november 2010 (Helle-Norsk jente i London)

Tar du vitaminer?

Ja gjør du det? i så fall, hvilke? Jeg føler jeg blir helt feilernært her nede, fisk får vi det? Ehm, kan diskuteres. 2 Ganger har vi fått en flat liten rund sak med kavring som er supposed to be fisk. Ser ikke ut som fisk, smaker ikke fisk, lukter ikke fisk, kjennes ikke ut som fisk, ergo, det er IKKE fisk. JEG SAVNER FISK! Jeg er den jenta i familien som sier nei takk til pølser og ja takk til fisk. På grillen har jeg alltid fisk eller biff. Eneste sjømat jeg har fått er reker, noe jeg har vært sååå begeistret for, dere aner ikke! Sel vom det har vært 10 små reker så er det heaven når man ALDRI får noe sånt her...

 

Men hvert fall, frokosten min hver morgen når jeg kommer ut med vitaminboksene (alt skal jo søren meg ha så stor forpakning!) så har eldstegutten i huset sett så rart på meg, haha, må le. Men det er bare 6 ting.

 

Legg merke til at calciumen er produsert og pakket i NORGE <3

 

Lifeline - family, sånn kroppen i balanse opplegg

B vit

Calsium med ehm.. Magnesium vitD3, zinc, og 4 something, vet ikke hva det er jeg...

Omega 3 + cod liver oil, æsj, nå vil jeg aldri putte det i munnen igjen etter å ha lest det....

Multivit

Og bruse Cvit.

 

Helt normale vitaminer, men han gutten ser på meg som en pillemissbruker hver morgen, haha...

 

Hva slags vitaminer tar du?

 

http://www.youtube.com/watch?v=1ppxK_iom6U

verdens morsomste video


Se videoen, legg igjen kommentar om det, få 3 tilbake

http://www.youtube.com/watch?v=1ppxK_iom6U

 

Bare plis se denne videoen! Det har seg sånn at vi har hatt skuespill på skolen. Vi var vel 6 grupper eller noe i den dur, hvert spill ble filmet. Den som får flest views når året er omme vinne. Og var er rett og slett genial, best! No kidding, hehe, må jo ha troen på seg selv her! Men hjelp oss, hver så snill!

 


Dette er hva dere får svar på i videoen, det er verdt det!

 

De som ser videoen og legger igjen kommentar om at de har sett den skal få 3 kommentarer hver tilbake, så får dere noe igjen for de 5 minuttene av deres liv. Så snill jeg er!


Historien om øyet mitt, det lille jeg vet.. Advarsel, nasty!

Aller først, dere er så heldige at dere får se bilde av meg nydusjet og sminkeløs med et disgusting øye, lucky you!

 

Søndag morgen våknet jeg opp alene, Caroline var ute med moren sin og hadde en veldig kos helg! Jeg gikk opp på badet for å ta en deilig varm dusj og vaske av meg søvnen og den FÆLE hodepinen jeg våknet opp med. Og da går jeg jo forbi et speil, i det jeg ser meg selv skriker jeg, jeg trodde jeg skulle dø da jeg så meg selv! Ikke nok med at jeg var helt i ørska og ikke skjønte noen ting, jeg så et monster i speilet! Jeg løp opp på badet for å se i speilet der, mye bedre lys og alt. Jeg fikk helt panikk, var jo i halvsøvne og skjønte ikke hva som var galt, alt jeg så var "blod på øyet". Jeg ble jo drit redd og holdt på å bare gråte i panikk, men jeg turte ikke, jeg var redd jeg skulle gråte blod nemlig, hehe, flaut... Men jeg hadde nettopp stått opp da! Så mannet jeg meg opp til å prøve å ta på det, tenkte jeg bare kunne fjerne blodet, nei det var en dårlig ide.

 

Så på søndagen syntes det bare om jeg vred på øyet, men nå, tirsdag, det har spredd seg til nesten hele øyet! Og der det ikke er blodig, der er det gult! Og det gjør vondt, jeg er sliten i hodet og øynene, orker ikke vri på dem... Og dere skulle bare visst hvor mange folk jeg har skremt i dag, haha! Om noen spør så har jeg vært i slosskamp, jeg vant da of course, selv om jeg fikk et slag midt i fleisen...

 

Det andre øyet er også litt rødt, men det synes ikke, det er under ehm... "nedre øyelokk?" dere skjønner. Så takk og lov for det! Men greit nok det røde, sikkert bare en ufarlig blodutredelse, men hvorfor skal resten være gult da?

 

Så i morgen 05.30pm skal jeg til legen å få sjekket det, første dama i resepsjonen sa da hun så meg var "uff, infection?" Ikke vet jeg, eneste jeg vet er at det ikke er gøy... Ok, folk stirr gjerne, bryr meg ikke, men saken er at det gjør vondt, jeg føler meg rett og slett dårlig. Men aner jo ikke hva det kommer av, våknet bare med det og en dundrende hodepine...

 

Noen gang skjedd deg?

Spredde det seg?

Ble du gul også?


Gjett hva vi har gjort i dag! Dere får snart noe helt genialt å se på

For det første starter hele dagen med at vi får SITTE på banen!! PÅ selveste Piccadilly line! Vi kunne velge å vrake, kunne sikkert tatt en vogn hver! Eneste mulige forklaring på denne hendelsen må være, SNØ! SNØSTORM beskriver vel egentlig dagen best, plutselig hadde jeg ikke på mer mascara, jeg nei... Den var alle steder den ikke skulle være!

 

Se, de sitter!

 

Neimen, de sitter også!


Her har dere Fatima! Legg merke til øyet, det er grunnen til mangel på fargebilder eller trynebilder. Legen i morgen, gøy...


En av de andre gruppene


Latisha or you may call her La La


Shaniqua (?) but call her Shaki

 

Dere får snart en video for å se hva det er vi har drevet med, og det er viktig at alle ser vår video, for den gruppen som har flest views på slutten av året vinner, og altså, det må jo bli oss!

 

Et lite hint: Things Fall Apart!


Hvorfor har jeg plutselig fått et rødt "blodig" øye??


Jeg våknet opp i går med et rødt øye, venstre verst, og en dundrende hodepine. Hodet er noe bedre i dag, men det røde i øyet har vokst, haha.. Kanskje jeg blir blind? Men nå kom vertsfaren med suppe til meg, så søt han er, igjen! Dere skal få slippe bildet av øyet mitt, det er rett og slett for skummelt, ser ut som en vampyr eller noe. Nok at det ene øyet mitt på bildet over her ser mørkere ut enn det andre!

 

Har du noen gang hatt et rødt øye før, blodutredelsesomething?

Er det farlig, hva gjorde du?


Svar på første spørsmålsrunde!

 

Hvordan søkte du?

Jeg går på Stovner VGS som har hatt dette opplegget med å sende 30 av elevene sine ned hit til London til Ealing, Hammersmith And West London College. Så alt jeg gjorde var å si at jeg søkte på skolen om å få bli med. Etter at alle som ville hadde søkt hadde 2 av lærerne på skolen et intervju med hver enkelt elev sammen med dens foresatte. Og jeg var da så heldig at jeg ble en av de 30 som egnet seg til dette opplegget. Stovner har hatt dette opplegget i sånn ca 20 år tror jeg det var.

 

Hvorfor bestemte du deg for å dra?

Vel, jeg har visst om denne muligheten lenge, og jeg elsker engelsk, ikke amerikansk, men ordentlig britisk engelsk. I tillegg har jeg alltid hatt lyst til å prøve å leve på egenhånd i et annet land, og England er perfekt, jeg får engelsken min, og jeg er ikke langt hjemmefra. Man kan jo dra hjem på weekendtur.

 

Hvordan gjorde du det med vertsfamilie?

Vi fikk et ark vi kunne fylle ut ønsker til vertsfamiliene vi skulle få, der skulle vi også skrive ned allergier og liknende. Så leverte jeg det til lærerne, og de fikset resten, for Stovner bruker et eller annet byrå som jobber med å finne vertsfamilier til utvekslingsstudenter som meg. Så jeg hadde ikke så mye å gjøre med det egentlig. Og må ta med at vi fikk veldig lite info om familiene vi fikk, første familien vi fikk da fikk jeg vite at de hadde 3 katter, hva etternavnet  deres var og hvor de bodde?..

 

Hvilken linje går du?

Studiespesialisering, 2. året ~ økonomi og samf. Linja

 

Har interessen for foto tapt seg?

Heh, nei den har ikke det! Jeg har bare ikke hatt like mye tid, eller plass rett og slett til å ha med meg kameraet mitt over alt, i tillegg til at jeg ikke får brukt linsen jeg vil siden jeg har rotet vekk dekslet, så må finne en fotobutikk å kjøpe et nytt. Men lysten kommer med en gang været og lyset ute er fint.

 

Hvilke blogger leser du fast?

www.mne.blogg.no

http://cathrinenesset.blogg.no/

http://absolutcarina.blogg.no/

http://manddee.blogg.no/

http://fotballfrue.no/

http://livingdoll.blogg.no/

http://karolineolsen1.blogg.no/

And of course alle mine kjære!

 

Vet du når jeg har bursdag uten at du ser på Facebook? (Edel)

Japp, 21 feb. er det ikke det?

 

Hva ønsker du deg til jul fra meg?(Edel)

Smykker og neglelakker =))

 

Burde jeg farge håret brunt?(Edel)

Jaaaaa, det ville jeg likt å se!! Tror du hadde kledd det veldig godt faktisk !

 

Er du fornøyd med hårfargen din?

Nei egentlig ikke, jeg vil ha litt mer lysenættebrunt, ikke så brunt at det nesten er svart, men ikke rødbrunt heller? Og håret mitt sliter litt siden det er grønt under fargen, hehe.

 

Skal du farge det tilbake? Du får ikke lov?

Har lyst til å farge det tilbake ja, for ettervekst er STRESS! Men samtidig, når eg ser bilder av meg selv som blond, ja? Jeg vet ikke om jeg skal gråte eller le. Dessuten sier aller jeg ser eldre ut med mørkt hår, og jeg har alltid hatt lyst til å se eldre ut enn en liten 8 klassing!

 

Er sjansen for at du blir med til syden i sommer stor eller liten? (Edel)

Om mamma betaler og ikke nekter meg fordi det er noen mnd til jeg fyller 18 så er sjansen stor ja! Så lenge ikke mamma har planlagt hele sommeren da ofc, hehe!

 

Bor du ikke med foreldrene dine i London?

Nei, jeg bor med en vertsfamilie, mor, far og 3 sønner

 

Hvorfor bor du i London?

Jeg bor i London fordi jeg tar mitt 2. vg år her nede.

 

Hvordan er livet i London forskjellig fra livet i Norge?

Først og fremst, det er MYE mer mennesker her og det merkes!!

Masse stress og mas her, alt er roligere i Norge

Her borte må jeg fikse alt selv, alt fra å kjøpe shampo til å gå til frisøren, har ingen mamma som fikser alt for meg, det har nemlig gått opp for meg her nede at mamma fikser VELDIG mye hjemme for oss alle!

Samtidig er livet her litt, tommere, alle venner er jo hjemme?.

 

Er det vanskelig med tanke på forhold og gutter siden du bor i et helt fremmed land?

Hadde jeg vært ute etter noe her nede så tror jeg faktisk ikke det hadde vært så annerledes fra Norge, guttene her er faktisk ganske annerledes enn hjemme, her snakker de, på en måte. Om de ser noe de liker er det ikke bare sånn møte blikket, de bare plutselig stopper deg og begynner å snakke også. Men nei, vil ikke ha noe, og vil hvert fall ikke gå inn i noe når jeg vet jeg drar?

 

Dere er jo hele klassen i London, er det noen kjekke gutter i klassen?

Jaja, hele klassen er en gjeng kjekkinger! Kjenner dem jo alle siden vi har gått på skole sammen før London

 

Hvordan tror du livet ditt hadde vært dersom du ikke hadde dratt til London?

Livet mitt hadde vært noe helt annet, det er jeg nesten sikker på. Hadde sluppet alt dramaet, hadde vært en mye gladere person tror jeg, pluss at jeg hadde fremdeles bare vært et lite BLONDT barn.

 

Har du funnet noen kjekkaser til meg enda? (Kristiane)

Sorry, det er få av dem her, og de jeg har funnet har jeg tatt selv, hehe?.

Tullaaaa, men nei, så masse folk, og så få kjekke, jeg savner NORGE!

 

Hvordan er forholdet til vertsfamilien?

Helt greit, kunne vært bedre. Har hatt noen kleine episoder, eller jeg har vært så heldig at det som oftest har skjedd med Caroline og ikke meg, at de liksom har snakket med henne fordi jeg tilfedigvis ikke var der akkurat da, hihi

 

Har du blitt kjent med noen av engelskfolka på skolen eller holder du deg til stovnerfolket?

Denne skolen er syk, klikker, grupper, whatever, man holder seg til sitt her, haha. Men hadde nok vært annerledes om vi hadde hatt klasser og timer sammen med engelske!

 

Dersom du kunne bestemt selv, ville du ha levd en gang til, eller er det nok med dette livet?

Om det neste livet skulle bli likt, så nei takk! Nok drama, klarer ikke et helt liv med drama, igjen haha

 

Vil du møte meg i juleferien?(Kristiane)

Det er ikke et spørsmål en gang, du er pliktet til å møte meg, for jeg skal møte deg! <3

 

Kan du vise oss gamle klassebilder?

Det er litt vanskelig ettersom jeg ikke har de her, men her er årets:


Hvorfor dro du til London?

For å studere, for å få en ny start, drivkraft, lyst til å lære igjen

 

Må man ha veldig gode karakterer for å ta 2. året der?

Opplegget gjennom stovner legger minst vekt på karakterer, de sa det første som teller er modenhet, fravær, selvstendighet, om du takler å være borte fra livet ditt i 8 mnd og karakterer til slutt. Mitt snitt var helt normalt i 1. klasse, sikker noen som hadde lavere også, man kan hvert fall komme inn med normale gjennomsnittskarakterer

 

Er det dyrt?

Vertsfamilien skal ha 55tusen kr. Men når man skal studere i utlandet kan man søke penger fra lånekassen, så ALLE fikk jo penger derifra, og siden jeg har bare en forelder så får jeg med en gang full pott på 60tusen kr. Så vi slapp de utgiftene, men så må man jo ha penger til mat(både skole og hjemme, vi har bare krav på frokost og middag fra familien), skolesaker, månedskort, mobil, alt fra shampo til sminke og tannkrem. Og så klart til å gøre ting, være turist, shoppe, gå ut og spise, kino osv.

 

Skal du bo i London lenge?

Jeg kom hit 12. sept 2010 og drar 14. mai 2011. Så 8 mnd ca.

 

Hvor lenge har du blogget?

Siden begynnelsen av juli, hvert fall på denne bloggen.

 

Hvor lenge har du bodd i London?

3 mnd, 2 uker og 3 dager i dag

 

Hvor ofte reiser du til Norge?

Har ikke reist noe til Norge enda, blir noen få dager nå i juleferien før og etter Thailand, og sikkert noen turer til Norge i andre terminen.

 

Hvem flyttet du sammen med?

En jente ved navn Caroline bor jeg sammen med

 

Har du kjæreste?

Nope, jeg har ikke det?.

 

London beskrevet med et ord

Læringsrikt (på absolutt alle mulige måter!)

 

Hva synes du om London opplevelsen så langt?

Kjempebra, rett og slett, med oppturer og nedturer. Men jeg føler at det er først nå vi har kommet inn i alle rutiner både når det gjelder skole, trening, prøver, innleveringer, og det å leve livet. Så litt kjipt å dra vekk på ferie med en gang vi har kommet inn i livet her, hehe.

 

Angrer du?

Både ja og nei

 

Hva er de største forskjellene mellom livet ditt her og i Norge?

Venner, helt klart! De dummingene sitter hjemme i Norge? =(

 

Hvis du hadde fått lov til å hoppe av programmet og flytte hjem igjen, hadde du gjort det?

Om jeg hadde kommet hjem til noe enda bedre (men hva skulle det vært?) så kanskje.

 

Gleder du deg til Thailand?

Som en liten unge på julaften!! Sol, varme, sand, strand, vann, palmer, kokosnøtter selv om det er æsj, og ikke minst bli bruuuuuuuun og kose med tigre!! Nei nei, gleder meg ikke i det hele tatt altså..

 

Hva slags musikk foretrekker du?

Åpen for det meste, men helt klart litt hese mannestemmer, som han i Lifehouse! ELSKBART! Kan gifte meg med stemmen hans.

 

Favorittserie?

True Blood, Dr. house, CSI (LV), Grey?s Anatomy, Californication, Criminal Minds. generelt legeserier og vampyrserier og etterforskningsgreier.

 

Nevn et av dine beste minner

Sommerferien i år er et eneste stort minne med absolutt ALLE sammen <3 Hvert fall hytta til Linn Minn, veldig kos

 

Hva ønsker du å jobbe med når du blir eldre?

Veterinær har alltid vært målet, som ble endret nå grunnet London. Så nå blir det kanskje noe innenfor politikk? Men liker dyr og mennesker, kanskje psykolog eller noe, siden jeg er vant med at folk snakker med meg om ting og tang.

 

Et ord du bruker altfor ofte?

Random og bitch lavt for meg selv mot alle de engelske folka her nede som irriterer, hehe

 

Er det noe spesielt du ønsker å oppnå/gjøre før du blir gammel og grå?

Jeg skal bli blodgiver, om ikke blod mitt er fail da?. Og hoppe i fallskjerm og vinne i lotto

 

Nevn noe crazy du har gjort en gang!

Om jeg hadde skrever det hadde blogg.no sensurert det? hehe

 

Har du blitt bedre i engelsk etter at du dro til London?

Nei føler faktisk ikke det, skikkelig nedtur?

 

Twilight eller Vampire Diaries? And Why?

Vampire Diaries helt klart! Twilight er for stille, og det er fler kjekkaser I Vampire!! Hihi

 

Er du enig i at ;) /  :)  /  :P er total bitches?

Blunkefjes, helt klart!! Aldri blunkefjes meg!!! Smilefjes er kos da! Geipefjes KAN være litt for care iblant?.

 

 

 


Everything is dying ~ foto


Death is sort of beautiful, though

 

Ikke glem spørsmålsrunden HER

 

Hva synes dere om høsten?


Første spørsmålsrunde ~ spør i vei!

Da ble det visst en spørsmålsrunde da! Så ja, hva lurer du på? Kan spørre om alt mellom himmel og jord, må ikke ha noe med London å gjøre. Akkurat det som faller deg inn, så skal jeg svare så godt jeg kan!

 

Jeg har bare ett spørsmål tilbake, hvordan vil dere hva svarene? Video, tekst? Kommer helt klart ann på om jeg klarer å fikse video da, men sånt er så kleint, heh...

 

Lurer du på noe?


Skal JEG ha spørsmålsrunde? kleint...

Fikk nylig sprøsmål om jeg kunne ha det nemlig. Har fått det før også, men jeg har aldri hatt det. For jeg gidder jo ikke ha det om ingen spør om noe, det er bare flaut. "Hei jeg har spørsmålsrunde", åj det dukket bare opp et par spørsmål, haha...

 
Så er det noe vits at jeg har spørsmålsrunde? Noen som har noe de lurer på angående London og studier, eller noe helt annet? Om det blir spørsmålrunde så skal dere vite at jeg er åpen og ærlig om alt.


Et ÆRLIG tips til dere som skal søke vertsfamilie for studier i utlandet

Akkurat nå sitter jeg å skriver i sinnets hete, noe som aldri er lurt. For da finner jeg på å både si og skrive ting som at jeg kunne banket dritten ut av minstemann som bor i huset her. Noe som så klart bare er matter of speak, men det er ikke alle som forstår det... Jeg er IKKE et voldelig menneske, bare så det er sagt. Men saken er, det bor 3 gutter her, på 4, 11, og 13. DET ER IKKE BRA!! Han på 13 går greit, om familien dere kommer til har eldre barn så går det helt fint. Men derimot når du har de rundt 4 årsalderen, og en familie som, unnskyld meg, sliter med barneoppdragelse... Vet jeg ikke burde skrive dette, men jeg føler for å advare folk mot dette. Caroline og jeg, får ALDRI sovet ut en eneste helg. HVER helg starter drittungen og styre huset, skrike, gråte, ramponere hele huset fra kl 08.00!!!

 

Og familien sier ingen ting når han står utenfor døren vår og gjør alt!! Han ødelegger livet vårt her nede, han og mellomste. De to sammen er et helvete. Unnskyld meg, men dette er bare fakta, skal ikke lyve om at alt er så fint og flott her. Dere aner ikke hvor trøtt jeg er. vi har ALDRI hatt en helg uten, skjønner derre!?!? Og ikke nok med det, når minstemann legger seg får vi knapt lage en lyd, for familien skal jo dille så mye med han for å få han til å sove, herregud!

 

Nei nok er nok, jeg er lei. Gud det skal bli deilig å være 2 uker borte fra dem og faktisk få SOVE.

Så et godt tips, kan dere skrive ønsker, så ønsk at familiene ikke har barn. Eller at de minst er 13 år gamle og oppover.

 
Noen som har det sånn hjemme?


De 2 kjolene jeg kjøpte i dag

Planen var : Kjole, sko, tilbehør, deksel til linsen til speilrefleksen, treningstøy.

Jeg endte opp med 2 kjoler, 1 par sko, og to små ting til å endre noe på den ene kjolen

 

En av kjolene jeg tittet på på nettet, fant den, falt for den, kjøpte den, og smilte resten av dagen. Må bare kjøpe en stroppløs bh som IKKE gnager, kan ikke akkurat ha den under som er på bildet, men altså, gadd ikke skifte bh for å legge ut et bilde her, altså, hvor mange bryr seg egentlig, jeg gjør ikke, så da vil det si null! Trynet mitt får dere heller ikke se på noen bilder nå, men av andre grunner... Og det har jeg tenkt å holde for meg selv.Kom også over denne, og den var bare så søt! Og luftig og deilig, løstsittende, men ikke formløs, sånn jeg liker det. Hadde jeg vært model hadde jeg kanskje orket tettsittende kjoler, kanskje. Men ikke så lett å ta bilde av, blir jo svart og skygger over alt, så man ser ikke hvor den går inn, haha. Selvutløser, ikke min greie.....

 

Men saken med denne kjolen, den har egentlig skulderdetaljer, men likte den ikke helt, så jeg klippet den rett og slett av og kjøpte de 2 "blomstene" som dere ser på bildet og satte på de i stedet. Så kan velge å ha 1, begge, eller ingen, så da ble det plutselig 3 kjoler da? Til sammen 4 faktisk! Kjøpte også røde heler til denne svarte kjolen, men var kjolene som var saken.

 

What do you think?


9 timers shopping og traving rundt i Oxford Street

Endelig, HJEMME! Lenge siden det har vært så deilig å sette seg ned i en seng før, faktisk kunne jeg ha sittet hvor som helst nå, bare for å få sitte. Siden kl 11 i dag har jeg vært på farten. Helt til nå, kl 8. Så etter å ha sett 100 nisser, 100 nissekoner, enda flere alver og prøvd enda flere kjoler i over 40 butikker, så endte jeg opp med 2 stk fra H&M. Men er jo egentlig ikke så rart, hør på navnet H&M, altså Helle Molnes, er jo åpentlyst for alle at den butikken er min, vi er bare ment to be. Om du synes noe annet kan du bare gå å legge ned, god natt, sov godt. Drøm om meg og min H&M.

 

Hei Drenusha i mørket under lysende tepper


Hele Oxford svar sperret av fra all trafikk, men var fremdeles stappfult! Dere skjønner kanskje hvorfor vi ikke orker å dra dit hver dag? Jeg får noia jeg, helt klaus, masse mennesker, som bomper de store magene sine, og bagene sine inn i meg. Det er slitsomt, men fint var det jo da, kom nesten i litt julestemning da det ble mørkt og lysene kom, et øyeblikk trodde vi det snødde også, men neida. London er så lei seg for at de ikke får snø, så butikker sendte ut falsk snø, HAHA!Tenk, 9 timer, 1 pose, med alt oppi. jeg er stolt over å ikke ha kjøpt noe unødvendig, bortsett fra ehm, hehe, godis... Hysj. Orker ikke legge ut bildene av kjolene, skoene og det der, med mindre noen vil vite hva jeg endte opp med da. Og tror dere det ikke var bikkjekaldt da vi skulle hjem?!?! Var vel 0 grader, hjelp!

 

Noen gang klart å holde kontrollen å ikke gå helt berserk på shopping før?


Hei! Stikker på shopping jeg

 

Håper på å finne:

 

Deksel til 200mm linsa til speilrefleksen

Kjole

Sko

Tilbehør

Fin café

Treningstøy

 

Hva skal du i dag?


Må finne kjole til Thailand, tittet litt rundt og funnet...

Den 22. des skal vi nemlig spise på denne fine restauranten! I 64 etg. lurer virkelig hvor raskt den heisen går, for tror jeg dropper trapper den dagen altså! Heh... Så fikk jeg plutselig beskjed fra mamma "Du Helle, jeg har kjøpt kjole til den 22. des, så du må gå å kjøpe deg en kjole til" Uff så leit det var å få den beskjeden!

 Så har tittet litt rundt på nettet nå, men skuffende hva som er på nettsidene til butikkene våres her nede nå.. Altså, River Island som har så mye fint, hvordan kan de ikke ha en kjole på nettet som jeg har lyst på?

 Så er spørsmålet, hvor fin må kjolen være? Og, det er varmt, må ikke glemme det heller, også må jeg jo så klart kle den da, har sett så mange fine kjoler, så tar jeg den på meg, så er det plutselig den styggeste kjolen jeg noen gang har sett, haha!

 

Siden det er varmt så er løstsittende kjoler digg, men vil ha "silkestoff" egentlig, tror jeg. Ubesluttsom? Ja... Og det er jo juletider, gå for noe rødlig? Det skal ikke være lett!

 

Denne har mamma kjøpt, i rød, så bør vel ha noe i samme "finhetsskala" om det er noe som heter det, hoho.

Tror dere noen av disse kjolene fungerer?


Endelig fredag, en rolig løpetur, og ikke minst; TUSEN TAKK

Bare et lite kort innlegg fordi jeg føler for det, selv om det ikke har så mye mening da, hehe. Men jeg oppdaget nemlig at jeg ligger på 90. plass på topplisten, og jeg vil bare takke alle som var innom bloggen min i går som gjorde at dette skjedde, tusen millioner takk! Månedens happening! Dere aner ikke hvor sjokkert jeg var, trodde aldri dette skulle skje meg, helt seriøst! Men dette er nok (og forhåpentligvis for den saks skyld...) once in a lifetime happening! Men nå har jeg løpt 10km på elipsemaskinen, bare en rolig tur da, level 10 og RPM på 70, deilig med en rolig timesløping for en gangs skyld, måtte faktisk presse meg skikkelig, hadde null lyst til å løpe idag....

 


Tusen tusen tusen takk alle sammen!! Men nå løper jeg og tar meg en VARM dusj, fryser i hjel!

 

Var du innom bloggen min i går? Lurer virkelig på hvem som er de skyldige i at jeg havnet på topplisten for en dag!


Mitt første FLUFFY innkjøp etter "lønningen" minHehe, de har allerede rukket å bli nesten 2 uker gamle, litt treig, jeg? Nei nei, aldri!

En enkel ting mamma og jeg har funnet ut er at det er bedre at jeg får penger hver 2. uke istedenfor hver 4. uke, for jeg synes virkelig ikke at det er lett å holde styr på pengene sine! Gruer meg til å flytte hjemmefra en gang i fremtiden, hvor ikke mamma fikser alt for meg... Men hvert fall, jeg er jo en frysepinne, og er ikke noe bedre å bo i et kaldt hus er i London da, når jeg egentlig er vant med 30 grader  i stuen! Så nye tøfler måtte til, og jeg fant disse herlighetene på Office. Helt klart facorittskobutikken min her nede!

 

Med glidlås, like mye inni som utenpå, føles ut som jeg går på puter for "sålen" er TYKK! 20£ for de som lurer

 

Bruker du tøfler?


Purple tea, 5. nye medlem av mine herligheter


Alle sånne røde bær og frukter te'er er gode, og denne var ikke et unntak. Nam nam nam, og den trenger hvert fall ikke suketter, søt av seg selv den. Bildene ser kanskje litt rosa ut, men den er lilla, og det er så søtt, hihi!


Vertsfaren vår er litt søt

Image and video hosting by TinyPic

Smiley!!!

 

Men må bare nevne at de har noen rare pølser her nede, hvert fall de vi har fått her. Har jo aldri kjøpt pølse ute, har aldri vært favoritten egentlig, men jeg har faktisk veldig lyst på en Finsbråten wienerpølse når jeg kommer hjem!  Og når jeg har lyst på det, hahahaha, ja det sier egentlig alt om de 3 pølsene her..

 

Gårsdagens middag btw, i da var jeg i heaven!! Sjørisotto greie, samma hva det heter, jeg spiste REKENE, nam nam nam! Får meg virkelig til å savne sommeren bare enda mer!Føles like lenge siden som bildet er gammelt! Savner deg jenta mi! 


 

Får dere noen gang maten servert formet som noe?


JA, jeg er fra Norge, NEI jeg liker ikke kulde for det!

Jeg lurer på hvor mange ganger vi har vært nødt til å si dette, haha. Kommer man i snakk med engelskfolk mens man står og fryser halvt i hjel, er faktisk bare sånn 7gr her eller noe på dagen og rundt 2 om kvelden, altså BIKJEKALDT, dunjakke? JA TAKK! Hvert fall, vi får alltid høre  "jammen er ikke du fra Norge da da? Dere er da vant til å ha det kaldere?"...

 

Haha, jeg ler! Sorry, men nei.. Jeg er vant til 30gr i stuen hjemme jeg... Fyrer i peisen nesten året rundt jo, haha. Jeg hater kulde mer enn noe annet, å fryse er det verste jeg vet! Dunjakken blir tatt frem i september, og varer til mai eller noe i den dur. Så nei, denne jenta her er ingen viking... Så nå sitter jeg med en varm kopp te etter en varm dusj etter de 5 iskalde minuttene jeg måtte gå hjem etter trening!

 


Må bare nevne, de trerørepinnene her er farlige! får jo nesten flis i både leppene og tungen !! Her er nemlig pinnene halvparten av tykkelsen hjemme nesten jo, og flisete, faaarlig!

 

Liker du kulde?


2 utestengte jenter på besøk, gitt

Caroline og jeg sitter i hver vår seng, aner fred og ingen fare. Plutselig banker det på vinduet. "Det er ikke til meg", sier Helle. "Det er da ikke til meg heller", sier Caroline. "Det er sikkert noen som har glemt igjen noe, det er til deg Caroline", sier Helle nervøst, hun vil nemlig bare ikke åpne døren, kunne jo være hun ble skutt på dørterskelen. Så Caroline reiser seg sagte opp, det banker p åvidnuet igjen. Hun drar gardinen sakte til siden, ute er det helt svart, plutselig! "Det er jo Sadiya og Lise!", ler Caroline sjokkert.

 

Og inn kommer disse 2 frosne skapningene og forteller at de har blitt låst ute, selv om de hadde sagt i fra til familien sin at de skulle ut en tur til noen andre venninner. De hadde stått ute i 3 kvarter før de kom til oss. Banket på føren, ropt og skreket, ringt på, ringt telefonen, men ingen svar.

 
Så hva gjør vi nå? That's the question!


Pakke i posten, hihi

Den store pakken lå midt på gulvet i rommet vårt, verste av alt var at jeg ikke så den en gang før Caroline nevnte den, haha, jeg er blind... Btw, tar akkurat 1 uke å sende store pakker Oslo-London sånn ca, det liker vi !
Så nå har jeg blitt fult opp med fler blader, bilder, årboken, klær, norsk tyggis, sjokolade............ Den blir ikke åpnet før på flyet på vei til Oslo! Jeg har jo blitt sunn! Haha. Kaffe, fuktighetskremen min, enda en leppokrukke, og ikke minst leverposteien! Gud jeg gleder meg! Og kaffe, hihi, noe annet enn den ekle pulverkaffen familien har i huset her, hehe...

 

Da var det en fornøyd jente til her i verden!  Tusen takk mamma'n min <3

 

Hva med deg, har du en bra dag?


Harry Potter I'm your biggest fan ~ film

I går dro vi, en gjeng surrete søtinger på 7 for å se Harry Potter And The Deathly Hallows Part 1. Jeg har aldri gledet meg så mye for å se en film før, det sier vel egentlig alt. Jeg digger Harry Potter filmene, kan alle ut og inn, og jeg har alltid lest boken først. Derfor var jeg nå veldig spent på denne "siste" filmen. Irriterer livs.... ut av meg at de deler den i 2! Men det positive med det er at de da kan følge boken bedre og gå litt mer i detaljer (noe de burde gjort i The Half blood Prince...)

 

Og så surrehuer som vi er så brukte vi god tid på å komme hjem for å si det sånn, heh. Filmen begynte jo 23.00 som vil si at filmen startet ikke før etter 23.30.. Og den var slutt litt før 2 men alle skulle jo på do. Jeg er så mrosom atte! Så finner vi første buss, kommer til en bussterminal, finner nattbussen vår som går til gaten vår, N11. Det vi glemte å sjekke siden vi var på bussterminalen er om den går rett vei.. Vi endte nesten opp I Liverpool street som vi ikke aner hvor er, bare sånn ca på andre siden av byen! Så sto vi ute og ventet på riktig buss riktig vei i sikkert en halvtime, frøys nesten i hjel og snakket med random folk, kosy...

 

Uansett, jeg elsket den! Er jo så klart ikke så mye som skjer i første del, men det som skjedde var kjempebra, Skvatt flere ganger (ja jeg skrek, hehe, falut...) og fyren bak mistet popcornet, hahahah!! Herregud vi lo! Mye morsomt, skummelt, men også trist. Men jeg kunne ikke la meg selv gråte, hadde ikke på vannfast maskara vøtt... Og det var ikke lett å holde igjen, jeg gråter av nesten alle filmer, til og med animasjonsfilmer! heh...

 

Men tilbake til Harry, skuespillerne har jo vokst og blir bare bedre og bedre, og alt sånn redigeringstingtang greier blir også bedre og bedre for hver film! Jeg er kjempefornøyd med den, var bare noen få glipp jeg tydelig la merke til som var feil i forhold til boken, men var så lite at det får gå. Nå går jeg bare å gleder livet av meg til 15 july når neste del kommer ut!
Gleder emg til siste del!!!

 

Hva synes du om Harro Potter And The Deathly Hallows Part 1?

Har du lest bøkene først?


En del gutter KAN faktisk lese jenter

Random, jaja, men altså, jeg er bare litt satt ut. Kom nettopp hjem fra Harry Potter, forteller imorgen, nå skal jeg SOVE! Men før jeg sovner, må få det ut. Ble veldig satt ut etter en samtale jeg hadde med en random fyr, alt han sa uten å si det direkte og samtidig sa at han visste at jeg visste hva han snakket om. Han snakket så mye, og alt stemte. Jeg blir skremt jeg, er ikke første gang jeg har opplevd heller... Altså, jeg trodde jeg var flink til å skjule ting jeg, men visse ting synes visst uten at jeg vet det... Skummelt... Men har aldri opplevd jenter som klarer dette om jenter, så gutter, er det noe noen av dere er født med? Har dere alle det og noen er bare for late til å bruke det?

 Om du klarer å lese utifra det bildet fra mitt elskede cam, at jeg er stup trøtt, overtrøtt, hoepine av for mye latter, pluss altfor mett mage... Ja da er du på god vei!


Harry Potter maraton before the BIG DAY!

JEG ELSKER HARRY POTTER! Ok, helt til jeg fant ut hvor liten han er... Bummer...


Ok, vi er et fint par da, bare inrøm det, jeg hadde jo på litt hæler sist vi ble avbildet sammen, heh...

 

Fant ut i går at jeg måtte lese litt over 200 sider på 2 dager for å ha lest halve boken så jeg var klar til å se filmen, takk og lov at jeg elsker å lese, ellers hadde jeg aldri klart det, i tillegg er den på engelsk, skikkelig stolt altså!


Jæjæ, vi er så artige så! Sånn helt seriøst, ingen slår oss, bare se på de trynene, i morgen skal de sitte i en digg sal på vår elskede Westfield kl: 23:00 til en eller annen gang på natten og kose oss med godis og Harry <3

 

Håper det går noen nattbusser, for vi aner ikke når vår røde bane slutter å gå, hoho...

 

Jeg gleder meg så mye, butterflies are tickling me!!

 

Har du Harry Potter And The Deathly Hallows Part 1 ?


Elipsemaskinen, min nye bestevenn

Wannabe beinhinnebetennesle som takk og lov aldri ble noe av, men derimot skadede ankler og vonde knær grunnet twin tip forrige vinter.. Tredemøllen har blitt brukt 1 time nesten hver dag for det, minimum en halvtime i hvert fall. Helt til alt bare sviktet meg, og trenerne på Energize nektet meg å løpe mer, haha, flaut! Men nå har jeg fått nok, sykling, not gonna happen, elipsemaskinene derimot! Mye slitsommere enn tredemølle, man må faktisk følge med for å sørge for t man holder nogenlunde samme intensitet gjennom hele løpinga(trimmet hjernen i samme slengen, 2 fluer i en smekk altså! Hoho). Jeg har hatt over en uke nå hvor jeg bare har løpt sånn 3 km eller 20-30 min for ikke overbelaste, pluss at jeg halter på grunn av anklene, love my life!

 

Men nå, nok er nok, bena får leve sitt eget liv! Går jeg og bestiller legetime får jeg bare beskjed om å bruke dem uansett, haha. Så nå, endelig, back to normal! 10km på elipsemaskinen på 58 min. Første km var bare på 60 (den fart tingen) ellers lå jeg resten på 75-80 pluss noen spurt på 95-100. Hele tiden på level 10 btw. Og det var så deilig, skikkelig utslitt gikk jeg i dusjen, uten vondt i leggene. Anklene, ja de er noe for seg selv.... heh.... au

 

Så selv om elipsemaskinene er mye mer slitsomme, så er de er så mye snillere mot kroppen! Knærne slipper de støtene hver gang du tråkker ned, samme med ankler. Så heller litt lårbrenning enn ødelagte ledd!

 

Her har dere han, min nye bestevenn, kjæreste, ektemann, han som vil jeg skal se bra ut til sommeren. Haha, klikker, men jeg elsker han!

 


Se, jeg leker søt, med vått hår, angel factor. How adorable!

 

Hva foretrekker du på treningsstudioet?


4 herligheter jeg lever på her borte

Endelig har jeg funnet en virkelig god grønn te, hjemme har jeg en grønn te med sitrus, men den har denne litt rare ettersmaken i munnen.. Derimot denne, PERFEKT! Trenger ikke noe form for søtning i det hele tatt, smaken er herlig! Og ingen ettersmak i det hele tatt, virkelig en kose-te!


Så, min elskede Roiboste! Både mamma og jeg er hekta, hehe. Vi ble det etter å ha lest bøkene om Mma. Ramotswe som bor i Botswana, der er det nemlig den dagligdagse teen. Og nå finnes den plutselig over alt i så mange variasjoner, den med jorbær er blant annet veldig god, men nå er jeg på jakt etter den med blåbær, nam nam! Finnes ingen bedre te å drikke til en god bok, hihi.


Noe må til for å dempe det hersens sjokosuget så ikke jeg klikker hver lørdag. Så en halv bit av 1 bit hver dag, så er jeg stapp mett og ikke noe mer sug. Desutten er ikke SÅÅÅ mørk sjokolade det aller beste, så derfor blir det ikke sånn "må ha mere" feeling. 60% derimot, kan stappe i meg....HER HAR DERE DET ALLER HERLIGSTE!!

 

I Norge har vi Tine's Sommerfrisk, den inneholder en yoghurt LIME. Høres egentlig bare ekkelt ut, men det er den beste yoghurt jeg har smakt i mitt liv, så kom høsten og vinteren og Helle måtte sette seg stille ned å gråte.. For i høstfrisk og vinterfrisk finnes ingen Lime... Så kom jeg til Tesco og Yoplait's WeightWatchers, latterlig navn btw, men uansett. SITRUS PAKKE! Og hva inneholder ikke en pakke med 4 stk? SITRON LIME! Og en SITRON! De er bare godteriiiiiiii. De andre er helt greie... Elias kom med en genial ide, bare knekk opp yohurtene i butikken og ta alle lime'ene hoho. Neida, jeg er englebarn, gjør ikke sånt! Men det frister... Eneste negative er at Yoplait's yoghurter er så søte... Altså, disse skal være sure, derav SITRUS, hallo?

 

Så nå kan jeg gå å smile hele dagen jeg, om jeg får disse 4 tingene i meg!

 

Lever dere på noe lignende?


Hepatit A ftw

Først, sorry for lite blogging, men jeg har ikke vært helt bra...

 

Uansett, på mandag klarte jeg endelig å få vaksinen min, hepatit a. Da hadde jeg ny legetime, med en ny kjempekoselig dame, hun var det helt motsatte av den teite tispa(for å bruke litt norske ord) jeg hadde forrige gang! Alt gikk helt fint, hun lurte på hva jeg ville ha, og litt hvor jeg skulle, snakket om alt mulig rart og om hvem jeg skulle på ferie med, sånn en ordentlig lege skal være. Og jeg fikk vaksinen der og da. AU. Men faktisk minst smertefulle vaksine jeg noen gang har fått, det var ikke en gang en sprøyte! Hun bare stakk den inn og ut igjen, done.

 

Dagen etterpå var jeg bare litt støl og tung i armen med en bitteliten prikk, takk og lov at det ikke var mer! Og når jeg kommer hjem i norge for godt ville hun jeg skulle ta en dose til, for da varer den i 20 år, jaja, for se om jeg gjør det... Om vaksinen er lik i Norge så greit, men om de har sprøyter i Norge da vet jeg ikke helt, heh.

 


Og se på det søte vaksinasjonskortet jeg fikk da! Er bilde av min fremtidige hade og greier jo!

 

Har du tatt noen vaksiner i det siste?


Menn eller damer?

Sangere jeg snakker om altså, nothing else, hihi

 

Jeg har alltid likt mannlige sangere best, særlig de med litt hese stemmer. Det finnes rett og slett ikke noe bedre å høre på, går med det som bakgrunnsmusikk i ørene over alt. Og The Vampire Diaries har brukt så mange herlige artister, plutselig har jeg en hel haug av mannfolk å høre på, takk!

 

Alex Band ~ Only One

 

Jason Walker ~ Down

 

Barcelona ~ Come Back When You Can

 

Mobile ~ Dusting Down The Stars

 

The Fray ~ Never Say Never

 

Lifehouse ~ Crash And Burn

 

Howie Day ~Collide

 

Nu skal jeg jobbe med engelsk sammen med hodepinen jeg, vært hjemme og sovet i hele dag... No fun

 

Hva liker du best, mannlige eller kvinnelige sangere?


Gratulerer med farsdagen Pappa'n min =')

 

Gratulerer med farsdagen Pappa, jeg savner deg! Du skulle vært her og besøkt meg sammen med resten.....

Håper du har det fint hvor enn du er <3

 


Jeg ELSKER .......

I dag var jeg med Anita for å kjøpe Hunter boots, mens jeg selv fant meg hårfarge, som dere kanskje har skjønt om dere har sett de tidligere innleggene, hehe. Jeg fant de søteste tøfler jeg skal kjøpe meg neste gang jeg får penger, noe må jeg har for føttene så kaldt som det er her! Så avsluttet vi "byturen" på en café, eller vi endret mening og endte opp på Starbucks.

 TIlbake til overskriften, KANEL. Det er bare helt herlig! Og ingen ting slår en soya latte med MASSE kanel, og da mener jeg MASSE!!! Og skader jo ikke for kanel er jo veldig bra for kroppen, lucky me at jeg liker ting som er bra. Har lurt på om jeg bare liker ting som ikke er bra nemlig, som SØTSAKER, nam.

 

Liker du kanel?


Me AFTER right now !


Mørk og mørkere! Må visst ture til Boots i morgen og kjøpe en farge til vi, for jeg har visst mer hår på knollen enn jeg trodde, så det er litt skjoldete, men det skal dere få slippe å se, hehe.


Me right now !!


Japp, Anita farger håret mitt, øyenbryn og alt, og nei vi er ikke så nøye med om jeg har farge i resten av trynet også!


I thought I could fly, so why did I drown ~ Foto


Vigra.

 

Jeg har sett litt for mye på Vampyrserier... Noen som kjenner igjen sangen og vet hvilken vampyrserie den er fra?


Læreren kalte meg hore, bussen prøvde å drepe meg and so on

Denne uken har vært noe for seg selv! Først kaller læreren meg for hore. Caroline og jeg ++ noen andre har nemlig en norsk samtale over klasserommet, og læreren vår elsker å prøve å snakke andre språk. Plutselig skyter det ut "HELLEEE HOREEE" han prøvde nemlig å etterligne noe vi sa, men failet hardt! Først ble det bare helt stille jeg avr så sjokka, før vi alle døde av latter, haha.Stakkaren skjønte jo ingen ting, så da vi forklarte han ble han jo så flau og unnskyld og unnskyld.

 

Neste dag prøvde bussen å drepe meg også. På vei ned trappen (dobbeldekkere, ofc, det er London!) så begynenr det å pipe noe som er et tegn på at dørene snart lukkes. Og folka forran brukte tid å var i veien.. Så akkurat når jeg skal ut så går dørene igjen og en dame hadde allerede begynt å "hold on" til bussjåføren for å si ifra at jeg skulle ut. Folk her er så søte! Så klarte akkurat å smette ut med bagen og alt rett før dørene skulle mose meg. Jeg er livredd for dørene både på buss og bane, ser for meg at de bare skal skvise meg totalt til øynene bare popper ut.

 

Ellers deler skolen ut gratis sjokolade! Fredag er godteridagen denne uken, og jeg hadde så crawings på en twix før trening, haha, energi... Så jeg legger på 60p, sjokoladen faller ut, så plutselig hører jeg klirring. Der kom de 60p tilbake! Yay me, gratis sjokolade!

 

Og tro det eller ei, på vei hjem i dag prøvde en katt og drepe meg også, jeg ble literally attacked! Først vil den lille tigeren kose med meg, og jeg klødde den sånn den ville og den moste hodet inn i hånden min. Plutselig bare beit den meg, for så å hoppe på meg med potene rett ut i været! Jeg ble redd, vurderte nesten å løpe, men jeg har vondt i benet, hehe, så det orket jeg ikke, så skummel som jeg er så bare skremte jeg den vekk! Ok, jeg gjorde ikke det, stakkar, han var jo søt.....

 

Og så random denne uken har vært så skal jeg komme med et random bilde også av et stort savn, men savnet hadde jeg hatt uansett om jeg hadde vært i London eller Oslo

 

I had an idea to make a very scary movie, based on a kind of serial murderer that preys on tourists.

I started with my lil'bro

 

Sommer, sol, varme og sjøen! Og ikke minst, å ha litt farge på kroppen!! Her i London trenger jeg jo ikke føle meg så veldig utenfor da, haha... Men må fikse fargen litt før jeg turer til Thailand, herregud som jeg gleder meg! Ikke noe snø og kulde, men hvit jul, ja jeg får faktisk det! Hvite sandstrender og uletrærne er palmer. Jeg skal faktisk ta med meg en julekule og henge den i en palme, bare for å vise at jeg bryr meg litt om julen, hehe..

 

Hvordan har din uke vært?


Due Date ~ film

Da Caroline og jeg var på Westfield sist ehm, lørdag? Anyway, vi turet innom Vue, kinoen der. Vi bestemte oss for å stappe i oss godis og le os halvt i hjel til Due Date. We succeeded ! Bortsett fra med godteriet da, ingen av oss klarte å spise opp under filmen, haha Fremgang!


Dere kjenner sikkert igjen Zach Galifianakis fra Hangover? Altså filmen måtte jo være morsom når han er med, det var jo han som eide hele Hangover. Og han lykkedes, nei det ble dansk det... Lyktes  denne gangen også, takk og lov! Caroline og jeg gikk ut av salen med DEN sixpacken, herlig!

 

Jeg elsker morsomme filmer, alltid godt å se det og få opp humøret. Vi var jo helt utslitt da vi gikk ut av salen, sikkert en sammenheng av at vi hadde "shoppet" hele dagen også da, hehe.

 

Btw, kino her er ganske billig i forhold til Norge, med studentkortet vårt som vi viste STOLT frem fikk vi det for ca 70 kr. Godteriet, ja det er ikke billigere. Eller, 14kr/hg, ok godteriet man kjøper i de norske kinoene er jo mye dyrere.. Men matbutikker er og blir tingen !

 

Og premiere billetter til Harry Potter var noe med 500kr noen som vet hva de koster i Norge?

 

Har du sett Due Date?


Maria Mena's nye perfekte sang for oss


Beitostølen

Maria Mena ~ Home For Christmas

 

Jeg savner dere alle der hjemme ! <3


Nei, dette er ikke et klageinnlegg & dagens blogg ftw!

For å unngå et klageinnlegg til så skal jeg ikke nevne at jeg føler at treninga går til helvete på grunn av benet, ikke nevne at fyren på Energize har lært seg navnet mitt og første han sier når han ser meg "ååå, Helle, no treadmill today"... Skal ikke nevne hodepinen jeg har og sosiologien jeg prøver å jobbe med selv om hjernen sier SLÅ MEG AV, NÅ.

 

Derfor skal jeg fokusere på den deilige soya latten med MASSE kanel jeg nettopp har drukket, kanel er bare himmelsk! Bra for kroppen er det også! Og noe enda bedre, Mr. Handsome var her på Starbucks i dag OGSÅ. Men det aller beste, slår til og med mr. handsome, ja det får dere vite hva er når jeg kommer hjem, men kan love der at jeg var i ekstaste!! Jeg løp til Sadiya gjennom butikken og holdt på å rive ned flere ting i hyllene, heh. Men det var verdt det altså!

 Fikk plutselig lyst til å ha et bilde av de to største tullingene i verden, og dette er et av de siste som er tatt, de neste bildene blir fra elskbare Thailand! Miss you <3

 

Siste dose av happiness, jeg har blitt dagens blogg hos Mari, tusen takk! Gjorde meg faktisk i veldig godt humør igjen!

 

Noen som klarer å gjette hva jeg fant i butikken?


Bare skyt meg

"Du kan KANSKJE sykle" var beskjeden jeg fikk i dag.... Benet mitt har vært greit hele uken som har vært, max løpt en halvtime eller 5 km på kortere tid(tredemøllene her lever sitt eget liv!) for å hvile benet. Men i dag, etter ikke noe trening lørdag-mandag. BANG, 5 min løping AU AU AU, presse seg 5 til, f*** jeg skulle aldri gjort det... Så i dag fikk jeg han fyren som har litt mer peiling til å prøve å forstå meg og hva som er galt, han bare kjente på leggen min "å herregud"... Hahahah, han snakket om skinnbeinet, og et eller annet bla bla. Ikke noe mer løping for da ender jeg opp med stor skade, yay me! Jeg er bare verdens flinkeste til å ødelegge ting, både meg selv og alt annet! Som feks pc'er, hehe. Han spurte om jeg har hatt noen tidligere/nylige skader, så da fikk han historien om den egentlige LILLE kneskaden takket være en wannabe nordmann på twin tip, hehe... Og litt kjeft for å kutte ut krykker tidligere enn hva beskjeden var. La kroppen få reparere seg denne gangen var siste beskjed.

 

WHAT TO DO!? Har aldri vært så irritert før! Endelig tilbake i treningen, kostholdet klarer jeg ikke styre om jeg ikke trener... Jaja, styrke funker jo alltids da, men jeg føler at jeg ikke har trent om jeg ikke har løpt minst en halvtime først. FML.

 

Nå skal jeg gå å kidnappe bestevennen min:


Han søte krabaten skal få høre all klagingen min og sutringen min, så skal han gjøre meg i godt humør igjen fordi han er så nusselig! Lurt å ha et lite dyr, så slipper andre å høre klagingen, hoho.

 

Men først skal jeg søke litt rundt og prøve å finne ut hva som kan være galt, så skal jeg bli helt hypokonder og lese meg frem til at jeg har en livsfarlig tropesykdom som kommer til å spise meg opp innvendig!

 

Dagens positive sak var nå at jeg ble ferdig med markedsføringsoppgaven, samtidig som jeg hadde en hottie ved siden av meg til å muntre meg opp litt, hihi.

 

Hvordan har din dag vært?


Jobbedate på Starbucks


Nå har Sadiya og jeg, ok JEG fikset et genialt netteverkskortting på Starbucks. Lite rødt gjennomsiktig bankort med litt snøkrystaller på. Så nå skal vi jobbe med markedsføringsoppgaven vår etter en treningsøkt og deilig dusj. Også sitter det DEN kjekkasen ved siden av meg, mørkt hår på gutter er helt klart best, ikke noe å diskutere en gang! Så kan bli litt vanskelig å konsentrere seg om arbeidet her, hehe... Men skal hjem til middag så får fortsatt arbeidet etter det også! Flinke jenter er vi! Hadde våre yndlingskafeer hatt nett hadde jeg vært i heaven! For kaffen her, ærlig talt, den er ikke noe spess.....

 

Andre som liker å jobbe på kafeer?


Det engelske vannet messer med håret mitt


Caro og jeg kom hjem fra, ja hvor nå vi hadde vært... westfield var det helt sikkert! Men saken, det engelske vannet, det er ikke som det norske vannet... Ja, jeg drikker vannet her, smaker helt likt så lenge det er kaldt. Men man merker at vannet her er mye "tørrere" når man dusjer! Håret blir KNUSKT, så for all del ikke glem balsam! Noe jeg hadde gjort en dag og gått med tvinn i håret forran, vanligvis når jeg tar ut den på kvelden da så er det LITT form i det, men ikke denne dagen nei....Hei megakrusesauehår på ENE siden, hahahaha..... Så norskt vann skal bli deilig å komme hjem til om 5 uker og noen dager! Selvom det bare blir noen få dusjer før jeg turer videre igjen til vann som man ikke skal drikke i det hele tatt antageligvis....

 

Andre som får slitt hår av vannet i andre land?


En søt lørdagsdate

Westfield, vårt elskede shoppingsenter, det er bare helt utrolig. Uansett hvor mange ganger man drar dit blir man like satt ut hver gang man går inn en av inngangene deres. Det er så vanvittig stort og åpent og har alt man trenger av butikker samlet på et sted. Og MANGE spisesteder med mat fra hele verden. Vi brukte evigheter på å finne ut hvor vi skulle spise, tild et dukket opp en mexicansk restaurant, yes!

 

Nam, burrito! Men hvor stor munn (og mage!) tror de vi har a? Jeg hadde jo biff på min, og det var ikke lite biff dama ga meg heller, 2 middager jo! Etter dette endte vi opp på kino også faktisk som var inne på senteret, så kommer et innlegg om filmen senere i dag etter trening og lekser.

 

Noen gang vært på Westfield i London før?


Sangen som surrer rundt i hodet for tiden

Visse folk sender sanger og de som mottar blir ofte hekta... Og den hektede sender den videre til roomien som også blir hekta, som sender den videre igjen. Japp, sangen spilles her veldig mange ganger hver dag, vet ikke om jeg kan telle så langt!

 

Hørt den før?

Eller noen av de andre sangene han synger?

Hva synes du?


Dagsferie i India

Btw, dette var i går, hihi

 

Sier bare STAKKARS OG UNNSKYLD TIL ALLE DE ANDRE SOM VAR PÅ BUSSEN..... heh
Chicken Bhuna eller noe med - chipatti cahpatti cipitati chapatati - de lumpegreiene, som var megagode! Nam nam nam, jeg elsker utenlandsk mat, og indisk mat er høyt oppe på listen altså! Jeg ante ikke hva det var jeg bestilte, skjønte bare at det var noe med kylling og at det var medium hot, perfekt tenkte jeg! Og ja, det var megadigg. Gleder meg übermye til 2 uker med thaimat snart!

 

Happy Birthday Mehwish, det var megakos!

 

Noen andre som liker å bestille mat de ikke aner hva er?

Hvordan er du når det gjelder mat, norsk fårikålelsker, eller noe nytt og spennende?


Dette er heaven, hit skal jeg når jeg dør!

Endelig lørdag! Ukens godteridag! Gledet meg ikke like mye til denne som forrige, litt nedtur... Eller egentlig er det jo kjempebra! Så nå skal jeg snart til Westfield, også kalt HEAVEN! Håper jeg kommer dit når jeg dør, sammen med evig penger!

 

Hittil har jeg bare spist en cookies og 2 brødskiver med sjokoladepålegg, + frokost da, heh. Og kakao som jeg fant, nå gleder jeg meg til noe SURT godteri og en pose cookies!

 

Nam nam, jeg er sulten enda! Heh, eller bare godtesjuk....

 

Hva skal du i dag?


I'm so innocent with my loveable InnocentKommet 3 nye typer, men butikken min hadde bare 2 av dem.... Hitill har jeg bare drukket den rosa (jordbær & banan) og den gule (noe mango ting) og den gule er helt klart best! Eller, de ligger ganske likt, men den rød er så veldig søt.... For de som ikke skjønte så er det forresten smoothie! Smutti som jeg kaller det, minner meg om Norge, sommer og mamma, hihi.

 

Og disse 2 nye søte har også en søt lue hver, så 25p for hver lue går til Age UK hvanåenndeter.... Samma det, de to kostet 3 pund, salg i heart you... Engelsken min er så herlig nå!

 

Finnes Innocent i Norge?


Sitter her og skjelver med yoghurten min

Caro og jeg har nettopp kommet hjem fra skole og trening, benkpress ftw! hoho. Vi skal faktisk bli testet i det og få karakter når vi kommer hjem, så her må det trenes! Vi satser høyt og går for 6'er, så klart! Jeg skjelver i hele meg nå, armene, brystet, bena, magen til og med! Nei, vent, den bare RUMLER så høyt at  hamsteren våkner, heh....

 

Men nå må jeg løpe å sminke meg og fikse håret, for nå skal vi ut og spise med bursdagsbarnet i "India" og det er atpåtill en eller annen indisk festdag i dag, så dette kan bli spennende! Uansett, maaaaaaaaaaat. Jeg sulter!

 

Noen som vet hva slags festdag det er?


Mine kjære har forstått at jeg er glemsk

Jeg tror helt ærlig at jeg har de søteste vennene! En typisk Helle-ting er å glemme hårstrikk til trening... Skjer vel annenhver trening, hvis ikke oftere, hehe. Så tusen takk alle dere som har reddet meg de dagene! Men i dag fikk jeg meg et stort, men søtt, sokk! Hihi. På vei mot Energize spør nemlig Drenusha om jeg har strikk, "jaaa" sier jeg og viser stolt frem de 2(!!!) strikkene jeg har på håndleddet, kunne jo være jeg mistet en i løpet av dagen, så ville være helt sikker, hoho.

 

"Åjaa, for jeg har nemlig med ekstra hårstrikk til deg for jeg regnet med at du hadde glemt" Så popper det ut fra Sadiya, mens hun ler, at i går hadde hun også med ekstra strikk i tilfelle jeg hadde glemt. Hahahaha! De er så søte!!!

 Glad de passer på meg, jeg! Hihi jeg er visst et lite barn enda jeg....

 

Noen andre som alltid må passes på av andre? Eller er det bare p åtide at jeg vokser opp kanskje, hoho....


Caro kidnappet hamsteren

Denne lillse søte krabaten bor i vårt hus, og han stakkaren sitter jo i buret 24/7!

 

Og mens jeg sitter på rommet og spiser så kommer plutselig Caroline inn døren "se hva jeg har"! Hun hadde fått tak i den lille viltre hamsteren som løper bare den ser folk. Han er NYDELIG! Og jeg har fremdeles ikke klart å lære meg navnet hans selv om jeg har spurt om det sikkert 10 ganger.... Jeg savner virkelig å ha et kjeledyr, en liten pelsdott å kose med hele tiden som alltid er er der!

 

Har du kjæledyr?


WHAT a day!!!

Denne dagen har vært helt sykt spesiell! Altså, hater verden oss? Eller elsker den oss for mye? Det er ikke godt å si...

 

Dagen begynner med Tube strike! Ikke noe problem egentlig, vi dro hjemmefra en time før vi begynner på skolen, meeen. Bussen fra oss til stasjonen brukte nesten en halvtime! vi kunne gått dit på 10min! Hvis ikke mindre, haha. Så kommer vi oss endelig på banen vår, men neida, den stoppt midt i ruta og "hadebra alle som er på banen, jeg kjører ikke lenger jeg, skift til district line".... Takk for den.. Og district'en, jeg har aldri vært på en så stappa bane før i hele mitt liv jeg! Vi møtte jo også på gutta, takk og lov, for da var vi ikke de eneste som kom for sent, hoho.

 

Endelig fremme på skolen, gutta gikk litt i forveien, så møtte vi på dem hvor de var på vei ut igjen, "han ba oss dra hjem" hahaha! vi var 20min for sene... MEEN, så så jo læreren søte Sadiya og meg, da fikk vi jo så klart lov å delta i timen allikevel (alt vi gjorde var og se på en kjedelig film....), men beskjeden vi fikk var

"vær 5 min sene en gang til og jeg sender dere hjem til Norge" hvem F er du til å si noe sånt? Men MBA-office er som alltid på vår side, han har ikke rett til å si sånt en gang! hihi

 

Matpausen på nesten 2 klokketimer tenkte vi å tilbringe Pret De Manger (Deli De Luca) på Hammersmith som er 1 t-banestasjon fra skolen vår, men det skjedde heller ikke, kom ikke noe bane... Og vi starve't jo noe helt sykt! Ok, jeg gjorde... Så vi gadd ikke mer og tok vår italiense lille kafe (som hadde skuffende kaffe, HALLO DERE ER ITALIENSKE JO!!!)  og rett etter at vi hadde forlatt stasjonen kom banen, lml!

 

Back to school, matte, jippi! Noe av det beste med denne dagen, faktisk. Jeg elsker matten her, det er så lett! Hvert fall min mening da...

 

Så skulle vi trene da, neida. Onsdager 2-4pm får vi ikke trene med mindre vi betaler for da har skolen noe opplegg greier. WTF!? Så vi fikk bare trent fra 4-5pm, for 5pm må vi jo være ute, med mindre vi betaler.... Denne dagen skal bare krangle.

 

Men dagens høydepunkt, benet gjorde ikke vondt mens jeg løp =D ! Men da jeg sluttet å løpe, hehe... Au... men jeg bare strakk det vekk, nå føles det helt fint, takk gud! Jeg lover å være snill pike for alltid så lenge jeg slipper flere problemer som hindrer trening!

 

Fikk nettopp vite at jeg fremdeles kan svare på det forsvar greiene som skulle svares på innen 4. okt som jeg ikke fikk gjort! wohooooo, luftforsvaret, her kommer jeg!

 

Babyface mihi

 

Hater verden oss eller elsker den oss? Det er vel egentlig årets største spørsmål fra meg!


Ok, karma eksiterer, believe me!

F M L! Skjønner dere? fml fml fml fml! Dette skal bli det første og største skikkelige klageinnlegg noen gang! Ok, nei, så mye orker jeg ikke, hehe. Men altså, universet hater meg... Jeg er heeelt sikker! Det hele begynte en ikke fult så vakker dag

 

Min kjære Sadiya har sansynligvis fått beinhinnebetennelse, måtte gudene vite hvorfor.. Så hun skal til legen for å få bekreftet dette. Så denne stakkars jenta har jo hatt vondt en god stund noe som så klart har gått utover treningen, og hun har vært så pissed mens jeg har vært overlykkelig og glad for at ikke noe har skjedd med meg! Må vel inrømme at jeg også har ledd av henne mens hun har klaget, hoho, men aldri igjen! For karma har virkelig bitt meg i rumpa!

 

Venstre legg, aner ikke hva som har skjedd. Den har vel gjort litt vondt i helgen, men ikke noe jeg har tenkt over siden jeg har tenkt så mye på lille Sadiya, jeg har derfor trodd at det bare har vært psykisk, men nei har nok ikke det, eller kanskje. Saken er hvert fall det at, allerede før trening i dag hadde jeg vondt nederst forran-venstre-side på leggen. Det gjorde rett og slett vondt å strekke, men det brydde jo ikke jeg meg om, sliten muskel tenkte jeg. Og løping ordner alt! Jadda.... Begynte å løpe, gjorde vondere og vondere, jeg blir pissed og setter opp farten, smarte meg. Og etter en halvtime, sviktet benet totalt. Altså, jeg gråt! Sitte, stå, så vidt røre på det, jeg visste virkelig ikke hvor jeg skulle gjøre av meg! ALDRI hatt sånn type smerte før!

 

Så oppdaget han ene som jobbet der at jeg ehm, så litt rar ut? hahahaha, jeg så sikkert ut som om jeg nettopp hadde oppdaget at jeg måtte amputere beinet eller noe... Så han spurte jo om hva som var galt og jeg forklarte, hans første konklusjon var at det er bare muskelgreie husker ikke hva han sa, men han hadde ikke noe sånn isposer igjen, så han ga meg en (like kald!!) proteinshake haha. Var vel like før han ga meg frostskader også! Det var til og med banan, æsj.... Banan skal bare være i bananform, man skal ikke gi andre spiselige ting banansmak!... Uansett, det hjalp vel litt å kjøle det ned, men nytter ikke å gå på det. Føles ut som om alt nederst i leggen bare har knytt seg sammen, egentlig litt krampeaktig, og at det ikke vil løsne...

 

JEG BER, om at det ikke er noe langvarig. Altså, wtf? Plutselig skal bare leggen dø? Hvordan er dette mulig, jeg har ikkke gjort noe nytt og uvant? Så nå sitter jeg her, har ikke lyst på middag en gang siden jeg er så pissed... Eneste jeg klarer å tenke på er at det benet har og bli bra igjen til i morgen, for jeg kan ikke kutte ut trening nå! Kutter jeg ut trening klarer jeg ikke spise sunt og holde meg unna søtsaker. Så jeg har ikke noe valg, benet bare må bli bra igjen med en gang. For jeg skal løpe i morgen!

 


SKYT MEG! Vurderte virkelig å grave meg et hull og bare hoppe neddi.... Takk for meg, ingen flere klageinnlegg fra meg, blir så negativ av det... Jeg vil være positiv! Men et eller annet sted må jeg jo få ut frustrasjonen min, det er jo tross alt en personlig blogg dette her....

 

Noen som har opplevd noe lignende? Gikk det fort over?

 


Hei første skoledag etter ferien, hei hodepine

Nettopp stappet i meg en dispril, spist herlige fajitas til middag med kylling og digg. Og nå håper jeg bare på at hodepinen forsvinner så jeg får lest boken jeg skal lese ut til i morgen.... For med dette hodet nytter ingen ting!

Over og ut, eller peace out, neh. Holder meg til hadebra på skikkelig muntlig skriftspråk!

 

Hvordan er din form i dag?


hits

november 2010

Tar du vitaminer?

Ja gjør du det? i så fall, hvilke? Jeg føler jeg blir heltfeilernærther nede, fisk får vi det? Ehm, kan diskuteres. 2 Ganger har vi fått en flat liten rund sak med kavring som er supposed to be fis...

Se videoen, legg igjen kommentar om det, få 3 tilbake

http://www.youtube.com/watch?v=1ppxK_iom6U Bare plis se denne videoen! Det har seg sånn at vi har hatt skuespill på skolen. Vi var vel 6 grupper eller noe i den dur, hvert spill ble filmet. Den ...

Historien om øyet mitt, det lille jeg vet.. Advarsel, nasty!

Aller først, dere er så heldige at dere får se bilde av meg nydusjet og sminkeløs med et disgusting øye, lucky you! Søndag morgen våknet jeg opp alene, Caroline var ute med moren sin og hadde en...

Gjett hva vi har gjort i dag! Dere får snart noe helt genialt å se på

For det første starter hele dagen med at vi får SITTE på banen!! PÅ selveste Piccadilly line! Vi kunne velge å vrake, kunne sikkert tatt en vogn hver! Eneste mulige forklaring på denne hendelsen må...

Hvorfor har jeg plutselig fått et rødt "blodig" øye??

Jeg våknet opp i går med et rødt øye, venstre verst, og en dundrende hodepine. Hodet er noe bedre i dag, men det røde i øyet har vokst, haha.. Kanskje jeg blir blind? Men nå kom vertsfaren med supp...

Svar på første spørsmålsrunde!

Hvordan søkte du? Jeg går på Stovner VGS som har hatt dette opplegget med å sende 30 av elevene sine ned hit til London til Ealing, Hammersmith And West London College. Så alt jeg gjorde var å si ...

Everything is dying ~ foto

Death is sort of beautiful, though Ikke glem spørsmålsrunden HER Hva synes dere om høsten?

Første spørsmålsrunde ~ spør i vei!

Da ble det visst en spørsmålsrunde da! Så ja, hva lurer du på? Kan spørre om alt mellom himmel og jord, må ikke ha noe med London å gjøre. Akkurat det som faller deg inn, så skal jeg svare så godt ...

Skal JEG ha spørsmålsrunde? kleint...

Fikk nylig sprøsmål om jeg kunne ha det nemlig. Har fått det før også, men jeg har aldri hatt det. For jeg gidder jo ikke ha det om ingen spør om noe, det er bare flaut. "Hei jeg har spørsmålsrunde...

Et ÆRLIG tips til dere som skal søke vertsfamilie for studier i utlandet

Akkurat nå sitter jeg å skriver i sinnets hete, noe som aldri er lurt. For da finner jeg på å både si og skrive ting som at jeg kunne banket dritten ut av minstemann som bor i huset her. Noe som så...

De 2 kjolene jeg kjøpte i dag

Planen var : Kjole, sko, tilbehør, deksel til linsen til speilrefleksen, treningstøy. Jeg endte opp med 2 kjoler, 1 par sko, og to små ting til å endrenoe på den ene kjolen En...

9 timers shopping og traving rundt i Oxford Street

Endelig, HJEMME! Lenge siden det har vært så deilig å sette seg ned i en seng før, faktisk kunne jeg ha sittet hvor som helst nå, bare for å få sitte. Siden kl 11 i dag har jeg vært på farten. Helt...

Hei! Stikker på shopping jeg

Håper på å finne: Deksel til 200mm linsa til speilrefleksen Kjole Sko Tilbehør Fin café Treningstøy Hva skal du i dag?

Må finne kjole til Thailand, tittet litt rundt og funnet...

Den 22. des skal vi nemlig spise på denne fine restauranten! I 64 etg. lurer virkelig hvor raskt den heisen går, for tror jeg dropper trapper den dagen altså! Heh... Så fikk jeg plutselig beskjed f...

Endelig fredag, en rolig løpetur, og ikke minst; TUSEN TAKK

Bare et lite kort innlegg fordi jeg føler for det, selv om det ikke har så mye mening da, hehe. Men jeg oppdaget nemlig at jeg ligger på 90. plass på topplisten, og jeg vil bare takke alle som var ...

Mitt første FLUFFY innkjøp etter "lønningen" min

Hehe, de har allerede rukket å bli nesten 2 uker gamle, litt treig, jeg? Nei nei, aldri! En enkel ting mamma og jeg har funnet ut er at det er bedre at jeg får penger hver 2. uke istedenfor hver 4...

Purple tea, 5. nye medlem av mine herligheter

Alle sånne røde bær og frukter te'er er gode, og denne var ikke et unntak. Nam nam nam, og den trenger hvert fall ikke suketter, søt av seg selv den. Bildene ser kanskje litt rosa ut, men den er li...

Vertsfaren vår er litt søt

Smiley!!! Men må bare nevne at de har noen rare pølser her nede, hvert fall de vi har fått her. Har jo aldri kjøpt pølse ute, har aldri vært favoritten egentlig, men jeg har faktisk veldig lyst ...

JA, jeg er fra Norge, NEI jeg liker ikke kulde for det!

Jeg lurer på hvor mange ganger vi har vært nødt til å si dette, haha. Kommer man i snakk med engelskfolk mens man står og fryser halvt i hjel, er faktisk bare sånn 7gr her eller noe på dagen og run...

2 utestengte jenter på besøk, gitt

Caroline og jeg sitter i hver vår seng, aner fred og ingen fare. Plutselig banker det på vinduet. "Det er ikke til meg", sier Helle. "Det er da ikke til meg heller", sier Caroline. "Det er sikkert ...

Pakke i posten, hihi

Den store pakken lå midt på gulvet i rommet vårt, verste av alt var at jeg ikke så den en gang før Caroline nevnte den, haha, jeg er blind... Btw, tar akkurat 1 uke å sende store pakker Oslo-London...

Harry Potter I'm your biggest fan ~ film

I går dro vi, en gjeng surrete søtinger på 7 for å se Harry Potter And The Deathly Hallows Part 1. Jeg har aldri gledet meg så mye for å se en film før, det sier vel egentlig alt. Jeg digger Harry ...

En del gutter KAN faktisk lese jenter

Random, jaja, men altså, jeg er bare litt satt ut. Kom nettopp hjem fra Harry Potter, forteller imorgen, nå skal jeg SOVE! Men før jeg sovner, må få det ut. Ble veldig satt ut etter en samtale jeg ...

Harry Potter maraton before the BIG DAY!

JEG ELSKER HARRY POTTER! Ok, helt til jeg fant ut hvor liten han er... Bummer... Ok, vi er et fint par da, bare inrøm det, jeg hadde jo på litt hæler sist vi ble avbildet sammen, heh... Fant ...

Elipsemaskinen, min nye bestevenn

Wannabe beinhinnebetennesle som takk og lov aldri ble noe av, men derimot skadede ankler og vonde knær grunnet twin tip forrige vinter.. Tredemøllen har blitt brukt 1 time nesten hver dag for det, ...

4 herligheter jeg lever på her borte

Endelig har jeg funnet en virkelig god grønn te, hjemme har jeg en grønn te med sitrus, men den har denne litt rare ettersmaken i munnen.. Derimot denne, PERFEKT! Trenger ikke noe form for søtning ...

Hepatit A ftw

Først, sorry for lite blogging, men jeg har ikke vært helt bra... Uansett, på mandag klarte jeg endelig å få vaksinen min, hepatit a. Da hadde jeg ny legetime, med en ny kjempekoselig dame, hun ...

Menn eller damer?

Sangere jeg snakker om altså, nothing else, hihi Jeg har alltid likt mannlige sangere best, særlig de med litt hese stemmer. Det finnes rett og slett ikke noe bedre å høre på, går med det som ba...

Gratulerer med farsdagen Pappa'n min =')

Gratulerer med farsdagen Pappa, jeg savner deg! Du skulle vært her og besøkt meg sammen med resten..... Håper du har det fint hvor enn du er <3

Jeg ELSKER .......

I dag var jeg med Anita for å kjøpe Hunter boots, mens jeg selv fant meg hårfarge, som dere kanskje har skjønt om dere har sett de tidligere innleggene, hehe. Jeg fant de søteste tøfler jeg skal kj...

Me AFTER right now !

Mørk og mørkere! Må visst ture til Boots i morgen og kjøpe en farge til vi, for jeg har visst mer hår på knollen enn jeg trodde, så det er litt skjoldete, men det skal dere få slippe å se, hehe.

Me right now !!

Japp, Anita farger håret mitt, øyenbryn og alt, og nei vi er ikke så nøye med om jeg har farge i resten av trynet også!

I thought I could fly, so why did I drown ~ Foto

Vigra. Jeg har sett litt for mye på Vampyrserier... Noen som kjenner igjen sangen og vet hvilken vampyrserie den er fra?

Læreren kalte meg hore, bussen prøvde å drepe meg and so on

Denne uken har vært noe for seg selv! Først kaller læreren meg for hore. Caroline og jeg ++ noen andre har nemlig en norsk samtale over klasserommet, og læreren vår elsker å prøve å snakke andre sp...

Due Date ~ film

Da Caroline og jeg var på Westfield sist ehm, lørdag? Anyway, vi turet innom Vue, kinoen der. Vi bestemte oss for å stappe i oss godis og le os halvt i hjel til Due Date. Wesucceeded! Bortsett fra ...

Maria Mena's nye perfekte sang for oss

Beitostølen Maria Mena ~ Home For Christmas Jeg savner dere alle der hjemme ! <3

Nei, dette er ikke et klageinnlegg & dagens blogg ftw!

For å unngå et klageinnlegg til så skal jeg ikke nevne at jeg føler at treninga går til helvete på grunn av benet, ikke nevne at fyren på Energize har lært seg navnet mitt og første han sier når ha...

Bare skyt meg

"Du kan KANSKJE sykle" var beskjeden jeg fikk i dag.... Benet mitt har vært greit hele uken som har vært, max løpt en halvtime eller 5 km på kortere tid(tredemøllene her lever sitt eget liv!) for å...

Jobbedate på Starbucks

Nå har Sadiya og jeg, ok JEG fikset et genialt netteverkskortting på Starbucks. Lite rødt gjennomsiktig bankort med litt snøkrystaller på. Så nå skal vi jobbe med markedsføringsoppgaven vår etter e...

Det engelske vannet messer med håret mitt

Caro og jeg kom hjem fra, ja hvor nå vi hadde vært... westfield var det helt sikkert! Men saken, det engelske vannet, det er ikke som det norske vannet... Ja, jeg drikker vannet her, smaker helt li...

En søt lørdagsdate

Westfield, vårt elskede shoppingsenter, det er bare helt utrolig. Uansett hvor mange ganger man drar dit blir man like satt ut hver gang man går inn en av inngangene deres. Det er så vanvittig stor...

Sangen som surrer rundt i hodet for tiden

Visse folk sender sanger og de som mottar blir ofte hekta... Og den hektede sender den videre til roomien som også blir hekta, som sender den videre igjen. Japp, sangen spilles her veldig mange gan...

Dagsferie i India

Btw, dette var i går, hihi Sier bare STAKKARS OG UNNSKYLD TIL ALLE DE ANDRE SOM VAR PÅ BUSSEN..... heh Chicken Bhuna eller noe med - chipatti cahpatti cipitati chapatati - de lumpegreiene, so...

Dette er heaven, hit skal jeg når jeg dør!

Endelig lørdag! Ukens godteridag! Gledet meg ikke like mye til denne som forrige, litt nedtur... Eller egentlig er det jo kjempebra! Så nå skal jeg snart til Westfield, også kalt HEAVEN! Håper jeg ...

I'm so innocent with my loveable Innocent

Kommet 3 nye typer, men butikken min hadde bare 2 av dem.... Hitill har jeg bare drukket den rosa (jordbær & banan) og den gule (noe mango ting) og den gule er helt klart best! Eller, de ligger gan...

Sitter her og skjelver med yoghurten min

Caro og jeg har nettopp kommet hjem fra skole og trening, benkpress ftw! hoho. Vi skal faktisk bli testet i det og få karakter når vi kommer hjem, så her må det trenes! Vi satser høyt og går for 6'...

Mine kjære har forstått at jeg er glemsk

Jeg tror helt ærlig at jeg har de søteste vennene! En typisk Helle-ting er å glemme hårstrikk til trening... Skjer vel annenhver trening, hvis ikke oftere, hehe. Så tusen takk alle dere som har red...

Caro kidnappet hamsteren

Denne lillse søte krabaten bor i vårt hus, og han stakkaren sitter jo i buret 24/7! Og mens jeg sitter på rommet og spiser så kommer plutselig Caroline inn døren "se hva jeg har"! Hun hadde fått...

WHAT a day!!!

Denne dagen har vært helt sykt spesiell! Altså, hater verden oss? Eller elsker den oss for mye? Det er ikke godt å si... Dagen begynner med Tube strike! Ikke noe problem egentlig, vi dro hjemmef...

Ok, karma eksiterer, believe me!

F M L! Skjønner dere? fml fml fml fml! Dette skal bli det første og største skikkelige klageinnlegg noen gang! Ok, nei, så mye orker jeg ikke, hehe. Men altså, universet hater meg... Jeg er heeelt ...

Hei første skoledag etter ferien, hei hodepine

Nettopp stappet i meg en dispril, spist herlige fajitas til middag med kylling og digg. Og nå håper jeg bare på at hodepinen forsvinner så jeg får lest boken jeg skal lese ut til i morgen.... For m...

,

Free advertising