Helle-Norsk jente i London - Random

Waking Up Thinking Your Late Then Realising It's Friday and dinnertime!

Powernaps er digg, å våkne og tro du har forsovet deg bigtime er FÆLT, når du da finner ut at du hra fri. WOW, går ikke ann å beskrive den følelsen! En liten update bare, dette var siste ordentlige skoledag, hvert fall vil jeg si det. NO MORE TESTS! Elsker livet mitt, gjett om vi skal kose oss i London siste tiden nå a! Derfor må jeg løpe og ordne meg nu!! For dette er sleepyface

HAHAHHAHAHAHAHAHAH JEG LER AV MEG SELV!! jeg var så lost at jeg ikke klarte å poste innlegget... ok

Ehm dette kom egentlig sånn 1900ish 


Tatoveringen etter 2 uker - 1 dag

Jeg fikk spørsmål om hvordan tatoveringen min så ut nå, så hvorfor ikke dele på nettet hvor forjævlig ekkel den er også... Alle i den virkelige verden får jo se det! Jeg sutrer skikkelig når det kommer til denne tatoveringen hehe.. Jeg eier ikke smerteterskel og tatoveringen gjør fremdeles vondt. Kjennes ut som det verste skrubbsåret jeg har fått i hele mitt live rett og slett. Og det sprekker og og blør, og blir tørt og vondt og jeg smører den så mye jeg kan for i det hele tatt å overleve. 

 

Ok, tullaaaaa. Jeg er ikke såå dramatisk av meg, men jo, den gjør vondt, sårvondt that's it. Jeg bare gruer meg pittelitt til å måtte gå gjennom det samme EN GANG TIL!! For den trenger refill både inni og på kanten.. Så ehm, jadda... Hei igjen ekle nål med blekk i. 

 

Vil bare poengtere at det er ikke sånn her for alle som tar tatovering, noen gror jo kjempefort! Men min kropp kan ikke å gro sår, sånn er det bare. Hullene i øret tok 1 år, piercing i navelen, ja den ble nettopp fin! Det gikk fortere enn ørene når jeg tenker meg om heh. Og andre småsår har jeg i ukesvis før de gror og får gjerne arr også. Men who cares, no pain no gain, og det gjelder ALT i livet. Det er heller ikke lett å ta bilde av den for jeg har på 200mm linsa på speilrefleksen og jeg har rett og slett ikke lang nok arm haha. Jeg må MYE lenger unna det jeg tar bilde av for å få det klart, og da jeg prøvde det så tok jeg bilde av alt mulig annet rart enn armen.. So bear with me... Men dere kan hvert fall se HVOR skorpen sitter nå, vel og merke rett etter en dusj mens såret fremdeles er vått. For da ser det ikke like ille ut, hehe. 

 

Gror kroppen din sår fort?


Leser du horoskop?Her er mitt månedshoroskop fra sol.no. Må si jeg likte denne måneden, se alle de greie dagene!! g 17. mai skal visst bli bra, gleder meg altså! Men saken er, jeg mener horoskop er bullshit. Om du leser alle de forskjellige så inneholder nesten alle sammen akkurat det samme bare formulert på forskjellige måter. I Tilleg, alle andre horoskop jeg leser passer også til meg. Og sånne horoskop går aldri i dybden eller i detaljer, igjen fordi det overfladiske passer alle. 

 

Hvilke stjernetegn er du?


Har du WeHeartit bruker? jeg vil followe'

Jeg har hvert fall det, men jeg trenger flere å followe' men er så slitsomt å lete etter noen man liker. Så hadde vært ganske kos om du la igjen brukern din på weheartit! 

 


Hva har skjedd i det siste?

Hehe, for en flink blogger jeg er da! Altså grunnen er rett og slett at speilrefleksen ikke har vært med meg, og når den har vært med emg har den ikke vært i nærheten av pc'en min så jeg har fått kunne lagt inn bildene, og jeg er rett og slett for lat når jeg ligger godt plantet i sofaen til å gå opp i 2. etage å hente den... Men jeg skal skjerpe meg nå, har faktisk savnet å blogge. Tenk å savne å skrive masse bs om mitt eget liv og legge det ut på nettet sammen med kleine bilder haha jeg ler av meg selv... Så ja, litt av det som har skjedd i det siste? Dater, nattturer og venner. Det dekker vel egentlig nesten alt, men har jo ikke bilder fra alt da, men fra noe. 

 

Jeg byttet piercing på lørdag! Skal egentlig vente til 14. mai, fikk nemlig beskjed om å vente 6 mnd da jeg tok den, men siden det bare var et par uker ekstra til 14. mai så ventet jeg til da. 14. mai er da jeg kommer hjem til Norge for de som ikke har fått det med seg.. Men men, altså jeg er jo utolmodigheten selv, så jeg bare byttet jeg, til min rosa shake-gekko. Den ble passe rød da, jeg var i halvveis panikanfall da jeg trodde jeg ikke skulle få i den nye... 


En bursdag har det også vært, søte Mona har blitt stor jente! Et random litt sensurert bilde fra face, jeg vil være et godt forbilde for alle mindreårige som leser dette vettu!


En date her og en date der, en med Theamor også ♥ Fridays og café, kosekos! 


Ellers har jeg drukket en hel masse kaffe! Men mest fra min egen baby da hihi.

Så har jo condis blitt besøkt hver dag, eller ikke i dag.. enda.. Har egentlig hviledag, men jeg hadde ikke noen morgentur i dag så da frister condis allikevel heh. Også er jeg jo så flink da, mistet condiskortet mitt jeg! Og tror dere ikke det da så klart falt ned i en av sprekkene på terassen? Joda... Men takket være min lillebror ble det reddet, hva skulle man gjort uten småbrødre?

 

Hva har du gjort i det siste?

 

EDIT: Glemte å nevne at jeg ikke fikk tatoveringen min da det plutselig ikke var greit at jeg ikke hadde fylt 18 enda, selv om det er noen mnd til og mamma var med og skulle signere og betale og alt.. fml! Men ny time på fredag, Oslo ink. 


Familydag gjør meg til en ekte hushjelp


Nå sitter jeg her og koser meg med en smutti aka smoothie etter en kjapp dusj. I dag har jeg nemlig stått opp med solen for å rydde og vaske! Solen sto opp 10 i dag da, hehe. Så etter en liten joggetur satte jeg i gang med støvsuging, vasking, rydding av rommet mitt. Pakking ut og inn av koffert og alt mulig rart. Og badet da så klart, elsker at hele badet er flislagt, kan bare ta dusjen og spyle hele gulvet isteden for å bruke sånn vaskemopp ting tang som man bruker på vanlig gulv. Snakk om å både spare tid og krefter! Så i dag har jeg vært en ekte rydde og vaskekjerring. 

Og etter å ha sett min brors forsøk på å rydde og støvsuge lurer jeg på om det er noe håp for meg om å finne meg en fyr som faktisk kan vaske og rydde... Altså støvsuge en sokk.. Man rydder da før man støvsuger, eller har jeg mirsforstått? Jeg har funnet ut at jeg må leie hushjelp, helt klart det lureste, jeg selv holdt jo på å rive ned bilder på veggen og knuse noen glass hehe. 

Men nå har jeg egentlig ikke tid til å sitte og lese alt jeg leser, må kle på meg og putte litt sminke i tryne og lage vafler, har bare 1 time på meg!! Håper lil'bro for en koselig familiebursdag da!

 

Gratulerer med dagen igjen Olemann ♥


flytur, internett, bursdag, sol, skolen, simkort, mobil, condis

Overskrifter er gøy, kanskje jeg skal ramse opp hele dagen min i overskriften en gang! Neida, men det er ikke alltid jeg har tid til å blogge, eller lyst eller ork. Desutten har jeg faktisk vært for opptatt, selvfølgelig kunne jeg alltid slengt inn et innlegg før jeg sovner, men jeg har vært for trøtt rett og slett. Og jeg må bare si det, jeg elsker sengen min! Har ikke sovet så godt siden sist jeg var hjemme haha. Btw, hadde ikke internett i går heller, så når jeg tenker meg om kunne jeg ikke ha blogget selv om jeg hadde vært våken! 

 

Uansett, flyturen hjem gikk fint(til tross for at jeg forsov meg og hele pakka, men min kjære vertsfar kjørte meg), bortsett fra at Norwegian har kommet med en ny teit regel som skapte mye surr. Ellers satt jeg i et helt nytt fly, igjen, men denne gangen MED INTERNETT! Jeg kunne blogget på flyet, meeeen. Jeg satt nesten helt bakerst, hadde en hel rad for meg selv, så jeg la meg ned og sovnet før jeg rakk å teste ut internettet hehe. 

 

Så var det hjem til familyen og feire lille Olemann som har blitt tennåring med peppes, film og masse digg å spise. Au magen min er alt jeg har å si. 

 

Men nå har jeg tenkt å ture opp til skolen, få levert et simkort, fikset en mobil, for så å komme meg hjem igjen, condis med mamma ved middagstiderish så forhåpentligvis få bestilt time hos tatoveringsstedet. 


Også fikk jeg ny mobil på søndag, spontankjøp, love it! HTC Desire S ♥

 

Hvordan har din helg vært?


Sometimes when it's raining, I pretend that...

Sometimes when it's raining, I pretend that I am an umbrella. I just hold out my arms and run up to people who are getting wet, it's the best exercise you can get i London actually.

At the same time I pretend that I am a fish, then it doesn't bother me getting wet.


Gårsdagens flause fikk meg til å innse noe folk har prøvd å fortelle meg før

Denne ene maskinen, monsteret på Energize hvor man kan trene sikkert alt mulig rart på alle mulig måter. Jeg måtte bytte metallgreia som var på den fordi jeg skulle ha taugreia. Jeg rakk ikke opp! Sto på tå, klarte å touche den, men kunne glemme å klare noe mer enn det. Hva tenkte de da de laget denne greia? Så jeg sto der, Sadiya som er lavere enn meg prøvde også, haha! Til slutt sto jeg der og bare lo, altså, ikke høy nok til til å skifte greia, FLAUT. Men det er jo fullt av gentlemen der da, så det kom jo så klart en og hjalp oss. Tusen takk mannen, du ser veldig bra ut btw om du leser dette. Tulla, som om han liksom kan norsk.

 

Så mens jeg sto der helt oppgitt og bare lo fordi jeg visste ikke hva jeg skulle gjøre så innså jeg det.

Jeg er lav............

 

HAHAHA, tulla!! Som om jeg er lav?  Det er ikke jeg som er lav, den maskinen er laget for kjemper! 2meters folk, helt klart. Så var ikke noe galt med Sadiya og meg allikevel!  hihi


Fordi jeg er kul. Og fordi dagens fyr jeg snakket med etter trening i dag sa at alle norske jenter er pene, derfor han skjønte at jeg var norsk.... Japp, folka er sånn her, veldig direkte er dem også. Ganske standard at the same time, kom med noe nytt noe! Men men, litt creds til deg da siden du gjettet riktig, nemlig norsk ♥ Og ikke tysk, polsk som andre har gjettet.. Svensk går delevis greit.

 

Hvor høy er du?

Om du er en jente tipper jeg at du er like høy som meg, nemlig normal høyde som heller ikke hadde rukket opp til den tingensomjegikkevethvaheter.

 

 


Dagens plan mens solen skinner

Nettopp spist en god frokost mens jeg ser på mannfolka våre på ski. Vi MÅ vinne, altså, ikke lov å få noe annet enn gull, okei? Takk. Også har jeg en fin sosainnlevering til i morgen også. Hardt valg. Tror vi tar begge deler på en gang og jobber ekstra hardt når vi har tatt gull! Så dagens plan:

 

♥ Heie mannfolka våre frem til mål foran en pcskjerm i London samtdig som jeg skriver litt

♥ Skrive sosainnlevering ferdig

♥ Få tatt meg en liten joggetur, det er SOL ute.

 


Hadde det sett sånn ut utenfor døren her i London så hadde jeg tatt meg en skitur selv om jeg synes det er vanskelig. Litt sånn pingvin med ski på bena = Helle = wannabe Therese. Jadda!

Har vi en liten tro på han her? Helt ærlig så liker jeg han egentlig ikke. Han er så, jeg vet ikke hva jeg skal kalle det. Men virker som han er fra en annen planet iblant? Også er han så CAREFACE. Gaaaad. Men men, så lenge vi får gull så kan han godt være hva som helst.

 

EDIT: Nett-tv svikter meg.. jeg gråter

Fant også nettopp ut at det er fastelaven, kan noen lage boller til meg så jeg kan kose meg ekstra med vm? Som funker litt sånn nå og da, nrk er ikke så sammarbeidsvillige..

 

Hva er dine planer i dag?


Freaker ut for hver enste svarte bil jeg ser

Haha, jeg kan nesten ikke gjøre annet å le, men jeg er freaker helt ut. Og så klart skal det stå 3 svarte biler i gaten min rett utenfor huset mitt når jeg går hjem alene! Men passet på å rekke skole, trening og alt og være hjemme lenge FØR 4pm. Heldigvis var "mamma" hjemme så jeg fortalte henne om alt som skjedde i går, så om han faktisk kommer og i tillegg banker på så får han med henne å gjøre, hoho. Ikke nok med dette, på treningen i dag så drev visst mobilen min å levde sitt eget liv, og den rignte han stygge mannen !! Med det engelske nr ofc, eneste grunn til at jeg har det engelske nr er for å bli kvitt folk. Det er en av grunnene til at jeg ikke bruker det simkortet mer, haha. Men mobilen min vil visst bare gjøre alt verre for meg....

 

Så nå sitter jeg og koser meg med digg for å roe meg ned.


Cottage cheese med bringebær aka smakersomriskrem! Men er visst bedre med sånn skyr/kesam-sak men dette er London, her må man letet i butikker for å finne det man vil ha! Og mørk sjokolade pluss paranøtter. Jeg kunne levd på paranøtter, helt sant. Skikkelig avhengi for tiden.... Klarer liksom ikke helt å spise godteri når jeg har trent, men hadde det vært en dag uten trening hadde det vært vanskligere å stå i mot hehe. Nei vent, mørk sjokolade er jo godteri, men den er mørk da. Faktisk har jeg en greie for det nå for tiden også, bedre enn vanlig melkesjokolade skal jeg si dere!

 

Nå skal jeg bare fortsette å gjemme meg og gjøre markedsføring innlevering! Btw, ja, laderen til speilrefleksen er borte for tiden.. Møkk lei stygge cam.

 

Har dere hatt en stalker noen gang?


Har du smilehull?

I dag sto jeg opp tidelig, vet egentlig ikke hvorfor, men skal snart ut i butikken for å møte noen og i tillegg handle inn til bollebaking. Siste dag i Norge så det blir boller, vm, og videre til en fest senere i kveld. En knall dag rett og slett! Deilig avslutning på Norge og tilbake til London! Jeg gleder meg faktisk til å komme tibake til London, tilbake til vanene mine, være omringet av engelsk (ganske ekkelt at alle rundt meg plutselig forstår hva jeg sier når jeg snakker norsk...), tilbake til klærne og tingene mine, og ikke minst VÆRET. Men nå må jeg gå å ta på bittelitt sminke så ikke jeg skremmer livet ut v de jeg skal møte. Hehe

 


Jeg vil ha smilehull!

 Jeg er en utmerket kokk, ekstremt tålmodig, best

Eller ikke, hehe. Eller middagen ble ganske grei, lasagne på et sunnere vis. Smaken var god, men skulle tro middagen var i et badekar, veldig våt hoho. Neste gang blir bedre. Tålmodigheten, hahahaha, den finnes ikke. Nå venter jeg på Julie og kjeder rumpen av meg. og jeg er kjedespiser, noe som ikke er bra. Kanskje jeg skal sove til hun kommer? Går jo null og niks på tv. Men best, ja det er jo faktisk fakta, burde ikke være med i overskrften egentlig. Hehe. Brandy og en viss vissvass jeg snakker vissvass. Jeg synger mener jeg. Bla bla bla. Undøvendig innlegg, men jeg vil ha noe å gjøre mens den snegla kryper bort hit. Hadde jeg visst hvilken vei hun tok hadde jeg gått ut og møtt henne. Jeg elsker nattmøter!

Bored......


Neida, helt normal.

 

Hva har du gjort for noe i dag da?


Jeg klarer det utroligste!

Surrehue? Ja

Uflaks? Ja

Vimsete? Ja

Litt blind kanskje? Ja

 

Disse 4 tingene blandet sammen er en Helle. I det minste gir jeg folk noe å le av!

 

Merket etter denne turen er heldigvis nesten borte! Kreta i sommer... Mamma, lil'bro og jeg går bortover handlegatene og titter på alt det fine. Saken er at veiene og fortauene blir "skilt" med noen STORE (minst 10x10cm) HØYE (jeg husker de som rundt en halvmeter, men sikkert bare 40cm max) firkantede mursteinsklosser av noen beist. Vi går over veien og jeg følger etter mamma, skal legge det vi nettopp kjøpte ned i posen. PANG, ene benet snubler i stolpen, og derfor av en eller annen grunn hopper jeg og den andre leggen går rett inn i kanten. Jeg fløy nesten langflat inn i butikken forran meg. Tror dere mamma og Ole døde av latter eller? Joda... Haha, lo jeg også, tross smerten. Jeg HAR IKKE smerteterskel, så jeg syntes det gjorde dritvondt haha. Så jeg hadde jo sår der hele ferien, men det som er sykt nå er at det lille "arret" som er igjen blir brunere enn resten av huden.Så har vi Thailand nå i vinter, selvfølgelig måtte det skje noe da også. Hotellet på den søte øya hadde så klart noen kule hengekøyer! Hengekøyer er gøøøy, helt sikre, aldri farlig, alle kan klare å ligge i en sånn en, bortsett fra meg da... Kathinka ligger i sin, og jeg skal legge meg i min. Jeg klarer det, med boken i ene hånden, leppoen og vannflasken i den andre, trodde jeg, i kanskje hele 5 sek. Så PAAAANG. Hele hengekøya snurret rundt, skulle nesten tro den hadde en motor. akkurat som i en film, den snurret og jeg gikk på trynet. PÅ EN STEN. Låret mitt var ødelagt, haha. Fikk samme sår der som det på leggen. Men dette lille arret er hvitere enn resten. Kan ikke bare ALLE arr bli brune, også bare får jeg arr over hele meg? Smart plan! Og jeg kan love dere at Kathinka fikk seg en god latter ahaha.

Og London da.. Uggs, av meg kalt, sau på fot. Alt jeg har å si er GNAGSÅR. Hvordan kan man få gnagsår av å gå med en ulldott på hver fot? En sau på hver fot? Er det mulig? Men takk og lov så fortalte roomien meg at hun også har fått det, da følte jeg meg heeelt normal igjen. heh.

 

Hver dag er en utfording! Ok, tulla, det er det ikke, største utfordringen er bare å komme seg ut av sengen. Og jeg har klart det i 17 år så jeg klarer det i 90 til. Men jeg skader meg bare så utrolig mye, hele tiden! Det er latterlig! Hver morgen er det minst et 'snubl' på vei til bussen, og et på vei hjem. Takk og lov så gjør de andre jentene det innimellom også! Hihi

 

Men mine store spørsmål i dag.

Har du fått gnagsår av å gå med sauer på føttene før?

Blir dine arr hvite eller brunere?

To be or not to be? Engelsklæreren vår ER Shakespare, no kidding. Når vi først er inne på geniale spørsmål liksom--


Da var ikke jeg jomfru lenger gitt, jeg har blitt løven, grrr

Noen andre som har fått med seg disse astronomiske målingene og beregningene som siser at:

Forandringer på himmelen

Ditt astrologiske tegn bestemmes av posisjonen til sola den dagen du blir født. 

Men ifølge astronomen Parke Kunkle fra Minnesota Planetarium Society har månens gravitasjonskraft på jorden ført til at justeringen av stjernene blitt flyttet.

Over de siste 2000 årene har konstellasjonenes beliggenhet på himmelen endret seg såpass at stjernetegnene har forflyttet seg med omtrent en måned.

 

Den nye dyrekretsen

- Steinbukken: 20. januar til 16. februar
- Vannmannen: 16. februar til 11. mars
- Fiskene: 11. mars til 18. april
- Væren: 18. april til 13. mai. 
- Tyren: 13. mai til 21. juni. 
- Tvillingene: 21. juni til 20. juli
- Krepsen: 20. juli til 10. august 
- Løven: 10. august til 16. september 
- Jomfruen: 16. september til 30. oktober
- Vekten: 30. oktober til 23. november 
- Skorpionen: 23. november til 29. november.
- Slangebæreren (Ophiuchus)*: 29. november til 17. desember
- Skytten: 17. desember til 20. januar

Jeg har nemlig bursdag 7 sept for de som lurte.
Har du fått et nytt stjernetegn?


Jeg ville bare si.. GOOOOOOOOD MORGEN!

Jeg er faktisk våken, våken nok til å gjøre noe. Ferdig med frokosten og pakking og alt, og klokken er bare kvart på 8. Jeg har et kvarter til å gjøre akkurat hva jeg vil, så deilig! Så ofc, tryneboka.... Og litt norske nyheter, værmelding og horoskop. Egentlig tror jeg ikke på horoskop i et hele tatt, men liker å lese det or det... Så i dag skal jeg ha norsk fra 9am til 12ehm... pm. eller am siden det er den første 12? Nei må være pm. uansett 12.00! Og så en etterlengtet treningsøkt. Torsdager er faktisk ganske deilige selv om vi har norsk, for vi slutter så tidelig! JIPPI. Hehe. Men nå må jeg gå jeg! Hadebra alle morgen fugler der ute!God morgen søte mennesker som er like våkne som meg


Jeg brakk omeletten min

Ikke alle jenter egner seg på kjøkkenet tydeligvis, jeg klarte å knekke omeletten min da jeg skulle snu den... FAIL. Æsj, brukket omelett er da ikke noe godt. Jeg må helt klart gifte meg med en fyr som er kokk! Men men nok om det, egentlig har jeg ikke noe å skrive om. Kanskje jeg skal dele at jeg fjerner sminken min mens jeg skriver, for jeg forsov meg i dag og sminkingen gikk visst litt for fort så nå er det veldig skjoldete og ehm, på trynet rett og slett. Eller kanskje dere vil vite at jeg koser meg ultramye med en kopp camomille te? Eller at jeg valgte sosialkunskap, psykologi og samfunnsfagelig engelsk for 3. året mitt og at jeg ikke får lov å ha mer spansk eller matte.

 

Alt er egentlig unødvendig bull, men altså, dette er jo en dagbok jeg kan se tilbake på når jeg er gammel og grå. Nei faktisk, jeg skal aldri tillate meg selv å få grått hår, det er noe jeg har lovet meg selv. Lenge leve blondheten! Eller kanskje jeg må gå for brunt når jeg blir gammel, hvem vet. På søndag 10.30 am flytter vi til vår nye familie btw. Spennende! Men nå vil jeg helst sette meg ned og lese noen norske blader mamma ga meg, Woman og Det Nye, men nå fant jeg Donald også, wiii! Men jeg har nynorsk lekse... HVORFOR HAR VI NYNORSK? Jeg skal lage en tidsmaskin, dra tilbake i tid, og PANG! Skyte Ivar Åsen eller hva han nå het. Neida, så slem er jeg ikke, men ikke tving meg til å lære nynorsk når jeg får BEDRE karakter i nynorsk enn NORSK. Roper ikke det til alle lærere og regjeringen at vi må fokusere mer på norsken man faktisk har/snakker/skriver der man bor? Om noen skriver en nynorsk tekst til meg så forstår jeg det jo, er ikke det nok? Det er ikke et annet språk liksom.

 

Nei nå babler jeg bare.


Nå skal jeg fikse neglene mine! JEG Helle Molnes har gått rundt med flassende negelakk offentlig i flere dager, hvorfor har jeg ikke blit puttet inn? Banka? Hva som helst, det burde ikke være lovelig å gå rundt negler som det jeg har gjort nå. Men jeg er tom for neglelakk fjerner, derfor... Hehe. En annen ting, jeg har så lyst til å slå noen med denne ringen. Tenk om jeg hadde vært en voldelig person, stakkars folk...

 

Nei nå ble det kanskje en cafétur med Drenusha instead. Kosy! KANEEEEEEEEEEEEEEL


Jeg lever uten pc/lader til fredag, mamma redder livet mitt!

Laderen er i Norge sammen med Dotten aka minipc'n min... Ja en lader til begge pc'ene hehe, jeg vet.. SURREHUE! Men men, mamma kommer på fredag, og da tar hun den med til meg, takk og lov du redder det lille livet jeg har med de i Norge mens jeg er her! Så jeg ville bare si at det antageligvis ikke blir noe blogging før lørdag kanskje. Så i øyeblikket låner jeg roomien sin mens hun er i butikken, søtt. Orker ikke legge inn bilder her, men klarte å finne cam'en, så nå har hun flotte bilder av meg på pc'n sin! Hihihi, beste gaven hun kan få!Hahahaha, jeg har det så festelig med meg selv! Skal ikke mer til for å underholde meg nei..Nå skal jeg kose meg med te'en min, treningsbladene, og boken min for så å få meg en masse skjønnhetssøvn så jeg orker trening i morgen.

 

God natt


Har du brent øret ditt noen gang? Begge to samtidig kanskje, kinnet også?

Bølgetangen min fungerte ikke på mitt håpløse hår i Thailand siden det var fuktig.. Nå fungerte den titusen ganger bedre, også på øret mitt. Jeg var så vidt nr, og jeg har brent meg skikkelig, jeg vil gråte, det gjør vondt! Så la meg sutre... Også har tryneboka problemer overhele verden virker det som... Bra vi stikker ut og har det kos, selv om ejg har et vondt øre. Skal ta med meg isbiten min over alt til det ikke er mer igjen av dem, som er ca, NÅ


Svart rundt øynene etter dusjen med ikke vannfast mascara også, får alt til å se ekstra ille ut.

Det er SKIKKELIG synd på meg altså!

 

Er det synd på deg også?


Det regner! Åja, jeg bor i London

Ultragøy å gå hjem alene etter skole og trening i REGNVÆR. For det første er jeg iskald etter trening, haha, med en gang jeg går av elipsen så blir jeg kald, føles hvert fall sånn... Men det er meg da. Uansett, det ble bare enda kaldere å gå hjem, ikke nok med at det er 4 grader ute, det skal regne i tillegg. En dame så rart på meg mens jeg sto og hakket tenner og ventet på bussen, haha.... Og dunjakker, ja de blir våte de! Men vet dere hva?

Heller regn og 4 grader enn 1 meter snø og 20 kulde! Når jeg kommer hjem 14. mai så har det vær så god å være minimum 15 varmegrader. Helst 20, men det er kanskje litt mye å forlange?

 

I dag trente jeg alene, igjen, treningsbuddyen er syk, så jeg måtte se på muskler alene i dag mens jeg løp... Men må si folk har vært i godt humør i dag! Smil over alt, og hei og morn og hyggelige kommentarer. En utfordring, gi et kompliment til en fremmed person hver dag! Altså, tenk over det, hvor bra føler man seg ikke når man får et kompliment fra en fremmed (som da så klart ikke er en ekkel freak som vil noe mer..), for meg kan det forandre hele dagen faktisk. Men så har du de rare folka da, ble sjekket opp skolen i dag av en random, assa hitill har alle måter det har blitt gjort på vært sære, men dette tok kaka. Jeg venter på kaffen min og han prøver å si noe, så snill som jeg er prøver jeg å unngå han, hehe. Men så klarer han det allikevel da. skjønte knapt hva han sa, men han spurte om vi skulle være venner. WTF? Hadde jeg gått i barnehagen hadde jeg forstått spørsmålet, men nå? Hva maner du? Facebook-venner? Biip-venner? FF? Nei herregud... Jeg ler!

 

Er du flink til å gi komplimenter?


Miley Cyrus, does she own your heart?

For meg er den jenta og blir en Disney greie... Sånn er det, sorry. Men inninmellom så tar jeg meg selv i å like henne for visse ting. Altså, skuespillerkarrieren kan hun legge opp, takler ikke å se henne i filmer som egentlig i er fine, hun ødelegger litt liksom... Musikken, vell.. Minner meg om Rihanna? Men joda, noen av sangene er vel faktisk litt fengende. Men det jeg faktisk kunne like henne for om jeg må velge er vel klesstilen hennes. Rocka, søt, og pen.


Hullete bukser har aldri vært helt min greie, selv om jeg har det selv, haha... Morsom jeg er, så lenge det ikke blir for mye, litt av hvert uten å overdrive! Takk mamma for at du har plantet det i hodet mitt!

 

Må bare nevne, vertssæsteren til Sadya og Lise mener bestemt at jeg ligner på Miley Cyrus... Heh.... Altså, ehm, sjekke synet? Men men, hun er søt da! Med en gang tok jeg do jo negativt, for jeg tenkte bare OH MY G, jeg Hanna Montana, skyt meg! hahahaha, men nei, var viktig at Det var Miley sa hun, ikke Hanna... Den jenta er forresten den største skravlebøtten i den familien, jaja, hun lærer meg engelsk!

 

Hva synes du om Miley Cyrus?


Dette gjør jeg hver morgen her i London

Sangen som dukket opp på banen i dag tidelig, ganske så søt den.


Hver morgen før vi går inn på tuben, haha, sorry, men jeg sier fremdeles banen... Hvert fall, jeg tar alltid med meg min elskede Metro (morgenavisen, gratis! At på til med mye nyttig!). Først studerer man forsiden, så sjekker man værmeldingen, leser den ene interessante artikkelen som kanskje står i den og så VITSENE! Og sist men ikke minst, sudokuen! Dagnes lille hjernetrim mens man sitter og venter på læreren langt inni musikkverdenen og jegvilfremdelessove tilstanden. I dag klarte jeg til og med den vanskeligste, må være ærlig med dere å si at jeg pleier ikke å klare den, eller først nå jeg prøvde ordentlig da... Jeg er smart! Øyet begynner å bli bedre også, thank god....

 

Har du en fast ting å gjøre hver morgen?


God morgen alle morgenfugler, ikke dere andre dere kan legge dere....

Ok, jeg er en av de som kan gå å legge seg, HATER å stå opp, jeg er så morgengretten. Hehe. Det er ikke lurt å vekke meg om morningen, la meg våkne av meg selv... Men etter en dusj og litt frokost, da er alt så meget bedre. Ok, jeg lyver, men i dag våknet jeg av meg selv, halvtime før vekkerklokken! Derfor er jeg faktisk våken, og blid! Litt for våken egentlig, eller kanskje ikke, klarte å helle cvit-brusegreia oppi teen min, det var ikke særlig godt..

 

Hei camlok, se så kul jeg er, våknet med krøller og litt mindre rødt øye. Jeg sitter her nå, kjeder meg, trøtt igjen, faktisk. Også funderer jeg på et av livets spørsmål i dag, hvordan skal jeg få til å løpe en time i dag, for jeg er nemlig solbrent! jeg har aldri vært sånn før som jeg er nå, hjelpes. Hahaha, rumpen min og bak knærne gjør faktisk litt vondt. Jeg har aldri opplevd å være rød over hele meg før, ikke som jeg kan huske hvert fall. Om jeg blir litt rød et sted mens jeg er på ferie, så er det borte etter natten. Så til alle sammen der ute, det er forskjell på solarium i Norge og England, de er mye sterkere her, ille altså. Jeg lover, skal smøre familien hele tiden i Thailand, jeg er så vidt rød og jeg dør, tenk om de skulle bli skikkelig solbrent! Stakkars, jeg synes synd på alle som blir det! Skal komme å smøre dere!

Altså, jeg BURDE være den i familien som blir mest solbrent, så hvit som jeg er, har til og med fregner og strawberryblondt hår som frisøren så fint kalte det. Blondtorange rett og slett. Men allikevel, minst solbrent, blir brun, men mister farge etter en uke da...

 

Herregud så mye jeg skriver, bare babbel alt sammen, nå tror jeg at jeg skal drikke opp c-vit-teen min og forberede meg mentalt på å gå ut i kulden.

 

 

Plaier du å bli solbrent om sommeren/i utlandet?


Because chocolate can't get you pregnant

Den henger på kjøleskapsdøren, det gikk opp for meg hvorfor sjokolade er bedre enn gutter.


God morgen


God morgen! Jeg sitter bare her helt for meg selv, ok en hamster her som holder meg med selskap da, sammen med yoghurten min, vitaminene og en deilig kopp grønn te. Vet dere hva? Det er BIKKJEKALDT her om morningen!! Første jeg kler på meg er joggebukse, ullgenser og tøfflene mine! For så å skifte etter å ha fått varme fra te'en. Det er ille.... Fingrene mine, brrr, de er hvert fall kalde, vurderer vanter her inne!

 

Men nå må jeg gå og ehm, sminke meg det lille jeg tør på grunn av øyet, og ture bort til legen før skolen, som forhåpentligvis ikke tar for lang tid.

 

Hvordan er din morgen?


En del gutter KAN faktisk lese jenter

Random, jaja, men altså, jeg er bare litt satt ut. Kom nettopp hjem fra Harry Potter, forteller imorgen, nå skal jeg SOVE! Men før jeg sovner, må få det ut. Ble veldig satt ut etter en samtale jeg hadde med en random fyr, alt han sa uten å si det direkte og samtidig sa at han visste at jeg visste hva han snakket om. Han snakket så mye, og alt stemte. Jeg blir skremt jeg, er ikke første gang jeg har opplevd heller... Altså, jeg trodde jeg var flink til å skjule ting jeg, men visse ting synes visst uten at jeg vet det... Skummelt... Men har aldri opplevd jenter som klarer dette om jenter, så gutter, er det noe noen av dere er født med? Har dere alle det og noen er bare for late til å bruke det?

 Om du klarer å lese utifra det bildet fra mitt elskede cam, at jeg er stup trøtt, overtrøtt, hoepine av for mye latter, pluss altfor mett mage... Ja da er du på god vei!


Læreren kalte meg hore, bussen prøvde å drepe meg and so on

Denne uken har vært noe for seg selv! Først kaller læreren meg for hore. Caroline og jeg ++ noen andre har nemlig en norsk samtale over klasserommet, og læreren vår elsker å prøve å snakke andre språk. Plutselig skyter det ut "HELLEEE HOREEE" han prøvde nemlig å etterligne noe vi sa, men failet hardt! Først ble det bare helt stille jeg avr så sjokka, før vi alle døde av latter, haha.Stakkaren skjønte jo ingen ting, så da vi forklarte han ble han jo så flau og unnskyld og unnskyld.

 

Neste dag prøvde bussen å drepe meg også. På vei ned trappen (dobbeldekkere, ofc, det er London!) så begynenr det å pipe noe som er et tegn på at dørene snart lukkes. Og folka forran brukte tid å var i veien.. Så akkurat når jeg skal ut så går dørene igjen og en dame hadde allerede begynt å "hold on" til bussjåføren for å si ifra at jeg skulle ut. Folk her er så søte! Så klarte akkurat å smette ut med bagen og alt rett før dørene skulle mose meg. Jeg er livredd for dørene både på buss og bane, ser for meg at de bare skal skvise meg totalt til øynene bare popper ut.

 

Ellers deler skolen ut gratis sjokolade! Fredag er godteridagen denne uken, og jeg hadde så crawings på en twix før trening, haha, energi... Så jeg legger på 60p, sjokoladen faller ut, så plutselig hører jeg klirring. Der kom de 60p tilbake! Yay me, gratis sjokolade!

 

Og tro det eller ei, på vei hjem i dag prøvde en katt og drepe meg også, jeg ble literally attacked! Først vil den lille tigeren kose med meg, og jeg klødde den sånn den ville og den moste hodet inn i hånden min. Plutselig bare beit den meg, for så å hoppe på meg med potene rett ut i været! Jeg ble redd, vurderte nesten å løpe, men jeg har vondt i benet, hehe, så det orket jeg ikke, så skummel som jeg er så bare skremte jeg den vekk! Ok, jeg gjorde ikke det, stakkar, han var jo søt.....

 

Og så random denne uken har vært så skal jeg komme med et random bilde også av et stort savn, men savnet hadde jeg hatt uansett om jeg hadde vært i London eller Oslo

 

I had an idea to make a very scary movie, based on a kind of serial murderer that preys on tourists.

I started with my lil'bro

 

Sommer, sol, varme og sjøen! Og ikke minst, å ha litt farge på kroppen!! Her i London trenger jeg jo ikke føle meg så veldig utenfor da, haha... Men må fikse fargen litt før jeg turer til Thailand, herregud som jeg gleder meg! Ikke noe snø og kulde, men hvit jul, ja jeg får faktisk det! Hvite sandstrender og uletrærne er palmer. Jeg skal faktisk ta med meg en julekule og henge den i en palme, bare for å vise at jeg bryr meg litt om julen, hehe..

 

Hvordan har din uke vært?


Nei, dette er ikke et klageinnlegg & dagens blogg ftw!

For å unngå et klageinnlegg til så skal jeg ikke nevne at jeg føler at treninga går til helvete på grunn av benet, ikke nevne at fyren på Energize har lært seg navnet mitt og første han sier når han ser meg "ååå, Helle, no treadmill today"... Skal ikke nevne hodepinen jeg har og sosiologien jeg prøver å jobbe med selv om hjernen sier SLÅ MEG AV, NÅ.

 

Derfor skal jeg fokusere på den deilige soya latten med MASSE kanel jeg nettopp har drukket, kanel er bare himmelsk! Bra for kroppen er det også! Og noe enda bedre, Mr. Handsome var her på Starbucks i dag OGSÅ. Men det aller beste, slår til og med mr. handsome, ja det får dere vite hva er når jeg kommer hjem, men kan love der at jeg var i ekstaste!! Jeg løp til Sadiya gjennom butikken og holdt på å rive ned flere ting i hyllene, heh. Men det var verdt det altså!

 Fikk plutselig lyst til å ha et bilde av de to største tullingene i verden, og dette er et av de siste som er tatt, de neste bildene blir fra elskbare Thailand! Miss you <3

 

Siste dose av happiness, jeg har blitt dagens blogg hos Mari, tusen takk! Gjorde meg faktisk i veldig godt humør igjen!

 

Noen som klarer å gjette hva jeg fant i butikken?


Sitter her og skjelver med yoghurten min

Caro og jeg har nettopp kommet hjem fra skole og trening, benkpress ftw! hoho. Vi skal faktisk bli testet i det og få karakter når vi kommer hjem, så her må det trenes! Vi satser høyt og går for 6'er, så klart! Jeg skjelver i hele meg nå, armene, brystet, bena, magen til og med! Nei, vent, den bare RUMLER så høyt at  hamsteren våkner, heh....

 

Men nå må jeg løpe å sminke meg og fikse håret, for nå skal vi ut og spise med bursdagsbarnet i "India" og det er atpåtill en eller annen indisk festdag i dag, så dette kan bli spennende! Uansett, maaaaaaaaaaat. Jeg sulter!

 

Noen som vet hva slags festdag det er?


WHAT a day!!!

Denne dagen har vært helt sykt spesiell! Altså, hater verden oss? Eller elsker den oss for mye? Det er ikke godt å si...

 

Dagen begynner med Tube strike! Ikke noe problem egentlig, vi dro hjemmefra en time før vi begynner på skolen, meeen. Bussen fra oss til stasjonen brukte nesten en halvtime! vi kunne gått dit på 10min! Hvis ikke mindre, haha. Så kommer vi oss endelig på banen vår, men neida, den stoppt midt i ruta og "hadebra alle som er på banen, jeg kjører ikke lenger jeg, skift til district line".... Takk for den.. Og district'en, jeg har aldri vært på en så stappa bane før i hele mitt liv jeg! Vi møtte jo også på gutta, takk og lov, for da var vi ikke de eneste som kom for sent, hoho.

 

Endelig fremme på skolen, gutta gikk litt i forveien, så møtte vi på dem hvor de var på vei ut igjen, "han ba oss dra hjem" hahaha! vi var 20min for sene... MEEN, så så jo læreren søte Sadiya og meg, da fikk vi jo så klart lov å delta i timen allikevel (alt vi gjorde var og se på en kjedelig film....), men beskjeden vi fikk var

"vær 5 min sene en gang til og jeg sender dere hjem til Norge" hvem F er du til å si noe sånt? Men MBA-office er som alltid på vår side, han har ikke rett til å si sånt en gang! hihi

 

Matpausen på nesten 2 klokketimer tenkte vi å tilbringe Pret De Manger (Deli De Luca) på Hammersmith som er 1 t-banestasjon fra skolen vår, men det skjedde heller ikke, kom ikke noe bane... Og vi starve't jo noe helt sykt! Ok, jeg gjorde... Så vi gadd ikke mer og tok vår italiense lille kafe (som hadde skuffende kaffe, HALLO DERE ER ITALIENSKE JO!!!)  og rett etter at vi hadde forlatt stasjonen kom banen, lml!

 

Back to school, matte, jippi! Noe av det beste med denne dagen, faktisk. Jeg elsker matten her, det er så lett! Hvert fall min mening da...

 

Så skulle vi trene da, neida. Onsdager 2-4pm får vi ikke trene med mindre vi betaler for da har skolen noe opplegg greier. WTF!? Så vi fikk bare trent fra 4-5pm, for 5pm må vi jo være ute, med mindre vi betaler.... Denne dagen skal bare krangle.

 

Men dagens høydepunkt, benet gjorde ikke vondt mens jeg løp =D ! Men da jeg sluttet å løpe, hehe... Au... men jeg bare strakk det vekk, nå føles det helt fint, takk gud! Jeg lover å være snill pike for alltid så lenge jeg slipper flere problemer som hindrer trening!

 

Fikk nettopp vite at jeg fremdeles kan svare på det forsvar greiene som skulle svares på innen 4. okt som jeg ikke fikk gjort! wohooooo, luftforsvaret, her kommer jeg!

 

Babyface mihi

 

Hater verden oss eller elsker den oss? Det er vel egentlig årets største spørsmål fra meg!


Hei første skoledag etter ferien, hei hodepine

Nettopp stappet i meg en dispril, spist herlige fajitas til middag med kylling og digg. Og nå håper jeg bare på at hodepinen forsvinner så jeg får lest boken jeg skal lese ut til i morgen.... For med dette hodet nytter ingen ting!

Over og ut, eller peace out, neh. Holder meg til hadebra på skikkelig muntlig skriftspråk!

 

Hvordan er din form i dag?


I dag skal jeg ta sprøyte!.....

Gruer meg noe helt insane ! Sprøyter er en av de 2 tingene her i verden jeg ikke takler. Æsj æsj æsj, men jeg har valget. Sol, varme, blått hav, hvite strender og palmer i ferien om jeg tar sprøyten. Eller hvit, kald snø, og enda mer kulde om jeg ikke tar sprøyten. Men jeg griner jo og skjelver nesten av meg hender allerede før jeg ser spøyta... Eneste som har gått greit er egentlig blodprøve. Så jeg får bare manne meg opp, ellers blir det ikke ferie!

 


Denne lille lappen er den som skal sørge for at jeg husker timen min i dag; 4.30pm. Også er jeg ikke trøtt i det hele tatt, nei nei, første bildet holdt jeg lappen opp ned, og jeg satt i 5 min og prøvde å skjønne hvorfor jeg ikke klarte å lese lappen på bildet....

 

Så som dere sikkert skjønner, jeg MÅ ta denne sprøyten, Hepatit A for å være nøyaktig!

 

Noen andre som har sprøytefobi og må ta noen sptrøyter de nærmeste dagene? Wish me good luck!!


Jeg har en lyspære over hodet, og den lyser!

I dag gikk det opp for meg.. Jeg er avhengi av google chrome! I hele dag har den ikke fungert, trodde jeg haddde ødelagt nettverkskortet på denne pc'n også, helt til jeg prøvde oprea, mf, og ie. De alle fungerte! Og det var da jeg måtte bruke opera at jeg skjønte hvor avhengi jeg er av chrome, chrome is simply the best!

 

Men det jeg egentlig fant ut var noe helt annet! Ehm, bloggdesignet mitt... I ie og mf, ja det var noe for seg selv... Det så jo ikke ut, masse rammer og streker over alt og ting var flyttet på og levde helt sitt eget liv. Det var da jeg begynte å tenke på de som kanskje bruker ie (må få lov å si at det er den verste nettelseren som finnes!..) eller mf må jo gå helt i sjokk. altså det nytter jo ikke å lese bloggen min en gang!

 

Image and video hosting by TinyPic

To stk chrome brukere! I kinda miss you lil'bro....

 

Så dagens spørsmål : Hvilken nettleser bruker du?


Jeg har farget håret, igjen!

Håret mitt er kaos, som sagt farget Caro og jeg det blondere, da ble det grått. Så tok vi en annen farge og det ble grønt. Så dro jeg til frisøren og fikk fjerna grønnfargen for så å gå for en varm brunfarge, og nå noen uker senere er så og si all farge ute av håret og det fikk grønnskjær, IGJEN! Har vært og snakket med frisøren, men suiden håret mitt var så f*cked fra begynnelsen av vil ikke noe farge sitte sa hun.. MEN, hadde jeg brukte deres såper, da hadde jeg nok fått gratis omfarging. Så nå har jeg kjøpt i butikken for 60kr (det er så billig her!!), en av Loreál'ene sine... Om det varer lenger enn frisørfargen, da er jeg ferdig med frisører... Ok, bare til den dagen jeg blir blond igjen da! hehe


Mens Anita farget håret mitt fant vi disse to, sovendeLiseeeee er gal som alltid, altså, helt dønn seriøs, hun er den galeste jeg har møtt!Turte knapt å se etter at Anita hadde tørket håret.... Sånt her er noe av det verste jeg vet, men uansett hvordan resultatet ble måtte jeg gjøre noe med grønnskjæret! Så gikk for en rødlig brun, og den vil jo bli brun etter et par vask...


Sånn følte jeg meg første gangen jeg så meg i speilet... Så nå er det bare å vente et år eller to så har alt håret vokst ut på nytt(som betyr at det ødelagte og grønne er BORTE) og da kan jeg bli blond igjen! stoler rett og slett ikke på at frisører kan fikse håret mitt blondt...

Sadiya, jeg venter på deg så du kan se resultatet....

 

Har dere hatt slike hårkriser?


Reklamering for alkohol

Random sang som dukket opp på mp3'en, takk for det den er stuck i hodet mitt...

 
I England er det lov å reklamere for alkohol, burde det være lov i Norge også?


What is a stalker? It's you...

Jeg har faktisk fått spørsmål om hva stalker er, både på bloggen, i virkeligheten og andre steder, så derfor tenkte jeg å bare lage et kjapt innlegg her. Jeg har jo ordet "stalke" over hele bloggen min, kommentarer-stalkere, takk for kommentare-takk for at du stalker meg.

1. to follow or approach (game, prey, etc) stealthily and quietly

2. to pursue persistently and, sometimes, attack (a person withwhom one is obsessed, often a celebrity)

 

Enkelt sagt en stalker = en forølger

Det er jo sånn utrykket blir brukt til vanlig, "stalke en på facebook" Forfølge en på facebook.


Enkelt og greit, har alltid brukt ordet og har aldri tenkt over det før jeg fikk en del spørsmål, så nå er det oppklart en gang for alle =)


Så om du feks har stalket min blogg så vet du at jeg egentlig er blond og har nettopp farget håret brunt og at jeg egentlig savner å være blond....

Bruker dere noen form av ordet "stalker"? 

 

 


Handywoman, again!

Ok, overdirver igjen. Jeg har bare malt gangen som snekkeren bygget mens vi var på Kreta. Thank you snekker'n som er typen til dama som jobber i P3 faktisk. Så nå gjennstår bare resten av huset og få nytt panel... Hvert fall pusses og ny maling! Herre min hatt...


Var til og med noe stort og gult på himmelen jeg ikke helt husker navnet på for det er så lenge siden jeg har sett den. Men den gule tingen varmet hvert fall! Deilig


Hei stått rett opp av sengen-daffe-lørdag!

Nå skal jeg på Elixia med min bestevenninne Linn, har nemlig fått gratistime av Jan Erik som trener på Elixia, og vi har da vår diskusjon av hva som er best, Elixia VS Condis. Så kommer et innlegg om det senere, etter at jeg også har klippet gresset. 

Liker dere å male ? Jeg digger å male hus både utenpå og inni =))

Handywoman

Okei, overdrivelse... Jeg har bare satt sammen et IKEA-bord vi kjøpte på vei hjem fra foreldremøte, (som jeg også driver ogskriver om). IKEA er en av favorittbutikkene, helt klart. Jeg gleder meg såå mye til å flytte ut, bare for å sette sammen en haug med møbler, hoho! Har også hørt at noen leier inn folk for å sette sammen IKEA-møblene sine.. Unnskyld meg, håper ingen finner dette frekt/respektløst eller noe, men er IKEA-møbler liksom vanskelige å sette sammen? Følger med bruksannvisning jo! 

Sjekk minidrill da! Er den ikke bare nusselig?


Må si meg meget fornøyd med resultatet. Loolll....... Igjen, det er bare Ikea, ikke en iq-test..

Liker dere Ikea?

Jeg er ikke klar for å bo hjemme, hvorfor?

Jeg er nå lyv våken, men samtidig stuptrøtt..... Jeg elsker å være alene hjemme, alt for meg selv, kan sitte i ro og fred, og ingen som bryr seg. Det er faktisk veldig herlig. Meeeen, tror jeg stresser når jeg vet jeg er alene hjemme! For jeg våkner, av en melding på mobilen(tror jeg) ser på klokken og får panikk, for det er en halvtime til bussen går! Trodde jeg. Så jeg løper runt i huset sp, em oi-oi. Når jeg er ferdig og klar til å ta bussen, så ringer vekkerklokka, som jeg bestemt sjekket i det øyeblikket da jeg våknet og den hadde ringt, eller kanskje ikke. Så nå er det en hel time til jeg skal rote meg bort til skolen. 

Og hva skjer der, jo jeg skal få alle bøkene, og jeg er superstøl etter Condis i går!

Woohooo, elsker livet akkurat nå, i det misnte skinner SOLEN!!!! Tror kanskej jeg skifter tøy jeg, til skjørt eller noe.


Det trynet er vel ganske likt et F*** jeg har sått opp waaay to early!! Ganske likt trynet som når man skal hjem fra ferie, i dette tilfellet Egypt, høstferien i fjor.

God morgen! Håper dere har en bedre morgen =)
Sovnet med folk, våknet alene, HVOR ER DERE?

HAhahahha, innimellom dreper jeg meg selv. For en random kveld. Var jo med lille Julie(www.juliemw.blogg.no får ikke linket i Chrome...) Så gikk vi å møtte Jan Erik. VI bestemte oss for å lage pannekaker og se på James Bond, Quantom Of Solace eller hvordan det nå enn skrives, den siste filmen hvert fall. Og så klart sovnet vi jo under filmen, hvert fall jeg, sikkert de andre også. Så våknet jeg da Jan Erik skulle hjem, det husker jeg. Men når jeg våknet enda senere, så var både lil'bro OG Julie, BORTE. Altså, jeg aner ikke hvor hun er! Hahahaha, og klærne hennes er her! 

Men sånt her har skjedd før, sovner med folk og våkner alene. For folk vekker meg ikke om de stikker.. Enten var Julie bare helt loka, ellers så er det fordi hun vet jeg er så morgengretten. 

Her sov jeg helt alene! 

FIkk faktisk kontakt med Julie på tryneboka nå, jeg skrev nemlig dette til henne:Nå fikk jeg svaret, 2 stk faktisk!Så kom.....Hahahaha, jeg dauer! Altså, slutt på randome kvelder, for jeg får sixpack, og det er liksom noe som er forbeholdt gutter...

Btw, sjekk dette bildet vi fant!Har dere slike randome kvelder, feks at folk stikker mens du sover fordi de ikke vil vekke dere?

Hvilken farge har jeg på øynene?

Da jeg var liten hadde jeg hvert fall blå. Alle venner sier jeg har grønne. I don't know. For når jeg skulle fikse passet mitt nemlig(som hadde gått ut mens jeg hadde vært i London, og det hadde nok blitt ganske mye stress, uff og huff.), så spurte denne passfyren om øyenfargen min. Så sier han blå, og jeg svarer 'nei, grønne'. SÅ ber han meg komme nærmere, blå. WTF? Jeg skjønner ingen ting! Hjelp meg! Og når jeg får passet, så står det jo ikke nevnt øyenfarge noe sted i det hele tatt!
Så hva var vitsen, liker han bare å diskutere med folk?

Ikke bare krangelt han om øynene mine, han ville heller ikke la meg være 165cm høy! Dirtpack.....
Og, passbilder er NO FUN for blonde folk... Har de hørt om å sette ned lyset, fikse litt kontraster og sånt? Ser ut et voldsoffer! Skallet og mørbanket! Selvmordsbomber rett og slett! Wohoooo, kommer til å bli stoppe på Heathrow, takk.
På badet i speilet, bra lys.
Ikke redigert, de bare ble, ehm, tåkete? Så gjør det litt vanskelig å se, men er jo alltid vanskelig å ta bilde av øynene sine siden fargen avhenger litt av lyset... 


I gangen med også bra lys, men sikkert annen farge. Haha, blitsen er så skarp at det er umulig å ikke blunke....


Uten blits....


Hvilken farge mener du at jeg har?

Nå er høsten her, første beviset!

Ehm, jeg glemte faktisk at jeg skulle skrive om dette! Unnskyld... Datoen var 15. aug.


Dette her er det tristeste synet som finnes, og man må dessverre se det hvert eneste år! Jeg flytter!!

Ehm, så klart ville ikke de dumme fjærkrea holde seg i sånn V-form når jeg skulle ta bilder da.... Tror ikke de likte meg.
Hadde forresten fått tatt det mest perfekte bildet av noen kanadagjess(sånn det skrives?), solnedgang, helt rosa-orange skyer, og de fløy rett ut av det. HVORFOR er ikke kameraet med 24/7?


Har dere sett noen fugler dra sørover enda?

Made it home, barely

Da var jeg hjemme
Var hos Kristiane i går
Pass out
Får vite en hel masse
Kutt i fingeren
Blod på mobilen
Blåmerker her og der
Sår på benet
Kul i hodet
Veldig veldig VELDIG rar gutt på banen
Veps som prøvde å drepe meg på bussen
Ingen nøkkel til huset
Hei mamma....

Oboy i melkekartongen, naaam.

Faktisk, så får der ikke noe bilde, eller, jo kanskje. Jeg burde, jeg hater jo innlegg uten bilder. Hater innlegg med skrivefeil også, noe jeg tror jeg har hatt mye av! Dere aner ikke hvor mye jeg konser når jeg sitter å skriver akkurat nå i dette øyeblikk! Au, øynene mine, svir.... Jeg burde vel lage meg noe mat, jeg har jo kanskej snudd døgnet mitt tilbake, sto jo opp, ehm. Jeg vet ikke, men den er hvert fall 1049 nå da. HERREGUD er den ikke mer?!?!?!

Går og legger meg igjen, god natt.

Sjekk gigantmauer!!!! De overtok terassen på hytta til Thea i sommer.

Får ikke sove, random facts

ÅRET SOM GIKK: 
01. Har du vært i noe forhold dette året? ..
02. Har du feiret bursdagen din ? ja
03. Kysset to personer på en kveld? ja
04. Vært på en diett? ja
05. Vært på camping? ja
06. Møtt en spesiell? ja
07. Vært utenlands? ja
08. Hva tenker du på? London
10. Sovet i en annens seng? ja
11. Fått en jobb? ja, men takket nei, de skylder meg penger...
12. Lånt bort penger? ja
13. Vært i en bilulykke? takk og lov, nei
14. Blitt kalt en bitch? haha, ofc, men ikke nedlatende da, jeg er jo bare søt...
15. Gjort noe du har angret på? ja

SISTE: 
Den siste personen du ga en klem? Linn
Den siste personen du overfalt med en klem? Linn
Siste personen som ringte deg? Linn
Siste personen du fikk sms fra? Julie
Siste personen du chattet med? Mathias
Når var siste gangen du følte deg dum? I sted... he he.. det er jo meg..
Hvem er sms nr. 10 fra? Linn
Hvem er sms nr. 20 fra? André
Hvem er sms nr. 30 fra? Mathias

Ikke lett å telle når sms'ene er samlet i samtaler...

FAKTA: 
1. Hjemby: Oslo
2. Naturlig hårfarge: Blond med rødlig
3. Frisyre: 'Langt'
4. Øyefarge: Alle sier grønn, men passfyren skulle absolutt ha dem til å være blå...
5. Høyde: 164
6. Kjæledyr: Har hatt mange hetterotter, og nabokatten, hehe, jeg stjal han 
7. Humør: Fake a smile
8. Hvor vil du helst være: På en kritthvit strand med asurblått hav, palmer og 30grader
9. Hva var det siste du drakk: Vitamin Well Defence Citrus/hyll

TING OM DITT KJÆRLIGHETSLIV: 
1. Har du noen gang vært forelsket? ja
2. Tror du på kjærligheten? vet ikke lenger
4. Har du noen gang fått ditt hjerte knust? nei, ikke sånn ordentlig
5. Har du noen gang knust noens hjerte? ikke som jeg vet om....
6. Har du noen gang falt for din bestevenn? ja
7. Har du noen gang likt noen uten å fortelle dem? lots of times
8. Er du redd for forpliktelser? er nok det innerst inne
9. Har du hatt fler enn 5 faste forhold i ditt liv? nope

FØLELSER: 
1. Savner du noen akkurat nå? ja....
3. Spiser du noe? spist nok i dag!
4. Liker du noen akkurat nå? gjør nok det ja
5. Hva var det siste du sa til pappaen din? det aller siste var nok en gald latter før jeg gikk opp på rommet mitt....
6. De siste ordene du sa til mammaen din: JADAAAAA, natta.
7. Siste sangen du sang: Plumb ~ Cut
8. Den siste tingen du lo av: Den drita 26årige bestevennen Linn og jeg fikk i sted
9. Den siste tingen du sa: " Natta
10. Den siste personen du gråt fremfor: meg selv........
11. Hvilken bakgrunn har du på dataen? pappa og meg...
12. Setning du bruker ofte: Så random


PMV- Plumb Cut from miusa564 on Vimeo.

Her har dere sangen, så på Vampire Diaries nemlig, dette var virkelig favorittscenen min, men nå har ikke jeg sett mye på det programmet da... 

 

I morgen får dere vite hvordan dere skal få BILLIG middag og dessert på Fridays !

 

Hørt sangen før?


Da drar jeg!

Da fikk vi ordnet pass, tatt fingeravtrykk og alt som måtte til, og ja, bilde, ehm, det snakker for seg selv.... I'm of to go now, må vel sikkert snart løpe til toget, typisk meg... Så blir det litt lok i byen mens jeg venter på Julie, og bussen bort. Men kommer jo hjem i morgen da, så er bare en liten hyttetur, selv om det ser ut som jeg har pakket for en uke! Det er helt sykt hvor stor plass sengetøy og en håndkle alene tar, det fyller jo nesten den vanlige bagen min liksom.... Jaja, er man på tur så er man på tur! 

Ehm, dotten reagerer ikke når jeg setter inn minnebrikken.. Jeg må visst slå han av og på, men har programmer jeg ikke vil lukke enda.. Så ikke noe hadebrabilde nei... Ehm, et random bilde da, takler ikke innlegg uten bilde, jeg får vondt inni meg.

Hei sommer, i miss you!

AC 130 loker rundt over landet vårt, hvorfor? - EDIT + svar!

Jeg så disse gigantiske flyene i går også, 4 stk som fløy VELDIG tett i en slags stjerneformasjon, og de lager jo ikke mye lyd da, de fløy heller ikke noe lavt i det hele tatt.... I går hadde de også F16 etter seg. Jeg må si jeg føler meg så pro med disse flynavnene, men må nok innrømme at det var lil'bro som fortalte meg hva de het..  Ok, jagerflyet visste jeg da!.....

Men hvert fall, de fløy over huset vårt igjen nå nettopp i dette øyeblikk. Så hva er det som skjer!? Dette er jo militære flygreier. Hvorfor får ikke vi som bor i dette landet noe info? Julie og jeg begynte jo å fundere på om vi snart var i krig eller noe, haha,, jaaa vi er overdramatiske.. Men man vet jo aldri, for vi får jo aldri info om noe i dette landet! 


De er svæææææææære!  

Haha, dette må være et av de mest randome innleggene mine noen gang...

Men vet noen hvorfor de driver å loker så mye over oss for tiden?

EDIT                                                                                                                                                             :

Lil'bro har spilt for mye cod! Flyene heter C-130 Hercules, noe som gjorde at jeg følte meg übersmart! Siden jeg spurte nemlig lil'bro om det var Hercules, men han og kompisene ga meg det andre navnet. Nå håper jeg ikke at den AC 130 også er en Hercules sak... haha... 

Hvert fall http://psal.blogg.no/ ga meg svaret!  Vi har nemlig fått nye fly til luftforsvaret vårt! =)

Men når jeg søkte på bilder kom jo samme bildene opp... Vanskelige greier det her!

Skal opp kl 0800!

Det er nå, skal vi se, halv 3, halv 4, halv 5, halv 6, halv 7, halv 8, 8. 5 og en halv time til jeg skal stå opp!! Gaaaaad, i'm gonna look like a mess! Poor people who's gonna se me tomorrow....

NATTA

Ok, litt søtere... Natti natt kjære folk som er så dumme at de er oppe så sent, og enda dummere som leser dette her, dere burde virkelig få dere noe bedre å gjøre, for dette er verdens mest unødvendige innlegg. Skjønner dere ikke det? Og lese at en random halvveis gal og rar jente skal opp klokken 8. Altså hva i all verden er vitsen!? Da er det mye bedre og sove, få seg litt skjønnhetssøvn så verden takler å se deg neste dag. Noe jeg egentlig burde få meg en hel masse av i og med at fikk så lite i går. hoho. Ok, jeg fikk faktisk mye søvn. Men nå må jeg virkelig legge meg!

Pass deg jeg er gal and

i see you!

omg, enda mindre søvn, folk må slutte å snakke


nattaaaaaaaaaaaa.....


Har dere hustelefon?

Det har ikke vi lenger nemlig. Den ble sagt opp i dette øyeblikk! VI har lenge fundert på å gjøre dette, men lil'bro måtte først begynne å bruke mobilen bestemte vi oss for. Det er jo noe han gjør nå, så hadebra hustlf! Den er jo ikke mye i bruk uansett, det ringer ofte hit, men det er alltid venner av lil'bro, og eneste gangene jeg bruker den er når jeg skal ha lange telefonsamtaler og ikke vil bruke mobilen, hehehe. Så nå må jeg snylte på mamma sin mobil istedenfor! 
ehm, neida... Hehe, mamma leser jo dette, uff. Jeg tulla mamma! 

Så våre kjære telefoner skal nå flytte ned i min fremtidsboks! Der har jeg fra før av noe servise og slike ting, juhuu. Kan snart bare flytte ut jeg! Mine kjære panasonic'er og webcam... Han fungerer igjen da, sånn halvveis, til tros for sprekken som jeg faktisk ikke kan se lenger oppdaget jeg nå! Da må de ha fikset den når de ga pc'n ny hjerne da! DA kanskje jeg kan få tilbake fargene også, wohooo liksom. 

Så hustelefon, har dere det?

Skummel skummel dag

Ikke nok med at det er fredag den 13. Jeg våkner også til et voldsomt tordenvær! Hvert torden varte i sånn 10sek, føltes ut som om jeg bodde i en stor dal og at hele dalen ristet mens det buldret oppe i himmelen. Og ikke nok med torden, det regnet jo også, ikke bare litt regn, når jeg våknet og var helt i ørska trodde jeg huset sto under en foss! Jeg har nemlig takvindu, så det trommer jo som et ##%"@? så det var ikke bare bare å sove da, nei... 

Men dette er jo perfekt vær på en fredag 13. Skummel ulykkesdag, den starter til og med med været. Hva blir det neste liksom?  Så perfekt dag for skummel film og overnatting. 

Balos Lagoon. Herregud jeg savner sol og varme! (kameraklikk... )

Hva betyr fredag den 13. for dere?

Jeg lever et liv med Dotten

Dotten, min kjære, elskede, hatede Packard Bell DOT3G, også kalt miniPC. Vi har vært igjennom tykt og tynt på knapt det ene året vi har hatt sammen. Først knuste skjermen hans, det var 17.mai, og jeg kom hjem til et svaaaart og litt grønn skjerm....Den var faktisk ganske kunstnerisk. Jeg løp til min kjære mor og far og fortalte om Dotten, men vi fikk en ny skjerm, og det var ikke bare bare. Så fikset pappa han på en privat klinikk kalt Molnes. Da trodde jeg alt var bra mellom Dotten og meg, men så begynte han å oppføre seg, ja, hva skal man si, rart rett og slett. Denne gangen måtte han på et ordentlig sykehus, det var noe galt med hjernen hans!

Så etter en lang tid og en hjernetransplantasjon var han helt fin igjen. Jeg fikk han lykkelig tilbake og trodde at alt var bra, men nei... Legene hadde ødelagt taleevnen hans! Så nå kommer det null lyd ut ifra den kjære Dotten min... Han må tilbake på sykehuset... 

Det jeg egentlig skulle frem til var jo at miniPC'er har jo mye mindre skjerm enn en vanlig PC... Så hos meg så fungerer designet på bloggen og menyen sånn den skal.. Men så gikk jeg på min andre pc, som er stasjonær med stor skjerm. OG da oppdaget jeg det, menyen så annerledes ut, og om man tar musen over 'Bilder' så hopper den liksom ned. Så nå er jeg rimelig lost, så nå er det bake til alt det designmaset for å klare å fikse opp i dette... Så har dere opplevd noe surr med designet?

En helt normal dag på Huk for en gjeng surrehuer

Våkner opp etter en syk, syk, SYK drøm, hva er klokken? Shiiiiiit, den er 10! jeg skulle stå opp 09! Så da var det bare å hoppi i klærne som i dag besto av skjørt og en topp som jeg skulle kjøpe i butikken. Nei, jeg gikk ikke toppløs i byen, ofc... Midlertidig vøtt! Jeg rakk hvert fall 11 toget, etter å ha nesten klart å pakke alt jeg skulle, så frokosten ble kaffe og croissant på Stockfleth's, nam nam! For så å løpe innom Bik Bok og få kjøpt en enkel basic sort singlet. Og så raske som vi er så rakk Lille Julie, Linn og jeg bussen vår!

Noen må jo passe på kaffen min mens jeg prøver å finne ut hva som er feil med mitt kjære kamera.


Noen velger å se rare ut for kameraet;


Mens andre er smarte nok til å gjemme seg, og må si jeg også kjører den stilen!


Once in a lifetime, neste gang gjemmer jeg hele meg!


Og så klart er man ikke ved sjøen uten bading! Etter å ha badet i Tjoa(?) på Beito så var jo den NORSKE sjøen, varm! Ok, hvert fall lunken....

Så fikk vi besøk av noen random.

Jeg kjenner dem ikke....


Desverre startet vi, Norge, 3. verdenskrig, men denne gangen(ok var jo ikke vi som startet de andre... ?) mot vepsene! Jeg hadde hele 2 epler, jeg fikk ingen av dem i fred!


Only 999999 billions left!

Vi ble stalket også

Av denne mannen, skikkelig creepy! Men you know me, papparazzi og alt vøtt, så jeg og mine snikpics mens Julie ler funker fett!

Desverre 
Måtte vi pakke og dra etter en streng beskjed!

Martine, Kristine, Julie, Linn & Helle, dokke må våkne!Hva gjorde dere i dag, hmmm, i følge klokken var det i går...?

Ble nettopp bitt av en vampyr!

Japp, no kidding. Jeg har nettopp blitt tappet for blod. Av en mann ved navn Benjamin. Bare se her:

Ok da.... Jeg har vært og tatt blodprøve! For første gang i mitt liv! Jeg trodde jeg skulle daue..... For, de bruker noe som heter sprøyte... Uff grøsser bare av ordet! Men Julie var med så jeg kunne klemme hånden hennes. Håper ikke den ble helt most... Men jeg må faktisk innrømme det, blodprøve er mye mindre smertefullt enn vaksiner, bedøvelse og kortison sprøyter. Jeg var overrasket. Og det var ganske spesielt å se blodet sitt bare renne ut i en flaske.. Hadebra blodet mitt!
Så nå har jeg fått en bommulsdott, lucky me!

Og ikke nok med at jeg måtte ta sprøyte, jeg våknet 12.35. Så det betø at Julie tok bussen bort til meg for 2 min siden! Så da var det bare å hoppe i klærne løpe på badet, ikke rekke sminke eller håret, for så å stappe i seg et rundstykke. For å gå i REGNVÆRET som er så fint å ha om sommeren...

Se på våre sexy'e paraplyer! Men nå er armen helt øm og ekkel, akkurat som om jeg har tatt stivkrampesprøyte.. Så orker ikke skrive mer!

Noe positivt etter denne ekle sprøyten, når vi går hjem igjen finner jeg 65kr i lommen min, vasket. Glad pengelappene er laget sånn at de ikke blir ødelagt i vaskemskinen!

Har dere tatt blodprøve noen gang?

Ny bedre Justin Bieber ~ Cody Simpson

Kom randomly over Cody på youtube nå. Og han er bare, så søt. Punktum finale, ikke noe mer å si på det. Jeg liker han mye bedre enn Justin Bieber, men det varer nok bare til han blir ordentlig kjent og blir en sånn fjortiss greie som Justin... Desverre... Jeg likte Justin før han ble kjent, men nå, av en eller annen grunn forbinder jeg han med Disney Channel og ser på han som en sånn 'fjortissting'.... 

Kun 13 år gammel fra Australia. 

Slenger med videoen "Iyiyi" (hørt om mer latterlig navn før?) for den er vel den som er mest 'kjent' i og med at Flo Rida er med i den.. Kanskje litt vel wannabe Justin Bieber, men jeg synes nå han her er søtere jeg da.

Cody Simpson - iYiYi (Feat. Flo Rida) from tonyfan on Vimeo.

 

Hva tror dere, nye Justin Bieber?


Albino'ihet

Linn, Julie og jeg satt og loket rundt på blogger + film + andre ting og kommer over forskjellig sykdommer blant annet Gynecomastia. Så kom vi og så ble vi sendt videre til albino'ihet. Kom også på en gang jeg så et program om det da jeg var mindre, om en hel familie som hadde det. En dokumentar hvor vi fikk følge denne familien og se hvordan de levde. OG jeg må si det virket veldig slitsomt. De var alltid smurt med spf50, gikk med paraply og heldekkende klær. Solbriller gikk de med 24/7 selv når de var inne. Husker jeg syntes kjempesynd på dem da jeg satt og så på det.

Dette får meg også til å tenke på alle vi nordmenn som drar på ferie og ligger å steker oss i solen for å bli brune. Noe jeg selv nettopp har gjort. De kan ikke de gjøre.... Jeg synes faktisk det burde gjøres mer reaserch på denne -vet-ikke-hva-jeg-skal-kalle-den så det kan bli enklere å leve et helt normalt liv for de som er albino. 

Men da vi ble sendt videre på bilder så var det også dyr som var albino, for eksempel giraffer, zebraer, fisker, frosker og fugler og delfiner(som var mer rosa siden de var solbrent, så kanskje vanskelig for dyrene som også har det..). Og det var da vi fant den, påfuglen. En påfugl som var albino.


Hvor vakker er ikke den påfuglen ? Den er rett og slett vakker.

Kanskje albino'ihet ikke er så ille allikevel?


Vannmelon-fetisj

Hotellet her har vannmelon-fetisj. Helt sant. Egentlig tror jeg hele Kreta har det! Det er vannmelon å få over ALT. Til og med til regningene får man vannmelon. Frokost, lunsj, middag, kvelds, hele tiden. Men ikke nok med at det skal spises, det skal også brukes til å dekorere!
Må jo innrømme at jeg ble veldig fascinert, hvert fall nok til å løpe rundt som en gal turist med kameraet for å ta bilder.... Litt før det nørdet Lil'bro og jeg pc'ene også, mens mamma sov..


Merker at håret har blitt en del bleket på bare noen få dager!

Nå maser mamma, natta!Min tur til å ha puddingdag!

I dag har det vært min tur til å være helt pudding! Det blir jo bare varmere og varmere, og å sovne i solen da er det dummeste man kan gjøre. Våknet opp lenge etterpå uten å ha drukket noen ting og heller ikke kjølt seg ned er jo som å be om å få hodepine eller å bli sur og grinete. Haha.... Så i dag har det vært min tur til å legge meg litt på hotellet og ta en time på øyet. Det var utrolig digg merket jeg! Og noe som gjør det enda bedre er så klart MAT!


Gyros er en greie her nede, noe lignende kebab, men denne gyrosen var i brødting og ikke sånn annen ting da. Veldig flink til å forklare merker jeg! Men hvorfor i all verden skal de på absolutt alle restauranter legge til denne pomes frites'en? Altså, tror dere virkelig ikke at det brødet og kjøttet er nok i seg selv? Ser det ut som om jeg trenger så mye mat? Pluss at potet til den type mat synes nå jeg er ganske rart da, men det er meg...

Men nå tror jeg at jeg skal finne boken min og lese litt, for jeg vil lese før jeg sovner, og jeg sover nesten allerede. Så..

GOD NATT dere som leser dette! 

OMFG, lynet slo ned! Brannalarm + full panikk

Tordenværet som har beveget seg fra byen over Høybråten og videre over Kløfta har vært sinnsykt! Jeg skulle så klart benytte denne sjangsen til å få tatt et bilde av et skikkelig lynnedslag! Men jeg faila, ganske hardt! Jeg fikk med meg broren min ut, og vi løp til parken. Så noen helt vanvittige lyn-nedslag. Vi følte at tordenværet kom nærmere og nærmere, men det nyttet ikke å telle fra lynet til tordnet, for man skjønte ikke hvilket torden som hørte til hvilket lyn.Så så vi at det var flere fine lyn å se fra gaten vår opp mot et lite skogholt i nærheten. Vi så noen helt fantastiske lyn, og da skjønte vi, at nå var været rett over oss. Stakkars lillebror var jo helt på gråten, han har skikkelig tordenvær-fobi.... Så, PAAAAAAANG! Det skjedde så fort!! Det så så nærme ut!! Kune like godt vært i huset rett forran oss, men var nok i skogholtet et stykke forran oss. Lynet slo ned, bakken ristet, vi freaket ut!! Vi beina hjem mens vi skreik som tullinger, og himmelen åpnet seg! DET FOSSET! Vi løper inn døra, for så å beine ut igjen, brannalramen går. Vi vi beiner til naboen og ringer mamma som ikke er hjemme. Så da sitter vi hos den koselige naboen og venter på at det skal gi seg.....

Når vi kommer hjem merker vi med en gang at noen sikringer har gått, for gulvet er kaldt. Og det hadde vi rett i , 2 greier hadde gått, men var bare å vippe opp knappen. Teven var tilbake, heldigvis! Desverre er det ene nettet vårt kaputt, og hovedpc'n i huset død....Rip kjære pc <3 

Jeg gikk igjennom kameraet for å se på bildene.

Denne stakkaren møtte vi på ca 5min før det slo ned, stakkars liten! =(
Ellers faila ALLE lynbildene, bortsett fra ett. Tro det eller ei, jeg klarte å ta bilde av lynet som slo ned! Men det syke er, det var så sinnsykt lyst, så sånn ble bildet!

Bildet var så lyst så på kameraskjermen bare blinket det, og på pc'n ble det helt svart! Hvor sykt er ikke det!? Det var så lyst at det ble svart... Sier litt om hvor blendet vi ble da det lynet slo ned...
Nei, uff, takk til deg herr. tordenvær, vi vil helst ikke møte deg igjen!! Du drepte våre 2 beste venner...

Hvvordan var tordenværet hos dere?

Å klippe gresset er ingen enkel sak

"Hvorfor hjelper du ikke til her hjemme, hvorfor klipper du ikke gresset feks?" Det fikk jeg slengt i trynet en gang fra mamma, og svaret mitt var enkelt, "For du har sagt jeg ikke får lov å klippe gresset"... Hahaha, husker at hun ble helt stille da. Men saken ble gjort om til at nå får jeg lov til det da! Så etter å nesten ha pakket ferdig og spist middag så begynte jeg på denne ganske så store jobben. å klippe hele hagen vår. Og det er sannelig ikke lett når man har en gressklipper som lever sitt eget liv og vil kjøre fremover HELE TIDEN. Den er nok litt ødelagt ja... Så nå sitter jeg her, helt pudding og ser på resultatet i del 1 av hagen

Må si jeg er ganske fornøyd, litt vanskelig når den plastikkstolen plutselig sto i veien og jeg går der med en løpsk gressklipper, så den ble bare sparket av gårde... Unnskyld stol.

Gummistøvler/slagstøvler kall det hva du vil, men jeg lærte at det var veldig smart å ha på seg mens man klipper gresset! Ikke bare blir man litt grønn her og der, men når jeg skulle klippe under furutreet hvor det lå en del kongler ble gressklipperen forvandlet til et maskingevær av noe slag. Det føyk kongler både her og der! Og PANG, så traff den ene støvelen min, så takk støvel, du reddet meg fra å få enda et sår på benet!

Sola kommer og går her på bildene... Og i det sola forsvant døde også Mr.Gressklipper.... TOM FOR BENSIN! Så da måtte jeg løpe og finne mamma og spørre om vi hadde bensin, og det hadde vi! Så nå skal jeg gå å fylle den og klippe videre... Måtte bare ha en pause, slitsom jo!

Sier dere gummistøvler eller slagstøvler?

Skuffende Spania.....

Spania daeh... HVA ER DET DERE DRIVER MED?!? Jeg merker jeg blir litt irritert her.. Tenk, jeg Helle blir irritert over fotball. Når JEG blir det, hvordan går det da med de ekstreme fotballidiotene her i verden da? Jeg har aldri vært noe fotballfan, først under VM i år at jeg har blitt litt interessert, nok til å irritere meg over at Spania ikke scoret.... Jeg vil virkelig at de skal vinne!!! Håper de gjør det bra nå, kom igjen SPAAAAAAAAAAANIIIAAAAAAAAAAAA<3<3Blogg.no hater meg!

Blogg.no hater meg fremdeles... Har laget mange nye blogger på grunn av at ting klikker. Men nå er det hvert fall bare litt problemer med å laste opp bilder, jeg er sikkert ikke den eneste som sliter med det akkurat nå. Forhåpentligvis! Så da kommer neste bilde litt senere. Så nå sitter jeg i sofaen, ser på So You Think You Can Dance, og de som danset noe tango greier eide noe helt sykt! Tenk så gøy det hadde vært å kunne danse sånn! Men nå må jeg gå å begynne å pakke kofferten min, og fikse negler for i overimorgen går flyet, wiiii. Gleder meg til sol og varme ! 

Æsj, hater innlegg uten bilder... Men men..

Har dere problemer med blogg.no?

Bloglovin?

Ja, jeg brukte jo bloglovin på den andre bloggen min, og jeg likte det, så tenkte jeg skulle klare å ha det her også. Spørs om jeg får det til da, er litt idiot iblant når det gjelder å koble sidene mine til andre ting...


Bruker dere bloglovin?


Follow my blog with bloglovin

Velkommen til min blogg!

Dette er den første posten på min nye blogg ;)

 

Jeg har forresten presentert bloggen min på Bloggurat. Jeg har plassert min blogg i Høybråtennorske bloggkart!

hits Free advertising