokke, thank god for det! Eller er vel egentlig Caroline jeg skal takke da, for jeg hadde nemlig glemt hvor jeg la mobilen min så jeg hadde null alarm hehe. For så å oppdage at jeg hadde solen skinnende i trynet, syngende fugler i øret, rett før jeg får et spørsmål "hvorfor har du det blåmerket på rumpa a?", også noe å våkne opp til. Og som vanlig, jeg har ikke peiling, altså poke meg så får jeg blåmerke! 

 

Så var det bare å få på seg sommerklær og en tynn jakke og ture til skolen i solen med solbriller. Jeg elsker den gåturen til tuben i morgensolen! 

 

Dagen startet med en kort historietime hvor vi fikk et nytt assignment å skrive, noe jeg faktisk synes er greit, for jeg liker det vi har om nå, så tror det skal gå greit! Uff, det er så mye sol at vi må ta ned persiennene, så trist altså!Ballerinasko, trenger jeg si noe mer?

 


23 varmegrader og drikke masse kaldt vann

 

Min fremtidig mobil, bare i hvit *hint hint* mamma. Eller den nye HTC Desire S, hvit ofc


Så mye lys var det i dag at kameraet trengte 'solbriller' wiiii

 

Og folk skrev ut billetten sin for å komme seg heimatt te påske. Ganske passende med "respect" i bakgrunn må jeg si 

 


Og dette er hva vi er omringet av. Faktisk har det begynt å snø, vi er så langt ut i våren-nesten-sommeren at trær og blomster er ferdigblomstret. 

 

Andre som føler seg helt i himmelen når det er sol og varmt?


2. dag i York ~ bildedryss

Etter en natt på "hotellet" med VERDENS BESTE DYNE! Tuller ikke, den var så tjukk, men så fluffy, bollete, luftig, myk, som å være pakket inn i en sky! Jeg var helt i heaven, jeg. Så var det å stå opp til en skikkelig full english breakfast! Ok, jeg droppet de tomatbønnegreiene, jeg klarer de ikke mer, og pølsene for den saks skyld. Har spist de her nede for å være høfflig hehe. Så skulle vi ut å gå til et nytt museum, alle de trøtte kroppene skulle gå hele veien.. Hehe, særlig at det skjedde, den snille busssjåføren kjørte oss så nærme han kunne ♥

 Så hele tiden for meg at de stolpene skulle brekke og at alle folka havnet i elven hoho
Random at et av bildene jeg la ut i dette innlegget her om at vi skulle til York, så dro vi faktisk til bildet jeg la ut som eksempel! 


Rødt kort fra en gås.... Stakkars gutt


Ja, ehm.. En bygning


Dette bildet var det som fikk meg til å huske hva det het der vi var, hehe. Hukommelsen lenge leve! 


Her har vi helt klart dagens ektepar


Mhm, har bare startet å samle på våpen skjønner dere... Den ene øksetingen er helt klart favoritten


Gikk det nettopp opp for deg hvor Hunters kommer fra og hvor lenge de har eksistert eller? 


Nei, jeg kjenner ikke disse folkene... Totalt fremmede, herregud.. FREAKS


Bare vi som ble sjokkert over at disse godteriene er så gamle?


Så skulle vi ned i fangerkjelleren som de hadde laget lik sånn den var før. Det var søren meg som å gå i et spøkelseshus. Plutselig dukket det opp stemmer, videoer og lys med tekst på veggen da vi prøvde å manne oss opp til å gå inn i det forskjellige rommene. Verste er at vi ble skremt så mange ganger og løp rundt og skrek og kræsjet mer eller mindre rett i hverandre i kaoset. Burde virkelig stått en advarsel, og aldersgrense!


Fant meg en ku til jeg ♥ ok... okse da


Her er starten til Black Swan


Først sauer og nå hester... Flytte til en bondegård kanskje?


Så var vi tilbake på skolebenken


Mens andre ble satt bak lås og slå


Sånn ser man ut etter å ha løpt opp den bratte trappen til slottet dere så lenger opp her! Jeg tapte da, men de andre tok annet hvert trinn, dere jukset! Så var det en 6 timers busstur for å komme hjem igjen til London hvor jeg tror de fleste sov. Jeg vet hvert fall ikke hva de andre gjorde for jeg sov, som en sten. Det var sove-våkne for mat-sove-våkne for mat-sove-hjemme. 

 

Kjempekoselig tur dette her! Vi skulle hatt fler av dem ♥


Do you 'heart' it deep?Jeg fikk faktisk aldri med meg hva det egentlig var reklame for....


1. dag i York ~ bildedryss

Da har vi vært i York, utrolig koselig, fin og ikke minst morsom tur! York er et utrolig flott sted, med mye fint å se på, gamle bygnigner, fullt av kjekkaser og koselige folk, kan ikke bli bedre da altså! Så her har dere ca hele dag 1 i bilder, ikke lett å ta med få bilder om jeg skal få med hele dagen, men prøvde hvert fall hehe. 

 

Vi Northfieldsjentene møttes så klart på bussen for å komme oss til Ealing Brpadway for å møte de andre.


Selv bussholdeplassen hadde countdown for turen vår


Pretty people walking down street


Vår kjære buss, vi hadde god plass hihi


Noen som vet hvilken elv det er som renner gjennom York? Orker ikke sjekke kartet... Anyway, det var så koselig rundt den, bare se selv.


Yorks buss? Den gikk opp og ned, og ingen svarte da vi ropte (på norsk) og spurte om noen var norske.. Teite turister..


Friendship ♥


Ja, valget var stort


Vi følte oss stolte der vi gikk, norske vikinger, gjennom York og inn på museet om Jorvik (?) og bla bla. Vi fikk kjøre sånn kul berg -og dal -bane bare uten farten og uten berg og daler.. Masse utstoppede dyr og sånne ekle dukker, æsj. Sånne som er på teknisk museum, er det bare jeg som synes sånne er grusomt skumle? 


Når vi snakker om friendship, noen fikk nye venner


Og jeg fant bilde til mitt fremtidig hjem til 450£ bare... Men det er en ku da! Verdt det ♥


Her ser dere hvor gammel byen er. Vi gikk i mange små trange gater med skjeve hus og masse små koselig butikker. En hel masse små godisbutikker med gammeldags godteri og herlig sjokolade!


Fremtidig modell, Kim?
Kim likte kameraet og tok bilder resten av dagen, så da ble det visst et bilde av bloggeren/paparazzien selv...


En eller annen utrolig fin, katedral/kirke? Jeg vet helt ærlig ikke hva som er forskjell på det. 
Søte folk jeg har i klassen 


Og om kvelden på vei tilbake til "hotellet" var det en flaggermus som drev å lekte seg forran oss. Ikke lett å ta bilde, den var så kjapp, så jeg mer eller mindre kastet kameraet opp i luften hver gang den dukket opp. Og da får man jo så klart ikke fokus! Men man ser den, og det er det viktigste!


Avslutter dag 1 med vårt nye klassebilde ♥


Jeg vil dere skal gjøre DETTE mens jeg er borte i helgen!

Åpne øynene deres, se rundt dere, og vær positive! Alt for mye negative folk her i verden, og man tror kanskje det skjer så altfor mye negativt, men nei dere tar feil! Dere må bare se på ting på den rette måten, vri ting til det motsatte, se poitivt på det. I hver minste lille ting finnes det noe positivt uansett! Dagen min 1. april som eksempel.

 

Det postitve: 

♦ Fikk 5 i markedsføring

♦ Solen skinte

♦ Blomster over alt

♦ Alle trær og busker er grønne

♦ Trente med en fremmed fyr som var gøy

♦ Fikk lært nye øvelser for rygg ++

♦ Det er fredag

♦ Fikk supergod fisk til middag

♦ Folk rundt meg var glade for gode karakterer

♦ Jeg ble kalt sweetheart

♦ Jeg var høyere enn MANGE på tuben i dag

♦ 2 for 3 pund på bær i btuikken

♦ Pakker fordi jeg skal på tur til fine York med klassen

♦ Sjokoladeannsiktsmaske

♦ Koselig samtale med et eldre ektepar

♦ Fikk PERFEKT temperatur på vannet i dusjen

 

Jeg kunne fortsatte og ramse opp til evigheten, men nå skal jeg gi dere det "negative" men som jeg vred positivt. Dere må ha en tro på tankens kraft! Det hjelper når dere tror på det, believe me!

 

Det negative

Jeg forsov meg - bestemte meg for å rekke skolen, noe jeg gjorde med bare noen min forsinkelse

Øreproppene mine døde - jeg overlever til jeg får kjøpt nye, får låne av venner

♦ Mp3'en døde - det er bare å lade den å lese avisen på tuben isteden

Måtte trene alene - endte opp med å trene med en fremmed som ga meg en god økt

Hadde ikke musikk til trening - kan synge inni hodet mitt, jeg er dritflink så jeg overlever

♦ Delays på tuben på vei til skolen - tålmodighet, nyt solen i mellomtiden og hør på fuglene, les noe

Signal failure på tuben da jeg skulle hjem - ble passert av 2 richmond baner, så kom ealing broadway, fikk kjørt en stasjon før de bestmte seg for å gjøre den om til en richmond bane... Endte opp med å snakke med et søtt gammelt ektepar mens jeg ventet

♦ Var sikker på at jeg skulle få 3 i markedsføring - forvent noe dårlig og bli ekstra glad når du får bedre enn det istedenfor å bli skuffet om du håper på en 5

♦ Var sikker på at prøven i dag skulle gå rett vest - bestemte meg for at jeg skulle klare den, og det gikk bra

♦ Sainsbury hadde ikke cottage cheesen min - prøv en annen type og bestem deg for at den er god, den var faktisk bedre!

♦ Sist men ikke minst, det er 1 april og jeg er lettlurt... - bestemte meg for å ikke tro på noe eller noen! 

 

 

Er det noe jeg har lært så er det å nyte livet mens man kan, en dag tar det slutt. Og du vet aldri når, derfor må man gjøre det beste ut av det! Det er en grunn til at man sier "lev dagen i dag som om det var den siste i ditt liv". Så bare slutt å vær så negative, vinteren er over og solen titter frem, så nå forsvinner vinterdepresjonen. Gå ut, få litt sol i trynet, du kan ikke lenger skylde på mørket! Inrømmer det jeg: ja jeg er ganske negativ om vinteren, jeg blir deprimert og trøtt og lei i mørket. Men allikevel prøver jeg å være positiv. Så klart noen dager går det bare ikke, men jeg velger heller å fake et smil mens jeg er med folk også kan jeg deppe for meg selv uten å gjøre andre deprimert. Fordi jeg er egentlig et positivt menneske, og jeg vil at alle rundt meg også skal være det!

 

Så blir ikke noe mer blogging før på søndag med masse herlige forhåpentligvis solfylte bilder fra York. Og i mellomtiden så pell dere ut og smil til verden og være positive! 

 


For meg kan en god kopp kaffe gjøre hele dagen min bra!


Samme gjelder blomster, gutter start å gi jentene blomster! hihiNå skal jeg bare sitte her og slappe av til kvart over 7 før jeg kler på meg og tusler bort til Tesco og møter noen apekatter før vi drar videre. 

 

Tusen takk ♥


Engelsk solarium gjorde meg SVART

April fools' day mehehehe

Selv om apri fools' day slutter ved midday her i England. VEldig bra for sånne lettlurte folk som meg! 

Det ga meg også sjokoladelukt ♥

 

Roomien ble mer, grå... hoho

 

Noen andre som har spakveld?

Treningsøkt med en hyggelig, fremmed fyr

Trodde jeg skulle trene helt alene i dag uten musikk men sånn ble det ikke nei! Fikk låne musikk av min kjære, men som jeg faktisk ikke hadde bruk for, bortsett fra oppvarmingen da. For jeg endte nemlig opp med å trene med en fremmed fyr i dag, først switchet vi bare på annen hver gang på den ene rygg-maskin-ro something, noe jeg synes er helt greit siden jeg er vant til å gjøre det. Men han var jo hyggelig og praten gikk greit så endte opp med at vi trente mer sammen. Han hadde visst rygg og underarmer i dag noe som passet med bra siden jeg hadde overkroppen i dag minus skuldre. Så ja, ryggen har fått gjort noen nye øvelser. Kan ikke si at jeg virkelig har fått kjørt meg, for jeg vil få teknikk i øvelser før jeg tør å ta i, hehe har ikke helt troen på meg selv hele tiden.. 

 

Men en ny øvelse var deadlift. Jeg synes den stangen er srkemmende enda, og er redd for at ryggen min bare skal dø haha. Men jeg likte denne øvelsen faktisk! Så når jeg gjør det litt tyngere så kommer jeg til å skjønne hvorfor det heter deadlift tror jeg... For han fyren så hvert fall ut som han skulle dø på slutten haha. Ok tullaa... Nei jeg tullet egentlig ikke. Også har underamene fått kjørt seg, aldri trent de før, hvert fall ikke bevist. Au, det brant.. Men må le når man trener med gutter/menn (hvor går grensen for hva de er?), altså når de tar minst dobbelt så mye, ofte 3 ganger så mye som jeg gjør, haha! 

 

Og må bare nevne en ting jeg likte med fyren, han undervurderte meg ikke fordi jeg er jente som visse gjør. Han mente jeg kunne prøve tyngre hele tiden enn hva jeg fåreslo, takk for at du ikke undervuderer meg! Nok at jeg undervurderer meg selv hehe... Og ikke var han noe sånn "vise seg frem fyr" heller, er det noe jeg absolutt HATER som er så turn off som det kan få bli, så er det de guttene/mannfolka som står å speiler seg mer enn de trener.. Gaaash, stop it. 

 

Når jeg først har et treninginnlegg her må jeg nevne en annen ting som er veldig forskjell på gutta her og de i Norge. Treningstøyet til folk! Altså, 90% av gutta har vel på singlet, altså har du muskler så ok. Men unnskyld til alle jeg kanskje fornærmer/fornermer(?) nå, men altså når de spinkle mennene og guttene går rundt i singlet, - enda verre, bretter opp t-skjorten - så blir jeg bare, jeg vet ikke helt hva jeg blir jeg... Og jentene her da, herregud. I går var det en jente i skjørt med øredobber på str. med sitt eget hode, trenger jeg si noe mer? Også alle mageviserne som diller rundt, slutt å distraher folk mens de prøver å trene haha jeg klikker! 

 


 Jeg sa jo jeg skulle starte en håndklestil.Liker du å trene med fremmede? 

Hva synes du om klær og trening?

 

Takk for meg, om 1 uke blir det den deilige badstuen på Condis ♥ 


hits

april 2011

Dere så det på tv'en, jeg så det i virkeligheten ~ The Royal Wedding

Helt ærlig så kunne jeg ikke brydd meg mindre... Jeg er en av de menneskene som ikke vet hvem av prinsene og prinsessene i Norge som er ingiftet and so on. For meg er de bare noen folk på mynter, e...

Park Royal aka lekeplassen vår i London

Hva heter deres lekeplass hihi?

How am I supposed to move on, without something new to move on to ?

Thailand 2010/2011 

Pure drinkable happiness

Først hadde jeg 1 Så fikk jeg 2 Nå skal jeg jobbe. Jeg elsker livet Og kaffe da Svart kaffe Null melk Null sukker Liker du kaffe?

VERDENS UNDERGANG!! LIVET MITT TOK NETTOPP SLUTT

Jeg dro fra alle leppoene mine hjemme.... F -> M -> L !!! Cry baby cry... Now i have to build a bridge in my room.. Poor roomie, sadly she will now drown.

Beastly ~ film

Her har dere en typisk jente, romantisk klissje film som jeg liker å kalle det. Faktisk mener jeg dette er en klissje film som kunne fungert for gutter også. Jeg har aldri vært noe særlig fan av så...

Sanger som okkuperer hjernen min

Hvilke sanger har du dilla på for tiden?

Har du WeHeartit bruker? jeg vil followe'

Jeg har hvert fall det, men jeg trenger flere å followe' men er så slitsomt å lete etter noen man liker. Så hadde vært ganske kos om du la igjen brukern din på weheartit!

Min 9. flytur i 2011, og fremdeles like morsomt faktisk

Dette var mn 9. lytur hittil i 2011 og vi er bare i April... Hehe, og enda fler skal det bli! Unnskyld jordkloden vår, men jeg forurenser ikke på noen annen måte, jeg lover! Så dagen startet jo ...

Bæck in London, my second home

Da har jeg kommet meg inn på rommet etter en god middag Har vært hjemmom en liten tur før i dag, men løp ut igjen med en gang for å nyte solen hehe og en liten date. Så kommer en liten filmanbefali...

Back to british!

Kjøkkenet meheheheehe. Hadebra Norge♥ Ønsk meg en god flytur MED internett!!

4,5,6 ? mangeretters familiemiddag hvert fall!

Familiemiddagen i går var kjempekos! Og som alltid var det god mat å få! Altså, det er alltid noe nytt for meg å prøve ut, nytt kjøtt, krydder, smaker and so on. Fikk kost litt med misntemann før h...

Visste du at tatoveringer er ganske nasty før de er grodd?

Nå har det gått 2 dager siden jeg fikk tatoveringen, og det er nå jeg begynner å merke at det egentlig er et åpent sår som må gro. Et sår med svartfarge, det er egentlig ganske rart. Jeg har vel al...

Familiemiddag

Nå må jeg løpe, hadebra! Skal du i familiemiddag i dag? 

En herlig påskefrokost i solen jeg føler for å dele

Når bestemte alle seg for å ha morgentrening på Condis? Jeg var der bare 1 time etter at de åpnet, trodde det skulle være litt færre folk.. Ikke gikk treningen så bra heller, alt jeg har å si er AU...

Da var tatoveringen på plass!

 Litt fakta for de som lurer: ♦ Oslo Ink ♦ Vi snakket vel, tegnet og ble enige i ca en halvtimeish ♦ Selve tatoveringen tok 1 time ♦&#...

I'm lost in myself

Jeg forvirrer meg selv mer og mer. Ting jeg vil, men ikke gjør, ting jeg bør gjøre som jeg heller ikke gjør. Ting jeg må manne meg opp til, men som jeg ikke klarer. En vakker dag skal jeg lære meg ...

Chillin' under the cocnut tree

I natt hadde jeg verdens beste drøm and if dreams really do come true, then i'm the luckiest girl in the world! Altså det er bare å ligge å tenke på en bestemt ting skikkelig hardt rett før du sovn...

Hva har skjedd i det siste?

Hehe, for en flink blogger jeg er da! Altså grunnen er rett og slett at speilrefleksen ikke har vært med meg, og når den har vært med emg har den ikke vært i nærheten av pc'en min så jeg har fått k...

Internett som krangler, null tatovering, sol som skinner, en jente in a hurry

Dere skal få vite alt etterpå, men nå skal jeg ut og møte to venninner, vi har en trippeldate tidelig på morgenen♥

Legen tok alt blodet mitt... Og snart blir det tatovering!

Nå sitter jeg med en kaffe i vårsolen fra min elskede kaffemaskin som jeg har savnet så inderlig mye! Titter i norske blader og skal egentlig snart lage middag. Dagen startet med en morgenøkt på Co...

Familydag gjør meg til en ekte hushjelp

Nå sitter jeg her og koser meg med en smutti aka smoothie etter en kjapp dusj. I dag har jeg nemlig stått opp med solen for å rydde og vaske! Solen sto opp 10 i dag da, hehe. Så etter en liten jogg...

Life is the sum of all your choicesCondis med min mor

Da var medlemskapet åpent igjen gitt. Jeg følte meg nesten helt fremmed på Condis nå, haha hva lyver jeg for? jeg VAR det... Og hjelpes så masse mennesker det var der da.. Nesten så jeg savner Ener...

flytur, internett, bursdag, sol, skolen, simkort, mobil, condis

Overskrifter er gøy, kanskje jeg skal ramse opp hele dagen min i overskriften en gang! Neida, men det er ikke alltid jeg har tid til å blogge, eller lyst eller ork. Desutten har jeg faktisk vært fo...

Helle har gått i singlet! what a lovely day

Altså, kan man be om bedre vær? Kan man be om et bedre liv? Kan man be om noe bedre enn sånn vi har det nå? NEI. Punktum finale, ikke noe mer å si på det. Dagen i dag bestod av en kort markedsfring...

Om 24 timer er jeg på vei til Norge.. Vil/vil ikke

Egentlig burde jeg vel stå mer eller mindre inni speilet nå og kline denne elskede sminken inn i trynet. Men akkurat nå bare føler jeg ikke for det, jeg vil skrive. i dette øyeblikk kunne jeg skrev...

New favourite ice cream

BOUNTY SOM IS! Det har plutselig gått opp for meg at kokkos er utrolig godt. Hvor lenge har ikke mammaen min mast om kokkos is? Siden jeg ble født og før det! Og først nå har jeg forstått det. B...

Jeg elsker London, jeg elsker livet, why?

Jeg våknet opp i dag til roomiens vekkerklokke, thank god for det! Eller er vel egentlig Caroline jeg skal takke da, for jeg hadde nemlig glemt hvor jeg la mobilen min så jeg hadde null alarm hehe....

2. dag i York ~ bildedryss

Etter en natt på "hotellet" med VERDENS BESTE DYNE! Tuller ikke, den var så tjukk, men så fluffy, bollete, luftig, myk, som å være pakket inn i en sky! Jeg var helt i heaven, jeg. Så var det å stå ...

Do you 'heart' it deep?

Jeg fikk faktisk aldri med meg hva det egentlig var reklame for....

1. dag i York ~ bildedryss

Da har vi vært i York, utrolig koselig, fin og ikke minst morsom tur! York er et utrolig flott sted, med mye fint å se på, gamle bygnigner, fullt av kjekkaser og koselige folk, kan ikke bli bedre d...

Jeg vil dere skal gjøre DETTE mens jeg er borte i helgen!

Åpne øynene deres, se rundt dere, og vær positive! Alt for mye negative folk her i verden, og man tror kanskje det skjer så altfor mye negativt, men nei dere tar feil! Dere må bare se på ting på de...

Engelsk solarium gjorde meg SVART

April fools' day mehehehe Selv om apri fools' day slutter ved midday her i England. VEldig bra for sånne lettlurte folk som meg! Det ga meg også sjokoladelukt♥ Roomien ble mer, g...

Treningsøkt med en hyggelig, fremmed fyr

Trodde jeg skulle trene helt alene i dag uten musikk men sånn ble det ikke nei! Fikk låne musikk av min kjære, men som jeg faktisk ikke hadde bruk for, bortsett fra oppvarmingen da. For jeg endte n...

,

Free advertising