Helle-Norsk jente i London - Mat

I like having dinner by myself, wanna know why?


For da er det ingen som ser meg spise. For jeg spiser som en gris, jeg er en gris. Nøff nøff.

 

Er du flink til å spise pent?


4,5,6 ? mangeretters familiemiddag hvert fall!

Familiemiddagen i går var kjempekos! Og som alltid var det god mat å få! Altså, det er alltid noe nytt for meg å prøve ut, nytt kjøtt, krydder, smaker and so on. Fikk kost litt med misntemann før han la seg også, og lekt med nest minstemann. Tiden har gått så utrolig fort og gutta har blitt så store! Jeg blir faktisk babysyk til tross for at jeg har blitt skremt fra å få barn etter tiden min i London! Også må vi ikke glemme lille Capo da, en liten chihuahua, han er så farlig altså! Må si jeg følte meg veldig voksen i går også da, siden jeg var den eneste fra vår lille bit av familien som var på middagen haha. 

 

Første rett besto av hjerteskjell og en type skjell til som finnes i middelhavet samt var det små krepsehaler? Hitill i mitt liv har jeg likt alt av sjømat og lurer på når det skal komme noe som jeg faktisk ikke liker. Så var jo veldig spent siden jeg ikke har vært borti skjellmat før. Men dette var megadigg! Skjellene var i en rød saus med masse digg i. Neste rett var så klart påskelam nam nam. Med en god soppsaus med 2 forskjellig type sopper i, og så klart grønnsaker, bifftomat nam! 

 

Så var det ost og kjeks, hadde liksom bestemt meg for å huske navnet på disse ostene, men desverre.. Men jeg er sær, altså man skal ikke spise mugg.. Men jeg smaker alltid når det er ny mat, uansett hva! Men holdt meg til den vanlig kremde osten med hvitløk (og urter?) jeg! 

 

Så var det kake og is nam nam!

 

And then godis!


Har du smagt Labans påskeseigmenn med ski på bena? Haha kunne ikke annet enn å le av dem jeg... Men sorry, sure skrikerunger er fremdeles favoritten, ettrfulgt av fruktige seigdamer!

 

Liker du hjerteskjell eller andre skjell?


En herlig påskefrokost i solen jeg føler for å dele

Når bestemte alle seg for å ha morgentrening på Condis? Jeg var der bare 1 time etter at de åpnet, trodde det skulle være litt færre folk.. Ikke gikk treningen så bra heller, alt jeg har å si er AUUU armen min. Jeg føler meg helt mørbanket, hele underarmen er øm og rar. Tatoveringen har allerede begynt å kvitte seg med overflødig blekk, og huden "sprekkerish". Så den salven jeg har er min beste venn! Og jeg selvfølgelig dunket jeg både manualer og apparater i tatoveringen, gjorde det ikke akkurat bedre hahaha! 

 

Min grønne omelett hvor jeg i dag skjulte grønnfargen:


1 egg + 2 hvitter (vanligvis 1 men nå hadde vi bittesmå egg, bortsettt fra det første hele egget jeg tok... Kan ikke alle                                          høner ha like store egg?)

1 tomat

1 sjalottløk (gråter ikke så mye av den, også kan man bruke en hel og slipper å kaste/spare... desutten er den                                          bedre synes jeg)

Litt løvtynn kalkunfilet med spanske urter

Litt ost

4 frosne spinatklumper jeg tinte 

 

Vanligvis blander jeg alt dette sammen i en bolle før jeg putter det i stekepannen, og da blir omeletten helt grønn. Men i dag ville jeg ha gul, påske jo! Så tok i spinaten i pannen så den ble pakket inn hihi. Jeg synes heller ikke denne krever noe form for krydder ettersom det er mye smak fra den kalkunpålegget. Også hadde jeg litt frisk, kald salat ved siden av da så klart. Og ikke glem kaffen og vannet, helst melk men kan ikke drikke det lenger uansett hvor godt det er..

 
Også må man så klart ha noe å lese på mens man spiser på terassen ute i solen, og Donald slår ALDRI feil, spesielt ikke når det er påskenummeret! 

 

Jeg har hatt denne påskefrokosten nesten hele ferien faktisk jeg haha, men med forskjellig innhold. Det er jo så godt å enkelt. Men i dag ble det litt mye, jeg er stappa. Jeg som håpet på å orke sjokolade hehe....

 

Hva hadde du til frokost i dag?


New favourite ice cream


BOUNTY SOM IS!

 


Det har plutselig gått opp for meg at kokkos er utrolig godt. Hvor lenge har ikke mammaen min mast om kokkos is? Siden jeg ble født og før det! Og først nå har jeg forstått det. Bountysjokoladen er noe jeg virkelig har cravings for, og i dag som det var minimum 25grader så var den ENDA bedre i isform. Nam nam, og den kostet bare 1,40£.

 

Liker du kokkos?


Vet du hva Nandos er? Jeg vet hvert fall at det er DIGG

Vi valgte Nandos på Ealing Common, rett ved siden av tube station'en, herlig når man ikke er i humør til å gå milevis! Dette er en Portugisisk kjede, den på Ealing Common er da den første som ble laget i UK. Så de har hovedsakelig wraps men også pitta (haha, første gang jeg leste det med to 't' så skjønte jeg ikke hva det var de mente....) og siste valget var, ja det husker jeg faktisk ikke. Så velger man hvor sterkt man vil ha det og tilbehør og slikt. Påfyll med så mye drikke man vil og velg og vrak mellom så mye sauser du vil. De har også burgere og litt annen mat, men alt er hvert fall kylling. Jeg gikk for medium, perfekt sterk og perfekt str på maten, eller, jeg ble faktisk veldig mett, men sånn vi liker det!

 

Her har dere jenta som fikk dratt oss alle med, hun var der en gang med noen(?) og ble hekta, og jeg skjønner hvorfor, takk for at du fikk oss med!

Tror hun fant noe fremmed og mystisk...

 Visste dere at ejg er vann-drikker? Jeg liker ikke brus, boblene gjør vondt på tungen. Har drukket melk og vann hele livet, men nå kan jeg ikke drikke melk lenger heller, så kommer til å bli mye vann på meg fremover!

Dette var min wrap, nam nam


Kaffe er derfor blitt drikke nr. 2 på listen min, jeg avsluttet så klart måltidet med en americano, må få nevne at de hadde veldig god kaffe her! Hihi

 

Har du vært på Nandos noen gang?

 

 


I'm in nutheaven

Har visst fått en ny 'dilla', kan man i det hele tatt si noe sånt? Man har jo dilla på noe, og det du da har dilla på, det må jo da være dillaen. Anyway, dere aner ikke hvor glad jeg ble da jeg fant dette i butikken.


1 kg paranøtter aka Brazilian nuts. Hører dere? 1 hel kg!! Jeg er så glad haha, tenk å finne glede i nøtter. Det er helt merkelig, men de her er så gode, de er liksom sprø samtdig som det er nøtter også har de en anelse kakao smak. Og de er STORE!


Orket ikke grave i posen etter den største, her har dere vel gjennomsnittsstr. Har funnet noen som er gigantiske! Eneste dumme er at man ikke kan spise så mye man vil av dem med tanke på innholdet, men jeg kunne spist hele kilosposen uten problemer hehe. Så nå skal jeg sette meg ned med en herlig tekopp og noen av disse herlighetene og håpe på at jeg blir bedre. Magen min gjør veldig vondt etter i går... Og ute er det sol og deilig, kjipt å sitte inne..

 

Liker du paranøtter?


Baker boller, griser, søler og brenner seg & vm

Nå står deigen til heving og jeg gleder meg til å rulle boller. Skolebrød, sjokoladeboller og vanlig boller. Og man kan tydelig se når Helle holder på på kjøkkenet. Og jeg tuller ikke, mel lever sitt eget liv. Jeg legger det i bollen, men når jeg er ferdig er det over hele kjøkkenet, og meg selv for den sags skyld.


Lurt å ha på lys topp så man ikke ser alt melet jeg har der også hehe.

 

Og tror dere ikke jeg har brent meg bigtime eller? Jeg hadde glemt å ta ut risten av komfyren, jeg hadde også glemt at jeg hadde satt på komfyren, så jeg bare tar på den jeg. Så nå har jeg en strek over pekefingeren, en strek hvor fingermerket er borte. Så om jeg skal begå en forbrytelse må jeg helt klart gjøre det nå!

 


Men nå må jeg gå og sjekke deigen hihi. NAM gleder meg, boller og vm, føler meg skikkelig norsk!

 

Følger du med på vm?


Sære eggopplevelser

Egg er noe av det beste jeg vet, og plommen er helt klart den beste delen av egget. For min del kunne egget godt bestått av bare plommen! Et stort ønske jeg har er å få et stort strutseegg til frokost. Bløtkokt, smilende for å være nøyaktig, akkurat som vanlig egg til frokost, bare at det er STORT. Tenk så stor plommen må være da! NAM. Men noen ganger er ikke egg like fristende altså.. Fått mange rare egg i løpet av livet mitt.

 

Egg med kylling, helt klart det ekleste. Jaja, 'ekstra protein' er standard fra mamma da, haha

Egg med nesten bare plomme, heaven for meg!

Egg med nesten bare hvitte.... Nedtur

Og i dag, egg med 2 plommer. De satt ikke en gang intill hverandre.

 

Så da fikk jeg et dilemma.. Jeg skal ha 1 plomme i omeletten min. Så blir dette da 2 plommer? Eller 1 plomme?


HJELP!

 

Men bestemte meg for at det bare var 1 plomme jeg, nam nam, mer plomme på meg hihi.Og så sulten som jeg var så orket jeg ikke ta bilde av dette herlige miraklet så dere kan få et koselig google-bilde.

 

Hva er best, hvitten eller plommen?


Et vanlig kosthold?

Er det meg det er noe galt med? har jeg vært bortskjemt? Er jeg kresen på mat? Er jeg overhysterisk? Eller vil jeg bare klage?

 

Men et normalt kosthold, nå er det middag vi snakker om. Er det ikke vanlig at det inneholder kjøtt, fisk eller fugl? I det hjemmet jeg har vokst opp med så er det hvert fall det. Jeg har alltid fått mest av kjøttet/fisken/kyllingenwhatever og grønnsaker, så litt av det unødvendige... Ja jeg ser på ris, pasta og poteter som unødvendig. Altså, jeg spiser det, men ikke mye, pluss at jeg klarer ikke sitte å BARE spise pasta. Men det er nettopp det denne familien gjør!

 

I dag igjen, spagetti til middag. Med en rød saus med kapers. NULL FORM FOR KJØTT. Og fant ut at capers er crap, haha. Jeg har aldri i mitt liv hvert kresen på mat før, alltid spist det mamma lager bortsett fra fiskepudding og fiskekaker. Faktisk har jeg spist det også fordi hun har tvunget det i meg, jaja, har sikkert hatt godt av det...

 

Så nå har jeg levd siden 12. sept 2010 på pasta og ris. I går fikk vi litt kylling, det var vel kanskje akkurat nok til å få en vekt til å si 50 gram. Jeg spiste mer kylling til lunsj i dag jo!

 

Fisk vet ikke familien hva er.. Vi har ALDRI fått det og vi har bodd her i 4 mnd. Biff, hehe, nei eneste kjøtt vi får når vi er heldige er LITT kylling eller kjøttdeig. Eller verdens ekleste pølser jeg knapt klarer å dytte i meg. Jeg tuller ikke når jeg siser det er restekjøtt fra en restaurant most sammen og stappet i en tarm.

 

Så her i London lever jeg på maten jeg kjøper inn selv, glad jeg har lagt om kostholdet mitt ellers hadde jeg ikke fått i meg noen ting her. Jeg kjenner jo kroppen juble når jeg spiser ute for da får jeg faktisk kjøtt, masse kjøtt. Gud jeg elsker kjøtt, jeg savner kjøtt, det er det jeg savner mest av alt !

 


Er det jeg som er sær? Er det jeg som er kresen? Klager jeg rett og slett for mye? Eller er det noe alvorlig galt med meg? Det som er ille er at jeg ikke overdriver en gang. Og jeg skal ikke da skrive og lyve om at vi har det så fantastisk her. Faktisk er alt tipp topp, bortsett fra middagen til familien. Altså de andre folka her som bor hos andre familier får kjøtt og fisk og da snakker jeg ikke bare 5 biter...

 

Ikke nok med det, jeg får ikke lov å ta et fult glass med melk til frokost? WTF? Vi skal da ha drikke til maten?

 

Life sucks når man kjenner kroppen ikke blir mett, eller fornøyd med hva den får i seg. Og jeg blir grinete. Så nå får jeg gå å fikse meg min egen mat, igjen, og begynne å lese til norsktentamen i morgen! Kleint å lage mat etter å ha fått "middag"..

 

 

 

 


Korn, nøtter og banan er dagens høydepunkt


Jeg er fremdeles på jakt etter en kornblanding med mer nøtter i, men dette er virkelig den beste hittil! Jeg har faktisk begynt å like nøtter! Det tok bare 17 år hehe.... Men uansett, eneste jeg tenkte på under trening var å komme hjem til det her, korn, nøtter, banan og melk. Hvordan er det mulig å glede seg til noe sånt? Og forresten, det kan da ikke være bare rosiner som var i denne blandingen i så fall må de druene ha vært gigantiske, for dette er de største rosiner jeg noen gang har sett!

 

Også vil jeg dele med hele den lille verdenen som leser dette, biggest breakthrough in my life! Jeg, JEG, HELLE, spiste ikke godteri i helgen! Jeg hadde faktisk ikke en gang lyst på! Jeg er i sjokk, jeg skremmer meg selv! Kanskje derfor jeg finner så mye glede i en søt banan... Uansett, akkurat nå elsker jeg livet!

 

Noen andre som har hatt et breakthrough i det siste?


Liker du avokado?

Vel, jeg elsker det. Jeg likte det ikke før da vi hadde det mye hjemme, syntes det smakte gress med konsistens av banan.. Hvordan kunne jeg mene noe sånt? Nå er det fast frokost !En med avokado med salt og pepper, meget viktig! Nam nam, egentlig vil jeg ha avokado på begge, men det er veldig ehm, fet mat, kan man si det? Ja. Så den andre er med sånn cottage cheese stuff, en er forresten kjempegod! Men avokadoen som er desserten av frokosten helt klart!

 

Liker du avokado?


Vertsfaren vår er litt søt

Image and video hosting by TinyPic

Smiley!!!

 

Men må bare nevne at de har noen rare pølser her nede, hvert fall de vi har fått her. Har jo aldri kjøpt pølse ute, har aldri vært favoritten egentlig, men jeg har faktisk veldig lyst på en Finsbråten wienerpølse når jeg kommer hjem!  Og når jeg har lyst på det, hahahaha, ja det sier egentlig alt om de 3 pølsene her..

 

Gårsdagens middag btw, i da var jeg i heaven!! Sjørisotto greie, samma hva det heter, jeg spiste REKENE, nam nam nam! Får meg virkelig til å savne sommeren bare enda mer!Føles like lenge siden som bildet er gammelt! Savner deg jenta mi! 


 

Får dere noen gang maten servert formet som noe?


4 herligheter jeg lever på her borte

Endelig har jeg funnet en virkelig god grønn te, hjemme har jeg en grønn te med sitrus, men den har denne litt rare ettersmaken i munnen.. Derimot denne, PERFEKT! Trenger ikke noe form for søtning i det hele tatt, smaken er herlig! Og ingen ettersmak i det hele tatt, virkelig en kose-te!


Så, min elskede Roiboste! Både mamma og jeg er hekta, hehe. Vi ble det etter å ha lest bøkene om Mma. Ramotswe som bor i Botswana, der er det nemlig den dagligdagse teen. Og nå finnes den plutselig over alt i så mange variasjoner, den med jorbær er blant annet veldig god, men nå er jeg på jakt etter den med blåbær, nam nam! Finnes ingen bedre te å drikke til en god bok, hihi.


Noe må til for å dempe det hersens sjokosuget så ikke jeg klikker hver lørdag. Så en halv bit av 1 bit hver dag, så er jeg stapp mett og ikke noe mer sug. Desutten er ikke SÅÅÅ mørk sjokolade det aller beste, så derfor blir det ikke sånn "må ha mere" feeling. 60% derimot, kan stappe i meg....HER HAR DERE DET ALLER HERLIGSTE!!

 

I Norge har vi Tine's Sommerfrisk, den inneholder en yoghurt LIME. Høres egentlig bare ekkelt ut, men det er den beste yoghurt jeg har smakt i mitt liv, så kom høsten og vinteren og Helle måtte sette seg stille ned å gråte.. For i høstfrisk og vinterfrisk finnes ingen Lime... Så kom jeg til Tesco og Yoplait's WeightWatchers, latterlig navn btw, men uansett. SITRUS PAKKE! Og hva inneholder ikke en pakke med 4 stk? SITRON LIME! Og en SITRON! De er bare godteriiiiiiii. De andre er helt greie... Elias kom med en genial ide, bare knekk opp yohurtene i butikken og ta alle lime'ene hoho. Neida, jeg er englebarn, gjør ikke sånt! Men det frister... Eneste negative er at Yoplait's yoghurter er så søte... Altså, disse skal være sure, derav SITRUS, hallo?

 

Så nå kan jeg gå å smile hele dagen jeg, om jeg får disse 4 tingene i meg!

 

Lever dere på noe lignende?


Jeg ELSKER .......

I dag var jeg med Anita for å kjøpe Hunter boots, mens jeg selv fant meg hårfarge, som dere kanskje har skjønt om dere har sett de tidligere innleggene, hehe. Jeg fant de søteste tøfler jeg skal kjøpe meg neste gang jeg får penger, noe må jeg har for føttene så kaldt som det er her! Så avsluttet vi "byturen" på en café, eller vi endret mening og endte opp på Starbucks.

 TIlbake til overskriften, KANEL. Det er bare helt herlig! Og ingen ting slår en soya latte med MASSE kanel, og da mener jeg MASSE!!! Og skader jo ikke for kanel er jo veldig bra for kroppen, lucky me at jeg liker ting som er bra. Har lurt på om jeg bare liker ting som ikke er bra nemlig, som SØTSAKER, nam.

 

Liker du kanel?


Dagsferie i India

Btw, dette var i går, hihi

 

Sier bare STAKKARS OG UNNSKYLD TIL ALLE DE ANDRE SOM VAR PÅ BUSSEN..... heh
Chicken Bhuna eller noe med - chipatti cahpatti cipitati chapatati - de lumpegreiene, som var megagode! Nam nam nam, jeg elsker utenlandsk mat, og indisk mat er høyt oppe på listen altså! Jeg ante ikke hva det var jeg bestilte, skjønte bare at det var noe med kylling og at det var medium hot, perfekt tenkte jeg! Og ja, det var megadigg. Gleder meg übermye til 2 uker med thaimat snart!

 

Happy Birthday Mehwish, det var megakos!

 

Noen andre som liker å bestille mat de ikke aner hva er?

Hvordan er du når det gjelder mat, norsk fårikålelsker, eller noe nytt og spennende?


Liker du banan?

Dette er da min andre frokost faktisk, etter leverposteien, hihi I dag måtte vi nemlig stå opp syv, ute av rommet klokken 8 fordi vi skal få ny radiator/varmovn, hva enn de kalte det. Hvert fall en selvstyrt varmeovn basert på vann som vi får styre som vi vil, DET blir deilig til vinteren det! Så da var jo jeg oppe 7 og spiste, og nå er faktisk klokken 5 på 11, SULTEN. Men nåturer jeg til Oxford Street for litt shopping, og kos!

 

 


En liten-stor perle av en restaurant and OUTFIT

Yayas !

Finnes 3 stk av den, vi var på den på Vika. Sjekk ingangen...

Jakke med skulderdetails~Vero Moda // Singlet~Bikbok // Tubetopp~Bikbok // Shorts~H&M // Smykker~H&M and Indiska // sko~~en av de vanlige butikkene....


Hei du...

Begynte nesten å lure på hva for et sted dette var når jeg så ingangen, men gud så koselgi det var! ALDRI SKU HUNDEN PÅ HÅRENE!

I hele kveld har jeg vært på ferie, nemlig i Thailand! Med tordenvær, fuglekvitter og andre tropiske lyder. Og maten da, nam nam nam! Jeg elsker utenlandsk mat! Og de som jobbet der, såå søte! Gjestene også, hihi. 


Den typise taxien på Thailand
Håpløst med sterk blits når øynene er vandt med dempet belysning!
Det satt en iguana ved bordet vårt, gitt


Elefant øl, så søtt <3


En snål gjeng med snåle farger i mørket


Enten har jeg små føtter, eller så har han som sto der tidligere veldig store!

Den restauranten anbefales virkelig om du liker thaimat! Kosligste sted jeg har vært på lenge" Burde tatt bilder inne, men må jo nesten tenke på de andre gjestene... Hehe.

Håper dere har hatt en super dag!

The best baked potato ~ oppskrift

Hoho, jeg har stjålet det fra kantinen vår på skolen da, men det går bra, all creds til våre søte kantinedamer på Stovner vgs! Men saken var det at mamma og lil'bro har ikke fått smakt disse digge potene, and that's a shame! For de er GOOODE. Hvert fall, det er litt mer enn bare potet og smør. 


(Ja vi har blått kjøkken, kjenner dere noen andre som har? Håper ikke, liker å være unik.)

Du trenger:

Kjøttdeig
Tacokrydder
Revet ost
Rømme meg grillkrydder eller annen god dressing
Og mais. 

(de som er veldig glad i flere grønnsaker, vær så god, dyng på. For dette er jo ikke veldig sunn mat, hehe.)Stek de überstore potetene midt i kofryen på 200gr. Du trenger ikke har sølvpapir på, men holder maten litt mer på plass etterpå. Og det store spørsmålet jeg stilte min mor utallige ganger var, hvordan vet jeg når disse gigantene er ferdige? Vel, etter 1 og en halv time så gadd vi ikke mer, men da var de ferdige, og disse potetene var nesten større enn mine to knyttnever. 

Men når du klemmer på dem skal de være sort of myke.Åpne opp poteten, ta i ost og på en måte bland det litt. Ta på litt av rømmen, så kjøttet så maisen og igjen litt av rømmen. Og dekk på fint så blir folk litt ekstra glade.....


Ordentlig, usunn, klisjemat. 

Var veldig spent på hva mamma og lil'bro skulle synes om disse populære potetene alle på skolen kjøper.

De digget det! Takk og lov!

NB: Husk å snitte et kryss i potetene før de går inn i komfyren, ellers sier det PANG!

Har dere spsit sånne bakte poteter før?

Hvordan få en BILLIG mat, med dessert, på Friday's!

Ok, tenkte jeg skulle dele min lille erfaring om hvordan du skal få til et billig besøk på Friday's. Linn og jeg klarte det nemlig helt perfekt i går! Selv om vi hadde et veldig enkelt måltid hvor vi delte en stor hovedrett og hadde en dessert hver. 

1. Først og fremst må dere være like kule som Linn og meg, allerede første punktet er ekstremt vanskelig og utfordrende, men det holder nok å være nesten like kule som oss, hehe.

2. Først må du sitte å irritere deg over kelnerne som bruker år og dag og overser deg. Ok, det hadde ikke noe å gjøre med den billige maten vi fikk, men det var bare noe som irriterte oss noe sykt... 

3. Sørg for å sitte i nærheten av et bord med drita mannfolk som er på 'frimafest'. Dette innlegget er vel mest beregnet på jenter, sorry gutta!

4. Vær søte, spis pent, le og ha det gøy. Så kommer disse koselige mannfolka vet du. 

5. Når OLE, som vår fyllik het, kommer til bordet ditt og setter seg ned, la han sitte, la han sitte der å snakke sitt randome bull. Le av det han sier og vær helt care. 

6. Når han først er der, bruk han, til å hente ting og alt mulig rart. 

7. SÅ, det hemmelige trikset. La han ta fatet med mat og la han kaste det på veien! Vi var helt satt ut, helt i sjokk! Han gjorde dette rett ut av det blå. Men vi brydde jo oss ikke stort i og med at vi var ferdig 99% ferdig med maten.

8. Så må noen komme å irritere fylliken din sånn at det ender opp med trusler og veving med stoler. Så Må en random komme og bry seg. Så må det bli slosskamp! Japp, slosskamp...

9. Så må dere bare sørge for at en av kelnerne har sett alt sammen. For da kommer de og spørr om han kastet maten deres vekk. OG da må man jo så klart si ja, og at man ikke var ferdig med å spise!!

Så da fikk vi tilbud om feks gratis dessert som passet oss perfekt i og med at vi hadde planer om å bestille det! Og i tillegg gjorde de litt ekstra med desserten vår, for det var absolutt ikke sånn browniesen så ut sist jeg spiste den der! OG gud den var så god, vi fikk jo gåsehud for hver bit!

Tusen hjertelig takk Ole! Vi digger deg!Burde nesten tatt et bilde med Ole også!

Har du opplevd noe lignende?


Nam, faktisk tid til frokost, nesten...

I dag skal jeg til Steinberg(tror det var det riktig navnet, jaja, litt for tidlig på morgenen for å tenke klart!) Ikke nok med det, ante ikke hva jeg skulle spise, tom for brø, ikke lyst på knekkerbrød, ikke tid til å steke rundstykker! MEN, jeg fant jeg fant! 

Ja, jeg drakk luftmelk som dere kan se. Sånne kornblandinger redder meg fra slike dager som denne som egentlig hadde da blitt uten frokost. Selv om vi ikke hadde noen kornblandinger jeg hadde prøvd før da.. Og jeg liker jo de vanlig fitness greiene, men denne var det fruktbiter i! Og det har for meg ALLTID vært æsj æsj æsj. Rosinene er bare mega æsj.

Men jeg har vokst, jeg synes denne var god! Men nå må jeg løpe! Kommer masse bilder senere i dag fra Steinberg, eller var det steinkjær? uff, jeg burde sove...

Kinamat er ikke bare bare! Hvordan vite hva som er hva?

I dag bestiller vi kinamat, orker ikke å lage noe mat. Jippi, mamma, du eier iblant!  Jeg pleier så ig si alltid bestille beef chop suey, gud så kreativ jeg er! Men i dag gjorde jeg en stor forandring! Bestilte nemlig CHICKEN chop suey!! Omg, burde nesten bli skrevet ned i noe sånn important things, for dette er virkelig en big deal! Og ikke nok med at jeg prøver så ekstremt nye ting, det er jo kjempevanskelig å vite hvilken mat som er hva når man har 4 forskjellige greier...
Altså, hvordan skal man vite hva som er hva? Det går faktisk an å sette på en klistrelapp hvor det står navnet på retten! MEEEN, så viste det seg at vi bare hadde fått halvparten av maten!! Og at disse to klisjene på bildet var samme rett, sånn sursøt(blæææh, jeg liker ikke sursøte ting) greie som mamma og Fred skulle ha. HVOR VAR MIN MAT?!?! 
En liten stund etterpå kom den, han fyren fortet seg så vi skulle få maten vår, tusen takk! Så beef til min bror og chicken til moi. 
Se, jeg burde bare flytte til Kina jeg, pro med strikkepinnene og greier, spiser til og med ris med dem, jaaaa jeg ble mett!! 

Men tilbake til saken, tenk en familie med masse folk, aldri spist kinamat før. Så bestiller alle disse folka hver sin rett, hvordan skal man da vite hva som er hva? Stakkars sier jeg bare... For selv jeg slet, og vi har bestilt det mange ganger... Men det var bare fordi vi ikke fikk alt maten da, hehe

På et lite besøk

Etter å ha gått rundt hele dagen med hodepine(prøver å ikke ta noe pillegreier hver gang jeg har litt hodepine, siden jeg har det så ofte.....)  og lite søvn, så dro vi til Fred og tok middagen der. Og til tross for hvor kaldt Norge er så badet vi faktisk også. I bassenget. ISKALDT! Det var en dukkert og fort opp igjen!! Haha... Og neste uke skal jeg liksom på rafting og juvegrier i vann som sikkert er 10grader, og dette bassenget var 20..... Jeg kommer til å SLITE, haha. 

Selv mamma tok seg to dukkerter, og jeg bare én... flaut...

Lillebror i lufta!

Så kjøpte vi en radiostyrt båt i samme slengen, den gikk faktisk kjempefort! Var helt sjokkert jeg, den lille greia føyk jo nesten ut av bassenget!! 

Ellers så slet vi noe innmari med å fikse en kvern så vi kunne ta anis på pizzaen. For de som ikke vet så er anis et krydder som smaker lakrisaktig og er hemmeligheten til Peppes. 

Dere aner ikke hvor lenge mamma og jeg sto med den kverna og sleit(som man ikke ser på bildet...haha). Anisen falt ut gjennom et hull, og når vi tok på lokket så falt det ut et annet sted. Det var anis over alt...

Til slutt, selv om det både var mamma og meg så ga vi oss og gikk til Fred. Og det viste seg at det var ikke vi som var helt hjernedøde, den var faktisk ødelagt! Så han fant en annen vi kunne bruke.

Så til slutt fikk vi det til. Må bare anbefale Trio De Carne fra Dr. Oetker, virkelig elskbar! Den får stor myk skorpe, kjempegod!

Mamma og Fred. 

Hvilken ferdigpizza er deres favoritt?


Tine Sommerfrisk ~ Sitron & Lime

Jeg digger yoghurt. Sånn er det bare, jeg kan spise det hele tiden når som helst. Har alltid vært noe jeg har med på skolen også, så jeg håper virkelig at de har gode yoghurter i London! Hvert fall, den jeg har dilla på nå er den ene fra Tine sin blanding Sommerfrisk. Nemlig Sitron & Lime. Når jeg så den første gang tenkte jeg at det bare hørtes ekkelt ut, selv om jeg elsker sure ting. Men så tøff som jeg er(!) så smakte jeg jo på den... 

NAM! Den er übergod! 

(Bildene er like store, bare det ene som er veldig lyst, glemte å sette ned iso...)

Den smaker faktisk veldig friskt og sommerlig! Og den smakte enda bedre da jeg kunne spise den ute i solen som tittet frem og er her fremdeles, faktisk. Morgentryne og morgenhår deluxe da, har bare stått opp i dag... hehe... Så det var frokosten min, sammen med et rundstykke. 

Liker dere yoghurt?

hits Free advertising