august 2010 (Helle-Norsk jente i London)

Avresien til London er fastsatt!

Wooohoooooo!

Denne mailen fikk jeg på fronter i dag:

Hei alle! 
Flyet går 11.55 fra Gardermoen. Ba 763, 12. sept. 2010. Vi må møtes to timer før, altså kl 10.00.
Hans.

Jeg må nesten le av måten vi blir informert, eller ikke bare NESTEN, jeg ler, høyt! 

Håper forresten ikke at noen phsyco selvmordsbombere leser dette og kaprer flyet vårt, uansett er de en dag for sent ute, vi drar 12. sept. Synes det har skjedd nok fæle ting i september måneden, bortsett fra bursdagen min da!Er ikke sikkert vi har fått det endelige hjemmet vårt enda, for kan være Caroline også er allergisk mot katter.... Hun har nemlig merket reaksjoner når katten hos faren hennes har kommet inn.. Uff, katter som er så søte! Synes synd på henne og alle andre som er allergiske!

Er dere allergiske mot noen dyr?

Ship o hoi ~ Har på meg

Ok, ikke sååå ship o hoi klær, men det er bilde av anker på knappene på shortsen, og den er jo marineblå, så hvem er det vel som ikke tenker sol, sommer, vann og båt da?

Hei uklart bilde!

Cardigan~H&M // Singlet~BikBok // Shorts~BikBok // Strømpebukse~care // Sko~DinSko // 


Kjede~Indiska tror jeg // Øredobber~Begger er GAAAAAAAMLE, fått av en venn av farmor. Ringer&Armbånd~H&M //
Neglelakk~Kreta

Men nu skal jeg på Condis med min kjære mor.

Ha en fin dag!

Se hva jeg fant i hagen....

Da jeg skulle begynne å trene fant jeg dette...

Stakkars lille, en gang søte, piggsvinunge... Sikkert den fæle nabokatten som har "lekt" seg.... Stygge stygge katt... Piggsvin er fredet på hele vår eiendom!!! Er det så vanskelig å forstå stygge katter? 

Man skjønner jo hverken hva som er opp eller ned, bare at piggene skal være ut... Æsj..  Den er faktisk sinnssykt ekkel...

RIP i søplebøtten lille piggsvin =(

Deilig å få trent igjen!

Ble det Condis i dag, neeeh. Orket ikke rote meg bort dit på egenhånd(men i morgen skal mamma dit også, jippi, biiil), så jeg rotet meg heller bort på tredemøllen vår + multi-trener-ting-tang-monsteret vårt.(Haha, høres ut som om det er milesvis å gå til mølla vår..) Men fy så dårlig form jeg er i! Like dårlig som FØR jeg startet på Condis, som var i januar... Jeg løp på 11/12 i en halvtime så var jeg ferdig. Kunne jo så klart presset meg mer, men haha, jeg er ikke en person som klarer å presse meg selv, uansett hva det gjelder.. Men ble et par min pause i løpingen, da jeg klarte på en eller annen måte å rive an en del uten så vidt å være nær, så den fløy jo veggimellom etter at den traff båndet, hoho. Unnskyld mamma, men jeg fikset den! 

Jeg har også et mål, nemlig spagaten, men etter kneskaden jeg pådro meg på Twin Tip i vinter, så er jo høyrebenet helt ødelagt. Det er helt sykt forksjell på mykheten i de bena(har nemlig bare kunnet tøye venstrebenet, i know, i'm a freak...), hvert fall når jeg skal ta i gulvet.

Med venstrebenet kan jeg jo ta høyrehånden i hulvet uten at det gjør vondt, så kommer høyrebenet


Jeg klarer knapt å få HØYREhånden i gulvet sammen med HØYREbener... Herre min hatt! Uff, må le AV meg selv. 


Så takket være mitt høyre ben, har jeg et stykke igjen å gå.. fml.

Neidaaa, alltid opptimist jeg! I London så er jo treningsstudioet PÅ skolen, så da blir det trening hver dag etter skolen, det skal bli digg! 

Forresten, er dere av den typen som drikker utrolig mye vann mens man trener selv om man ikke svetter... ? haha

Skal visst bo hos en ny familie! Ha det bra Ealing Broadway!

Det viste seg at noen hadde fått familie med katter selv om de hadde sagt i fra om at de var allergiske. Derfor har det nå blitt en del omrokering.. Mange fikk beholde sine gamle, noen fikk nye, Caroline og jeg var en av dem! Faktisk er jeg mer fornøyd nå!

Family Budgen
Saxon Drive London W3 ONT
West Acton (Central Line)
Tlf nr.
3 cats
Non-smoking

Jippi, vi fikk katter! Jeg er faktisk veldig glad for det, jeg ELSKER dyr, så blir bra å ha de der! I tillegg bor vi kjempenærme skolen, en kompis nevnte at det bare var 1km til skolen, så da kan vi jo gå, litt morgentrim sakder jo ikke !

Så den lille blå knappenålen er mitt nye hjem, den gule var den forrige.
her ser du huset ovenfra, og så klart, just my luck! De har ikke kjørt inn i gaten min med street bil-greia så får ikke sett huset... De har kjørt i ALLE gatene rundt... Men her er hvert fall inn min gate da:


Denne gaten er jo så mye koseligere! OG det er HUS! Så et godt stykke inn der skal jeg tilbringe 9mnd av livet mitt.


Dere så kanskje at på bildet over gikk det en gate ned til venstre på bildet, det er denne gaten.


Når du snur ryggen til på det første gatebildet så ser du dette. Alt så helt andre retningen av mitt hus.

Jeg må si jeg er mer fornøyd nå jeg! Området virker mye mer hjemmekoselig, og husene der har en verdi på alt fra ca 450'000£ til nesten 600'000£. Håper familien er koselig da, kanskje jeg skal manne meg opp å ringe dem, hehe....

Skjørt med lommer ~ Har på meg


Jakke~H&M // Cardigan~Gina Tricot // Singlet~BikBok // Skjørt~BikBok // Sko~Din Sko // Armbånd~Kreta // Øredobber~Danskebåten // Kjede~Gullsmed

Men nå tror jeg kanskje jeg skal skifte til treningstøy og rote meg bort på Condis, jeg burde for å si det sånn! Herregud, kroppen forfaller, snakker som om jeg skulle vært 40.. Men det føles nesten sånn! Var kjempeglad for at vi skulle ha gym i dag, og alt vi gjorde var å snakke... Jæjæ, blir digg i London med treningsstudio på skolen, så jeg slipper å dra langt for å trene!

Stem stem stem, jk, gjør hva du vil.

Jeg er med i en konkuranse hvor jeg kan vinne en reise for 50tusen kr, noe som ikke hadde skadet! So please, stem på meg! http://pearlfriends.no/?imageid=2854 eller http://pearlfriends.no/?imageid=2860

Btw, den nettisden dreper jo bildene å gjør de så uklare.. vel vel, Om du vil se hvilket bilde jeg har deltatt med så er det bare å trykke på linken, det er et sommerbilde. 

Bumblebees ~ Foto

 


Pleiekveld i boblebadet med skum over alt <3


Finnes ingen ting bedere å gjøre på på en regnværssøndag enn å ha en pleiekveld! Hvert fall når man har hatt en slitsom og dårlig uke... Så jeg fylte boblebadet helt fylt, med masse ting opp så jeg hadde skum over hele badet, ops, hihi. 

Lys og musikk er must
Lys på veggen også vøtt!


Pluss såne skrubebvanter, og enda mere såper, og kremer og negledill og dall. Donald D er forresten et av de viktigste bladene!


Om dere vil ha en såpe som lukter godt i vannet så er denne å annbefale! Men er bare å få kjøpt i Spania da, eller hvert fall førm har ikke sett den i Norge enda hvert fall.
Vi har både delfiner, fisker og blåskjell på badet, føler at jeg ligger i sjøen og ikke badekaret, hoho.Dere skal få slippe bilder av annsiktsmaskene og favorittkremene, kunne jo være at det ble deres favoritt også, så bli det vanskligere for meg å få tak i, i butikken!! Haha, tullaaaa, bare jeg som er lat. 
(Konserten kommer senere, kameaet må visst lade og alt mulig rart før jeg får overført og alt sånt... kyss meg i rumpenstygge kamera, laderen er .. ehm.. vet ikke...)

Pleier dere å unne dere selv noen slike kvelder?

My hair is a MESS!

Da var jeg hjemme igjen fra konserten, men jeg er så pudding, orker ikke fikse videoene og sånt nå og skrive om det. Jeg skal sove nå, har jo en hel uke med søvn å ta igjen! Men dette er grunnen til at jeg hater å gå ut med vått hår når man har på stor genser og i tillegg jakke, hvert fall om det regner også!

Kameraet syntes visst ikke at det var ille nok at håret mitt var en eneste stor floke, den måtte klikke helt med fargen også, rosa liksom...
Dreper meg selv.. Skjønner hvorfor han fyren trodde jeg var 13 år! Fra nå av forlater jeg ALDRI huset uten å ha fikset meg, og kledd på meg skikkelig. 

Forteller om konserten i morgen, som egentlig blir i dag. KLokken ødelegger talemåten min!

Noen andre som har hatt en bad hair day today? ..

God natt kjære dere som leser dette!

Skal på konsert på festningen, be til værguedene med meg!

Jeg skal faktisk på konsert nå snart med mamma, Fred og lil'bro, blir koselig! Dere har kanskje hørt om Jean-Michel og Röyksopp? Så dette er timeplanen jeg fant på nettet nå:

19.00: The Very Best
20.30: Röyksopp
22.30: Jean-Michel Jarre
24.00: Avslutning med fyrverkeri / Closure with fireworks

Har også hørt at det kommer til å være det største fyrverkerishowet i Norge hittil, enda mer enn det var på åpningen av Opraen, og det var jo kjempeflott! Og jeg elsker å se på fyrverkeri, men ikke sånn nyttårsften hvor alle sender opp i hytt og pine, jeg får faktisk helt klaus og føler at alle smellene kommer nærmere og nærmere meg så jeg føler meg som en liten maur, haha. Hvert fall, for dere som ikke har hørt om disse folka så har dere kanskje hørt denne sangen?

Röyksopp - The Girl And The Robot from moho on Vimeo.

Dette blir sikkert kjempegøy, håper bare været holder seg nå resten av natten! Så nå bare venter vi på Peppes bilen så vi får i oss litt mat før vi drar.

Skal dere dit?


Sovnet med folk, våknet alene, HVOR ER DERE?

HAhahahha, innimellom dreper jeg meg selv. For en random kveld. Var jo med lille Julie(www.juliemw.blogg.no får ikke linket i Chrome...) Så gikk vi å møtte Jan Erik. VI bestemte oss for å lage pannekaker og se på James Bond, Quantom Of Solace eller hvordan det nå enn skrives, den siste filmen hvert fall. Og så klart sovnet vi jo under filmen, hvert fall jeg, sikkert de andre også. Så våknet jeg da Jan Erik skulle hjem, det husker jeg. Men når jeg våknet enda senere, så var både lil'bro OG Julie, BORTE. Altså, jeg aner ikke hvor hun er! Hahahaha, og klærne hennes er her! 

Men sånt her har skjedd før, sovner med folk og våkner alene. For folk vekker meg ikke om de stikker.. Enten var Julie bare helt loka, ellers så er det fordi hun vet jeg er så morgengretten. 

Her sov jeg helt alene! 

FIkk faktisk kontakt med Julie på tryneboka nå, jeg skrev nemlig dette til henne:Nå fikk jeg svaret, 2 stk faktisk!Så kom.....Hahahaha, jeg dauer! Altså, slutt på randome kvelder, for jeg får sixpack, og det er liksom noe som er forbeholdt gutter...

Btw, sjekk dette bildet vi fant!Har dere slike randome kvelder, feks at folk stikker mens du sover fordi de ikke vil vekke dere?

CSI LasVegas/NewYork/Miami at once

Mamma og Fred var i Sandefjord for noe, så tok de en random tur til Sverige for å få kjøpt et speil de ikke ahdde på Ikea her hjemme, så den lille turen mamma nettopp var hjemme så fikk jeg et brød og godteri. Mamma jeg digger deg! Men ehm, brød.... Jaja, kan putte det i yoghurten min, som vi også må kjøpe mer av...Sjekk den søte krokodillen da!! 


Sjekk de søte jentene da!!

Men nå var reklamen slutt, æææææææ!

Digger dere CSI like mye som oss? 

Jeg er grønn og skjønn, i mamma's øyne ~ Har på meg


Cardigan(?)~Gina Tricot // Singlet~BikBok // Bukse~Vero Moda // Sko~Kreta //


Kjede~H&M // Lille øredobb~Glitter(?) // Hengeøredobb~ veldig godt spørsmål....

Må bare fortelle om min grusomme morning! Mobilen ringer KVART PÅ SYV! I dag også trodde jeg det var en eller annen idiot som ringte meg, så sto det "alarm".. Ville abre legge meg ned å gråte... Skulke første time, hva som helst, men NEI, jeg er jo  flink skolejente og skal til London! Jeg slapp til og med å løpe til bussen i dag! 

SÅ nå har jeg fått smakt på alle de fagene jeg har valgt da, sosiologi og sosialantrepologi, markedsføring og ledelse, internasjonal engelsk og matte P. Jeg skulle jo egentlig gå realfag og studere medisin videre, jeg vet ikke helt om jeg angrer for at jeg bytta enda... Men hvert fall, jeg digger SOSA og M&L, tror det bor en selger i meg. Ene øyeblikket likte læreren meg, neste øyeblikk hatet hun meg og flyttet meg mellom 2 andre gutter når jeg ikke en gang hadde snakket!

Og dere gjetter aldri hva jeg fant ut da jeg kom hjem... I HELE DAG, har jeg savnet å ha lummer, et sted å legge hendene... Så kom jeg hjem, så fant jeg dette.... 

Sorry for uklart bilde, men jeg var så oppgitt at jeg orket bare å ta ett, og feil linse på kameraet, jeg har ikke lang nok arm til å ta bilder av meg selv med den linsen.... 

Pleier dere å gå i digge 'slappe-av-bukser'? 

Julie og Helle skulle bare fikse flexus'en = Shopping

Dere gjetter aldri hva vi opplevde, jeg kjøpte en shorts og et skjørt på BikBok. Da jeg hadde betalt og damen la det i posen så funderte jeg over når BikBOk fikk grønne poser, så bare døde Julie helt av latter og spurte hvorfor i all verden vi fikk Cubuspose på Bikbok!! Haha..Skal jeg nå tillate meg å skrive kosemoseoverdose? 


Tights for meg er seriøst engangsbruk...... Takk lil'bro, for at du peker og LER!


Ene shortsen jeg kjøpte ville jeg ha i en stor versjon, men den er såpass lang, men den var så billig! 49 kr, kan dere tro det? Herregud liksom... Hvert fall, jeg skal være så flink å klippe den og sy den sånn jeg vil ha den, yay me!


Cubus~49kr


BikBok~49kr, oh my lord... Jeg må sy på knappen!
BikBok~49kr


Vero Moda~75kr

Ellers har vi vår egen lille fest her i stuen for jeg fant endelig den greia til å stille bassen, selv om jeg ikke merket forskjell da. Var faktisk nettopp å leverte Julie på bussen nå, haha, som om hun var en 'ting' vi beina faktisk halve veien, for det var 3 min til bussen gikk, men det går bra. Jeg har det sånn hver morgen!

Har dere vært på litt salgshopping i det siste?

Hvilken farge har jeg på øynene?

Da jeg var liten hadde jeg hvert fall blå. Alle venner sier jeg har grønne. I don't know. For når jeg skulle fikse passet mitt nemlig(som hadde gått ut mens jeg hadde vært i London, og det hadde nok blitt ganske mye stress, uff og huff.), så spurte denne passfyren om øyenfargen min. Så sier han blå, og jeg svarer 'nei, grønne'. SÅ ber han meg komme nærmere, blå. WTF? Jeg skjønner ingen ting! Hjelp meg! Og når jeg får passet, så står det jo ikke nevnt øyenfarge noe sted i det hele tatt!
Så hva var vitsen, liker han bare å diskutere med folk?

Ikke bare krangelt han om øynene mine, han ville heller ikke la meg være 165cm høy! Dirtpack.....
Og, passbilder er NO FUN for blonde folk... Har de hørt om å sette ned lyset, fikse litt kontraster og sånt? Ser ut et voldsoffer! Skallet og mørbanket! Selvmordsbomber rett og slett! Wohoooo, kommer til å bli stoppe på Heathrow, takk.
På badet i speilet, bra lys.
Ikke redigert, de bare ble, ehm, tåkete? Så gjør det litt vanskelig å se, men er jo alltid vanskelig å ta bilde av øynene sine siden fargen avhenger litt av lyset... 


I gangen med også bra lys, men sikkert annen farge. Haha, blitsen er så skarp at det er umulig å ikke blunke....


Uten blits....


Hvilken farge mener du at jeg har?

Buttonlove ~ Har på meg


Genseren~BikBok // Bukse~Cubus // Singlet~Cubus // Armbånd man ikke ser~Indiska og Egypt // Kjede~H&M // Øredobber~En av våre kjære gullsmeder....

Jeg har en greie for knapper, har du? 

Pluss at dette er en stor, behagelig, slappe-av-genser! Som passer fint når man har sin første STÅ OPP TIDELIG DAG!

Café con leche y cardamomo

Ble litt påvirket av spansken vi hadde på skolen i dag, lekser 3 dagen av første uken! Kan du tro noe sånt?

Este café

Kaffe
Melk (like mye som kaffen)
Kardemomme
Litt kakopulver
Litt vaniljesukker(bare LITT, vil ikke ha søt kaffe, bare sånn bitte liten touch)

(Tenkte jeg skulle ha med elsklingen min på disse bildene)

Litt mindre enn halve galsset med melk


Jeg bruker skummet melk, så nei, det går da ike ann å lage hjerte, strå og lignende, for den får en helt annen konsistens enn tykkere melk. Pluss at steameren på denne maskinen og de i kaffebarer er av litt forskjellig kvalitet!!


Bland det sammen i noe lite, eggeglass er perfekt


En sånn te-trekker er perfekt å bruke, du slipper de store kardemommebitene!


Ikke spør meg hva som skjedde med fargene. Når du drysser på (gjelder egentlig alt mulig rart) mixen så forsvinner skummet rimelig med en gang.. Egentlig ikke noe vits å drysse det på, jeg blander det jo med en gang, men det er gøy, hihi.
My number two bestfriend <3 Or, maybe the best. Cause he will never disappoint me, unless i break him, and i would never break someone who is everything to me. HIhi. Linn, i'm kidding!! Love you even though you don't read my blog before i move... 


Tror neglelakkguden hater meg?

Jeg nevnte tideligere at dere skulle få se hvor klønete jeg er. Dette skjedde da jeg ryddet rommet.

Fulgte med i Henne, eller var det Elle, can't remember.. Hvert fall, jeg ryddet, jeg lukket øynene, den falt, den knuste

SPLAT

Traff også laderen til Dotten og en del andre ting.. TAKK!... Ikke nok med dette.

Jeg satte på en vaskemaskin i dag jeg, sjekket til og med lommene på klærne, men tydeligvis ikke godt nok!

Dette synet møtte meg da jeg åpnet lokket. Mamma, ikke hat meg om du leser dette... Det gikk bare uteover buksen din og sengeteppet mitt..(mest teppet mitt da!) Jeg satte tøyet til en ny vask da! Uten neglelakk.... My dear beloved neglelakk.... Broken hearted!

Jeg var glad i den der, kostet bare 2?(haha, brukte sånn 2min på å finne knappen på tastaturet!) på Kreta og var kjempegod!

Er dette et tegn fra neglguden om at jeg skal slutte å pine neglene mine gule og tørre med all negelelakken min? Men da er de nødt til å gi meg noe nytt jeg kan drive med.....


How cute isn't this babe?

Jeg har vel klart å ikke vise det på noen bilder, men i hele sommer har gangen vår blitt så og si revet og bygget ny. Takk kjære snekkeren vår som gjorde det mens vi var på Kreta og koste oss i varmen og du jobbet i regntøy! Hehe, koste meg enda mer i varmen når jeg tenkte på det! Bilde rav gangen kommer senere, den har stått nesten ferdig en god stund nå, siden vi måtte vente på døren og karmen. Så det er 95& ferdig sier vi, mangler jo møblene. Men dette kom mamma med i dag til megYtterdør og innerdørHow adorable isn't that little pig'i? Før hadde jeg en like søt delfin.

The best baked potato ~ oppskrift

Hoho, jeg har stjålet det fra kantinen vår på skolen da, men det går bra, all creds til våre søte kantinedamer på Stovner vgs! Men saken var det at mamma og lil'bro har ikke fått smakt disse digge potene, and that's a shame! For de er GOOODE. Hvert fall, det er litt mer enn bare potet og smør. 


(Ja vi har blått kjøkken, kjenner dere noen andre som har? Håper ikke, liker å være unik.)

Du trenger:

Kjøttdeig
Tacokrydder
Revet ost
Rømme meg grillkrydder eller annen god dressing
Og mais. 

(de som er veldig glad i flere grønnsaker, vær så god, dyng på. For dette er jo ikke veldig sunn mat, hehe.)Stek de überstore potetene midt i kofryen på 200gr. Du trenger ikke har sølvpapir på, men holder maten litt mer på plass etterpå. Og det store spørsmålet jeg stilte min mor utallige ganger var, hvordan vet jeg når disse gigantene er ferdige? Vel, etter 1 og en halv time så gadd vi ikke mer, men da var de ferdige, og disse potetene var nesten større enn mine to knyttnever. 

Men når du klemmer på dem skal de være sort of myke.Åpne opp poteten, ta i ost og på en måte bland det litt. Ta på litt av rømmen, så kjøttet så maisen og igjen litt av rømmen. Og dekk på fint så blir folk litt ekstra glade.....


Ordentlig, usunn, klisjemat. 

Var veldig spent på hva mamma og lil'bro skulle synes om disse populære potetene alle på skolen kjøper.

De digget det! Takk og lov!

NB: Husk å snitte et kryss i potetene før de går inn i komfyren, ellers sier det PANG!

Har dere spsit sånne bakte poteter før?

Vurderer nytt design?

Jeg er nå helt sikker på at jeg er det mest ubesluttsomme menneske på denne jord. Jeg blir rett og slett aldri fornøyd! Og innimellom lurer jeg på hvorfor i all verden jeg ikke går medie og komunnikasjon istedenfor studie. Vent, jeg kom på det nå.. LONDON ! 

Hvert fall, jeg har alltid hatt lyst på lys, stor middstilt blogg. Men da bare ødelegger menyen på siden(synes jeg...) Så jeg vil ha meny over headeren eller under headeren, sånn dropdown menu! Saken er abre det at de jeg har funnet og prøvd ut og prøvde å endre på til krampa tar meg, de vil IKKE ligge sånn jeg vil dem skal ligge... Hardt liv.

Så om dere har noen som heslt tips om nytt design eller dropdown menu's del det gjerne med meg!

Ikke får jeg lagt inn bilder på denne idiotiske pc'n heller, har fått startet opp min andre nemlig, for Dotten ble som sagt levert på repp. Så i går ryddet jeg hele rommet, og dere skal få se senere(når kameraet og pc'n blir venner) hvor klønete jeg er.....


HAhahahahahaha, jeg dreper meg selv noen ganger! Det er så sykt mange GAMLE bilder på denne pc'n, også fra min første stund med photoshop! (Adobe 4... ! var så stolt over å kunne gi meg selv blå øyne..) Hadde jeg ikke vært så flau og sjenert hadde jeg delt hvert eneste fjortissbilde jeg hadde funnet. Hvorfor gjør alle vi jenter sånn? Hva er greia liksom, alle synes jo det er så teit senere!)

Nå bare babler jeg.. 

Designtips, anyone?

Black n' White togetha forevah

Hoho, så oppfinnsom jeg er med overskriften altså. 

'Genseren'~H&M // Bukse~H&M(?) // Sko~Skobutikk... // Veske~Kreta // Armbånd&Øredobber~Cubus i think // Kjede~H&M + en jakke som ikke er med på de fantastisk klare bildene. 

Allergic to my own feelings

Når mye skjer på en gang, familieliv, privarliv, skolegang, venner og alt surrer seg sammen går ting skeis. Jeg har opplevd en del ganger at når det skjer for mye psykiske ting blir jeg fysisk dårlig. Jeg er 100% sikker på at jeg ikke er den eneste i verden som har det sånn! Og mye stress fører også til noe, nemlig at jeg blir enda mer fuktighetskremavhengi enn før. For dette skjer nemlig.

Så da må jeg bar eunngå neglelakk, neglelakkfjerner og rett og slett alt jeg liker å dille med. Kjipt! Så kommer nok til å gå enda lenger tid før jeg kommer med et nytt neglelakkinnlegg.... 

Så mitt store spørsmål: HAR DERE NOEN FUKTIGHETSGIVENDE FORSLAG? Annet enn A-krem, Decubal ?

Og en liten ting til, opplever dere sånne ting ved stress også, har noen venninner som blir tørre inni hendene ved mye stress hvert fall.. Ouuuu, nå hører jeg isbilen, må løpe å spørre om smaksprøve!! 

Hadebra søte dere som leser dette!

Skaffet meg en countdown'er

Følte bare for å dele med dere en liten forandring jeg nettopp gjorde her på bloggen. Jeg er ikke helt fornøyd, men var første og beste jeg kom over, og er jo bare 18 dager, så gidder ikke dille så mye med det. Om 18 dager forsvinner den! Vet dere om andre steder man kan få gratis countdown'ers fra? Jeg er flink til å finne på ord merker jeg...

JEG ER MED I BLOGG VS BLOGG! HJELP MEG MED STEMMER?=)

Haha, jeg merker jeg er skikkelig glad nå! Jeg er jo helt ny i bloggverdenen, og jeg er med i en blogg VS blogg. Jeg sitter faktisk her nå med et kjempestort smil, haha. Jeg smiler til en pc-skjerm, i know... Ble til og med så overrasket at jeg måtte fortelle mamma og Fred, hihi.
Hvert fall, det er denne søte jenta som har avstemmningen:
Så jeg gjør som det er noramlt å gjøre når man har blitt valgt ut til en sånn 'konkuranse', kan dere være så veldig snille og stemme på meg? Trenger ikke å gjøre mer enn å trykke på bildet, hehe.

Jeg er nå hvert fall en fast blogger, blogger hver dag
Alltid bilder
Prøver å være positiv
Leser mange andre og kommenterer over alt, og tilbake
Hovedtingen jeg blogger om er livet mitt som om 2 uker og 5 dager skal leves i London!
Også en del foto, kaffe og andre ting jeg forguder.

Tusen takk alle dere som faktisk stemmer! =)


Fått vite LITT om hvor jeg skal tilbringe 9mnd av livet mitt!

Japp, legg merke til LITT. Lærere... Altså, hva er det emd lærere å disse små lappene deres og dårlig info? Dette var det jeg kom på skolen i dag for å få!

Jeg gikk ute i det triste regnet og ble våt bare for det der! Så faktaene jeg fikk vite i dag var: (ehm ja, jeg begynner 10 i morgen..)

Vi drar samlet med flyselskapet British Airways 12.sept.10 
Kjører i buss til et sted hvor alle familiene kommer å plukker opp oss unga.
Family Stephenson(ikke noe fornavn, nei det bruker man ikke, vær så god og kall meg Molnes 24/7 da!)
Adressen, som var veldig rar må jeg si! Skal hvert fall på Ealing Broadway.
2 tlf nr. 
No pets
Non-smoking

Ok, hva med å få vite om de har noen barn, internett, fornavn. Hva er dette for en familie, jeg skal bo med dem og de gir ikke noe av seg selv til meg... To andre venninner fikk vite hele navn og mye mer... Jaja, skal ikke dømme folk før jeg har blitt kjent med dem!

Ikke er de lette å stalke heller... Men jeg skal bo her da:Google Earth påstår at mitt husnr. er ved den gule greia, fail.. Fant ut at jeg bor lenger til venstre! Andre enden av gaten.

Her er da min kjære gate, jeg bor inn til høyre, nei, jeg bor i 38 ikke 37

Her bak buskene!

THANKS TO GOOGLE EARTH <3

Enten jobber en av de i Roaming Building And Construction, ellers pusser de opp. For det sto en slik bil utenfor huset.

Jeg leter fremdeles etter en Engelsk' "gulesider", VET DERE OM NOEN? For å bare google eller yahooe nr'erne fungerte veldig dårlig..

Ellers har jeg prøvd å forstå litt om området, husene koster alt fra 249'000£ til 505'272£. Orker ikke regne for dere, jeg er snill.

Noen som er flinke til stalking? Jeg har tydeligvis blitt dårligere med tiden....

I'm all wet and purple


Så typisk, når min buss ikke går og jeg må ta den andre, som stopper 1 sang unna huset mitt DA skal det regne. Ikke bare litt, pøse! Eller, det var når jeg sto og ventet på bussen at det regnet som verst... Faktisk kan regn være ganske fint, jeg liker det innimellom, men ikke nå.. Blir bare trist.. Noe busssjåføren la merke til også, haha.

MEN NOE SYKT! Når jeg går av bussen 'hjemme' så pøser det der, så går jeg en halv sang unna, og da regner det ikke. Så snur jeg meg og ser det regne bak meg, haha!

Forresten, etterpå komme enda mer London info, jippi!

Regner det hos dere?

Without you ~ Foto

This bench shouldn't be standing there alone. Two people should be sitting on it. Or just me and Dotten! I will miss you Dotten!


Dotten skal på repp, igjen.. + FOTO ~ Blåklokker

Japp, Dotten, min elskede minipc er syk... Igjen.. Eller, han ble aldri frisk sist gang han var hos legen rett og slett. De glemte å ordne webcam'en hans, og de ødela høytalerne hans....

Så i morgen, skal jeg spille en liten, uskyldig, dum, blond jente som ikke kan noen ting(ber om at det står en MANN i disken!) for å få han til å tro på meg at de ødela høyttalerne! For det er lenge siden han kom tilbake fra repp, men jeg hadde ikke tid til å levere han på nytt siden vi skulle på ferie og slikt. Og jeg har til og med rotet bort kvitteringen, great...
Så i morgen, etter 15min på skolen med London updates, så bærer det av gårde til computercity! Skal blogge fra min andre pc, jeg må bare rydde pulten først, hehe... Og det er så stress å få inn bilder på den, for jeg må bruke kabel. Herregud, plugge her og plugge der, istedenfor å bare dytte inn en liten brikke! Så nå skal jeg overføre ALT nytt på Dotten over på den eksterne hardiscen...

 

Wish me and Dotten good luck ! Jeg MÅ få han tilbake før London!! Ehm, det var noe mer jeg skulle si, men jeg er jo meg, og jeg er GLEMSK!

Tatt på Beitostølen ..
Bare ønsk meg lykke til, jeg er jo allerede godt i gang med det blonde, så dette burde funke...

Søskenkjærlighet? Eller bare bra dealing?

Lil'bro trengte hjelp med bokbind på de nye skolebøkene. Jeg har hatt surr med oppvaskmaskinen (ukepengejobb) siden vi ikke har hatt såpe til den, så kjøkkenet har vært BOMBA. Jeg sa ja til å ta bokbindet hans, han sa ja til å ta maskina for meg. Er det dette som liksom er søskenkjærlighet, eller bare bra dealing grunnet i egoisme. ?
Hva mener dere?

En litt annerledes latte vanilla ?

Det er så lenge siden jeg har laget meg en ordentlig kaffe! Har gått veldig mye i kaffebarer.. hehe. Men nå, jeg trenger det virkelig, trøtt, slapp, sliten, hodepine og ganske nedfor. Jeg vil egentlig ikke ha noe negativt på bloggen, men for de som har lest litt lenger ned skjønner vel at jeg er litt langt nede for tiden.. Og nå har det skjedd enda mer private ting, jippi! Life sucks and then you die! 

Eller ikke, jeg lagde nemlig en kaffe istedenfor! Ehm, jeg må finne minnebrikken å stappe i Dotten... Jeg er bare surr nå altså!


Haha, jeg sitter å skriver som om dere kan lese mens jeg skriver, jeg føler faktisk at jeg sitter å snakker høyt med meg selv mens jeg skriver... Jeg tror jeg er gal eller noe! Men tilbake til kaffen!

Japp, vaniljesaus, eneste vi hadde av vanilje i huset. Men passet meg perfekt, for varm kaffe liker jeg litt 'tykk', men jeg bruker jo skummet melk, så da passet vaniljesausen perfekt. Ikke ble den så kjempesøt heller, for det er bare ekkelt. På bildene er ikke kaffen blandet da, noe dere kanskje skjønte... 


Varm, dampende lykke, beste beskrivelse jeg har hørt om kaffe hvert fall!

Liker dere kaffe?

Første skoledag første lille LONDON INFO

Ehm, jeg trodde virkelig vi nå skulle få vite en hel masse om London, men tok visst feil der også jeg... 

Flybilletter er bestilt, avreise dato 12.sept.2010
Hjemreisedato 14.mai.2011
Blir snart et foreldremøte
I morgen, få vite hvor vi skal bo!!! Google Earth in my <3 Håper vi får bilder av vertsfamilien og sånt! 
Så har vi fått sett timeplanen, men den gjelder oj bare for oss her i Norge i 2 uker og 6 dager! Jeg begynte å telle ned allerede fra det var 6 uker igjen, men jeg gikk sånn i surr. Så nå skal jeg ha et innlegg på bloggen hver dag hvor jeg teller ned, hoho. 

Det var vel egentlig alt vi fikk vite, skuffende.... Men vet hvert fall når jeg drar da!

Hadde planer om å gi dere et fabelaktig webcam bilde, men vet dere hva!? CAM'en er ØDELAGT!!! Altså, jeg ba dem fikse den på repp, idioter av noen repp folk!! De ødela jo høytalerne også, jeg må levere stakkars Dotten med en gang så han blir bra før London!! Omg, dårlig tid.....

Jaja, jeg skal hvert fall bo i London <3


Første skoledag ~ Har på meg - sommer faktisk!

Bluse~Zara / Shorts~Zara Ambånd,ringer~H&M / Belte~Mamma / Sko~Grensen sko(den greia som er sånn blanding, husker ikke helt, haha...)

Tusen takk mamma, den shortsen og blusen var et kjempebra kjøp, lurer på hvor mye jeg har brukt det si sommer! For det meste da vi var på ferie da, for i Norge har det jo ikke vært sommer... Men i dag, første skoledag, JEG GIKK UTEN JAKKE! OG SANDALER!1 og en halv time til første skoledag! sort of

Ja, da er det en og en halv time til min flrste skoledag, men jeg ser allikevel ikke på dette som min første skoledag siden jeg skal reise til London! Så jeg regner med og håper på at vi, londonklassen, får en hel MASSE info i dag! Jeg er så infosyk som det er mulig å være! 
Jge har egentlig ikke tid til å blogge nå, må kle på meg, fikse det hovne trynet mitt og spise litt. What to wear? Det er jo sol, men ehm, Norge, Norgte er ikke varmt... Men men, satser vel på shorts!

Være så god, random bilde fra en koselig kveld hos Linn. Sitter ikke på min pc nemlig, så den her kan jeg hverken putte minnebrikka til kameraet inn i og den har ikke mine bilder heller... Hoho

Kos dere på skolen i dag! 

Nå er høsten her, første beviset!

Ehm, jeg glemte faktisk at jeg skulle skrive om dette! Unnskyld... Datoen var 15. aug.


Dette her er det tristeste synet som finnes, og man må dessverre se det hvert eneste år! Jeg flytter!!

Ehm, så klart ville ikke de dumme fjærkrea holde seg i sånn V-form når jeg skulle ta bilder da.... Tror ikke de likte meg.
Hadde forresten fått tatt det mest perfekte bildet av noen kanadagjess(sånn det skrives?), solnedgang, helt rosa-orange skyer, og de fløy rett ut av det. HVORFOR er ikke kameraet med 24/7?


Har dere sett noen fugler dra sørover enda?

Thoughtful Mood

Sett for mye på Vampire Diaries...Thank you weheartit<3

Made it home, barely

Da var jeg hjemme
Var hos Kristiane i går
Pass out
Får vite en hel masse
Kutt i fingeren
Blod på mobilen
Blåmerker her og der
Sår på benet
Kul i hodet
Veldig veldig VELDIG rar gutt på banen
Veps som prøvde å drepe meg på bussen
Ingen nøkkel til huset
Hei mamma....

Oboy i melkekartongen, naaam.

Faktisk, så får der ikke noe bilde, eller, jo kanskje. Jeg burde, jeg hater jo innlegg uten bilder. Hater innlegg med skrivefeil også, noe jeg tror jeg har hatt mye av! Dere aner ikke hvor mye jeg konser når jeg sitter å skriver akkurat nå i dette øyeblikk! Au, øynene mine, svir.... Jeg burde vel lage meg noe mat, jeg har jo kanskej snudd døgnet mitt tilbake, sto jo opp, ehm. Jeg vet ikke, men den er hvert fall 1049 nå da. HERREGUD er den ikke mer?!?!?!

Går og legger meg igjen, god natt.

Sjekk gigantmauer!!!! De overtok terassen på hytta til Thea i sommer.

Min favoritt kopp, med nesten favorittinnhold

Før hadde jeg noen Favorittkopper fra Hundremeterskogen. Tigergutt, Ole Brum, Nasse Nøff, Snurre Sprett og Tussi.
Tussi var favoritten.De knuste, jeg gråt, jeg var liten.
Jeg ble stor, jeg fikk nye, men ikke noe Tussi.....

KAKAO:

- Freia melkesjokoladebiter
- Q - melk. Best med lett, men jeg klarer ikke drikke lett med mindre jeg lager sjokolademelk av den, så vi har bare skummet.
- Oboy
- Krem
- Bakekakao

Nesten like godt som kaffe <3

Liker dere kakao eller kaffedrikker best?

Er med i konkuranse

Med dette innlegget melder jeg med med i konkuransen til http://inspirasjon1.blogg.no/.

Her ser dere hva man kan vinne:


1 Stk Minty Lip Gloss, 1 Stk Nailpolish Desert Haze #1560 og 1 Stk Mineral Blush

Alt man må gjøre er å skrive et innlegg om du er med, linke til bloggen, skrive et sminketips og kommentere konkuranseinnlegget hennes. Man må også huske å linke i kommentaren til innlegget du har skrevet og skrive sminketipsene i kommentaren også. 
Husk mail også da, ofc...


Frist for konkurransen setter jeg til 30. august!


Hvordan få en BILLIG mat, med dessert, på Friday's!

Ok, tenkte jeg skulle dele min lille erfaring om hvordan du skal få til et billig besøk på Friday's. Linn og jeg klarte det nemlig helt perfekt i går! Selv om vi hadde et veldig enkelt måltid hvor vi delte en stor hovedrett og hadde en dessert hver. 

1. Først og fremst må dere være like kule som Linn og meg, allerede første punktet er ekstremt vanskelig og utfordrende, men det holder nok å være nesten like kule som oss, hehe.

2. Først må du sitte å irritere deg over kelnerne som bruker år og dag og overser deg. Ok, det hadde ikke noe å gjøre med den billige maten vi fikk, men det var bare noe som irriterte oss noe sykt... 

3. Sørg for å sitte i nærheten av et bord med drita mannfolk som er på 'frimafest'. Dette innlegget er vel mest beregnet på jenter, sorry gutta!

4. Vær søte, spis pent, le og ha det gøy. Så kommer disse koselige mannfolka vet du. 

5. Når OLE, som vår fyllik het, kommer til bordet ditt og setter seg ned, la han sitte, la han sitte der å snakke sitt randome bull. Le av det han sier og vær helt care. 

6. Når han først er der, bruk han, til å hente ting og alt mulig rart. 

7. SÅ, det hemmelige trikset. La han ta fatet med mat og la han kaste det på veien! Vi var helt satt ut, helt i sjokk! Han gjorde dette rett ut av det blå. Men vi brydde jo oss ikke stort i og med at vi var ferdig 99% ferdig med maten.

8. Så må noen komme å irritere fylliken din sånn at det ender opp med trusler og veving med stoler. Så Må en random komme og bry seg. Så må det bli slosskamp! Japp, slosskamp...

9. Så må dere bare sørge for at en av kelnerne har sett alt sammen. For da kommer de og spørr om han kastet maten deres vekk. OG da må man jo så klart si ja, og at man ikke var ferdig med å spise!!

Så da fikk vi tilbud om feks gratis dessert som passet oss perfekt i og med at vi hadde planer om å bestille det! Og i tillegg gjorde de litt ekstra med desserten vår, for det var absolutt ikke sånn browniesen så ut sist jeg spiste den der! OG gud den var så god, vi fikk jo gåsehud for hver bit!

Tusen hjertelig takk Ole! Vi digger deg!Burde nesten tatt et bilde med Ole også!

Har du opplevd noe lignende?


Får ikke sove, random facts

ÅRET SOM GIKK: 
01. Har du vært i noe forhold dette året? ..
02. Har du feiret bursdagen din ? ja
03. Kysset to personer på en kveld? ja
04. Vært på en diett? ja
05. Vært på camping? ja
06. Møtt en spesiell? ja
07. Vært utenlands? ja
08. Hva tenker du på? London
10. Sovet i en annens seng? ja
11. Fått en jobb? ja, men takket nei, de skylder meg penger...
12. Lånt bort penger? ja
13. Vært i en bilulykke? takk og lov, nei
14. Blitt kalt en bitch? haha, ofc, men ikke nedlatende da, jeg er jo bare søt...
15. Gjort noe du har angret på? ja

SISTE: 
Den siste personen du ga en klem? Linn
Den siste personen du overfalt med en klem? Linn
Siste personen som ringte deg? Linn
Siste personen du fikk sms fra? Julie
Siste personen du chattet med? Mathias
Når var siste gangen du følte deg dum? I sted... he he.. det er jo meg..
Hvem er sms nr. 10 fra? Linn
Hvem er sms nr. 20 fra? André
Hvem er sms nr. 30 fra? Mathias

Ikke lett å telle når sms'ene er samlet i samtaler...

FAKTA: 
1. Hjemby: Oslo
2. Naturlig hårfarge: Blond med rødlig
3. Frisyre: 'Langt'
4. Øyefarge: Alle sier grønn, men passfyren skulle absolutt ha dem til å være blå...
5. Høyde: 164
6. Kjæledyr: Har hatt mange hetterotter, og nabokatten, hehe, jeg stjal han 
7. Humør: Fake a smile
8. Hvor vil du helst være: På en kritthvit strand med asurblått hav, palmer og 30grader
9. Hva var det siste du drakk: Vitamin Well Defence Citrus/hyll

TING OM DITT KJÆRLIGHETSLIV: 
1. Har du noen gang vært forelsket? ja
2. Tror du på kjærligheten? vet ikke lenger
4. Har du noen gang fått ditt hjerte knust? nei, ikke sånn ordentlig
5. Har du noen gang knust noens hjerte? ikke som jeg vet om....
6. Har du noen gang falt for din bestevenn? ja
7. Har du noen gang likt noen uten å fortelle dem? lots of times
8. Er du redd for forpliktelser? er nok det innerst inne
9. Har du hatt fler enn 5 faste forhold i ditt liv? nope

FØLELSER: 
1. Savner du noen akkurat nå? ja....
3. Spiser du noe? spist nok i dag!
4. Liker du noen akkurat nå? gjør nok det ja
5. Hva var det siste du sa til pappaen din? det aller siste var nok en gald latter før jeg gikk opp på rommet mitt....
6. De siste ordene du sa til mammaen din: JADAAAAA, natta.
7. Siste sangen du sang: Plumb ~ Cut
8. Den siste tingen du lo av: Den drita 26årige bestevennen Linn og jeg fikk i sted
9. Den siste tingen du sa: " Natta
10. Den siste personen du gråt fremfor: meg selv........
11. Hvilken bakgrunn har du på dataen? pappa og meg...
12. Setning du bruker ofte: Så random


PMV- Plumb Cut from miusa564 on Vimeo.

Her har dere sangen, så på Vampire Diaries nemlig, dette var virkelig favorittscenen min, men nå har ikke jeg sett mye på det programmet da... 

 

I morgen får dere vite hvordan dere skal få BILLIG middag og dessert på Fridays !

 

Hørt sangen før?


365 dager siden du forlot meg....

365 dager siden livet mitt gikk til helvete
365 dager siden jeg gikk helt tom for tårer
365 dager siden jeg ga deg den siste klemmen
365 dager siden jeg sist hørte stemmen din

og enda flere dager siden vi faktisk gjorde noe sammen.. 

365 dager siden kreften vant
365 dager siden du forlot meg pappa, i den store verdenen helt alene..

Jeg savner deg pappa, mer enn noen noen gang kan forestillle seg <3

Miss You Daddy from Helle Molnes on Vimeo.

 

Jeg savner å være liten, da var alt fryd og gammen, rett og slett. Latter og tårer, men aldri fordi jeg visste du kom til å forsvinne.. Du var den første mannen jeg har elsket i livet mitt, og jeg kommer til å elske deg for evig og alltid, selv om du ikke lenger er her for å ta imot klemmene mine. 

 

Hjelp til så andre slipper å måtte ta farvel med sine foreldre, andre familiemedlemmer og venner.

 

Null blogging i dag...


Back home from hyttetur

Vi endte j oopp med å være en god del gutter + Tara, Julie og meg. Kosy.
Bilder sier mer enn tusen ord... Eller kanskje ikke, veldig få bilder jeg tillater meg å legge ut her

Vi er pro kokker Julie og jeg

Pro til å skyte var vi vel alle!

Hei kalde vann, flis i fingeren brygge og glatte båt folk tryner i

Kameraet syntes håndkledet var mer interresant

Ho ho

Hverdag

Enda mer hverdag

Tøffingene

Noen tøffe til

Noen pingler som trøster

Klipp klipp

Kaoshår

Veldig veldig spennende operasjon det her

Noen slet inni skogen

Bussen gikk ikke, hei båten over til drøbakk, jeg er søt og redd for å falle ut i det kalde vannet

Thanks gentemen'ene våre !

He he...

RIP Fru. Sjøstjerne

Var desverre veldig få bilder som kunne legges ut her i og med at hehe... foreldre vet dere, de trenger ikke vite alt i våres unge liv.

Har dere hatt noen siste hytteturer før skolen?


Da drar jeg!

Da fikk vi ordnet pass, tatt fingeravtrykk og alt som måtte til, og ja, bilde, ehm, det snakker for seg selv.... I'm of to go now, må vel sikkert snart løpe til toget, typisk meg... Så blir det litt lok i byen mens jeg venter på Julie, og bussen bort. Men kommer jo hjem i morgen da, så er bare en liten hyttetur, selv om det ser ut som jeg har pakket for en uke! Det er helt sykt hvor stor plass sengetøy og en håndkle alene tar, det fyller jo nesten den vanlige bagen min liksom.... Jaja, er man på tur så er man på tur! 

Ehm, dotten reagerer ikke når jeg setter inn minnebrikken.. Jeg må visst slå han av og på, men har programmer jeg ikke vil lukke enda.. Så ikke noe hadebrabilde nei... Ehm, et random bilde da, takler ikke innlegg uten bilde, jeg får vondt inni meg.

Hei sommer, i miss you!

Da blir det hyttetur og antageligvis null blogging

Jepp jepp, siste hytteturen før skolen starter, før London, bare 3 uker og 4 dager til jeg drar, sånn ca! Omg jeg gleder meg, jeg gleder meg så sykt at jeg tillater meg selv å skrive omg. Selv om det blir kjempetrist og forlate alle! Er nok ikke noe vits å ha på noe sminke den dagen, samma hvor vannfast den er... Men nå rotet jeg meg bort fra den egentlige saken! 

Hyttetur ja, Hurum, Med Julie, André og Fredrik, tror kanskje det er noen andre der også. Det blir kosy!! Men det blir stress i morgen, for det første så må jeg stå opp kjempetidelig, skal nemlig fikse nytt pass, for ellers har jeg ikke noe pass midt i Londonoppholdet mitt, og det hadde nok blitt vel mye mas å ordne opp i! Lil'bro skal også få nytt. Og for å se minst mulig ut som en selvmordsbomber på bildet må jeg opp tidelig å ordne meg! Etter det er det hjem igjen å pakke til hytteturen, og jeg er så flink og overpakker, ALLTID. For så å dra tilbake til byen, litt sol og så ta bussen ut med Julie. Til vår kjære Hurum, tenkte å hilse på mormor og samboeren der ute også, men neida, de er ikke der, så klart!

Fant faktisk et random bilde fra Hurum(09) hvor jeg plukker blåbær, vi lagde det beste blåbærsyltetøy du kan tenke deg!!  Men herregud, se så kort hår jeg hadde!! omg, igjen...

God natt søte folk som leser dette ! 

Ny header, igjen...

Da ble det ny header, igjen folkens... I know i know, jeg MÅ være søsteren til Vingelpetter! Kanskje jeg er adoptert. Jeg følte at jeg måtte endre resten av designet for å kunne ha den andre headeren, den passet bare ikke, fargene ble for sterke. Pluss at den var ikke helt meg fant jeg ut. Og denne

Forteller rett og slett litt mer om hvem jeg er og hva jeg føler. Hvert fall nå for tiden.. Denne måneden er rett og slett en drittmåned.. Men men, fake a smile! 

Hva synes dere?

Tistel, Beito ~ Foto

Da ble det flest ja'er, ny header

Siden det ble flere ja'er enn nei'er så bytter jeg header. Enkelt og greit, men er fremdeles ikke fornøyd.. Hahaha, jeg må være det mest ubesluttsomme menneske som finnes, jeg burde bli bestevenn med han Vingelpetter som sliter sånn i matbutikken, noe jeg også gjør når vi først er inne på det... 

Men jeg tror jeg kommer til å ha denne headeren litt, før jeg bytter til et kubilde jeg har! Med meg også i da ofc... Håper nå hvert fall at en de bildene fra Beito med den søte kua er brukbar da.. Kuene på teven i sted snakket faktisk ! Elskbare.Jeg er visst med i outfit VS outfit !

Jeg titter alltid innom http://kupp.blogg.no/ for å se på outfit konkurransene deres, får faktisk en del inspirasjon derifra. Og jeg har helt glemt at jeg sendte inn en outfit der for lenge siden, så nå så jeg plutselig at det var bilde av meg der! Herregud jeg skvatt!! 

Så hadde vært koselig om dere stemte på meg daeh, selv om jeg personlig likte hun andre sin outfit mye bedre, for jeg elsker sånne bukser!  

http://kupp.blogg.no/1281789173_outfit_vs_outfit.html#comment Stem i vei =)

AC 130 loker rundt over landet vårt, hvorfor? - EDIT + svar!

Jeg så disse gigantiske flyene i går også, 4 stk som fløy VELDIG tett i en slags stjerneformasjon, og de lager jo ikke mye lyd da, de fløy heller ikke noe lavt i det hele tatt.... I går hadde de også F16 etter seg. Jeg må si jeg føler meg så pro med disse flynavnene, men må nok innrømme at det var lil'bro som fortalte meg hva de het..  Ok, jagerflyet visste jeg da!.....

Men hvert fall, de fløy over huset vårt igjen nå nettopp i dette øyeblikk. Så hva er det som skjer!? Dette er jo militære flygreier. Hvorfor får ikke vi som bor i dette landet noe info? Julie og jeg begynte jo å fundere på om vi snart var i krig eller noe, haha,, jaaa vi er overdramatiske.. Men man vet jo aldri, for vi får jo aldri info om noe i dette landet! 


De er svæææææææære!  

Haha, dette må være et av de mest randome innleggene mine noen gang...

Men vet noen hvorfor de driver å loker så mye over oss for tiden?

EDIT                                                                                                                                                             :

Lil'bro har spilt for mye cod! Flyene heter C-130 Hercules, noe som gjorde at jeg følte meg übersmart! Siden jeg spurte nemlig lil'bro om det var Hercules, men han og kompisene ga meg det andre navnet. Nå håper jeg ikke at den AC 130 også er en Hercules sak... haha... 

Hvert fall http://psal.blogg.no/ ga meg svaret!  Vi har nemlig fått nye fly til luftforsvaret vårt! =)

Men når jeg søkte på bilder kom jo samme bildene opp... Vanskelige greier det her!

Bytte til denne headeren eller ikke?


Julie som tok det da vi var på Steinberg på vår lille badetur. Trenger fremdeles litt sommer i tankene mine, det har jo faktisk vært sol de siste dagene!

Skal jeg bytte eller ikke?

Thousandfryd

I dag ble dagen tilbrakt på Tusenfryd med Julie, og en hel del veps som bare har et mål, fly inn i munnen min. Og så kule som vi er tok vi så klart den nye spøkelseshus-thingi

Ehm, altså, det gamle spøkelseshuset var skumlere.... 5D film, har vært borte i 4D før, hvor vi måtte skyte spøkelsene og sånt.  Ellers så tok vi jo så klart alt annet også, blant anner den supre splashen, som virkelig splashet i dag!

Et godt tips, IKKE sitt på høyresiden, der blir man klissvåt!! Mens Julie som satt en plass lenger til venstre 

Våt på høyresiden, og tørr på venstre! OG mannen og sønnen som satt helt til venstre var jo så og si tørre.... De har fått en tørkemaskin der da! Men det gadd ikke vi, vi bestemte oss for at tørkemaskinen var for pingler, men bare fordi den kostet penger, hahah.... Selv om det hadde vært greit å få tørket shortsen... for den var fremdeles våt dda jeg kom hjem..

Jeg tok meg nemlig den frihet og tok doturen i splashen, tenkte ingen skulle oppdage det...

Men nå er jeg helt utslitt etter å ha hatt så mange tidelige travle dager, så nå trenger jeg virkelig søvn, jeg sitter faktisk her og dupper til teven....

Forresten, Tømmerrenna heter jo ikke tømmerrenna, men Tømmerstupet... Det knuste meg litt...

Det var forresten ingen som fikk en måke i trynet på SpinSpider eller noen andre ting heller.... Søren og...

Har dere vært på Tusenfryd i sommer?


Steinberg with Julie

Etter frokostinnlegget måtte jeg beine til toget. Full spurt hjemmefra til toget, med stor veske og kamerabagen, meget udigg. Og da jeg rakk frem til perongen akkurat når toget skulle komme, så var det ikke noe tog der. Tror dere ikke det idiotiske toget var forsinket!? Jeg kunne GÅTT til toget i ro og fred og fått spist yoghurten min hjemme... Så når jeg var fremme på Oslo s ringte Julie og sa at banen hennes ikke gikk før om 20 min, så jeg loka rundt i byen i 3 kvarter eller noe, og hun måtte beine fra banen til toget vårt på bare et par minutter, haha! vi kom heldigvis frem da!

Noen synes vannet var digg


Mens andre ble så kalde at de lå i stekende sol under tjukt teppe. Ok, sola kom og gikk, ikke rart jeg frøs!


Så kom broren(egentlig halvbror, men de er bror og søster!)  til Julie innom en liten tur.


Dykkemasker og dykkebriller er så bare så überdigge!


Vi fant ut at badminton ikke var lurt sammen med epler...


Så laget vi oss en deilig frappé, orker ikke skrive oppskriften på denne, spør om dere lurer.


Så klart momset vi is også, for det var jo så VARMT, he he he.... 


The new jesus, tror dere ikke disse badenymfene gikk på vannet også eller? omg..


Badet nå jeg oså da, litt... Stupte til og med. 


Mens noen velger å sitte grasiøst i baderingen


Bare humper andre opp i den!


Vi er nå litt søte da...


Så kom utrolig, nydelige Birk, Julies lille hjerteknuser, og jeg må bare si det, han elsker meg. Tror vi er ment to be!


Julie og Birk er nesten like søte sammen som Birk og moi..

Nå klarte jeg faktisk å lukke internetten, men heligvis var den treig, så rakk å lagre, takk og lov! 

Siden både Julie og jeg fikk så lite søvn og vi ble så trøtt av det kalde vannet sovnet vi begge på sofaen og sov gjennom to Hanna Montana episoder og litt Kim Possible

haha....    her har dere Julie btw, og Google Chrome er klikk, får ikke linket på vanlig måte... Så da blir det slik http://juliemw.blogg.no/

Hva har dere gjort i dag?Nam, faktisk tid til frokost, nesten...

I dag skal jeg til Steinberg(tror det var det riktig navnet, jaja, litt for tidlig på morgenen for å tenke klart!) Ikke nok med det, ante ikke hva jeg skulle spise, tom for brø, ikke lyst på knekkerbrød, ikke tid til å steke rundstykker! MEN, jeg fant jeg fant! 

Ja, jeg drakk luftmelk som dere kan se. Sånne kornblandinger redder meg fra slike dager som denne som egentlig hadde da blitt uten frokost. Selv om vi ikke hadde noen kornblandinger jeg hadde prøvd før da.. Og jeg liker jo de vanlig fitness greiene, men denne var det fruktbiter i! Og det har for meg ALLTID vært æsj æsj æsj. Rosinene er bare mega æsj.

Men jeg har vokst, jeg synes denne var god! Men nå må jeg løpe! Kommer masse bilder senere i dag fra Steinberg, eller var det steinkjær? uff, jeg burde sove...

Skal opp kl 0800!

Det er nå, skal vi se, halv 3, halv 4, halv 5, halv 6, halv 7, halv 8, 8. 5 og en halv time til jeg skal stå opp!! Gaaaaad, i'm gonna look like a mess! Poor people who's gonna se me tomorrow....

NATTA

Ok, litt søtere... Natti natt kjære folk som er så dumme at de er oppe så sent, og enda dummere som leser dette her, dere burde virkelig få dere noe bedre å gjøre, for dette er verdens mest unødvendige innlegg. Skjønner dere ikke det? Og lese at en random halvveis gal og rar jente skal opp klokken 8. Altså hva i all verden er vitsen!? Da er det mye bedre og sove, få seg litt skjønnhetssøvn så verden takler å se deg neste dag. Noe jeg egentlig burde få meg en hel masse av i og med at fikk så lite i går. hoho. Ok, jeg fikk faktisk mye søvn. Men nå må jeg virkelig legge meg!

Pass deg jeg er gal and

i see you!

omg, enda mindre søvn, folk må slutte å snakke


nattaaaaaaaaaaaa.....


Fotokonk

Jeg har jo denne forkjærligheten for kuer, og det var valgfritt tema, so here you. Bilde er fra Vigra go http://goofysmile.blogg.no/1281568502_fotokonkurranse.html#comment

Spinalonga, tørt ~ foto

I love Jessica Alba, bare se hvorfor.


Altså, denne damen er bare best! Hun er så nydelig, og så klart digg, haha, det er jo Jessica... Har alltid digget henne! 

Har ikke vært hjemme i dag, fordiiii

Ok, dramatisk... Jeg kom faktisk akkurat hjem, så i dag har jeg bare vært en tur innom huset. Tilbrakte gårsdagen med Mathias og sov hos han, veldig kos. Og jeg sover jo så mye, sov til og med mens han var å trente på Condis, så der lå jeg, i huset hans mens han ikke en gang var hjemme, mens familien hans var, haha. Så jeg sov jo når han kom tilbake også, men han sto opp veldig tidlig da, for å rekke Premier Leaguer(?). Og så lat og trøtt som jeg er om morgenen så orket jeg jo ikke gå hjem. Men tror dere ikke hele familien overså meg eller? Ingen svarte på meld eller tlf.... Helt til mamma ringte tilbake lenge etterpå da, men jeg ble hvert fall hentet!

Så løøp jeg inn i dusjen og sminket og kledde på meg på en halvtime, fikk også med meg et rundstykke med smør(lol) på veien for da måtte jeg løpe til toget. Så ringer Nana jeg skulle møte og spør om jeg sitter på toget "nei" sier jeg, så viste det seg at det er lørdag og toget går en gang i timen.... Great! Og mens jeg står der i over en halvtime så var det en veps som absolutt skulle under skjørtet mitt eller opp i trynet mitt, så jeg løp jo rundt på stasjonen som en tulling mens andre folk så meg... Flaut....Men vi hadde det i hvert fall superduperkoselig i byen, vi har jo ikke sett hverandre siden før Kreta og Ghana.

Så var det nattmøte med Julie nå, og bussen hjem. Ganske deilig å være i sitt eget hus igjen nå, eller hvilket som helst hus egentlig, for det var kjempe kaldt ute nå i bare skjørt og tynn jakke! 
Fant ut at Nana og jeg har veldig lite bilder sammen, hvert fall når jeg ikke har den eksterne greia plugget i pc'n, dotten eier jo egentlig ingen ting... OG jeg er ikke så flink til å få med meg kameraet heller når jeg løper ut av huset, så stjal profilbildet hennes på face jeg, hehe.
Har virkelig savnet denne jenta mens hun var borte, det går rett og slett ikke an å ikke like henne! Tror hun bare er til her i verden for å bli likt av alle, haha. Veldig kos å ha henne tilbake hvert fall!

Har dere dager hvor dere stressa dager hvor dere knapt er hjemme ?Har dere hustelefon?

Det har ikke vi lenger nemlig. Den ble sagt opp i dette øyeblikk! VI har lenge fundert på å gjøre dette, men lil'bro måtte først begynne å bruke mobilen bestemte vi oss for. Det er jo noe han gjør nå, så hadebra hustlf! Den er jo ikke mye i bruk uansett, det ringer ofte hit, men det er alltid venner av lil'bro, og eneste gangene jeg bruker den er når jeg skal ha lange telefonsamtaler og ikke vil bruke mobilen, hehehe. Så nå må jeg snylte på mamma sin mobil istedenfor! 
ehm, neida... Hehe, mamma leser jo dette, uff. Jeg tulla mamma! 

Så våre kjære telefoner skal nå flytte ned i min fremtidsboks! Der har jeg fra før av noe servise og slike ting, juhuu. Kan snart bare flytte ut jeg! Mine kjære panasonic'er og webcam... Han fungerer igjen da, sånn halvveis, til tros for sprekken som jeg faktisk ikke kan se lenger oppdaget jeg nå! Da må de ha fikset den når de ga pc'n ny hjerne da! DA kanskje jeg kan få tilbake fargene også, wohooo liksom. 

Så hustelefon, har dere det?

Skummel skummel dag

Ikke nok med at det er fredag den 13. Jeg våkner også til et voldsomt tordenvær! Hvert torden varte i sånn 10sek, føltes ut som om jeg bodde i en stor dal og at hele dalen ristet mens det buldret oppe i himmelen. Og ikke nok med torden, det regnet jo også, ikke bare litt regn, når jeg våknet og var helt i ørska trodde jeg huset sto under en foss! Jeg har nemlig takvindu, så det trommer jo som et ##%"@? så det var ikke bare bare å sove da, nei... 

Men dette er jo perfekt vær på en fredag 13. Skummel ulykkesdag, den starter til og med med været. Hva blir det neste liksom?  Så perfekt dag for skummel film og overnatting. 

Balos Lagoon. Herregud jeg savner sol og varme! (kameraklikk... )

Hva betyr fredag den 13. for dere?

Noe skrev noe på noeen din

Dear facebook, I hereby adore you. 

Even though we have our fights, but after this, I swear I will never complain about you again after this.

You made my day!

Notification: Noe skren noe på noeen din!
Grunnen til at jeg ALDRI spiser frø fra frukt og grønt!!

Endelig, jeg visste det! Det er en grunn til at man ikke skal spise alle de ekle frøene i frukt og grønnsaker. Man sier alltid når man er liten at man ikke vil at det skal vokse planter i magen. Og jeg har aldri sluttet med det heller. Og nå har jeg virkelig en god grunn også! Så alle som sier det går greit å spise frø, gå å gjem dere under dyna deres!

En mann fra Massachusetts i USA ble nemlig sendt til sykehuset da lungen hans kollapset. Årsaken til dette viste seg å være noe utenom det vanlige. En erteplante på 1,25 cm som hadde grodd i lungen hans! Om ikke det bare er helt sinnssykt så vet ikke jeg! http://www.dinside.no/848746/erteplante-vokste lungene
 

Han stakkars fyren trodde jo at han hadde fått kreft....

Har dere hørt om noe lignende?


Kinamat er ikke bare bare! Hvordan vite hva som er hva?

I dag bestiller vi kinamat, orker ikke å lage noe mat. Jippi, mamma, du eier iblant!  Jeg pleier så ig si alltid bestille beef chop suey, gud så kreativ jeg er! Men i dag gjorde jeg en stor forandring! Bestilte nemlig CHICKEN chop suey!! Omg, burde nesten bli skrevet ned i noe sånn important things, for dette er virkelig en big deal! Og ikke nok med at jeg prøver så ekstremt nye ting, det er jo kjempevanskelig å vite hvilken mat som er hva når man har 4 forskjellige greier...
Altså, hvordan skal man vite hva som er hva? Det går faktisk an å sette på en klistrelapp hvor det står navnet på retten! MEEEN, så viste det seg at vi bare hadde fått halvparten av maten!! Og at disse to klisjene på bildet var samme rett, sånn sursøt(blæææh, jeg liker ikke sursøte ting) greie som mamma og Fred skulle ha. HVOR VAR MIN MAT?!?! 
En liten stund etterpå kom den, han fyren fortet seg så vi skulle få maten vår, tusen takk! Så beef til min bror og chicken til moi. 
Se, jeg burde bare flytte til Kina jeg, pro med strikkepinnene og greier, spiser til og med ris med dem, jaaaa jeg ble mett!! 

Men tilbake til saken, tenk en familie med masse folk, aldri spist kinamat før. Så bestiller alle disse folka hver sin rett, hvordan skal man da vite hva som er hva? Stakkars sier jeg bare... For selv jeg slet, og vi har bestilt det mange ganger... Men det var bare fordi vi ikke fikk alt maten da, hehe

Blå sko og lykke


Dette er den syvende boken i serien til Alexander McCall Smith om Mma Ramotswe og Damenes Detektivbyrå nr. 1. Da Mma Ramotswe mistet faren sin arvet hun en hel masse kyr, som er det som blir sett på som formue nede i Botswana, hun brukte da en del av disse kyrene for å starte et eget firma, nemlig Damenes detektivbyrå nr. 1. Dette skjer jo da så klart i bok en, men historien fortsetter i bok etter bok. Det finnes nå 11 bøker av denne serien, men de tre siste har ikke kommet på norsk enda, men like greit å lese bøker på engelsk.

 Hvert fall, dette er ekstremt lettleste bøker, rett og slett bare en veldig fornøyelig god historie, hvor man får en titt inn i dagliglivet til alle karakterene i boken nede i Botswana. Jeg er faktisk på ferie når jeg leser disse bøkene, alt er så realistisk og godt beskrevet at jeg føler jeg er nede i Botswana med dem. De gir deg rett og slett et litt annet syn på livet. Veldig lærereike er de også. Men noen tenker sikkert, hvordan kan en skotte(faktisk) vite om livet i Botswana og skrive så realistisk om det, men han har nemlig bodd i Botswana en del av livet sitt. Og mange av problemene Mma Ramotswe møter på jobben er faktisk problemer Alexander møtte på mens han besøkte lokalbefolkningen. 

Så om du liker å reise til andre land, og trenger en lettlest bok, eller serie, så er denne serien virkelig å anbefale!Hvilken prestekrage ~ fotoFor oss som er lei vann, men ikke drikker brus:

For FØRSTE gang ble jeg påvirket av smakstest i en butikk, det har aldri skjedd før! Da jeg var innom Deli De Luca i dag var det 2 hyggelige damer som sto og reklamerte for noen en ny drikke som finnes i 3 forskjellige smaker. Sitrus, Rosa Grapefrukt, og Eple. Dette skal væreslags vann med smak, ganske mye smak, men samtidig sunt. Hvor sunt det er bryr jeg meg egentlig ikke så mye om, det jeg falt for var at det ikke var for mye smak, men heller ikke for lite smak på dette vannet. Og min favoritt ble så klart Sitrus, sure ting er best, ikke det at denne var så veldig sur da... 
Vitamin Well Defence med smak av Grønn te og sitrus/hyll. 
For de som blir så opphengt i vitamingreia så er det bare B12, C, E og folsyre....
Jeg vet hvert fall ha jeg skal kjøpe når alle andre kjøper brus og jeg ikke har lyst på vann! Bare 85Kcal i hele flasken også(0,5L)
Måtte bare dele dette lille funnet, som egentlig ikke var så vanskelig å oppdage....

Kaffe kaffe kaffe, og shopping uten å få lov å bruke kortet.

Grusomt var det, rett og slett! Da mobilen ringte kl 1000 for å vekke meg så jeg rakk å gjøre det jeg skulle før jeg tok en tur til byen med Silje. Fikk ikke ryddet på plass tørt tøy som jeg skulle da, siden lil'bro lå og sov... Og så snill som jeg er så ville jeg ikke vekke han. Jeg rakk faktisk å få i meg frokost i dag det, det var passe digg. Så bar det av gårde til toget. Første stopp ble på den gule-veksle-penger-gratis-stedet på Oslo s, jeg skulle gjerne fått vekslet Seychelles Rupees, men så klart, det gjorde de ikke der, det hadde de nettopp sluttet med... Så om noen vet hvor jeg kan få vekslet det så hyl ut! Men jeg fikk vekslet mine svenske lapper da. 

Next stop, Stockfleth's hovedcafe, veldig deilig å få seg en kaffe. Jeg digger Stockfleth's, vrikelig, men har veldig lyhst til å finne en egen liten kaffebar som ikke er fra noen kjent kjede, som bare har sin lille enslige cafe. Ellers skulle Silje ha noen småting, mens jeg kjøpte bare en mascara, jeg får nemlig ikke bruke pengene mine som er på kortet, fordi de skal til vertsfamilien i London og greier! Og mitt kjære kamera var jo ikke med i dag heller, så bare følger bloggthingen og tar med en outfit, wooohooo. 
Mammas for store shorts, men jeg har sååå lyst på den! Men helst 2 str. mindre... Hvert fall ~ H&M
Singlet ~ Bikbok
Toppting ~ Zara
Sko ~ Kreta
Veske ~ Kreta
Armbånd ~ H&M
Ringer ~ H&M
Øredobber ~ Kreta

Men faktisk var det veldig behagelig å gå i en altfor stor shorts, men hadde det ikke vært for at den kunne knytes så hadde den falt av... Og dere gjetter aldri hva som skjedde i dag tidlig! Gikk igjennom gamle smykker jeg hadde, og fant noen ringer, og når jeg gikk for å hente våtserviett på bade for å fjerne sminken jeg hadde sovnet med(hehehehe) så mistet jeg den ene ringen i do!! Plopp sa det, så var den borte. Håper doen ikke blir ødelagt... 
_______________________________________________________________________________________
Har fått en del fine kommentarer om shortsen, tusen takk! Om noen vet om en H&M som har den i 34 så er det bare å si ifra, for har på mamma sin, og den er i største laget, hehe. 

Ny header...

Jeg er en veldig ubesluttsom person.. Og siden jeg ikke lenger er i så ekstremt sommer og feriemodus følte jeg at headeren min ble litt too much, selv om jeg har fått mange fine tilbakemeldinger, TUSEN TAKK!
Så denne er midlertidig til jeg får laget noe jeg er fornøyd med... Må nemlig innom den eksterne hardiscen for å finne noen bilder, og jeg har ikke orket det i dag... LAT! I know, men i morgen klarer jeg kanskje å rote meg bort til Condis!

Før

Når jeg ser den nå så vet jeg ikke om jeg vil ha den allikevel.. Bytte tilbake kanskje..

What do you think?


If you are close enough to read this, you are close enough to kiss me

Nettopp den teksten sto en gang på en topp jeg så i butikken. I sånn type skrift som er hos øyelegen når du får beskjed om å lese den mindre og mindre skriften. Men jeg hadde desverre penger eller noen mulighet til å få kjøpt den senere, og har aldri sett den igjen. Men så kom jeg på at vi har jo mange nettsider hvor man kan bestille t-skjorter og lignende med det printet man vil ha, så da lurer jeg på om noen har noen til sånne sider? Var nettopp innom en jeg ikke har vært før http://www.cafepress.com/. Men der har bare vanlige t-skjorter.... Jeg vil liksom ha en topp med noe form i og sånt...

Har dere noen tips til slike nettisder? Liker dere klær med tekstprint?

STORT PROBLEM MED MENYEN! HJEEEEEELP....

Som nevnt tidligere hadde jeg problemer med menyen, på vanlig pc'er(ikke minipc'er) så var menyen helt klikk rett og slett. Hoppa rundt og danset. Så jeg gikk til min stasjonære og fikset menyen der sånn at den er normal og fungerer på vanlig pc'er! Jippi, tenkte jeg.. Helt til jeg gikk tilbake til Dotten(minipc'n min) da var menyen klikk her...

Er menyen min rar hos dere? Hva slags pc har dere?

Tusen takk!

Girls night @ Linn's

Vår kjære lille linn har ups and downs, så i går hadde vi en ganske spontan kveld hos linn med grilling og kos etter å ha vært på Huk. Men det vare ikke bare bare, vi trengte en grill, og vi har 2, en stoor gassting og en sånn, ehm, rund-vet-ikke-hva-det-kalles-kose-bål-ting og den bestemte Julie og jeg for å få med oss ned til Linn. Og det var ikke bare bare, takk og lov at vi bare bor 10sek unna hverandre!
Ikke spørr meg hvor fokusen er.... Men hvert fall, når vi går gjennom sandkassen hører vi bare at noe faller i bakken, og Julie og jeg titter forundret på hverandre "mistet vi noe?" Jaaadaaa, var bare det ene benet som falt av grillen!
Etter masse pølser og mat så slet noen av oss med sånn boblemaskin uten at det skulle bruse over hele kjøkkenet tok andre det med ro
Neida, Julie og jeg var mix'erne og vi eide. Bare ikke på noen bilder sammen... Og mens vi mixet, bruste over og holdt på så klarte jeg så klart å knuse et glass og kutte meg i fingeren og blødde en hel masse!
Au au au, det gjør faktisk kjempevondt..... Men denne søte jenta her:
Kristine, hun som har sin spesielle sofaligging klippet ut et hjerteplaster til meg, så da ble alt bra igjen, thank you !
Alle var passe søte helt til 

Vi hadde det superduperkoselig! 


Takk for oss.

Jeg lever et liv med Dotten

Dotten, min kjære, elskede, hatede Packard Bell DOT3G, også kalt miniPC. Vi har vært igjennom tykt og tynt på knapt det ene året vi har hatt sammen. Først knuste skjermen hans, det var 17.mai, og jeg kom hjem til et svaaaart og litt grønn skjerm....Den var faktisk ganske kunstnerisk. Jeg løp til min kjære mor og far og fortalte om Dotten, men vi fikk en ny skjerm, og det var ikke bare bare. Så fikset pappa han på en privat klinikk kalt Molnes. Da trodde jeg alt var bra mellom Dotten og meg, men så begynte han å oppføre seg, ja, hva skal man si, rart rett og slett. Denne gangen måtte han på et ordentlig sykehus, det var noe galt med hjernen hans!

Så etter en lang tid og en hjernetransplantasjon var han helt fin igjen. Jeg fikk han lykkelig tilbake og trodde at alt var bra, men nei... Legene hadde ødelagt taleevnen hans! Så nå kommer det null lyd ut ifra den kjære Dotten min... Han må tilbake på sykehuset... 

Det jeg egentlig skulle frem til var jo at miniPC'er har jo mye mindre skjerm enn en vanlig PC... Så hos meg så fungerer designet på bloggen og menyen sånn den skal.. Men så gikk jeg på min andre pc, som er stasjonær med stor skjerm. OG da oppdaget jeg det, menyen så annerledes ut, og om man tar musen over 'Bilder' så hopper den liksom ned. Så nå er jeg rimelig lost, så nå er det bake til alt det designmaset for å klare å fikse opp i dette... Så har dere opplevd noe surr med designet?

En helt normal dag på Huk for en gjeng surrehuer

Våkner opp etter en syk, syk, SYK drøm, hva er klokken? Shiiiiiit, den er 10! jeg skulle stå opp 09! Så da var det bare å hoppi i klærne som i dag besto av skjørt og en topp som jeg skulle kjøpe i butikken. Nei, jeg gikk ikke toppløs i byen, ofc... Midlertidig vøtt! Jeg rakk hvert fall 11 toget, etter å ha nesten klart å pakke alt jeg skulle, så frokosten ble kaffe og croissant på Stockfleth's, nam nam! For så å løpe innom Bik Bok og få kjøpt en enkel basic sort singlet. Og så raske som vi er så rakk Lille Julie, Linn og jeg bussen vår!

Noen må jo passe på kaffen min mens jeg prøver å finne ut hva som er feil med mitt kjære kamera.


Noen velger å se rare ut for kameraet;


Mens andre er smarte nok til å gjemme seg, og må si jeg også kjører den stilen!


Once in a lifetime, neste gang gjemmer jeg hele meg!


Og så klart er man ikke ved sjøen uten bading! Etter å ha badet i Tjoa(?) på Beito så var jo den NORSKE sjøen, varm! Ok, hvert fall lunken....

Så fikk vi besøk av noen random.

Jeg kjenner dem ikke....


Desverre startet vi, Norge, 3. verdenskrig, men denne gangen(ok var jo ikke vi som startet de andre... ?) mot vepsene! Jeg hadde hele 2 epler, jeg fikk ingen av dem i fred!


Only 999999 billions left!

Vi ble stalket også

Av denne mannen, skikkelig creepy! Men you know me, papparazzi og alt vøtt, så jeg og mine snikpics mens Julie ler funker fett!

Desverre 
Måtte vi pakke og dra etter en streng beskjed!

Martine, Kristine, Julie, Linn & Helle, dokke må våkne!Hva gjorde dere i dag, hmmm, i følge klokken var det i går...?

Kosy dag i byen med folk OG sol, faktisk!

Kl ca 14something i dag ringte mobilen min! Jeg skjønte hverken hva lyden var eller hvordan jeg skulle få stoppet den, tok tid før jeg i det hele tatt skjønte at det var mobilen som ringte... Men det var bare lille Karoline som lurte på om jeg skulle bli med henne og Julie til byen på cafe, min første tanke var jo bare brrrr KALDT! Så plutselig begynner hun å bable om sol og 23 grader! Jeg trodde fremdeles jeg drømte, jeg har jo nettopp kommet hjem fra bukse og ullgenser vær og 10graders vann! 

Så da var det bare å hoppe i shortsen og blusen min som jeg har blitt så glad i hehe, for så å dra til Karoline, så Julie, så banen til byen! Og det var sol og deilig, endte opp med to kaffer på veldig kort tid. For så å møte Linn minn. Og senere møtte vi enda fler og enda fler. For så å bare bli kaos hvor vi ble splittet og alt og mobilen døde, haha.... OG, Kokoz eller hva den het, helt nederst på Aker Brygge har veldig gode kokkosboller med sin egen tutch, var nemlig en liten syrlighet i dem, sitron-akitg-liksom, veldig gode! Btw, om man virkelig vil ha GODE kokkosboller, så finnes det et kokkosbollebakeri i nærheten av Akerselven et sted, hvor du kan se dem lage bollene og du får dem HELT ferske, så ferske som er mulig, DE er bare best!

Hverken speilrefleksen(får ny forresten til London!! JIPPI) eller lillekameraet var med i dag, men som alltid redder Linni meg, kjære!

Fryktlig søte vi er i denne vinkelenBollene beskriver oss, rett og slett...Hun blonde tingen er vår kjære fotograf, før vi prøvde hr. selvutløser

Han var jo, ehm, ganske så flink!

Har dere kost dere i solen i dag?


Bloddråper eller grå vanndråper?

Ubesluttsomme meg.....


Beitostølen i svart-hvitt ~ fotoVisste dere at disse blomstene, hvis du plukker dem til rett tid, så kan du bruke dem som smellbongbonger. Ved å slå de inn i håndflaten, poff.

(blogg er visst liker meg visst bedre når bildene er redigert, da lar den meg faktisk laste opp bildene=)
Hva synes dere, eller er dere mer for 'fargebilder' ?

Endelig hjemme igjen etter actionuken!

Da var jeg hjemme igjen da, veldig deilig! Jeg har som nevnt tidligere vært på Beitostølen. Vi har hatt dette vi har kalt for en actionuke. Veldig veldig gøy! Vi dro opp på lørdagen, og søndagen gjorde vi ikke stort annet enn å rulle ned til 'sentrum'. Peppes mer nøyaktig. Så der kom vi ramlende inn og ned på stolene på rollerblades, jadda! 

Neste dag var det fjellklatring som sto for tur, og må vel inrømme at mamma var kanskje best av oss i dette, men bare fordi hun ikke var den første til å prøve de forskjellige rutene, hihi. Hvert fall så eide vi jentene gutta! OG jeg var på alle toppene vi skulle til, selv om det faktisk var ganske skummelt, og ikke minst slitsomt. Dagens styrketrening! Og neste dag var de andre passe støle, haha.

Tirsdag var vi klare for rafting! Først må jeg bare si at, selv om vannet ser kjempe turkist og fint ut, så er det ikke 27 grader i vannet. Ikke i lufta heller. Vannet var ISKALDT! Rett og slett! Mens de som jobbet med dette sa at nå var vannet varmt.. ha ha ha... TIl tross for hvor iskaldt det var, så både badet jeg(tro det eller ei) og overlevde padlingen, det var kjempegøy! Når turen var over så ble jeg lei meg og ønsket mer, følte at vi bare hadde hatt oppvarmingen.... OG!! JEg overvant en av mine store redsler her i verden, jeg hopper nemlig ikke fra høyder i kaldt vann, hvert fall ikke ferskvann. Men jeg klarte det, hoppet fra 4m ned i bikkjekaldt vann! Mens lillebror hoppet fra 9m..... Grattis lille Olemann! Men jeg får så panikk i vannet når det er kaldt. Hele kroppen stivnet mer eller mindre, selv pusterefleksen forsvinner i det kalde vannet, og da prøver jeg å se for meg folk som har vært i båtulykker og ligger timesvis i vannet. Jeg hadde ikke overlevd for å si det sånn!

Onsdagen var nesten best må jeg si, må få lov å skryte, jeg eide dem alle i skyting! Vi var i skytesimulator, først var det sånn leirdueskyting(?) og så skulle vi skyte de stakkars små syrene i skogen, field'en og en scene til. Dette var da så klart med 'hagle'. Så nå står det HELLE på highscorelista på 1.plassen. JIPPI!(og den lista sto det andre folk som har skutt også, så den er ikke bare 'vår')

Og torsdag var det juvtur. Kjempekoselig, vi gikk fakitsk i elven, og fossen for den saksskyld. Det var faktisk litt skummelt, var hele tiden redd for å gli på en sten og gå på hodet utti elven og bare fyke avgårde! Haha.... Så nå har jeg vert på enda en fjelltopp også, neste som står for tur er Mount Everest!

Nå orker jeg ikke skrive mer, slenger med noen av de få bildene jeg fikk tatt, siden jeg glemte laderen til speilrefleksen og den har ikke fått mat siden før vi dro til Kreta....

Var DEN fine utsikten på toppen =)


Trodde virkelig blogg hadde fikset bildeproblemet sitt.....  flere bilder kommer senere, eller kanskje et bilde per innlegg, for virker som jeg ikke får lov til mer enn det!

Har dere vært på noen lignende ferie?

hits

Juli 2010

Avresien til London er fastsatt!

Wooohoooooo!Denne mailen fikk jeg på fronter i dag:Hei alle!Flyet går 11.55 fra Gardermoen. Ba 763, 12. sept. 2010. Vi må møtes to timer før, altså kl 10.00.Hans.Jeg må nesten le av måten vi blir i...

Ship o hoi ~ Har på meg

Ok, ikke sååå ship o hoi klær, men det er bilde av anker på knappene på shortsen, og den er jo marineblå, så hvem er det vel som ikke tenker sol, sommer, vann og båt da?Hei uklart bilde!Cardigan~H&...

Se hva jeg fant i hagen....

Da jeg skulle begynne å trene fant jeg dette...Stakkars lille, en gang søte, piggsvinunge... Sikkert den fæle nabokatten som har "lekt" seg.... Stygge stygge katt... Piggsvin er fredet på...

Deilig å få trent igjen!

Ble det Condis i dag, neeeh. Orket ikke rote meg bort dit på egenhånd(men i morgen skal mamma dit også, jippi, biiil), så jeg rotet meg heller bort på tredemøllen vår + multi-trener-ting-tang-monst...

Skal visst bo hos en ny familie! Ha det bra Ealing Broadway!

Det viste seg at noen hadde fått familie med katter selv om de hadde sagt i fra om at de var allergiske. Derfor har det nå blitt en del omrokering.. Mange fikk beholde sine gamle, noen fikk nye, Ca...

Skjørt med lommer ~ Har på meg

Jakke~H&M // Cardigan~Gina Tricot // Singlet~BikBok // Skjørt~BikBok // Sko~Din Sko // Armbånd~Kreta // Øredobber~Danskebåten // Kjede~GullsmedMen nå tror jeg kanskje jeg skal skifte til treningstø...

Stem stem stem, jk, gjør hva du vil.

Jeg er med i en konkuranse hvor jeg kan vinne en reise for 50tusen kr, noe som ikke hadde skadet! So please, stem på meg!http://pearlfriends.no/?imageid=2854ellerhttp://pearlfriends.no/?imageid=286...

Bumblebees ~ Foto

Pleiekveld i boblebadet med skum over alt <3

Finnes ingen ting bedere å gjøre på på en regnværssøndag enn å ha en pleiekveld! Hvert fall når man har hatt en slitsom og dårlig uke... Så jeg fylte boblebadet helt fylt, med masse ting opp så jeg...

My hair is a MESS!

Da var jeg hjemme igjen fra konserten, men jeg er så pudding, orker ikke fikse videoene og sånt nå og skrive om det. Jeg skal sove nå, har jo en hel uke med søvn å ta igjen! Men dette er grunnen ti...

Skal på konsert på festningen, be til værguedene med meg!

Jeg skal faktisk på konsert nå snart med mamma, Fred og lil'bro, blir koselig! Dere har kanskje hørt om Jean-Michel og Röyksopp?Så dette er timeplanen jeg fant på nettet nå:19.00: The Very Best...

Sovnet med folk, våknet alene, HVOR ER DERE?

HAhahahha, innimellom dreper jeg meg selv. For en random kveld. Var jo med lille Julie(www.juliemw.blogg.no får ikke linket i Chrome...) Så gikk vi å møtte Jan Erik. VI bestemte oss for å lage pann...

CSI LasVegas/NewYork/Miami at once

Mamma og Fred var i Sandefjord for noe, så tok de en random tur til Sverige for å få kjøpt et speil de ikke ahdde på Ikea her hjemme, så den lille turen mamma nettopp var hjemme så fikk jeg et brød...

Jeg er grønn og skjønn, i mamma's øyne ~ Har på meg

Cardigan(?)~Gina Tricot // Singlet~BikBok // Bukse~Vero Moda // Sko~Kreta //Kjede~H&M // Lille øredobb~Glitter(?) // Hengeøredobb~ veldig godt spørsmål....Må bare fortelle om min grusomme morning! ...

Julie og Helle skulle bare fikse flexus'en = Shopping

Dere gjetter aldri hva vi opplevde, jeg kjøpte en shorts og et skjørt på BikBok. Da jeg hadde betalt og damen la det i posen så funderte jeg over når BikBOk fikk grønne poser, så bare døde Julie he...

Hvilken farge har jeg på øynene?

Da jeg var liten hadde jeg hvert fall blå. Alle venner sier jeg har grønne. I don't know. For når jeg skulle fikse passet mitt nemlig(som hadde gått ut mens jeg hadde vært i London, og det hadd...

Buttonlove ~ Har på meg

Genseren~BikBok // Bukse~Cubus // Singlet~Cubus // Armbånd man ikke ser~Indiska og Egypt // Kjede~H&M // Øredobber~En av våre kjære gullsmeder....Jeg har en greie for knapper, har du?Pluss at dette...

Café con leche y cardamomo

Ble litt påvirket av spansken vi hadde på skolen i dag, lekser 3 dagen av første uken! Kan du tro noe sånt?Este caféKaffeMelk (like mye som kaffen)KardemommeLitt kakopulverLitt vaniljesukker(bare L...

Tror neglelakkguden hater meg?

Jeg nevnte tideligere at dere skulle få se hvor klønete jeg er. Dette skjedde da jeg ryddet rommet.Fulgte med i Henne, eller var det Elle, can't remember.. Hvert fall, jeg ryddet, jeg lukket øy...

How cute isn't this babe?

Jeg har vel klart å ikke vise det på noen bilder, men i hele sommer har gangen vår blitt så og si revet og bygget ny. Takk kjære snekkeren vår som gjorde det mens vi var på Kreta og koste oss i var...

The best baked potato ~ oppskrift

Hoho, jeg har stjålet det fra kantinen vår på skolen da, men det går bra, all creds til våre søte kantinedamer på Stovner vgs! Men saken var det at mamma og lil'bro har ikke fått smakt disse di...

Vurderer nytt design?

Jeg er nå helt sikker på at jeg er det mest ubesluttsomme menneske på denne jord. Jeg blir rett og slett aldri fornøyd! Og innimellom lurer jeg på hvorfor i all verden jeg ikke går medie og komunni...

Black n' White togetha forevah

Hoho, så oppfinnsom jeg er med overskriften altså.'Genseren'~H&M // Bukse~H&M(?) // Sko~Skobutikk... // Veske~Kreta // Armbånd&Øredobber~Cubus i think // Kjede~H&M + en jakke som ikke er me...

Allergic to my own feelings

Når mye skjer på en gang, familieliv, privarliv, skolegang, venner og alt surrer seg sammen går ting skeis. Jeg har opplevd en del ganger at når det skjer for mye psykiske ting blir jeg fysisk dårl...

Skaffet meg en countdown'er

Følte bare for å dele med dere en liten forandring jeg nettopp gjorde her på bloggen. Jeg er ikke helt fornøyd, men var første og beste jeg kom over, og er jo bare 18 dager, så gidder ikke dille så...

JEG ER MED I BLOGG VS BLOGG! HJELP MEG MED STEMMER?=)

Haha, jeg merker jeg er skikkelig glad nå! Jeg er jo helt ny i bloggverdenen, og jeg er med i en blogg VS blogg. Jeg sitter faktisk her nå med et kjempestort smil, haha. Jeg smiler til en pc-skjerm...

Fått vite LITT om hvor jeg skal tilbringe 9mnd av livet mitt!

Japp, legg merke til LITT. Lærere... Altså, hva er det emd lærere å disse små lappene deres og dårlig info? Dette var det jeg kom på skolen i dag for å få!Jeg gikk ute i det triste regnet og ble vå...

I'm all wet and purple

Så typisk, når min buss ikke går og jeg må ta den andre, som stopper 1 sang unna huset mitt DA skal det regne. Ikke bare litt, pøse! Eller, det var når jeg sto og ventet på bussen at det regnet som...

Without you ~ Foto

This bench shouldn't be standing there alone. Two people should be sitting on it. Or just me and Dotten! I will miss you Dotten!

Dotten skal på repp, igjen.. + FOTO ~ Blåklokker

Japp, Dotten, min elskede minipc er syk... Igjen.. Eller, han ble aldri frisk sist gang han var hos legen rett og slett. De glemte å ordne webcam'en hans, og de ødela høytalerne hans.... Så i mo...

Søskenkjærlighet? Eller bare bra dealing?

Lil'bro trengte hjelp med bokbind på de nye skolebøkene. Jeg har hatt surr med oppvaskmaskinen (ukepengejobb) siden vi ikke har hatt såpe til den, så kjøkkenet har vært BOMBA. Jeg sa ja til å t...

En litt annerledes latte vanilla ?

Det er så lenge siden jeg har laget meg en ordentlig kaffe! Har gått veldig mye i kaffebarer.. hehe. Men nå, jeg trenger det virkelig, trøtt, slapp, sliten, hodepine og ganske nedfor. Jeg vil egent...

Første skoledag første lille LONDON INFO

Ehm, jeg trodde virkelig vi nå skulle få vite en hel masse om London, men tok visst feil der også jeg...Flybilletter er bestilt, avreise dato 12.sept.2010Hjemreisedato 14.mai.2011Blir snart et fore...

Første skoledag ~ Har på meg - sommer faktisk!

Bluse~Zara / Shorts~Zara Ambånd,ringer~H&M / Belte~Mamma / Sko~Grensen sko(den greia som er sånn blanding, husker ikke helt, haha...)Tusen takk mamma, den shortsen og blusen var et kjempebra kjøp, ...

1 og en halv time til første skoledag! sort of

Ja, da er det en og en halv time til min flrste skoledag, men jeg ser allikevel ikke på dette som min første skoledag siden jeg skal reise til London! Så jeg regner med og håper på at vi, londonkla...

Nå er høsten her, første beviset!

Ehm, jeg glemte faktisk at jeg skulle skrive om dette! Unnskyld... Datoen var 15. aug.Dette her er det tristeste synet som finnes, og man mådessverrese det hvert eneste år! Jeg flytter!!Ehm, så kla...

Thoughtful Mood

Sett for mye på Vampire Diaries...Thank you weheartit<3

Made it home, barely

Da var jeg hjemmeVar hos Kristiane i gårPass outFår vite en hel masseKutt i fingerenBlod på mobilenBlåmerker her og derSår på benetKul i hodetVeldig veldig VELDIG rar gutt på banenVeps som prøvde å...

Min favoritt kopp, med nesten favorittinnhold

Før hadde jeg noen Favorittkopper fra Hundremeterskogen. Tigergutt, Ole Brum, Nasse Nøff, Snurre Sprett og Tussi.Tussi var favoritten.De knuste, jeg gråt, jeg var liten.Jeg ble stor, jeg fikk nye, ...

Er med i konkuranse

Med dette innlegget melder jeg med med i konkuransen tilhttp://inspirasjon1.blogg.no/.Her ser dere hva man kan vinne:1 Stk Minty Lip Gloss, 1 Stk Nailpolish Desert Haze #1560 og1 Stk Mineral BlushA...

Hvordan få en BILLIG mat, med dessert, på Friday's!

Ok, tenkte jeg skulle dele min lille erfaring om hvordan du skal få til et billig besøk på Friday's. Linn og jeg klarte det nemlig helt perfekt i går! Selv om vi hadde et veldig enkelt måltid h...

Får ikke sove, random facts

ÅRET SOM GIKK:01. Har du vært i noe forhold dette året?..02. Har du feiret bursdagen din ?ja03. Kysset to personer på en kveld?ja04. Vært på en diett?ja05. Vært på camping?ja06. Møtt en spesiell?ja...

365 dager siden du forlot meg....

365 dager siden livet mitt gikk til helvete365 dager siden jeg gikk helt tom for tårer365 dager siden jeg ga deg den siste klemmen365 dager siden jeg sist hørte stemmen dinog enda flere dager siden...

Back home from hyttetur

Vi endte j oopp med å være en god del gutter + Tara, Julie og meg. Kosy.Bilder sier mer enn tusen ord... Eller kanskje ikke, veldig få bilder jeg tillater meg å legge ut herVi er pro kokker Julie o...

Da drar jeg!

Da fikk vi ordnet pass, tatt fingeravtrykk og alt som måtte til, og ja, bilde, ehm, det snakker for seg selv.... I'm of to go now, må vel sikkert snart løpe til toget, typisk meg... Så blir det...

Da blir det hyttetur og antageligvis null blogging

Jepp jepp, siste hytteturen før skolen starter, før London, bare 3 uker og 4 dager til jeg drar, sånn ca! Omg jeg gleder meg, jeg gleder meg så sykt at jegtillatermeg selv å skrive omg. Selv om det...

Ny header, igjen...

Da ble det ny header, igjen folkens... I know i know, jeg MÅ være søsteren til Vingelpetter! Kanskje jeg er adoptert. Jeg følte at jeg måtte endre resten av designet for å kunne ha den andre header...

Tistel, Beito ~ Foto

Da ble det flest ja'er, ny header

Siden det ble flere ja'er enn nei'er så bytter jeg header. Enkelt og greit, men er fremdeles ikke fornøyd.. Hahaha, jeg må være det mest ubesluttsomme menneske som finnes, jeg burde bli bes...

Jeg er visst med i outfit VS outfit !

Jeg titter alltid innomhttp://kupp.blogg.no/for å se på outfitkonkurransenederes, får faktisk en del inspirasjon derifra. Og jeg har helt glemt at jeg sendte inn en outfit der for lenge siden, så n...

AC 130 loker rundt over landet vårt, hvorfor? - EDIT + svar!

Jeg så disse gigantiske flyene i går også, 4 stk som fløy VELDIG tett i en slags stjerneformasjon, og de lager jo ikke mye lyd da, de fløy heller ikke noe lavt i det hele tatt.... I går hadde de og...

Bytte til denne headeren eller ikke?

Julie som tok det da vi var på Steinberg på vår lille badetur. Trenger fremdeles litt sommer i tankene mine, det har jo faktisk vært sol de siste dagene!Skal jeg bytte eller ikke?

Thousandfryd

I dag ble dagen tilbrakt på Tusenfryd med Julie, og en hel del veps som bare har et mål, fly inn i munnen min. Og så kule som vi er tok vi så klart den nye spøkelseshus-thingiEhm, altså, det gamle ...

Steinberg with Julie

Etter frokostinnlegget måtte jeg beine til toget. Full spurt hjemmefra til toget, med stor veske og kamerabagen, meget udigg. Og da jeg rakk frem til perongen akkurat når toget skulle komme, så var...

Nam, faktisk tid til frokost, nesten...

I dag skal jeg til Steinberg(tror det var det riktig navnet, jaja, litt for tidlig på morgenen for å tenke klart!) Ikke nok med det, ante ikke hva jeg skulle spise, tom for brø, ikke lyst på knekke...

Skal opp kl 0800!

Det er nå, skal vi se, halv 3, halv 4, halv 5, halv 6, halv 7, halv 8, 8. 5 og en halv time til jeg skal stå opp!! Gaaaaad, i'm gonna look like a mess! Poor people who's gonna se me tomorro...

Fotokonk

Jeg har jo denne forkjærligheten for kuer, og det var valgfritt tema, so here you. Bilde er fra Vigra gohttp://goofysmile.blogg.no/1281568502_fotokonkurranse.html#comment

Spinalonga, tørt ~ foto

I love Jessica Alba, bare se hvorfor.

Altså, denne damen er bare best! Hun er så nydelig, og så klart digg, haha, det er jo Jessica... Har alltid digget henne!

Har ikke vært hjemme i dag, fordiiii

Ok, dramatisk... Jeg kom faktisk akkurat hjem, så i dag har jeg bare vært en tur innom huset. Tilbrakte gårsdagen med Mathias og sov hos han, veldig kos. Og jeg sover jo så mye, sov til og med mens...

Har dere hustelefon?

Det har ikke vi lenger nemlig. Den ble sagt opp i dette øyeblikk! VI har lenge fundert på å gjøre dette, men lil'bro måtte først begynne å bruke mobilen bestemte vi oss for. Det er jo noe han g...

Skummel skummel dag

Ikke nok med at det er fredag den 13. Jeg våkner også til et voldsomt tordenvær! Hvert torden varte i sånn 10sek, føltes ut som om jeg bodde i en stor dal og at hele dalen ristet mens det buldret o...

Noe skrev noe på noeen din

Dear facebook, I hereby adore you.Even though we have our fights, but after this, I swear I will never complain about you again after this.You made my day!Notification: Noe skren noe på noeen din!

Grunnen til at jeg ALDRI spiser frø fra frukt og grønt!!

Endelig, jeg visste det! Det er en grunn til at man ikke skal spise alle de ekle frøene i frukt og grønnsaker. Man sier alltid når man er liten at man ikke vil at det skal vokse planter i magen. Og...

Kinamat er ikke bare bare! Hvordan vite hva som er hva?

I dag bestiller vi kinamat, orker ikke å lage noe mat. Jippi, mamma, du eier iblant! Jeg pleier så ig si alltid bestille beef chop suey, gud så kreativ jeg er! Men i dag gjorde jeg en stor forandri...

Blå sko og lykke

Dette er den syvende boken i serien til Alexander McCall Smith om Mma Ramotswe og Damenes Detektivbyrå nr. 1. Da Mma Ramotswe mistet faren sin arvet hun en hel masse kyr, som er det som blir sett p...

Hvilken prestekrage ~ foto

For oss som er lei vann, men ikke drikker brus:

For FØRSTE gang ble jeg påvirket av smakstest i en butikk, det har aldri skjedd før! Da jeg var innom Deli De Luca i dag var det 2 hyggelige damer som sto og reklamerte for noen en ny drikke som fi...

Kaffe kaffe kaffe, og shopping uten å få lov å bruke kortet.

Grusomt var det, rett og slett! Da mobilen ringte kl 1000 for å vekke meg så jeg rakk å gjøre det jeg skulle før jeg tok en tur til byen med Silje. Fikk ikke ryddet på plass tørt tøy som jeg skulle...

Ny header...

Jeg er en veldig ubesluttsom person.. Og siden jeg ikke lenger er i så ekstremt sommer og feriemodus følte jeg at headeren min ble litt too much, selv om jeg har fått mange fine tilbakemeldinger, T...

If you are close enough to read this, you are close enough to kiss me

Nettopp den teksten sto en gang på en topp jeg så i butikken. I sånn type skrift som er hos øyelegen når du får beskjed om å lese den mindre og mindre skriften. Men jeg hadde desverre penger eller ...

STORT PROBLEM MED MENYEN! HJEEEEEELP....

Som nevnt tidligere hadde jeg problemer med menyen, på vanlig pc'er(ikke minipc'er) så var menyen helt klikk rett og slett. Hoppa rundt og danset. Så jeg gikk til min stasjonære og fikset m...

Girls night @ Linn's

Vår kjære lille linn har ups and downs, så i går hadde vi en ganske spontan kveld hos linn med grilling og kos etter å ha vært på Huk. Men det vare ikke bare bare, vi trengte en grill, og vi har 2,...

Jeg lever et liv med Dotten

Dotten, min kjære, elskede, hatede Packard Bell DOT3G, også kalt miniPC. Vi har vært igjennom tykt og tynt på knapt det ene året vi har hatt sammen. Først knuste skjermen hans, det var 17.mai, og j...

En helt normal dag på Huk for en gjeng surrehuer

Våkner opp etter en syk, syk, SYK drøm, hva er klokken? Shiiiiiit, den er 10! jeg skulle stå opp 09! Så da var det bare å hoppi i klærne som i dag besto av skjørt og en topp som jeg skulle kjøpe i ...

Kosy dag i byen med folk OG sol, faktisk!

Kl ca 14something i dag ringte mobilen min! Jeg skjønte hverken hva lyden var eller hvordan jeg skulle få stoppet den, tok tid før jeg i det hele tatt skjønte at det var mobilen som ringte... Men d...

Bloddråper eller grå vanndråper?

Ubesluttsomme meg.....

Beitostølen i svart-hvitt ~ foto

Visste dere at disse blomstene, hvis du plukker dem til rett tid, så kan du bruke dem som smellbongbonger. Ved å slå de inn i håndflaten, poff. (blogg er visst liker meg visst bedre når bildene ...

Endelig hjemme igjen etter actionuken!

Da var jeg hjemme igjen da, veldig deilig! Jeg har som nevnt tidligere vært på Beitostølen. Vi har hatt dette vi har kalt for en actionuke. Veldig veldig gøy! Vi dro opp på lørdagen, og søndagen gj...
Helle i London

Helle i London

17, Oslo

Helle er navnet jeg har fått ropt etter meg i snart 17 år. Jeg er den jenta som er her og der og ikke vet hvor hun har vært etterpå. Spontanshopping er tingen, sammen med kaffen min. The thing er at jeg går 2.vgs i London på Ealing, Hammersmith And West London College, så da kan dere jo gjette hva denne bloggen handler om! Btw, jeg er også en jente som alltid kommenterer tilbake, bortsett fra når du spør om det... Reklame er jeg heller ikke så glad i, jeg pleier å lage mat når det dukker opp på teven hvert fall. Kontakt: londonlife@hotmail.no

Free advertising