juli 2010 (Helle-Norsk jente i London)

Kreta, strå med 'blomsterkule' ~ Foto


Kreta ~ Spinalonga


Nattmøte + uke uten internett!

Nå kom jeg nettopp inn fra mitt lille nattmøte med min kjære, etter at jeg fikk en litt irritert melding fra min mor som lurte på når jeg hadde planer om å komme hjem, hehe. Klokken var bare plutselig halv 1, og i morgen skal vi reise.... Mens vi satt ute så ble vi faktisk beskutt! Opptil flere ganger! Var faktisk litt skummelt!

Skal nemlig til Beitostølen på hytta og ha en 'actionuke' som vi kaller det så fint. Skal både på rafting, juvvandring, klatring og skytesimulator. Og jeg gruer meg nesten litt, for vannet er driiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiitkaldt! Julie sa det føltes ut som om det var kuldegrader, så kaldt var det! (Selv om det så klart ikke er mulig, vi vet det ville ha frosset da...) Men men, jeg får bare manne meg opp! For vi har ikke bare kommet hjem fra 35++++ for så å gå utti vann som er 5grader eller noe.. 

Haha, men dette blir gøy, jeg gleder meg! Til tross for at det ikke er internett på hytta, så det blir en uke uten blogging!

Og så smart som jeg er, så tenkte jeg at negelakk blir bare ødelagt der borte i alt det vi skal gjøre, så nå er jeg uten neglelakk!! Ok, nesten...  Nail Repair greier... Det er nytte løst å g uten noe som helst på neglene!

Rafting ~ Beitostolen.no

Juvtingtangtur ~ Betiostolen.no

Vi er gææææærne! Litt hvert fall...

Har dere vært på lignende turer?London ~ Begyner å bli stresset!

Jeg begynner virkelig å merke på hele kroppen at jeg stresser for London nå! Føler jeg stenger ute alle følelser når det gjelder alt, for at det skal være minst mulig trist å dra fra alt og alle... For nå er det faktisk bare ca 6 uker til jeg reiser! Ikke nok med at det er under 2mnd til, jeg vet også null og niks! Vet bare at jeg skal bo med søte Caroline, nothing else... Altså, jeg skal 'flytte', bo hos en fremmed familie, i et annet land. Og alt jeg vet er at jeg skal gå på Ealing, Hammersmith And West London College, og at jeg skal bo med Caroline. Jo, og at jeg har fått stipend som alle som drar til London får, sånn at staten betaler for vertsfamilien vi skal bo hos. 

Men hva med å kanskje få vite nøyaktig når vi drar, vet bare at det er rundt 12. sept. Hva med å få vite hvem vi skal bo hos, hvor vi de bor, og mer info om måten vi drar på, og alt sånt. 

JEG ER STRESSET! 

Håper forresten at vi skal lande på den nye bygningen på Heatrow, ikke oppå den da så klart, men dere skjønner hva jeg mener... Typisk, blogg nekter å laste opp mine bilder, men google bilder, det er liksom greit.. Haha, får håpe det ordner seg, for i morgen drar jeg til Beito, og da blir det en uke uten internett!


Blogg sammarbeider igjen! Edit!

Nesten hvert fall! Fikk lastet opp de 2 siste bildene fra xxl-shoppingen nå. ENDELIG! Måtte bare ta noen dager.. haha
Så da komemr kanskje innlegget om innkjøpene fra Kreta også, om blogg vil det da.. Man vet jo aldri! Men tuuusen hjertlig takk blogg for at dere lot meg laste opp bilder igjen! For da kan jeg faktisk fortsette å blogge.

Trenger å komme i litt sommerstemning, så nå sitter jeg å ser over bildene fra Kreta mens jeg koser meg med en deilig kaffe. Og venter på at maten skal synke ned i magen, jeg er stappmett!

Har dere hatt noen problemer med bloggen deres?

Edit, blogg krangler igjen... Aldri ta seieren på forskudd....

Oversoving & Condis!

I dag har jeg virkelig oversovet meg! Jeg sov jo helt til 1400! Herregud...... Hvorfor var det ingen som vekket meg? Altså, det å spise frokost halv 3 er bare helt feil! OG, jeg hater å sove så lenge egentlig, for da sover jeg bort hele dagen.. Som man egentlig kunne brukt på noe mer nyttig. Men det er jo utrolig digg i samme slengen da. OG hvert fall når man drømmer så så sykt som jeg gjør. Hahaha, men føler vel egentlig ikke for å dele drømmene mine.. 

Så nå har jeg nettopp kledd på meg etter å ha kommet ut av dusjen. Har nemlig vært på Condis en tur med Håkon og Mats. Det føltes utrolig godt å få trent igjen! Har ikke trent siden, ehm.. Før Kreta en gang... Husker før så var det flere trenigner i uken, og nå.. Uff... Men bra man har noen som pusher litt da. Selv om jeg hater at folk ser meg trene..........
Takk tøffingene mine! 

Her skal jeg starte å tilbringe mer av tiden min igjen. 
Nå er jeg heeelt pudding! Bare å dusje var dødsslitsomt! Så nå gleder jeg meg veldig til mat! Som er nå faktisk!

Er dere medlem av noe treningsstudio?


Litt XXL-shopping

Joggeskoene mine har vært ødelagt en god stund... Gitt meg gnagesår på gnagesår, så jeg har gått rundt på Condis uten joggesko. Men det fungerer så lenge jeg ikke skal løpe! Så derfor måtte jeg har nye. Så første mamma sa da hun kom hjem i dag var "Nå drar vi og kjøper sko, NÅ" Så vidt jeg rakk å ta på litt maskara en gang, haha. 

Bra mamma spiller litt musikk så jeg i det minste kan synge litt mens blogg.no nekter å laste opp bildene mine... Så nå synges det på Whitney Houston ~ I will Always Love You! 

Og når man først er på shopping ender man jo opp med litt extra, fikk nye rollerblades, rulleskøyter, k2 you name it. For vi er så sporty!!! Hehe, neida, ikke så veldig. Men det er faktisk veldig gøy, jeg har bare trynet to ganger, og den ene ganger teller ikke, men den andre gangen var PANG rett på rumpa...

Så ble det en collegegenserog en bukse, trengte jeg virkelig! Har ikke noe daffe tøy lenger, nesten.
Blogg.no fortsetter å skuffe, etter 2 dager fikk jeg lastet opp bildene.... 

Nå har jeg glemt ha jeg skulle skrive her også, jippi =D


Ble nettopp bitt av en vampyr!

Japp, no kidding. Jeg har nettopp blitt tappet for blod. Av en mann ved navn Benjamin. Bare se her:

Ok da.... Jeg har vært og tatt blodprøve! For første gang i mitt liv! Jeg trodde jeg skulle daue..... For, de bruker noe som heter sprøyte... Uff grøsser bare av ordet! Men Julie var med så jeg kunne klemme hånden hennes. Håper ikke den ble helt most... Men jeg må faktisk innrømme det, blodprøve er mye mindre smertefullt enn vaksiner, bedøvelse og kortison sprøyter. Jeg var overrasket. Og det var ganske spesielt å se blodet sitt bare renne ut i en flaske.. Hadebra blodet mitt!
Så nå har jeg fått en bommulsdott, lucky me!

Og ikke nok med at jeg måtte ta sprøyte, jeg våknet 12.35. Så det betø at Julie tok bussen bort til meg for 2 min siden! Så da var det bare å hoppe i klærne løpe på badet, ikke rekke sminke eller håret, for så å stappe i seg et rundstykke. For å gå i REGNVÆRET som er så fint å ha om sommeren...

Se på våre sexy'e paraplyer! Men nå er armen helt øm og ekkel, akkurat som om jeg har tatt stivkrampesprøyte.. Så orker ikke skrive mer!

Noe positivt etter denne ekle sprøyten, når vi går hjem igjen finner jeg 65kr i lommen min, vasket. Glad pengelappene er laget sånn at de ikke blir ødelagt i vaskemskinen!

Har dere tatt blodprøve noen gang?

My Magic is back!

My dear beloved HTC Magic is finally back! 

Endelig!!

Min kjære Magic og jeg har gått igjennom tykt og tynt sammen! Han kom til familien for ca nøyaktig et år siden. Han har allerede vært på sykehuset en gang grunnet at jeg ikke fikk liv i han etter at jeg lastet ned en app.... Men var nok egentlig ikke det som gjorde han syk, men de reddet han og jeg fikk han fort tilbake. Men så, på en ellers så vanlig skoledag, falt han i gulvet. 

HAHA, som om han ikke har gjort det. Asfalt, mur, stein, grus, you name it. Og fra mange forskjellige høyder. Og han har alltid tålt dette, så jeg tenkte ikke noe over det. Hvert fall ikke når det skjedde midt i kantinen og han bare falt fra hånden min og ned på gulvet, og jeg er ikke så høy... Så jeg plukket han opp og - AU! Kuttet meg i tommelen. 

SKJERMEN HANS VAR KNUST! Han så rett og slett ut som en skada iphone.... 

Egentlig skulle han bli ferdig på repp før vi dro til Kreta, men de måtte visst bestille noen deler, så det tok ekstra tid... Men nå er han hvert fall tilbake, så da kan den andre HTC'en jeg har levd på pakkes bort!

Vellkommen tilbake Magic'en min, med helt blank skjerm, og nytt deksel uten hakk og flass!

Har dere noen gang knust mobilen deres?

Tok med meg solen hjem fra Kreta

Endelig er det kommet litt sol. Tro det eller ei, jeg sitter på terrasen nå i shorts og bh bare! OG jeg fryser ikke! (Så lenge solen ikke blir borte da...) Også venter jeg på en herlig middag, nam nam.Chrispy Chicken, taco opplegg.

Prestekragene våre har blomstret masse mens vi var borte! Synd egentlig, for de lukter dritt... Men samtidig er de pene...

Disse blomstene er en av mine favoritter. For de må ha masse sol og varme for å åpne seg. Med en gang de får skygge så lukker de seg. Så de er rett og slett som meg, når solen kommer så åpner de seg og lever. Jeg skal ta med meg den planten og flytte til et varmere sted med masse sol.

Og menser jeg sitter å prøver å slikke litt sol (ettersom jeg allerede har begynt å bli hvitere siden jeg kom hjem..) kommer denne billen deisende ned i fanget mitt!

Og forstyrret solingen min... 

Hei elskede solen <3

Har dere hatt sol i dag?

Stokk ~ Vigra ~ Foto


En random stokk som sto midt ute i nowhere .


Ny bedre Justin Bieber ~ Cody Simpson

Kom randomly over Cody på youtube nå. Og han er bare, så søt. Punktum finale, ikke noe mer å si på det. Jeg liker han mye bedre enn Justin Bieber, men det varer nok bare til han blir ordentlig kjent og blir en sånn fjortiss greie som Justin... Desverre... Jeg likte Justin før han ble kjent, men nå, av en eller annen grunn forbinder jeg han med Disney Channel og ser på han som en sånn 'fjortissting'.... 

Kun 13 år gammel fra Australia. 

Slenger med videoen "Iyiyi" (hørt om mer latterlig navn før?) for den er vel den som er mest 'kjent' i og med at Flo Rida er med i den.. Kanskje litt vel wannabe Justin Bieber, men jeg synes nå han her er søtere jeg da.

Cody Simpson - iYiYi (Feat. Flo Rida) from tonyfan on Vimeo.

 

Hva tror dere, nye Justin Bieber?


'Magetopper' ~ hot or not?

Jeg ser mer og mer av disse 'magetoppene' eller hva jeg skal kalle det. Korte topper som viser magen. Som slutter et sted mellom rett under bysten og over navelen. Jeg personlg skjønner ikke helt greia med dette. Å gå rund tå vise magen hele tiden. Men kunne lett brukt sånn over bikini om man skal på stranden og lignende, men kan ikke se for meg at ejg skal gå med det til vanlig, på skolen og lignende. 

(Fra Nelly.com)

Så jeg lurer virkelig på hva andre mene! 

Hot or not?

Hei, jeg heter Helle og er leppoholiker....

Ja, det er sant.... Leppo, kaffe og sjokolade. Uten dem, ikke noe meg. Sånn er det bare...Jeg tar på leppo sikkert hvert andre min.. Og verdens beste leppo er helt klart Mentholatum! Men den smaker ikke så godt... Så nr 2 er Mediterranean Olive & Almond Sage som man får kjøpt på Boots Apotek. Jeg har en spesiell historie med hver eneste leppo jeg har eid, hvert fall av denne typen. 

Nr 1: Den levde lenge, helt til vi dro til Egypt i høstferien. Da fant jeg den smeltet og tom etter at antageligvis stranden, jeg vet faktisk ikke når det skjedde. Jeg bare fant den, tom og forlatt...

Nr 2: Denne levde ikke særlig lenge. Siden folk på skolen har en ta-andres-ting-fetisj... Så den ble tatt hele tiden, så jeg slet med mange leppoanfall. Til slutt stappet En kompis fingeren ned i hele leppoen ved hjelp fra en kompis(haha) og senere på dagen ble den knust! omg...

Nr 3: Den er den som har levd lengst!! Til tross for at jeg knuste lokket dens allerede dag nr 2..... Men, så ble det sommer og Kreta. Og jeg måtte jo ha med leppo på stranden, for alt det saltet i vannet gir deg jo popcorn lepper! uff... Så plutselig, selv om bagen hadde ligget i skyggen(tror jeg, heheheheh...) så fant jeg den smeltet og tom rent utover i hjørnet i strandbagen min... Så jeg levde i hele 12 dager på mamma's vanlige leppoer.... Trist!

Så i dag, gikk vi forbi Boots, og jeg var klar for å be på mine knær om å få en ny leppo, heldigvis noe jeg ikke trengte, hadde vært litt flaut.. Så ja, velkommen i familien leppo nr. 4 !

Mediterranean Olive Almond & Sage. Har aldri helt skjønt om alt det er navnet... Jaja, for meg heter alt leppo. Og ikke våg å klag på ordet 'leppo' det er det det heter, basta bom.

Ikke bare bare å åpne sånn plast greie altså!

Taddaaaaaaaaah

Nam nam nam! Og den lukter kjempegodt! Men ikke sånn barnesøttbringebær opplegg altså 

Kjære leppokrukken min, jeg elsker deg. 

En krukke med herlighet for 65kr fra Boots Apotek.  Som desverre ble glemt i min kjære's genser, bra den ikke falt ut mens han kjørte hjem <3

Har dere en favorittleppo?

På et lite besøk

Etter å ha gått rundt hele dagen med hodepine(prøver å ikke ta noe pillegreier hver gang jeg har litt hodepine, siden jeg har det så ofte.....)  og lite søvn, så dro vi til Fred og tok middagen der. Og til tross for hvor kaldt Norge er så badet vi faktisk også. I bassenget. ISKALDT! Det var en dukkert og fort opp igjen!! Haha... Og neste uke skal jeg liksom på rafting og juvegrier i vann som sikkert er 10grader, og dette bassenget var 20..... Jeg kommer til å SLITE, haha. 

Selv mamma tok seg to dukkerter, og jeg bare én... flaut...

Lillebror i lufta!

Så kjøpte vi en radiostyrt båt i samme slengen, den gikk faktisk kjempefort! Var helt sjokkert jeg, den lille greia føyk jo nesten ut av bassenget!! 

Ellers så slet vi noe innmari med å fikse en kvern så vi kunne ta anis på pizzaen. For de som ikke vet så er anis et krydder som smaker lakrisaktig og er hemmeligheten til Peppes. 

Dere aner ikke hvor lenge mamma og jeg sto med den kverna og sleit(som man ikke ser på bildet...haha). Anisen falt ut gjennom et hull, og når vi tok på lokket så falt det ut et annet sted. Det var anis over alt...

Til slutt, selv om det både var mamma og meg så ga vi oss og gikk til Fred. Og det viste seg at det var ikke vi som var helt hjernedøde, den var faktisk ødelagt! Så han fant en annen vi kunne bruke.

Så til slutt fikk vi det til. Må bare anbefale Trio De Carne fra Dr. Oetker, virkelig elskbar! Den får stor myk skorpe, kjempegod!

Mamma og Fred. 

Hvilken ferdigpizza er deres favoritt?


Tine Sommerfrisk ~ Sitron & Lime

Jeg digger yoghurt. Sånn er det bare, jeg kan spise det hele tiden når som helst. Har alltid vært noe jeg har med på skolen også, så jeg håper virkelig at de har gode yoghurter i London! Hvert fall, den jeg har dilla på nå er den ene fra Tine sin blanding Sommerfrisk. Nemlig Sitron & Lime. Når jeg så den første gang tenkte jeg at det bare hørtes ekkelt ut, selv om jeg elsker sure ting. Men så tøff som jeg er(!) så smakte jeg jo på den... 

NAM! Den er übergod! 

(Bildene er like store, bare det ene som er veldig lyst, glemte å sette ned iso...)

Den smaker faktisk veldig friskt og sommerlig! Og den smakte enda bedre da jeg kunne spise den ute i solen som tittet frem og er her fremdeles, faktisk. Morgentryne og morgenhår deluxe da, har bare stått opp i dag... hehe... Så det var frokosten min, sammen med et rundstykke. 

Liker dere yoghurt?

Albino'ihet

Linn, Julie og jeg satt og loket rundt på blogger + film + andre ting og kommer over forskjellig sykdommer blant annet Gynecomastia. Så kom vi og så ble vi sendt videre til albino'ihet. Kom også på en gang jeg så et program om det da jeg var mindre, om en hel familie som hadde det. En dokumentar hvor vi fikk følge denne familien og se hvordan de levde. OG jeg må si det virket veldig slitsomt. De var alltid smurt med spf50, gikk med paraply og heldekkende klær. Solbriller gikk de med 24/7 selv når de var inne. Husker jeg syntes kjempesynd på dem da jeg satt og så på det.

Dette får meg også til å tenke på alle vi nordmenn som drar på ferie og ligger å steker oss i solen for å bli brune. Noe jeg selv nettopp har gjort. De kan ikke de gjøre.... Jeg synes faktisk det burde gjøres mer reaserch på denne -vet-ikke-hva-jeg-skal-kalle-den så det kan bli enklere å leve et helt normalt liv for de som er albino. 

Men da vi ble sendt videre på bilder så var det også dyr som var albino, for eksempel giraffer, zebraer, fisker, frosker og fugler og delfiner(som var mer rosa siden de var solbrent, så kanskje vanskelig for dyrene som også har det..). Og det var da vi fant den, påfuglen. En påfugl som var albino.


Hvor vakker er ikke den påfuglen ? Den er rett og slett vakker.

Kanskje albino'ihet ikke er så ille allikevel?


Endelig hjemme etter en laaang og slitsom natt!

Dette her har vært den mest slitsomme natten jeg har hatt på leeenge! Herregud, skjønner ikke at det er mulig åbli så sliten av å egentlig gjøre ingen ting.... OK, flyet vårt skulle egentlig gå 22 something(tidspunktene jeg nevner er kretisk tid, norsk tid er 1 time mindre), så får mamma melding på mobilen rundt 14 (men vi så den ikke før senere, så klart...) om at flyet ikke går før 0150.. Jaja, tenkte vi, da får vi 7 timer på flyåplassen, for taxien skulle komme 1800 og det tar en time og kjøre bort. Men så plutselig får vi beskjed om at taxien ikke kommer før 2200! Tusen tusen tusen takk taximann! Det var utrolig deilig, mye bedre å være på hotellet og i solen, en å tilbringe 7 timer på den teite flyplassen!

Så kommer taxien, og vi drar, jippi. Fremme på flyplassen skjønner vi null og niks, stapp fult av folk og alle ser forvirret ut, haha. Så til slutt så kommer det en dame og spør den norske gjengen som hadde samlet seg om vi skulle til oslo med Norwegian. Så da fikk vi endelig gitt fra oss koffertene! Men da får vi vite at flyet er ikke her enda, det lander 0300, så vi fikk tidligst fly 0400..... Gaaaaad, er det mulig? 

Men men, lang tid i taxfree'en tenkte vi! Ehm.... Etter sikkerthetskontrollen så gikk vi jo til den lille taxfree'en, fikk kjøpt det vi skulle, og fant et sted å sitte/ligge. Men jeg tenkte jeg kunne bruke disse timene på å finne meg en parfyme! Men herregud for et opplegg!! Det finnes ikke sånne hvite papir greier å spraye parfymene på.. For om du skal det, da skal du kontakte en av de som jobber der, så skal de spraye for deg og bla bla. Hallo?? Synes dere virkelig det er så vanskelig å spraye litt parfyme så dere tror vi ikke klarer det selv? Hun spraya 3 greier for meg, så hadebra! Altså, skal jeg gå rundt med den dama og få henne til å spraye 40 stk? ....

Noen burde tatt bilde mens Ole og jeg lå å sov på mamma også(ok, jeg...) Men var ikke lett å sove etterom jeg skvatt som et helvete hver gang de skulle komme en beskjed i høytalerne, for det startet alltid med et stort skurrende DIIIIIIIING

Jaja, klokken 0320something fikk vi gå om bord i flyet, og når alle hadde satt seg ned og piloten begynte å snakke fikk vi vite om noe "slot" grier og at vi måtte sitte i flyet å vente i 1 time og 20 min!!!!! Hahahahah, alle sammen døde litt da! Ikke nok med det, flyet var iskaldt, og de hadde ikke noe tepper eller noen ting. De skulle sette opp temperaturen når vi var oppe i luften sa de, DET, skjedde IKKE!

Så 0520 gikk flyet. Haha, jeg merket jo knapt at vi tok av, jeg merket det knapt, jeg lå jo halvveis og sov, flyfolkene ba meg ikke en gang rette opp seteryggen, men den derre gardinen forran vinduet, DEN var viktig å få opp, jadda. Så 4 timer senre var vi på Gardermoen, og klokken 0900(norsk tid) lå jeg i sengen min for å få den etterlengtede søvnen og varmen. 

Så, ehm, god morgen Norge !

Blogg.no kjøss meg i ræva!

Blogg.no kjøss meg i ræva!! Er det bare jeg som har problemer? ALT klikker, og får ikke lastet opp bilder, greia påstår at det er feil format, jeg har bare lastet opp bilder fra det kameraet siden jeg begynte å blogge!!! DET ER JO JPEG FOR F!!

Tror jeg snart finner meg et annet sted å blogge.

Streik på flyplassen!!

Hahahaha, PLING! Mamma har venner, trodde hun... Meldingen på mobilen var ikke fra noen venn, den var fra Norwegian! "Vi beklager å meddele at flight DY5899 fra Chania til Oslo 25.juli er forsinket grunnet streik i Hellas. Ny avganstid er 01.50" 

......................

Hahaha, først tenkte jeg bare JIPPIIIIIIIIIIIIIIIII mer sol og bading!!!!!!!! Men nei, taximannen kommer fremdeles 1800 for å hente oss så vi kan sitte inne på en ISKALD(lover dere, det er dritkaldt der!) flyplass å loke i 7 timer. Gøy... Håper de har internett der da, så kan jeg loke litt på dotten og snakke med folk hvert fall. Nå måtte vi ut fra hotelapartment'en også, som det står på nøkkelen vår, så nå sitter vi i lobbyen og venter. Med litt ting å putte i munnen, nam nam.
Alle har sin måte å bedrive tiden på jeg for min del er veldig glad i dotten min. Her kan dere faktisk se han også, liten og søt! Solbrillene mine er tydeligvis skjevere enn jeg trodde, jeg klarte nemlig å sette meg på dem i solstolen, eller legge meg på dem blir litt mer riktig. 

Men nå besvimer dotten snart. Kommer kanskje ett innlegg fra flyplassen, hvem vet, kanskje de er litt snillere enn Gardermoen og har åpent nett!

Ønsk oss en god, lang, slitsom tur hjem <3


Siste dag i varmen og solen

Ja, nå sitter jeg her, på ballkongen, i solen og venter på badet. Har ligget på stranden siden ca 10, og nå er den 13.18... Faktisk har jeg ikke bare ligget på stranden, jeg har travet rundt i byen, på jakt. Jakt etter de sure godterimarkene. BEklager Sadiya, jeg finner ikke fler. Butikken vår som hadde den var tom, den andre butikken også. Så jeg har gått helt inn til gamlebyen(vest), for så å gå totalt motsatt retning, laaaangt av gårde. Innom sikkert 40 forskjellige Markets, og mini Markets. Så kom jeg jo på at det er søndag, og derfor var de største butikkene stengt.... Så nei, det blir visst ikke flere mark på meg eller deg Sadiya, med mindre de har dem på flyplassen.

Så nå skal jeg dusje og kle på meg, for så å spise på Hägen Dasz, og så hjem til hotellet, pakke siste rest, sminke meg, fikse negler, og vente på taximannen... 

Agios Nikolaos.

Håper vi får en laaang flytur så jeg får lest ut min andre bok <3

Pakker for hjemreisen......

Å pakke er grusomt. Rett og slett. eller, når man er hjemme og pakker fordi man skal reise til et varmt sted, DET, er deilig, men å pakke for å reise fra det varme deilige stedet, til et kaldt grått sted, det er ikke noe gøy.... Pluss at, hva skal man ha på seg? Altså, det er jo kaldt hjemme, hva har man på seg da? Ok, kosedress er greit digg på flyet, men.. Jeg kan jo ikke gå i det i morgen, det er jo 35++++ her. Så da må man legge frem masse tøy og liksom ha alt klart, så man rekker å få tid på stranden og nyte det siste av solen. 

For klokken 1800 kommer den dumme taximannen og henter oss..... Kjører oss til den teite flyplassen. Håper de har sånne sure marker der! Så går vel flyet rundt, ehm, 22something i think. Vi er nå hvert fall hjemme neste dag... Hadebra sol, hadebra varme, hadebra mat, hadebra slippe å lage maten selv, hadebra sjøen, hadebra bølger, hadebra sanden som brenner føttene mine, hade bra grekere, og ikke minst, hade bra lifeguardene mine... Kommer til å savne dem ! 

Haha, dramatisk dette altså!  

Hadebra ekle strand.

Hadebra Balos Lagoon

Hadebra ekle vann...

Neida, det er ikke såå ille, skal bli deilig å komme hjem til folk og fe! Spesielt visse personer <3

Hvordan føler dere det når dere skal hjem fra ferie?

Øya ~ Victoria Hislop


Denne boken er grunnen til at jeg er på Kreta, og har kjørt over hele øya for å besøke Spinalonga og andre byer som er nevnt i boken. 

Dette er en rørende bok om fortiden til Kreta, om tiden da spedalskheten herjet, eller lepra som det også ble kalt. I boken følger vi flere folk, men i hovedsak en bestemt familie, men den går over lang tid, så hovedpersonen blir på en måte endret. For man følger barna, og barnebarna videre i historien. 

Veldig lettlest bok om hvordan livet til Kreterne var før i tiden, fra før andre verdenskrig frem til 60-tallet sånn ca. Både de friske menneskene, og de uheldige som fikk lepra og ble forvist til øya, Spinalonga, og måtte bo der. 

Jeg anbefaler virkelig denne boken, den er bare på 452 sider, å den er MÅ være veldig lettlest i og med at jeg klarte å lese den ut på 12 dager, mens jeg er på ferie. Og man har faktisk ikke mye tid til å lese når man er på ferie. 

Så anbefaler denne virkelig, til de som har lyst til å bare lese en koselig, rørende bok, om livet til mennesker, og få litt historie inn i hodet. Man lærer faktisk en del av den også. Og den får deg både til å le og smile og for de ekstra følsomme kanskje felle noen tårer. Den ga hvert fall meg gåsehud MANGE ganger, i 40gr stekende sol til og med.Sol, mat, lifeguards, avkjøling & sår

Dette er siste hele dagen vår her nede!! omg... Så så klart har vi nytt solen, varmen og vannet! Men nå fikk jeg streng beskjed om at det var nok med sol, man blir jo både stekt og kokt, hehe. Har faktisk funnet ut at disse siestaene er geniale! Selv om jeg kanskje ikke tar en siesta da, for jeg sitter jo ute bader i bassenget og koser meg videre, mens andre faktisk sover! Nå nøys jeg faktisk også, så nå sitter jeg med gåsehud og fryser i 35varme... Og vi har forresten funnet vårt favoritt spisested når det gjelder søtsaker! Hägen Dasz, det ismerket har egne spisesteder, og hjelpe meg de har mye digg! Altså, man kan sitte med menyen i en halvtime og fremdeles ikke klare å velge hva man vil ha! I går tok jeg en Double Chocolate Soufle,(something) Og i dag tok jeg Crepe with Banana, belgian chocolate ice cream and hot, melted, dark chocolade(something). Nam nam nam. Sjokolade er bare, best. 

Vi er så pene mens vi spiser, virkelig! 

Kanskje ikke så rart når vi slekter på hun der =)
Ikke nok med at jeg hadde så digg mat, jeg hadde digg utsikt også! Lifguardene mine, begge to til og med !

Synd jeg ikke hadde mamma's kamera, for den har bedre linse enn min.. Noen fjortizmoments må man jo få ha. Det er jo ferie og man er på en strand! Hallo, da er det lov...

Der nede slapper jeg av nå, med alle de rare bassengfolkene.. Jeg er virkelig ikke et basseng menneske, æsj.. JEg vil ha ssjøen, bølgene, og den varme sanden som brenner føttene dine. Det er bare noe med det. Så fant jeg ut av jeg har blitt solbrent i såret mitt på leggen! For så kvimsete og klønete som jeg er, så klarte jeg å snuble i en 40cm høy forkantet stolpe som skilte veien og fortauet. Den var bare minst 10cm x 10cm. Jadda, typpisk meg, så jeg fløy inn på fortauet, og mamma og lillebror døde av latter. Men nå går Dotten tom for strøm og nettet krangler med meg, så dere slipper bilde og mer å lese. Nå er jeg varm og, så går og bader! 

Pleier dere å tryne i store gjenstander man egentlig burde se veldig godt?


Negler med sommerfugler

Egentlig skulle jeg bare teste ut fargen til de nye neglelakkene, hehe. Så endte opp med sommerfugler. Skulle egentlig hatt den rosa på hele neglen, for den 'brune' var mørkere enn jeg trodde. Men sånn ble det nå uansett, må jo skifte neglelakk i kveld uansett, blir jo så fort flassende her nede på grunn av all sanden. Og det finnes ikke noe jeg hater mer enn neglelakk som flasser!

~ Helle

Solpause fra stranden, i solen ved bassenget

Disse solpausene/siestaene vi har er jo geniale, for mens folka sover så kan jeg fortsette å kose meg i solen ved bassenget. Her er det jo også lett å få tak i både drikke og annet, og ikke minst, det er ikke sand her! Har vært på stranden siden frokosten, og i dag er det STORE fine bølger! Det gule flagget ble faktisk heist. Så det har blitt både surfing og noen knall og fall mens man snurrer inni noen bølger og ikke aner hvilken vei man skal sette ned bena for å få hodet over vann igjen. Men vet dere hva, det hadde vært helt greit å drukne, for da hadde denne karen kommet og reddet meg! 

Jeg er offisielt hans største stalker! Men han hadde så klart ingen intensjoner om å snu seg mens jeg tok snikbilder av han... Så klart... Men uansett, jeg er nok ikke den eneste som var litt fristet til å drukne! Ellers er det som vanlig stekende sol, deilig og varmt! Så nå sitter jeg ved bassenget og koser meg med det de kaller for en frappe.... Sorry grekere, dere KAN IKKE KAFFE! Jeg blir helt oppgitt... De bruker sånn rart pulver, og et eller annet, Jeg vet ikke... Så jeg ba dem putte MELK i, og knuse isen, hallo FRAPPE! Men neida.... Forrige gang gikk jeg hvert fall melk, men det ville visst ikke denne damen gi meg... Men nå tar jeg meg en dukkert jeg!


Nå kom det en fyr og satte et askebeger på bordet mitt, ser det ut som jeg røyker kanskje? Jaja, kjære røykere, nå er jeg så elskbar og legger tyggisen min i begeret deres, blir dere ikke glade for det? 

=)

Rød negler med hvite potespor
Det er virkelig ikke lett å ta bilde av neglene sine mot en helt hvit flisbelagt vegg i det blåeste lys du kan tenke deg, samtidig som du har 2 sek på deg fordi man skal løpe ned på stranden. Men bildene MÅ jo bli tatt først, for etter en dag i megabølger og sann både her og der kan dere jo tenke dere hvordan neglelakken(og neglene for den saks skyld) har blitt slipt vekk.
Jeg ble nok inspirert etter en tur i gamlebyen når vi skulle spise en kveld, for i fortauet hadde en liten katt gått mens "sementen" var våt. Så det var sånne søte 'kattepotespor' (kan jo ikke kalle det for fotspor, æsj, katter har ikke stygge føtter! Katter har søte myke poter!)  

Har dere hatt poter på neglene før? 

Turkis sjø + plante ~ Foto


Null redigering, annet enn navnet mitt.

Sol Sol Sol Sol

Det finnes ingen ting som er bedre enn solen, nesten. Altså, den er rund, gul, kul og varm. Og den gjør deg brun, og veldig slapp. I tilleg sørger den for at du sovner på solstolen og drømmer syke ting om mark i glass med vann som moren din har så sykt lyst til å kjøpe selv om mark og slanger egentlig er det ekleste hun vet om. Tror jeg bør forte meg i dusjen når badet er ledig, for etter en hel dag i solen så fungerer hjernen litt rart, føler meg totaldopa, på sol, og helt gele i bena, egentlig hele kroppen. Bare å gå fra stranden til hotellet var dødsslitsomt!

4 av disse skapningene drev å lekte seg over oss i dag, uten at jeg fikk være med. Ganske dårlig gjort i grunn, i og med at jeg ikke skal dø før jeg har kjørt et jagerfly(sittet på**) De ville jo også så klart ikke være samlet mens jeg tok bildet...

Disse markene(som sannsynligvis ga meg den syke drømmen) er så gode! Skulle ønske de var lettere å få tak i i Norge! 

Geitene her er syke, men de orker hvert fall å gjøre noe i varmen. Til tross for all pelsen, jeg så faktisk en med bolleklipp, den var meget digg.

Noen av dem kjører også min daffe dopingsstil da....

Og etter alle de dagene vi har vært her var det endelig en som ville kose med meg. Jeg begynner nesten å lure på om det er meg det er noe galt meg, og ikke geitene......

Men nå er badet ledig, håper jeg ikke sovner og drukner i dusjen.

Har dere sol der dere er?

Balos Lagoon

I går tok vi turen helt vest, nesten helt til tuppen av øya, for å besøke Balos Lagoon! 

Så klart viste det seg at kameraet hadde stått på en syk innstilling så alle bildene vi tok først på dagen var helt mislykket... Men heldigvis tok mamma noen bilder på vei tilbake. Her ser dere nesten hele Lagoon'en. Og det å komme dit var ikke bare bare, vi kjørte jo, og veien ut dit var bare hump, hump, rist, rist.

Sånn så den ut, og den var laaaaang. Var nesten så vi trengte nyrebelte, hehe. Men med vår utrolig FLOTTE bil, så gikk det jo kjempebra!

 Men det var ikke bare bare å komme seg ned til Lagoon'en altså! Det var den mest slitsomme stien dere kan tenke dere! Sånn naturlig steintrapp med de rareste mest slitsomme trappetrinn dere kan tenke dere! Og det var LAAAANGT! Og veien tilbake, oppover de trappene, i sikkert 40grader og stekende sol, ja det var nok trening for en hel uke! Men det var helt klart vært både kjøreturen og gåturen når vi kjente hvor deilig det vannet var!

Det vannet var også utrolig varmt og salt, føltes ut som om jeg hadde dynket hele hodet i hårspray etterpå! 
Men nå har hodepinen gitt seg sånn nogenlunde, så nå synes jeg at jeg hører stranden, solen og vannet rope på meg! 

Har dere vært i Balos Lagoon før?


Lilla negler med hvite prikkerDisse to neglelakkene var ett røverkjøp, 2 euro kostet de bare, og de fungerer kjempebra, tørsker fort, og har lang tynn fin børste!
Så sånn ser de ut nå. Men nå må jeg forte meg å pakke, for i dag skal vi kjøre til Den Blå Lagune.

Hva synes dere om lilla neglelakk?

Vannmelon-fetisj

Hotellet her har vannmelon-fetisj. Helt sant. Egentlig tror jeg hele Kreta har det! Det er vannmelon å få over ALT. Til og med til regningene får man vannmelon. Frokost, lunsj, middag, kvelds, hele tiden. Men ikke nok med at det skal spises, det skal også brukes til å dekorere!
Må jo innrømme at jeg ble veldig fascinert, hvert fall nok til å løpe rundt som en gal turist med kameraet for å ta bilder.... Litt før det nørdet Lil'bro og jeg pc'ene også, mens mamma sov..


Merker at håret har blitt en del bleket på bare noen få dager!

Nå maser mamma, natta!Min tur til å ha puddingdag!

I dag har det vært min tur til å være helt pudding! Det blir jo bare varmere og varmere, og å sovne i solen da er det dummeste man kan gjøre. Våknet opp lenge etterpå uten å ha drukket noen ting og heller ikke kjølt seg ned er jo som å be om å få hodepine eller å bli sur og grinete. Haha.... Så i dag har det vært min tur til å legge meg litt på hotellet og ta en time på øyet. Det var utrolig digg merket jeg! Og noe som gjør det enda bedre er så klart MAT!


Gyros er en greie her nede, noe lignende kebab, men denne gyrosen var i brødting og ikke sånn annen ting da. Veldig flink til å forklare merker jeg! Men hvorfor i all verden skal de på absolutt alle restauranter legge til denne pomes frites'en? Altså, tror dere virkelig ikke at det brødet og kjøttet er nok i seg selv? Ser det ut som om jeg trenger så mye mat? Pluss at potet til den type mat synes nå jeg er ganske rart da, men det er meg...

Men nå tror jeg at jeg skal finne boken min og lese litt, for jeg vil lese før jeg sovner, og jeg sover nesten allerede. Så..

GOD NATT dere som leser dette! 

Bouganvilla'er er utrolig fine!

Tok et kjapt bilde av det første som møter oss når vi går ut av hotellet. Det er Bouganvilla'en over inngangsporten til hotellet(?) over gaten.  Kan ikke si annet enn at de er flotte, skulle ønske de vokste sånn i Norge også!

Varm, slapp, deilig dag

I dag er det ekstremt varmt! Virkelig en hetebølge som har kommet nå. Allerede da vi kom hit sa de lokale at det er varmere enn normalt, og det blir bare varmere og varmere! Veldig herlig i grunn, men bare om man har noe kaldt vann og sjøen ved siden av seg! Så i dag kjørte vi vestover og fant en søt liten strand, hvor vi også prøvde å snorkle litt, siden det var en brygge man kunne svømme under der. Men middelhavet har jo ingen ting å by på, er ikke somRødehavet/Indiske hav... Men så noen fisker med noen blå striper og noen orange fisk pluss masse kråkeboller da! Men det ble så varmt til slutt at vi bestemte oss for å dra tilbake til hotellet for å få litt ordentlig kjøling, for vi var helt kokt! Så nå ligger mamma oppe og sover og lillebror prøver ut noen spill på pc'ene her mens jeg legger inn bilder på pc'n og irriterer meg over det fantastiske nettet her! MEEEN, fant ut at denne baren her hadde en veldig god kaffe! (Mye av kaffen her er nemlig veldig, veldig.. ehm.. spesiell) Det er vel første dagen vi har tilbrakt noe som helst tid på hotellet, haha. Er vi ikke bare übersøte?


Er ikke han også litt søt?


Endelig en god kaffe!

Men nå drar vi og bader i det ekle varme vannet i den ekle stekende solen!

Yassas

Rosa blomster ~ Kreta

Agios Nikolaos, Spinalonga, Makris Gialos

Da har vi vært på laaang biltur! Først dro vi til Ag Nikolaos, en kjempe koselig, fin liten by med masse liv i. Fant et veldig fint hotell for natten, med frokosten på taket, deilig! Den samme dagen kjørte vi også til Plaka for så å ta en båt ut til Spinalonga. Det var kjempegøy! Følte at eg var i historien i boken da vi gikk rundt der. På vei tilbake fikk lillebror kjøre båten også. Så neste dag bar det avgårde til Makris Gialos for å møte folka. Så da ble det mye lek å gøy på stranden og en überkoselig kveld. Med god mat og herlige mennesker! Så i dag ble det en 4timers biltur tilbake til Rethymnon. Noe som gikk veldig fort! Er jo masse å se på og da går tiden fort. Men nå tar vi resten av dagen på stranden!

Sååå langt kjørte vi, hele ruta tok ca 4 timer.

Dette var gjengen vi dro for å møte, herlige =)

Har funnet ut at eneste stedet nettet funker for min lille pc er på ballkongen... Så dette innlegget ble liksom postet i sted, men neida.. Så det kommer nå istedenfor, så det er ikke stranden jeg skal til nå, men dusjen og ordne meg for å gå ut.

MAAAAAAAAAT! sulter halvt i hjel her

What to do with a sunburnt brother

I dag er det virkelig godt og varmt. En av de som bor her sa at de siste dagene har det faktisk vært ekstra varmt, sier ikke nei takk ti det altså!! Men litt synd, å bli solbrent første dagen, som lillebror. Så har ikke vært så mye strand i dag for han må passe seg for solen, har testet ut bassenget litt også da. Det er veldig deilig, men æsj... Klorvann... Hva skal man med det når sjøen er 10sek ned gaten? Dessuten bleker det bare... Mamma og Ole er to store puddinger. De har 'siesta'... Mens jeg, sitter på balkongen i solen og blogger, i en ferie, på Kreta, haha! Kan ikke tro at jeg sitter å ser i en pc-skjerm når jeg heller kan ligge på stranden... Selv om jeg da hadde vært viggo... Men nå skal vi snart ut å leie bil, for i morgen skal vi kjøre, laaangt. Først skal vi kjøre til en liten by i nærheten av øya Spinalonga, tar en overnatting der. Og neste dag skal vi videre til en by enda lenger unna for å møte en fra jobben til mamma + family. Det blir kos! Så blir det en overnatting der and then back to our own hotel. Så der blir det nok ikke noe internett. Hadde egentlig ikke skadet, for mamma og Ole er de som nørder pc'n mest...Hører at det forferdelige tordenværet er på vei tilbake igjen til Oslo? 

Kuer ~ VigraJa, jeg har en greie når det kommer til kuer....


Måke ~ Vigra

Rød bror, skille mor, ehm...normal meg :)

 Kvart på 9 sto jeg opp i dag, DET, var IKKE lett... Jeg ble redd da jeg selv så trynet mitt i speilet! For det første er lyset på bade grusomt! Man ser helt blå-grå ut. I tillegg hadde jeg de for-lite-søvn-poser-under-øynene! Pluss maskara gnidd rundt og drømmerunder på høyrekinnet. Jeg så ut som jeg kom rett fra en av Saw filmene... Men men, etter litt ordning og fiksing pluss frokost var vi klare for beach'en! Noe så herlig! Strand så langt øyet kan se, en kjempe koselig molo borte i det fjerne(ok, den er ikke så langt unna...) og blått vann. Da var det bare å legge seg rett ned p åsolstolene og slappe av. Vi måtte løpe til de forresten, sanden var grusomt varm! Tror faktisk jeg har brannsår under føttene nå, helt seriøst. Så etter dagen på stranden måtte vi ta en pause fra solen, Lil'bro er kjempe rød nå, mamma har megaskille og begynner å bli rød hun også, jeg derimot, har vært flink Yay me, for en gangs skyld. Har smurt meg masse med sånn olje ting tang medfaktor 10, så jeg har fått litt skille, men er ikke noe rød, jippi :) Så nå sitter jeg på balkongen og har mest lyst til å bare hoppe ned i bassenget, men neida, nå skal vi ha en pause.... Så da blir det vel sjokoladespising da! 

Det var det jeg så fra solstolen i det øyeblikket

Det var hva jeg så da jeg orket å vri på hodet... Unødvendig bruk av energi på å se broren min ligge der som et slakt, haha. 

Men nå skal jeg fikse neglene mine, så stikker jeg ut igjen, selv om jeg egentlig er ute nå da... hoho

Kos dere, for det skal jeg <3

Hello Crete :D

Nå har vi nettopp vært innom et MiniMarket for å kjøpe inn litt mat og masse drikke. så nå har vi endelig satt oss ned i i ro og fred. Akkurat nå sitter jeg på balkongen og ser på rare folk som tilbringer kvelden sin på hotellet, men de er unnskyldt om de nettopp har kommet hit, akkurat som oss, haha.... Jeg har jo mest lyst til å bare løpe rundt å sjekke ut alt, men etter en lang flytur(i følge andre, jeg synes den var kort.....) og en lang biltur(den var faktisk veldig lang!) så er mamma og Ole helt puddinger. Ok, jeg er vel også litt pudding, har faktisk lyst til å legge meg så jeg er helt uthvilt til i morgen. 

Så som dere sikkert har skjønt så er det internett på hotellet, det er gratis over hele hotellområdet, digg! Haha, jeg pleier jo aldri å bruke pc&#39;n i ferier, men når man har muligheten og ingen orker å gå ut... Da er det jo ikke så mye annet å gjøre.. 

Fant meg en ny parfyme også  på taxfree'en ! Ville også ha en ny av en jeg har som nesten er tom, men så klart, den hadde de ikke...

Den er veldig frisk og sommerlig, men ikke av den søte typen, er ikke glad i søte parfymer, heller litt syrlige.

Sånn ser flasken ut, veldig søt hihi =)

Ellers ble det jo masse godteri og blader.

En gal mor...

Og en anda galere godisbror!

Skal spare dere for den eneste normale personen i familien, altså meg.
Men nå er nettet klikk her, så forter meg å poste før hele greia går i vasken!

Håper alle har det fint der hjemme!

Edit: blogg.no klarer ikke greske bokstaver.....

Hei søte fly med rød snute, hadebra Norge!

Dusjet, check
Kledd på meg, Check
Sminket meg, Check
Deo&parfyme, check
Kamera, check
Speilrefleks, check
Psp, check
Mp3, check, 
Mobil, check
Fuktighetskrem, check
Leppo, check
Alle ladere, check
Toalettmappa, check
Sminkepungen, check
Boken min, check
Pc'n og laderen (etter at ejg har sagt hade til folk), check

Ready for take of! 

Hadebra kalde Norge, hei forhåpentligvis varmere Kreta! 

Har dere vært eller skal dere på ferie?

OMFG, lynet slo ned! Brannalarm + full panikk

Tordenværet som har beveget seg fra byen over Høybråten og videre over Kløfta har vært sinnsykt! Jeg skulle så klart benytte denne sjangsen til å få tatt et bilde av et skikkelig lynnedslag! Men jeg faila, ganske hardt! Jeg fikk med meg broren min ut, og vi løp til parken. Så noen helt vanvittige lyn-nedslag. Vi følte at tordenværet kom nærmere og nærmere, men det nyttet ikke å telle fra lynet til tordnet, for man skjønte ikke hvilket torden som hørte til hvilket lyn.Så så vi at det var flere fine lyn å se fra gaten vår opp mot et lite skogholt i nærheten. Vi så noen helt fantastiske lyn, og da skjønte vi, at nå var været rett over oss. Stakkars lillebror var jo helt på gråten, han har skikkelig tordenvær-fobi.... Så, PAAAAAAANG! Det skjedde så fort!! Det så så nærme ut!! Kune like godt vært i huset rett forran oss, men var nok i skogholtet et stykke forran oss. Lynet slo ned, bakken ristet, vi freaket ut!! Vi beina hjem mens vi skreik som tullinger, og himmelen åpnet seg! DET FOSSET! Vi løper inn døra, for så å beine ut igjen, brannalramen går. Vi vi beiner til naboen og ringer mamma som ikke er hjemme. Så da sitter vi hos den koselige naboen og venter på at det skal gi seg.....

Når vi kommer hjem merker vi med en gang at noen sikringer har gått, for gulvet er kaldt. Og det hadde vi rett i , 2 greier hadde gått, men var bare å vippe opp knappen. Teven var tilbake, heldigvis! Desverre er det ene nettet vårt kaputt, og hovedpc'n i huset død....Rip kjære pc <3 

Jeg gikk igjennom kameraet for å se på bildene.

Denne stakkaren møtte vi på ca 5min før det slo ned, stakkars liten! =(
Ellers faila ALLE lynbildene, bortsett fra ett. Tro det eller ei, jeg klarte å ta bilde av lynet som slo ned! Men det syke er, det var så sinnsykt lyst, så sånn ble bildet!

Bildet var så lyst så på kameraskjermen bare blinket det, og på pc'n ble det helt svart! Hvor sykt er ikke det!? Det var så lyst at det ble svart... Sier litt om hvor blendet vi ble da det lynet slo ned...
Nei, uff, takk til deg herr. tordenvær, vi vil helst ikke møte deg igjen!! Du drepte våre 2 beste venner...

Hvvordan var tordenværet hos dere?

Fransk -manikyr & -pedikyr

Dette er neglene mine denne uken før jeg drar på ferie 
DERE SOM HAR TÅ-FOBI, BLA FORT FORBI!

Gjort veldig fort å enkelt, for den hvite neglelakken begynner å tørke, så da er det ikke så lett å få det ordentlig fint...

Litt av pedikyren også... ja... jeg vet... tær... æsj.... hater at folk ser dem... så kan ikke tro jeg legger ut dette bildet... men er jo eneste måten å vise pedikyren... 

Og mens jeg skulle ta bilder av neglelakken min så ble jeg så klart bitt og sugd av en liten stygg vampyr, og så klart ville ikke speilrefleksen samarbeide så jeg fikk tatt bilde av den, så den kom seg unna, med mitt blod... Beklager verden, nå kommer det til å komme mange ny friske, sterke myggebarn... Tilgi meg!

Mamma saved my speilrefleks and my life!

Wiiiiiiiii! Nå er jeg enda gladere enn det jeg var da jeg fikk olje av naboen i går til å lage browniesene! Mamma reddet nettopp speilrefleksen min og Kreta turen! For grunnen til at jeg ikke har fått brukt speilrefleksen er at minnebrikken er borte.. Og kameraet mitt er så kresen, så alle jeg har prøvd har han ikke godtatt... Så kom mamma randomly med en minnebrikke som hun ba med prøve! DEN FUNGERTE! Wiiiiiiii! Så nå er jeg tilbake i bildeverden. Jeg ble enda gladere da mamma sa det var 16GB, helt til jeg så på den nå... 1GB..... Mamma, hvordan kunne du si det var 16GB.... Dette her drepte meg litt... Nå sitter broren min og ler av meg også, han har aldri sett en 1GB brikke før... 1GB, det er vel knapt nok til 3 bilder.... Jaja, pc'n er med på ferien, så jeg får legge inn bildene der HVER dag!

Vi ser vel litt sånn ut nå... Jeg er oppgitt, og Ole rulller seg sammen i latter... ha ha ha....

Kan noen trylle en 34GB minnebrikke til en Nikon D50 hit nå? That would be great <3

Høyballer~traktoregg - Vigra


Lill'bro og mamma ute på tur. De hvite runde klumpene som ligger spredt, eller i dette tilfellet samlet, rundt på jordene, høyballer, eller er det det det er? (veldig dårlig norsk setning.....) Vi har hvert fall fra jeg var bitteliten kalt det for traktoregg!

Kaller dere disse hvite kulene for noe?

Negler - Turkis with white dots

Go norskengelsk! Jeg vet det er lenge siden jeg har lagt ut et innlegg om hvordan jeg har neglene mine... Men det betyr ikke at jeg ikke har gjort noe med dem. Jeg diller like mye som alltid.. Hehe, litt for mye også.. Begynner å få litt klager på neglelakklukten i huset. Men det er ikke min feil at jeg har brukt så mye neglelakk at jeg ikke kan gå uten fordi neglene mine er så stygge uten neglelakk nå... Jaja, får smiske til meg en nail-repair greie !


Veldig dårlig bilder... Speilrefleksen min er jo... ja.... Og jeg orket ikke redigere bildene, hoho, jeg er for lat, sitter jo godt plantet i sofaen, ser på teven og spiser is. Orker ikke redigere da...

Neglelakken er jo ganske ødelagt, tok bildene en del dager etter at jeg fikset dem, hehe. Så det er hva jeg hadde forrige uke. Den turkise er fra H&M og den hvite er fra et fransk manikyr sett .

Hvordan negler tror dere jeg har nå?

Ferdig med å pakke, drar etter skjønnhetssøvnen

Da er jeg endelig ferdig med å pakke! Tror jeg... Håper inderlig på at jeg ikke har glemt noe!! Eneste som er igjen er toalettsaker, sminken, og alt som står til lading.. Også må jeg finne boken min, selv om jeg aldri får lest når jeg er på ferie. Prøver alltid å lese mens jeg ligger på stranden, men jeg klarer det aldri! Det er for mye annet å se på. Klarer som oftest å lese 1 hel side på en hel ferie, og jeg vet aldri hva siden handlet om.. Haha, men så optimist som jeg er tar jeg med bøker for det... Blir jo uansett masse bladshopping og forhåpentligvis litt parfymeshopping på Taxfree'en!

Håper og ber om at jeg får lukket den!

Første gang baggen jeg har med inn på flyet er så, ehm, lite full. Den pleier å være stappet! Men den blir jo det snart, av godteri og blader, hihi. Skulle ønske jeg ikke hadde vridd døgnet helt, for da hadde jeg lagt meg nå så natten hadde gått fort så jeg bare kan våkne og dra, men neida, det går ikke... Desutten går flyet dritsent! herregud.... Vi drar hjemmefra 12 liksom.... Jeg elsker når man må stå opp sånn 04.00, det er perfekt! Men nå skal jeg ut en liten tur, kommer et bilde ++ senere.

Er det noe dere pleier å glemme å pakke?

Å klippe gresset er ingen enkel sak

"Hvorfor hjelper du ikke til her hjemme, hvorfor klipper du ikke gresset feks?" Det fikk jeg slengt i trynet en gang fra mamma, og svaret mitt var enkelt, "For du har sagt jeg ikke får lov å klippe gresset"... Hahaha, husker at hun ble helt stille da. Men saken ble gjort om til at nå får jeg lov til det da! Så etter å nesten ha pakket ferdig og spist middag så begynte jeg på denne ganske så store jobben. å klippe hele hagen vår. Og det er sannelig ikke lett når man har en gressklipper som lever sitt eget liv og vil kjøre fremover HELE TIDEN. Den er nok litt ødelagt ja... Så nå sitter jeg her, helt pudding og ser på resultatet i del 1 av hagen

Må si jeg er ganske fornøyd, litt vanskelig når den plastikkstolen plutselig sto i veien og jeg går der med en løpsk gressklipper, så den ble bare sparket av gårde... Unnskyld stol.

Gummistøvler/slagstøvler kall det hva du vil, men jeg lærte at det var veldig smart å ha på seg mens man klipper gresset! Ikke bare blir man litt grønn her og der, men når jeg skulle klippe under furutreet hvor det lå en del kongler ble gressklipperen forvandlet til et maskingevær av noe slag. Det føyk kongler både her og der! Og PANG, så traff den ene støvelen min, så takk støvel, du reddet meg fra å få enda et sår på benet!

Sola kommer og går her på bildene... Og i det sola forsvant døde også Mr.Gressklipper.... TOM FOR BENSIN! Så da måtte jeg løpe og finne mamma og spørre om vi hadde bensin, og det hadde vi! Så nå skal jeg gå å fylle den og klippe videre... Måtte bare ha en pause, slitsom jo!

Sier dere gummistøvler eller slagstøvler?

Pause fra pakkingen før middag

Det er faktisk litt slitsomt å pakke! Alt tøy er nå på plass, så kom jeg på at jeg skal ha med joggesko(noe jeg kom på at jeg ikke har, for jeg får gnagsår av de jeg har), slippers, andre sandaler, svømemføtter, dykkermaske, snorkel og rette/krølltang, hårføner og andre TING. Hvordan skal jeg få plass til dette når kofferten ble full av bare klærne? Er det rart jeg alltid ender opp med overvekt... Heldigvis er ikke Norwegian så nøye med sånt! Så dette ble for mye hjernebruk for meg, så da må jeg ta meg en pause i den stekende solen mens jeg venter på mat! Uff så leit, å måtte ligge i solen for så å gå rett inn til ferdig mat! Gruer meg litt til å måtte lage middag selv hver dag om noen år... 

Fine webcambilder i solen fra et sprukket webcamera som fungerer når det selv vil, men nekter å ha farger..
God natt, nå skal jeg sove litt!

Har dere kost dere i solen i dag?

Pakker - reiser om 21 timer

For første gang i livet så pakker jeg dagen før jeg skal ut å reise! Jeg pleier alltid å begynne å pakke en uke i forveien, minst. Hehe, jeg gleder meg alltid så mye. Men av en eller annen grunn har jeg ikke hatt den ekstreme feriefølelsen hverken for sommerferien, eller denne utenlandsturen. Noe jeg pleier å ha veldig mye av! Men det har kanskje noe med å gjøre at jeg tenker mest på London. Jaja.. Nå har jeg pakket kofferten full, av badetøy, kjoler, shortser ++++ Så nå er kofferten full, og toalettmappen og sminkepungen er fremdeles ikke pakket, ikke smykker heller, så ja, jeg sliter litt...  Ja, kofferten min er alltid den tyngste hver gang vi reiser... Men men, det går bra! 

Så i år er det Kreta som er reisemålet, mest på grunn av at både mamma og jeg har elst en bok som heter "Øya" av Victoria Hislop som handler om livet på Kreta før da spedalskheten herjet og de syke ble flyttet ut til Spinalonga. Derfor skal vi også dra til denne øya Spinalonga. Tror det kommer til å bli kjempespennende! Og jeg elsker jo Hellas, så skader ikke at vi drar dit da, selv om jeg føler at Kreta liksom er sin egen lille greie. 

Spinalonga

En random deilig strand der nede. Merker jeg begynner å glede meg litt nå!

Så nå må jeg gå pakke resten å finne alle psp-spillene som har forsvunnet på en mystisk måte.... Man må jo ha noe å drive med på flyet! Men først på jeg drikke opp is-frappe-mochean-min made by me.
Blir borte i 2 uker, eller 12 dager egentlig, det er internett på hotellet, men får nok ikke noe tid til å blogge, med mindre jeg klarer å skrive når jeg kommer hjem til hotellet en eller annen gang om natten....

Har dere vært på Kreta?

SPANIA FTW!<3

JAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA<3 Omg, tenk at jeg, skal være så fotballidiot!! Jeg dauer her!! De vant de vant de vant! SPANIA! Woohooo! Jeg glemte å spise browniesen min! Var så spennende.. Hehe. Jeg lurer virkelig på hvordan de store fotballentusiastene har det nå!

GRATULERER SPANIA <3

Andre som er glade? =D

Skuffende Spania.....

Spania daeh... HVA ER DET DERE DRIVER MED?!? Jeg merker jeg blir litt irritert her.. Tenk, jeg Helle blir irritert over fotball. Når JEG blir det, hvordan går det da med de ekstreme fotballidiotene her i verden da? Jeg har aldri vært noe fotballfan, først under VM i år at jeg har blitt litt interessert, nok til å irritere meg over at Spania ikke scoret.... Jeg vil virkelig at de skal vinne!!! Håper de gjør det bra nå, kom igjen SPAAAAAAAAAAANIIIAAAAAAAAAAAA<3<3Fyrtårn - Vigra


Et søtt lite fyrtårn vi fant på turen (:


Master chef, that's me!

Ok, kanskje ikke sååå mesterkokk, fikk mamma til å kjøpe sånn pose-brownies. Hehe... Men hun visste ikke hvilken hun skulle kjøpe, så hun kjøpte både brownies og cookies, jippi! Så nå har jeg virkelig slitt for å lage dette her! Men, det var verdt slitet når jeg fikk det i munnen etterpå, N A M!

Tenk at de brune kladdene der kan bli noen runde små kaker som bare smelter i munnen..
Så kom problemet, til cookiesene trengtes bare margarin og egg, men til browniesen trengtes det olje og vann. Og hva var vel ikke vi tomme for? Jo, olje... Eneste vi hadde var olivenolje, og det er FY FY å bruke i bakverk!! Det smaker drit! Men så har vi noen fantastiske naboer jeg kunne spørre, men så klart var ikke de hjemme, men heldigvis var en annen nabo hjemme! TUSEN hjertlig takk for den 1dl oljen jeg fikk, reddet browniesen min! Og dagen min! Hva skulle man gjort uten snille naboer sier jeg bare=) 

Så fikk oljen! :D


Etter alt slitet med oljen, og hvor jeg holdt på å tryne på noen glatte, våte stener og faktisk miste oljen, så ble resultatet kjempebra om jeg får si det selv. NAM. Nå er jeg STAPPMETT!

Pleier dere å bake ?=)

Blogg.no hater meg!

Blogg.no hater meg fremdeles... Har laget mange nye blogger på grunn av at ting klikker. Men nå er det hvert fall bare litt problemer med å laste opp bilder, jeg er sikkert ikke den eneste som sliter med det akkurat nå. Forhåpentligvis! Så da kommer neste bilde litt senere. Så nå sitter jeg i sofaen, ser på So You Think You Can Dance, og de som danset noe tango greier eide noe helt sykt! Tenk så gøy det hadde vært å kunne danse sånn! Men nå må jeg gå å begynne å pakke kofferten min, og fikse negler for i overimorgen går flyet, wiiii. Gleder meg til sol og varme ! 

Æsj, hater innlegg uten bilder... Men men..

Har dere problemer med blogg.no?

Kuer - Vigra

Her er et bilde til fra slekts treffet på Vigra.


Bloglovin?

Ja, jeg brukte jo bloglovin på den andre bloggen min, og jeg likte det, så tenkte jeg skulle klare å ha det her også. Spørs om jeg får det til da, er litt idiot iblant når det gjelder å koble sidene mine til andre ting...


Bruker dere bloglovin?


Follow my blog with bloglovin

Ferdig med designet

Da tror jeg endelig at jeg er ferdig med designet. En del ting jeg ikke er helt fornøyd med, blant annet med menyen, men jeg får ikke endret det sånn jeg vil.. Men men. Nå orker jeg ikke mer! Så da sier jeg meg ferdig med london-bloggen min! Endelig. Må også si takk til  Shorty, jeg har brukt hennes desgin "Enkel Rosa" som mal for mitt design. Men har nå endret på så og si alt. Om det er noe dere lurer på om design så er det bare å spørre i vei!

Er det noe i menyen eller annet som er rart i nettleseren dere bruker?

Profilbilde

Sliter med designet og bildegreier nå, så må poste bildet her for å få en nettadresse som funker....

Tykkeste kosekatten ~ VigraEn random feit katt som kom til oss da vi var på en liten sightseeing på Vigra. Lenge siden jeg har vært borte i en så kosete katt, den gikk rundt og stjal kos fra absolutt alle, og var veldig passende at den kom, for det var iskaldt den dagen, så jeg brukte den som varmepute  <3


Slekts treff på Vigra

Første vi gjorde i sommerferien var å ta flyet opp til Vigra, Ålesund. Vi skulle nemlig på slekts treff! Dette var noe jeg faktisk guret meg litt til! Masse fremmede mennesker(pleier ikke å være så sjenert, men dette er jo familie man aldri har møtt....), andre dialekter, spesielt Sunnmøre, rett og slett bare redd for kleine situasjoner, finnes ikke noe jeg hater mer enn det!! Men tross alt det så gikk det kjempebra! Masse hyggelige folk, god mat, og flott natur! Derfor har jeg veldig mange bilder å legge ut, men orker ikke legge ut alle på en gang for det tar så utrolig lang tid å bare laste opp et bilde... Så kommer til å legge ut et bilde hver dag  eller noe i bilde-mappen. 

Her har vi nesten allesom var tilstede =)

Har dere vært på slekts treff før?

Ny blogg = Mye jobbing

Jaaa.... Da har jeg opprettet enda en ny blogg for mitt london-år. Så nå har jeg overført en del gamle innlegg for å få inn forskjellige kategorier, og fordi jeg skal lage en meny og mye mer. Så det står enda en god del igjen å gjøre på designet. Men man får uansett så mye mer lyst til å blogge når man har noe helt nytt og endelig er fornøyd, så da er det verd arbeidet! Men tror ikke jeg kan fortsette å jobbe mer med bloggen nå, klokken er faktisk 3, om natten. Og jeg sov ikke noe, ehm, "natt til i går" blir det vel.. Klokken ødelegger virkelig talemåten min.. Anyway, jeg fortsetter forhåpentligvis i morgen, selv om vi får besøk, og jeg skal pakke, for på tirsdag blir det Kreta!  Men nå må jeg klare å komme meg opp trappen og opp i sengen min før jeg sovner på sofaen foran den 4. filmen i kveld... God natt!
Håper dere får mareritt alle sammen


Hytta til Linn

Forrige helg var jeg på den søte hytta til LinnMinn som ligger i Son. Et kjempekoselig, søtt, lite sted bare 1time unna Oslo. Vi var ganske så heldig med været også, eller lørdagen var det helt overskyet, men det var varmt! Så da tok vi turen innom Mosseporten, hvor jeg endte opp med genser og kjole for 58 kr! Og en jakke for 100kr! Elsker å gjøre sånne kupp! Søndagen haddevi jo superduper vær, soling, bading, og så klart lekte vi oss med båt også! Så dette var en kjempe koselig helg! Håper jeg rekker en tur til på hytta de Linn <3

Her har dere den søte hytta som ligger perfekt til =)

I år lærte jeg også å like reker, det er kjempegodt! =DTakk for kjempekoselig helg Linni <3 Vi må ha mange koselig stunder sammen før jeg drar til London! I'll miss you so much!.... <3

Har dere vært på noen hytteturer? =)

Tine VS Friele

Ja, de som har lest tidligere innelgg her har fått med seg at jeg elsker kaffe. Men det er ikke alltid man har tilgang til en ordentlig kaffebar eller noe lignende og må da ty til ferdigkaffe fra matburikken. Jeg har i lang tid kjøpt Tine sin iskaffe Mocca, men jeg har aldri vært helt fornøyd med den. Den er god, ja, men den er så innmari søt pluss at det er ikke så mye kaffesmak i den.. Så kom reklamen på teven for en god stund siden, om han som feier alle damene på jobben. Frieles nye iskaffe! Jg har ventet og ventet og ventet på at denne skulle komme i butikken ved skolen, så! Siste skoledag var den der! Desverre ble jeg skuffet..

+ Tykkelsen på drikken
+ God å holde i 
+ Smaken generelt
- Lite kaffesmak
- Altfor søt

Alt i alt er denne veldig god. Jeg har ikke helt skjønt forskjellen på den blå og denne iskaffen. Den blå skal være med kakako, jeg synes nå de smaker ganske likt jeg da. Men det er for mye sjokolade i dem begge!
Når denne lille her kom trodde jeg endelig at min hverdag vekk fra kaffemaskiner skulle reddes, men neida... Jeg ble skuffet..
+Litt mer kaffesmak enn Tine's
+Ordentlig kald!
-Nøttesmak?
-Merkelig sjokolade
-Også for søt

Jeg ble glad når firele lanserte denne her, jeg tenkte at ejg endelig skulle få en iskaffe som smakte kaffe. MEn nei. Første slurken var spesiell. Det smakte litt mer kaffe, men det var noe helt annet i den. Blanding av vanilje og nøtter, sånn grønne nøtter. Det var det det smakte. 
Kommer desverre ikke til å kjøpe denne noe mer. Håper cappucino'en er bedre!

Nå går jeg og lager meg en ordentlig iskaffe, for nå er jeg helt stekt i solen, noe pc'n også er, jeg brenner meg på knappene!

Hvilken synes dere er best, Friele eller Tine?

Turkis-sølv-negler!

I dag har jeg gått rundt med neglelakk på en hånd! Ble nemlig ikke ferdig med begge hendene i går.. Hadde planer om å gfikse det på skolen, men så surrehue som jeg er så glemte jeg den turkise neglelakken. fml.
Neida, men jeg skal hvert fall fikse det nå, mens jeg leser til matteprøve i morgen og også har noe naturfagsinnleveringting i think...  Må bare skryte av det deilige været også! Jeg sitter faktisk ute i solen nå under pæretreetsom blomstrer noe helt sykt. Det ser ut som en stor hit klump! Kjempefint! 
Her er hvert fall neglene denne gangen da.

Det er forresten ikke så lett å ta bilder av hendene sine, for jeg har på feil linse på kameraet for sånt, så jeg har rett og slett ikke lange nok armer... (AF-S NIKKOR 18-200mm)

Så her har jeg faktisk bare tatt på et lag med den turkise neglelakken fra H&M ~  ca.50kr. Også har jeg brukt en LITEN veldig liten pensel til å lage sølvmønsteret. Neglelakken kjøpte mamma i Paris eller noe for ganske lenge siden, så aner ikke hva den kostet eller noe..

Har dere sølvneglelakk?

Smoothie <3

Mamma og jeg hadde en periode som varte sikkert i over et år hvor vi var helt smoothie-avhengige! Og får å gjøre det enklere kalte vi det for "smutti" ettersom vi sa ordet sikkert 40 ganger om dagen. Så nå som sommeren nesten er her og jeg har bestemt meg for å kutte ned på godteriet så tenkte jeg at jeg skulle starte med smutti'er igjen. Så i dag ble det denne:

Pink-something:
1 frossen banan
MANGE frosne jordbær(etter eget ønske)
1 aprikos yoghurt( tine, orker ikke sånne søte ekle yoghurter)
Pleier å ha i litt sitronsaft for å gjøre den sur, men det hadde vi ikke... 
Et par friske jordbær for pynt/er megagodt! Faktisk var de veldig gode! (Ica Nær 37kr, fra somewhere in the world)

Putt det i blenderen(?) og la den stå på lenge så det ikke er noen klumper, for klumper liker vi ikke! =)

Liker dere smutti?

Sommer og blomstertrær

I dag har været vært så utrolig fint! Ok, litt mye skyer i skoletiden, men etter skolen var det kjempe fint. Har sittet ute og fått lest til matteprøven under dette pæretreet.

Har dere hatt sol i dag?

Nesten Sommer

Nå vil jeg nesten si at det er sommer, bare se hva jeg fant i hagen i dag!
Den har kommet helt av seg selv, ikke plantet :)


Rachel from London on a visit

7. Juni fikk vi besøk av Rachel fra London, som jobber på Hammersmith. (Somethinr-rådgiver..I think..) Anyroad, da fikk vi enda litt mer info om diverse ting, og vi kunne stille spørsmål om alt vi lurte på. Det gikk selvfølgelig mye spørmål i om hvordan vertsfamiliene er. Vi vet fremdeles ikke hvem vi skal bo hos! Egentlig finner jeg alle disse londonmøtene ganske unyttig.. Men men, dette møtet med Rachel er i hvert fall det mest nyttige av det unyttige vi har hatt da =) Men nå skal jeg en liten tur i dusjen og rydde ferdig litt til på rommet mitt. 

Vi prekast!

Skal noen andre ta 2.året i utlandet?

London update

I dag var jeg på nytt orienteringsmøte om London wiiiiiiiiiiiiiii. London London London! 
Fikk litt info om stipend og lånekassen, og jeg fikk også vite at jeg har fått fagene og sånt som jeg ville ha. Og jeg fikk bekreftet at jeg hadde fått byttet fra realfag til Samfunnsfag og språk istedenfor...... OG, the most important thing! Vi fikk vite hvem vi skal bo med! jeg skal bo med lille Caroline <3 Jippiiiii! Så da var alt det i boks! Neste møte blir husker-ikke-når-det-var og da kommer Rachel fra skolen vår i London og skal ha oss den dagen, koselig. 

Gleder meg til å se dette hver dag! 

I <3 London! 
Do you <3 London?

Forgot a Londonthing :O

Har glemt å nevne siste oppdatering når det gjelder London! 28. april fikk vi nemlig melding på fronter av London-mannen, Hans, om at vi kunne søke om hvem vi helst vil ha som romkamerat i London. For man skal nemlig bo to og to sammen. Så da har Caroline og jeg søkt sammen :)

Smashing!

Og 11. mai skal vi ha et nytt kort orienteringsmøte, så er veldig spent på hva vi får vite! Har en liten følelse av at vi kanskje får vite noe om romkamreater? 

LONDON!!<3 
Hehe, får noen sånne utbrudd, tror jeg har torets syndrom(eller hvordan det skrives) iblant.. Men men!

Er det ikke normalt å få noen utbrudd en gang i blant når man gleder seg så sinnssykt til noe?

Første London-møte

LONDON!!!!:D 

Hehe.. Jeg får noen sånne utbrudd nå og da.. Helt normalt! Men ikek det som er saken nå, i dag var vi london-elever i vårt første møte! Som så klart fant sted midt i matpausen, typisk. Men vi fikk et kvarter mer enn de andre til å spise på, så da gikkd et bra. I møtet fikk vi svar på noen få spørsmål, men det handlet mest om det arket vi fikk, nemlig omvalg av fag. Jeg vet virkelig ikke hva jeg skal gøre. 
Jeg vil ha S matte, men det er ikke noe alternativ, de har bare P og R. Da må jeg nesten ta R.... Menn hallo, ser jeg utsom et geni kanskje? Jeg sliter nok med T mate. Men jeg kan jo ikke gå ned til P heller.. Frustrerende dette her! Og velger jeg R matte så kan jeg vegle 2 fag fra det andre programområdet jeg ikke har valgt som da vil bli Samf/Språk noe jeg vil! Men så var det denne R matten da.. Velger jeg P matte derimot som vil gjøre alt lettere så kan jeg ikke vlege 2 fag fra Samf/Språk, da må jeg velge fra mitt eget programområde som er Real. JEG TRENGER HJELP! Er jo tross alt et valg som vil påvirke fremtiden min! Og mitt liv som menneske på denne planteten kalt Jorden!


Hjelp? 

Awesome Meg

Kontakt: londonlife@hotmail.no

Ja, kan vel begynne med litt basic info da...

Helle er navnet jeg har fått ropt etter meg siden 7.sept 93, altså 17 år om du ikke kan regne...  Jeg ser verden fra mitt eget 163cm høye fugleperspektiv! Jeg tror ikke jeg har planer om å få et høyere perspektiv, for jeg liker ikke å se ned på folk, for sånt er ganske respekløst egentlig. Resten av personligheten er vel så som så. Har fått høre at jeg er en sprudlende jente, med mye liv og latter i, kanskje litt mye iblant.. Hehe.. Ellers er jeg en levende optimist, jeg takler ikke negative mennesker! Sånt ødelgger livet bare enda mer..

Men grunnen til at jeg begynte og blogge og at du skal lese denne bloggen er fordi. Jeg skal gå 2.vgs i London. Jeg skal tilbringe mitt 2. år på Ealing, Hammersmith And West London College! OMG. Det er rett og slett OMG. Så jeg har da lovet å blogge om livet i London, jeg drar jo tross alt fra både familie og venner som man har lyst til å dele ting med, så da er det bare å lese her. Kanskje fremmede mennesker finner det interresant å lese også, kanskje inspirerer dem til å gå på skole i utlandet! Jeg gleder meg hvert fall utrolig mye! 

Nå har jeg vel egentlig ikke mer å skrive, å skrive om seg selv er noe av det vanskligste jeg vet. Men men, om du vil vite mer så er det jo bare å følge med på bloggen. 

Meg, den typiske blogger! Ehm... neida, men hva skal man gjøre når flyet er utsatt grunnet streik og man er stuck på hotellet og ikke får lov å løpe på stranden.... Kommer vel snart et ordentlig bilde, den dagen jeg blir fotogen.

 
Jeg har forresten presentert bloggen min på Bloggurat.


Velkommen til min blogg!

Dette er den første posten på min nye blogg ;)

 

Jeg har forresten presentert bloggen min på Bloggurat. Jeg har plassert min blogg i Høybråtennorske bloggkart!

hits

juli 2010

Kreta, strå med 'blomsterkule' ~ Foto

Kreta ~ Spinalonga

Nattmøte + uke uten internett!

Nå kom jeg nettopp inn fra mitt lille nattmøte med min kjære, etter at jeg fikk en litt irritert melding fra min mor som lurte på når jeg hadde planer om å komme hjem, hehe. Klokken var bare plutse...

London ~ Begyner å bli stresset!

Jeg begynner virkelig å merke på hele kroppen at jeg stresser for London nå! Føler jeg stenger ute alle følelser når det gjelder alt, for at det skal være minst mulig trist å dra fra alt og alle......

Blogg sammarbeider igjen! Edit!

Nesten hvert fall! Fikk lastet opp de 2 siste bildene fra xxl-shoppingen nå. ENDELIG! Måtte bare ta noen dager.. hahaSå da komemr kanskje innlegget om innkjøpene fra Kreta også, om blogg vil det da...

Oversoving & Condis!

I dag har jeg virkelig oversovet meg! Jeg sov jo helt til 1400! Herregud...... Hvorfor var det ingen som vekket meg? Altså, det å spise frokost halv 3 er bare helt feil! OG, jeg hater å sove så len...

Litt XXL-shopping

Joggeskoene mine har vært ødelagt en god stund... Gitt meg gnagesår på gnagesår, så jeg har gått rundt på Condis uten joggesko. Men det fungerer så lenge jeg ikke skal løpe! Så derfor måtte jeg har...

Ble nettopp bitt av en vampyr!

Japp, no kidding. Jeg har nettopp blitt tappet for blod. Av en mann ved navn Benjamin. Bare se her:Ok da.... Jeg har vært og tatt blodprøve! For første gang i mitt liv! Jeg trodde jeg skulle daue.....

My Magic is back!

My dear beloved HTC Magic is finally back!Endelig!!Min kjære Magic og jeg har gått igjennom tykt og tynt sammen! Han kom til familien for ca nøyaktig et år siden. Han har allerede vært på sykehuset...

Tok med meg solen hjem fra Kreta

Endelig er det kommet litt sol. Tro det eller ei, jeg sitter på terrasen nå i shorts og bh bare! OG jeg fryser ikke! (Så lenge solen ikke blir borte da...) Også venter jeg på en herlig middag, nam ...

Stokk ~ Vigra ~ Foto

En random stokk som sto midt ute i nowhere .

Ny bedre Justin Bieber ~ Cody Simpson

Kom randomly over Cody på youtube nå. Og han er bare, så søt. Punktum finale, ikke noe mer å si på det. Jeg liker han mye bedre enn Justin Bieber, men det varer nok bare til han blir ordentlig kjen...

'Magetopper' ~ hot or not?

Jeg ser mer og mer av disse 'magetoppene' eller hva jeg skal kalle det. Korte topper som viser magen. Som slutter et sted mellom rett under bysten og over navelen. Jeg personlg skjønner ikk...

Hei, jeg heter Helle og er leppoholiker....

Ja, det er sant.... Leppo, kaffe og sjokolade. Uten dem, ikke noe meg. Sånn er det bare...Jeg tar på leppo sikkert hvert andre min.. Og verdens beste leppo er helt klart Mentholatum! Men den smaker...

På et lite besøk

Etter å ha gått rundt hele dagen med hodepine(prøver å ikke ta noe pillegreier hver gang jeg har litt hodepine, siden jeg har det så ofte.....) og lite søvn, så dro vi til Fred og tok middagen der....

Tine Sommerfrisk ~ Sitron & Lime

Jeg digger yoghurt. Sånn er det bare, jeg kan spise det hele tiden når som helst. Har alltid vært noe jeg har med på skolen også, så jeg håper virkelig at de har gode yoghurter i London! Hvert fall...

Albino'ihet

Linn, Julie og jeg satt og loket rundt på blogger + film + andre ting og kommer over forskjellig sykdommer blant annet Gynecomastia. Så kom vi og så ble vi sendt videre til albino'ihet. Kom ogs...

Endelig hjemme etter en laaang og slitsom natt!

Dette her har vært den mest slitsomme natten jeg har hatt på leeenge! Herregud, skjønner ikke at det er mulig åbli så sliten av å egentlig gjøre ingen ting.... OK, flyet vårt skulle egentlig gå 22 ...

Blogg.no kjøss meg i ræva!

Blogg.no kjøss meg i ræva!! Er det bare jeg som har problemer? ALT klikker, og får ikke lastet opp bilder, greia påstår at det er feil format, jeg har bare lastet opp bilder fra det kameraet siden ...

Streik på flyplassen!!

Hahahaha, PLING! Mamma har venner, trodde hun... Meldingen på mobilen var ikke fra noen venn, den var fra Norwegian! "Vi beklager å meddele at flight DY5899 fra Chania til Oslo 25.juli er fors...

Siste dag i varmen og solen

Ja, nå sitter jeg her, på ballkongen, i solen og venter på badet. Har ligget på stranden siden ca 10, og nå er den 13.18... Faktisk har jeg ikke bare ligget på stranden, jeg har travet rundt i byen...

Pakker for hjemreisen......

Å pakke er grusomt. Rett og slett. eller, når man er hjemme og pakker fordi man skal reise til et varmt sted, DET, er deilig, men å pakke for å reise fra det varme deilige stedet, til et kaldt gråt...

Øya ~ Victoria Hislop

Denne boken er grunnen til at jeg er på Kreta, og har kjørt over hele øya for å besøke Spinalonga og andre byer som er nevnt i boken.Dette er en rørende bok om fortiden til Kreta, om tiden da speda...

Sol, mat, lifeguards, avkjøling & sår

Dette er siste hele dagen vår her nede!! omg... Så så klart har vi nytt solen, varmen og vannet! Men nå fikk jeg streng beskjed om at det var nok med sol, man blir jo både stekt og kokt, hehe. Har ...

Negler med sommerfugler

Egentlig skulle jeg bare teste ut fargen til de nye neglelakkene, hehe. Så endte opp med sommerfugler. Skulle egentlig hatt den rosa på hele neglen, for den 'brune' var mørkere enn jeg trod...

Solpause fra stranden, i solen ved bassenget

Disse solpausene/siestaene vi har er jo geniale, for mens folka sover så kan jeg fortsette å kose meg i solen ved bassenget. Her er det jo også lett å få tak i både drikke og annet, og ikke minst, ...

Rød negler med hvite potespor

Det er virkelig ikke lett å ta bilde av neglene sine mot en helt hvit flisbelagt vegg i det blåeste lys du kan tenke deg, samtidig som du har 2 sek på deg fordi man skal løpe ned på stranden. Men b...

Turkis sjø + plante ~ Foto

Null redigering, annet enn navnet mitt.

Sol Sol Sol Sol

Det finnes ingen ting som er bedre enn solen, nesten. Altså, den er rund, gul, kul og varm. Og den gjør deg brun, og veldig slapp. I tilleg sørger den for at du sovner på solstolen og drømmer syke ...

Balos Lagoon

I går tok vi turen helt vest, nesten helt til tuppen av øya, for å besøke Balos Lagoon!Så klart viste det seg at kameraet hadde stått på en syk innstilling så alle bildene vi tok først på dagen var...

Lilla negler med hvite prikker

Disse to neglelakkene var ett røverkjøp, 2 euro kostet de bare, og de fungerer kjempebra, tørsker fort, og har lang tynn fin børste!Så sånn ser de ut nå. Men nå må jeg forte meg å pakke, for i dag ...

Vannmelon-fetisj

Hotellet her har vannmelon-fetisj. Helt sant. Egentlig tror jeg hele Kreta har det! Det er vannmelon å få over ALT. Til og med til regningene får man vannmelon. Frokost, lunsj, middag, kvelds, hele...

Min tur til å ha puddingdag!

I dag har det vært min tur til å være helt pudding! Det blir jo bare varmere og varmere, og å sovne i solen da er det dummeste man kan gjøre. Våknet opp lenge etterpå uten å ha drukket noen ting og...

Bouganvilla'er er utrolig fine!

Tok et kjapt bilde av det første som møter oss når vi går ut av hotellet. Det er Bouganvilla'en over inngangsporten til hotellet(?) over gaten. Kan ikke si annet enn at de er flotte, skulle ønske d...

Varm, slapp, deilig dag

I dag er det ekstremt varmt! Virkelig en hetebølge som har kommet nå. Allerede da vi kom hit sa de lokale at det er varmere enn normalt, og det blir bare varmere og varmere! Veldig herlig i grunn, ...

Rosa blomster ~ Kreta

Agios Nikolaos, Spinalonga, Makris Gialos

Da har vi vært på laaang biltur! Først dro vi til Ag Nikolaos, en kjempe koselig, fin liten by med masse liv i. Fant et veldig fint hotell for natten, med frokosten på taket, deilig! Den samme dage...

What to do with a sunburnt brother

I dag er det virkelig godt og varmt. En av de som bor her sa at de siste dagene har det faktisk vært ekstra varmt, sier ikke nei takk ti det altså!! Men litt synd, å bli solbrent første dagen, som ...

Kuer ~ Vigra

Ja, jeg har en greie når det kommer til kuer....

Måke ~ Vigra

Rød bror, skille mor, ehm...normal meg :)

Kvart på 9 sto jeg opp i dag, DET, var IKKE lett... Jeg ble redd da jeg selv så trynet mitt i speilet! For det første er lyset på bade grusomt! Man ser helt blå-grå ut. I tillegg hadde jeg de for-l...

Hello Crete :D

Nå har vi nettopp vært innom et MiniMarket for å kjøpe inn litt mat og masse drikke. så nå har vi endelig satt oss ned i i ro og fred. Akkurat nå sitter jeg på balkongen og ser på rare folk som til...

Hei søte fly med rød snute, hadebra Norge!

Dusjet, checkKledd på meg, CheckSminket meg, CheckDeo&parfyme, checkKamera, checkSpeilrefleks, checkPsp, checkMp3, check,Mobil, checkFuktighetskrem, checkLeppo, checkAlle ladere, checkToalettmappa,...

OMFG, lynet slo ned! Brannalarm + full panikk

Tordenværet som har beveget seg fra byen over Høybråten og videre over Kløfta har vært sinnsykt! Jeg skulle så klart benytte denne sjangsen til å få tatt et bilde av et skikkelig lynnedslag! Men je...

Fransk -manikyr & -pedikyr

Dette er neglene mine denne uken før jeg drar på ferieDERE SOM HAR TÅ-FOBI, BLA FORT FORBI!Gjort veldig fort å enkelt, for den hvite neglelakken begynner å tørke, så da er det ikke så lett å få det...

Mamma saved my speilrefleks and my life!

Wiiiiiiiii! Nå er jeg enda gladere enn det jeg var da jeg fikk olje av naboen i går til å lage browniesene! Mamma reddet nettopp speilrefleksen min og Kreta turen! For grunnen til at jeg ikke har f...

Høyballer~traktoregg - Vigra

Lill'bro og mamma ute på tur. De hvite runde klumpene som ligger spredt, eller i dette tilfellet samlet, rundt på jordene, høyballer, eller er det det det er? (veldig dårlig norsk setning.....) Vi ...

Negler - Turkis with white dots

Go norskengelsk! Jeg vet det er lenge siden jeg har lagt ut et innlegg om hvordan jeg har neglene mine... Men det betyr ikke at jeg ikke har gjort noe med dem. Jeg diller like mye som alltid.. Hehe...

Ferdig med å pakke, drar etter skjønnhetssøvnen

Da er jeg endelig ferdig med å pakke! Tror jeg... Håper inderlig på at jeg ikke har glemt noe!! Eneste som er igjen er toalettsaker, sminken, og alt som står til lading.. Også må jeg finne boken mi...

Å klippe gresset er ingen enkel sak

"Hvorfor hjelper du ikke til her hjemme, hvorfor klipper du ikke gresset feks?" Det fikk jeg slengt i trynet en gang fra mamma, og svaret mitt var enkelt, "For du har sagt jeg ikke f...

Pause fra pakkingen før middag

Det er faktisk litt slitsomt å pakke! Alt tøy er nå på plass, så kom jeg på at jeg skal ha med joggesko(noe jeg kom på at jeg ikke har, for jeg får gnagsår av de jeg har), slippers, andre sandaler,...

Pakker - reiser om 21 timer

For første gang i livet så pakker jeg dagen før jeg skal ut å reise! Jeg pleier alltid å begynne å pakke en uke i forveien, minst. Hehe, jeg gleder meg alltid så mye. Men av en eller annen grunn ha...

SPANIA FTW!<3

JAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA<3 Omg, tenk at jeg, skal være så fotballidiot!! Jeg dauer her!! De vant de vant de vant! SPANIA! Woohooo! Jeg glemte å spise browniesen min! Var så spennende.. Hehe. ...

Skuffende Spania.....

Spania daeh... HVA ER DET DERE DRIVER MED?!? Jeg merker jeg blir litt irritert her.. Tenk, jeg Helle blir irritert over fotball. Når JEG blir det, hvordan går det da med de ekstreme fotballidiotene...

Fyrtårn - Vigra

Et søtt lite fyrtårn vi fant på turen (:

Master chef, that's me!

Ok, kanskje ikke sååå mesterkokk, fikk mamma til å kjøpe sånn pose-brownies. Hehe... Men hun visste ikke hvilken hun skulle kjøpe, så hun kjøpte både brownies og cookies, jippi! Så nå har jeg virke...

Blogg.no hater meg!

Blogg.no hater meg fremdeles... Har laget mange nye blogger på grunn av at ting klikker. Men nå er det hvert fall bare litt problemer med å laste opp bilder, jeg er sikkert ikke den eneste som slit...

Kuer - Vigra

Her er et bilde til fra slekts treffet på Vigra.

Bloglovin?

Ja, jeg brukte jo bloglovin på den andre bloggen min, og jeg likte det, så tenkte jeg skulle klare å ha det her også. Spørs om jeg får det til da, er litt idiot iblant når det gjelder å koble siden...

Ferdig med designet

Da tror jeg endelig at jeg er ferdig med designet. En del ting jeg ikke er helt fornøyd med, blant annet med menyen, men jeg får ikke endret det sånn jeg vil.. Men men. Nå orker jeg ikke mer! Så da...

Profilbilde

Sliter med designet og bildegreier nå, så må poste bildet her for å få en nettadresse som funker....

Tykkeste kosekatten ~ Vigra

En random feit katt som kom til oss da vi var på en litensightseeing på Vigra. Lenge siden jeg har vært borte i en så kosete katt, den gikk rundt og stjal kos fra absolutt alle, og var veldig passe...

Slekts treff på Vigra

Første vi gjorde i sommerferien var å ta flyet opp til Vigra, Ålesund. Vi skulle nemlig påslekts treff! Dette var noe jeg faktisk guret meg litt til! Masse fremmede mennesker(pleier ikke å være så ...

Ny blogg = Mye jobbing

Jaaa.... Da har jeg opprettet enda en ny blogg for mitt london-år. Så nå har jeg overført en del gamle innlegg for å få inn forskjellige kategorier, og fordi jeg skal lage en meny og mye mer. Så de...

Hytta til Linn

Forrige helg var jeg på den søte hytta til LinnMinn som ligger i Son. Et kjempekoselig, søtt, lite sted bare 1time unna Oslo. Vi var ganske så heldig med været også, eller lørdagen var det helt ove...

Tine VS Friele

Ja, de som har lesttidligereinnelgg her har fått med seg at jeg elsker kaffe. Men det er ikke alltid man har tilgang til en ordentlig kaffebar eller noe lignende og må da ty til ferdigkaffe fra mat...

Turkis-sølv-negler!

I dag har jeg gått rundt med neglelakk på en hånd! Ble nemlig ikke ferdig med begge hendene i går.. Hadde planer om å gfikse det på skolen, men så surrehue som jeg er så glemte jeg den turkise negl...

Smoothie <3

Mamma og jeg hadde en periode som varte sikkert i over et år hvor vi var helt smoothie-avhengige! Og får å gjøre det enklere kalte vi det for "smutti" ettersom vi sa ordet sikkert 40 gang...

Sommer og blomstertrær

I dag har været vært så utrolig fint! Ok, litt mye skyer i skoletiden, men etter skolen var det kjempe fint. Har sittet ute og fått lest til matteprøven under dette pæretreet. Har dere hatt sol ...

Nesten Sommer

Nå vil jeg nesten si at det er sommer, bare se hva jeg fant i hagen i dag!Den har kommet helt av seg selv, ikke plantet :)

Rachel from London on a visit

7. Juni fikk vi besøk av Rachel fra London, som jobber på Hammersmith. (Somethinr-rådgiver..I think..) Anyroad, da fikk vi enda litt mer info om diverse ting, og vi kunne stille spørsmål om alt vi ...

London update

I dag var jeg på nytt orienteringsmøte om London wiiiiiiiiiiiiiii. London London London!Fikk litt info om stipend og lånekassen, og jeg fikk også vite at jeg har fått fagene og sånt som jeg ville h...

Forgot a Londonthing :O

Har glemt å nevne siste oppdatering når det gjelder London! 28. april fikk vi nemlig melding på fronter av London-mannen, Hans, om at vi kunne søke om hvem vi helst vil ha somromkamerati London. Fo...

Første London-møte

LONDON!!!!:DHehe.. Jeg får noen sånne utbrudd nå og da.. Helt normalt! Men ikek det som er saken nå, i dag var vi london-elever i vårt første møte! Som så klart fant sted midt i matpausen, typisk. ...

Awesome Meg

Kontakt: londonlife@hotmail.no Ja, kan vel begynne med litt basic info da...Helle er navnet jeg har fått ropt etter meg siden 7.sept 93, altså 17 år om du ikke kan regne... Jeg ser verden fra mitt...

Velkommen til min blogg!

Dette er den første posten på min nye blogg ;) Jeg har forresten presentert bloggen min på Bloggurat. Jeg har plassert min blogg i Høybråten på norske bloggkart!

,

Free advertising