Helle-Norsk jente i London - Negler

Om ikke dette var en søt og uskyldig neglelakk

1£ på H&M. Men herregud, kosten var jo helt håpløs å bruke, også glemte jeg å ta på to lag på høyrehånda mi også, er det mulig.... Men nå skal jeg straks ut se etter neglelakker og noe treningsting, hadebra!

 

Hva skal dere i dag?


Streker og prikker ~ Negler
Noe lignende mine forrige negler, er helt avhengig av min brune neglelakk ! Overse at jeg ikke tok på fuktighetskrem og alt det før jeg tok bildene.....

Men jeg må skaffe meg pensler, litt vel vanskelig å lage streker med blyanter, eller passer brukte jeg faktisk denne gangen! Også skal jeg ta bilder rett etter at jeg har tatt det, for nå var jeg så treig at den har begynt å flasse. Og det finnes ingen ting verre enn flassende neglelakk!


Lys brun med rød blomst ~ Negler


Veldig lys brun, med rødrosa enkel blomst. Noe av det enkleste jeg har gjort tror jeg.

 

Hva synes dere?


Beige, grå og lilla ~ negler

Et tydelig bevis på at jeg endelig har bosatt meg og faktisk slapper av, jeg har tatt meg tid til å gjøre noe jeg elsker. Dille meg neglene! Men ikke lett når man stresser og negler knekker og neglbånd, ja det er en hsitorie for seg selv...

Beige & grå ~ London

Lilla ~ Kreta

 

Gleder meg til å få Dotten tilbake så jeg kan redigere bildene og blogge en hel masse! Den kommer 1. okt, hvis ikke Siba/computer city skal krangel enda mer da, for jeg skal få nytt hovedkort tydeligvis, og de venter fremdeles på det... Uff, stakkars Dotten min, jeg burde bare begrave han og få meg en ny!

 

Hva syens dere?


Tror neglelakkguden hater meg?

Jeg nevnte tideligere at dere skulle få se hvor klønete jeg er. Dette skjedde da jeg ryddet rommet.

Fulgte med i Henne, eller var det Elle, can't remember.. Hvert fall, jeg ryddet, jeg lukket øynene, den falt, den knuste

SPLAT

Traff også laderen til Dotten og en del andre ting.. TAKK!... Ikke nok med dette.

Jeg satte på en vaskemaskin i dag jeg, sjekket til og med lommene på klærne, men tydeligvis ikke godt nok!

Dette synet møtte meg da jeg åpnet lokket. Mamma, ikke hat meg om du leser dette... Det gikk bare uteover buksen din og sengeteppet mitt..(mest teppet mitt da!) Jeg satte tøyet til en ny vask da! Uten neglelakk.... My dear beloved neglelakk.... Broken hearted!

Jeg var glad i den der, kostet bare 2?(haha, brukte sånn 2min på å finne knappen på tastaturet!) på Kreta og var kjempegod!

Er dette et tegn fra neglguden om at jeg skal slutte å pine neglene mine gule og tørre med all negelelakken min? Men da er de nødt til å gi meg noe nytt jeg kan drive med.....


Allergic to my own feelings

Når mye skjer på en gang, familieliv, privarliv, skolegang, venner og alt surrer seg sammen går ting skeis. Jeg har opplevd en del ganger at når det skjer for mye psykiske ting blir jeg fysisk dårlig. Jeg er 100% sikker på at jeg ikke er den eneste i verden som har det sånn! Og mye stress fører også til noe, nemlig at jeg blir enda mer fuktighetskremavhengi enn før. For dette skjer nemlig.

Så da må jeg bar eunngå neglelakk, neglelakkfjerner og rett og slett alt jeg liker å dille med. Kjipt! Så kommer nok til å gå enda lenger tid før jeg kommer med et nytt neglelakkinnlegg.... 

Så mitt store spørsmål: HAR DERE NOEN FUKTIGHETSGIVENDE FORSLAG? Annet enn A-krem, Decubal ?

Og en liten ting til, opplever dere sånne ting ved stress også, har noen venninner som blir tørre inni hendene ved mye stress hvert fall.. Ouuuu, nå hører jeg isbilen, må løpe å spørre om smaksprøve!! 

Hadebra søte dere som leser dette!

Negler med sommerfugler

Egentlig skulle jeg bare teste ut fargen til de nye neglelakkene, hehe. Så endte opp med sommerfugler. Skulle egentlig hatt den rosa på hele neglen, for den 'brune' var mørkere enn jeg trodde. Men sånn ble det nå uansett, må jo skifte neglelakk i kveld uansett, blir jo så fort flassende her nede på grunn av all sanden. Og det finnes ikke noe jeg hater mer enn neglelakk som flasser!

~ Helle

Rød negler med hvite potespor
Det er virkelig ikke lett å ta bilde av neglene sine mot en helt hvit flisbelagt vegg i det blåeste lys du kan tenke deg, samtidig som du har 2 sek på deg fordi man skal løpe ned på stranden. Men bildene MÅ jo bli tatt først, for etter en dag i megabølger og sann både her og der kan dere jo tenke dere hvordan neglelakken(og neglene for den saks skyld) har blitt slipt vekk.
Jeg ble nok inspirert etter en tur i gamlebyen når vi skulle spise en kveld, for i fortauet hadde en liten katt gått mens "sementen" var våt. Så det var sånne søte 'kattepotespor' (kan jo ikke kalle det for fotspor, æsj, katter har ikke stygge føtter! Katter har søte myke poter!)  

Har dere hatt poter på neglene før? 

Lilla negler med hvite prikkerDisse to neglelakkene var ett røverkjøp, 2 euro kostet de bare, og de fungerer kjempebra, tørsker fort, og har lang tynn fin børste!
Så sånn ser de ut nå. Men nå må jeg forte meg å pakke, for i dag skal vi kjøre til Den Blå Lagune.

Hva synes dere om lilla neglelakk?

Fransk -manikyr & -pedikyr

Dette er neglene mine denne uken før jeg drar på ferie 
DERE SOM HAR TÅ-FOBI, BLA FORT FORBI!

Gjort veldig fort å enkelt, for den hvite neglelakken begynner å tørke, så da er det ikke så lett å få det ordentlig fint...

Litt av pedikyren også... ja... jeg vet... tær... æsj.... hater at folk ser dem... så kan ikke tro jeg legger ut dette bildet... men er jo eneste måten å vise pedikyren... 

Og mens jeg skulle ta bilder av neglelakken min så ble jeg så klart bitt og sugd av en liten stygg vampyr, og så klart ville ikke speilrefleksen samarbeide så jeg fikk tatt bilde av den, så den kom seg unna, med mitt blod... Beklager verden, nå kommer det til å komme mange ny friske, sterke myggebarn... Tilgi meg!

Negler - Turkis with white dots

Go norskengelsk! Jeg vet det er lenge siden jeg har lagt ut et innlegg om hvordan jeg har neglene mine... Men det betyr ikke at jeg ikke har gjort noe med dem. Jeg diller like mye som alltid.. Hehe, litt for mye også.. Begynner å få litt klager på neglelakklukten i huset. Men det er ikke min feil at jeg har brukt så mye neglelakk at jeg ikke kan gå uten fordi neglene mine er så stygge uten neglelakk nå... Jaja, får smiske til meg en nail-repair greie !


Veldig dårlig bilder... Speilrefleksen min er jo... ja.... Og jeg orket ikke redigere bildene, hoho, jeg er for lat, sitter jo godt plantet i sofaen, ser på teven og spiser is. Orker ikke redigere da...

Neglelakken er jo ganske ødelagt, tok bildene en del dager etter at jeg fikset dem, hehe. Så det er hva jeg hadde forrige uke. Den turkise er fra H&M og den hvite er fra et fransk manikyr sett .

Hvordan negler tror dere jeg har nå?

Turkis-sølv-negler!

I dag har jeg gått rundt med neglelakk på en hånd! Ble nemlig ikke ferdig med begge hendene i går.. Hadde planer om å gfikse det på skolen, men så surrehue som jeg er så glemte jeg den turkise neglelakken. fml.
Neida, men jeg skal hvert fall fikse det nå, mens jeg leser til matteprøve i morgen og også har noe naturfagsinnleveringting i think...  Må bare skryte av det deilige været også! Jeg sitter faktisk ute i solen nå under pæretreetsom blomstrer noe helt sykt. Det ser ut som en stor hit klump! Kjempefint! 
Her er hvert fall neglene denne gangen da.

Det er forresten ikke så lett å ta bilder av hendene sine, for jeg har på feil linse på kameraet for sånt, så jeg har rett og slett ikke lange nok armer... (AF-S NIKKOR 18-200mm)

Så her har jeg faktisk bare tatt på et lag med den turkise neglelakken fra H&M ~  ca.50kr. Også har jeg brukt en LITEN veldig liten pensel til å lage sølvmønsteret. Neglelakken kjøpte mamma i Paris eller noe for ganske lenge siden, så aner ikke hva den kostet eller noe..

Har dere sølvneglelakk?

hits Free advertising