Helle-Norsk jente i London - Om Meg hits

Tror jeg skifter blogg gitt...

Ja da, jeg lever, i beste velgående til tross for at jeg har vært hos legen i dag og blitt frastjålet en god del blod. I tillegg failet damen så jeg trodde jeg skulel blø i hjel, som om jeg ikke hadde nok sprøyteskrekk fra før av liksom.. 

 

Uansett alt ruller og går, skole, trening og venner, livet mitt har å blitt som alle andres føler jeg. Ok bortsett fra at døgnet mitt består av 25 timer, ikke spør meg hvordan, men jeg har en ekstra time med awesomeness som ingen andre har! Så usikker på om jeg fortsetter å blogge eller ikke, om jeg gjør så kommer vel bloggen til å handle mest om trening, foto, kaffe og total randomhet. Saken er det at jeg kan ikke lenger blogge på "mylondonlife", jeg blir deprimert hver gang jeg leser det, fordi... JEG ER I OSLO!!! Ikke noe mer London, jeg gråter....

 

Så jeg kommer til å fortsette å blogge på www.molnesh.blogg.no som er bloggen jeg egetnlig har brukt som designviser. Jeg komemr så klart til å poppe inn innlegg om London enda, og svare pås pørsmål om London (og alt mulig annet rart) når det kommer, jeg er nå enkel sånn hvert fall! 

 

Så ja, fra nå av så må dere ture HIT !


Awesome Meg

Kontakt: londonlife@hotmail.no

Ja, kan vel begynne med litt basic info da...

Helle er navnet jeg har fått ropt etter meg siden 7.sept 93, altså 17 år om du ikke kan regne...  Jeg ser verden fra mitt eget 163cm høye fugleperspektiv! Jeg tror ikke jeg har planer om å få et høyere perspektiv, for jeg liker ikke å se ned på folk, for sånt er ganske respekløst egentlig. Resten av personligheten er vel så som så. Har fått høre at jeg er en sprudlende jente, med mye liv og latter i, kanskje litt mye iblant.. Hehe.. Ellers er jeg en levende optimist, jeg takler ikke negative mennesker! Sånt ødelgger livet bare enda mer..

Men grunnen til at jeg begynte og blogge og at du skal lese denne bloggen er fordi. Jeg skal gå 2.vgs i London. Jeg skal tilbringe mitt 2. år på Ealing, Hammersmith And West London College! OMG. Det er rett og slett OMG. Så jeg har da lovet å blogge om livet i London, jeg drar jo tross alt fra både familie og venner som man har lyst til å dele ting med, så da er det bare å lese her. Kanskje fremmede mennesker finner det interresant å lese også, kanskje inspirerer dem til å gå på skole i utlandet! Jeg gleder meg hvert fall utrolig mye! 

Nå har jeg vel egentlig ikke mer å skrive, å skrive om seg selv er noe av det vanskligste jeg vet. Men men, om du vil vite mer så er det jo bare å følge med på bloggen. 

Meg, den typiske blogger! Ehm... neida, men hva skal man gjøre når flyet er utsatt grunnet streik og man er stuck på hotellet og ikke får lov å løpe på stranden.... Kommer vel snart et ordentlig bilde, den dagen jeg blir fotogen.

 
Jeg har forresten presentert bloggen min på Bloggurat.


Free advertising