desember 2010 (Helle-Norsk jente i London)

Bare gi meg lappen til alle mulig kjøretøy, jeg er pro etter en tur på denne øya!

Se på hun da!

 

Altså, dere ser vi matcher?

 

Vi dro inn til "byen", men taxien vi fikk på vei inn var lettere sagt ødelagt, vi lurer på om det var demperen til ene hjulet eller noe sånt noe, stakkars bil... Så vi fikk ikke den taxien tilbake, så hvordan i all verden skulle vi komme oss hjem igjen? Vi bor jo på andre siden av øyen, bor i sør, er i nord. Wiiii, firhjuling var min første tanke! Men vi endte opp med scooter, kanskje like greit med tanke på at vi møtte på bilder på den trange veien...

 

Men uansett, jeg er pro nå. Motorsykkel, moped, bil, scooter samme hva, bare gi meg lappen. Etter å ha kjørt hele denne humpete trange, sandete, steinete og drepende veien på en liten scooter og faktisk overlevd, ja da klarer jeg alle kjøretøy!

 

Kjører du noe ?


Tigerne gjorde denne jenta dødssyk... heh

Tenkte jeg skulle gi fra meg et lite livstegn, heh... JA JEG LEVER, så vidt.. Etter en helvetes natt etter dagen med tigerne, aner ikke hva som har skjedd, sikkert ikke tigernes skyld en gang, sikkert all myggen, ja la oss skylde på den stygge ekle plagsomme myggen! Uansett, jeg har aldri vært så syk før i hele mitt liv jeg, trodde jeg var døden nær, med panikkanfall og hele pakka...

 

Dagen etter tigerne dro vi hvert fall videre tross 6 timers bilkjøring når man at på till følte seg 110% crap fra før av, humpete veier gjorde det ikke bedre. Uansett, alt er mye bedre nå, og denne øya her, Koh Samet er HERLIG.

 

Men gud jeg må le, hva er det med Thailand og mangel på dårlig kelnere, egentlig alle ansatte.. Jeg blir oversett her nede jeg, veiver og vinker, nei ingen vil visst gi meg regningen, synd for dere, gratis mat på meg, hihi. Men ALT går i slow motion, ikke sånn vanlig syden slow motion, du kan gange det med 10!

 

Et tips, ALDRI glem piz buin after sun'en om du skal til Thailand, ER DET SÅ VANSKELIG Å SELGE VERDENS BESTE SOLKREMER OG AFTER SUN'ER? Jaja, kanskje jeg som er kravstor bare? Men jeg vil bli brun, hvem vil vel ikke? Dette her er 3 dagen på strand i solen, 2 dager igjen å bli brun på... Hmmm... Var jo ikke akkurat soling midt inni byen, haha.

 

Men en helt annen ting her, jeg er så kald. Jeg fryser i hjel her om kveldene jeg, er vel 23-25 grader, men jeg synes det er iskaldt jeg! De andre går i t-skjorte jeg har på utenpåjakke og fryser enda, heh...

 

Men ingen ting slår det å først ligge på en kritthvit strand i et par timer og steke i solen for så å få masassje på stranden av en flink Thailender. Tror dere jeg sovner eller? Jeg sover mye her nede jeg hehe.

 


Wow, halvtime å laste opp et bilde, nettet her er sykt, skjønner ikke at jeg har nett nå en gang, det hopper ut og inn.

 

LIVET ER HERLIG

 

Bortsett fra at jeg blir kastet ut nå, lol! Jeg har ikke sittet her lenge, b ruker min egen pc, og det er mange kabler her. Altså, unnskyld meg! men jaja, hadebra, kanskje maten min kommer snart... Må jo vente 1 time.


Thailand og internett hører ikke sammen

Beklager så meget for lite blogging.... Haha, som om jeg bryr meg, jeg blogger for meg selv, og jeg er på ferie så det så. Men ok, jeg har faktisk savnet å ikke skrive litt hver dag. Eneste jeg skriver noe her nede er når jeg charger det jeg kjøper på rommet mitt og må sign'e det.... Men livet her nede kunne jeg virkelig blitt vant til, THailand er gratis, masassje hver dag, himelske restauranter og mat, temperaturen er perfekt, sol og overskyet om hverandre så man blir ikke solbrent. MEn vi har bare bodd i byer hittil da. Nå har vi kommet oss til Kanchanburi(?) og i morgen skal vi kose med tigere i tigertemplet. DET BLIR KOS!

 

Kommer et innlegg snart om den fantastiske restauranten vi var på, den luksusen kunne jeg virkelig vent meg til altså. Jeg må bare vente til nettet og pcer samarbeider så jeg får lastet opp bilder, ellers er det ikke noe vits...

 

God jul forresten, jeg er en ungdom med seriøs mangel på julestemning. I tillegg er Ole, Kathinka  og jeg forlatt. Mamma og Fred er gone! Ikke på rommet, bassenget, elvebåtrestaurantene,   andre restauranten, lobbyen. baren, og tingene deres ligger ved bassenget... Mystisk.

 

Så julematen vår ble visst roomservice i pause fra livet.

 

Hvordan er din julaften?


Bangkok er kaos og billig

Denne byen her er kaos 24/7, helt sant! I dag har vi turet rundt i Tuk-Tuk som er Thailands typiske taxien her, og de er farlige. Liten skuter med 3 hjul som de bare har satt en liten "sofakasse" på. Egentlig plass for 2 passasjerer, men neida, ifølge sjåføren vår gikk det helt fint med 5! Så stakkars lillebror og mamma har hatt meg på fanget i hele dag, de ble litt most gitt. Målet var et senter vi har lest om, men taxisjåføren vår var så morsom og søt så han overtalte oss lett til andre ting på veien til senteret. Så mamma har fått 2 skreddersydde kjoler i kjempefine stoffer, Fred har fått seg flere skreddersydde skjorter, samme med Kathinka og jeg en morgenkåpe sak i sånn deilig silke fra et eller annet sted i veden.

 

Så etter å ha vært der var vi jo allerede sultne så da ba vi fyren vår å kjøre oss til et sted for mat, og så gal som jeg er så bestilte jeg noe nytt og fremmed i dag også. Hai finne suppe med krabbekjøtt. Selve suppen var kjempegod, krabbekjøttet også (krabbe er jo godt, så det visste jeg jo...) men haifinnen... Ehm, minnet om fett med en slags bleksprutkonsistens og smaken var ikke noe spess. Jaja, been there done that.

 

Så til slutt kom vi oss til senteret, GEDIGENT til de grader! Og så billig!! Pruting er elskbart, har kanskje ikke svart belte i taekwondo men shopping, jadda! Hehe... Men dagens happiness, min elskede leppokrukke som jeg kjøper i Norge.

(Går ikke og laste opp bilder her, så copypaste fra tideligere lite bilde....)

 

I Norge koster denne elsklingen 65kr og her kostet den 19kr!!!! Og kjøpte du 2 stk fikk fu 50% avslag på nr 2. Gjett om jeg kjøpte 2 da a! Klikka helt jeg, i tillegg hadde de en annen type også, den er babylilla, kjempegod den også! Nam nam nam.

 

Men nå har vi hatt nok pause, nå er det markedstid og middag.

 

Hvordan har deres dag vært?

Og hva er klokken hos deg nå?


Da var vi fremme i 32 grader +++++ HERLIG

Da var vi fremme da! Endelig? Etter å ha spist hos Fred for så å vente på taxien kom vi oss endelig av gårde til Gardermoen. Maskinen klikket jo helt da den skulle gi oss de fantastiske klistrelappene til koffertene. Første fly til København var herlig rett og slett. Da vi var oppe i luften og setebeltetlyset slukket angrep vi de ledige radene, så kule som vi var så hadde vi da hver vår rad. Og jeg sovnet jo pang før jeg rakk å skjønne det. Første gang jeg har sovet på et fly. Jeg våknet da vi landet, og ene bordet falt end, og jeg hadde sykt vondt i ankelen ettersom foten hadde ligget oppi ene lommen på et av setene foran meg, hehe.  Neste flyet fra Danmark var digg! Stort og med kule touchscreens på hvert eneste sete, hihi. Men altså nattfly, og ikke særlig med søvn natten før vi dro heller, klarer ikke være våken da. Så på Inception mens jeg spiste middagen og med en  gang flyvertinnen, ehm flyvertannen, vertennen? Altså det var en mann.  Uansett, med en gang han tok og fjernet søplet og jeg fikk sitte sånn jeg ville så sovnet jeg jo midt under filmen, søren også, jeg har aldri sett hele? Så våknet jeg og satte på en ostepop film, aner ikke hva den het, men sovnet under den også. Så fant jeg Luftslåttet som sprengtes eller hva enn det er den heter igjen, men sovnet der også, pluss at vi landet før jeg rakk å se den ferdig.

 

Så nå har jeg spist en deilig middag, krabbe! Soft shell something, altså, jeg spist hele krabben tror jeg, bena også. Men skjønner at den heter soft shell, for hadde det vært vanlig krabbe kunne jeg jo ikke spist bena, de er jo steinharde? Men tro det eller ei, det var kjempegodt! Og desserten ble frukt, har spist altfor mye crap i dag, hehe?

 

Nettet er fucked... Jeg får ikke opp bilder på noen som helst måte. Men nå har jeg gått 2 netter med nesten null søvn, så nå må jeg sove, klokken er 2205  btw her og nå.

 

Natta


Da turer vi snart bort til Gardermoen, igjen haha

Enda en stress dag, etter å ha våknet opp et sted og ikke skjønte noen verdens ting... Bussen gikk ikke, men den kjære faren til Fredrik kjørte oss hjem. Tusen takk! Og så hadde jeg glemt nøkler og søkte tilflukt i drivhuset mens jeg ventet på at mamma og lillebror skulle komme hjem, eheh,. Og jeg hadde ikke akkurat på meg mest av klær heller...

 

Stressa mor og bror som ikke vil vise trynet sitt

Image and video hosting by TinyPic

Og jeg måtte sy thights'en min, så klart fikk jeg et stort hull bak på låret, alle mine thights er engangsbruk. Hehe...

 

Men nå roper alle på meg, så nå drar vi, Gardermoen here we come!

 

 


Takk og lov at flyet mitt ikke ble kansellert!

Går kveld var stress, i dag er stress, eneste grunnen til at jeg rekker å blogge nå er fordi mamma er hos frisøren og jeg er ferdigpakket til Thailand. Når mamma er tilbake så må vi en kjapp tur innom Elkjøpen vår, gud det skal bli deilig å gå der igjen! Hvert fall, jeg skal få den bølgetangen som jeg egentlig skulle kjøpe på bursdagen min for flere mnd siden, haha, treig igjen gitt. Og etter det er det ut ut ut, møte folk, men alt må skje fort, for skal på Big Horn og besøke farnor i dag før en fest med søte folk. Jeg stresser enda mer enn jeg gjorde i går!

 

Og første jeg leste etter ta jeg kom hjem er at mange hundre nordmenn er stuck i London. Grunnet været der og været her. Jeg var så redd for at jeg ikke skulle komme meg hjem, men mitt fly var vel noen av de siste som gikk. Vet om en del i Londonklassen som nå har blitt ombokka og sliter, stakkars! Tenk om jeg ikke hadde kommet hjem i tide, skulle familyen dratt til Thailand uten meg da!?

 

Hvert fall, det å dra alene var gøy! Så lenge man vet hvilken terminal man skal til så er det veldig enkelt. Men jeg gikk og jeg gikk og jeg gikk... FUlgte pilene mot terminal 3, og gikk og gikk og gikk. For så å komme til et område som atl var terminal 3, men hvilken faen ingang skulle jeg gå inn? Det var bare et gedigent skilt rett forran meg som sa hvilke fly og hvilken inngang man skulle til, hehe.... Jeg klarte det hvert fall, jeg er hjemme, spist en deilig norsk frokost, sovet i den deilige sengen min. Dusjet i verdens beste dusj, og jeg blogger fra Dotten (minipcn min). Men ehm, jeg fryser i hjel om jeg tar hånden utenfor døren da... Takk og lov at det er 25 grader i stuen og jeg går i tjukk collegegenser.

 

Image and video hosting by TinyPic

 

 


Jeg føler meg liten nå jeg.... wish me good luck

Har gledet meg til dagen hvor jeg skal komme meg til Heathrow helt alene, fly helt alene og klare alt selv. Men nå, nei nå gruer jeg mer. Jeg vet jeg klarer det helt fint, men jeg stresser. Jeg føler meg plutselig veldig liten igjen, helt alene i store London, på en stor holdeplass med en stor koffert. Jeg er overlykkelig for at jeg valgte å trene i dag før jeg skulle dra, for ellers hadde jeg vært enda mer stresset, pluss at jeg spiser masse når jeg reiser, heheheheh.....

Jeg drar nå jeg, om en halvtime. Ses hjemme bloggen. Fjortiss deluxe.

 

Nå minnet Caro meg nettopp på å pakke kosedyret mitt, grisen min Glis<3 Han er med meg over alt, han gleder seg til Thailand han også, hihi.

Wish us good luck


Gave fra vertsfamilien, nydelige de er! trening og sol gjennomført..

Haha, de vil jeg skal ha med solen fra Thailand back to England, skal prøve mitt beste!


Masse sminke, brune toner i andre siden av bagen, wiiiiii!
Hei! Nå løper jeg i dusjen jeg, 2 timer til jeg drar!

Å herre min hatt, jeg har dårlig tid!!!

 

Vertsfamilien min er übersøte ! Jeg liker dem, jeg <3

 

 


God morgen! 1. punkt i dagsplanen

Dere kan jo gjette?

 

Treeene! Kanskje fjerne morgentrynet før jeg roter meg bort dit da, vil ikke gi noen heart attack akkurat, eller kanskje noen. Jeg er ond! Tulla. Men det er så sykt kaldt her om morgningene, inni huset altså! Har alltid joggebuksen, fleecegenseren/ullgenseren og tøflene liggende klare. Så å sitte her i treningstøy nå, ja det er KALDT. My lucky charm er med meg også, veldig viktig siden det blir "morgentrening" heh. Morgenfugl? Nei tror ikke det du, for noen år siden DA JEG VAR LITEN, ja det var andre saker.

 

Din første del av dagsplanen?


English sunset ~ fotoJeg håper natten går fort, så morgendagen kommer.

 

Planen for i morgen:

 

Stå opp 0715

Dra å trene 0815 mens de andre stikker til skolen/hjem

Hjem

Ordne meg selv

Ordne alt annet

1330 dra til Heathrow

2040 norsk tid, bli hentet av mamma i ny bil <3

 

God natt lille verden som leser dette !


Tilbake på trening og i tipp topp humør!

Hvordan er det mulig? I går var jeg helt død, klarte ingen ting, orket ingen ting, rett og slett død, men i dag gikk trening og alt som om gårsdagen ALDRI har eksistert! Hvordan er noe sånt mulig? Deilig å få igjen timesløpinga, benpress og resten av styrken! Herlig! Men føler jeg må ta igjen for den faila treningen i går.... Jaja, siste trening blir i morgen før jeg drar hjem! Timesløping og slakt av mage! Jeg er i så tipp topp humør nå, som å gå fra helvete til paradis! Hehe, klikker helt her... Men altså, treningen trengs, jeg må, ikke noe valg lenger.

 

Her har dere vår elskede gym, den på Hammersmith, for den er størst. Lovet jo bilde helt i starten, men ja, jeg er treig! Ok, speilrefleksen som er tung å bære og tar mye plass, men nå er jeg jo så bola, så no problemo anymore! (Lette etter en sang som ble spilt på radioen mens jeg sto i dusjen "What a day, what day" sang han eller noe, men tror dere jeg fant den? Neida.... Og den hadde vært perfekt nå, jeg har sunget den lille setningen i hele dag fordi jeg har vært så glad! Men men, i denne sangen nevner de jo at det er en great day...)

 Heh, de har pyntet...

Jeg dauer hver gang jeg ser meg selv, trodde ikke øyet syntes så godt.... Ikke rart folk stirrer! Men bare vent dere, når jeg er frisk igjen, jeg skal drepe dere med blikket mitt!

 

Så nå skal jeg pakke rydde det jeg kan, før morgendagen.

 

Noen andre som har en bra treningsdag?


Jeg pakker pakker og pakker enda mer, i overimorgen er dagen

Lenge siden jeg har hatt noe bilder av meg selv her fra kameraet mitt føler jeg, men cam'n er bedre, da synes ikke øyet så godt.... Men det er nesten bra da, lovet egentlig å komme hjem med hvite øyne, de har 2 dager på seg!


Ser dere kofferten, heh, flink fotograf gitt!
Ser dere hvor støvete den har blitt etter å ha ligget under sengen i 3 mnd? Skremmende....

 

Etter å ha hatt en unnskyld meg, RÆVA DAG! Så og si null søvn i natt, første fail treningsdag (jeg duppet av på skuldermaskingreia... hahahaha) siden jeg startet her i London, og derfor spist en hel masse crap... I morgen faster jeg og trener beinhardt! Denne sangen har jeg klikket helt til, heh.. Ikke helt samme versjon, men den som er på Spotify.

Så nå har jeg pakket, enda mer, byttet koffert også, hehe, Vinglepetter i know. Ryddet, pakket, litt styrkeøvelser, for å bli enda trøttere så jeg får sove i natt og tilbake til vanlig timesløping og styrke i morgen! Og fredagen også. Så er det hjem gitt! Drar fra huset 01.30pm, flyet går 05.30pm.

Så har hatt den kvelden for meg selv her, tatt av helt, sunget danset, jadda. Håper jeg får sove i natt, for nå har jeg gjort alt for å bli enda trøttere, til og med fylt magen min!

 

Men jeg må bare få nevnt hvor grinete, sutrete og jævlig jeg har vært i dag fordi jeg ikke klarte treningen. Stakkars fremmede som tror jeg er et så grinete menneske...

 

Noen andre som har en dårlig dag?

 


Jack Sparrow I love you! ~ On Stranger Tides

Selv om neste Pirates Of The Caribbean film ~ On Stranger Tides er uten Orlando Bloom og Keira Knightley så gleder jeg rumpen av meg, fordi ingen slår Johnny Depp! Han er best som alltid, og jeg mener at Jack Sparrow er den beste karakteren han noen gang har spilt, jeg kan se de filmene om og om igjen og le meg skakk i hjel av han. Og nå kom jeg over traileren for neste film, jippi! Og et lite pluss at de nye skuespillerne ligner litt på de gamle...

 

Verste er at vi VAR i London da han spilte inn til filmen!! Vurderte virkelig å skulke skolen for å få et syn av han... Heh. Han og Leonardo, da er livet mitt perfekt.

 

Liker du Johnny Depp?

Liker du Jack Sparrow?

Hva med Pirates Of The Caribbean?


Hjelpes, kunne vært midt oppi knivstikking drama!

Sadiya og jeg skal bare hjem fra skolen vi, men innom Ealing Broadway for litt småting, i det vi skal til å dra hjem så bestemmer vi oss for å gå innom en ekstra butikk. Noe jeg tror vi skal være veldig glade for! Og for at jeg brukte litt ekstra tid i prøverommet. Vi kommer til bussen vår, sort of, alt var blitt sperret av nå, wtf hvordan skal vi få tatt bussen vår hjem nå? Bussholdeplassen var inni det sperrede området. På veien bort hadde vi nemlig sett en sivil politibil i full fart med blålys og det hele. Så vi gikk og gikk for å komme til neste holdeplass ved å gå rundt hele fuc.... London. Endelig kom vi frem, der snakket en dame til meg og sa at en politifyr var blitt stukket ned. Vel vel, rykter...

 

Det sykeste er at først sier Sadiya og jeg, jaja, bare noen gale folk, derfor alt politiet. (ekstremt mye politi faktisk!). Så kom det en ambulanse, ja nå ble en politifyr stukket ned sa jeg på kødd, altså London er fullt av gale mennesker. Men det viste seg at jeg hadde rett! Ikke bare en politifyr, 2 stk har blitt knivstukket, på VÅR bussholdeplass!

 

Police attack crime scene

Les saken her


Blogging fra colleget, viktig, ikke skole, college!

Saa geniale som Lise og jeg er, saa sitter vi naa her, og har ingen ting aa fordrive tiden med. Vi er saa smarte, og gjennomfoerte matteproeven lenge for tiden, Saa naa har vi 1 time pause, uten aa vite hva vi skal, for spise har vi nemlig gjort. Men, paa denne skolen er det jo pc'er over alt, loketid. Jeg merker jeg sliter aa skrive til dere tullinger paa norsk, for jeg mangler ae oe aa. Nettopp! Men jeg kan ikke engelsk heller, saa da faar jeg bare slite. Saa ingen fler proever eller innleveringer, bare sove, slappe av og trene de 2 siste dagene, lovely! Ikke noe cam paa denne pc'n, og jeg kan ikke ha bildeloest innlegg, what to do? Derfor skal dere vaere saa heldige aa faa profilbildet mitt paa face.


Ain't I just the cutest thing you have ever seen?


London og "syden" i ett ~ fotoDen typiske stolpen med strømledninger til over 40 hus, må si jeg føler det litt utrygt, heh. Og rett ved siden av sto det faktisk en palme av noe slag. Var nesten så jeg fikk litt varme i kroppen da jeg så den!

 

Men nu skal jeg dra og trene, pugge til matteprøve, ha matteprøve, gjøre mamma stolt, og finne bh til kjolen min. Fin dag! Ok, bortsett fra matteprøven da....

 

Har du palmer der du bor? Har faktisk sett en del hus med falske palmer i hagen....


Miley Cyrus, does she own your heart?

For meg er den jenta og blir en Disney greie... Sånn er det, sorry. Men inninmellom så tar jeg meg selv i å like henne for visse ting. Altså, skuespillerkarrieren kan hun legge opp, takler ikke å se henne i filmer som egentlig i er fine, hun ødelegger litt liksom... Musikken, vell.. Minner meg om Rihanna? Men joda, noen av sangene er vel faktisk litt fengende. Men det jeg faktisk kunne like henne for om jeg må velge er vel klesstilen hennes. Rocka, søt, og pen.


Hullete bukser har aldri vært helt min greie, selv om jeg har det selv, haha... Morsom jeg er, så lenge det ikke blir for mye, litt av hvert uten å overdrive! Takk mamma for at du har plantet det i hodet mitt!

 

Må bare nevne, vertssæsteren til Sadya og Lise mener bestemt at jeg ligner på Miley Cyrus... Heh.... Altså, ehm, sjekke synet? Men men, hun er søt da! Med en gang tok jeg do jo negativt, for jeg tenkte bare OH MY G, jeg Hanna Montana, skyt meg! hahahaha, men nei, var viktig at Det var Miley sa hun, ikke Hanna... Den jenta er forresten den største skravlebøtten i den familien, jaja, hun lærer meg engelsk!

 

Hva synes du om Miley Cyrus?


Ny header fra mne, beholde?

Jeg var så heldig å vinne ene dagen i julekalenderen hennes! Så tusen takk Mathilde!


Dette er den gamle... Jeg må jo si det var mye mer liv i den nye !

 

Hva synes dere, gå for noe nytt eller beholde gamle ?


Så pudding at jeg vurderte å sitte og dusje....

Nå er jeg en ekte puddingjente. Herregud.... Skikkelig utslitt etter trening i dag, merkelig. Ikke nok med det, jeg er støl som bare det! Lenge siden jeg har vært det nå, men har jo hatt ca 2 løpeuker med null eller bittelitt styrke bare, og i går trente jeg ordentlig styrke etter timesløpingen. Jeg er død! Hehe... Og enda mer trening i dag for min støle kropp. Så når jeg kom hjem var jeg så sliten, men ville jo i dusjen med en gang, men så sliten som jeg var så satt jeg nesten i dusjen mens jeg vasket håret. Men nei, jeg mannet meg opp og tok meg sammen, skulle ikke få sitte og slappe av før jeg hadde dusjet, smurt inn hele meg med fuktighetskrem, gitt meg selv en manikyr og pedikyr sort of, DA skulle jeg få lov å sette meg ned med en deilig kopp roibos te. Og det er akkurat det jeg gjør nå i dette øyeblikk.

 

Iblant er livet bare herlig smertefult! Denne uken her har jeg vært i så godt humør, ok, det er bare tirsdag... Men wiiii, jeg vil skrive wiii hele tiden! Og nå lurer jeg virkelig på hva det blir til middag i dag. Kjære alle guder som blir trodd på, om dere finnes, la meg få god sunn middag!

 


Om 3 dager ser jeg ikke opp på flyet, da ser jeg ned på dere! Om 5 dager ser jeg visst ned på dere igjen gitt, heh.

 

 

 


Trodde siste uken skulle være avslappende, der tok jeg feil gitt

Siste uken før juleferien pleier alltid å være avslappende, egentlig ikke noe vits å gå på skolen. Men her, nei her er det andre boller! Siste uken er den mest stressende! I dag hadde jeg spansk lytteprøve og fremføring. Det gikk greit nok. I morgen har jeg engelskinnlevering (gjorde den i helgen så flink som jeg er, og det er jeg virkelig glad for!) og stor engelsklekse(som jeg også gjorde i helgen, men hehe, veldig enkelt gjort...) og onsdag har jeg matteprøve. Først etter det, da kan jeg slappe av! Bortsett fra at jeg har 3 innleveringer første uken etter juleferien... Skyt meg.

 

Tross alt dette har dagen vært så bra, jeg var ikke en gang morgengretten, Caroline var overasket over hvor snakkesalig jeg var og blid, vi spiste til og med frokost sammen i dag, tok bare 3 mnd før vi klarte å time det riktig, haha.

 

Skolen gikk fort og greit, så dro jeg å trente alene, faktisk veldig deilig, løpe i min egen verden Og i dag klarte jeg virkelig ikke bestemme meg for hvor jeg skulle hvile øynene mine, det var så mye muskler å se på , hehe. 40 gutter/menn og 3 jenter igjen, haha. Og etterpå fikk mine muskler kjørt seg litt også, så nå er jeg bare i enda bedre humør! Middagen er til og med helt grei i dag!

 


Happy babyface after a delicious shower after an even better work out, smil og hver glad for hver dag som går liksom! Deilig å være glade smilende meg selv igjen som jeg egentlig pleier å være, dette er så bra at jeg må få lov å skrive en smiley på bloggen min her  =D

 

Har du det bra med deg selv?


Vi har vært på ferie i et fremmed land

Hehe, følte slik i hvert fall! Vi, som i Lise Sadiya og Moi har vært på Camden. Etter en rask tur i Oxford street for en liten julegave, hvor vi aldri drar igjen! Herregud så mye mennesker, Karl Johan er TOM! Jeg lover dere, Største forskjell på London og Oslo er folkeantallet. London er en maurtue! Anyway, Camden, marked. Masse masse små boder, butikker, ting og tang, smykker, fineste ringer, vintage saker, alt mulig rart. Og mat fra all over the world!

 

Sorry Sadiya, kameraet liker Lise bedre enn deg


Spiste noe, ehm kinesisk er det vel. Kyllinggreier, dette var Sadiya sin da. Hun hadde nudler til, jeg hadde ris.


Mexican food, finnes ikke noe bedre, rett og slett. Lumpemat slår ALT. Punktum.

 

Så i dag har jeg vært omgitt av alle mulig type mennesker og varer til salgs. Luktet shisha over alt, og afrikansk tromme musikk et sted, så møtte vi på 'Bob Marley" . Herlig altså.

 

Hvordan har din dag vært da? Vært på ferie et sted? hihi


Stikker til Camden i think, og ned til opprørerne

Hørte rykter om at juletreet vårt, det NORSKE juletreet i kjære London ble påtent? Brant hele opp? Det aner jeg ikke. Har jeg fått med meg hva som skjer her i London? Så vidt.. Har de som bor i Norge fått med seg mer? JA! Hehehe. Jeg prøver å få med meg noen nyheter som vises på en av tevene på Energize, men ikke så lett. Så forresten på Fredsprisgreia Live fra Oslo mens jeg løp, OSLO <3

 

Men nå turer jeg til Oxford med Sadiya og Lise, for så å dra videre til Camden var det vel, Asian food! Nam.Øyet er ikke svart lenger i cam'n heller! Dette MÅ bli en bra dag!

 

 

Kos dere! <3


Jeg burde bli frisørAt jeg klarer å rette ulla til denne sauen er et under. Hysj, ikke si til henne at jeg sa det! Men helt seriøst, urettferdig, jeg kan bruke en hel time p åå lage volum og det er ute etter 5 min, hun er, kan bare gjøre INGEN TING. URETTFERDIG kaller jeg det! Rett flatt hår er boring!


Øyet er snart bra, kan endelig begynne med normal sminke igjen uten å være redd!
Er vi ikke bare helt utrolig adorable?

 

Etter siste dag med marketing og trening, IKKE siste dag med trening altså! Gal eller? Med mitt kosthold kan man ikke droppe trening.... Så etter dusjen og så klart kle på seg, litt trist å gå naken.. Så turet Sadiya og jeg til EB for å kjøpe pakkepapir og GODIS.

Vell hjemme endte vi først opp med de to beste britiske filmene jeg har sett, herregud, jeg lo jeg var redd og så klart, jeg gråt.... Jeg må slutte å se filmer... Men disse, ja, de var ekte! Og jeg blir skremt av at jeg bor i dette landet når det er sånn det er her... Hjelpes! Ellers pakket vi inn litt julegaver, rettet hår som sagt, og var bare übersøte som vanlig. Var ingen godkjente bilde av de andre taperen, så ehm, ja, dere overlever.

 

Hva har dagen din gått bort i dag?


Looking at dead memories
But i'm still smiling underneath it all, maybe it's fake, but i like to see other people smile around me!

Your little girl misses you...

 

Nå er det en uke igjen til jeg sitter på flyet helt for meg selv på vei til elskede og hatede Norge (bare på grunn av kulden...hehe, you know, frysepinne)

 

En av de største erfaringene jeg har lært her nede (hittil) er at man tenker mye mer. Livet er plutselig totalt annerledes, jeg er plutselig helt alene i den store verdenen. Jo så klart er man omringet av venner her, men allikevel, er man helt alene uten noen til å passe på seg. Jeg har aldri følt meg så liten og sårbar før i hele mitt liv! Selv om jeg har vokst en hel masse, både psykisk og fysisk(haha!). Og når man på forhånd har opplevd mye før man drar, som kanskje er grunnen til at man ville dra. Så blir man sittende enda mer å tenke.

 

Var dette det riktige valget for meg? Visse ting ble bare surr fordi jeg dro, andre ting bedre. Jeg bare håper alt er likt og/eller bedre når jeg kommer hjem! Jeg gleder meg så sykt til å få sett igjen alle jeg kan på de 2 dagene jeg har. Jeg savner dere alle så sykt mye, det gjør vondt altså!

 

Mamma og Ole, vet dere hva? Jeg savner dere også, jeg har visst hjemmelengsel...

 

 


Dette gjør jeg hver morgen her i London

Sangen som dukket opp på banen i dag tidelig, ganske så søt den.


Hver morgen før vi går inn på tuben, haha, sorry, men jeg sier fremdeles banen... Hvert fall, jeg tar alltid med meg min elskede Metro (morgenavisen, gratis! At på til med mye nyttig!). Først studerer man forsiden, så sjekker man værmeldingen, leser den ene interessante artikkelen som kanskje står i den og så VITSENE! Og sist men ikke minst, sudokuen! Dagnes lille hjernetrim mens man sitter og venter på læreren langt inni musikkverdenen og jegvilfremdelessove tilstanden. I dag klarte jeg til og med den vanskeligste, må være ærlig med dere å si at jeg pleier ikke å klare den, eller først nå jeg prøvde ordentlig da... Jeg er smart! Øyet begynner å bli bedre også, thank god....

 

Har du en fast ting å gjøre hver morgen?


Kjøpte meg en sommerbluse, så nå er jeg klar for beach'enSe, jeg er på stranden! Hehe, kan i det minste late som.... Men jeg er bare så utrolig klar for sommer og varme! Jeg er ikke laget for å bo i et kaldt land! Jeg sitter her i ullundertøy jo!!!

 

Noen andre som hater kulde?


Se hva jeg fikk av minstemann i huset, han er SØT!

(Har prøvd ut en ny fransk manikyr penn ting blyant. FAIL! Hvit over alt bare ikke på neglene, blyanten ville heller feste seg på huden nemlig..)


Hvor søt er ikke denne 4 år gamle gutten? Forrige gang skrev han faktisk navnet mitt riktig da, mektig imponert! For ingen her, ikke en gang voksne klarer å si navnet mitt, lese det, eller skrive det når jeg sier det.

 

Jeg fikk til og med en "love". Han er nusselig iblant!

 

Har du fått julekort fra noen småbarn i år?


Random dame stjal kaffen min

Innlegget jeg ikke klarte å poste, blonde blonde blonde, ehm, kinderegg meg. Lørdag var jeg jo på en shoppingtur all by myself! DET var DEILIG! Jeg elsker det, shoppe alene, gjøre det jeg skal, bli fort ferdig, ingen å ta hensyn til, bortsett fra meg og magen min. Så jeg tok turen innom Starbucks ettersom alle de andre café'ene var fulle, nedtur! Og bestilte en liten soya latte som jeg skulle dynke i kanel, "Tall soya latte to go", roper damen i kaoset (nei jeg skulle sitte der, men hehe, jeg vet aldri hva jeg finner på, så måtte passe på å få i pappkopp greie.) I det jeg skal til å ta kaffen min så kom det plutselig en dame, hoppet foran meg, tok kaffen min og forsvant! Jeg var helt i sjokk, klarte ikke si noe, gjøre noe, jeg bare sto der i sjokk tilstand!

 

HVEM STJELER KAFFE!? Ok, hadde forstått det om hun hadde gjort det etter at jeg hadde laget min spesial, men det hadde jeg jo ikke. Så jeg måtte jo bare si ifra jeg, at jeg bestilte en tall soya latte men damen bare tok den... Fikk ny da, takk og lov!

 

Ikke nok med dette, hele senteret trodde jeg hadde stjålet noe etter å ha kjøpt sko på New Look, for de pep i HVER eneste butikk jeg gikk inn i... Hjelpes.. Selv da jeg gikk ut av New Look første gangen, men han security fyren brydde seg ikke...  Men jeg fikk nok etter å bli sjekket i hver butikk, så gikk tilbake og fikk han nye security fyren til å fikse det og han skulle så klart kommentere øyet mitt. Men han her, han tok kaka! HAN SKREMTE LIVET UT AV MEG! Ba meg sjekke blodtrykket og bla bla, det er virkelig ikke bra og lov meg at du sjekker og blabla, for jeg kan plutselig å heartattack og drop dead on the shopping floor. Han var dønn seriøs.

 

Så dette var det jeg fikk, kan jo ikke vise det andre jeg kjøpte, for ehm, da er det jo ikke noen ordentlig julegave... Man skal ikke vite hva man får i gave!

Sko til den første kjolen, den med sånn, hmmm, lyselyserosasomething


Rød til den svarte, med svarte hæler faktisk! Må jo kjøre rødt og svart, jul jo, hihi.Og da fant jeg ut at jeg trengte noe armbånd med noe rødt i, samme med øredobber. Og en ny vannfast mascara, dere skulle sett hvordan jeg så ut etter å ha gått i snøstormen her med vanlig mascarea, heh...

Pluss så klart kaffe og alt det usunne som hører til på en lørdag! Kjøpte forresten en bukse fra Topshop også, plain svart, men gud så deilig den er ! Skikkelig stretch, så den er tight over hele meg, wii. skulle egentlig hatt den i en str. mindre, men men.. Det hadde de ikke.

 

Men nå skal jeg kose meg med min grønne sitrus te, jobbe med The Crusades og vente TÅLMODIG på middag.

 

Noen gang blitt frastjålet en kaffe?

 

Morsomste video noensinne... heh

http://www.youtube.com/watch?v=1ppxK_iom6U

 

 


Just A Dream ~ foto/sang

Image and video hosting by TinyPic

 

Jeg fant knopper, i november, trodde det betydde noe. Noen dager senere var de visne, tørre, de døde.. Sakte men sikkert.

 

Det er fakta nå, vinteren er her. Men en ting er sikkert, mannen min synger fremdeles fantastisk!


INNSJILLD!!!!!!!

Hehehehe, hvor lenge har det gått siden jeg blogget sist? Svaret er; ALTFOR LENGE SIDEN! Jeg glemte å trykke på publiser knappen for innlegget jeg skrev på lørdag nemlig, den ble bare lagret som utkast, så ja, den kommer snart! Men nå, hjelpes, stress stress stress. Jeg kunne jo ikke droppe trening i dag etter min ekstremt usunne helg! Så løp 10km på 57.30, liker ikke at tiden ikke ble blank, for nå var jeg treigere... Ok, vi snakker 30 sekunder, men jeg merker jeg blir skikkelig sur på meg selv, mehe. Og styrke etterpå, stakkars masselassen min, btw, det er et ord for mage bare så du vet!

 

Og jeg må bare si, NOEN engelske folk har en helt uforståelig aksent! Det er jo umulig å trene uten at folk snakker til seg.... KAN IKKE FOLK FÅ TRENE I FRED? Hehe, jeg takler det bare ikke, jeg er sliten, ser ut som et vrak, og har et ødelagt øye i tillegg, ergo, ikke se på meg, ikke snakk til meg, ikke gjør noe som helst egentlig. Og om du så skal snakke til meg, så snakk propper english! Han fyren i dag, hjelpes! Hvor i England var han fra? Eneste jeg fikk med meg var at han sa noe til meg om flexible, fordi jeg drev og tøyde og bøyde, men hva han egentlig sa, det har jeg null peiling på. For min del kan han like godt ha snakket et annet språk, haha!

 

Men nå, gjort ferdig engelsk leksen til i morgen, begynne på historie assignement som er til onsdag, slutt på å gjøre innleveringer dagen før! Så nå har jeg ikke tid til å leve mer, jeg er bare overlykkelig over at jeg fikk trent i dag, ble endelig våken etter å ha gått rundt i søvne.

 


Visste dere at vått, langt hår er ganske plagsomt? Tenkte meg det ja... Visste dere at et øye som for alle til å skvette er ganske slitsomt også? Funnet ut at jeg liker ikke å bli sett på, oppmerksomhet er faktisk ikke gøy lenger!

 

Jeg vurderer å legge ut hele ukesplanen, eller 11 dagerplanen min på bloggen, for det er MASSE stress nå før jeg drar hjem! Og om jeg setter planen offentlig ut i liv, da MÅ jeg følge den, ellers føler jeg bare at jeg failer hele livet.

 

Men nå må denne jenta være flink og jobbe!

 

Mye stress for deg siste ukene før ferie?


Hjemmelengsel i underbevisstheten

Jeg har aldri hatt hjemmelengsel før, så vet ikke helt hvordan det er, men kanskje mest fordi jeg er flink til å skjule bort følelser, ikke snakke om det, bare skyve det vekk. Jeg har så klart visst hele tiden at jeg savner venner der hjemme og vil hjem til dem, men sånn er det jo mens jeg er hjemme også, heh. Men nå, jeg savner alle sammen virkelig mye, familien også til og med. Måten jeg har skjønt dette på er at jeg har stygge drømmer om alle sammen, at gode venner dropper meg, banker meg, mamma slår meg, broren min "sier opp det å være boren min" (lol). Osv...

 

Så det er tydelig, innerst inni hodet, så har jeg syk hjemmelengsel, noe som forklarer musikksmaken den siste tiden også. Men nå er det bare 13 dager til jeg skal hjem, jeg får vært hjemme 2 dager før Thailand, og 1 dag etter Thailand. Jeg gleder meg så sykt til å se folk igjen, til Thailand også, så klart. Mamma, håper du godtar at de dagene jeg har i Norge så er ikke jeg hjemme, har 2 uker med dere på Thailand, hehe!

 


Selena er like flink til å lyve til seg selv som det jeg er.

 

Noen gang hatt hjemmelengsel, kanskje som meg uten å forstå det?


Siste juleshoppinginnspurt

Nå skal jeg bare kline litt sinke i trynet, finne noen klær så jeg slipper å gå naken i kulden for å ta meg en liten shoppingtur! Wiii, skal på shoppe heeelt alene, for å bli ferdig, mehe. Vet dere hva jeg gleder meg til? Kaffepausen, aner dere hvor digg det er å sitte på café helt alene, med en god kaffe, blad/bok og bare studere alle rare (og kjekke!) folk? Jeg elsker  gjør det, kan sitte sånn i times vis tror jeg, så lenge kaffen er varm!

 


Vurderer å gå med lapp på øyet og se ut som en pirat, men det er kanskje enda mer skremmende... Bare gåper jeg slipper snøkaos om jeg må ta tuben og slikt.. Så blir vel kanskje litt blogging før jeg legger meg en gang i dag, om jeg orker.

 

Har du kjøpt inn alle julegaver enda?


Thailand turen til jul er i boks !

Mamma, jeg er så glad for at du er enda mer frysepinne enn meg, og elsker sol, varme, utenlandsk mat og opplevelser like mye som meg! Så 19. des 2010 drar Mamma, Fred, Kathinka, Olemann og jeg til Thailand, flyet går fra Gardermoen 20.35.og ankommer Bangkok 15.25 (lokal tid, aner ikke hva tidsforskjellen er).

 

Så fra 20-23 des. skal vi bo i Bangkok23-26 des. i Kanchanburi26. des 2010 - 1. jan 2011 på Koh SametVi har 2 planlagte ting denne ferien: 22. des på Denne restaurantenPluss kosing med tigerne i tigertemplet! DET gleder jeg med så sykt til, tenk å få stå ansikt til ansikt med en så stor pusekatt! Og til og med få kose med dem!


Skal susse dem på snuten!

 Gleder meg noe helt sykt til sol, varme, strand og vann nå! Men samme problem hver gang, klarer ikke se for meg at det skal være varmt nok til å gå i bikini et sted på planeten når jeg fryser i hjel her i full innpakning...

 

Skal du noe sted i julen?


Gina Tricot's vår kolleksjon

Kom over en liten artikkel her om Gina Tricot sin nye vår kolleksjon, hvert fall en liten smugtitt på den. Fant da noe å like, takk og lov, Gina kan ikke ha en hel årstid med klær jeg ikke liker, det er umulig, jeg digger Gina!Merker jeg går for varme gensere, litt vanskelig å ta med shortsene på dette bildet, så kald som jeg er akkurat nå, og bikiniene, jeg får vondt av å se på dem.... Selv om de hadde søt farge.

 

Finner du noe i Gina sin kolleksjon du liker?


Jeg fryser så mye at jeg gråter

Dette er ille, dette går ikke mer! Vi ble advart om at de ikke har så varme hus i London etc. Greit nok, men når jeg har på ullundertøy, tøfler, joggebukse, ullgenser og fleecejakke, sitter under dynen og teppe og fremdeles fryser, DA ER DET NOE GALT! Mens familien går rundt i t-skjorte og sier det er varmt?? Det er vel 18 grader i huset hvis ikke mindre! Selv i dusjen fikk jeg ikke varmt vann nå etter trening... Skolen også, treningstøy, joggebukse, collegegenser, 2 par ulsokker, skjerf, votter og dunjakke, det var kaldt der også!

 

Nå vet jeg virkelig ikke hvor jeg skal gjøre av meg, null grunnvarme i kroppen, ikke noe å varme meg på... ¨

 


Hvem som helst, kom å varm meg! Jeg er desp.....

 

Fryser du lett?


God morgen alle morgenfugler, ikke dere andre dere kan legge dere....

Ok, jeg er en av de som kan gå å legge seg, HATER å stå opp, jeg er så morgengretten. Hehe. Det er ikke lurt å vekke meg om morningen, la meg våkne av meg selv... Men etter en dusj og litt frokost, da er alt så meget bedre. Ok, jeg lyver, men i dag våknet jeg av meg selv, halvtime før vekkerklokken! Derfor er jeg faktisk våken, og blid! Litt for våken egentlig, eller kanskje ikke, klarte å helle cvit-brusegreia oppi teen min, det var ikke særlig godt..

 

Hei camlok, se så kul jeg er, våknet med krøller og litt mindre rødt øye. Jeg sitter her nå, kjeder meg, trøtt igjen, faktisk. Også funderer jeg på et av livets spørsmål i dag, hvordan skal jeg få til å løpe en time i dag, for jeg er nemlig solbrent! jeg har aldri vært sånn før som jeg er nå, hjelpes. Hahaha, rumpen min og bak knærne gjør faktisk litt vondt. Jeg har aldri opplevd å være rød over hele meg før, ikke som jeg kan huske hvert fall. Om jeg blir litt rød et sted mens jeg er på ferie, så er det borte etter natten. Så til alle sammen der ute, det er forskjell på solarium i Norge og England, de er mye sterkere her, ille altså. Jeg lover, skal smøre familien hele tiden i Thailand, jeg er så vidt rød og jeg dør, tenk om de skulle bli skikkelig solbrent! Stakkars, jeg synes synd på alle som blir det! Skal komme å smøre dere!

Altså, jeg BURDE være den i familien som blir mest solbrent, så hvit som jeg er, har til og med fregner og strawberryblondt hår som frisøren så fint kalte det. Blondtorange rett og slett. Men allikevel, minst solbrent, blir brun, men mister farge etter en uke da...

 

Herregud så mye jeg skriver, bare babbel alt sammen, nå tror jeg at jeg skal drikke opp c-vit-teen min og forberede meg mentalt på å gå ut i kulden.

 

 

Plaier du å bli solbrent om sommeren/i utlandet?


Litt sol på likbleke meg i vintermørket = fregneeeeeeeer + en våken jente


Sjekk photoshop skills a!! No more redeye!! Ok, hehe, veeeeldig enkelt gjort, jeg er lat vøtt, og skal løpe ut av huset om 10 min og har hverken sminket meg eller kledd på meg, mehehe. SKikkelig sminkefri babyface i tilleg, jeg digger meg selv, søøøøøøt. Hva annet kan jeg si når jeg har lært av folk at det ikke er lov å si stygge ting om seg selv. Hver morgen når du ser deg i speilet, si positive ting! Min positive ting i dag tidelig var, øyet ditt ser ikke såååå ille ut, folk blir bare litt skremt når de ser det, heh...

 

Men se, 15 min gir meg masse fregner! Unnskyld mamma, ikke drep meg, men må gjøre det noen ganger så ikke jeg blender alle thailenderne...

 

Får du fort fregner?


Because chocolate can't get you pregnant

Den henger på kjøleskapsdøren, det gikk opp for meg hvorfor sjokolade er bedre enn gutter.


England tåler ikke snø, snart står landet stille

Helt sant, dette landet er ikke forberedt på snø... Vi har hørt at ved bare litt snø så står tuben helt stille, de er allergisk mot snø akkurat som meg, hihi. Og står de stille, ja da kan hele London legge opp hvert fall. Ikke nok med det, Gatwick er stengt + 1500 skoler i Skotland og England leste jeg på teven mens jeg løp i dag. Og snøen her, den er helt merkelig, ser ut som gjødsel til planter jo? Her hvor vi bor er det jo egentlig ikke noe snø, men så et par bilder i dag med halvannen meter snø på taket.

 

Og tempen i dag har vel akkurat vært på minus, så skal ikke klage på det, MEN derimot vinden! Blåser kjepper og kjerringer i alle retninger, så føles ut som det er -30! Jeg går med skjerf, votter, dunjakke, alt, men jeg trodde jeg skulle dø i dag! Ville bare tilbake til gym'en, der klarte vi hvert fall å holde varmen, heh.

 

Bare se på videoen her http://www.bbc.co.uk/news/uk-11883714 så skjønner dere hvor lite som skal til før London kræsjer.

 

Men poenget er, HVORFOR i all verden skal England få en sånn ekstrem vinter det året vi er her?!?!?! Hater værguden meg??

 


My cute workout partner. Vi er beste!

 

Hvordan er været hos deg?


Da ble det ikke noe skole eller trening til vanlig tid..

Kom nettopp tilbake fra legen, fikk time 9.45am... Jeg skal liksom være på Energize 10.30am for trening, for onsdager trener vi i den lange pausen mellom historie og matte, men ikke i dag nei... Er jeg heldig varer legetimen et kvarter og jeg kan løpe til bussen og banen. Noe som neppe skjer... Så da blir det å vente til f.... 3.30pm eller 4.00pm var det kanskje, og da får jeg bare AKKURAT en time på å trene, og jeg skal liksom løpe en time. Så ber om at tispa ikke jobber der i dag, for da vil hun sikkert krangle og si at jeg trente på overtid og så må jeg betale.

 

Og time senere går det ikke an og få, for doktorene er der om morningene, og nurse'ene er der om ettermiddagen. Så nå har jeg 2 timer der i dag, FLAUT! Jeg er den som aldri er syk jo, bare et par forkjølelser i året, that's it...

 


Jeg som var klar til å rote meg ut i kulden, holdt på å tryne skikkelig på vei til legen btw.. Hehe... Men jo, klar for å møte kulden med musikken i ørene, late som jeg er i en filmvideo, og skremme folk med øyet mitt, noe det ikke ble noe av. Nå sitter jeg i sengen og føler meg fortapt, what to do? Lage en kopp te til! Helt klart beste alternativet.

 

Så ehm, skjer'a?


God morgen


God morgen! Jeg sitter bare her helt for meg selv, ok en hamster her som holder meg med selskap da, sammen med yoghurten min, vitaminene og en deilig kopp grønn te. Vet dere hva? Det er BIKKJEKALDT her om morningen!! Første jeg kler på meg er joggebukse, ullgenser og tøfflene mine! For så å skifte etter å ha fått varme fra te'en. Det er ille.... Fingrene mine, brrr, de er hvert fall kalde, vurderer vanter her inne!

 

Men nå må jeg gå og ehm, sminke meg det lille jeg tør på grunn av øyet, og ture bort til legen før skolen, som forhåpentligvis ikke tar for lang tid.

 

Hvordan er din morgen?


hits

desember 2010

Bare gi meg lappen til alle mulig kjøretøy, jeg er pro etter en tur på denne øya!

Se på hun da! Altså, dere ser vi matcher? Vi dro inn til "byen", men taxien vi fikk på vei inn var lettere sagt ødelagt, vi lurer på om det var demperen til ene hjulet eller noe sånt noe, s...

Tigerne gjorde denne jenta dødssyk... heh

Tenkte jeg skulle gi fra meg et lite livstegn, heh... JA JEG LEVER, så vidt.. Etter en helvetes natt etter dagen med tigerne, aner ikke hva som har skjedd, sikkert ikke tigernes skyld en gang, sikk...

Thailand og internett hører ikke sammen

Beklager så meget for lite blogging.... Haha, som om jeg bryr meg, jeg blogger for meg selv, og jeg er på ferie så det så. Men ok, jeg har faktisk savnet å ikke skrive litt hver dag. Eneste jeg skr...

Bangkok er kaos og billig

Denne byen her er kaos 24/7, helt sant! I dag har vi turet rundt i Tuk-Tuk som er Thailands typiske taxien her, og de er farlige. Liten skuter med 3 hjul som de bare har satt en liten "sofakasse" p...

Da var vi fremme i 32 grader +++++ HERLIG

Da var vi fremme da! Endelig? Etter å ha spist hos Fred for så å vente på taxien kom vi oss endelig av gårde til Gardermoen. Maskinen klikket jo helt da den skulle gi oss de fantastiske klistrelapp...

Da turer vi snart bort til Gardermoen, igjen haha

Enda en stress dag, etter å ha våknet opp et sted og ikke skjønte noen verdens ting... Bussen gikk ikke, men den kjære faren til Fredrik kjørte oss hjem. Tusen takk! Og så hadde jeg glemt nøkler og...

Takk og lov at flyet mitt ikke ble kansellert!

Går kveld var stress, i dag er stress, eneste grunnen til at jeg rekker å blogge nå er fordi mamma er hos frisøren og jeg er ferdigpakket til Thailand. Når mamma er tilbake så må vi en kjapp tur in...

Jeg føler meg liten nå jeg.... wish me good luck

Har gledet meg til dagen hvor jeg skal komme meg til Heathrow helt alene, fly helt alene og klare alt selv. Men nå, nei nå gruer jeg mer. Jeg vet jeg klarer det helt fint, men jeg stresser. Jeg føl...

Gave fra vertsfamilien, nydelige de er! trening og sol gjennomført..

Haha, de vil jeg skal ha med solen fra Thailand back to England, skal prøve mitt beste! Masse sminke, brune toner i andre siden av bagen, wiiiiii! Hei! Nå løper jeg i dusjen jeg, 2 timer til je...

God morgen! 1. punkt i dagsplanen

Dere kan jo gjette? Treeene! Kanskje fjerne morgentrynet før jeg roter meg bort dit da, vil ikke gi noen heart attack akkurat, eller kanskje noen. Jeg er ond! Tulla. Men det er så sykt kaldt her...

English sunset ~ foto

Jeg håper natten går fort, så morgendagen kommer. Planen for i morgen: Stå opp 0715 Dra å trene 0815 mens de andre stikker til skolen/hjem Hjem Ordne meg selv Ordne alt annet 1330 dra ti...

Tilbake på trening og i tipp topp humør!

Hvordan er det mulig? I går var jeg helt død, klarte ingen ting, orket ingen ting, rett og slett død, men i dag gikk trening og alt som om gårsdagen ALDRI har eksistert! Hvordan er noe sånt mulig? ...

Jeg pakker pakker og pakker enda mer, i overimorgen er dagen

Lenge siden jeg har hatt noe bilder av meg selv her fra kameraet mitt føler jeg, men cam'n er bedre, da synes ikke øyet så godt.... Men det er nesten bra da, lovet egentlig å komme hjem med hvite ø...

Jack Sparrow I love you! ~ On Stranger Tides

Selv om neste Pirates Of The Caribbean film ~ On Stranger Tides er uten Orlando Bloom og Keira Knightley så gleder jeg rumpen av meg, fordi ingen slår Johnny Depp! Han er best som alltid, og jeg me...

Hjelpes, kunne vært midt oppi knivstikking drama!

Sadiya og jeg skal bare hjem fra skolen vi, men innom Ealing Broadway for litt småting, i det vi skal til å dra hjem så bestemmer vi oss for å gå innom en ekstra butikk. Noe jeg tror vi skal være v...

Blogging fra colleget, viktig, ikke skole, college!

Saa geniale som Lise og jeg er, saa sitter vi naa her, og har ingen ting aa fordrive tiden med. Vi er saa smarte, og gjennomfoerte matteproeven lenge for tiden, Saa naa har vi 1 time pause, uten aa...

London og "syden" i ett ~ foto

Den typiske stolpen med strømledninger til over 40 hus, må si jeg føler det littutrygt, heh. Og rett ved siden av sto det faktisk en palme av noe slag. Var nesten så jeg fikk litt varme i kroppen d...

Miley Cyrus, does she own your heart?

For meg er den jenta og blir en Disney greie... Sånn er det, sorry. Men inninmellom så tar jeg meg selv i å like henne for visse ting. Altså, skuespillerkarrieren kan hun legge opp, takler ikke å s...

Ny header fra mne, beholde?

Jeg var så heldig å vinne ene dagen i julekalenderen hennes! Så tusen takk Mathilde! Dette er den gamle... Jeg må jo si det var mye mer liv i den nye ! Hva synes dere, gå for noe nytt eller beh...

Så pudding at jeg vurderte å sitte og dusje....

Nå er jeg en ekte puddingjente. Herregud.... Skikkelig utslitt etter trening i dag, merkelig. Ikke nok med det, jeg er støl som bare det! Lenge siden jeg har vært det nå, men har jo hatt ca 2 løpeu...

Trodde siste uken skulle være avslappende, der tok jeg feil gitt

Siste uken før juleferien pleier alltid å være avslappende, egentlig ikke noe vits å gå på skolen. Men her, nei her er det andre boller! Siste uken er den mest stressende! I dag hadde jeg spansk ly...

Vi har vært på ferie i et fremmed land

Hehe, følte slik i hvert fall! Vi, som i Lise Sadiya og Moi har vært på Camden. Etter en rask tur i Oxford street for en liten julegave, hvor vi aldri drar igjen! Herregud så mye mennesker, Karl Jo...

Stikker til Camden i think, og ned til opprørerne

Hørte rykter om at juletreet vårt, det NORSKE juletreet i kjære London ble påtent? Brant hele opp? Det aner jeg ikke. Har jeg fått med meg hva som skjer her i London? Så vidt.. Har de som bor i Nor...

Jeg burde bli frisør

At jeg klarer å rette ulla til denne sauen er et under. Hysj, ikke si til henne at jeg sa det! Men helt seriøst, urettferdig, jeg kan bruke en hel time p åå lage volum og det er ute etter 5 min, hu...

Looking at dead memories

But i'm still smiling underneath it all, maybe it's fake, but i like to see other people smile around me! Your little girl misses you... Nå er det en uke igjen til jeg sitter på flyet helt for ...

Dette gjør jeg hver morgen her i London

Sangen som dukket opp på banen i dag tidelig, ganske så søt den. Hver morgen før vi går inn på tuben, haha, sorry, men jeg sier fremdeles banen... Hvert fall, jeg tar alltid med me...

Kjøpte meg en sommerbluse, så nå er jeg klar for beach'en

Se, jeg er på stranden! Hehe, kan i det minste late som.... Men jeg er bare så utrolig klar for sommer og varme! Jeg er ikke laget for å bo i et kaldt land! Jeg sitter her i ullundertøy jo!!! No...

Se hva jeg fikk av minstemann i huset, han er SØT!

(Har prøvd ut en nyfransk manikyrpenn ting blyant. FAIL! Hvit over alt bare ikke på neglene, blyanten ville heller feste seg på huden nemlig..) Hvor søt er ikke denne 4 år gamle gutten? Forrige ga...

Random dame stjal kaffen min

Innlegget jeg ikke klarte å poste, blonde blonde blonde, ehm, kinderegg meg. Lørdag var jeg jo på en shoppingtur all by myself! DET var DEILIG! Jeg elsker det, shoppe alene, gjøre det jeg skal, bli...

Just A Dream ~ foto/sang

Jeg fant knopper, i november, trodde det betydde noe. Noen dager senere var de visne, tørre, de døde.. Sakte men sikkert. Det er fakta nå, vinteren er her. Men en ting er sikkert, mannen min syn...

INNSJILLD!!!!!!!

Hehehehe, hvor lenge har det gått siden jeg blogget sist? Svaret er; ALTFOR LENGE SIDEN! Jeg glemte å trykke på publiser knappen for innlegget jeg skrev på lørdag nemlig, den ble bare lagret som ut...

Hjemmelengsel i underbevisstheten

Jeg har aldri hatt hjemmelengsel før, så vet ikke helt hvordan det er, men kanskje mest fordi jeg er flink til å skjule bort følelser, ikke snakke om det, bare skyve det vekk. Jeg har så klart viss...

Siste juleshoppinginnspurt

Nå skal jeg bare kline litt sinke i trynet, finne noen klær så jeg slipper å gå naken i kulden for å ta meg en liten shoppingtur! Wiii, skal på shoppe heeelt alene, for å bli ferdig, mehe. Vet dere...

Thailand turen til jul er i boks !

Mamma, jeg er så glad for at du er enda mer frysepinne enn meg, og elsker sol, varme, utenlandsk mat og opplevelser like mye som meg! Så 19. des 2010 drar Mamma, Fred, Kathinka, Olemann og jeg til ...

Gina Tricot's vår kolleksjon

Kom over en liten artikkel her om Gina Tricot sin nyevår kolleksjon, hvert fall en liten smugtitt på den. Fant da noe å like, takk og lov, Gina kan ikke ha en hel årstid med klær jeg ikke liker, de...

Jeg fryser så mye at jeg gråter

Dette er ille, dette går ikke mer! Vi ble advart om at de ikke har så varme hus i London etc. Greit nok, men når jeg har på ullundertøy, tøfler, joggebukse, ullgenser og fleecejakke, sitter under d...

God morgen alle morgenfugler, ikke dere andre dere kan legge dere....

Ok, jeg er en av de som kan gå å legge seg, HATER å stå opp, jeg er så morgengretten. Hehe. Det er ikke lurt å vekke meg om morningen, la meg våkne av meg selv... Men etter en dusj og litt frokost,...

Litt sol på likbleke meg i vintermørket = fregneeeeeeeer + en våken jente

Sjekk photoshop skills a!! No more redeye!! Ok, hehe, veeeeldig enkelt gjort, jeg er lat vøtt, og skal løpe ut av huset om 10 min og har hverken sminket meg eller kledd på meg, mehehe. SKikkelig sm...

Because chocolate can't get you pregnant

Den henger på kjøleskapsdøren, det gikk opp for meg hvorfor sjokolade er bedre enn gutter.

England tåler ikke snø, snart står landet stille

Helt sant, dette landet er ikke forberedt på snø... Vi har hørt at ved bare litt snø så står tuben helt stille, de er allergisk mot snø akkurat som meg, hihi. Og står de stille, ja da kan hele Lond...

Da ble det ikke noe skole eller trening til vanlig tid..

Kom nettopp tilbake fra legen, fikk time 9.45am... Jeg skal liksom være på Energize 10.30am for trening, for onsdager trener vi i den lange pausen mellom historie og matte, men ikke i dag nei... Er...

God morgen

God morgen! Jeg sitter bare her helt for meg selv, ok en hamster her som holder meg med selskap da, sammen med yoghurten min, vitaminene og en deilig kopp grønn te. Vet dere hva? Det er BIKKJEKALDT...

,

Free advertising