Helle-Norsk jente i London - Moments Of Happiness

Da var tatoveringen på plass!Litt fakta for de som lurer:

 

♦ Oslo Ink

♦ Vi snakket vel, tegnet og ble enige i ca en halvtimeish

♦ Selve tatoveringen tok 1 time

♦ 1500kr (de tar timesbetalt)

♦ Først tegnet han med rød og blå penn

♦ 3 forskjellige svart(grå)farger + hvit

♦ Den skal bli mye lysere (en ukes tid ++ sa han jeg måtte vente..)

♦ I de neste 20 dagene må jeg vaske den 2-3 ganger daglig og den lufttørke + et TYNT lag med en tattookrem

♦ I de neste 14 dagene må jeg unngå sol og solarium og bading, men dusjing er lov mehehe

♦ Lokalet var veldig fint, åpent, pent og rent

♦ Han som jobbet med meg var fra Serbia og veldig flink og lett og snakke med!

 

Mine tanker:

♦ Det gjorde mindre vondt enn jeg trodde det skulle

♦ På en smerteskala fra 1-10 vil jeg si 7-8 ish. (Jeg eier ikke smerteterskel vel og merke, jeg får jo vondt og blåmerker av ingen ting!....) 

♦ Jeg var dritnervøs for det første "stikket" og at jeg skulle trekke til meg armen

♦ Det å tatovere over der han allerede hadde tatovert var det vondeste! Da han begynte på skyggen til dråpen på slutten syntes jeg faktisk det var deilig!! hehe

♦ Noen steder gjorde det mer vondt enn andre

♦ Det blødde en del... heh

♦ Han brukte en "pinglemaskin" på meg, takk og lov! Den lagde mindre lyd og var mer skånsom, sikkert den de bruker for håndledd, ankler etc. 

♦ Innimellom gjorde det så vondt at jeg angret at jeg hadde startet, men kan jo ikke bare ha en halv tatovering! 

♦ Hele håndleddet er ganske så hovent nå 5 timer senere

♦ Jeg dro på trening rett etterpå, så null problem der hvert fall. 1 time etter at den var tatt så synes ikke jeg det gjorde mer vondt hvert fall

♦ Og ja, denne tatoveringen har stor betydning for meg og det er mye i den. Om ting som har skjedd privat. 

 

Tusen tusen takk mamma min! ♥

 

Har du tatovering?

 

 EDIT: Jeg er 17 år (07.09.93), Oslo Ink gir tilatelse om du har med foresatt(e). 


Helle har gått i singlet! what a lovely day

Altså, kan man be om bedre vær? Kan man be om et bedre liv? Kan man be om noe bedre enn sånn vi har det nå? NEI. Punktum finale, ikke noe mer å si på det. Dagen i dag bestod av en kort markedsfringsprøve, etter at vi rettet den fikk vi gå. Så var det Energize i halvannen time fra kl 12pm. Så rett til parken på Ealing Broadway og mat og cookies i solen. SOLEN. På et teppe, med solbriller med VARME. Altså JEG HELLE MOLNES, gikk i singlet og jeg frøs ikke! Vi ble sittende der til halv 7pm, da kom jeg på at jeg hadde bare en halvtime på meg til middagen!!

 

Og ikke nok med det, vertssønnen har kommet, og han er så koselig! Herregud så enkel å snakke med, så åpen. Føler jeg allerede har kjent han like lenge som resten av familien! Også har han kompiser hehe. Nei nå må jeg pakke kofferten og se på en film til med den andre studenten her før jeg drar i morgen tidelig. Hei vekkerklokken som skal ringe 0430am. 

 Ser dere? SINGLETish. SOLBRILLER. Og jeg har alltid solbriller på hodet, egentlig aldri på meg... I'm a freak and i don't give a sh*t right now because I love my life and everything. Peace, love and everything, yeah yeah you know the thing. I'm stone... On life, chocolate, smoothie and life. 

 

Hvordan er været hos deg?

 

Lover at jeg skal begynne å ta med kameraet på slike vakre dager som dette, men jeg var LAT i dag, ok? Kameraet er tungt, det veier mer enn greiene vi trener med... Føles hvert fall sånn iblant.


Vil du vite hva den beste underholdningen du kan få i London er?

Det er ganske så billig og veldig enkelt å få til. Nemlig, THE TUBE. Jeg tuller ikke, det er det morsomste stedet i hele London. Jeg lover deg at der møter du absolutt alle type mennesker og kan oppleve akkurat hva som helst, man finner alltid noe eller noen å le av der. (Blabla ikke kom å si at det er stygt å le av folk, jeg har selvironi og ler av meg selv og har ikke noe imot at andre ler av meg så da er det lov.)

 

Uansett, vi har sett så mye rart! Overhørt gutter som snakker om sin første gang med en jente, folk som deler hele livshistorien sin i mobilen, folk som krangler, står utenfor tuben og bare roper "korba, korba, bitch, bith, korba" før en annen kommer løpende ut av banen haha. Det er så sykt mye random! Og herregud som folk stirrer, jeg har blitt stirret hull i flere ganger her nede, folk her dreper med blikket om du gjør noe de synes er rart. Så jeg har hørt mange rare livshistorier for å si det sånn, og har på feelingen at det er mye graviditet blant ungdommen her også etter å ha "overhørt" samtaler... Verste er at jeg hører alt gjennom proppene og musikken min. Og så må vi jo ikke glemme at noen bare er rare, haha. Men ofc, jeg er like rar og folk ler nok av meg også (håper det egentlig, tenk så trist å være en så kjedelig person som ingen ler av....).

 

Måtte bare informere om denne attraksjonen her, for Sadiya og jeg hadde hvert fall noe å le av på vei hjem i dag. Verste er at vi begge prøver å holde et pokerface fordi han mannen rett ovenfor oss stirrer så mye og holder mobilen på den merkligste måten. Så vi sitter der, "act like normal" og ser bort på hverandre og klarer ikke mer.. Haha, fyren lo til og med med oss..... FreakSå her har du map'en, som du ser, du har mange linjer å velge mellom!


Jeg skal få tattovering ! + Et par spørsmål til dere som har

Da er det bekreftet, jeg skal få tattovering. Herre min hatt så glad jeg er! Jeg vil gråte, tusen takk mamman min! Nå har jeg virkelig en ting jeg gelder meg til å komme hjem til Norge for, nemlig å få denne tattoveringen. Jeg har hatt lyst på én og samme tattovering i over 1 og et halvt år, den betyr veldig mye for meg og jeg vet med sikkerhet at jeg ikke kommer til å angre! Den dagen jeg får den, wow, alt jeg får frem er wow, den dagen kommer til å være mixed med en haug av følelser, gelde og tårer.

 

Mitt store stpørsmål er, har du eller kjenner du noen som har tatovering på undersiden av håndleddet? Har du eller de veldig tynn hud der? Kan man bli nektet tatovering der om man har for tynn hud? Jeg vil nemlig ha min på venstre håndledd, og jeg er veldig redd for at de skal nekte meg siden jeg har så tynn hud(har nemlig hørt rykter om at det er mulig). Jeg innbiller meg hvert fall at jeg har det siden man ser blodårene så lett, og jeg innbiller meg også da at den nålen komme til å stikke inn i blodårene, og det er vel ikke akkurat meningen ?

Nei jeg kommer aldri til å ta helt av.


Jeg liker det simple, men alle disse bildene er langt unna det jeg skal ha, selv om jeg må si jeg er glad i fugletatoveringene.

 

Noe du har lyst til å dele?

 


Sitter her med goosebumps takket være jentene våre! GRATULERER

Gratulerer Therese Johaug!

Nå klikket nett-teven, jeg KLIKKER! Der ja, tilbake. Jeg sitter her som en liten unge, med kaffekoppen i ene hånda og sjokoladen i den andre, norsk bamsegenser, tranen ved siden av meg og blir så gria at jeg kaster kaffen utover bordet. Hehe.. Ups. Er det mulig å bli så revet med? Har sittet her med gåsehud i sikkert et helt minutt nå! Fy søren så flinke jentene våre har vært, jeg er så stolt! Helt sjefer, Norge eier rett og slett. Og jeg er ikke i Norge og får sett dette i virkeligheten.. Ganske trist i grunn. Men dette er helt rått! Jeg lever meg så inn i ting, og når man hører masse jubel og alt, ja jeg er der, fysisk, psykisk, mentalt, jeg er DER, det er jeg som går på ski. Sånn føles det, jeg satt jo nesten her og gråt sammen med Therese da hun kom inn med norskeflagget. Wiiii. HeheSå ja, vi er i London, men vi går ikke helt glipp av hva som skjer borte i lille Norge! ♥

 Gratulerer Therese! Og Marit også da(!), jeg digger de to damene.

 

Har du fulgt med på vm?


Happiness for me is

Akkurat sånn jeg føler det nå! Se ansikter til folk jeg er glad i, smilende folk, kaffemaskinen min, se mine beste venner forelsket, se min mor glad og få den beste klemmen av lillebror.  Jeg kunne ramset opp en hel masse, jeg kunne skrevet i flere dager. Men det beste er helt klart noe så enkelt som et SMIL, men ikke bare med munnen, øynene, egentlig hele korppen. Når mennesker lyser mens de smiler.


//weheartit// Jeg lever etter diktet Besse, min bestefar, skrev.

 

OPPSKRIFT PÅ LYKKE FINNS IKKE I BØKER.

LYKKE ER SLETT IKKE NOE MAN SØKER.
DEN FINNES IKKE I FORM AV PENGER,-----
OG IKKE I TING DU TROR DU TRENGER.
MEN MIDT I DITT DAGLIGE STYR OG STELL ER DEN DER PLUTSELIG LIKEVEL


Happiness

And right now i'm as happy as possible as the circumstances allow me to be.

So according to Audray Hepburn i'm then one of the prettiest girls, he just made my moment of happiness even better!

Always remember that After a hurricane comes a rainbow


Livet er herlig, vet du hvorfor?

I dag har jeg virkelig elsket livet, jeg føler alt bare blir bedre og bedre nå. Jeg smiler igjen, men jeg skjønner ikke hva som har skjedd, men alt føles bedre! Jeg vet egentlig ikke hvorfor, men tror kanskje det har noe med at;

 

Jeg har det bedre med vertsfamilien nå

Rutinene er på plass

Skole går bedre

Treningen går bedre

Matvanene er mye bedre (bortsett fra middagen siden jeg ikke lager den selv, skal ikke lyve å si at den er bra... )

Jeg er blond igjen, ergo er jeg meg selv igjen

Jeg har mer pengekontroll

Jeg har mye mere energi enn før

Jeg er flinkere til å få nok med søvn

Litt bedre selvkontroll

Det er under 4 mnd til jeg er hjemme for godt med mine herlige venner og familie, bare den tanken gjør alt bra

 

Ikke nok med bare dette som jeg satte å tenkte på på bussen må være grunnene til at jeg føler meg så mye bedre. Læreren kom ikke i dag! Vi bare satt der og, ehm, gjorde ikke noe? Også mistet jeg idkortet mitt på skolen i dag.. Hvor medlekskortet til energize var i + nøkkelkortet til skapet. Hvor typisk er ikke dette meg? Det er ikke første gang jeg mister det heller. Og mens vi står i køen til Informasjonen på colleget for å spørre etter det så går Lise bort å begynner å se rundt på pulten, i det jeg skulle til å spørre hvorfor hun stirrer på en tlf-svarer så plutselig hører jeg bare "Helle jeg fant deg!" Herregud da lo jeg godt, hun sa vel egentlig "det", men hørselen min vett... Hvor flaks skal man ha liksom? Takket være at jeg da hadde alle kortene fikk jeg en deilig trening også.

 

Og dagens hydepunkt! SOLEN SKINTE! Men folk her er så morsomme og random, jeg kan ikke en gang nyte solen i fred. To mannfolk som går forbi smiler stort og "the shine is nice, yeah". Haha, jeg må le! Men sånne folk gjør faktisk dagen litt bedre altså, de fikk meg jo til å le! Haha.

 


Så akkrurat nå føler jeg at livet er så herlig at jeg ville dele det med dere, takk for meg.

 

Har du hatt en bra dag?


Happyface in my own little bobbleworld


Problemet er borte og verdenen smiler til meg igjen, og jeg smiler tilbake. Eneste som ikke smiler til meg er mellomromstasten, jeg mer eller mindre slår til han mellom hvert ord... Stakkaren har vel fått en smule under seg, fra kornet mitt, hehe... (dere skal få en latterlig historie den 14.mai, eller orker ikke å skrive samme dag som jeg kommer hjem, 15. kanskje!)

 

Har endret en smule på designet også, har planer om å endre mer, jeg bare sliter litt her... Jeg vil ha sidemenyen i bokser. Og mellomrom mellom innleggene, og skal lage en liten meny under headeren. Men jeg har ikke blogg.no sitt stilsett så alle basic html koder funker ikke på min blogg...

 

Noen andre som er i et fantastisk godt humør i dag?


Trodde siste uken skulle være avslappende, der tok jeg feil gitt

Siste uken før juleferien pleier alltid å være avslappende, egentlig ikke noe vits å gå på skolen. Men her, nei her er det andre boller! Siste uken er den mest stressende! I dag hadde jeg spansk lytteprøve og fremføring. Det gikk greit nok. I morgen har jeg engelskinnlevering (gjorde den i helgen så flink som jeg er, og det er jeg virkelig glad for!) og stor engelsklekse(som jeg også gjorde i helgen, men hehe, veldig enkelt gjort...) og onsdag har jeg matteprøve. Først etter det, da kan jeg slappe av! Bortsett fra at jeg har 3 innleveringer første uken etter juleferien... Skyt meg.

 

Tross alt dette har dagen vært så bra, jeg var ikke en gang morgengretten, Caroline var overasket over hvor snakkesalig jeg var og blid, vi spiste til og med frokost sammen i dag, tok bare 3 mnd før vi klarte å time det riktig, haha.

 

Skolen gikk fort og greit, så dro jeg å trente alene, faktisk veldig deilig, løpe i min egen verden Og i dag klarte jeg virkelig ikke bestemme meg for hvor jeg skulle hvile øynene mine, det var så mye muskler å se på , hehe. 40 gutter/menn og 3 jenter igjen, haha. Og etterpå fikk mine muskler kjørt seg litt også, så nå er jeg bare i enda bedre humør! Middagen er til og med helt grei i dag!

 


Happy babyface after a delicious shower after an even better work out, smil og hver glad for hver dag som går liksom! Deilig å være glade smilende meg selv igjen som jeg egentlig pleier å være, dette er så bra at jeg må få lov å skrive en smiley på bloggen min her  =D

 

Har du det bra med deg selv?


Endelig fredag, en rolig løpetur, og ikke minst; TUSEN TAKK

Bare et lite kort innlegg fordi jeg føler for det, selv om det ikke har så mye mening da, hehe. Men jeg oppdaget nemlig at jeg ligger på 90. plass på topplisten, og jeg vil bare takke alle som var innom bloggen min i går som gjorde at dette skjedde, tusen millioner takk! Månedens happening! Dere aner ikke hvor sjokkert jeg var, trodde aldri dette skulle skje meg, helt seriøst! Men dette er nok (og forhåpentligvis for den saks skyld...) once in a lifetime happening! Men nå har jeg løpt 10km på elipsemaskinen, bare en rolig tur da, level 10 og RPM på 70, deilig med en rolig timesløping for en gangs skyld, måtte faktisk presse meg skikkelig, hadde null lyst til å løpe idag....

 


Tusen tusen tusen takk alle sammen!! Men nå løper jeg og tar meg en VARM dusj, fryser i hjel!

 

Var du innom bloggen min i går? Lurer virkelig på hvem som er de skyldige i at jeg havnet på topplisten for en dag!


Pakke i posten, hihi

Den store pakken lå midt på gulvet i rommet vårt, verste av alt var at jeg ikke så den en gang før Caroline nevnte den, haha, jeg er blind... Btw, tar akkurat 1 uke å sende store pakker Oslo-London sånn ca, det liker vi !
Så nå har jeg blitt fult opp med fler blader, bilder, årboken, klær, norsk tyggis, sjokolade............ Den blir ikke åpnet før på flyet på vei til Oslo! Jeg har jo blitt sunn! Haha. Kaffe, fuktighetskremen min, enda en leppokrukke, og ikke minst leverposteien! Gud jeg gleder meg! Og kaffe, hihi, noe annet enn den ekle pulverkaffen familien har i huset her, hehe...

 

Da var det en fornøyd jente til her i verden!  Tusen takk mamma'n min <3

 

Hva med deg, har du en bra dag?


Harry Potter maraton before the BIG DAY!

JEG ELSKER HARRY POTTER! Ok, helt til jeg fant ut hvor liten han er... Bummer...


Ok, vi er et fint par da, bare inrøm det, jeg hadde jo på litt hæler sist vi ble avbildet sammen, heh...

 

Fant ut i går at jeg måtte lese litt over 200 sider på 2 dager for å ha lest halve boken så jeg var klar til å se filmen, takk og lov at jeg elsker å lese, ellers hadde jeg aldri klart det, i tillegg er den på engelsk, skikkelig stolt altså!


Jæjæ, vi er så artige så! Sånn helt seriøst, ingen slår oss, bare se på de trynene, i morgen skal de sitte i en digg sal på vår elskede Westfield kl: 23:00 til en eller annen gang på natten og kose oss med godis og Harry <3

 

Håper det går noen nattbusser, for vi aner ikke når vår røde bane slutter å gå, hoho...

 

Jeg gleder meg så mye, butterflies are tickling me!!

 

Har du Harry Potter And The Deathly Hallows Part 1 ?


Ikke snakk til meg, jeg spiser noe utrolig digg

Når man han gått i lang tid, en hel uke, og hatt lyst på noe... Når man da endelig får lov å spise det, siden det er lørdag. I det man bare putter en liten bit i munnen og smakssansene danser salsa. Eller jeg pleier å kalle det munnorgasme! Det er så herlig, men en ting jeg da ikke takler er folk som snakker til meg!

 

Vær stille, ikke snakk med meg, JEG SPISER!

 

Andre som er like sære som meg? Jeg har det fra mamma....


Det lå en pakke på sengen min da jeg kom hjem i dag

Da jeg kom hjem etter skole å trening tok jeg bare en kjapp tur inn på rommet, lille Caro sov og jeg skulle i dusjen. Det var da jeg så den, den brune pakken på sengen min, sammen med et brev till Miss Helle.

 

Denne pakken ble sendt fra lille Norge på tirsdag!Kosedressen min, penger, minnebrikken man kan putte mini inni, skjøteledning til, vitaminene mine, mobilting, jakke, rulle, og NORSKE blader!!

 

Tusen tusen takk mamma'n min! <3

 

Har dere noen gang fått en så stor pakke i posten før? Rett på døra faktisk


JEG ER PÅ TOPPLISTEN!

Herregud, jeg er helt satt ut, jeg satt og loket litt på topplisten, trykket rundt på alder, gutter, jenter osv. Så plutselig dukker "MyLondonLife" opp! Jeg tenkte jo bare, hvem søren er det som heter akkurat det somme som meg?!? Dette menneske må jeg stalke! Så trykker jeg og ender opp på min blogg! Hahaha, jeg har et skikkelig fjortissmoment nå!Først valgte jeg jenter, 13-17, mest lest, da kom jeg på 71. plass

Så tok jeg alle, 13-17, mest lest, da kom jeg på 79. plass

 

Kanskje noen mener dette er overreagering, men altså, jeg blogger ikke for andre, jeg blogger for meg selv. Så at jeg er der(hvert fall i dag) er jo bare utrolig gøy! Føler nesten at jeg ble friskere nå!

 

=D

 

Har dere vært på en av topplistene før?


I lost my studentcard... But not for long

Da ble det en dag med "daypass"... Neste gang vil det koste penger, neste gang enda litt til og så må man kjøpe nytt studentkort, ok det koster jo bare 3£ da!Mamma hadde forresten med sin nye speilrefleks som kom dagen før hun skulle dra til meg, flaks! Og jeg har så sykt lyst til å stjele det!! Love it (En eller annen Nikon D3100 eller noe, den kan ta video også =))

 

Men back to the studentcard, tror dere ikke det ble funnet da jeg kom hjem fra skolen? Hazel, vår mamma nr to kom plutselig og sa at "well i think you'r pass is clean now". Jeg fikk jo helt hetta, jeg hørte bare PASS! Men neida, hun kom med studentkortet mitt, jippi! Thank you! Og det fungerte helt fint i dag også, veldig flaks dette her, men kjenner jeg meg selv rett må jeg sikkert kjøpe nytt studentcard minst 2 ganger i løpet av de 7 mnd som er igjen...

 

Havner deres ting ofte i vaskemaskinen?


Nå slipper jeg endelig å bruke ukentlig 200kr bare for sone 2og3!

Så kult, rett innenfor døren lå det et brev til Miss Helle Molnes! Her er jeg miss! Ellers er man også love, hon', dear når man "kræsjer" med folk i døren og andre steder, jeg har faktisk lyst til å bumpe bort i folk bare fordi de er så hyggelige!1. klasse bilde, digg....

 

Nå blir det bare 360kr i måneden, jippi!

 

Er det ikke likt sykt at før man får oysterkort gjennom jobb/skole skal man betale 200 kr i uken for bare 2 soner?


Har du vært hos en skomaker noen gang?

Det har jeg nemlig! Senest i dag, det er første gang i mitt liv at jeg har vært hos en skomaker!! Så ja, de finnes enda, faktisk. I norge vet jeg vel om et par stykker, en på Triaden storsenter i den "lagenøklerbutikken", fin beskrivelse. Og jeg kommer ikke over hvor billig det var! 7.95 £ for å få ny hel på begge skoene!! Og skokremen kostet bare 1.50£. JEg er helt satt ut, jeg trodde det skulle være billigere å kjøpe nye sko jeg... Kanskje det bare er jeg som ikke har peiling på skomakere...


Her har dere skoene mine, size 4 New Look. Skostr. og klesstr. var helt greit å lære seg her, 4 i sko er 37 og klær er det 8-10 som er 34-36. Mens BH-str.... Nei du det er bare håpløst!

 Så her har han puttet på ny sånn plastikkklump nederst. JEg gikk nemlig på metall jeg, hehe... Og ikke nok med at det var billig, han bare "I can fic it right now, it will take about 5 min", jeg trodde jeg måtte vente en uke eller noe! Haha, i love London! Er i litt lykkerus her! Skal ikke mer til for å få meg til å smile. =)

 

Har du vært hos en skomaker noen gang?


Se hva jeg har lært!

Takk til Anita som har lært meg, nå øver jeg på alt og alle, hihi!

 

Kan dere lage sånn flette?


Det jeg savner mest her i London....

Håper ingen der hjemme blir sure nå, hohoho, men det jeg savner mest er melk! Som man alltid gjør ellers på ferie også... God norsk skummetmelk! De to første familiene hadde bare grønn melk, den er 2% fett, er vel det samme som den rosa i Norge? Uansett, ÆSJ! Smaker tjukk melk... Så kom vi til denne flotte familien med enda flottere Hazel, tror du ikke hun hadde skummet melk? 0,1% fett <3 Har aldri vært mer i himmelen før, eller jo kanskje en gang... Men hvert fall, jeg ble så utrolig glad, nå er frokostblandingen MYE bedre, og et glass melk, hva er vel bedre enn det?


Grov kornblanding med nøtter, banan og rosiner, nam ! Faktisk, det er veldig nam, og enda mer nå! Se!! Melken min!! Hun er så søt hun Hazel, hun bare "jammen da kjøper jeg inn mer av den melken, for det er bare jeg her som drikker den" hihihiihih!


I'm so beautiful in the morning!

Er dere glad i melk?


We got the b*tvh fired!

Jupp, that's right! Vi fikk beskjed om å fortelle alt som skjedde til Carla, og det gjorde vi! Da vi kom hjem fra skolen og dama ikke var hjemme og vi satt utenfor i nesten en time og frøys(jeg var syk) så var det nok.Stovner kommer hvert fall aldri til å bruke henne igjen! Takk og lov for det. Og dagen vi skulle flytte ville hun jo kaste oss ut av huset før 13.00 og hun visste vi ble hentet 17.00, så for å ikke vøre til for mye bry dro vi og spiste mens koffertene sto hjemme hos den gale dama....

Slitne og trøtte, og jeg syk... Har ikke følt meg så dritt på lenge, hodet eksploderer, helt tett i svelget. Men nå er det bare hodet da, eller jeg har levd på piller, så merker ikke noe... Men jeg får så vondt i magen av å spise, så aner ikke hva som skjer jeg..

 

Unnskyld for lite blogging btw, jeg får jo ikke lagt inn bilder på min pc, og min pc får heller ikke koblet til nettet her. fml.

 

MAMMAAAA, kom med Dotten min!!!

 

Er det mange syke hjemme i Norge for tiden?


My plain ticket has arrived!

Først vil jeg bare si tusen takk til alle som har gratulert og alle søte kommentarer jeg har fått i det siste! You make me smile! Thank you.
Merker jeg stresser veeeeldig nå! Ikke er lokale mulig, teite folk som konfirmerer seg! Så hva gjør vi da? Og jeg har mange jeg må få møtt og sagt ha det til, og uff. Vil helst rekke ALT man plaier å gjøre på en måned på bare 4 dager! 

Nå skal jeg ut å spise med mamma Fred og lil'bro, så blir vel noen bilder og outfit etterpå..

Preikast!

CSI LasVegas/NewYork/Miami at once

Mamma og Fred var i Sandefjord for noe, så tok de en random tur til Sverige for å få kjøpt et speil de ikke ahdde på Ikea her hjemme, så den lille turen mamma nettopp var hjemme så fikk jeg et brød og godteri. Mamma jeg digger deg! Men ehm, brød.... Jaja, kan putte det i yoghurten min, som vi også må kjøpe mer av...Sjekk den søte krokodillen da!! 


Sjekk de søte jentene da!!

Men nå var reklamen slutt, æææææææ!

Digger dere CSI like mye som oss? 

Back home from hyttetur

Vi endte j oopp med å være en god del gutter + Tara, Julie og meg. Kosy.
Bilder sier mer enn tusen ord... Eller kanskje ikke, veldig få bilder jeg tillater meg å legge ut her

Vi er pro kokker Julie og jeg

Pro til å skyte var vi vel alle!

Hei kalde vann, flis i fingeren brygge og glatte båt folk tryner i

Kameraet syntes håndkledet var mer interresant

Ho ho

Hverdag

Enda mer hverdag

Tøffingene

Noen tøffe til

Noen pingler som trøster

Klipp klipp

Kaoshår

Veldig veldig spennende operasjon det her

Noen slet inni skogen

Bussen gikk ikke, hei båten over til drøbakk, jeg er søt og redd for å falle ut i det kalde vannet

Thanks gentemen'ene våre !

He he...

RIP Fru. Sjøstjerne

Var desverre veldig få bilder som kunne legges ut her i og med at hehe... foreldre vet dere, de trenger ikke vite alt i våres unge liv.

Har dere hatt noen siste hytteturer før skolen?


Thousandfryd

I dag ble dagen tilbrakt på Tusenfryd med Julie, og en hel del veps som bare har et mål, fly inn i munnen min. Og så kule som vi er tok vi så klart den nye spøkelseshus-thingi

Ehm, altså, det gamle spøkelseshuset var skumlere.... 5D film, har vært borte i 4D før, hvor vi måtte skyte spøkelsene og sånt.  Ellers så tok vi jo så klart alt annet også, blant anner den supre splashen, som virkelig splashet i dag!

Et godt tips, IKKE sitt på høyresiden, der blir man klissvåt!! Mens Julie som satt en plass lenger til venstre 

Våt på høyresiden, og tørr på venstre! OG mannen og sønnen som satt helt til venstre var jo så og si tørre.... De har fått en tørkemaskin der da! Men det gadd ikke vi, vi bestemte oss for at tørkemaskinen var for pingler, men bare fordi den kostet penger, hahah.... Selv om det hadde vært greit å få tørket shortsen... for den var fremdeles våt dda jeg kom hjem..

Jeg tok meg nemlig den frihet og tok doturen i splashen, tenkte ingen skulle oppdage det...

Men nå er jeg helt utslitt etter å ha hatt så mange tidelige travle dager, så nå trenger jeg virkelig søvn, jeg sitter faktisk her og dupper til teven....

Forresten, Tømmerrenna heter jo ikke tømmerrenna, men Tømmerstupet... Det knuste meg litt...

Det var forresten ingen som fikk en måke i trynet på SpinSpider eller noen andre ting heller.... Søren og...

Har dere vært på Tusenfryd i sommer?


Steinberg with Julie

Etter frokostinnlegget måtte jeg beine til toget. Full spurt hjemmefra til toget, med stor veske og kamerabagen, meget udigg. Og da jeg rakk frem til perongen akkurat når toget skulle komme, så var det ikke noe tog der. Tror dere ikke det idiotiske toget var forsinket!? Jeg kunne GÅTT til toget i ro og fred og fått spist yoghurten min hjemme... Så når jeg var fremme på Oslo s ringte Julie og sa at banen hennes ikke gikk før om 20 min, så jeg loka rundt i byen i 3 kvarter eller noe, og hun måtte beine fra banen til toget vårt på bare et par minutter, haha! vi kom heldigvis frem da!

Noen synes vannet var digg


Mens andre ble så kalde at de lå i stekende sol under tjukt teppe. Ok, sola kom og gikk, ikke rart jeg frøs!


Så kom broren(egentlig halvbror, men de er bror og søster!)  til Julie innom en liten tur.


Dykkemasker og dykkebriller er så bare så überdigge!


Vi fant ut at badminton ikke var lurt sammen med epler...


Så laget vi oss en deilig frappé, orker ikke skrive oppskriften på denne, spør om dere lurer.


Så klart momset vi is også, for det var jo så VARMT, he he he.... 


The new jesus, tror dere ikke disse badenymfene gikk på vannet også eller? omg..


Badet nå jeg oså da, litt... Stupte til og med. 


Mens noen velger å sitte grasiøst i baderingen


Bare humper andre opp i den!


Vi er nå litt søte da...


Så kom utrolig, nydelige Birk, Julies lille hjerteknuser, og jeg må bare si det, han elsker meg. Tror vi er ment to be!


Julie og Birk er nesten like søte sammen som Birk og moi..

Nå klarte jeg faktisk å lukke internetten, men heligvis var den treig, så rakk å lagre, takk og lov! 

Siden både Julie og jeg fikk så lite søvn og vi ble så trøtt av det kalde vannet sovnet vi begge på sofaen og sov gjennom to Hanna Montana episoder og litt Kim Possible

haha....    her har dere Julie btw, og Google Chrome er klikk, får ikke linket på vanlig måte... Så da blir det slik http://juliemw.blogg.no/

Hva har dere gjort i dag?Har ikke vært hjemme i dag, fordiiii

Ok, dramatisk... Jeg kom faktisk akkurat hjem, så i dag har jeg bare vært en tur innom huset. Tilbrakte gårsdagen med Mathias og sov hos han, veldig kos. Og jeg sover jo så mye, sov til og med mens han var å trente på Condis, så der lå jeg, i huset hans mens han ikke en gang var hjemme, mens familien hans var, haha. Så jeg sov jo når han kom tilbake også, men han sto opp veldig tidlig da, for å rekke Premier Leaguer(?). Og så lat og trøtt som jeg er om morgenen så orket jeg jo ikke gå hjem. Men tror dere ikke hele familien overså meg eller? Ingen svarte på meld eller tlf.... Helt til mamma ringte tilbake lenge etterpå da, men jeg ble hvert fall hentet!

Så løøp jeg inn i dusjen og sminket og kledde på meg på en halvtime, fikk også med meg et rundstykke med smør(lol) på veien for da måtte jeg løpe til toget. Så ringer Nana jeg skulle møte og spør om jeg sitter på toget "nei" sier jeg, så viste det seg at det er lørdag og toget går en gang i timen.... Great! Og mens jeg står der i over en halvtime så var det en veps som absolutt skulle under skjørtet mitt eller opp i trynet mitt, så jeg løp jo rundt på stasjonen som en tulling mens andre folk så meg... Flaut....Men vi hadde det i hvert fall superduperkoselig i byen, vi har jo ikke sett hverandre siden før Kreta og Ghana.

Så var det nattmøte med Julie nå, og bussen hjem. Ganske deilig å være i sitt eget hus igjen nå, eller hvilket som helst hus egentlig, for det var kjempe kaldt ute nå i bare skjørt og tynn jakke! 
Fant ut at Nana og jeg har veldig lite bilder sammen, hvert fall når jeg ikke har den eksterne greia plugget i pc'n, dotten eier jo egentlig ingen ting... OG jeg er ikke så flink til å få med meg kameraet heller når jeg løper ut av huset, så stjal profilbildet hennes på face jeg, hehe.
Har virkelig savnet denne jenta mens hun var borte, det går rett og slett ikke an å ikke like henne! Tror hun bare er til her i verden for å bli likt av alle, haha. Veldig kos å ha henne tilbake hvert fall!

Har dere dager hvor dere stressa dager hvor dere knapt er hjemme ?Noe skrev noe på noeen din

Dear facebook, I hereby adore you. 

Even though we have our fights, but after this, I swear I will never complain about you again after this.

You made my day!

Notification: Noe skren noe på noeen din!
Girls night @ Linn's

Vår kjære lille linn har ups and downs, så i går hadde vi en ganske spontan kveld hos linn med grilling og kos etter å ha vært på Huk. Men det vare ikke bare bare, vi trengte en grill, og vi har 2, en stoor gassting og en sånn, ehm, rund-vet-ikke-hva-det-kalles-kose-bål-ting og den bestemte Julie og jeg for å få med oss ned til Linn. Og det var ikke bare bare, takk og lov at vi bare bor 10sek unna hverandre!
Ikke spørr meg hvor fokusen er.... Men hvert fall, når vi går gjennom sandkassen hører vi bare at noe faller i bakken, og Julie og jeg titter forundret på hverandre "mistet vi noe?" Jaaadaaa, var bare det ene benet som falt av grillen!
Etter masse pølser og mat så slet noen av oss med sånn boblemaskin uten at det skulle bruse over hele kjøkkenet tok andre det med ro
Neida, Julie og jeg var mix'erne og vi eide. Bare ikke på noen bilder sammen... Og mens vi mixet, bruste over og holdt på så klarte jeg så klart å knuse et glass og kutte meg i fingeren og blødde en hel masse!
Au au au, det gjør faktisk kjempevondt..... Men denne søte jenta her:
Kristine, hun som har sin spesielle sofaligging klippet ut et hjerteplaster til meg, så da ble alt bra igjen, thank you !
Alle var passe søte helt til 

Vi hadde det superduperkoselig! 


Takk for oss.

My Magic is back!

My dear beloved HTC Magic is finally back! 

Endelig!!

Min kjære Magic og jeg har gått igjennom tykt og tynt sammen! Han kom til familien for ca nøyaktig et år siden. Han har allerede vært på sykehuset en gang grunnet at jeg ikke fikk liv i han etter at jeg lastet ned en app.... Men var nok egentlig ikke det som gjorde han syk, men de reddet han og jeg fikk han fort tilbake. Men så, på en ellers så vanlig skoledag, falt han i gulvet. 

HAHA, som om han ikke har gjort det. Asfalt, mur, stein, grus, you name it. Og fra mange forskjellige høyder. Og han har alltid tålt dette, så jeg tenkte ikke noe over det. Hvert fall ikke når det skjedde midt i kantinen og han bare falt fra hånden min og ned på gulvet, og jeg er ikke så høy... Så jeg plukket han opp og - AU! Kuttet meg i tommelen. 

SKJERMEN HANS VAR KNUST! Han så rett og slett ut som en skada iphone.... 

Egentlig skulle han bli ferdig på repp før vi dro til Kreta, men de måtte visst bestille noen deler, så det tok ekstra tid... Men nå er han hvert fall tilbake, så da kan den andre HTC'en jeg har levd på pakkes bort!

Vellkommen tilbake Magic'en min, med helt blank skjerm, og nytt deksel uten hakk og flass!

Har dere noen gang knust mobilen deres?

Hei, jeg heter Helle og er leppoholiker....

Ja, det er sant.... Leppo, kaffe og sjokolade. Uten dem, ikke noe meg. Sånn er det bare...Jeg tar på leppo sikkert hvert andre min.. Og verdens beste leppo er helt klart Mentholatum! Men den smaker ikke så godt... Så nr 2 er Mediterranean Olive & Almond Sage som man får kjøpt på Boots Apotek. Jeg har en spesiell historie med hver eneste leppo jeg har eid, hvert fall av denne typen. 

Nr 1: Den levde lenge, helt til vi dro til Egypt i høstferien. Da fant jeg den smeltet og tom etter at antageligvis stranden, jeg vet faktisk ikke når det skjedde. Jeg bare fant den, tom og forlatt...

Nr 2: Denne levde ikke særlig lenge. Siden folk på skolen har en ta-andres-ting-fetisj... Så den ble tatt hele tiden, så jeg slet med mange leppoanfall. Til slutt stappet En kompis fingeren ned i hele leppoen ved hjelp fra en kompis(haha) og senere på dagen ble den knust! omg...

Nr 3: Den er den som har levd lengst!! Til tross for at jeg knuste lokket dens allerede dag nr 2..... Men, så ble det sommer og Kreta. Og jeg måtte jo ha med leppo på stranden, for alt det saltet i vannet gir deg jo popcorn lepper! uff... Så plutselig, selv om bagen hadde ligget i skyggen(tror jeg, heheheheh...) så fant jeg den smeltet og tom rent utover i hjørnet i strandbagen min... Så jeg levde i hele 12 dager på mamma's vanlige leppoer.... Trist!

Så i dag, gikk vi forbi Boots, og jeg var klar for å be på mine knær om å få en ny leppo, heldigvis noe jeg ikke trengte, hadde vært litt flaut.. Så ja, velkommen i familien leppo nr. 4 !

Mediterranean Olive Almond & Sage. Har aldri helt skjønt om alt det er navnet... Jaja, for meg heter alt leppo. Og ikke våg å klag på ordet 'leppo' det er det det heter, basta bom.

Ikke bare bare å åpne sånn plast greie altså!

Taddaaaaaaaaah

Nam nam nam! Og den lukter kjempegodt! Men ikke sånn barnesøttbringebær opplegg altså 

Kjære leppokrukken min, jeg elsker deg. 

En krukke med herlighet for 65kr fra Boots Apotek.  Som desverre ble glemt i min kjære's genser, bra den ikke falt ut mens han kjørte hjem <3

Har dere en favorittleppo?

Mamma saved my speilrefleks and my life!

Wiiiiiiiii! Nå er jeg enda gladere enn det jeg var da jeg fikk olje av naboen i går til å lage browniesene! Mamma reddet nettopp speilrefleksen min og Kreta turen! For grunnen til at jeg ikke har fått brukt speilrefleksen er at minnebrikken er borte.. Og kameraet mitt er så kresen, så alle jeg har prøvd har han ikke godtatt... Så kom mamma randomly med en minnebrikke som hun ba med prøve! DEN FUNGERTE! Wiiiiiiii! Så nå er jeg tilbake i bildeverden. Jeg ble enda gladere da mamma sa det var 16GB, helt til jeg så på den nå... 1GB..... Mamma, hvordan kunne du si det var 16GB.... Dette her drepte meg litt... Nå sitter broren min og ler av meg også, han har aldri sett en 1GB brikke før... 1GB, det er vel knapt nok til 3 bilder.... Jaja, pc'n er med på ferien, så jeg får legge inn bildene der HVER dag!

Vi ser vel litt sånn ut nå... Jeg er oppgitt, og Ole rulller seg sammen i latter... ha ha ha....

Kan noen trylle en 34GB minnebrikke til en Nikon D50 hit nå? That would be great <3

Pause fra pakkingen før middag

Det er faktisk litt slitsomt å pakke! Alt tøy er nå på plass, så kom jeg på at jeg skal ha med joggesko(noe jeg kom på at jeg ikke har, for jeg får gnagsår av de jeg har), slippers, andre sandaler, svømemføtter, dykkermaske, snorkel og rette/krølltang, hårføner og andre TING. Hvordan skal jeg få plass til dette når kofferten ble full av bare klærne? Er det rart jeg alltid ender opp med overvekt... Heldigvis er ikke Norwegian så nøye med sånt! Så dette ble for mye hjernebruk for meg, så da må jeg ta meg en pause i den stekende solen mens jeg venter på mat! Uff så leit, å måtte ligge i solen for så å gå rett inn til ferdig mat! Gruer meg litt til å måtte lage middag selv hver dag om noen år... 

Fine webcambilder i solen fra et sprukket webcamera som fungerer når det selv vil, men nekter å ha farger..
God natt, nå skal jeg sove litt!

Har dere kost dere i solen i dag?

SPANIA FTW!<3

JAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA<3 Omg, tenk at jeg, skal være så fotballidiot!! Jeg dauer her!! De vant de vant de vant! SPANIA! Woohooo! Jeg glemte å spise browniesen min! Var så spennende.. Hehe. Jeg lurer virkelig på hvordan de store fotballentusiastene har det nå!

GRATULERER SPANIA <3

Andre som er glade? =D

Master chef, that's me!

Ok, kanskje ikke sååå mesterkokk, fikk mamma til å kjøpe sånn pose-brownies. Hehe... Men hun visste ikke hvilken hun skulle kjøpe, så hun kjøpte både brownies og cookies, jippi! Så nå har jeg virkelig slitt for å lage dette her! Men, det var verdt slitet når jeg fikk det i munnen etterpå, N A M!

Tenk at de brune kladdene der kan bli noen runde små kaker som bare smelter i munnen..
Så kom problemet, til cookiesene trengtes bare margarin og egg, men til browniesen trengtes det olje og vann. Og hva var vel ikke vi tomme for? Jo, olje... Eneste vi hadde var olivenolje, og det er FY FY å bruke i bakverk!! Det smaker drit! Men så har vi noen fantastiske naboer jeg kunne spørre, men så klart var ikke de hjemme, men heldigvis var en annen nabo hjemme! TUSEN hjertlig takk for den 1dl oljen jeg fikk, reddet browniesen min! Og dagen min! Hva skulle man gjort uten snille naboer sier jeg bare=) 

Så fikk oljen! :D


Etter alt slitet med oljen, og hvor jeg holdt på å tryne på noen glatte, våte stener og faktisk miste oljen, så ble resultatet kjempebra om jeg får si det selv. NAM. Nå er jeg STAPPMETT!

Pleier dere å bake ?=)

Hytta til Linn

Forrige helg var jeg på den søte hytta til LinnMinn som ligger i Son. Et kjempekoselig, søtt, lite sted bare 1time unna Oslo. Vi var ganske så heldig med været også, eller lørdagen var det helt overskyet, men det var varmt! Så da tok vi turen innom Mosseporten, hvor jeg endte opp med genser og kjole for 58 kr! Og en jakke for 100kr! Elsker å gjøre sånne kupp! Søndagen haddevi jo superduper vær, soling, bading, og så klart lekte vi oss med båt også! Så dette var en kjempe koselig helg! Håper jeg rekker en tur til på hytta de Linn <3

Her har dere den søte hytta som ligger perfekt til =)

I år lærte jeg også å like reker, det er kjempegodt! =DTakk for kjempekoselig helg Linni <3 Vi må ha mange koselig stunder sammen før jeg drar til London! I'll miss you so much!.... <3

Har dere vært på noen hytteturer? =)

hits Free advertising