Helle-Norsk jente i London - My Dear Beloved School

Siste skoledag: Lunsj, certificates & feiring

Torsdag 12. mai 2011 var vår siste dag på Ealing Hammer and West London College, grusomt trist skal jeg si dere! Vi hadde lunsj med lærerne (og noen fra Norge), utdeling av certificates, taler og en video laget av Linda. Og jeg må få si at den var utrolig koselig! Skal spørre om jeg kan få legge den ut her på bloggen så dere får se den, den inneholder hele Londonoppholdet vårt og masse minner. Jeg kan virkelig ikke tro at livet mitt er over her, jeg sitter å skriver dette innlegget nå, 14. mai, dagen jeg skal hjem. De siste dagene har gått til feiring, nyte livet, shoppe, kaffe, være med venner, cookies og rett og slett kose seg MAX!

 

My certificate


Én av talene, veldig flinke var dere! 

 


Sjekk cookiemonsteret ble busta da! Hehe, min største svakhet her i London, det jeg kommer til å savne aller aller mest! (Håper dere ikke er så dumme og tok meg seriøst nå...........)

 


Our favorite teacher! Jeg kommer faktisk til å savne denne mannen, Chris, han har lært meg en hel masse som var jobben hans, men også så mye annet rart, og humoren hans. Wow, jeg digger denne mannen, he hates us all equally ♥

 


En av Englands ekte publokere, han var som dratt rett ut av en film. 

Rose? 
Jeg vet ikke helt hva mer jeg skal si nå jeg, jeg er litt som for ord. Det har ikke gått opp for meg at jeg skal hjem, det går nok ikke opp for meg at livet mitt her er over før på mandag, hvor jeg skal gå til Stovner vgs istedenfor Hammersmith. Kanskje jeg kommer med et ærlig innlegg om hva jeg virkelig mener og synes om hele dette opplegget, om noen er interresert....

 

God natt søte små ♥


Jeg elsker London, jeg elsker livet, why?

Jeg våknet opp i dag til roomiens vekkerklokke, thank god for det! Eller er vel egentlig Caroline jeg skal takke da, for jeg hadde nemlig glemt hvor jeg la mobilen min så jeg hadde null alarm hehe. For så å oppdage at jeg hadde solen skinnende i trynet, syngende fugler i øret, rett før jeg får et spørsmål "hvorfor har du det blåmerket på rumpa a?", også noe å våkne opp til. Og som vanlig, jeg har ikke peiling, altså poke meg så får jeg blåmerke! 

 

Så var det bare å få på seg sommerklær og en tynn jakke og ture til skolen i solen med solbriller. Jeg elsker den gåturen til tuben i morgensolen! 

 

Dagen startet med en kort historietime hvor vi fikk et nytt assignment å skrive, noe jeg faktisk synes er greit, for jeg liker det vi har om nå, så tror det skal gå greit! Uff, det er så mye sol at vi må ta ned persiennene, så trist altså!Ballerinasko, trenger jeg si noe mer?

 


23 varmegrader og drikke masse kaldt vann

 

Min fremtidig mobil, bare i hvit *hint hint* mamma. Eller den nye HTC Desire S, hvit ofc


Så mye lys var det i dag at kameraet trengte 'solbriller' wiiii

 

Og folk skrev ut billetten sin for å komme seg heimatt te påske. Ganske passende med "respect" i bakgrunn må jeg si 

 


Og dette er hva vi er omringet av. Faktisk har det begynt å snø, vi er så langt ut i våren-nesten-sommeren at trær og blomster er ferdigblomstret. 

 

Andre som føler seg helt i himmelen når det er sol og varmt?


Har du markedsføring?

Nå sitter jeg her og koser meg med te og markedsføring (etter en kort skoledag, slitsom trening, en deilig dusj og en enda bedre middag), kjempegøy altså. Har prøve i morgen fra kap. 3-7 ! Megaultrasuperdupergøy! Eller ikke... Masse å lese, mase å huske, men mye kan man faktisk forstå bare ved litt logisk tankegang, takk og lov. 

 

Har du markedsføring?


Brannalarmen på colleget liker å bråke

HVOR mange ganger har brannalarmen gått i løpet av de 7mnd eller hva det er vi har vært her? Den gikk faktisk for ca 1 uke siden bare, hvor vi lå ute og solte oss, og alle var helt careface, ingen gadd å løfte på rumpa en gang for å se hva som skjedde haha. Og i dag da, den ringer når vi har sluttet på skolen. Så tuller jeg med Sadiya på veien bort til Energize om at "tenk om de kaster folk uten av gym'en også siden det er samme bygning, tenk om du driver å løper på mølla også må du gå av midt i, jeg hadde klikka". Og hva tror dere ikke skjer? ALLE ble kastet ut av gym'en, så da vi kom sto alle utenfor og så helt lost ut HAHA! 

Da vi ble sluppet inn så gikk så klart alarmen igjen, mens vi sto i garderoben og skiftet. Jaja, vi tok tiden vår, skulle hvert fall få ta på meg genseren min, gå på do, fylle vannflasken, fikse musikken og alt før jeg gikk ut i kulden. Men så viste det seg at resten av alle som var der var careface også, så alle fortsatte treningen bare hihi. Og mens vi trente var det visst noe problemer med noe gasslekkasje something i garderobene, skjønte ikke hva det dreide seg om jeg. Så ja da, brannalarmen på skolen liker å ringe og skade hørselen vår! Den lever sitt eget liv! 

 


Jeg lever også mitt eget livHar du noen gang opplevd brannalarmen i ditt treningsstudio?


Jeg må få lov å skryte

engelsk pc, i know.... fikser det senere, ma bare vise til hele verden hihi. Mamma er du der ute? Na blir du stolt av meg, jeg lover!Jeg elsker sosa 


Competitive analysis, someone, help me?

Vi snakker verdens største markedsføringsoppgave! Vi har tideligere gjort flere analysis, PEST, SWOT, product development, marketshare, revenues and so on. Nå skal alt settes sammen pluss ditt og datt. Men så dukket competitive analysis opp... Verden vurderte ikke å skyte meg i samme slengen da? Mye enklere.

 

Anyway, mitt company har så klart noe med kaffe å gjøre, og valgte så klart den jeg trodde det skulle være LETT å finne info om, så da ble det så klart Starbucks! Men neida, det er ikke så mye info der ute. Har ikke en gang en ordentlig market share (bare fra 2010 hvor man ser på Starbucks som en stygg junkfood greie når jeg bare er ute etter kaffen...) og revenues.

 

Vil noen fylle ut arket for meg?

 

Please? Jeg ber uten sminke, med pysj, og nettopp tørket hår etter å ha ventet siden 3 eller noe id en dur.

 

Har du markedsføring?

Kan du noe om dette?

Vet du i det hele tatt hva jeg snakker om?

Er jeg lost?

Burde jeg kanskje bare legge opp livet å sove igjennom hele morgendagen?

 


A typical day at Hammersmith College

Fikk et spørsmål om jeg kan skrive litt mer om selve skolen/skolehverdagen her borte og så klart kan jeg det! Var så heldig at jeg hadde noen bilder på pc'n så jeg kan faktisk slenge ut et lite innlegg allerede nå. Jeg har helt ærlig ikke tenkt så mye på å blogge om det siden vi har vært her en god stund nå, dagene går i et, livet har blitt en vane og ukene går fort, akkurat som skolegangen i Norge. Men skal komme med noen fler innlegg også, om blant annet lærerne, men nå får dere en typical day, bildene kunne like godt hvert fra i dag egentlig.

 

Så dagene starter med å forsove seg, løpe til bussen, og løpe til banen, så løpe til skolen. Ok, det var bare i dag jeg forsov meg bigtime da, våknet et kvarter etter at jeg skulle ha gått! Men så lenge jeg rakk skolen, som jeg gjorde, så spiller det egentlig ikke så stor rolle, bare at jeg ikke gikk med så mye sminke da, giid av meg så grusomt! Og jeg grabber ALLTID (nesten uten unntak) med meg Metro hver morgen på Northfields station, nytt nr hver dag og det er gratis. Så jeg leser gjennom de viktigste sakene og løser:


Sudoku, dagens hjernetrim, må jo sette i gang knotten jeg har på toppen av kroppen for at den skal klare å ta til seg alt det lærerne babler om! By the way, gammelt bilde fra da jeg var brunette, kinda miss is hehe. Ja, jeg hadde også en blodutrdelsesomething ikke farlig, bare litt ubehageligsmåvondt og skremte folk på gaten hoho!

Min kjære avis, tirsdager MÅ vi faktisk ha den med fordi vi snakker om aktuelle saker i begynnelsen av hver engelsktime.


Så før læreren kommer så er det jo fritt fram og snakk så mye man kan før dagen starter:

 

Ca 10.30am hver dag får vi pause hvor de fleste går til kantinen (eller drar ut av skolen om pausen er lang) og kjøper seg noe spisbart. Jeg går alltid for en americano fra Costa som vi har på skolen. 

Og dette er mitt dagelige syssel, ikke spør meg hvorfor jeg gjør det en gang... Men jeg gjør dette hver eneste dag mens jeg hører på lærerne snakke og forklare oss ting. Addicted, ja. Men fargelegging er gøy da!

 

Så er det trening og heimatt til lekser, mat og sove eller hva man nå måtte finne på, litt shopping og/eller vindusshopping skader jo aldri hehe.

 

Hvordan er en vanlig skoledag for deg?


The Great Wall Of My Life! Eller China bare..

God natt verden, nå skal jeg dra på ferie til Kina og ta en tur på muren. Må jo virkelig  studere den når jeg skal skrive 1500 ord om den og historien bak den, kanskje litt på siden og forran også. Så håper jeg bare jeg blir ferdig før jeg sovner, har virkelig store problemer med å stå opp om dagen, men med min nye rensespray så får jeg vel en veldig god natts søvn i natt, etter at jeg er ferdig med historieoppgaven så klart da. Jeg gleder meg!

 Kiss me, ki-ki-kiss me
Infect me with your love and
Fill me with your poison

Take me, ta-ta-take me
Wanna be a victim
Ready for abduction

 

Blogglisten


Første dag gjennomført, jeg må få skryte

Jeg overlevde første dagen, første skoledag etter en meget deilig juleferie. Først hadde vi historie hvor jeg fikk igjen assignment'et mitt fra før ferien, fikk 5! Wiii, da ble det 5 på kortet i historie hvert fall. Etter historien var det endelig tid for trening, herregud som jeg har savnet det. Haha, helt sykt, levd hele sommeren uten, egentlig siden vinterferien eller noe, men etter å ha kommet hit ned, nå bare må jeg. Og etter 1 trening hele juleferien så er ikke samvittigheten på topp akkurat, og ehm, det var litt hardt å begynne igjen. Jaja, 2 uker av 4 på har jeg hørt, 4 uker går jo fort.

 

Så hadde vi matte, da ble dagen bare enda bedre, fikk igjen test'en og jeg fikk 6, da ble det 6 på kortet i matte, yay me. Men altså P matte er kjedelig... Vi driver jo med ting vi gjorde på ungdomskolen.. Unnskyld til dere mattehatere som kanskje blir irritert over folk som sitter å tenker "kjedelig" når de kanskje gjør det bra. Men saken er, en 3 i S eller R matte er bedre enn 6 i P.... Uansett, jeg smiler jeg, happyface as always!

 

Eller kanskje ikke så happyface? Hehe, hoepine... Og vondt i kjeften, må slutte å spise ananas... Men nå legger jeg meg, jeg, etter at jeg har sett ferdig en film.

 

God natt søte små, og store, middels, grande, tall, whatever. Vanskelig å bestille str. på kaffe noen steder, ender ofte opp med å peke...


Blogging fra colleget, viktig, ikke skole, college!

Saa geniale som Lise og jeg er, saa sitter vi naa her, og har ingen ting aa fordrive tiden med. Vi er saa smarte, og gjennomfoerte matteproeven lenge for tiden, Saa naa har vi 1 time pause, uten aa vite hva vi skal, for spise har vi nemlig gjort. Men, paa denne skolen er det jo pc'er over alt, loketid. Jeg merker jeg sliter aa skrive til dere tullinger paa norsk, for jeg mangler ae oe aa. Nettopp! Men jeg kan ikke engelsk heller, saa da faar jeg bare slite. Saa ingen fler proever eller innleveringer, bare sove, slappe av og trene de 2 siste dagene, lovely! Ikke noe cam paa denne pc'n, og jeg kan ikke ha bildeloest innlegg, what to do? Derfor skal dere vaere saa heldige aa faa profilbildet mitt paa face.


Ain't I just the cutest thing you have ever seen?


INNSJILLD!!!!!!!

Hehehehe, hvor lenge har det gått siden jeg blogget sist? Svaret er; ALTFOR LENGE SIDEN! Jeg glemte å trykke på publiser knappen for innlegget jeg skrev på lørdag nemlig, den ble bare lagret som utkast, så ja, den kommer snart! Men nå, hjelpes, stress stress stress. Jeg kunne jo ikke droppe trening i dag etter min ekstremt usunne helg! Så løp 10km på 57.30, liker ikke at tiden ikke ble blank, for nå var jeg treigere... Ok, vi snakker 30 sekunder, men jeg merker jeg blir skikkelig sur på meg selv, mehe. Og styrke etterpå, stakkars masselassen min, btw, det er et ord for mage bare så du vet!

 

Og jeg må bare si, NOEN engelske folk har en helt uforståelig aksent! Det er jo umulig å trene uten at folk snakker til seg.... KAN IKKE FOLK FÅ TRENE I FRED? Hehe, jeg takler det bare ikke, jeg er sliten, ser ut som et vrak, og har et ødelagt øye i tillegg, ergo, ikke se på meg, ikke snakk til meg, ikke gjør noe som helst egentlig. Og om du så skal snakke til meg, så snakk propper english! Han fyren i dag, hjelpes! Hvor i England var han fra? Eneste jeg fikk med meg var at han sa noe til meg om flexible, fordi jeg drev og tøyde og bøyde, men hva han egentlig sa, det har jeg null peiling på. For min del kan han like godt ha snakket et annet språk, haha!

 

Men nå, gjort ferdig engelsk leksen til i morgen, begynne på historie assignement som er til onsdag, slutt på å gjøre innleveringer dagen før! Så nå har jeg ikke tid til å leve mer, jeg er bare overlykkelig over at jeg fikk trent i dag, ble endelig våken etter å ha gått rundt i søvne.

 


Visste dere at vått, langt hår er ganske plagsomt? Tenkte meg det ja... Visste dere at et øye som for alle til å skvette er ganske slitsomt også? Funnet ut at jeg liker ikke å bli sett på, oppmerksomhet er faktisk ikke gøy lenger!

 

Jeg vurderer å legge ut hele ukesplanen, eller 11 dagerplanen min på bloggen, for det er MASSE stress nå før jeg drar hjem! Og om jeg setter planen offentlig ut i liv, da MÅ jeg følge den, ellers føler jeg bare at jeg failer hele livet.

 

Men nå må denne jenta være flink og jobbe!

 

Mye stress for deg siste ukene før ferie?


Se videoen, legg igjen kommentar om det, få 3 tilbake

http://www.youtube.com/watch?v=1ppxK_iom6U

 

Bare plis se denne videoen! Det har seg sånn at vi har hatt skuespill på skolen. Vi var vel 6 grupper eller noe i den dur, hvert spill ble filmet. Den som får flest views når året er omme vinne. Og var er rett og slett genial, best! No kidding, hehe, må jo ha troen på seg selv her! Men hjelp oss, hver så snill!

 


Dette er hva dere får svar på i videoen, det er verdt det!

 

De som ser videoen og legger igjen kommentar om at de har sett den skal få 3 kommentarer hver tilbake, så får dere noe igjen for de 5 minuttene av deres liv. Så snill jeg er!


Gjett hva vi har gjort i dag! Dere får snart noe helt genialt å se på

For det første starter hele dagen med at vi får SITTE på banen!! PÅ selveste Piccadilly line! Vi kunne velge å vrake, kunne sikkert tatt en vogn hver! Eneste mulige forklaring på denne hendelsen må være, SNØ! SNØSTORM beskriver vel egentlig dagen best, plutselig hadde jeg ikke på mer mascara, jeg nei... Den var alle steder den ikke skulle være!

 

Se, de sitter!

 

Neimen, de sitter også!


Her har dere Fatima! Legg merke til øyet, det er grunnen til mangel på fargebilder eller trynebilder. Legen i morgen, gøy...


En av de andre gruppene


Latisha or you may call her La La


Shaniqua (?) but call her Shaki

 

Dere får snart en video for å se hva det er vi har drevet med, og det er viktig at alle ser vår video, for den gruppen som har flest views på slutten av året vinner, og altså, det må jo bli oss!

 

Et lite hint: Things Fall Apart!


Da drar jeg og blir slaktet

Skolen neste stopp, eller nei faktisk ikke, neste stopp er Northfields Station, og neste stopp der igjen er Barons Court. Håper det er sånnd et skrives... I dag skal jeg ha engelsk nemlig, med vår kjære Rick, som egentlig snakker så elskbar engelsk når han snakker sin egentlige deialekt! Men neida, det gjør han ikke til vanlig... Vi skal få igjen en prøve da, det som egentlig er saken... Og ehm, jeg aner ikke hvordan den gikk, vi måtte skrive for hånd og visste ikke hva vi skulle ha om. Og da jeg skulle levere den sa han nei og ville ikke ta den imot fordi det var for mange skrivefeil på første side, hoho.....

 

Også skal jeg trene i dag, må bare få det skriftlig, for nå har jeg lovet det så nå må jeg, yes da!

 

Forrige engelsktime, tror det var engelsk hvert fall... Er jo samme klasserom uansett! Love iphone bilder leikz

 

Har dere noen prøver dere gruer dere til å få igjen?


En helt vanlig dag på vårt collegeIkke alle lærere som godtar musikk, bastards....


Jeg klarer bare ikke helt se sammenhengen mellom staffet og disabled students, men tror nok jeg også får ta den heisen, så mye som jeg snubler rundt så burde jeg.


Vår staff bad, hoho, mye bedre enn elevene sine


De har faktisk masse mat på skolen! Masse usunt også.... Men jeg lever på yoghurt og frukt, og sometimes sandwich. En gang fikk jeg faktisk spørsmålet brunt eller hvitt brød? Så klart sa jeg brunt, jeg er helt sikker på at det bare var farget loff!


Hei litt flau forran kameraet

 


Også var det visst en eller annen India dag


Så skoleflinke som vi er satt vi på lerningssenteret før matteprøven og øvde som gale, og det var lønnsomt, hihi!Ok, dagen var nok ikke heeelt normal, for a lle var unormalt trøtte, jeg var jo faktisk våken og opplagt for en gangs skyld! Vi later som at det er på grunn av treningen, må bare si masse positivt om det så jeg blir avhengi og fortsetter med det!

 

Hvordan er deres skoledager? Vi må nesten si collegedager, for ifølge lærerene er det veldig viktig at vi ikke sier school, for det er STOR forskjell på college og school... Lurer virkelig hvordan en skole i Englad da er.


BRANNALARM! No, sit still, we're having a test!

Japp, dere leste riktig! Hva for en lærer er det som gjør noe sånt? Han visste ikke en gang omd et var øvelse eller ekte. Så sier han at han skal gå å sjekke om andre går ut, HAHAHA! Nei bare sitt inne å brenn dere, ikke så farlig.... Så så han plutselig sikkerhetsfolka hadde kommet seg ut, DA fikk vi gå! Altså, en vakker dag kommer hele Hammersmith College til å brenne ned, med en klasse sittende igjen inne, helt utbrent.

 


Bare vent, om lenge kommer man til å se på dette bildet, sånn så Hammersmith ut før, der er elevene som brant inne fordi de hadde prøve.....

 

Dette var virkelig dagens happening!

 

Har dere opplevd noe lignende?


10. i 10. i 10. går til noe veldig veldig morsomt

Eller ikke... Hørt om Chinua Achebe ~ Things Fall Apart? Jeg hadde hvert fall ikke. Dette er da en bok som skolen tvinger oss til å lese, great... Vi måtte til og med punge ut 100 kr selv og kjøpe den, hva er det for noe tull? Altså, jeg elsker å lese, (skriver forresten et innlegg om en ny bok jeg har lest) men når jeg blir tvunget til å lese, nei det skjer bare ikke! Æsj æsj æsj, det er noe som kjeder meg mest her i verden, det er ikke rart ungdommen mister leselysten sånn som skolene driver.. La oss velge bøker selv, så leser jeg gladelig en bok i uken om det er eneste leksen vi får!

 


Og ikke nok med det, jeg har SOSA innlevering til i morgen! "Define society and it's norms" .. Jaja, er nå egentlig ikke en så veldig vanskelig oppgave da.

 


Speilrefleksen er til lading, vær så god, flotte cambilder! Hoho, må jo leke litt med den da, har jo helt ny pc jo! Med en cam som faktisk funker, den forrige ble grønn og alt mulig rart, og delte seg opp i fire firkanter!

 

Btw, min 10. i 10. i 10. kl. 10.10 SOV JEG!! WHAT A SJOKK! WHAT A GREAT NORWEGIANENGLISH

 

Hva skjer hos dere den 10. i 10. i 10.


First day at school!

Vi klarte å komme oss til skolen første dag og fikset tuben og alt LETT! Vi er pro! No kidding, Caroline og jeg er infødte her altså! Førdt med Oystercardet i hånda!


Da vi gikk av Barons Court møtte vi dette etter å ha gått rundt hjørnet, i tillegg til en megatrafikert vei hvor de kjører som gærninger!Første trapp oppInn gjennom sikkerheten, vi har sånne kule kort dere snart får seSVÆÆÆÆÆÆÆÆRT, på bare denne skolen(er 3 deler) er det 10'000 elever!

Vårt første klasserom, første dagen var så klart bare info da.Her fikk vi de flotte ingangskortene til skolens område, bildet mitt ble jo bare überflott!..... hehBØ!

Unnskyld, var ikke meningen å skremme dere..SØTE

Etter noen få timer så var det sightseeing i en rød flott buss som sto for tur, bilder kommer i neste innlegg, blir så mange bilder i hvert innlegg, og sånt er slitsomt!

 

Hva synes dere om skolen hittil?


1 og en halv time til første skoledag! sort of

Ja, da er det en og en halv time til min flrste skoledag, men jeg ser allikevel ikke på dette som min første skoledag siden jeg skal reise til London! Så jeg regner med og håper på at vi, londonklassen, får en hel MASSE info i dag! Jeg er så infosyk som det er mulig å være! 
Jge har egentlig ikke tid til å blogge nå, må kle på meg, fikse det hovne trynet mitt og spise litt. What to wear? Det er jo sol, men ehm, Norge, Norgte er ikke varmt... Men men, satser vel på shorts!

Være så god, random bilde fra en koselig kveld hos Linn. Sitter ikke på min pc nemlig, så den her kan jeg hverken putte minnebrikka til kameraet inn i og den har ikke mine bilder heller... Hoho

Kos dere på skolen i dag! 

hits Free advertising