september 2010 (Helle-Norsk jente i London)

Har du vært hos en skomaker noen gang?

Det har jeg nemlig! Senest i dag, det er første gang i mitt liv at jeg har vært hos en skomaker!! Så ja, de finnes enda, faktisk. I norge vet jeg vel om et par stykker, en på Triaden storsenter i den "lagenøklerbutikken", fin beskrivelse. Og jeg kommer ikke over hvor billig det var! 7.95 £ for å få ny hel på begge skoene!! Og skokremen kostet bare 1.50£. JEg er helt satt ut, jeg trodde det skulle være billigere å kjøpe nye sko jeg... Kanskje det bare er jeg som ikke har peiling på skomakere...


Her har dere skoene mine, size 4 New Look. Skostr. og klesstr. var helt greit å lære seg her, 4 i sko er 37 og klær er det 8-10 som er 34-36. Mens BH-str.... Nei du det er bare håpløst!

 Så her har han puttet på ny sånn plastikkklump nederst. JEg gikk nemlig på metall jeg, hehe... Og ikke nok med at det var billig, han bare "I can fic it right now, it will take about 5 min", jeg trodde jeg måtte vente en uke eller noe! Haha, i love London! Er i litt lykkerus her! Skal ikke mer til for å få meg til å smile. =)

 

Har du vært hos en skomaker noen gang?


What is a stalker? It's you...

Jeg har faktisk fått spørsmål om hva stalker er, både på bloggen, i virkeligheten og andre steder, så derfor tenkte jeg å bare lage et kjapt innlegg her. Jeg har jo ordet "stalke" over hele bloggen min, kommentarer-stalkere, takk for kommentare-takk for at du stalker meg.

1. to follow or approach (game, prey, etc) stealthily and quietly

2. to pursue persistently and, sometimes, attack (a person withwhom one is obsessed, often a celebrity)

 

Enkelt sagt en stalker = en forølger

Det er jo sånn utrykket blir brukt til vanlig, "stalke en på facebook" Forfølge en på facebook.


Enkelt og greit, har alltid brukt ordet og har aldri tenkt over det før jeg fikk en del spørsmål, så nå er det oppklart en gang for alle =)


Så om du feks har stalket min blogg så vet du at jeg egentlig er blond og har nettopp farget håret brunt og at jeg egentlig savner å være blond....

Bruker dere noen form av ordet "stalker"? 

 

 


Huff da, skolen brant ned....

(GLEMTE VISST Å PUBLISERE DETTE FOR NEON DAGER SIDEN)

Ok, det var ikke så dramatisk.. Lene og jeg var på do en tur mens de andre var ute i det deilige regnet, vi hadde endelig fått en etterlengtet pause fra marketing'en for å få i oss litt mat. Men neida, plutselig hører vi en besynderlig lyd. En veldig dårlig vekkerklokke som bare ringer fra et rom? Så vi titter ut døren, og en gjeng folk kommer ut fra et klasserom, der går nemlig brannalarmen! Men å ha brannalarm plassert over heel skolen så alle hører det, nei det er ikke nødvendig!

WHAT TO DO!? Lene og jeg var jo bare to spørsmålstegn, og da vi kom ut i, ehm, "inngangsromemt" var det en hel haug med folk, og alle ble sendt ned i kjelleren! Jaja, når en bygning brenner går man ned i kjelleren, så vi kan brenne opp der ende, veldig smart det!

Men allarmen ringte jo ikke sammenhengende, så ingen tok det seriøst, til slutt kom beskjeden i høytalerne om at faren var over og vi kunne vende tilbake til klasserommene, så vi gjorde det. OG da vi kom dit gikk alarmen på nytt, og vi så en gjeng elever samlet ute på gresset utenfor skolen. Og en dame vinker til oss og roper "you gotta get out, this is not a fire drill!" Hahhaha, så da var det ut igjen.

Jeg sier bare takk og lov for at det ikke var en stor brann, for da hadde alle de 10'000 elevene dødd! OG det var først da jeg merket hvor mange elever vi er på skolen, det er MANGE og vi så ikke en gang alle...A random pic from school... Som dere ser tydelig, Lene i midten var litt lei seg fordi skolen ikke brant ned.. Caroline ble borte under brannen, og jeg tok livet med ro, som alltid. ... heh

 

Har det brent på deres skole noen gang?


Se hva jeg har lært!

Takk til Anita som har lært meg, nå øver jeg på alt og alle, hihi!

 

Kan dere lage sånn flette?


The rest of our beautiful homeLoveable
2. etasje, guttenes rom...Enkleste dusj man kan tenke seg !
Just to show the rain messes everything up.... Første dag med regn da, eller ehm. Vi har hatt sommer, så PANG, hei og velkommen regn og vind. Men da får jeg brukt de nye støvlene mine, jippi!

 

Nå stikker vi ut!

 

Hva skal dere i kveld?


Se hva som bor i hagen vår!Jeg holdt jo på å tråkke på stakkaren!

 

Har dere noen dyr i hagen?


Det jeg savner mest her i London....

Håper ingen der hjemme blir sure nå, hohoho, men det jeg savner mest er melk! Som man alltid gjør ellers på ferie også... God norsk skummetmelk! De to første familiene hadde bare grønn melk, den er 2% fett, er vel det samme som den rosa i Norge? Uansett, ÆSJ! Smaker tjukk melk... Så kom vi til denne flotte familien med enda flottere Hazel, tror du ikke hun hadde skummet melk? 0,1% fett <3 Har aldri vært mer i himmelen før, eller jo kanskje en gang... Men hvert fall, jeg ble så utrolig glad, nå er frokostblandingen MYE bedre, og et glass melk, hva er vel bedre enn det?


Grov kornblanding med nøtter, banan og rosiner, nam ! Faktisk, det er veldig nam, og enda mer nå! Se!! Melken min!! Hun er så søt hun Hazel, hun bare "jammen da kjøper jeg inn mer av den melken, for det er bare jeg her som drikker den" hihihiihih!


I'm so beautiful in the morning!

Er dere glad i melk?


Caution I'm Hot
Noe rosa rullet rett inn i CarolineIkke lett og se, men inni denne kulen befinner det seg en ultrasøt stor brun og hvit hamster! Tror dere ikke vi skvatt da noe rullet rundt på kjøkkenet? Haha, men han er så søt! Håper vi kan få kost litt med han, bare han ikke biter... Jeg vet ikke en gang om han er en han elle rhun, men vi går for han vi.

 

Noen som har hamster rullende rundt i en ball hjemme hos seg?


Beige, grå og lilla ~ negler

Et tydelig bevis på at jeg endelig har bosatt meg og faktisk slapper av, jeg har tatt meg tid til å gjøre noe jeg elsker. Dille meg neglene! Men ikke lett når man stresser og negler knekker og neglbånd, ja det er en hsitorie for seg selv...

Beige & grå ~ London

Lilla ~ Kreta

 

Gleder meg til å få Dotten tilbake så jeg kan redigere bildene og blogge en hel masse! Den kommer 1. okt, hvis ikke Siba/computer city skal krangel enda mer da, for jeg skal få nytt hovedkort tydeligvis, og de venter fremdeles på det... Uff, stakkars Dotten min, jeg burde bare begrave han og få meg en ny!

 

Hva syens dere?


What a fabulous day! and a little outfit...

Som sagt er jeg ikke på min pc, og aner ikke om jenta her har noen redigeringsprogram, vil ikke rote rundt på hennes så vi får bare ha rød øyne her. Kameraet til Anita elsker nemlig røde øyne.


Skolens drikkeautomater har trekantkopper, noe så kult!Varmt, sol og deilig! Skulle nesten tro det var sommer altså! Sikkert over 18 grader, minst! 

Hei.... Kameraet er virkelig glad i rødfarger, btw, håret mitt blir lysere og lysere, helt sykt, nå har det helt annen brunfarge, og dette bildet er bare 2 dager siden eller noe!


"Jakke"~Primark // Bluse~Zara // Topp~Bikbok // Shorts~Cubus // Sko~New Look // Belte~Primark // Smykke~Farmor <3 // Resten av smykker sier vi er H&M....

Skolen vår er cool.

 

Har dere fint vær hjemme ?


Welcome to our temporarily home ~ groundfloor


I vårt område har alle hus hvite, orange eller svarte sånne sekker/bagger stående utenfor. Her skal nemlig søppel sorteres! Plast, papp kartong og mat. Jaja, vi lærer fort!  Dere får kanskje et bilde snere om hva annet som befinner seg i området vårt!Her bor da vi, det nederste buede store vinduet er inne på vårt rom! Megadigg å ha!Sjekk dørhåndtaket da! Ape, puma, sau? You name it...Når man går inn ser man da trappen opp, der er badet hvor vi dusjer. DEILIG DUSJ HER, vi slipper å holde slangen selv! Første døren inn til høyre er vårt rom, neste døren er badet vi bruker ellers. Og innerst er kjøkken og stue.Litt opp i first floor.Speilet i gangen har blitt flittig brukt til sminking siden lyset på badet er litt for gult. Men vi fikk nettopp et på rommet vårt nå i dette øyeblikk, jippi! Thanks Richard!Her er vårt søte lille bad!

Om noen vil se first floor er det bare å si ifra, nå skal vi spise og stikke ut på Pizza Hut, Sadiya har bursdag! Happy birthday cuti!


finally settled down, and it feels great!

Akkurat nå har jeg det helt herlig! Italienern vår med Range Rover'n kom og hentet oss 17.00 på lørdag og kjørte oss til vårt nye hjem, og her er det fint! Det bor et ungt par her med 3 barn. 13, 10 og 4 er guttene. Huset ble pusset opp i fjor så det er kjempefint! Rommet vårt er SVÆRT, badet er kjempefint, dusjen er digg, alt er rett og slett perfekt! Og familien her er jo så koselig! Føler meg helt avslappet og normal i nørheten av dem, maten er kjempegod, de smiler og ler og alt er fint. Så nå har vi endelig pakket ut av koffertene, gjemt de under sengen, satt ut smykker, parfymer og alt. Det er så utrolig deilig å ikke leve i en koffert!

 

Dere får desverre ingen bilder av forrige hjem eller dama, vi turte rett og slett ikke , hun hadde vel slaktet oss... Og hun hadde sikkert gitt oss ja til å legge ut bilder av huset og henne for så å saksøke oss etterpå og nekte for at hun sa ja, hun er jo gal!

Så her har dere rommet vårt da, litt rotet med alle ledninger og sånt siden vi har noe ut av rommet mens Caro fikser håret og sånt, hehe.


Dette er da min seng, første man ser når man åpner døren(Linsen på kameraet er for lang i forhold til str. på blitzen, så det blir skygget nederst, teit..)Midten av rommet, vi har et sooort vindu, sånn rundt, kjempekoselig!Carolines del, hennes søte seng.

 

Rommet vårt er vel eneste som ikke er pusset opp, men ett fett, alt her er perfekt syens nå jeg!

 

Noen som vil se resten av huset og kanskje de vi bor hos?

 


Spontaniteten lenge leve!

Caro og jeg er bare best, rett og slett, hoho. MEn hvert fall, vi elsekr å utforske, så en dag da vi skulle hjem fra skolen(underground så buss) så bestemte vi oss for å ta bussen helt til endestasjonen uten å ane hvor vi endte opp! Haha, kjempegøy. Vi fikk ikke en gang med oss at vi var på endestasjonen, så busssjåføren ropte opp til oss og sa vi måtte gå av. Bussene her er jo dobbeltdekkere!

 

Så.... Caro og jeg skulle farge håret mitt blondere, men farge ikke bleke. Damen i butikken sa det var farging og ikke bleking.. DEt var bleking, håret ble GRÅTT etter 10min! Så neste dag kjøpte vi light golden blond, da ble det brunt, grått, grønt, blondt... Herregud, jeg så ut som, altså... JEg matchet den grå neglelakken min enkelt sagt!

 

Så neste dag var det frisøren med EN ENESTE GANG! Og, ehm.. De har 18 års grense her, patetisk. Men så flinke vi er fant vi en annen frisør, så Caro endte opp med bobog jeg med lyst brunt hår, syyykt! Caro kler det så utrolig godt! Jeg er fremdeles usikker når det gjelder mitt, jeg savner å være blond....

Hva synes dere?


We got the b*tvh fired!

Jupp, that's right! Vi fikk beskjed om å fortelle alt som skjedde til Carla, og det gjorde vi! Da vi kom hjem fra skolen og dama ikke var hjemme og vi satt utenfor i nesten en time og frøys(jeg var syk) så var det nok.Stovner kommer hvert fall aldri til å bruke henne igjen! Takk og lov for det. Og dagen vi skulle flytte ville hun jo kaste oss ut av huset før 13.00 og hun visste vi ble hentet 17.00, så for å ikke vøre til for mye bry dro vi og spiste mens koffertene sto hjemme hos den gale dama....

Slitne og trøtte, og jeg syk... Har ikke følt meg så dritt på lenge, hodet eksploderer, helt tett i svelget. Men nå er det bare hodet da, eller jeg har levd på piller, så merker ikke noe... Men jeg får så vondt i magen av å spise, så aner ikke hva som skjer jeg..

 

Unnskyld for lite blogging btw, jeg får jo ikke lagt inn bilder på min pc, og min pc får heller ikke koblet til nettet her. fml.

 

MAMMAAAA, kom med Dotten min!!!

 

Er det mange syke hjemme i Norge for tiden?


Hvorfor det har vært så surr med familiene og flytting...

Lurer på hvor mange ganger denne historien har blitt fortalt og fremdeles spør folk, så nå kommer jeg bare til å be alle gå inn her og lese, hehe, lat i know.

 

First family:

Positivt:

- Megasuperduper hyggelige

- Kjøpte inn all mat vi likte

- Masse forskjellig mat å velge mellom til frokost

- Så mye te vi vil

- FIkk være over alt i huset

- De ville ha oss der, ikke bare på grunn av penger

- Behandlet oss som sine egen barn

 

Negativt:

 

- Altfor lite rom...

- For liten seng, lille meg hadde bena utenfor, jeg er 164

- Køyeseng for barn, tror jeg knakk en planke...

- Rotete

- Litt skittent

- Lite generelt

 

Men alt dette hadde vi lett klart å venne oss til! Problemet var de 3 kattene Jon & Vali hadde, nemlig George, Willi & Bushcat(aner ikke hvordan det skrives). Caroline er allergisk, så vi flyttet, miss them already!

 

Second family

Vi fikk da familien til Sean og Nataniel, på Ealing Broadway. En polsk-britisk dame med en sønn på 27 bor her. Dama er GAL!

 

Positivt

 

- Rommet er stort

- God middag

 

Negativt:

 

- Frokosten.... Loff og syltetøy!

- Fikk ikke nøkler

- Fikk ikke håndkler, nesten

- Kjeftet og klaget for alt

- Sa til guttene at hun gjorde det bare for pengene

- Får ikke ha mat på rommet, for om vi putter maten i munnen og papiret i søpla så kommer det maur og edderkopper nemlig.....

- Får ikke en gang ha gardinene på VÅRT rom åpne...

- Dusjen er i badekaret, uten forheng og uten dusjholder! Og damakjeftet på oss fordi teppet på badet var vått.. Hvordan kan man unngå det?

 

Jeg orker ikke ramse opp mer nå, bortsett fra de 2 første setningnen hun ga oss etter:

 

Vi prøver å hilse på henne med en gang med hånda som er normalt, hun så vidt toucha hånde, snudde seg å gikk! VI var i huset i 2 timer uten å vite navnet, under middagen ville hun ikke ha navnene, hun ville vi skulle skrive dem ned etter mat...

"I will rather be mean to you than nice"

"If I catch you with a lie, I will make it even worse for you"

 

Da hadde vi fått noK!

 

VI kan ikke bo her, så i dag snakket vi med "folka" våre som bestemmer, vi flytter til en helt ny familie på Northfields på lørdag!

 

Nå må jeg sove, vi prekast!


Sightseeing in London <3


Random statuuuuuuuuuuuuuuuuuMeg og Caro, festdansJohnny Depp og Dicaprio <3Se hva de har gjort med Deli'en vår .....Hei på megDEN! .... var gigantiskVann, øsende vått, pøsende våttGrrrrr, hei digge oldisHpw cute ain't that?Enda søtere altsåDedicated to you lil'bro

Hvilken bygning er dette mon tro?


Forhåpentligvis gjettet du riktig...Og dette da? Den skal vi hvert fall ta, men må nesten ta med mat på turen, den varer jo ca en halv time!Så oppdaget vi at det manglet en!Men vi fant denI'm in London biiiitch, ny verson av den sangen, jeg burde virkelig bli artist, ville blitt styrtrik! Eller ikke...Herlig gjengI en herlig by,bilde tatt fra London Bridge, eller så var det en av de 1000000 andre broene....

 

Hilsner fra London!

 

Har du vært å sett på noen av disse ehm, 'monumentene' ?


First day at school!

Vi klarte å komme oss til skolen første dag og fikset tuben og alt LETT! Vi er pro! No kidding, Caroline og jeg er infødte her altså! Førdt med Oystercardet i hånda!


Da vi gikk av Barons Court møtte vi dette etter å ha gått rundt hjørnet, i tillegg til en megatrafikert vei hvor de kjører som gærninger!Første trapp oppInn gjennom sikkerheten, vi har sånne kule kort dere snart får seSVÆÆÆÆÆÆÆÆRT, på bare denne skolen(er 3 deler) er det 10'000 elever!

Vårt første klasserom, første dagen var så klart bare info da.Her fikk vi de flotte ingangskortene til skolens område, bildet mitt ble jo bare überflott!..... hehBØ!

Unnskyld, var ikke meningen å skremme dere..SØTE

Etter noen få timer så var det sightseeing i en rød flott buss som sto for tur, bilder kommer i neste innlegg, blir så mange bilder i hvert innlegg, og sånt er slitsomt!

 

Hva synes dere om skolen hittil?


Vårt første og savnede hus!

Sorry for så sent innlegg, men gud det har vært så mye stress, dere skal få vite mer i neste innlegg.


InngangenInn i stuen, liten og rotete heheVIdere innover, ikke spør hva som skjedde med kameraet...Inn kjøkkendørenSpisedelenInn til venstre bor det en voksen Italiensk dame som faktisk jobber på skolen vår og er lærer for en italiensk gruppe.Just some stuffOur dear beloved George <3Dette er hva man ser med en gang man har gått inn i huset, trappen opp!Sto så mye dill i trappen altså, haha


Rett frem var vårt rom da vi kom opp trappen, til venstre bodde our spanish boy, med nydelige øyne!

Det altfor lille skapetDen altfor lille senga, selv jeg på 164 hadde føttene utenfor sengen, tror jeg brakk en planke mens jeg vred meg i søvne også...Caroline er trist fordi vi skal flytteDøren inn til det lille badetJa, hei klikka kamera! Men badet hvert fall, ehehHei blå doSe så søte de er!!

 

Saken er, de har 3 katter og Caroline er allergisk. Rommet var egentlig altfor lite for oss også... Men Vali and Jon var bare så helt utrolig nydelige! De behandlet oss som om vi var deres egen barn! Kjøpte inn masse av det vi likte av mat, gjorde alt for at vi skulel ha det bra. Så på teve med dem, drakk masse te med dem og alt! Men kattene og rommet, uff....

Så nå bor vi et nytt sted, og dette er ikke bra... Det får dere vite senere!

 

Veldig typisk britisk hus eller hva?


Turen over til London !

Da var vi på Gardermoen, med en gjeng sippefolk, sippevenner og sippeforeldre!
Dukket opp noen herlige folk for å si hadet 
Har aldri hatt en så rolig flytur før, med tanke på turbulens altså! Ellers var det mye latter og bråk gjennom hele turen, selv omnoen faktisk sov. Og Brunchen vi fikk, det var... 2 kjeks, jippi!!


Så landet vi da, så vi samlet oss etter å ha fått tak i koffertene våres


Da vi skulle gå videre var jo jeg på vei rett inn her, he he he.... Fail!


Enda mer venting..


Mongos..


Something.


Se de kule små utenomjordiske tingen som kjørte forbi hele tiden, vi skal dra tilbake bare for å kjøre dem!


Bubbles


Hei feil innstilling på kameraet


Vi ventet på den stygge bussen i en evighet!!!

Hehe


Da den kom så var den selvfølgelig for liten ! .... Hva er dette for noe opplegg?


George, den 17 år gamle katten. Han er helt nydelig! De andre er også søte da, hehe.

Men disse kattene er grunnen i at vi må bytte familie, Caroline er allergisk. Dessuten, huset... Sier bare OMG

Noen som vil se hvordan vi bor?


Off to Gardermoen!

Kl 0730 ringte min elskede, ok i det øyeblikket - hatede, mobil! London sto det i store bokstaver på alarmen. Dagen har faktisk kommet, i dag kommer livet mitt til å bli totalforandret, igjen! Så nå har dusjen fått et besøk av meg og jeg stresser rundt i morgenkåpen. Hoho, gammel dame i morgenkåpe... Så var det sminken og toalettsakene som måtte brukes før jeg kunne pakke det, og alle kameraer, psp'er og andre tekniske duppedingser som har stått til lading. Så her er jeg, klar til å dra inn i fremtiden min!

Ullfenseren~Ginatricot // Genser~Basic greier // Bukse~H&M  // Kosedyr~Hamleys London, Han heter Glis, med hardt trykk på l'en .

Pakket og klar til å dra! Haha, skal ta med pc'n til Julie som står på siden også, mens min reservepv er inni det lilla på bildet. For stakkars Dotten er fremdeles på repp, men når han kommer hjem så turer mamma over til meg med han <3

Ønsk meg lykke til og håp på at vi ikke styrter!! 

Haha, ok, jeg er ikke redd for flyulykker, har vært med på å snu tilbake til Heathrow for nødlanding og dumpe all fulen i Den Engelske Kanal, og mens de andre passasjerene var dritdredde satt jeg og CHILLAN med godteri og film på psp'n... Haha, sometimes digger jeg meg selv.

Men bæck to the real thing, ønsk oss lykke til, håper vi får det megaflott i London! Kjære Norge, og dere i Norge, i'm gonna miss you a lot! <3

I'm gonna miss you darling!
I WILL LOVE YOU TILL ETERNITY 

Fra 1 klasse til jeg dør.

JEG DRAR OM 18 TIMER!

Stress stress stress! Akkurat nå hverken gleder jeg meg eller gruer meg til å dra, alt jeg gjør er å stresse! Er kamerane tomem for bilder nå? Jeg må huske å lade alt mulig rart i natt!  Jeg har flere folk å møte i dag. HAr jeg pakket alt jeg trenger? Jeg må fryse Condismedlemskapet. Hvor er mamma? Jeg må rydde ferdig rommet! Kofferten er vanskelig å få igjen! Caroline må komme med tingene sine i dag vi skal ha i felleskorfferten. 

HJELP!!! Glemmer jo mat.....


Måtte jo se hvor mye det er i kofferten når jeg putter inn sminkepungen og toalettmappen, for de blir jo ikke pakket før i morgen.


Og det var så vidt jeg klarte å lukke kofferten!! Minenr meg på at jeg glemte å legge en topp i den, søren nå må jeg gå opp trappen og fikse det!


Den andre kofferten Caroline og jeg deler, håper vi begge får plass, jeg har hvert fall tatt halve nå...


Så ja, sliten, oppgitt, stressa, fremdeles vått hår etter dusjen, og klær? Nei det orker man ikke!

Dere som leser dette, visste dere at bloggen min handler om at jeg skal gå 2. året mitt i London? 
Eller har dere kanskej aldri vært på min lille blogg før?

What the f.ck happen last night? Someone please tell me

What a night! Hahaha, så mye kaos, "mobilt bredbånd funker overalt" er bull! Så jada, ikke noe internett, men bra man har mobiler og iPoder da! Men har en del spørsmål jeg gjerne skulel ha fått svar på da, som feks:


Jo faktisk, nå hukser jeg! Jeg var ute og skulle sparke en pose, så bare tryna jeg rett fram og ned på kneet.. patetisk!


Brannsår på underarmen, ehm, røykmerke? Takk...


Et av de 40 kuttene


Tok bilde av det minste jeg, de andre er litt ille, hoho


Så ja, en dusj nå var det deiligste på lenge! Og hadebra Nikon D50, du blir ikke med til London, det gjør bare Nikon D40x !

Hvordan var deres fredagskveld?

Business people VS Genius people ~ outfit

I dag var det tid for klassebilde, noe jeg gruer meg til hvert eneste år! Hvert fall nå som jeg har sår MIDT I PANNA og midt på haken... Fml... Neida, blir jo litt morsomt når vi hadde tema da! For vår klasse er blanding av de som har realfag og de som har samfunsfag linja. Derfor, geniene våre skulle ha de hvite labbfrakkene og vi skulle være ehm, classy sort of. 


Topp~Ginatricot // Tubetopp~Bikbok // Shorts~H&M // Sko-din, euro samma husker ikke lenger
Smykker~For det meste H&M og Egypt

Skulle ha med høye heler på bildet da, de sto midt på stuegulvet i går, i dag var dem ikke der! Og jeg stressa så mye at jeg ikke rakk frokost en gang! Så nå blir det maat, ordne seg og ha det bra fest, så kommer en outfit til i dag !

Har skolen deres årbok?
Liker du å ta klassebilder/portrett bilder?

Rebusløp på vår frelsers gravlund med geniale folk!

Vi hadde da 14 oppgaver, hadde jeg vist vi skulle på bilderebus hadde sp kalrt speilrefleksen vært med! Så nå var det Casio Exilim EX-1200 som gjorde jobben...


Vi skulle ha bilde av små graver


Store graver


Kjente graver


Frelserne og ja, egentlig alt. Føler det nesten frekt å gå rundt å ta bilder av graver, men de er jo kjendiser da, hva forventer de?


Katta skulle visst også være med


De taperne der skulle også


Og enda noen til


Gutta våre så seg selv i fremtiden


Mens andre så tilbake i tid, til Bluchër hvordan skrives det? Vi skulle ta bilde av noe gammelt, og altså, se på den da, eldgammel!


Så møtte vi på noen, ehm, randome... http://sadiyah.blogg.no/


Og den nogenlunde normale kameraredde bloggeren, oouu, i'm a blogger.

Vi hadde det hvert fall veldig gøy !

Har dere hatt lignende skoleoppgaver?

En liten-stor perle av en restaurant and OUTFIT

Yayas !

Finnes 3 stk av den, vi var på den på Vika. Sjekk ingangen...

Jakke med skulderdetails~Vero Moda // Singlet~Bikbok // Tubetopp~Bikbok // Shorts~H&M // Smykker~H&M and Indiska // sko~~en av de vanlige butikkene....


Hei du...

Begynte nesten å lure på hva for et sted dette var når jeg så ingangen, men gud så koselgi det var! ALDRI SKU HUNDEN PÅ HÅRENE!

I hele kveld har jeg vært på ferie, nemlig i Thailand! Med tordenvær, fuglekvitter og andre tropiske lyder. Og maten da, nam nam nam! Jeg elsker utenlandsk mat! Og de som jobbet der, såå søte! Gjestene også, hihi. 


Den typise taxien på Thailand
Håpløst med sterk blits når øynene er vandt med dempet belysning!
Det satt en iguana ved bordet vårt, gitt


Elefant øl, så søtt <3


En snål gjeng med snåle farger i mørket


Enten har jeg små føtter, eller så har han som sto der tidligere veldig store!

Den restauranten anbefales virkelig om du liker thaimat! Kosligste sted jeg har vært på lenge" Burde tatt bilder inne, men må jo nesten tenke på de andre gjestene... Hehe.

Håper dere har hatt en super dag!

JEG ER VIST MED I FINALEN ! ~ foto

Jeg så plutselig at jeg hadde fått en mail her på blogg, ikke noe som skjer ofte i mitt lille liv! For en stund siden deltok jeg i en fotokonkuranse hos Randi, og jeg er vist med i finalen! Yay me!!

Men et lite problem... De andre bildene er VELDIG fine.... Jaja, om dere har lyst så stem da, skader jo ikke å få en jente til å smile litt =)

http://randiostboo.blogg.no/1283956042_fotokunkurranse__hvil.html#comment (linking fungerer ikke nei...)

7.


8.

Dette deltok jeg med, kopierte bare fra hennes side, så de får feil str hos meg! Bigtime krise, men nå kom Fred så jeg må løpe, fikser det senere!

Tusen hjertlig takk om du stemmer! 

My plain ticket has arrived!

Først vil jeg bare si tusen takk til alle som har gratulert og alle søte kommentarer jeg har fått i det siste! You make me smile! Thank you.
Merker jeg stresser veeeeldig nå! Ikke er lokale mulig, teite folk som konfirmerer seg! Så hva gjør vi da? Og jeg har mange jeg må få møtt og sagt ha det til, og uff. Vil helst rekke ALT man plaier å gjøre på en måned på bare 4 dager! 

Nå skal jeg ut å spise med mamma Fred og lil'bro, så blir vel noen bilder og outfit etterpå..

Preikast!

My ..almost.. perfect b-day !

Ikke fikk jeg sove i natt, kl 0200 gikk jeg ned i vår mørke stue og lagde meg en kopp grønn te, hehe. Mobilen plinget jo en del ganger rett etter 2400, og setter jeg mobilen på lydløs klikker alarmen og ringer ikke, så ehm, da kommer jeg får sent på skolen og får grønn lapp.. Jaja! Jeg prøvde fortvilet å sove til 0815 i dag, men var masse bråk i huset og morgenplinging på mobilen. Og mens jeg står og kler på ringer det på døren!

Kl 0815 sto http://juliemw.blogg.no/ på døren min(Hun begynte 1300 på skolen i dag eller noe!!!) Og gjett hva hun kom med!

How adorable ain't that?


Fin frokost det! 

Så ikke nok med det, når jeg sitter i klaserommet med noen og venter på resten, Så kommer jammen meg Drenusha og Caroline(som jeg skal bo med) inn i klasserommet, synger hurra for deg, og har en muffins hver i hånda, en med '1' tall og en med '7' tall, jeg blir jo 17! SÅ SØTT! Elias, Lene og Siri var også med på det, digger dere!

Så ja, jeg har vært usunn og mett i hele dag! Så var det hjem og ordne for liten familiebursdag pluss hadebra! 

Peppes og kaker fungerer alltid! 


Litt lite stuebord? Haha. Kaker, nam nam, feeeeit!


Emil and moi, snakk om liten sjarmør, han kommer til å dra mange damer om noen år!


Liam, min andre sjarmør! 

De vokser så fort altså! 

Har rett og slett hatt en kjempefin bursdag, hadde vært perfekt om vi bare hadde vært en person mer på feiringen..

My dear Daddy... Hvorfor er du ikke her på bursdagen min pappa? Ble 16 uten deg, og nå 17, du har vært borte nå 1 år og 18 dager, savner deg like mye enda....  Håper du er her ett sted og passer på meg, for jeg trenger det.

God  natt søte små, god natt Pappa, elsker deg <3

Bursdagsoutfiten min ~ Har på meg


Jakke, bluse, shorts, accessories ~ H&M // Tubetop ~ BikBok // Sko ~ DinSko /7 Ehm, veska er og H&M men ikke på bildet, hoho.

Nå skal jeg sy en av shortsene mine og støvsuge og sånn småting før familien kommer. Blir holdt med selskap av snekkeren som gjør ferdig gangen, tusen takk! Hihi, digger han. Han er jo bli hele tiden! Og sånt liker vi =D

Håper dere har en like superduper dag som meg! Og jeg tuller ikke når jeg sier at jeg har de søteste vennene i verdenen! Dere får bildeserie av dagen senere, ehm, så klart var ikke minnebrikken i kameraet på skolen i dag da, heh.... Men blir nå noe for det! Og hallo, det er sol på dagen min! ! 

Gratulerer med dagen til meg <3


Endelig 17!

Hurra for meg som fyller mitt år ja meg vil jeg gratulere!
Alle i ring omkring meg jeg står og ser nr jeg vil masjere!
Bukke nikke neie snu meg omrking, danse for meg med hopp og sprett og spring!
Ønske meg av hjerte alle gode ting og si meg så hva vil jeg mere?
Gratuleeeeeeeeeeeeeeeeeeere!

Love myself! 

Outfit kommer når jeg har stått opp, LOL liksom. Wooohooo. Øsj, bursdag er ikke bare gøy, face'ern går bananas... Jaja.Some before-the-big-day shopping


Eurosko


H&M


H&M - var umulig å få fokus eller riktige farger

H&M - farger og fokus'en kranglet med meg her også

H&M


Ginatricot


Ginatricot


BikBok


H&M

Vi fant så klart ikke de 2 jakkene mine da, selv om vi gikk gjennom hver eneste H&M i byen... Men nå har jeg veldig mye stress her, må pakke mer, rydde på plass vakset tøy(ukepengeoppgave), rydde rommet litt, og ringe lokalet på nytt igjen for fyren var ikke tilgjengelig.... Så, ja.. Hastebilder!

What do you think?

Må bare meddele ..

At om 8 og en halv time har jeg brusdag! Endelig slutt på ungdomsalderen, jeg blir nemlig 17! Jippiiiii. Ikke det at det skjer så mye når man blir 17 da, bare at da er det ikke lenger noe spørsmål om man går på u.skolen eller vgs. Digg! Så etterpå blir det shopping med mor, dobbeldigg.


Vær så god, trynebokbilde, bare for å vise at noen hvert fall er bittelitt glad i meg... 

Adios amigos!

Ja, jeg har hatt spansk i dag.... Har det enda faktisk, bare en liten pause, hihi

Handywoman, again!

Ok, overdirver igjen. Jeg har bare malt gangen som snekkeren bygget mens vi var på Kreta. Thank you snekker'n som er typen til dama som jobber i P3 faktisk. Så nå gjennstår bare resten av huset og få nytt panel... Hvert fall pusses og ny maling! Herre min hatt...


Var til og med noe stort og gult på himmelen jeg ikke helt husker navnet på for det er så lenge siden jeg har sett den. Men den gule tingen varmet hvert fall! Deilig


Hei stått rett opp av sengen-daffe-lørdag!

Nå skal jeg på Elixia med min bestevenninne Linn, har nemlig fått gratistime av Jan Erik som trener på Elixia, og vi har da vår diskusjon av hva som er best, Elixia VS Condis. Så kommer et innlegg om det senere, etter at jeg også har klippet gresset. 

Liker dere å male ? Jeg digger å male hus både utenpå og inni =))

Fotokonk enkelt og greit.

http://randiostboo.blogg.no/1283637098_fotokonkurrans__meld_.html (linking fungerer ikke) 
Jeg er hvert fall med i en fotokonkuranse, ville egentlig delta med noen andre bilder, men de er ikke på noen av pc'ene i huset, de er på den eksterne harddisctingen sm jeg ikke orket å hente, hehe. 

So here you go Randi ! =)


Uredigert


Redigert

Skal / skal ikke bytte til ny header?


Jeg blir så fort lei, jeg, hehe. Driver også og jobber med nytt design, men er visst ikke så lett når visse ting fungerer i alle nettlesere men ikke Chrome, og Chrome er jo favoritten!

Men skal jeg bytte eller ikke?

Bedømmelse av surt godteri. Hvilken er din favoritt?

Surt godteri er det aller beste, nesten bedre enn melkesjokolade, og da skjønenr dere hvor digg det er! Men, det er ikke lett å finne surt goteri for de som synes at det vanlige ikke er surt. Så derfor valgte jeg å ha et lite innlegg om dette for å dele mine erafringer og få tips fra dere. Så i sted var vi på Meny og handlet mat, de hadde bare sånn Brynild løsvektgodteri der, så jeg tok noen bilder fra Candy.king.com også (dere ser hvilke som ikke er mine!)

Sure kaktuser - vinneren av surhet
Sureste jeg har funnet i Norge, blir sår på tungen etter mange disse. Er ganske ny i butikken også. De er veldig små da.

Surhet 5


Sure bilringer eller hva de het.
Sånn gele som sitter fast i tennene. 

Surhet: 2


Sure smokker
Gelesmokker, übergode. Søte først, så er geleen sur. 

Surhet: 3


Sure forsker

Skummete, men ikke på samme måte som månene og annsiktene. 

Surhet: 1


Sure måner
Skummete, kjempegode! (samme som de sure anniktene), men ikke så sure.... 

Surhet: 2


Bubbleizz
Søt og god, bruser i munnen. 

Surhet: 1


Sure sopper


MYke, gode på smak.

Surhet: 1


Sure kirsebær

Også slike som sitterfast i tennene. Gode!!

Surhet: 3


Rød meter

Nam nam nam, litt slit å må rive av en bit hele tiden, men det er nå verdt det når du putter den i munnen! 

Surhet: 4


Rosa sure bananer


Min favoritt, sure skumgummibananer med perfekt smak! Hadde de bare vært surere!! 

Surhet: 3


Hvilke surt godteri er deres favoritt?
Hagen min i makro ~ Fotos

Jeg kom over kamerautstyret vi har, både 70-300mm linse og mange mellomlinser og flere polaroidfilter og bla bla. HVORFOR VISSTE IKKE JEG OM DETTE!? 

Så nå har jeg prøvd ut mellomlinsen på 36mm sammen med 18-55mm linsa og polaroidfilteret, fant ut etterpå at det var på, haha.


Min favorittblomst(etter Orkideé og Kattøye), for den åpner seg BARE om det er stråelnde sol rett på den, litt skygge så lukker den seg. Den er rett og seltt som mamma og meg, hoho.De stygge "prestekragene" ville jo ikke så stille... Men men, litt redigert også.

Quote about tears ~ Foto


Tatt ved dammen vår i hagen i dag faktisk.

Empty bucekts ~ FotoMade by me.... Jippi liksom! 

Tullaaa, men nå skal jeg ete Tika Masala, nam nam! 

Typisk norsk ~ Foto
Fra hytta på Beitostølen


Foreldremøte om London

Ja, det varte en drøy time, og jeg fikk ikke vite så mye nytt. Men foreldre ble jo beroliget da. Fikk bare belkreftet at mobilabb., mndkort, og alt sånt blir fikset av skolen der nede, great! Og vi trenger ikke ha med sengetøy og håndklær og lignende. 
+ At Caroline og jeg spleiser nok på en ekstra koffert, for vi har fått bøker vi må ha med over, så da går de alene sammen med sko, smarte vi!

Vi ankommer søndag, mandag drar vi på skolen men har bare infoting og sightsing rundt om i London i sånn harry turistbuss, gøy! 

Så skal vi på tur 9.-10. april til York, kosy! Men beste info av alt var vel timeplanen! Men han sa det kan bli forandringer da......

Seneste vi slutter er på mandag 1645, ellers slutter vi jo tidelig alle dager, digg, diggere, timeplanen vår! Handywoman

Okei, overdrivelse... Jeg har bare satt sammen et IKEA-bord vi kjøpte på vei hjem fra foreldremøte, (som jeg også driver ogskriver om). IKEA er en av favorittbutikkene, helt klart. Jeg gleder meg såå mye til å flytte ut, bare for å sette sammen en haug med møbler, hoho! Har også hørt at noen leier inn folk for å sette sammen IKEA-møblene sine.. Unnskyld meg, håper ingen finner dette frekt/respektløst eller noe, men er IKEA-møbler liksom vanskelige å sette sammen? Følger med bruksannvisning jo! 

Sjekk minidrill da! Er den ikke bare nusselig?


Må si meg meget fornøyd med resultatet. Loolll....... Igjen, det er bare Ikea, ikke en iq-test..

Liker dere Ikea?

Selvkontrollen slår til for første gang!

Jeg skrev i forrige innlegg at jeg skulle ut å spise is i solen. Deilig vaniljeis, med enda bedre sjokoladesaus på! Så slo det meg pluselig, "NE!!" Jeg prøver å starte et litt sunnere liv, hvert fall holde meg til godteri/is og lignende BARE i helgen, helst bare lørdagen. Og kinoturer da, hehe" 

Jeg har fått den tanken mange ganger, men aldri gjennomført den, men nå for første gang. Etter å faktisk ha vært sunn de to siste ukene med bare en frappe og is med Julie på tirsdag og 2 Dots i går, så klarte jeg å motså isen denne gangen. 

Jeg tok meg en liten løpetur på mølla istedenfor! Go me!! Ok, var bare 3km eller er det miles, jeg forstår ikke den greia... Hadde den hvert fall på 10 først så 11 + oppoverbakke. Skal jo på Condis i morgen og er fremdeles støl i dag, så ikke noe vits å ødelegge for bra trening i morgen!

Så dette erstattet isen min, Mini wetabix eller hva det heter, med nøtter og frukt(nei det er ikke den typen med sjokoladebiter, selv om den er kjempedigg!), måtte jo spise noe før jeg skulle løpe.


Jeg digger vått nye speil, det har ikke rette kanter ! Gleder meg til gangen er helt ferdig, om den blir det før jeg drar da.... Første og siste gang dere får sett meg i rosa? Might be....

Har dere selvkontroll nok til å si NEI til noe som smaker helt utrolig godt?

Sommer og rundt-hodet-flette ~ Har på meg


Jakke~Zara // Topp~Cubus // Shorts~H&M // Sko~DinSko // Veske~H&M // Øredobber~H&M // Smykke~personlig

I dag har vi bare sosa! Ok da, sosa = Sosiologi og Sosialantrepologi! Fra 0845 til halv 1. Deilig dag det! Og dere ser jo hva de siste 5min av timen gikk til, Anita lekte seg med håret mitt! Jeg synes fletter er så kult, men helst på andre. Jeg kler ikke å ha stramt hår... Derimot har jeg ALLTID elsked sidefletten hvor man har naturlig bustete og slapt hår til den. Men jeg har hatt kort hår de siste årene, men nå sparer jeg til langt igjen! Så Anita, du vet hva jobben din i London blir <3

Nå skal jeg ut i solen med litt is jeg! 

NB: Skal på foreldremøte(med elever) angående London kl0600, så kommer kanskje et londoninnlegg i dag/i morgen.

Ha en fin dag videre dere søte som leser dette! 

Bedømmelse av blader! Hvilken er din favoritt?


I ferien har det jo så klart blitt mye bladkjøping, det er j odet som er sommerferie. Her er da noen av bladene jeg har fått, tenkte jeg skulle dele med dere hva ejg synes om de forskjellige og hvilken som er min favoritt. VIl veldig gjerne høre deres mening også! Jeg har da rangert de fra 8. plass - 1. plass, det er jo 8 blader som er med...

Tara~64,95kr


Har også prøvd og gi noen av bladene mamma har kjøpt en liten sjanse, men de faller ikke helt i smak. Tara har MASSE lesestoff, for mye rett og slett, her savner jeg bildene igjen, hehe ibesluttsom. Derimot er det ikke mye reklame. 

Konklusjon: Nei, dette bladet er rett og slett beregnet på damer som er litt mer enn bare 16 år! Men ja, de fikk meg til å lese hele bladet for det, så noe må j oha fanget litt. 8. plass

Costume~59,00kr


Snakker vi bladet med mest mulig reklame eller? Jeg døør. Men de sidene hvor det ikke er, er det endelig sminketips, trender, hårtips osv. Noe som alltid er gøy! Men desverre synes jeg de er skrevet ganske dårlig. Ellers er det sikkert 40 collag'er i hvert blad om diverse ting. Og ikke noe særlig info om hvert produkt, og da hjelper det jo ikke så mye..Ellers er de "sunne" sidene ganske artige, intervjuer forksjellige 'kjendiser' og får vite hva de gjør for å holde seg i form, men ikke sånn, spis 10 solsikkefrø om dagen opplegg!

Konklusjon: Dette bladet er for de som liker å titte på bilder og skumlese. Det er ingen store ting å lese.. Noe jeg liker. 
 7. plass

Elle~75,00kr


Jeg må bla og bla, før i det hele tatt bladet "starter"... Men når det starter er det hvert fall mye fine klær å se på! Virker som om bladet har prøvd å fokusere på litt mer på at normal kropp er best, misforstå meg rett her! Og står også så klart noe om noen kjekkaser her! hihi. Her er det hvert fall litt mer lesestoff, men fremdeles masse reklame, men man legger egentlig ikke like godt merke til den i Elle. De har også litt digg mat og desserter med, yum yum!

Konklusjon: Er du glad i klær, da er dette bladet fint, hvert fall om du liker det litt annerledes. Ellers er ikke lesestoffet så altfor spennende.. 6. plass.

Henne~75,00kr


Endelig begynner bladet litt mer rett på. Mye fine klær, og mange outfit sider hvor de tar med hvor klærne er kjøpt og hva de koster. DET liker vi! Her er det også mange fler artikler å lese, nesten for lange. HIstorier også faktisk, sånn fortsettelseopplegg.

Konklusjon: Dette bladet er nok mer beregnet på moderne eldre damer,(prisen også) hehe. 5. plass


Topp. 49,00kr


Veldig lite og tynt blad, litt for høy fjortissfakor.. Ja, jeg liker også å lese om de digge filmgutta, men altså, sorry meg. Justin Passe mye emd raklame også. Vi må jo ikke glemme Mona & Mikkel, det gir meg jo dagens latter!

Konklusjon: Er du kjendisgal så er dette bladet for deg! Og plakater av handsomeguys som Taylor Lautner skader jo ikke! Men litt dyrt for å være så tynt synes jeg... 4. plass 

Det nye~52,00kr


Jeg likte faktisk Det Nye bedre før... De satser jo fult på mote nå, men er innimellom nesten litt vell over the top. De har jo også en del morsomem go søte artikler. Ikke har de så alt for mye reklame heller! Allikevel faller jeg alltid til Det Nye når det gjelder klær, hvert fall om det står på forsiden sånn "topp 200 festkjoler" og lignende. 

Konklusjon: Er du glad i mote, og har en veldig bred stil(litt av alt) og opptatt av catwalken er virkelig Det Nye noe for deg. 3. plass.

Mag~45,00kr


Fjortissblad for litt eldre? Litt av alt her, hunks, kjendiser, mote, sminke, hår, tester vi kan ta og tester de har tatt. Og ferietips og enda mer. Både mye og se på og mye og lese! Allikevel er alt der så 'perfekt' noe som kan være litt dumt. Alikevel, en av mine favoritter, for det er så variert! 

Konklusjon: Om du er lei av å lese om en bestemt ting så er Mag fint! Mye forskjellig, nyttig, og tull. Mag passer vel de fleste jenter rundt 16 år! 2. plass

Woman~49,50kr


Inneholder også litt av alt. Mye fine klær og tilbehør! Men's syn på kvinners mote etc (noe som er veldig gøy å lese, ser de på oss som aper eller liker de klærne våres?). Rørende historier, kvinners syn på ting, samt menns. De har også en del fokus på normale jenter, DET liker jeg veldig godt! De prøver hvert fall å få oss til å forstå at vi ikke skal sulte oss, takk! Bladet har heller nesten ikek noe reklame! Og jornalistene finner på morsomme ting å gjøre på gata for å se hvordan folk i Norge faktisk er, bryr vi oss om fremmede som trenger hjelp midt i en travel bygate?

Konklusjon: Dette er bladet med masse lesestoff, bilder, mote, alt mulig rart og nesten ikke noe reklame! Helt klart min favoritt! Ikke er det av de dyreste heller! 1. Plass


Hvilke blad er deres favoritt(er)?


Hater blogg dere også?

Oooooooo f*ckings K! Er det bare jeg som blir hatet av bloggdottno ? Har ikke hatt problemer med bilder på evigheter, men nå får jeg søren meg ikke endret design nå!..... Jeg hadde endelig bestemt meg for å sette meg ned, jobbe med det og virkelig anstrenge meg, så kommer jeg til lagredelen. MAN FÅR IKKE LAGRET ! fml

Noen andre som har problemer?

Jeg er ikke klar for å bo hjemme, hvorfor?

Jeg er nå lyv våken, men samtidig stuptrøtt..... Jeg elsker å være alene hjemme, alt for meg selv, kan sitte i ro og fred, og ingen som bryr seg. Det er faktisk veldig herlig. Meeeen, tror jeg stresser når jeg vet jeg er alene hjemme! For jeg våkner, av en melding på mobilen(tror jeg) ser på klokken og får panikk, for det er en halvtime til bussen går! Trodde jeg. Så jeg løper runt i huset sp, em oi-oi. Når jeg er ferdig og klar til å ta bussen, så ringer vekkerklokka, som jeg bestemt sjekket i det øyeblikket da jeg våknet og den hadde ringt, eller kanskje ikke. Så nå er det en hel time til jeg skal rote meg bort til skolen. 

Og hva skjer der, jo jeg skal få alle bøkene, og jeg er superstøl etter Condis i går!

Woohooo, elsker livet akkurat nå, i det misnte skinner SOLEN!!!! Tror kanskej jeg skifter tøy jeg, til skjørt eller noe.


Det trynet er vel ganske likt et F*** jeg har sått opp waaay to early!! Ganske likt trynet som når man skal hjem fra ferie, i dette tilfellet Egypt, høstferien i fjor.

God morgen! Håper dere har en bedre morgen =)
hits

september 2010

Har du vært hos en skomaker noen gang?

Det har jeg nemlig! Senest i dag, det er første gang i mitt liv at jeg har vært hos en skomaker!! Så ja, de finnes enda, faktisk. I norge vet jeg vel om et par stykker, en på Triaden storsenter i d...

What is a stalker? It's you...

Jeg har faktisk fått spørsmål om hva stalker er, både på bloggen, i virkeligheten og andre steder, så derfor tenkte jeg å bare lage et kjapt innlegg her. Jeg har jo ordet "stalke" over hele bloggen...

Huff da, skolen brant ned....

(GLEMTE VISST Å PUBLISERE DETTE FOR NEON DAGER SIDEN) Ok, det var ikke så dramatisk.. Lene og jeg var på do en tur mens de andre var ute i det deilige regnet, vi hadde endelig fått en etterlengtet...

Se hva jeg har lært!

Takk til Anita som har lært meg, nå øver jeg på alt og alle, hihi! Kan dere lage sånn flette?

The rest of our beautiful home

Loveable 2.etasje, guttenes rom... Enkleste dusj man kan tenke seg ! Just to show the rain messes everything up.... Første dag med regn da, eller ehm. Vi har hatt sommer, så PANG, hei og velkomm...

Se hva som bor i hagen vår!

Jeg holdt jo på å tråkke på stakkaren! Har dere noen dyr i hagen?

Det jeg savner mest her i London....

Håper ingen der hjemme blir sure nå, hohoho, men det jeg savner mest er melk! Som man alltid gjør ellers på ferie også... God norsk skummetmelk! De to første familiene hadde bare grønn melk, den er...

Caution I'm Hot

Noe rosa rullet rett inn i Caroline

Ikke lett og se, men inni denne kulen befinner det seg en ultrasøt stor brun og hvit hamster! Tror dere ikke vi skvatt da noe rullet rundt på kjøkkenet? Haha, men han er så søt! Håper vi kan få kos...

Beige, grå og lilla ~ negler

Et tydelig bevis på at jeg endelig har bosatt meg og faktisk slapper av, jeg har tatt meg tid til å gjøre noe jeg elsker. Dille meg neglene! Men ikke lett når man stresser og negler knekker og negl...

What a fabulous day! and a little outfit...

Som sagt er jeg ikke på min pc, og aner ikke om jenta her har noenredigeringsprogram, vil ikke rote rundt på hennes så vi får bare ha rød øyne her.Kameraettil Anita elsker nemlig røde øyne. Skolen...

Welcome to our temporarily home ~ groundfloor

I vårt område har alle hus hvite, orange eller svarte sånne sekker/bagger stående utenfor. Her skal nemlig søppel sorteres! Plast, papp kartong og mat. Jaja, vi lærer fort! Dere får kanskje et bild...

finally settled down, and it feels great!

Akkurat nå har jeg det helt herlig! Italienern vår med Range Rover'n kom og hentet oss 17.00 på lørdag og kjørte oss til vårt nye hjem, og her er det fint! Det bor et ungt par her med 3 barn. 13, 1...

Spontaniteten lenge leve!

Caro og jeg er bare best, rett og slett, hoho. MEn hvert fall, vi elsekr å utforske, så en dag da vi skulle hjem fra skolen(underground så buss) så bestemte vi oss for å ta bussen helt til endestas...

We got the b*tvh fired!

Jupp, that's right! Vi fikk beskjed om å fortelle alt som skjedde til Carla, og det gjorde vi! Da vi kom hjem fra skolen og dama ikke var hjemme og vi satt utenfor i nesten en time og frøys(jeg var...

Hvorfor det har vært så surr med familiene og flytting...

Lurer på hvor mange ganger denne historien har blitt fortalt og fremdeles spør folk, så nå kommer jeg bare til å be alle gå inn her og lese, hehe, lat i know. First family: Positivt: - Megasup...

Sightseeing in London <3

Random statuuuuuuuuuuuuuuuuu Meg og Caro, festdans Johnny Depp og Dicaprio <3 Se hva de har gjort med Deli'en vår ..... Hei på meg DEN! .... var gigantisk Vann, øsende vått, pøsende vått ...

First day at school!

Vi klarte å komme oss til skolen første dag og fikset tuben og alt LETT! Vi er pro! No kidding, Caroline og jeg er infødte her altså! Førdt med Oystercardet i hånda! Da vi gikk av Barons Court møt...

Vårt første og savnede hus!

Sorry for så sent innlegg, men gud det har vært så mye stress, dere skal få vite mer i neste innlegg. Inngangen Inn i stuen, liten og rotete hehe VIdere innover, ikke spør hva som skjedde med ka...

Turen over til London !

Da var vi på Gardermoen, med en gjeng sippefolk, sippevenner og sippeforeldre!Dukket opp noen herlige folk for å si hadetHar aldri hatt en så rolig flytur før, med tanke på turbulens altså! Ellers ...

Off to Gardermoen!

Kl 0730 ringte min elskede, ok i det øyeblikket - hatede, mobil! London sto det i store bokstaver på alarmen. Dagen har faktisk kommet, i dag kommer livet mitt til å bli totalforandret, igjen! Så n...

I'm gonna miss you darling!

I WILL LOVE YOU TILL ETERNITYFra 1 klasse til jeg dør.

JEG DRAR OM 18 TIMER!

Stress stress stress! Akkurat nå hverken gleder jeg meg eller gruer meg til å dra, alt jeg gjør er å stresse! Er kamerane tomem for bilder nå? Jeg må huske å lade alt mulig rart i natt! Jeg har fle...

What the f.ck happen last night? Someone please tell me

What a night! Hahaha, så mye kaos, "mobilt bredbånd funker overalt" er bull! Så jada, ikke noe internett, men bra man har mobiler og iPoder da! Men har en del spørsmål jeg gjerne skulel h...

Business people VS Genius people ~ outfit

I dag var det tid for klassebilde, noe jeg gruer meg til hvert eneste år! Hvert fall nå som jeg har sår MIDT I PANNA og midt på haken... Fml... Neida, blir jo litt morsomt når vi hadde tema da! For...

Rebusløp på vår frelsers gravlund med geniale folk!

Vi hadde da 14 oppgaver, hadde jeg vist vi skulle på bilderebus hadde sp kalrt speilrefleksen vært med! Så nå var det Casio Exilim EX-1200 som gjorde jobben...Vi skulle ha bilde av små graverStore ...

En liten-stor perle av en restaurant and OUTFIT

Yayas !Finnes 3 stk av den, vi var på den på Vika. Sjekk ingangen...Jakke med skulderdetails~Vero Moda // Singlet~Bikbok // Tubetopp~Bikbok // Shorts~H&M // Smykker~H&M and Indiska // sko~~en av de...

JEG ER VIST MED I FINALEN ! ~ foto

Jeg så plutselig at jeg hadde fått en mail her på blogg, ikke noe som skjer ofte i mitt lille liv! For en stund siden deltok jeg i en fotokonkuranse hos Randi, og jeg er vist med i finalen! Yay me!...

My plain ticket has arrived!

Først vil jeg bare si tusen takk til alle som har gratulert og alle søte kommentarer jeg har fått i det siste! You make me smile! Thank you.Merker jeg stresser veeeeldig nå! Ikke er lokale mulig, t...

My ..almost.. perfect b-day !

Ikke fikk jeg sove i natt, kl 0200 gikk jeg ned i vår mørke stue og lagde meg en kopp grønn te, hehe. Mobilen plinget jo en del ganger rett etter 2400, og setter jeg mobilen på lydløs klikker alarm...

Bursdagsoutfiten min ~ Har på meg

Jakke, bluse, shorts,accessories ~ H&M // Tubetop ~ BikBok // Sko ~ DinSko /7 Ehm, veska er og H&M men ikke på bildet, hoho.Nå skal jeg sy en av shortsene mine og støvsuge og sånn småting før famil...

Endelig 17!

Hurra for meg som fyller mitt år ja meg vil jeg gratulere!Alle i ring omkring meg jeg står og ser nr jeg vil masjere!Bukke nikke neie snu meg omrking, danse for meg med hopp og sprett og spring!Øns...

Some before-the-big-day shopping

EuroskoH&MH&M - var umulig å få fokus eller riktige fargerH&M - farger og fokus'en kranglet med meg her ogsåH&MGinatricotGinatricotBikBokH&MVi fant så klart ikke de 2 jakkene mine da, selv om v...

Må bare meddele ..

At om 8 og en halv time har jeg brusdag! Endelig slutt på ungdomsalderen, jeg blir nemlig 17! Jippiiiii. Ikke det at det skjer så mye når man blir 17 da, bare at da er det ikke lenger noe spørsmål ...

Handywoman, again!

Ok, overdirver igjen. Jeg har bare malt gangen som snekkeren bygget mens vi var på Kreta. Thank you snekker'n som er typen til dama som jobber i P3 faktisk. Så nå gjennstår bare resten av huset...

Fotokonk enkelt og greit.

http://randiostboo.blogg.no/1283637098_fotokonkurrans__meld_.html(linking fungerer ikke)Jeg er hvert fall med i en fotokonkuranse, ville egentlig delta med noen andre bilder, men de er ikke på noen...

Skal / skal ikke bytte til ny header?

Jeg blir så fort lei, jeg, hehe. Driver også og jobber med nytt design, men er visst ikke så lett når visse ting fungerer i alle nettlesere men ikke Chrome, og Chrome er jo favoritten!Men skal jeg ...

Bedømmelse av surt godteri. Hvilken er din favoritt?

Surt godteri er det aller beste, nesten bedre enn melkesjokolade, og da skjønenr dere hvor digg det er! Men, det er ikke lett å finne surt goteri for de som synes at det vanlige ikke er surt. Så de...

Hagen min i makro ~ Fotos

Jeg kom over kamerautstyret vi har, både 70-300mm linse og mange mellomlinser og flere polaroidfilter og bla bla. HVORFOR VISSTE IKKE JEG OM DETTE!?Så nå har jeg prøvd ut mellomlinsen på 36mm samme...

Quote about tears ~ Foto

Tatt ved dammen vår i hagen i dag faktisk.

Empty bucekts ~ Foto

Made by me.... Jippi liksom!Tullaaa, men nå skal jeg ete Tika Masala, nam nam!

Typisk norsk ~ Foto

Fra hytta på Beitostølen

Foreldremøte om London

Ja, det varte en drøy time, og jeg fikk ikke vite så mye nytt. Men foreldre ble jo beroliget da. Fikk bare belkreftet at mobilabb., mndkort, og alt sånt blir fikset av skolen der nede, great! Og vi...

Handywoman

Okei, overdrivelse... Jeg har bare satt sammen et IKEA-bord vi kjøpte på vei hjem fra foreldremøte, (som jeg også driver ogskriver om). IKEA er en av favorittbutikkene, helt klart. Jeg gleder meg s...

Selvkontrollen slår til for første gang!

Jeg skrev i forrige innlegg at jeg skulle ut å spise is i solen. Deilig vaniljeis, med enda bedre sjokoladesaus på! Så slo det meg pluselig, "NE!!" Jeg prøver å starte et litt sunnere liv...

Sommer og rundt-hodet-flette ~ Har på meg

Jakke~Zara // Topp~Cubus // Shorts~H&M // Sko~DinSko // Veske~H&M // Øredobber~H&M // Smykke~personligI dag har vi bare sosa! Ok da, sosa = Sosiologi og Sosialantrepologi! Fra 0845 til halv 1. Deil...

Bedømmelse av blader! Hvilken er din favoritt?

I ferien har det jo så klart blitt mye bladkjøping, det er j odet som er sommerferie. Her er da noen av bladene jeg har fått, tenkte jeg skulle dele med dere hva ejg synes om de forskjellige og hvi...

Hater blogg dere også?

Oooooooo f*ckings K! Er det bare jeg som blir hatet av bloggdottno ? Har ikke hatt problemer med bilder på evigheter, men nå får jeg søren meg ikke endret design nå!..... Jeg hadde endelig bestemt ...

Jeg er ikke klar for å bo hjemme, hvorfor?

Jeg er nå lyv våken, men samtidig stuptrøtt..... Jeg elsker å være alene hjemme, alt for meg selv, kan sitte i ro og fred, og ingen som bryr seg. Det er faktisk veldig herlig. Meeeen, tror jeg stre...

,

Free advertising