oktober 2010 (Helle-Norsk jente i London)

Angel & Devil

Når en er blond og en er brunette, ja da har man vel ikke noe valg? Legg merke til fangs'ene !

Vi har også skjønt at Halloween er en big thing her i London. Veldig big thing! Så i dag skal hele byen gå trick og treat mens all Halloween festing foregikk i går/i dag, haha. Halloween i Norge er ingen ting i forhold.... Folk her klikker!

 Rart jeg hadde vondt i føttene eller? Helen er søren meg trill rund....

 

Har du vært på/skal på noe Halloweenparty, og hva skal du være?


Take me away ~ foto

(photo by me)

Flytrafikken her er stor i London, jeg liker fly jeg.

 

Noen som er reisesyke?


Jeg venter og venter og VENTER på at klokken skal passere fredag!

Jeg har vært snill pike hele uken, ikke noe godteri eller noe usunt. Er vel i min 2. eller 3. uke med dette. PAIN. Men forhåpentligvis blir det snart bedre, håper jeg. Jeg skal uansett fortsette med dette her, tilbake til mitt gamle liv da lørdag var godteridagen. Så nå sitter jeg her da, ser på True Blood, etter å ha vært barnevakt for den 2 år gamle (megaultrasøte-englejenta) datteren til venninnen til "moren" vår. Og venter på at klokken skal pasere 12 og det er LØRDAG. For jeg har nemlig noe jeg ikke klarte å spise sist lørdag, trodde ikke det skulle være noe problem i det hele tatt, men ble faktisk kvalm etter noen få biter!

 

4 Sure mark og litt sjokolade. Can't wait!! Selvkontroll selvkontroll,  paradiset ligger ehm 2 cm unna, rumpa/låret mitt. Men når jeg har holdt meg en hel uke (igjen), da klarer jeg noen få timer til!

 

Hvilken dag er din godteridag?


Hvem klarer å gjette?

Nu sitkker Caro og jeg ut for litt halloween shopping! Eller, hun må bare sminke seg først da, jeg er litt mer morgenfugl, så jeg har vært våken en stund og sett på true blood, hoho. Så i morgen for dere se hva vi skal være!

 

Caro er blond, jeg er brunette, vi har en sammenheng sort of.

 

Noen som klarer å gjette hva vi skal være?


En dag med kjekkaser!

Yes, we are deeply in love!


Hei du, jeg følte meg ikke liten ved siden av deg da!


Selger denne, noen som vil kjøpe?


Altså, alle kan se at jeg er ment to be med en vampyr <3 bite me...


Heh, trekantdrama, Angelina fikk ikke være med på bildet


Prøv å si at vi ikke passer sammen da!!! Ment to be!


Vi også, hihi, bare vent, neste Bond film så er jeg den nye Bond piken!


Obama, you're fired!


Digger'æ


I love you! Ikke noe mer å si på det


Heh, i was Tiger Woods... Poor me!


Jeg vant!


Jeg ble litt knust, når ble Harry så liten? Aldri mer high heels på meg!


Hvis Jack Sparrow skulle bli borte så har jeg en pirat til, heh.

 

Hvilken kjekkas her i verden er din favoritt?


2. day - exploring London... neh

I dag, altså i går skulle vi som sagt utforske London til fots. Se på Big Ben og andre kjente ting, men altså. London vet dere, REGN! Det var så kaldt, og surt, og det blåste, tror det regnet oppover til og med! Så Sadiya noen andre og jeg sa hadebra. Hei Energize! Hei trening jeg egentlig ikke hadde lyst til.. Hehe, men har man bestemt seg så har man!

 Jeg så uansett nok fra bobla, men turer vel til de kjente stedene, en dag det er SOL.

 

Noen gang droppet det dere skal rett og slett fordi det finnes dårlig vær selv om man har bra klær?


1. day - exploring London

Først busset vi til Piccadilly Circus, en glad, men trøtt gjeng


 

Erlend var den som nevnte for meg at jeg (siden jeg ikke har spist sushi) må på Yo og prøve det der. Sadiya har heller ikke prøvd, å vi har bablet om Yo siden vi kom ned hit, og hva tror dere ikke dukker opp rett forran oss? Gjett om vi har en date!
Regnbuen, woho


 

Random gate med random folk, like


Målet for dagen!


Ja, de finnes i sort også, ganske dystert i grunn. Fikk nesten litt Harry Potter feeling, selv om de er rød i Harry Potter da, heh


Seagulls, et savnet syn! Gud jeg gleder meg til sommeren og sjøen!


 

Noe som mangler


Elisabeth and Moi i bobla


Vi er på toppen, det er ikke du! Ædda bædda

 

Dette var da gårsdagen, hehe. Jeg er litt treig til å blogge, forgive me!

 

Gjett hva vi skal i morgen, enda mer turist ting enn London Eye!


Date med Sadiya and outfits.... + blitt anbefalt! 

 

Indianerne er i London også!!

 
Først dro vi og trente litt, time løping pluss full styrke, deilig! Våknet i dag og tenkte bare neeei, ike noe trening, for sliten.... Glad vi gjennomførte! Og etterpå var vi på Deli De Luca som heter det Pret De Manger og har MYE bedre mat! Reke-avokado sanwichen er himmelsk! Og det har til og med vært sol i dag, for en deilig søndag!

 

Og det som toppen dagen min var da jeg fikk en kommentar om at bloggen min var blitt anbefalt av Rachel så ta en titt innom hennes blogg. Utrolig koselig å bli anbefalt av noen, trodde aldri noe sånt skulle skje meg, så dette setter jeg virkelig pris på, TUSEN TAKK!

 

Hvordan har din søndag vært?


Kaffe før trening, hjelper faktisk (?)

Jeg drikker ALLTID kaffe før trening, de gangene jeg ikke har gjort det har jeg ikke trent noe særlig bra id et hele tatt.. Orker ikke løpe like lenge da, jeg har nå alltid tenkt at dette er psykisk eller at jeg tilfeldigvis har hatt dårlig dager de gangene jeg ikke har drukket kaffe først. Men kanskje det ikke er noe jeg bare inbiller meg? Denne saken bekrefter jo min erfaring, men hvor sikker kilden er, det er jo en annen sak...

 

8. KaffeDerfor bygger det muskler:
Det å drikke kaffe i forbindelse med trening øker faktisk utholdenheten. En fersk studie som er publisert i Medicine and Science in Sports and Exercise fant at menn som drakk 6 dl kaffe noen timer før en løpetest spurtet ni prosent lenger enn dem som ikke drakk kaffe i det hele tatt. Man tror nemlig at koffein direkte stimulerer musklene.


Les også: - Kaffe demper smerte

Siden både spurting og vekttrening er anaerobe aktiviteter (treningsformer som ikke krever oksygen) burde et par kopper kaffe før trening gjøre at du klarer flere repetisjoner. Men du bør nok la være hvis du har eller har hatt høyt blodtrykk.

Derfor er det sunt:
Ifølge forskere ved Harvard University har kaffedrikker 30 prosent lavere risiko for å få Parkinsons enn personer som ikke drikker kaffe.

 


Jeg trenger kaffe NÅÅÅ, for nå skal det løpes til krampa tar meg, for i går ble det masse ekkelt godteri, æsj, kvalm, vil ikke har mer godteri! Holder meg til kjeks og kaker på lørdager nå! hoho

 

Noen andre som har merket dette emd kaffe før trening eller ikke?Ikke snakk til meg, jeg spiser noe utrolig digg

Når man han gått i lang tid, en hel uke, og hatt lyst på noe... Når man da endelig får lov å spise det, siden det er lørdag. I det man bare putter en liten bit i munnen og smakssansene danser salsa. Eller jeg pleier å kalle det munnorgasme! Det er så herlig, men en ting jeg da ikke takler er folk som snakker til meg!

 

Vær stille, ikke snakk med meg, JEG SPISER!

 

Andre som er like sære som meg? Jeg har det fra mamma....


Liker du banan?

Dette er da min andre frokost faktisk, etter leverposteien, hihi I dag måtte vi nemlig stå opp syv, ute av rommet klokken 8 fordi vi skal få ny radiator/varmovn, hva enn de kalte det. Hvert fall en selvstyrt varmeovn basert på vann som vi får styre som vi vil, DET blir deilig til vinteren det! Så da var jo jeg oppe 7 og spiste, og nå er faktisk klokken 5 på 11, SULTEN. Men nåturer jeg til Oxford Street for litt shopping, og kos!

 

 


The second thing I miss the most

Image and video hosting by TinyPic

Du aner ikke hvor glad mamma jeg er for at du tok med masse leverpostei til meg, hihi <3

 

Hva tror du du hadde savnet mest om du reiste fra livet ditt i 8 mnd? bortsett fra venner og familie da.... ofc


Jeg har kjøpt en ku!

En kumus!

 

Jeg lovte Anita, men gad så kleint! ... Heh....

 

Her har dere hvert fall min kjære ku!

 

Har du en ku?

Ku-mus from Helle Molnes on Vimeo.


I've been working out my bum bum!

Japp, det har jeg, og den gjør VONDT! Var nemlig en passe digg ehm, gutt, mann, samma det, saken er at, ehm, lett digg! Hehehehe. Vi hadde noe å se på mens vi løp for å si det sånn! Lucky us! Og etter løping kjørte vi hard styrketrening, blant annet brukte vi vår bum bum maskin! Det var da han digge kom og synes vi var flinke til å trene vår bum bum. Hoho, flaut......

Hvert fall, fint fornøyd med 3 timers trening, vi har også betalt medlemskap for høstferien siden den collegedealen gjedler ikke for helger og ferier.... Men så sporty som Sadiya og jeg er så fikset vi jo så klart det så vi får trent i ferien!

 

Men Sadiya og jeg har et stort spørsmål angående de teite tredemøllene.. Hvis man har farten på 10, altså 10 km/t, da må vi jo ha løpe 5km på en halvtime? I dag løp jeg 10 min på 10, så 10,5 i noen min så 11, og videre og siste delen på 12 og 13. Og da jeg hadde løpt en halvtime sto distansegreia på 5.... Hvordan er det mulig? Om jeg bare hadde hatt på 10 under hele turen så hadde den ikke gått til 5 på distance greia en gang!! Så nytter tydeligvis ikke å se på den lenger... Men etter 1 time på 10, ja da sier den at man har løpt 10km/1mil...

 
Er det vi som ikke kan å regne?


What a beautiful day!

Jeg vet ikke helt hva det har vært med denne dagen, men den har bare vært helt herlig. Dagen har gått fort, men på en rolig og flytende måte. Egentlig lurer jeg på om jeg har vært høy på noe i hele dag. Våknet da Caro ordnet seg i dag og lå og var glad for at hun hadde kommet seg opp når hun skulle og fikk orndet seg og kom seg av gårde til det hun skulle. Så sov jeg videre, og våknet til solskinn og en syngende fugl, når sånt skjer, da må det bli en bra dag!


Så jeg satt og spiste frokostblandingen min i ro og mak mens jeg så på en episode av DR. House, leste Donald, kledde på meg og dro for å trene. Så løp jeg i 1 time på 10 - 14. Fornøyd med det, og i morgen blir det styrke. Så dro jeg og møtte norskgruppa og jobbet med norsken som gikk fort og greit. Skjønner virkelig ikke at denne dagen kan ha vært så bra med tanke på at øreproppene mine sviktet meg på banen, eller den ENE øreproppen gjorde... For så at en dopa veps skulle fly oppi annsiktet mitt og jeg var så redd at jeg nesten trodde jeg skulle gråte på banen full av fremmede folk....

 

Tror kanskje alt har vært så fint fordi alt jeg har hatt i tankene har vært
At jeg reiser til Thailand 18. des, wiiii.

 

Hvordan har deres dag vært?


Deilig med fri, sort of

I dag kunne jeg ha sovet lenge, men jeg våknet 11 allikevel! Da var jeg lys våken, så nå har jeg nettopp spist frokosten min, en veldig god frokostblanding faktisk, sammen med norske vitaminer fra mamma, tusen takk! Været er strålende, så nå hopper jeg i klærne og tar på litt mascara og drar og trener! Og halv 5 skal jeg møte gruppa og jobbe med litt norsk, æsj der var det slutt på den frie dagen.... Vi skal ha om gutten som kappåt med trollet, hoho, elsket den filmen da jeg var liten!

 


Så nå drar jeg og trener! Ok, 1 time til da, hehe, så ser på en episode av Dr. House først, hihi

 

Noen som har fri i dag?

Andre som digger legeserier nesten like mye som varmpyrserier?


Alle engelske er høfflige? Don't think so!

Må bare påpeke, nei hun er egentlig ikke engelsk, så det forkalrer det kanskje...

Jeg har aldri vært så pissed i hele mitt liv før! Jeg har aldri konsa så hardt og slitt så mye med å å holde meg rolig for ikke å bare klikke helt!! Denne "legen" burde få sparken! Orker ikke fortelle alt, det er uansett ikke så interesant regner jeg med, men enkelt sagt, snakket til meg som om jeg var et barn som ike kunne engelsk(fortalte vertsmoren min hele familien, hun vet hvilken lege det er, og hun behandler voksne passienter på akkurat samme måte!), frekk i kjeften, uhøffelig, ville ikke høre på meg, tvang meg til å ta så mange vaksiner samtidig som hun sier det er frivillig... Kyss meg i rumpen stygge dame! Og ifølge henne kan jeg bare pelle meg hjem til Norge å ta vaksinen der... Fordi jeg kunne ikke gi henne navnet på hver eneste by og sted vi skal innom i Thailand nemlig, for man har jo sånt planlagt til hver minste detalj???

 

HAR DAMA HØRT OM Å VÆRE SPONTAN!?!?!?!? Takk for meg, ny time, ny lege, den dama der kan dø. JEG FIKK IKKE EN GANG HEPATITSPRØYTEN MIN I DAG!!

 

Skoledagen ellers, ikke trening på grunn av kjerringen... Ellers fikk jeg igjen historieinnleveringen min som jeg trodde gikk rett vest.

 


Må si meg rimlig fornøyd til å være en tekst skrevet kvelden før hvor ting var glemt og usystematisk.

 

Best av alt var matteprøven, poengsummen vi fikk sist kan umulig ha vært riktig, og jeg må få lov å skryte, karaketer 6 !!!! LML!

 


Og noen übersøte hester på veien hjem til den KOSELIGE legen, skulle jeg vært jeg vært politi skulle jeg helt klart vært ehm, hestepoliti !

 

Noen andre som har måtte krangelt rumpen av seg bare for en sprøyte man helst ikke vil ta?


I dag skal jeg ta sprøyte!.....

Gruer meg noe helt insane ! Sprøyter er en av de 2 tingene her i verden jeg ikke takler. Æsj æsj æsj, men jeg har valget. Sol, varme, blått hav, hvite strender og palmer i ferien om jeg tar sprøyten. Eller hvit, kald snø, og enda mer kulde om jeg ikke tar sprøyten. Men jeg griner jo og skjelver nesten av meg hender allerede før jeg ser spøyta... Eneste som har gått greit er egentlig blodprøve. Så jeg får bare manne meg opp, ellers blir det ikke ferie!

 


Denne lille lappen er den som skal sørge for at jeg husker timen min i dag; 4.30pm. Også er jeg ikke trøtt i det hele tatt, nei nei, første bildet holdt jeg lappen opp ned, og jeg satt i 5 min og prøvde å skjønne hvorfor jeg ikke klarte å lese lappen på bildet....

 

Så som dere sikkert skjønner, jeg MÅ ta denne sprøyten, Hepatit A for å være nøyaktig!

 

Noen andre som har sprøytefobi og må ta noen sptrøyter de nærmeste dagene? Wish me good luck!!


Compeed = fail

Det er visst ikke meningen at jeg skal få løpt noe mer denne uken... Gnagsår ftw! Jeg var smart i dag da, trodde jeg, og tok på Compeed på gnagsårene, det reddet gnagsårene jeg hadde, men endte opp mde at jeg fikk nye andre steder på grunn av plastrene! Altså er det mulig? Må verden hate meg ?! Så ble bare løping i 20 min i dag på 11.... ? Styrke på ehm, underkroppen + mage. Og mer uttøying.

 

Også har vi denne berømte spagaten som er et av mine mål her i livet, men altså, kroppen min vil bare ikke...

 


Høyrebent er den skyldige! Ok, etter at jeg skadet kneet i vinter og ikke har fått tøyd det benet noe... Så en kombinasjon av meg selv+twin tip+skog+hopp=skadet sidebånd i kneet, hehe... Men begynner nå å komme meg dit jeg var igjen da, jippi!

 

Og det mest komiske av alt er når man prøver å bytte ben og sette dette stive høyrebent frem... Altså jeg ler høyt av meg selv, noe Sadiya også lo godt av!

 


Var ikke noe vits å prøve en gang, haha, høyrebenet mitt er paaaaaaaaaaaaain! Tror jeg skal kjøre tøying på bare høyrebenet i en uke uten venstre i det hele tatt, for dette må jeg få en slutt på, ser jo helt misfostret ut!

 


Det er faktisk ikke mye vits i å se annsiktene våres.

 

Noen andre som har måtte kutte ut løping en stund på grunn av compeed, som faktisk gjorde det verre!


Da drar jeg og blir slaktet

Skolen neste stopp, eller nei faktisk ikke, neste stopp er Northfields Station, og neste stopp der igjen er Barons Court. Håper det er sånnd et skrives... I dag skal jeg ha engelsk nemlig, med vår kjære Rick, som egentlig snakker så elskbar engelsk når han snakker sin egentlige deialekt! Men neida, det gjør han ikke til vanlig... Vi skal få igjen en prøve da, det som egentlig er saken... Og ehm, jeg aner ikke hvordan den gikk, vi måtte skrive for hånd og visste ikke hva vi skulle ha om. Og da jeg skulle levere den sa han nei og ville ikke ta den imot fordi det var for mange skrivefeil på første side, hoho.....

 

Også skal jeg trene i dag, må bare få det skriftlig, for nå har jeg lovet det så nå må jeg, yes da!

 

Forrige engelsktime, tror det var engelsk hvert fall... Er jo samme klasserom uansett! Love iphone bilder leikz

 

Har dere noen prøver dere gruer dere til å få igjen?


Det lå en pakke på sengen min da jeg kom hjem i dag

Da jeg kom hjem etter skole å trening tok jeg bare en kjapp tur inn på rommet, lille Caro sov og jeg skulle i dusjen. Det var da jeg så den, den brune pakken på sengen min, sammen med et brev till Miss Helle.

 

Denne pakken ble sendt fra lille Norge på tirsdag!Kosedressen min, penger, minnebrikken man kan putte mini inni, skjøteledning til, vitaminene mine, mobilting, jakke, rulle, og NORSKE blader!!

 

Tusen tusen takk mamma'n min! <3

 

Har dere noen gang fått en så stor pakke i posten før? Rett på døra faktisk


Deilig å få trent, but in need of some help...

I dag har jeg trent helt alene med de store gutta i gym'en, wohooo liksom! Hadde vært fall noe å se på mens jeg løp da, meeeen.... Etter 6, ehm, regner med at det er km mølla snakker om for det hadde bare gått en halvtime, så var føttene mine døde (Pluss styrke, bare overkroppen i dag). Gnagsår er det skyldige, gnagsår på gnagsår faktisk. Ja, der er visst mulig. Jeg tror jeg må ha nye sko, igjen! Ellers er det bare mine føtter det er noe alvorlig galt med!

 

Hvordan skal jeg få løpt mer nå? Altså kunne kanskje hjulpet og bruke de andre maskinene, men det funker ikke for meg. Sykkelene og de derre løperulle med armene går ikke, for blir jeg sliten kan jeg bare stoppe. Men prøv å bare stopp på en tredemølle, da går man jo på trynet, så der har jeg noe som driver meg, for jeg vil helst slippe å bli like flat som en mops i annsiktet!

 


Nydusjet, mett og fornøyd mage, mascara i hele trynet, Lille My klump på hodet, og gnagesår. Blir ikke bedre enn det!

 

Så noen som har noen tips mot gnagsår? Jeg MÅ løpe, litt fatburn etter sommeren trengs! Må være bikinifit til juleferien nemlig, noen som har anelse om hvorfor?


Gårsdagens 2 små skatterJeg falt bare helt pladask for dette armbåndet fra New Look, det har jo en søt liten klokke!
Noen som vet hva dette er?

French pen!! Noen som vil vite hvordan akkurat denne er å bruke ?

 

Men nå skal jeg fortsette å lese bøkene mine og se på DR. House!

 

Hvordan tilbringer dere søndagen deres?


The autumn has finally arrived to London ~ Foto

Hva synes dere? Har høsten kommet til dere?


Fotokonk
Med dette innlegget så har jeg meldt meg på hos en fotoknkuranse hos Cathrine hvor man kan vinne en kameraveske til speilrefleks fra magasi.net. Tema for konkuransen hennes er pink, altså rosa, for vi liker bare ting hvis de er roooosa.

 


My favourite shop on EB

I dag våknet faktisk 10 ehm, blir det da AM når det er om morningen, ja det må være det. After midnight og Past Midday eller noe.. Uansett, man kan jo ikke stå opp så tidelig når det er helg, så la meg ned igjen og dro dyna over hodet og sov til 12pm. Deilig, og frokosten besto av brød med norsk leverposteri, metallboksen med annsikt(MÅ være med jente, ikke gutt, hehe), tusen takk mamma! Så turet Anita og jeg til EB (Ealing Broadway) for å finne en neglelakk, stikke innom en treningsbutikkting og annet stuff.

 

Så vi startet hele turen på Café Nero, italiensk kaffebar. Skal man ha noe god kaffe her i England så må man på en italiens kaffebar, ellers er det bare å legge opp, England kan ikke kaffe!

 
Første usunne siden søndag ! (lille muffinsen fra hostmum på mandag da.....)My new favourite shop! Te butikk, hihi! De har så mye fin te der, og alt som hører til te også, wohooo!

Må bare ta med at Roibos er favoritten, og Roibos med jorbær er namnamnam ganger 100 !

 

Liker du te?


Om ikke dette var en søt og uskyldig neglelakk

1£ på H&M. Men herregud, kosten var jo helt håpløs å bruke, også glemte jeg å ta på to lag på høyrehånda mi også, er det mulig.... Men nå skal jeg straks ut se etter neglelakker og noe treningsting, hadebra!

 

Hva skal dere i dag?


Én fornøyd treningsjente !

Nå føler jeg meg utrolig bra, mer enn utrolig bra faktisk, hvert fall trenings/spisemessig. For i dag løp jeg faktisk en hel time på mølla på 10, deilig! Var så digg å bare løpe ut alt sinne, savn, deprisjon, irritasjon, tanker, alt man har av følelser! Selv om jeg hele den timen løp med et sau'e-stirr på et tre ved siden av en rød bil, uten noen som helst tanker. Helt til det var 10min igjen å løpe, da våknet jeg og tenkte at det begynte å blir driiit kjedelig.... Og ikke nok med det, jeg er snart nede i spagaten også! Verste er at jeg er ikke sliten heller, bare sulten sulten sulten! Så denne uken har vært grei.

 

Fredag trening: men litt usunn...

 

Lørdag-søndag: bigtime usunn! Siste helgen vøtt...

 

Mandag: ikke noe trening, stor innlevering å gjøre.... Men ikke noen søtsaker, bortsett fra en minimuffins "moren" vår hadde bakt, kunne jo ikke si nei til det, hun er jo så søt!

 

Tirsdag: trening og ikke noe usunt

 

Onsdag: ikke noe trening, stor innlevering igjen... Men ikke noe usunt hvert fall

 

Torsdag: trening og ikke noe usunt

 

Fredag: Trening og ikke noe usunt.

 

Jeg er stolt av meg selv, jeg Helle Molnes har gått så lenge uten noe usunt! Med mindre dere ser på kopp te med en sukett og masse kaffe som usunt da... Men da er dere bare teite! Prøvde å gå en dag uten kaffe også, men off, HODEPINE deluxe... Det er også det eneste som demper sjokoladesuget... Så nå kan jeg bare ikke vente til morgendagen, sjokolade<3 Bare bitte litt da, hihi! Men håper neste uke ikke har like mange innleveringer som ødelegger for treninga......

 Puddingtryne, puddingkropp, puddinghelle. Jeg er sjokoladepudding etter trening.

 

Og vet dere hva som skjedde eller? Når tredemølla sa 60min(jeg måtte løpe 60+5 siden jeg gikk 5 min først mens jeg prøvde å finne musikken min) så PANG satte den seg på cool down, så da gikk den fra 10 til 7 på null komma niks! Jeg holdt jo på å gå rett på trynet, trodde jeg skulle dø! Det fikk meg hvert fall til å komme ut av sau'etransen min da, haha!

 

 

Noen andre som er fornøyd  med treningen sin denne uken?


And I had the same blond moment, AGAIN!....

Jeg kan like gjerne bare gå å farge håret blondt igjen... Altså, dette er bare latterlig flaut! Det har seg sånn at man danner seg mange vaner i løpet av livet, sies at det tar 21 dager å lage en god vane. Tror det går enda fortere for meg. Hvert fall, når Caroline og jeg går hjem fra skolen etter å ha gått av bussen går vi ALLTID på samme side av veien. Sånn har det vært helt til jeg gikk alene hjem (treningspartneren er så teit og bor et litt annet sted) så jeg gikk alene, med musikken min, pretty girl walking down the street, følte jeg var med i en musikkvideo, helt med, jadda! Det var da jeg stoppet opp og så meg rundt.

 

HVOR i all verden var jeg? Jeg sto der, helt lost, haken nede på knærne, skjønte null og niks. Musikken ble dratt ut av ørene, var plutselig tilbake til den virkelige verdenen, men ante ikke hvor. Etter å ha blitt irritert og kjeftet på meg selv for å ha gått inn feil gate oppdaget jeg noe. Jeg var i helt riktig gate, et kvartal unna huset. Eneste feilen var at jeg hadde gått på feil side av gaten!!

 

Jeg ble rett og slett bare stående på stedet å le av meg selv, helt til jeg så det kom en mann gående som så litt rart på meg... Wonder why... Men jeg lover dere at gaten ser helt annerledes ut når du står på den andre siden av veien! Men ikke nok med det, jeg gjorde det samme i dag, igjen...... Fml... Tror musikken skal ut av ørene i det øyeblikket jeg går av bussen fra nå av!

 


it's a wonder I haven't been lost in this city... yet....

 

Blondt eller brunt?


En helt vanlig dag på vårt collegeIkke alle lærere som godtar musikk, bastards....


Jeg klarer bare ikke helt se sammenhengen mellom staffet og disabled students, men tror nok jeg også får ta den heisen, så mye som jeg snubler rundt så burde jeg.


Vår staff bad, hoho, mye bedre enn elevene sine


De har faktisk masse mat på skolen! Masse usunt også.... Men jeg lever på yoghurt og frukt, og sometimes sandwich. En gang fikk jeg faktisk spørsmålet brunt eller hvitt brød? Så klart sa jeg brunt, jeg er helt sikker på at det bare var farget loff!


Hei litt flau forran kameraet

 


Også var det visst en eller annen India dag


Så skoleflinke som vi er satt vi på lerningssenteret før matteprøven og øvde som gale, og det var lønnsomt, hihi!Ok, dagen var nok ikke heeelt normal, for a lle var unormalt trøtte, jeg var jo faktisk våken og opplagt for en gangs skyld! Vi later som at det er på grunn av treningen, må bare si masse positivt om det så jeg blir avhengi og fortsetter med det!

 

Hvordan er deres skoledager? Vi må nesten si collegedager, for ifølge lærerene er det veldig viktig at vi ikke sier school, for det er STOR forskjell på college og school... Lurer virkelig hvordan en skole i Englad da er.


Godt å vite at noen er glad i meg

Se på den blå, folk liker ikke bare bildet mitt, de elsker det! Thanks tryneboka, you made my day <3

Legg merke til øverst til venstre, I'm not single, I'n ridin' solo!

 

Elsker folk på face dere også, eller blir dere kanskje dyttet eller puffet istedenfor poket?


Streker og prikker ~ Negler
Noe lignende mine forrige negler, er helt avhengig av min brune neglelakk ! Overse at jeg ikke tok på fuktighetskrem og alt det før jeg tok bildene.....

Men jeg må skaffe meg pensler, litt vel vanskelig å lage streker med blyanter, eller passer brukte jeg faktisk denne gangen! Også skal jeg ta bilder rett etter at jeg har tatt det, for nå var jeg så treig at den har begynt å flasse. Og det finnes ingen ting verre enn flassende neglelakk!


I just entered my house after some, guess what

Da er jeg endelig hjemme etter en lang dag med innlevering av historieoppgave, og en matteprøve. Jeg må få lov å si at den gikk utrolig bra, 49/54 poeng! Men altså, er jeg et dårlig menneske om jeg blir sur og grinete for sånne resultater? For alt som er i hodet mitt er "€%@$ jeg var bare 5 poeng unna full pott.... Hehe

 

Så var det å være med Sadiya og Lise for å fikse O2'en (vårt kjære hatede, hvert fall fra min  side, mobilabbonement) og bitte litt shopping. Jeg har sagt til meg selv at jeg ikek skal shoppe resten av måneden, og det har jeg fremdeles holdt, dette var noe jeg absolutt trengte, varme sokker, en veske og pærleøredobber. 11 £.

 

Så nå skal jeg starte på den flotte norskoppgaven vi har til i morgen, aner ikke hva den er en gang. Er noe om en Kari og megastygt skvaldekvad skvalderkål, dikt, you name it. Det er jo søren ikke norsk en gang, ser helt finskt ut egentlig! Før var faktisk norsfaget gøy..... Og takker være denne grusomme store oppgaven så får jeg ikke trent i dag heller! Og til fredag har vi markedsføring innlevering... Så nå skal ejg virkelig jobbe for så å begynne på markedsføringen, for i morgen skal jeg trene samma hva! Men før jeg gjør noe som helst annet:

 
Liker du norsk?

 


Jeg har en lyspære over hodet, og den lyser!

I dag gikk det opp for meg.. Jeg er avhengi av google chrome! I hele dag har den ikke fungert, trodde jeg haddde ødelagt nettverkskortet på denne pc'n også, helt til jeg prøvde oprea, mf, og ie. De alle fungerte! Og det var da jeg måtte bruke opera at jeg skjønte hvor avhengi jeg er av chrome, chrome is simply the best!

 

Men det jeg egentlig fant ut var noe helt annet! Ehm, bloggdesignet mitt... I ie og mf, ja det var noe for seg selv... Det så jo ikke ut, masse rammer og streker over alt og ting var flyttet på og levde helt sitt eget liv. Det var da jeg begynte å tenke på de som kanskje bruker ie (må få lov å si at det er den verste nettelseren som finnes!..) eller mf må jo gå helt i sjokk. altså det nytter jo ikke å lese bloggen min en gang!

 

Image and video hosting by TinyPic

To stk chrome brukere! I kinda miss you lil'bro....

 

Så dagens spørsmål : Hvilken nettleser bruker du?


Hjelpes! Jeg trenger virkelig hjelp! blogg vs blogg x 2

Nå er jeg med i 2 stk blogg VS blogg, hadde egentlig ikke tid til å lage noe innlegg siden jeg jobber med historie.. Men altså nå er det 2 stk, litt vel mye for lille meg som føler meg helt ny i bloggverdenen.

 

http://theakristinef.blogg.no/

http://carinalee.blogg.no/

 

Vær så snill, trykke på bildene å stemme?

Uff, føler meg som en tigger... Og nå er det så mye likt på bloggen min, jeg får helt noia!! Håper dere overlever dette ene innlegget..... For jeg gjør ikke...

 

På forhånd, takk alle søte små som faktisk bruker litt tid  på meg! =)

 

 


BRANNALARM! No, sit still, we're having a test!

Japp, dere leste riktig! Hva for en lærer er det som gjør noe sånt? Han visste ikke en gang omd et var øvelse eller ekte. Så sier han at han skal gå å sjekke om andre går ut, HAHAHA! Nei bare sitt inne å brenn dere, ikke så farlig.... Så så han plutselig sikkerhetsfolka hadde kommet seg ut, DA fikk vi gå! Altså, en vakker dag kommer hele Hammersmith College til å brenne ned, med en klasse sittende igjen inne, helt utbrent.

 


Bare vent, om lenge kommer man til å se på dette bildet, sånn så Hammersmith ut før, der er elevene som brant inne fordi de hadde prøve.....

 

Dette var virkelig dagens happening!

 

Har dere opplevd noe lignende?


2. dag av mitte sunne liv! også er jeg med i blogg vs blogg, igjen

Nå har jeg nettopp drukekt et stort glass melk etter å ha kommet hjem fra treningssenteret. Ja, melk er min greie, savner norsk melk! Også har jeg så sykt lyst på egg nå, får alltid lyst på egg når jeg har trent, men jeg tør ikke ta fra kjøleskapet, så får vel spørre senere, hehe...

 

Jeg har funnet ut at siden vi bare har 90min trening må jeg velge hva jeg skal gjøre hver dag. For skal jeg løpe lenge rekker jeg ikke styrke og i tilleg å tøye ut(ikke tøye ut for å "slipep å bli støl", men for å bli mykere.. if you know what I mean)

 

Så i dag løp jeg i en halvtime på 11 på tredemølla, så rumpe, lår, mage, bryst, rygg, skuldre hmm armer, føles sånn ut hvert fall! Rimlig fornøyd, bare den andre treningsdagen min. Ikke nok med det, jeg har spist 3 frukter/frukt(hva sier man?) så 2 igjen bare! Stolt jeg altså, hoho.

 

Kamerabilde kan dere glemme, jeg har tross alt nettop trent, æsj... Linsa til mitt elskede kamera hadde sikkert sprukket!

 

Og en liten ting til, fikk nettopp vite at jeg er med i blogg VS blogg hos Carina så som dere sikkert skjønner så hadde det jo vært veldig hyggelig om dere gadd å ta en titt og kanskje gi meg en liten stemme, hihi.

 

Noen andre som har trent i dag?


I love jewellery

Image and video hosting by TinyPic

 

Image and video hosting by TinyPic

 

Do you?


Hva er det siste du gjør før du legger deg?

Exept from tannpussen da...

 

Image and video hosting by TinyPic

Et glass melk er det siste som står på min timeplan, skummetmelk vel å merke, alt annet er ekkelt.


Nytt liv i London, ny livsstil, denne gangen lover jeg!

Helt 110% sant! Etter Caroline og mine sine diskusjoner og krangler med treningssenteret og den stygge kjerringa som jobber der så har vi endelig vunnet. Har allerede fått trent en dag. Så fikk jeg en wannabe influensa og har ligget i senga siden torsdag kveld, kjempegøy! Men nå bryr jeg meg ikke lenger, min syke helg stappet jeg i meg masse dritt, for det er siste helg med så mye usunt!

 

Treningssenteret Energize har tilbudet til vår college hvor vi får trene 90min(alt for lite egentlig...) alle hverdager fra 9am til 5pm. gratis. (Ender vel opp med at jeg må betale medlemskap.....) Mandager slutter vi jo halv 5, i know, det er sykt! Så da får vi ikke trent, eller om vi betaler så får vi så klart det, vurderer å gjøre det, men denne uken er bare innleveringer så i dag hadde jeg ikke tid, æsj...

 

Så tirsdag-fredag blir trening. Ikke noe godteri i hverdagen, slutt på å gå rundt å spise noe hele tiden! Og jeg har funnet ut, ja til og med jeg har, at om jeg spiser masse frukt så får jeg ikke lyst på godteri! Meeen, kaffen, den går ikke an å kutte ut, det kan jeg bare glemme. Men kaffe er jo bra uansett! Og tenk hvor mye penger jeg kommer til å spare på dette!

 

Så nå skal jeg komme tilbake til den formen jeg hadde en gang tilbake i tiden(fikk meg mitt livs sjokk da jeg måtte på vekta for å registrere meg hos fastlegen...) for jeg savner den virkelig! Og jeg har ikke god tid på meg heller, har til juleferien, hahahaha. Wish me good luck!


Yes, I'm in LondonAnd I'm the only ONE who can change myself.

 

Har dere noen gang bestemte dere for å endre hele livsstilen deres, og faktisk klart det?


Favorittlisten/topplisten er på plass!

Dette var ikke en enkel jobb, jeg hadde jo allerede noen blogger i hodet mitt som jeg leser hver dag og som skulle være med på listen uansett hva. Og etter alle kommentarene så dukket det jo opp flere fine. Så mens jeg egentlig skulle sovet, men fikk ikke til, satt jeg å gikk igjennom hver eneste blogg! Så dette er hvordan listen nå ser ut:

Mne: Mathilde, 15 år(hvert fall sist gang hun skrev ned alderen, hun ser jo mye eldre ut spør dere meg..). Hun har flyttet fra Norge å bodd nå i Singapore i et år. Hun har en veldig pen, lys, enkel blogg med masse enkle bilder, en blogg jeg leser når jeg vil slappe av, jeg kan hvile øynene på den, rett og slett.

 

Stephengrindhaug: Stephen, 17 år gammel gutt fra Stavanger, kan umulig stemme han ser da også mye eldre ut, kanskje jeg bare er helt elendig til å bedømme alderen til folk.. Uansett, en blogg jeg aldri har sett før, men takk og lov for at han fant innlegget mitt og kommenterte! Bloggen hans falt rett i smak for min del! Jeg satt faktisk å leste hvert eneste innlegg(det er faktisk sjelden jeg leser blogger, de fleste bare ser jeg på, veldig få som klarer å fange meg skriftlig..), jeg satt til og med å lo dumt for meg selv til pc-skjermen! Og jeg vil ha enda flere gutteblogger å lese!

 

M And Dee: Er du gald i mote og fashion? Da har du kommet til rett sted, jeg digger disse to jentene på 17 og 18! Klærne deres, stilen deres, jeg føler at de lever i en eller annen wonderworld! Klarer ikke si mer om denne bloggen, jeg bare digger den!

 

Cbui: Cecilia fra Drammen, jeg skal ikke prøve å gjette alder, hehe... Hun har også en blogg jeg faktisk leser, jeg liker å lese det hun skriver, uansett hvor langt det er. Går mye i mote, men også tips og hverdagsliv. Hun har også fått eget domene så det er lettere å komme inn på bloggen hennes, det liker jeg !

 

Mariipari: Mari, 14 år gammel som leker rundt med kameraet sitt. Wiii! Første jeg falt for var kubildene! Ja jeg elsker kuer, ja jeg har lyst på en ku, ja jeg er rar... Og bloggen hennes er så drømmende, håper hun fortsetter med fine bilder jeg kan sitte å se på. Hun har også photoshoptips, me like!

 

Absolutcarina: Denne snart 21 år gamle jenta ved navnet Carina kan å skrive! Jeg har også følelsen av at hun er annerledes, hun er ikke som alle andre bloggere, aner ikke hva det er, men det er følelsen jeg fikk da jeg så hennes blogg. Skriver artig, ja artig, og bildene, fargene, designet, i like it!

 

Cathrinenesset: Cathrine sin blogg har jeg fulgt med på lenge! En fotoblogg, og hun kan stoffet sitt. Hun kan ta bilder av både landskap og mennesker, redigerer og alt mulig. Hun har også bra konkuranser. Men skulle ønske hun blogget litt oftere, hehe. For jeg sitter hver dag og håper på nye bilder!

 

Flowershoes: Kristine, 15 år gammel jente fra vår kjære hovedstad Oslo. Hun hadde en bloggpause(?) men i think she's back! Håper virkelig det, for det er bare noe med bloggen hennes. Utseende på den, bildene, utseende hennes, designet, jeg vet virkelig ikke helt hva det er som fanger meg, jeg vet bare at jeg tittet innom der hele tiden før!

 

Anettee95: Anette, en søt 15 år gammel jente, med elskbart hår og kjempesøt klesstil! Ikke bare er klærne hennes i min smak, smykkene også! Så ja, jeg stjeler ideer fra deg, hehe. Men du skal være glad for at folk gjør det, takk for at du deler!

 

Dreamchaser: Liker du bilder med tekst og følelser? Sammen med musikk? Da er det ingen annen blogg å ta turen innom enn denne! Denne bloggen blir nesten veldig personlig for meg, for måten personen utrykker følelser på både gjennom tekst og bilder, det treffer meg så hardt, for jeg sitter inne med the exact same feelings!

 

Så nå skal jeg bare informere disse herlige bloggerne også, må jo være søt og snill å gjøre det, tross alt målet i livet deres å komme på listen på bloggen min! Men før jeg gjør det skal jeg bare døtte litt mat inn i kroppen...


Tusen takk til alle sammen!

 

Har dere en favorittliste/toppliste på deres blogg?

 

BTW: Jeg hadde rett! Stephen er ikke 17, men 19! Kanskje jeg ikke er så verst allikevel..

 


Skal lage toppliste på bloggen min, vil du være der?

Som sikkert mange andre også har, men jeg skal også ha en toppliste på bloggen. Det er faktisk for min egen del. For jeg orker ikke lagre nettsider som favoritter, ja jeg er lat og synes det er et slit, hehe.. Derfor skal jeg ha en toppliste på siden av bloggen min, jeg begynner med mine 10 favorittblogger. Jeg har allerede noen i tankene, men jeg vil se gjennom mange flere blogger før jeg velger!

Hehe, jeg ligger på min egen toppliste, det var bare mens jeg lagde designet og måtte skrive ned koden mens jeg husket den, hoho!Så gi meg bloggen din mens jeg sitter i dyp konsentrasjon med SOSA oppgaven min. Så kommer topplisten i morgen kveld!

 

Hva er din blogg?

 

BTW: Venner kommer ikke på denne listen, bare så det er sagt, skal ha en egen liste for dem, så ikke de får noe sånn vip opplegg.


Which strå? ~ Photo

1.

 

2.

 

3.

 

4.

Tatt på Beitostølen alle sammen....


Det har klikka for tryneboka!

Jan Erik...., Djana....k og 2 andre venner selgte seg billig på din veggmelding.
Alt de gjorde var å kommentere, lenge siden tryneboka har fått seg noe?


10. i 10. i 10. går til noe veldig veldig morsomt

Eller ikke... Hørt om Chinua Achebe ~ Things Fall Apart? Jeg hadde hvert fall ikke. Dette er da en bok som skolen tvinger oss til å lese, great... Vi måtte til og med punge ut 100 kr selv og kjøpe den, hva er det for noe tull? Altså, jeg elsker å lese, (skriver forresten et innlegg om en ny bok jeg har lest) men når jeg blir tvunget til å lese, nei det skjer bare ikke! Æsj æsj æsj, det er noe som kjeder meg mest her i verden, det er ikke rart ungdommen mister leselysten sånn som skolene driver.. La oss velge bøker selv, så leser jeg gladelig en bok i uken om det er eneste leksen vi får!

 


Og ikke nok med det, jeg har SOSA innlevering til i morgen! "Define society and it's norms" .. Jaja, er nå egentlig ikke en så veldig vanskelig oppgave da.

 


Speilrefleksen er til lading, vær så god, flotte cambilder! Hoho, må jo leke litt med den da, har jo helt ny pc jo! Med en cam som faktisk funker, den forrige ble grønn og alt mulig rart, og delte seg opp i fire firkanter!

 

Btw, min 10. i 10. i 10. kl. 10.10 SOV JEG!! WHAT A SJOKK! WHAT A GREAT NORWEGIANENGLISH

 

Hva skjer hos dere den 10. i 10. i 10.


Lys brun med rød blomst ~ Negler


Veldig lys brun, med rødrosa enkel blomst. Noe av det enkleste jeg har gjort tror jeg.

 

Hva synes dere?


My head is a mess


(Photo by me, person me)


Can someone come and clear it up?


Sko jeg vil ha, rettere sagt MÅ ha

 

Grå sko er et must


Brune også

Ull også med lisser

Og ja, jeg hater Ugg's, de er stygge som fy, men det finnes ikke noe bedre når det er kaldt. Er som å ha en sau på foten! Egentlig vil jeg ikke ha når ulla kommer fra Australia, med tanke på mishandlingen av sauer der.. Vet ikke om dere har fått med dere den saken som gikk for en stund siden.

 

Men vet dere hva, haha, jeg skal kjøpe Ugg's på barneavdelingen jeg, for str. går opp til 36, haha. Så da sparer jeg 700 kr! Digg

 

Ellers har jeg kjøpt lang/høye svarte og lave/høye svarte.

 

Har dere mange sko dere bare MÅ ha i vinter?Jeg er visst med i blogg VS blogg! Lucky me !

Plutselig dukket det opp en kommentar på bloggen min hvor det står at jeg er med i blogg VS blogg. Haha, to venninner av meg her lo av meg fordi jeg skreik "wooohoooo" for jeg var så sjokkert og glad, hehe... Fjortissmoment, men er ikke hver dag at jeg og bloggen min er med på noe!


Det er Ulrikke som holder denne konkuransen, bare trykk på bildet og ta en titt på bloggen hennes! Dere kan godt stemme også altså, men stem på den dere mener, ikke bare fordi dere leste det her, hihi.

 

Har dere vært med i blogg VS blogg før?


Jeg er syk og vil ha noe å gjøre, JEG VIL LESE DIN BLOGG

Jeg sitter jo her, syk fremdeles... Ikke så mye å gjøre, spise nytter ikke, får jeg får jo ikke puste, dessuten smaker ikke det jeg putter i munnen så veldig mye.. Begynner å bli litt lei av å se på filmer og serier, orker jobbe mer med designet, og orker ikke tryneboka eller lignende heller...  Og jeg har leeenge hatt lyst til å finne meg mine faste blogger å lese! Og det er noe annet enn å sitte å se på filmer!

Så bare legg igjen et lite fotspor og sørg for at bloggadressen din er med!Bilde er fra en tur på Huk i sommer

 

Tusen hjertelig takk for at dere gjør dagen min litt mer underholdende!


JEG ER PÅ TOPPLISTEN!

Herregud, jeg er helt satt ut, jeg satt og loket litt på topplisten, trykket rundt på alder, gutter, jenter osv. Så plutselig dukker "MyLondonLife" opp! Jeg tenkte jo bare, hvem søren er det som heter akkurat det somme som meg?!? Dette menneske må jeg stalke! Så trykker jeg og ender opp på min blogg! Hahaha, jeg har et skikkelig fjortissmoment nå!Først valgte jeg jenter, 13-17, mest lest, da kom jeg på 71. plass

Så tok jeg alle, 13-17, mest lest, da kom jeg på 79. plass

 

Kanskje noen mener dette er overreagering, men altså, jeg blogger ikke for andre, jeg blogger for meg selv. Så at jeg er der(hvert fall i dag) er jo bare utrolig gøy! Føler nesten at jeg ble friskere nå!

 

=D

 

Har dere vært på en av topplistene før?


Jeg har verdens søteste vertsfamilie!

Mens jeg satt alene på rommet i går og trodde jeg skulle dø, så kom plutselig Richard(faren) inn på rommet mitt med suppe til meg. På senga, så søt han er! Og senere fikk jeg enda mer mat på senga, så koselig at de passer på at jeg får i meg mat!

Gud så mørkt håret mitt ser ut på dette bildet! Men uansett, finnes ikke noe bedre enn å få mat på sengen! Heh, kan ikke tro jeg lar dere se bilde av meg mens jeg er helt-halvveis-død....

 

Pleier dere å få mat på sengen når dere er syke?


It's written in thes stars!


* At jeg skal har motorsykkel, love Ninja, men den jeg helst vil ha så jeg på Kreta, en eller annen Honda, jeg må drla tilbake og stalke fyren som hadde den... Om jeg måtte hatt scooter eller hva man kaller det skulle det vært en lyseblå Vespa

* At det skal bli Indian summer her denne helgen, derfor SKAL jeg være frisk i morgen

* At jeg skal til Thailand i julen

* At jeg har 3 bøker pluss skolebok å lese ut rimelig fort

* At det snart kommer en pakke i posten til Miss Helle

* At  Seasons come and go, but I will never change, and I'm on my way..... HOME om 7 mnd

* At jeg trenger masse søvn i natt for å bli frisk selv om jeg har sovet masse i hele dag

 

God natt søte små!


Nytt design !

Da var det nye designet på plass, må bare fikse noen småting. Som det lille bildet som kommer på siden, litt skriftstr. og lignende...

What yah' think?


Skal jeg bytte til dette designet? made by me...Jeg er nemlig så altfor lei av at bildene mine ikke er midtstilt i innleggene, og at jeg ikke kan ha store bilder, ettersom jeg elsker speilrefleksen min og alt den kan ta bilde av... Pluss at det var er en del surr med det designet jeg har når man går inn på kategorier etc..

 

Dere kan se designet her

 

Så hva mener dere, og om jeg bytter, skal jeg forandre noe?


FML, det er fredag og jeg er syk...
Dette og noen Dots (som min kjære mor tok med) har jeg levd på i dag, mens selv om jeg ikke er helt tett i nesen smaker alt ingen ting...En av dagens filmer, de andre har vært Bier og Siste twilight som jeg ser på nu, wiii Taylor! Må få være litt fjortiss når det gjelder han..Dette er dagens bestevenn! Men snart blir han nok byttet ut med mr. nesespray.

 

Hodet mitt, brystet, nakke, øyne, alt føles ut som skal eksplodere! Og samma hvor mye jeg sover er jeg fremdeles like trøtt, og nå får jeg ikke sove mer....

 

Noen andre som er syke?


Hvordan man fjerner "finn bloggere i din kommune"

Sikkert mange akkurat som meg som irriterer seg grønn voer den stygge rosa tingen som har dukket opp på bloggen. "Finn bloggere i din kommune". Alt du gjør er å gå på design->maler->forsiden

 

Så søker du opp

 

</tag:profile></center>  eller    </tag:profile>

 

Bare marker den og fjern den, voila og den er borte! Så vær så god til dere som ikke visste !


Her kommer "verdenes beste nyhet" som nevnt tidligere!

Energize er navnet. Jeg har endelig fått trent! Finnes ikke ord for hvor deilig det var! Caroline og jeg har kjempet oss til døde for å fikse treningssenteret på skolen. Først var vi der, selv om hun jobber på Sats hjemme og jeg har gått på Condis lenge og de fikk bevis på dette MÅTTE vi ha introduksjonstime.... Kyss meg i rumpa, det var ingen ledigde timer før ute i desember! Så vi fikk snakka med folka våre, MBA Office, og de fikset det fort! Vi skal jo faktisk få gymkarkater når vi kommer hjem til Norge, og gymen på skolen her er frivilig på treningssenteret!

 

Caroline og jeg fikk time for en uke siden eller noe, kl 12pm, men neida, vi kom 3 min for sent(vi sluttet faktisk 12 og fikk ikke lov å gå for tidelig fra rimen, og det er et stykke til gym'en) og da fikk vi ikke være med på introduction'en selv om vi så de ikke hadde begynt enda en gang! Og ikke fikk vi stå inne i rommet der mens vi ringte folka våre. Lvoer dere, ALLE som jobber der er skikkelig kjerringer og gubber, eller det er dama som er verst.

 

Så i går, ny time, var der 5 min før. Men nei, så klart skulle det bli krangel igjen! Vi sto ikke på noen liste og bla bla, så vi ringte våre kjære folk, og så ut som han treningsfyren fikk så hatten passet ! Har aldri hørt en mann si unnskyld så mange ganger før, hoho. Så vi fikk time kl 13pm. Og etter det fikk jeg endelig trent, med Sadiya,

 

DEILIG!Neste gang skal kameraet være med så dere får litt bedre bilder, jeg stjal fra nettsiden deres jeg.. hehe Der kan dere se de to andre studioene også, denne er veldig gammel... Ealing sin er nok mye bedre! Så den må også testes ut.

 

Har dere opplevd så mye surr bare for å starte trening noen gang? Eller sure terningsfolk... Disse folka(ok dama) burde ikke jobbe med mennesker i det hele tatt!


Jeg har farget håret, igjen!

Håret mitt er kaos, som sagt farget Caro og jeg det blondere, da ble det grått. Så tok vi en annen farge og det ble grønt. Så dro jeg til frisøren og fikk fjerna grønnfargen for så å gå for en varm brunfarge, og nå noen uker senere er så og si all farge ute av håret og det fikk grønnskjær, IGJEN! Har vært og snakket med frisøren, men suiden håret mitt var så f*cked fra begynnelsen av vil ikke noe farge sitte sa hun.. MEN, hadde jeg brukte deres såper, da hadde jeg nok fått gratis omfarging. Så nå har jeg kjøpt i butikken for 60kr (det er så billig her!!), en av Loreál'ene sine... Om det varer lenger enn frisørfargen, da er jeg ferdig med frisører... Ok, bare til den dagen jeg blir blond igjen da! hehe


Mens Anita farget håret mitt fant vi disse to, sovendeLiseeeee er gal som alltid, altså, helt dønn seriøs, hun er den galeste jeg har møtt!Turte knapt å se etter at Anita hadde tørket håret.... Sånt her er noe av det verste jeg vet, men uansett hvordan resultatet ble måtte jeg gjøre noe med grønnskjæret! Så gikk for en rødlig brun, og den vil jo bli brun etter et par vask...


Sånn følte jeg meg første gangen jeg så meg i speilet... Så nå er det bare å vente et år eller to så har alt håret vokst ut på nytt(som betyr at det ødelagte og grønne er BORTE) og da kan jeg bli blond igjen! stoler rett og slett ikke på at frisører kan fikse håret mitt blondt...

Sadiya, jeg venter på deg så du kan se resultatet....

 

Har dere hatt slike hårkriser?


Ny header

Da var ny header fikset da! Bare sånn info til de som ikke ser det liksom, heh...


Senere skal dere få vite verdens beste nyhet, som har sammenheng med hvorfor jeg drikker en hel masse vann nå og har turban på hodet, hoho.....  Svart rundt øynene er jeg også, vannfast mascara(ja jeg har alltid skrevet det med c) vøtt, genialt genialt...


Ny London header?
 

Mest londonske jeg har av meg selv, ellers har jeg masse londonbilder av andre, er ikke helt på det å ta bilder av meg selv....

MEN, bytte ?


I lost my studentcard... But not for long

Da ble det en dag med "daypass"... Neste gang vil det koste penger, neste gang enda litt til og så må man kjøpe nytt studentkort, ok det koster jo bare 3£ da!Mamma hadde forresten med sin nye speilrefleks som kom dagen før hun skulle dra til meg, flaks! Og jeg har så sykt lyst til å stjele det!! Love it (En eller annen Nikon D3100 eller noe, den kan ta video også =))

 

Men back to the studentcard, tror dere ikke det ble funnet da jeg kom hjem fra skolen? Hazel, vår mamma nr to kom plutselig og sa at "well i think you'r pass is clean now". Jeg fikk jo helt hetta, jeg hørte bare PASS! Men neida, hun kom med studentkortet mitt, jippi! Thank you! Og det fungerte helt fint i dag også, veldig flaks dette her, men kjenner jeg meg selv rett må jeg sikkert kjøpe nytt studentcard minst 2 ganger i løpet av de 7 mnd som er igjen...

 

Havner deres ting ofte i vaskemaskinen?


I like this pub!


Jeg var veldig sliten etter natten før, heh

Men her starter jeg og familyen vår 2. dag sammen i London !

Liker dere pub'er?


Reklamering for alkohol

Random sang som dukket opp på mp3'en, takk for det den er stuck i hodet mitt...

 
I England er det lov å reklamere for alkohol, burde det være lov i Norge også?


Det er noe med britiske og biscuits!


Nå slipper jeg endelig å bruke ukentlig 200kr bare for sone 2og3!

Så kult, rett innenfor døren lå det et brev til Miss Helle Molnes! Her er jeg miss! Ellers er man også love, hon', dear når man "kræsjer" med folk i døren og andre steder, jeg har faktisk lyst til å bumpe bort i folk bare fordi de er så hyggelige!1. klasse bilde, digg....

 

Nå blir det bare 360kr i måneden, jippi!

 

Er det ikke likt sykt at før man får oysterkort gjennom jobb/skole skal man betale 200 kr i uken for bare 2 soner?


Første møte med 'folka mine' og min lille nye venn

Da har mamma, Fred og lille Ole tatt seg turen over til London, wiii. De tar weekendtur til London, jeg tar weekendtur til Oslo, mye kulere! Og dette var det jeg fikk i hånda etter å ha klemt og hei og kos og mos.

Vi er bff allerede! (Slapp av Dotten, du er fremdeles den første jeg elsket, og du vil alltid være den siste! Ok.... Pc'er, men jeg liker dem for det...)

Så måtte vi ha en kjapp matbit før i skulle i matbutikken så de fikk fylt opp hotellrommet sitt med digg.

Og senere ble det Pizza Hut, da ble lil'bro glad vøtt!Nam, beste desserten deres!

 

Har dere vært på weekendtur i London før?


Jeg har fått noe helt nytt, noen som klarer å gjette?

Wiiiii, i går kom Mamma, Fred og Lille Olemann hit til London! Så hadde en kos kveld med de i går og et nett som ikke funket.... Hoho. Og i dag har vi full timeplan, sort of. Anyway, de hadde med noe helt nytt noe som skal gjøre livet mitt så mye enklere nå, og som har gjort at det kommer til å bli masse blogging fra nå av!Klarer du å gjette hva jeg har fått?


hits

Juli 2010

Angel & Devil

Når en er blond og en er brunette, ja da har man vel ikke noe valg? Legg merke til fangs'ene ! Vi har også skjønt atHalloweener en big thing her i London. Veldig big thing! Så i dag skal hele byen...

Take me away ~ foto

(photo by me) Flytrafikken her er stor i London, jeg liker fly jeg. Noen som er reisesyke?

Jeg venter og venter og VENTER på at klokken skal passere fredag!

Jeg har vært snill pike hele uken, ikke noe godteri eller noe usunt. Er vel i min 2. eller 3. uke med dette. PAIN. Men forhåpentligvis blir det snart bedre, håper jeg. Jeg skal uansett fortsette me...

Hvem klarer å gjette?

Nu sitkker Caro og jeg ut for litt halloween shopping! Eller, hun må bare sminke seg først da, jeg er litt mer morgenfugl, så jeg har vært våken en stund og sett på true blood, hoho. Så i morgen fo...

En dag med kjekkaser!

Yes, we are deeply in love! Hei du, jeg følte meg ikke liten ved siden av deg da! Selger denne, noen som vil kjøpe? Altså, alle kan se at jeg er ment to be med en vampyr <3 bite me... ...

2. day - exploring London... neh

I dag, altså i går skulle vi som sagt utforske London til fots. Se på Big Ben og andre kjente ting, men altså. London vet dere, REGN! Det var så kaldt, og surt, og det blåste, tror det regnet oppov...

1. day - exploring London

Først busset vi til Piccadilly Circus, en glad, men trøtt gjeng Erlend var den som nevnte for meg at jeg (siden jeg ikke har spist sushi) må på Yo og prøve det der. Sadiya har heller ikke pr...

Date med Sadiya and outfits.... + blitt anbefalt!

Indianerne er i London også!! Først dro vi og trente litt, time løping pluss full styrke, deilig! Våknet i dag og tenkte bare neeei, ike noe trening, for sliten.... Glad vi gjennomførte! Og et...

Kaffe før trening, hjelper faktisk (?)

Jeg drikker ALLTID kaffe før trening, de gangene jeg ikke har gjort det har jeg ikke trent noe særlig bra id et hele tatt.. Orker ikke løpe like lenge da, jeg har nå alltid tenkt at dette er psykis...

Ikke snakk til meg, jeg spiser noe utrolig digg

Når man han gått i lang tid, en hel uke, og hatt lyst på noe... Når man da endelig får lov å spise det, siden det er lørdag. I det man bare putter en liten bit i munnen og smakssansene danser salsa...

Liker du banan?

Dette er da min andre frokost faktisk, etter leverposteien, hihi I dag måtte vi nemlig stå opp syv, ute av rommet klokken 8 fordi vi skal få ny radiator/varmovn, hva enn de kalte det. Hvert fall en...

The second thing I miss the most

Du aner ikke hvor glad mamma jeg er for at du tok med masse leverpostei til meg, hihi <3 Hva tror du du hadde savnet mest om du reiste fra livet ditt i 8 mnd? bortsett fra venner og familie d...

Jeg har kjøpt en ku!

En kumus! Jeg lovte Anita, men gad så kleint! ... Heh.... Her har dere hvert fall min kjære ku! Har du en ku? Ku-mus from Helle Molnes on Vimeo.

I've been working out my bum bum!

Japp, det har jeg, og den gjør VONDT! Var nemlig en passe digg ehm, gutt, mann, samma det, saken er at, ehm, lett digg! Hehehehe. Vi hadde noe å se på mens vi løp for å si det sånn! Lucky us! Og et...

What a beautiful day!

Jeg vet ikke helt hva det har vært med denne dagen, men den har bare vært helt herlig. Dagen har gått fort, men på en rolig og flytende måte. Egentlig lurer jeg på om jeg har vært høy på noe i hele...

Deilig med fri, sort of

I dag kunne jeg ha sovet lenge, men jeg våknet 11 allikevel! Da var jeg lys våken, så nå har jeg nettopp spist frokosten min, en veldig god frokostblanding faktisk, sammen med norske vitaminer fra ...

Alle engelske er høfflige? Don't think so!

Må bare påpeke, nei hun er egentlig ikke engelsk, så det forkalrer det kanskje... Jeg har aldri vært så pissed i hele mitt liv før! Jeg har aldri konsa så hardt og slitt så mye med å å holde meg r...

I dag skal jeg ta sprøyte!.....

Gruer meg noe helt insane ! Sprøyter er en av de 2 tingene her i verden jeg ikke takler. Æsj æsj æsj, men jeg har valget. Sol, varme, blått hav, hvite strender og palmer i ferien om jeg tar sprøyte...

Compeed = fail

Det er visst ikke meningen at jeg skal få løpt noe mer denne uken... Gnagsår ftw! Jeg var smart i dag da, trodde jeg, og tok på Compeed på gnagsårene, det reddet gnagsårene jeg hadde, men endte opp...

Da drar jeg og blir slaktet

Skolen neste stopp, eller nei faktisk ikke, neste stopp er Northfields Station, og neste stopp der igjen er Barons Court. Håper det er sånnd et skrives... I dag skal jeg ha engelsk nemlig, med vår ...

Det lå en pakke på sengen min da jeg kom hjem i dag

Da jeg kom hjem etter skole å trening tok jeg bare en kjapp tur inn på rommet, lille Caro sov og jeg skulle i dusjen. Det var da jeg så den, den brune pakken på sengen min, sammen med et brev till ...

Deilig å få trent, but in need of some help...

I dag har jeg trent helt alene med de store gutta i gym'en, wohooo liksom! Hadde vært fall noe å se på mens jeg løp da, meeeen.... Etter 6, ehm, regner med at det er km mølla snakker om for det had...

Gårsdagens 2 små skatter

Jeg falt bare helt pladask for dette armbåndet fra New Look, det har jo en søt liten klokke! Noen som vet hva dette er? French pen!!Noen som vil vite hvordan akkurat denne er å bruke ? Men nå ...

The autumn has finally arrived to London ~ Foto

Hva synes dere? Har høsten kommet til dere?

Fotokonk

Med dette innlegget så har jeg meldt meg på hos en fotoknkuranse hos Cathrine hvor man kan vinne en kameraveske til speilrefleks fra magasi.net. Tema for konkuransen hennes er pink, altså rosa, for...

My favourite shop on EB

I dag våknet faktisk 10 ehm, blir det da AM når det er om morningen, ja det må være det. After midnight og Past Midday eller noe.. Uansett, man kan jo ikke stå opp så tidelig når det er helg, så la...

Om ikke dette var en søt og uskyldig neglelakk

1£ på H&M. Men herregud, kosten var jo helt håpløs å bruke, også glemte jeg å ta på to lag på høyrehånda mi også, er det mulig.... Men nå skal jeg straks ut se etter neglelakker og noe treningsting...

Én fornøyd treningsjente !

Nå føler jeg meg utrolig bra, mer enn utrolig bra faktisk, hvert fall trenings/spisemessig. For i dag løp jeg faktisk en hel time på mølla på 10, deilig! Var så digg å bare løpe ut alt sinne, savn,...

And I had the same blond moment, AGAIN!....

Jeg kan like gjerne bare gå å farge håret blondt igjen... Altså, dette er bare latterlig flaut! Det har seg sånn at man danner seg mange vaner i løpet av livet, sies at det tar 21 dager å lage en g...

En helt vanlig dag på vårt college

Ikke alle lærere som godtar musikk, bastards.... Jeg klarer bare ikke helt se sammenhengen mellom staffet og disabled students, men tror nok jeg også får ta den heisen, så mye som jeg snubler ru...

Godt å vite at noen er glad i meg

Se på den blå, folk liker ikke bare bildet mitt, de elsker det! Thanks tryneboka, you made my day <3 Legg merke til øverst til venstre, I'm not single, I'n ridin' solo! Elsker folk på face d...

Streker og prikker ~ Negler

Noe lignende mine forrige negler, er heltavhengigav min brune neglelakk ! Overse at jeg ikke tok på fuktighetskrem og alt det før jeg tok bildene..... Men jeg må skaffe meg pensler, litt vel vansk...

I just entered my house after some, guess what

Da er jeg endelig hjemme etter en lang dag med innlevering av historieoppgave, og en matteprøve. Jeg må få lov å si at den gikk utrolig bra, 49/54 poeng! Men altså, er jeg et dårlig menneske om jeg...

Jeg har en lyspære over hodet, og den lyser!

I dag gikk det opp for meg.. Jeg er avhengi av google chrome! I hele dag har den ikke fungert, trodde jeg haddde ødelagt nettverkskortet på denne pc'n også, helt til jeg prøvde oprea, mf, og ie. De...

Hjelpes! Jeg trenger virkelig hjelp! blogg vs blogg x 2

Nå er jeg med i 2 stk blogg VS blogg, hadde egentlig ikke tid til å lage noe innlegg siden jeg jobber med historie.. Men altså nå er det 2 stk, litt vel mye for lille meg som føler meg helt ny i bl...

BRANNALARM! No, sit still, we're having a test!

Japp, dere leste riktig! Hva for en lærer er det som gjør noe sånt? Han visste ikke en gang omd et var øvelse eller ekte. Så sier han at han skal gå å sjekke om andre går ut, HAHAHA! Nei bare sitt ...

2. dag av mitte sunne liv! også er jeg med i blogg vs blogg, igjen

Nå har jeg nettopp drukekt et stort glass melk etter å ha kommet hjem fra treningssenteret. Ja, melk er min greie, savner norsk melk! Også har jeg så sykt lyst på egg nå, får alltid lyst på egg når...

I love jewellery

Do you?

Hva er det siste du gjør før du legger deg?

Exept from tannpussen da... Et glass melk er det siste som står på min timeplan, skummetmelk vel å merke, alt annet er ekkelt.

Nytt liv i London, ny livsstil, denne gangen lover jeg!

Helt 110% sant! Etter Caroline og mine sine diskusjoner og krangler med treningssenteret og den stygge kjerringa som jobber der så har vi endelig vunnet. Har allerede fått trent en dag. Så fikk jeg...

Favorittlisten/topplisten er på plass!

Dette var ikke en enkel jobb, jeg hadde jo allerede noen blogger i hodet mitt som jeg leser hver dag og som skulle være med på listen uansett hva. Og etter alle kommentarene så dukket det jo opp fl...

Skal lage toppliste på bloggen min, vil du være der?

Som sikkert mange andre også har, men jeg skal også ha en toppliste på bloggen. Det er faktisk for min egen del. For jeg orker ikke lagre nettsider som favoritter, ja jeg er lat og synes det er et ...

Which strå? ~ Photo

1. 2. 3. 4.Tatt på Beitostølen alle sammen....

Det har klikka for tryneboka!

Jan Erik...., Djana....k og 2 andre venner selgte seg billig på din veggmelding. Alt de gjorde var å kommentere, lenge siden tryneboka har fått seg noe?

10. i 10. i 10. går til noe veldig veldig morsomt

Eller ikke... Hørt om Chinua Achebe ~ Things Fall Apart? Jeg hadde hvert fall ikke. Dette er da en bok som skolen tvinger oss til å lese, great... Vi måtte til og med punge ut 100 kr selv og kjøpe ...

Lys brun med rød blomst ~ Negler

Veldig lys brun, med rødrosa enkel blomst. Noe av det enkleste jeg har gjort tror jeg. Hva synes dere?

My head is a mess

(Photo by me, person me) Can someone come and clear it up?

Sko jeg vil ha, rettere sagt MÅ ha

Grå sko er et mustBrune ogsåUll også med lisserOg ja, jeg hater Ugg's, de er stygge som fy, men det finnes ikke noe bedre når det er kaldt. Er som å ha en sau på foten! Egentlig vil jeg ikke ha når...

Jeg er visst med i blogg VS blogg! Lucky me !

Plutselig dukket det opp en kommentar på bloggen min hvor det står at jeg er med i blogg VS blogg. Haha, to venninner av meg her lo av meg fordi jeg skreik "wooohoooo" for jeg var så sjokkert og gl...

Jeg er syk og vil ha noe å gjøre, JEG VIL LESE DIN BLOGG

Jeg sitter jo her, syk fremdeles... Ikke så mye å gjøre, spise nytter ikke, får jeg får jo ikke puste, dessuten smaker ikke det jeg putter i munnen så veldig mye.. Begynner å bli litt lei av å se p...

JEG ER PÅ TOPPLISTEN!

Herregud, jeg er helt satt ut, jeg satt og loket litt på topplisten, trykket rundt på alder, gutter, jenter osv. Så plutselig dukker "MyLondonLife" opp! Jeg tenkte jo bare, hvem søren er det som he...

Jeg har verdens søteste vertsfamilie!

Mens jeg satt alene på rommet i går og trodde jeg skulle dø, så kom plutselig Richard(faren) inn på rommet mitt med suppe til meg. På senga, så søt han er! Og senere fikk jeg enda mer mat på senga,...

It's written in thes stars!

* At jeg skal har motorsykkel, love Ninja, men den jeg helst vil ha så jeg på Kreta, en eller annen Honda, jeg må drla tilbake og stalke fyren som hadde den... Om jeg måtte hatt scooter eller hva m...

Nytt design !

Da var det nye designet på plass, må bare fikse noen småting. Som det lille bildet som kommer på siden, litt skriftstr. og lignende... What yah' think?

Skal jeg bytte til dette designet? made by me...

Jeg er nemlig så altfor lei av at bildene mine ikke er midtstilt i innleggene, og at jeg ikke kan ha store bilder, ettersom jeg elsker speilrefleksen min og alt den kan ta bilde av... Pluss at det ...

FML, det er fredag og jeg er syk...

Dette og noen Dots (som min kjære mor tok med) har jeg levd på i dag, mens selv om jeg ikke er helt tett i nesen smaker alt ingen ting...En av dagens filmer, de andre har vært Bier og Siste twiligh...

Hvordan man fjerner "finn bloggere i din kommune"

Sikkert mange akkurat som meg som irriterer seg grønn voer den stygge rosa tingen som har dukket opp på bloggen. "Finn bloggere i din kommune". Alt du gjør er å gå på design->maler->forsiden ...

Her kommer "verdenes beste nyhet" som nevnt tidligere!

Energize er navnet. Jeg har endelig fått trent! Finnes ikke ord for hvor deilig det var! Caroline og jeg har kjempet oss til døde for å fikse treningssenteret på skolen. Først var vi der, selv om h...

Jeg har farget håret, igjen!

Håret mitt er kaos, som sagt farget Caro og jeg det blondere, da ble det grått. Så tok vi en annen farge og det ble grønt. Så dro jeg til frisøren og fikk fjerna grønnfargen for så å gå for en varm...

Ny header

Da var ny header fikset da! Bare sånn info til de som ikke ser det liksom, heh... Senere skal dere få vite verdens beste nyhet, som har sammenheng med hvorfor jeg drikker en hel masse vann nå og h...

Ny London header?

Mest londonske jeg har av meg selv, ellers har jeg masse londonbilder av andre, er ikke helt på det å ta bilder av meg selv.... MEN, bytte ?

I lost my studentcard... But not for long

Da ble det en dag med "daypass"... Neste gang vil det koste penger, neste gang enda litt til og så må man kjøpe nytt studentkort, ok det koster jo bare 3£ da! Mamma hadde forresten med sin nye spe...

I like this pub!

Jeg var veldig sliten etter natten før, heh Men her starter jeg og familyen vår 2. dag sammen i London ! Liker dere pub'er?

Reklamering for alkohol

Random sang som dukket opp på mp3'en, takk for det den er stuck i hodet mitt... I England er det lov å reklamere for alkohol, burde det være lov i Norge også?

Det er noe med britiske og biscuits!

Nå slipper jeg endelig å bruke ukentlig 200kr bare for sone 2og3!

Så kult, rett innenfor døren lå det et brev til Miss Helle Molnes! Her er jeg miss! Ellers er man også love, hon', dear når man "kræsjer" med folk i døren og andre steder, jeg har faktisk lyst til ...

Første møte med 'folka mine' og min lille nye venn

Da har mamma, Fred og lille Ole tatt seg turen over til London, wiii. De tar weekendtur til London, jeg tar weekendtur til Oslo, mye kulere! Og dette var det jeg fikk i hånda etter å ha klemt og he...

Jeg har fått noe helt nytt, noen som klarer å gjette?

Wiiiii, i går kom Mamma, Fred og Lille Olemann hit til London! Så hadde en kos kveld med de i går og et nett som ikke funket.... Hoho. Og i dag har vi full timeplan, sort of. Anyway, de hadde med n...
Helle i London

Helle i London

17, Oslo

Helle er navnet jeg har fått ropt etter meg i snart 17 år. Jeg er den jenta som er her og der og ikke vet hvor hun har vært etterpå. Spontanshopping er tingen, sammen med kaffen min. The thing er at jeg går 2.vgs i London på Ealing, Hammersmith And West London College, så da kan dere jo gjette hva denne bloggen handler om! Btw, jeg er også en jente som alltid kommenterer tilbake, bortsett fra når du spør om det... Reklame er jeg heller ikke så glad i, jeg pleier å lage mat når det dukker opp på teven hvert fall. Kontakt: londonlife@hotmail.no

Free advertising