Helle-Norsk jente i London - Har på meg hits

Da dro jeg!


Perfect outfit for en fotograf som moi

Fordi jeg glemmer kameraet hele tiden mehehe.

Takk Thailand for at dere tenker på oss surrehuer ♥


Da dro man til Oxford i kosy tøy
Med en deilig tjukk dunjakke, for vinteren er tilbake. OG ejg er kvalm.

 

Kos dere ♥


Hi, i'm Helle, i'm 333
Angel & Devil

Når en er blond og en er brunette, ja da har man vel ikke noe valg? Legg merke til fangs'ene !

Vi har også skjønt at Halloween er en big thing her i London. Veldig big thing! Så i dag skal hele byen gå trick og treat mens all Halloween festing foregikk i går/i dag, haha. Halloween i Norge er ingen ting i forhold.... Folk her klikker!

 Rart jeg hadde vondt i føttene eller? Helen er søren meg trill rund....

 

Har du vært på/skal på noe Halloweenparty, og hva skal du være?


Date med Sadiya and outfits.... + blitt anbefalt! 

 

Indianerne er i London også!!

 
Først dro vi og trente litt, time løping pluss full styrke, deilig! Våknet i dag og tenkte bare neeei, ike noe trening, for sliten.... Glad vi gjennomførte! Og etterpå var vi på Deli De Luca som heter det Pret De Manger og har MYE bedre mat! Reke-avokado sanwichen er himmelsk! Og det har til og med vært sol i dag, for en deilig søndag!

 

Og det som toppen dagen min var da jeg fikk en kommentar om at bloggen min var blitt anbefalt av Rachel så ta en titt innom hennes blogg. Utrolig koselig å bli anbefalt av noen, trodde aldri noe sånt skulle skje meg, så dette setter jeg virkelig pris på, TUSEN TAKK!

 

Hvordan har din søndag vært?


What a fabulous day! and a little outfit...

Som sagt er jeg ikke på min pc, og aner ikke om jenta her har noen redigeringsprogram, vil ikke rote rundt på hennes så vi får bare ha rød øyne her. Kameraet til Anita elsker nemlig røde øyne.


Skolens drikkeautomater har trekantkopper, noe så kult!Varmt, sol og deilig! Skulle nesten tro det var sommer altså! Sikkert over 18 grader, minst! 

Hei.... Kameraet er virkelig glad i rødfarger, btw, håret mitt blir lysere og lysere, helt sykt, nå har det helt annen brunfarge, og dette bildet er bare 2 dager siden eller noe!


"Jakke"~Primark // Bluse~Zara // Topp~Bikbok // Shorts~Cubus // Sko~New Look // Belte~Primark // Smykke~Farmor <3 // Resten av smykker sier vi er H&M....

Skolen vår er cool.

 

Har dere fint vær hjemme ?


Business people VS Genius people ~ outfit

I dag var det tid for klassebilde, noe jeg gruer meg til hvert eneste år! Hvert fall nå som jeg har sår MIDT I PANNA og midt på haken... Fml... Neida, blir jo litt morsomt når vi hadde tema da! For vår klasse er blanding av de som har realfag og de som har samfunsfag linja. Derfor, geniene våre skulle ha de hvite labbfrakkene og vi skulle være ehm, classy sort of. 


Topp~Ginatricot // Tubetopp~Bikbok // Shorts~H&M // Sko-din, euro samma husker ikke lenger
Smykker~For det meste H&M og Egypt

Skulle ha med høye heler på bildet da, de sto midt på stuegulvet i går, i dag var dem ikke der! Og jeg stressa så mye at jeg ikke rakk frokost en gang! Så nå blir det maat, ordne seg og ha det bra fest, så kommer en outfit til i dag !

Har skolen deres årbok?
Liker du å ta klassebilder/portrett bilder?

Bursdagsoutfiten min ~ Har på meg


Jakke, bluse, shorts, accessories ~ H&M // Tubetop ~ BikBok // Sko ~ DinSko /7 Ehm, veska er og H&M men ikke på bildet, hoho.

Nå skal jeg sy en av shortsene mine og støvsuge og sånn småting før familien kommer. Blir holdt med selskap av snekkeren som gjør ferdig gangen, tusen takk! Hihi, digger han. Han er jo bli hele tiden! Og sånt liker vi =D

Håper dere har en like superduper dag som meg! Og jeg tuller ikke når jeg sier at jeg har de søteste vennene i verdenen! Dere får bildeserie av dagen senere, ehm, så klart var ikke minnebrikken i kameraet på skolen i dag da, heh.... Men blir nå noe for det! Og hallo, det er sol på dagen min! ! 

Gratulerer med dagen til meg <3


Sommer og rundt-hodet-flette ~ Har på meg


Jakke~Zara // Topp~Cubus // Shorts~H&M // Sko~DinSko // Veske~H&M // Øredobber~H&M // Smykke~personlig

I dag har vi bare sosa! Ok da, sosa = Sosiologi og Sosialantrepologi! Fra 0845 til halv 1. Deilig dag det! Og dere ser jo hva de siste 5min av timen gikk til, Anita lekte seg med håret mitt! Jeg synes fletter er så kult, men helst på andre. Jeg kler ikke å ha stramt hår... Derimot har jeg ALLTID elsked sidefletten hvor man har naturlig bustete og slapt hår til den. Men jeg har hatt kort hår de siste årene, men nå sparer jeg til langt igjen! Så Anita, du vet hva jobben din i London blir <3

Nå skal jeg ut i solen med litt is jeg! 

NB: Skal på foreldremøte(med elever) angående London kl0600, så kommer kanskje et londoninnlegg i dag/i morgen.

Ha en fin dag videre dere søte som leser dette! 

Ship o hoi ~ Har på meg

Ok, ikke sååå ship o hoi klær, men det er bilde av anker på knappene på shortsen, og den er jo marineblå, så hvem er det vel som ikke tenker sol, sommer, vann og båt da?

Hei uklart bilde!

Cardigan~H&M // Singlet~BikBok // Shorts~BikBok // Strømpebukse~care // Sko~DinSko // 


Kjede~Indiska tror jeg // Øredobber~Begger er GAAAAAAAMLE, fått av en venn av farmor. Ringer&Armbånd~H&M //
Neglelakk~Kreta

Men nu skal jeg på Condis med min kjære mor.

Ha en fin dag!

Skjørt med lommer ~ Har på meg


Jakke~H&M // Cardigan~Gina Tricot // Singlet~BikBok // Skjørt~BikBok // Sko~Din Sko // Armbånd~Kreta // Øredobber~Danskebåten // Kjede~Gullsmed

Men nå tror jeg kanskje jeg skal skifte til treningstøy og rote meg bort på Condis, jeg burde for å si det sånn! Herregud, kroppen forfaller, snakker som om jeg skulle vært 40.. Men det føles nesten sånn! Var kjempeglad for at vi skulle ha gym i dag, og alt vi gjorde var å snakke... Jæjæ, blir digg i London med treningsstudio på skolen, så jeg slipper å dra langt for å trene!

Jeg er grønn og skjønn, i mamma's øyne ~ Har på meg


Cardigan(?)~Gina Tricot // Singlet~BikBok // Bukse~Vero Moda // Sko~Kreta //


Kjede~H&M // Lille øredobb~Glitter(?) // Hengeøredobb~ veldig godt spørsmål....

Må bare fortelle om min grusomme morning! Mobilen ringer KVART PÅ SYV! I dag også trodde jeg det var en eller annen idiot som ringte meg, så sto det "alarm".. Ville abre legge meg ned å gråte... Skulke første time, hva som helst, men NEI, jeg er jo  flink skolejente og skal til London! Jeg slapp til og med å løpe til bussen i dag! 

SÅ nå har jeg fått smakt på alle de fagene jeg har valgt da, sosiologi og sosialantrepologi, markedsføring og ledelse, internasjonal engelsk og matte P. Jeg skulle jo egentlig gå realfag og studere medisin videre, jeg vet ikke helt om jeg angrer for at jeg bytta enda... Men hvert fall, jeg digger SOSA og M&L, tror det bor en selger i meg. Ene øyeblikket likte læreren meg, neste øyeblikk hatet hun meg og flyttet meg mellom 2 andre gutter når jeg ikke en gang hadde snakket!

Og dere gjetter aldri hva jeg fant ut da jeg kom hjem... I HELE DAG, har jeg savnet å ha lummer, et sted å legge hendene... Så kom jeg hjem, så fant jeg dette.... 

Sorry for uklart bilde, men jeg var så oppgitt at jeg orket bare å ta ett, og feil linse på kameraet, jeg har ikke lang nok arm til å ta bilder av meg selv med den linsen.... 

Pleier dere å gå i digge 'slappe-av-bukser'? 

Buttonlove ~ Har på meg


Genseren~BikBok // Bukse~Cubus // Singlet~Cubus // Armbånd man ikke ser~Indiska og Egypt // Kjede~H&M // Øredobber~En av våre kjære gullsmeder....

Jeg har en greie for knapper, har du? 

Pluss at dette er en stor, behagelig, slappe-av-genser! Som passer fint når man har sin første STÅ OPP TIDELIG DAG!

Black n' White togetha forevah

Hoho, så oppfinnsom jeg er med overskriften altså. 

'Genseren'~H&M // Bukse~H&M(?) // Sko~Skobutikk... // Veske~Kreta // Armbånd&Øredobber~Cubus i think // Kjede~H&M + en jakke som ikke er med på de fantastisk klare bildene. 

I'm all wet and purple


Så typisk, når min buss ikke går og jeg må ta den andre, som stopper 1 sang unna huset mitt DA skal det regne. Ikke bare litt, pøse! Eller, det var når jeg sto og ventet på bussen at det regnet som verst... Faktisk kan regn være ganske fint, jeg liker det innimellom, men ikke nå.. Blir bare trist.. Noe busssjåføren la merke til også, haha.

MEN NOE SYKT! Når jeg går av bussen 'hjemme' så pøser det der, så går jeg en halv sang unna, og da regner det ikke. Så snur jeg meg og ser det regne bak meg, haha!

Forresten, etterpå komme enda mer London info, jippi!

Regner det hos dere?

Første skoledag ~ Har på meg - sommer faktisk!

Bluse~Zara / Shorts~Zara Ambånd,ringer~H&M / Belte~Mamma / Sko~Grensen sko(den greia som er sånn blanding, husker ikke helt, haha...)

Tusen takk mamma, den shortsen og blusen var et kjempebra kjøp, lurer på hvor mye jeg har brukt det si sommer! For det meste da vi var på ferie da, for i Norge har det jo ikke vært sommer... Men i dag, første skoledag, JEG GIKK UTEN JAKKE! OG SANDALER!Kaffe kaffe kaffe, og shopping uten å få lov å bruke kortet.

Grusomt var det, rett og slett! Da mobilen ringte kl 1000 for å vekke meg så jeg rakk å gjøre det jeg skulle før jeg tok en tur til byen med Silje. Fikk ikke ryddet på plass tørt tøy som jeg skulle da, siden lil'bro lå og sov... Og så snill som jeg er så ville jeg ikke vekke han. Jeg rakk faktisk å få i meg frokost i dag det, det var passe digg. Så bar det av gårde til toget. Første stopp ble på den gule-veksle-penger-gratis-stedet på Oslo s, jeg skulle gjerne fått vekslet Seychelles Rupees, men så klart, det gjorde de ikke der, det hadde de nettopp sluttet med... Så om noen vet hvor jeg kan få vekslet det så hyl ut! Men jeg fikk vekslet mine svenske lapper da. 

Next stop, Stockfleth's hovedcafe, veldig deilig å få seg en kaffe. Jeg digger Stockfleth's, vrikelig, men har veldig lyhst til å finne en egen liten kaffebar som ikke er fra noen kjent kjede, som bare har sin lille enslige cafe. Ellers skulle Silje ha noen småting, mens jeg kjøpte bare en mascara, jeg får nemlig ikke bruke pengene mine som er på kortet, fordi de skal til vertsfamilien i London og greier! Og mitt kjære kamera var jo ikke med i dag heller, så bare følger bloggthingen og tar med en outfit, wooohooo. 
Mammas for store shorts, men jeg har sååå lyst på den! Men helst 2 str. mindre... Hvert fall ~ H&M
Singlet ~ Bikbok
Toppting ~ Zara
Sko ~ Kreta
Veske ~ Kreta
Armbånd ~ H&M
Ringer ~ H&M
Øredobber ~ Kreta

Men faktisk var det veldig behagelig å gå i en altfor stor shorts, men hadde det ikke vært for at den kunne knytes så hadde den falt av... Og dere gjetter aldri hva som skjedde i dag tidlig! Gikk igjennom gamle smykker jeg hadde, og fant noen ringer, og når jeg gikk for å hente våtserviett på bade for å fjerne sminken jeg hadde sovnet med(hehehehe) så mistet jeg den ene ringen i do!! Plopp sa det, så var den borte. Håper doen ikke blir ødelagt... 
_______________________________________________________________________________________
Har fått en del fine kommentarer om shortsen, tusen takk! Om noen vet om en H&M som har den i 34 så er det bare å si ifra, for har på mamma sin, og den er i største laget, hehe. 

Free advertising