Helle-Norsk jente i London - Shopping

Pudding

Denne dagen har vært hard, tung og sliten. Skjønner ikke hva som har skjedd, altså jeg var helt pudding i går kveld og la meg kvart på 10!! KVART PÅ 10. Det er sykt, og jeg sto opp kvart over 7, det betyr 9 og en halv time søvn! Og allikevel var jeg like trøtt (hvis ikke enda mer) som jeg pleier å være når jeg legger meg sent. Det var et ork å stå opp, enda mer ork å kle på seg, i tillegg var jeg kald. Så jeg har gått rundt i dunjakken min mens hele London går i tynne jakker og synes det er varmt hehe.

Takk og lov at engelsktimen i dag gikk i å se på andre ha fremføringer og at jeg hadde min forrige uke. Og kaffen var på plass fra første time av. Men den hjalp ikke noe særlig, er jeg over en viss trøtthet så blir jeg jo bare enda trøttere av kaffe. Og ikke nok med å være trøtt, herregud så støl etter mandagens trening (som var sykt digg btw). Men men, dro nå til Energize i dag igjen og fullførte, og i morgen blir det hvile, ok en liten rask løpetur da..

Så nå har jeg ednelig fått plantet rumpen godt ned i sengen etter en VARM dusj og litt shopping. Og jeg har kjøpt noe så spennende som:

Matbokser i forskjellig str. Har 2 store fra før av, de er geniale!Også vurderer jeg å starte en håndklestil, å gå med håndkle på hodet hele tiden. Er så stress å gjør noe med håret, så hvorfor ikke bare beholde håndkle på?

 

Hvordan har din tirsdag vært?


En ny ring


New Look//

 

Jeg mistet den ene ringen min på fredag (jeg vil gråte! stygge butikk som ikke hadde den i en mindre str. men det var den siste de hadde og jeg måtte ha den! hehe) så synes jeg fortjente å kjøpe en ny da. Synes egentlig jeg fortjener en til også. Men vi får ta det som det kommer hehe, plutselig kommer man over noen små vidunder.


Oxford street & Londons syke humor

Vi liker å busse rundt, viKanskje på tide å gå å sjekke seg og få litt antibiotika ?

 

Sadiyamor fant seg jakke og noe slikt, mens jeg bare hang på slep. Neida, jeg er på jakt etter en jakke jeg også, men jeg fant ingen. Og på vei hjem, tror dere ikke Oyster'n min streika eller? Fooooosh der forsvant det 400kr på 2 sek til noe jeg ikke ville ha en gang. Så nå meg jeg ringe min mor for å få neste dose penger litt tideligere enn 14. mars hvor jeg egentlig skulle fått det, søren og...

 

Oppfordrer dere alle til å gå å ta en helsesjekk etter den fine plakaten!


En liten titt på innkjøpene med mor

Smykker fra Topshop, Accessorize Monsoon & Random butikk,


Ute treningstøy så jeg overlever kulden, og mamma mente jeg måtte ha matchende rosa flaske, ofc!


En sau til hver fot, nå slipper jeg å fryse her borte!


Veske

Og godsaker.

 

Kjempekos med mamman min i helgen altså!

 

Hadde du en koselig helg?


Stikker til Camden i think, og ned til opprørerne

Hørte rykter om at juletreet vårt, det NORSKE juletreet i kjære London ble påtent? Brant hele opp? Det aner jeg ikke. Har jeg fått med meg hva som skjer her i London? Så vidt.. Har de som bor i Norge fått med seg mer? JA! Hehehe. Jeg prøver å få med meg noen nyheter som vises på en av tevene på Energize, men ikke så lett. Så forresten på Fredsprisgreia Live fra Oslo mens jeg løp, OSLO <3

 

Men nå turer jeg til Oxford med Sadiya og Lise, for så å dra videre til Camden var det vel, Asian food! Nam.Øyet er ikke svart lenger i cam'n heller! Dette MÅ bli en bra dag!

 

 

Kos dere! <3


Kjøpte meg en sommerbluse, så nå er jeg klar for beach'enSe, jeg er på stranden! Hehe, kan i det minste late som.... Men jeg er bare så utrolig klar for sommer og varme! Jeg er ikke laget for å bo i et kaldt land! Jeg sitter her i ullundertøy jo!!!

 

Noen andre som hater kulde?


Random dame stjal kaffen min

Innlegget jeg ikke klarte å poste, blonde blonde blonde, ehm, kinderegg meg. Lørdag var jeg jo på en shoppingtur all by myself! DET var DEILIG! Jeg elsker det, shoppe alene, gjøre det jeg skal, bli fort ferdig, ingen å ta hensyn til, bortsett fra meg og magen min. Så jeg tok turen innom Starbucks ettersom alle de andre café'ene var fulle, nedtur! Og bestilte en liten soya latte som jeg skulle dynke i kanel, "Tall soya latte to go", roper damen i kaoset (nei jeg skulle sitte der, men hehe, jeg vet aldri hva jeg finner på, så måtte passe på å få i pappkopp greie.) I det jeg skal til å ta kaffen min så kom det plutselig en dame, hoppet foran meg, tok kaffen min og forsvant! Jeg var helt i sjokk, klarte ikke si noe, gjøre noe, jeg bare sto der i sjokk tilstand!

 

HVEM STJELER KAFFE!? Ok, hadde forstått det om hun hadde gjort det etter at jeg hadde laget min spesial, men det hadde jeg jo ikke. Så jeg måtte jo bare si ifra jeg, at jeg bestilte en tall soya latte men damen bare tok den... Fikk ny da, takk og lov!

 

Ikke nok med dette, hele senteret trodde jeg hadde stjålet noe etter å ha kjøpt sko på New Look, for de pep i HVER eneste butikk jeg gikk inn i... Hjelpes.. Selv da jeg gikk ut av New Look første gangen, men han security fyren brydde seg ikke...  Men jeg fikk nok etter å bli sjekket i hver butikk, så gikk tilbake og fikk han nye security fyren til å fikse det og han skulle så klart kommentere øyet mitt. Men han her, han tok kaka! HAN SKREMTE LIVET UT AV MEG! Ba meg sjekke blodtrykket og bla bla, det er virkelig ikke bra og lov meg at du sjekker og blabla, for jeg kan plutselig å heartattack og drop dead on the shopping floor. Han var dønn seriøs.

 

Så dette var det jeg fikk, kan jo ikke vise det andre jeg kjøpte, for ehm, da er det jo ikke noen ordentlig julegave... Man skal ikke vite hva man får i gave!

Sko til den første kjolen, den med sånn, hmmm, lyselyserosasomething


Rød til den svarte, med svarte hæler faktisk! Må jo kjøre rødt og svart, jul jo, hihi.Og da fant jeg ut at jeg trengte noe armbånd med noe rødt i, samme med øredobber. Og en ny vannfast mascara, dere skulle sett hvordan jeg så ut etter å ha gått i snøstormen her med vanlig mascarea, heh...

Pluss så klart kaffe og alt det usunne som hører til på en lørdag! Kjøpte forresten en bukse fra Topshop også, plain svart, men gud så deilig den er ! Skikkelig stretch, så den er tight over hele meg, wii. skulle egentlig hatt den i en str. mindre, men men.. Det hadde de ikke.

 

Men nå skal jeg kose meg med min grønne sitrus te, jobbe med The Crusades og vente TÅLMODIG på middag.

 

Noen gang blitt frastjålet en kaffe?

 

Morsomste video noensinne... heh

http://www.youtube.com/watch?v=1ppxK_iom6U

 

 


Siste juleshoppinginnspurt

Nå skal jeg bare kline litt sinke i trynet, finne noen klær så jeg slipper å gå naken i kulden for å ta meg en liten shoppingtur! Wiii, skal på shoppe heeelt alene, for å bli ferdig, mehe. Vet dere hva jeg gleder meg til? Kaffepausen, aner dere hvor digg det er å sitte på café helt alene, med en god kaffe, blad/bok og bare studere alle rare (og kjekke!) folk? Jeg elsker  gjør det, kan sitte sånn i times vis tror jeg, så lenge kaffen er varm!

 


Vurderer å gå med lapp på øyet og se ut som en pirat, men det er kanskje enda mer skremmende... Bare gåper jeg slipper snøkaos om jeg må ta tuben og slikt.. Så blir vel kanskje litt blogging før jeg legger meg en gang i dag, om jeg orker.

 

Har du kjøpt inn alle julegaver enda?


De 2 kjolene jeg kjøpte i dag

Planen var : Kjole, sko, tilbehør, deksel til linsen til speilrefleksen, treningstøy.

Jeg endte opp med 2 kjoler, 1 par sko, og to små ting til å endre noe på den ene kjolen

 

En av kjolene jeg tittet på på nettet, fant den, falt for den, kjøpte den, og smilte resten av dagen. Må bare kjøpe en stroppløs bh som IKKE gnager, kan ikke akkurat ha den under som er på bildet, men altså, gadd ikke skifte bh for å legge ut et bilde her, altså, hvor mange bryr seg egentlig, jeg gjør ikke, så da vil det si null! Trynet mitt får dere heller ikke se på noen bilder nå, men av andre grunner... Og det har jeg tenkt å holde for meg selv.Kom også over denne, og den var bare så søt! Og luftig og deilig, løstsittende, men ikke formløs, sånn jeg liker det. Hadde jeg vært model hadde jeg kanskje orket tettsittende kjoler, kanskje. Men ikke så lett å ta bilde av, blir jo svart og skygger over alt, så man ser ikke hvor den går inn, haha. Selvutløser, ikke min greie.....

 

Men saken med denne kjolen, den har egentlig skulderdetaljer, men likte den ikke helt, så jeg klippet den rett og slett av og kjøpte de 2 "blomstene" som dere ser på bildet og satte på de i stedet. Så kan velge å ha 1, begge, eller ingen, så da ble det plutselig 3 kjoler da? Til sammen 4 faktisk! Kjøpte også røde heler til denne svarte kjolen, men var kjolene som var saken.

 

What do you think?


9 timers shopping og traving rundt i Oxford Street

Endelig, HJEMME! Lenge siden det har vært så deilig å sette seg ned i en seng før, faktisk kunne jeg ha sittet hvor som helst nå, bare for å få sitte. Siden kl 11 i dag har jeg vært på farten. Helt til nå, kl 8. Så etter å ha sett 100 nisser, 100 nissekoner, enda flere alver og prøvd enda flere kjoler i over 40 butikker, så endte jeg opp med 2 stk fra H&M. Men er jo egentlig ikke så rart, hør på navnet H&M, altså Helle Molnes, er jo åpentlyst for alle at den butikken er min, vi er bare ment to be. Om du synes noe annet kan du bare gå å legge ned, god natt, sov godt. Drøm om meg og min H&M.

 

Hei Drenusha i mørket under lysende tepper


Hele Oxford svar sperret av fra all trafikk, men var fremdeles stappfult! Dere skjønner kanskje hvorfor vi ikke orker å dra dit hver dag? Jeg får noia jeg, helt klaus, masse mennesker, som bomper de store magene sine, og bagene sine inn i meg. Det er slitsomt, men fint var det jo da, kom nesten i litt julestemning da det ble mørkt og lysene kom, et øyeblikk trodde vi det snødde også, men neida. London er så lei seg for at de ikke får snø, så butikker sendte ut falsk snø, HAHA!Tenk, 9 timer, 1 pose, med alt oppi. jeg er stolt over å ikke ha kjøpt noe unødvendig, bortsett fra ehm, hehe, godis... Hysj. Orker ikke legge ut bildene av kjolene, skoene og det der, med mindre noen vil vite hva jeg endte opp med da. Og tror dere det ikke var bikkjekaldt da vi skulle hjem?!?! Var vel 0 grader, hjelp!

 

Noen gang klart å holde kontrollen å ikke gå helt berserk på shopping før?


Hei! Stikker på shopping jeg

 

Håper på å finne:

 

Deksel til 200mm linsa til speilrefleksen

Kjole

Sko

Tilbehør

Fin café

Treningstøy

 

Hva skal du i dag?


Mitt første FLUFFY innkjøp etter "lønningen" minHehe, de har allerede rukket å bli nesten 2 uker gamle, litt treig, jeg? Nei nei, aldri!

En enkel ting mamma og jeg har funnet ut er at det er bedre at jeg får penger hver 2. uke istedenfor hver 4. uke, for jeg synes virkelig ikke at det er lett å holde styr på pengene sine! Gruer meg til å flytte hjemmefra en gang i fremtiden, hvor ikke mamma fikser alt for meg... Men hvert fall, jeg er jo en frysepinne, og er ikke noe bedre å bo i et kaldt hus er i London da, når jeg egentlig er vant med 30 grader  i stuen! Så nye tøfler måtte til, og jeg fant disse herlighetene på Office. Helt klart facorittskobutikken min her nede!

 

Med glidlås, like mye inni som utenpå, føles ut som jeg går på puter for "sålen" er TYKK! 20£ for de som lurer

 

Bruker du tøfler?


En søt lørdagsdate

Westfield, vårt elskede shoppingsenter, det er bare helt utrolig. Uansett hvor mange ganger man drar dit blir man like satt ut hver gang man går inn en av inngangene deres. Det er så vanvittig stort og åpent og har alt man trenger av butikker samlet på et sted. Og MANGE spisesteder med mat fra hele verden. Vi brukte evigheter på å finne ut hvor vi skulle spise, tild et dukket opp en mexicansk restaurant, yes!

 

Nam, burrito! Men hvor stor munn (og mage!) tror de vi har a? Jeg hadde jo biff på min, og det var ikke lite biff dama ga meg heller, 2 middager jo! Etter dette endte vi opp på kino også faktisk som var inne på senteret, så kommer et innlegg om filmen senere i dag etter trening og lekser.

 

Noen gang vært på Westfield i London før?


Hvem klarer å gjette?

Nu sitkker Caro og jeg ut for litt halloween shopping! Eller, hun må bare sminke seg først da, jeg er litt mer morgenfugl, så jeg har vært våken en stund og sett på true blood, hoho. Så i morgen for dere se hva vi skal være!

 

Caro er blond, jeg er brunette, vi har en sammenheng sort of.

 

Noen som klarer å gjette hva vi skal være?


Gårsdagens 2 små skatterJeg falt bare helt pladask for dette armbåndet fra New Look, det har jo en søt liten klokke!
Noen som vet hva dette er?

French pen!! Noen som vil vite hvordan akkurat denne er å bruke ?

 

Men nå skal jeg fortsette å lese bøkene mine og se på DR. House!

 

Hvordan tilbringer dere søndagen deres?


My favourite shop on EB

I dag våknet faktisk 10 ehm, blir det da AM når det er om morningen, ja det må være det. After midnight og Past Midday eller noe.. Uansett, man kan jo ikke stå opp så tidelig når det er helg, så la meg ned igjen og dro dyna over hodet og sov til 12pm. Deilig, og frokosten besto av brød med norsk leverposteri, metallboksen med annsikt(MÅ være med jente, ikke gutt, hehe), tusen takk mamma! Så turet Anita og jeg til EB (Ealing Broadway) for å finne en neglelakk, stikke innom en treningsbutikkting og annet stuff.

 

Så vi startet hele turen på Café Nero, italiensk kaffebar. Skal man ha noe god kaffe her i England så må man på en italiens kaffebar, ellers er det bare å legge opp, England kan ikke kaffe!

 
Første usunne siden søndag ! (lille muffinsen fra hostmum på mandag da.....)My new favourite shop! Te butikk, hihi! De har så mye fin te der, og alt som hører til te også, wohooo!

Må bare ta med at Roibos er favoritten, og Roibos med jorbær er namnamnam ganger 100 !

 

Liker du te?


I just entered my house after some, guess what

Da er jeg endelig hjemme etter en lang dag med innlevering av historieoppgave, og en matteprøve. Jeg må få lov å si at den gikk utrolig bra, 49/54 poeng! Men altså, er jeg et dårlig menneske om jeg blir sur og grinete for sånne resultater? For alt som er i hodet mitt er "€%@$ jeg var bare 5 poeng unna full pott.... Hehe

 

Så var det å være med Sadiya og Lise for å fikse O2'en (vårt kjære hatede, hvert fall fra min  side, mobilabbonement) og bitte litt shopping. Jeg har sagt til meg selv at jeg ikek skal shoppe resten av måneden, og det har jeg fremdeles holdt, dette var noe jeg absolutt trengte, varme sokker, en veske og pærleøredobber. 11 £.

 

Så nå skal jeg starte på den flotte norskoppgaven vi har til i morgen, aner ikke hva den er en gang. Er noe om en Kari og megastygt skvaldekvad skvalderkål, dikt, you name it. Det er jo søren ikke norsk en gang, ser helt finskt ut egentlig! Før var faktisk norsfaget gøy..... Og takker være denne grusomme store oppgaven så får jeg ikke trent i dag heller! Og til fredag har vi markedsføring innlevering... Så nå skal ejg virkelig jobbe for så å begynne på markedsføringen, for i morgen skal jeg trene samma hva! Men før jeg gjør noe som helst annet:

 
Liker du norsk?

 


Some before-the-big-day shopping


Eurosko


H&M


H&M - var umulig å få fokus eller riktige farger

H&M - farger og fokus'en kranglet med meg her også

H&M


Ginatricot


Ginatricot


BikBok


H&M

Vi fant så klart ikke de 2 jakkene mine da, selv om vi gikk gjennom hver eneste H&M i byen... Men nå har jeg veldig mye stress her, må pakke mer, rydde på plass vakset tøy(ukepengeoppgave), rydde rommet litt, og ringe lokalet på nytt igjen for fyren var ikke tilgjengelig.... Så, ja.. Hastebilder!

What do you think?

Julie og Helle skulle bare fikse flexus'en = Shopping

Dere gjetter aldri hva vi opplevde, jeg kjøpte en shorts og et skjørt på BikBok. Da jeg hadde betalt og damen la det i posen så funderte jeg over når BikBOk fikk grønne poser, så bare døde Julie helt av latter og spurte hvorfor i all verden vi fikk Cubuspose på Bikbok!! Haha..Skal jeg nå tillate meg å skrive kosemoseoverdose? 


Tights for meg er seriøst engangsbruk...... Takk lil'bro, for at du peker og LER!


Ene shortsen jeg kjøpte ville jeg ha i en stor versjon, men den er såpass lang, men den var så billig! 49 kr, kan dere tro det? Herregud liksom... Hvert fall, jeg skal være så flink å klippe den og sy den sånn jeg vil ha den, yay me!


Cubus~49kr


BikBok~49kr, oh my lord... Jeg må sy på knappen!
BikBok~49kr


Vero Moda~75kr

Ellers har vi vår egen lille fest her i stuen for jeg fant endelig den greia til å stille bassen, selv om jeg ikke merket forskjell da. Var faktisk nettopp å leverte Julie på bussen nå, haha, som om hun var en 'ting' vi beina faktisk halve veien, for det var 3 min til bussen gikk, men det går bra. Jeg har det sånn hver morgen!

Har dere vært på litt salgshopping i det siste?

Litt XXL-shopping

Joggeskoene mine har vært ødelagt en god stund... Gitt meg gnagesår på gnagesår, så jeg har gått rundt på Condis uten joggesko. Men det fungerer så lenge jeg ikke skal løpe! Så derfor måtte jeg har nye. Så første mamma sa da hun kom hjem i dag var "Nå drar vi og kjøper sko, NÅ" Så vidt jeg rakk å ta på litt maskara en gang, haha. 

Bra mamma spiller litt musikk så jeg i det minste kan synge litt mens blogg.no nekter å laste opp bildene mine... Så nå synges det på Whitney Houston ~ I will Always Love You! 

Og når man først er på shopping ender man jo opp med litt extra, fikk nye rollerblades, rulleskøyter, k2 you name it. For vi er så sporty!!! Hehe, neida, ikke så veldig. Men det er faktisk veldig gøy, jeg har bare trynet to ganger, og den ene ganger teller ikke, men den andre gangen var PANG rett på rumpa...

Så ble det en collegegenserog en bukse, trengte jeg virkelig! Har ikke noe daffe tøy lenger, nesten.
Blogg.no fortsetter å skuffe, etter 2 dager fikk jeg lastet opp bildene.... 

Nå har jeg glemt ha jeg skulle skrive her også, jippi =D


hits Free advertising