Helle-Norsk jente i London - Mote hits

En søndagsmorgen og noe jeg vil ha

Da har jeg kommet meg ut av dusjen etter en morgenjoggetur, har funnet et rute som funker ganske greit nå, på tide hehe. Men hva er det med folk på søndager? Jeg har ALDRI sett så mange rare folk på turene mine før jeg, helt satt ut. Og det er jo ikke pent å le av folk heller, hehe, men men, det er ikke pent å se meg løpe rundt med morgentryne heller, så da kan vi begge le så er det ikke noe problem! Og folk er mer grettne søndagsmorninger, helt klart, herregud SMIL folk! Det er jo sol ute! Eller den kom da jeg hadde 1 min igjen av turen min, typisk. Så nå skal jeg prøve å få i meg litt mat her og finne ut hva jeg vil gjøre i dag.


Skulle ønske det var en sånn chillegenser jeg satt her i nå, River island i will be back, når dere har den i én mindre str. så ikke den faller av meg. Takk.

 

Hv skal du i dag da?


Ugler og klokker er og blir mine favoritter!

Ugler og klokke smykker er mine favoritter. Ikke spør meg hvorfor, det bare er det. farmor samler jo på ugler, så hun burde være ultrahappy nå som man får ugler OVER ALT i alle mulig former, farger og fasonger. Kjeder, ringer, armbånd you name it. Det samme med klokker. Har allerede en liten samling av ugler og klokker. Men fra denne sammlingen har jeg bare gullkjedet med rosa klokke fra Accessorize & Monsoon. Ellers er resten her fra New Look, Topshop, River Island og ja Accessorize & Monsoon.

 

Har du noen spesielle favoritt smykker?

 


Gina Tricot's vår kolleksjon

Kom over en liten artikkel her om Gina Tricot sin nye vår kolleksjon, hvert fall en liten smugtitt på den. Fant da noe å like, takk og lov, Gina kan ikke ha en hel årstid med klær jeg ikke liker, det er umulig, jeg digger Gina!Merker jeg går for varme gensere, litt vanskelig å ta med shortsene på dette bildet, så kald som jeg er akkurat nå, og bikiniene, jeg får vondt av å se på dem.... Selv om de hadde søt farge.

 

Finner du noe i Gina sin kolleksjon du liker?


Må finne kjole til Thailand, tittet litt rundt og funnet...

Den 22. des skal vi nemlig spise på denne fine restauranten! I 64 etg. lurer virkelig hvor raskt den heisen går, for tror jeg dropper trapper den dagen altså! Heh... Så fikk jeg plutselig beskjed fra mamma "Du Helle, jeg har kjøpt kjole til den 22. des, så du må gå å kjøpe deg en kjole til" Uff så leit det var å få den beskjeden!

 Så har tittet litt rundt på nettet nå, men skuffende hva som er på nettsidene til butikkene våres her nede nå.. Altså, River Island som har så mye fint, hvordan kan de ikke ha en kjole på nettet som jeg har lyst på?

 Så er spørsmålet, hvor fin må kjolen være? Og, det er varmt, må ikke glemme det heller, også må jeg jo så klart kle den da, har sett så mange fine kjoler, så tar jeg den på meg, så er det plutselig den styggeste kjolen jeg noen gang har sett, haha!

 

Siden det er varmt så er løstsittende kjoler digg, men vil ha "silkestoff" egentlig, tror jeg. Ubesluttsom? Ja... Og det er jo juletider, gå for noe rødlig? Det skal ikke være lett!

 

Denne har mamma kjøpt, i rød, så bør vel ha noe i samme "finhetsskala" om det er noe som heter det, hoho.

Tror dere noen av disse kjolene fungerer?


I love jewellery

Image and video hosting by TinyPic

 

Image and video hosting by TinyPic

 

Do you?


Sko jeg vil ha, rettere sagt MÅ ha

 

Grå sko er et must


Brune også

Ull også med lisser

Og ja, jeg hater Ugg's, de er stygge som fy, men det finnes ikke noe bedre når det er kaldt. Er som å ha en sau på foten! Egentlig vil jeg ikke ha når ulla kommer fra Australia, med tanke på mishandlingen av sauer der.. Vet ikke om dere har fått med dere den saken som gikk for en stund siden.

 

Men vet dere hva, haha, jeg skal kjøpe Ugg's på barneavdelingen jeg, for str. går opp til 36, haha. Så da sparer jeg 700 kr! Digg

 

Ellers har jeg kjøpt lang/høye svarte og lave/høye svarte.

 

Har dere mange sko dere bare MÅ ha i vinter?Spontaniteten lenge leve!

Caro og jeg er bare best, rett og slett, hoho. MEn hvert fall, vi elsekr å utforske, så en dag da vi skulle hjem fra skolen(underground så buss) så bestemte vi oss for å ta bussen helt til endestasjonen uten å ane hvor vi endte opp! Haha, kjempegøy. Vi fikk ikke en gang med oss at vi var på endestasjonen, så busssjåføren ropte opp til oss og sa vi måtte gå av. Bussene her er jo dobbeltdekkere!

 

Så.... Caro og jeg skulle farge håret mitt blondere, men farge ikke bleke. Damen i butikken sa det var farging og ikke bleking.. DEt var bleking, håret ble GRÅTT etter 10min! Så neste dag kjøpte vi light golden blond, da ble det brunt, grått, grønt, blondt... Herregud, jeg så ut som, altså... JEg matchet den grå neglelakken min enkelt sagt!

 

Så neste dag var det frisøren med EN ENESTE GANG! Og, ehm.. De har 18 års grense her, patetisk. Men så flinke vi er fant vi en annen frisør, så Caro endte opp med bobog jeg med lyst brunt hår, syyykt! Caro kler det så utrolig godt! Jeg er fremdeles usikker når det gjelder mitt, jeg savner å være blond....

Hva synes dere?


I love Jessica Alba, bare se hvorfor.


Altså, denne damen er bare best! Hun er så nydelig, og så klart digg, haha, det er jo Jessica... Har alltid digget henne! 

If you are close enough to read this, you are close enough to kiss me

Nettopp den teksten sto en gang på en topp jeg så i butikken. I sånn type skrift som er hos øyelegen når du får beskjed om å lese den mindre og mindre skriften. Men jeg hadde desverre penger eller noen mulighet til å få kjøpt den senere, og har aldri sett den igjen. Men så kom jeg på at vi har jo mange nettsider hvor man kan bestille t-skjorter og lignende med det printet man vil ha, så da lurer jeg på om noen har noen til sånne sider? Var nettopp innom en jeg ikke har vært før http://www.cafepress.com/. Men der har bare vanlige t-skjorter.... Jeg vil liksom ha en topp med noe form i og sånt...

Har dere noen tips til slike nettisder? Liker dere klær med tekstprint?

'Magetopper' ~ hot or not?

Jeg ser mer og mer av disse 'magetoppene' eller hva jeg skal kalle det. Korte topper som viser magen. Som slutter et sted mellom rett under bysten og over navelen. Jeg personlg skjønner ikke helt greia med dette. Å gå rund tå vise magen hele tiden. Men kunne lett brukt sånn over bikini om man skal på stranden og lignende, men kan ikke se for meg at ejg skal gå med det til vanlig, på skolen og lignende. 

(Fra Nelly.com)

Så jeg lurer virkelig på hva andre mene! 

Hot or not?

Free advertising