Helle-Norsk jente i London - Sinnssykt

VERDENS UNDERGANG!! LIVET MITT TOK NETTOPP SLUTT

Jeg dro fra alle leppoene mine hjemme.... F -> M -> L !!!

 

 

Cry baby cry... Now i have to build a bridge in my room.. Poor roomie, sadly she will now drown.


Middag all by myself og stalket av en ekkel mann

Jeg sitter her, helt alene i kulden og spiser middag med meg selv. Ok, ikke helt alene da, pc'en er jo med meg! Vertsmoren vår skulle ut i dag og har satt frem mat til oss som vi bare kunen varme, kos. Og faren er i Sri Lanka på noe golf og cricket-vet-ikke-hvordan-jeg-skriver-det. Egentlig er sånne dager som dette bare deilig, spille så høy musikk som jeg vil, spille piano uten at noen hører meg, ligge rett ut på stuegulvet med pc'n min om jeg føler for det. DEILIG hehe. Men nå meg jeg stappe i meg maten, for jeg FRYSER.


Takk for god og varm bamsegenser mamma ♥

 

Ikke nok med dette, jeg ble stalket av en ekkel gammel mann i dag (han kunen vært faren min!) som fulgte etter meg over alt og bablet, han fulgte etter meg inn i matbutikken! Til og med helt til huset mitt, så sier han at han bor et helt annet f*ckings sted! Og han skal visst stå utenfor huset itt i morgen kl 4pm med en svart bil for å hente meg for vi skal visst på date. Hell yeah, jeg er kanskje blond, og har mine moments, men jeg er ikke dum! Hva vil du din ekle gamle gris? Jeg tør ikke gå ut eller være i nærheten av huset i morgen hvert fall.... Og jeg hadde ikke en gang noen her hjemme å fortelle alt dette til.. Skulle ønske familien hadde en katt eller noe haha.

 

Noen gang blitt stalket?


Dagens utfordring!


Å overleve kulden! Så sprek som jeg er så skal jeg gå til Juliemor. Og egentlig er det bare fordi kollektivgreiene her i landets suger. Enkelt og greit(hvert fall her på landet hvor jeg bor). Men like greit, så får ungdomen rørt på seg, blant annet meg!

 

Mamma om du leser dette, jeg bare måtte låne luen din, der er tross alt -11 ute! Og du vil vel ikke at datteren din skal miste ørene sine, eller hjernen for den saks skyld, hjernefrys you know.

 

Om det ikke kommer noe innlegg her i morgen så frøs jeg i hjel ute og ligger nok i en snøfonn.


Ut gikk brunetten, hjem kom blondinen
Var ganske så gult etter blekingen ja, takk og lov at håret mitt overlevde, jeg er ikke skallet!

 Hei store stygge slemme elskede verden, jeg er blond igjen og klar for å ta over verden verdensherredømme, go me! De to freakene som var med meg skal være mine undersotter nr 1 og 2 !

 

Hva synes du om resultatet, jeg skvetter hver gang jeg ser meg selv!


My horns are tired og holding up my halo

Image and video hosting by TinyPicKan ikke skrive om hvorfor før om 4 mnd... Men gled dere, dette er latterlig

 

Noen andre som har horn unger glorien?


Hjelpes, kunne vært midt oppi knivstikking drama!

Sadiya og jeg skal bare hjem fra skolen vi, men innom Ealing Broadway for litt småting, i det vi skal til å dra hjem så bestemmer vi oss for å gå innom en ekstra butikk. Noe jeg tror vi skal være veldig glade for! Og for at jeg brukte litt ekstra tid i prøverommet. Vi kommer til bussen vår, sort of, alt var blitt sperret av nå, wtf hvordan skal vi få tatt bussen vår hjem nå? Bussholdeplassen var inni det sperrede området. På veien bort hadde vi nemlig sett en sivil politibil i full fart med blålys og det hele. Så vi gikk og gikk for å komme til neste holdeplass ved å gå rundt hele fuc.... London. Endelig kom vi frem, der snakket en dame til meg og sa at en politifyr var blitt stukket ned. Vel vel, rykter...

 

Det sykeste er at først sier Sadiya og jeg, jaja, bare noen gale folk, derfor alt politiet. (ekstremt mye politi faktisk!). Så kom det en ambulanse, ja nå ble en politifyr stukket ned sa jeg på kødd, altså London er fullt av gale mennesker. Men det viste seg at jeg hadde rett! Ikke bare en politifyr, 2 stk har blitt knivstukket, på VÅR bussholdeplass!

 

Police attack crime scene

Les saken her


Jeg fryser så mye at jeg gråter

Dette er ille, dette går ikke mer! Vi ble advart om at de ikke har så varme hus i London etc. Greit nok, men når jeg har på ullundertøy, tøfler, joggebukse, ullgenser og fleecejakke, sitter under dynen og teppe og fremdeles fryser, DA ER DET NOE GALT! Mens familien går rundt i t-skjorte og sier det er varmt?? Det er vel 18 grader i huset hvis ikke mindre! Selv i dusjen fikk jeg ikke varmt vann nå etter trening... Skolen også, treningstøy, joggebukse, collegegenser, 2 par ulsokker, skjerf, votter og dunjakke, det var kaldt der også!

 

Nå vet jeg virkelig ikke hvor jeg skal gjøre av meg, null grunnvarme i kroppen, ikke noe å varme meg på... ¨

 


Hvem som helst, kom å varm meg! Jeg er desp.....

 

Fryser du lett?


Litt sol på likbleke meg i vintermørket = fregneeeeeeeer + en våken jente


Sjekk photoshop skills a!! No more redeye!! Ok, hehe, veeeeldig enkelt gjort, jeg er lat vøtt, og skal løpe ut av huset om 10 min og har hverken sminket meg eller kledd på meg, mehehe. SKikkelig sminkefri babyface i tilleg, jeg digger meg selv, søøøøøøt. Hva annet kan jeg si når jeg har lært av folk at det ikke er lov å si stygge ting om seg selv. Hver morgen når du ser deg i speilet, si positive ting! Min positive ting i dag tidelig var, øyet ditt ser ikke såååå ille ut, folk blir bare litt skremt når de ser det, heh...

 

Men se, 15 min gir meg masse fregner! Unnskyld mamma, ikke drep meg, men må gjøre det noen ganger så ikke jeg blender alle thailenderne...

 

Får du fort fregner?


England tåler ikke snø, snart står landet stille

Helt sant, dette landet er ikke forberedt på snø... Vi har hørt at ved bare litt snø så står tuben helt stille, de er allergisk mot snø akkurat som meg, hihi. Og står de stille, ja da kan hele London legge opp hvert fall. Ikke nok med det, Gatwick er stengt + 1500 skoler i Skotland og England leste jeg på teven mens jeg løp i dag. Og snøen her, den er helt merkelig, ser ut som gjødsel til planter jo? Her hvor vi bor er det jo egentlig ikke noe snø, men så et par bilder i dag med halvannen meter snø på taket.

 

Og tempen i dag har vel akkurat vært på minus, så skal ikke klage på det, MEN derimot vinden! Blåser kjepper og kjerringer i alle retninger, så føles ut som det er -30! Jeg går med skjerf, votter, dunjakke, alt, men jeg trodde jeg skulle dø i dag! Ville bare tilbake til gym'en, der klarte vi hvert fall å holde varmen, heh.

 

Bare se på videoen her http://www.bbc.co.uk/news/uk-11883714 så skjønner dere hvor lite som skal til før London kræsjer.

 

Men poenget er, HVORFOR i all verden skal England få en sånn ekstrem vinter det året vi er her?!?!?! Hater værguden meg??

 


My cute workout partner. Vi er beste!

 

Hvordan er været hos deg?


Historien om øyet mitt, det lille jeg vet.. Advarsel, nasty!

Aller først, dere er så heldige at dere får se bilde av meg nydusjet og sminkeløs med et disgusting øye, lucky you!

 

Søndag morgen våknet jeg opp alene, Caroline var ute med moren sin og hadde en veldig kos helg! Jeg gikk opp på badet for å ta en deilig varm dusj og vaske av meg søvnen og den FÆLE hodepinen jeg våknet opp med. Og da går jeg jo forbi et speil, i det jeg ser meg selv skriker jeg, jeg trodde jeg skulle dø da jeg så meg selv! Ikke nok med at jeg var helt i ørska og ikke skjønte noen ting, jeg så et monster i speilet! Jeg løp opp på badet for å se i speilet der, mye bedre lys og alt. Jeg fikk helt panikk, var jo i halvsøvne og skjønte ikke hva som var galt, alt jeg så var "blod på øyet". Jeg ble jo drit redd og holdt på å bare gråte i panikk, men jeg turte ikke, jeg var redd jeg skulle gråte blod nemlig, hehe, flaut... Men jeg hadde nettopp stått opp da! Så mannet jeg meg opp til å prøve å ta på det, tenkte jeg bare kunne fjerne blodet, nei det var en dårlig ide.

 

Så på søndagen syntes det bare om jeg vred på øyet, men nå, tirsdag, det har spredd seg til nesten hele øyet! Og der det ikke er blodig, der er det gult! Og det gjør vondt, jeg er sliten i hodet og øynene, orker ikke vri på dem... Og dere skulle bare visst hvor mange folk jeg har skremt i dag, haha! Om noen spør så har jeg vært i slosskamp, jeg vant da of course, selv om jeg fikk et slag midt i fleisen...

 

Det andre øyet er også litt rødt, men det synes ikke, det er under ehm... "nedre øyelokk?" dere skjønner. Så takk og lov for det! Men greit nok det røde, sikkert bare en ufarlig blodutredelse, men hvorfor skal resten være gult da?

 

Så i morgen 05.30pm skal jeg til legen å få sjekket det, første dama i resepsjonen sa da hun så meg var "uff, infection?" Ikke vet jeg, eneste jeg vet er at det ikke er gøy... Ok, folk stirr gjerne, bryr meg ikke, men saken er at det gjør vondt, jeg føler meg rett og slett dårlig. Men aner jo ikke hva det kommer av, våknet bare med det og en dundrende hodepine...

 

Noen gang skjedd deg?

Spredde det seg?

Ble du gul også?


Hvorfor har jeg plutselig fått et rødt "blodig" øye??


Jeg våknet opp i går med et rødt øye, venstre verst, og en dundrende hodepine. Hodet er noe bedre i dag, men det røde i øyet har vokst, haha.. Kanskje jeg blir blind? Men nå kom vertsfaren med suppe til meg, så søt han er, igjen! Dere skal få slippe bildet av øyet mitt, det er rett og slett for skummelt, ser ut som en vampyr eller noe. Nok at det ene øyet mitt på bildet over her ser mørkere ut enn det andre!

 

Har du noen gang hatt et rødt øye før, blodutredelsesomething?

Er det farlig, hva gjorde du?


2 utestengte jenter på besøk, gitt

Caroline og jeg sitter i hver vår seng, aner fred og ingen fare. Plutselig banker det på vinduet. "Det er ikke til meg", sier Helle. "Det er da ikke til meg heller", sier Caroline. "Det er sikkert noen som har glemt igjen noe, det er til deg Caroline", sier Helle nervøst, hun vil nemlig bare ikke åpne døren, kunne jo være hun ble skutt på dørterskelen. Så Caroline reiser seg sagte opp, det banker p åvidnuet igjen. Hun drar gardinen sakte til siden, ute er det helt svart, plutselig! "Det er jo Sadiya og Lise!", ler Caroline sjokkert.

 

Og inn kommer disse 2 frosne skapningene og forteller at de har blitt låst ute, selv om de hadde sagt i fra til familien sin at de skulle ut en tur til noen andre venninner. De hadde stått ute i 3 kvarter før de kom til oss. Banket på føren, ropt og skreket, ringt på, ringt telefonen, men ingen svar.

 
Så hva gjør vi nå? That's the question!


Me AFTER right now !


Mørk og mørkere! Må visst ture til Boots i morgen og kjøpe en farge til vi, for jeg har visst mer hår på knollen enn jeg trodde, så det er litt skjoldete, men det skal dere få slippe å se, hehe.


Me right now !!


Japp, Anita farger håret mitt, øyenbryn og alt, og nei vi er ikke så nøye med om jeg har farge i resten av trynet også!


Det engelske vannet messer med håret mitt


Caro og jeg kom hjem fra, ja hvor nå vi hadde vært... westfield var det helt sikkert! Men saken, det engelske vannet, det er ikke som det norske vannet... Ja, jeg drikker vannet her, smaker helt likt så lenge det er kaldt. Men man merker at vannet her er mye "tørrere" når man dusjer! Håret blir KNUSKT, så for all del ikke glem balsam! Noe jeg hadde gjort en dag og gått med tvinn i håret forran, vanligvis når jeg tar ut den på kvelden da så er det LITT form i det, men ikke denne dagen nei....Hei megakrusesauehår på ENE siden, hahahaha..... Så norskt vann skal bli deilig å komme hjem til om 5 uker og noen dager! Selvom det bare blir noen få dusjer før jeg turer videre igjen til vann som man ikke skal drikke i det hele tatt antageligvis....

 

Andre som får slitt hår av vannet i andre land?


Ok, karma eksiterer, believe me!

F M L! Skjønner dere? fml fml fml fml! Dette skal bli det første og største skikkelige klageinnlegg noen gang! Ok, nei, så mye orker jeg ikke, hehe. Men altså, universet hater meg... Jeg er heeelt sikker! Det hele begynte en ikke fult så vakker dag

 

Min kjære Sadiya har sansynligvis fått beinhinnebetennelse, måtte gudene vite hvorfor.. Så hun skal til legen for å få bekreftet dette. Så denne stakkars jenta har jo hatt vondt en god stund noe som så klart har gått utover treningen, og hun har vært så pissed mens jeg har vært overlykkelig og glad for at ikke noe har skjedd med meg! Må vel inrømme at jeg også har ledd av henne mens hun har klaget, hoho, men aldri igjen! For karma har virkelig bitt meg i rumpa!

 

Venstre legg, aner ikke hva som har skjedd. Den har vel gjort litt vondt i helgen, men ikke noe jeg har tenkt over siden jeg har tenkt så mye på lille Sadiya, jeg har derfor trodd at det bare har vært psykisk, men nei har nok ikke det, eller kanskje. Saken er hvert fall det at, allerede før trening i dag hadde jeg vondt nederst forran-venstre-side på leggen. Det gjorde rett og slett vondt å strekke, men det brydde jo ikke jeg meg om, sliten muskel tenkte jeg. Og løping ordner alt! Jadda.... Begynte å løpe, gjorde vondere og vondere, jeg blir pissed og setter opp farten, smarte meg. Og etter en halvtime, sviktet benet totalt. Altså, jeg gråt! Sitte, stå, så vidt røre på det, jeg visste virkelig ikke hvor jeg skulle gjøre av meg! ALDRI hatt sånn type smerte før!

 

Så oppdaget han ene som jobbet der at jeg ehm, så litt rar ut? hahahaha, jeg så sikkert ut som om jeg nettopp hadde oppdaget at jeg måtte amputere beinet eller noe... Så han spurte jo om hva som var galt og jeg forklarte, hans første konklusjon var at det er bare muskelgreie husker ikke hva han sa, men han hadde ikke noe sånn isposer igjen, så han ga meg en (like kald!!) proteinshake haha. Var vel like før han ga meg frostskader også! Det var til og med banan, æsj.... Banan skal bare være i bananform, man skal ikke gi andre spiselige ting banansmak!... Uansett, det hjalp vel litt å kjøle det ned, men nytter ikke å gå på det. Føles ut som om alt nederst i leggen bare har knytt seg sammen, egentlig litt krampeaktig, og at det ikke vil løsne...

 

JEG BER, om at det ikke er noe langvarig. Altså, wtf? Plutselig skal bare leggen dø? Hvordan er dette mulig, jeg har ikkke gjort noe nytt og uvant? Så nå sitter jeg her, har ikke lyst på middag en gang siden jeg er så pissed... Eneste jeg klarer å tenke på er at det benet har og bli bra igjen til i morgen, for jeg kan ikke kutte ut trening nå! Kutter jeg ut trening klarer jeg ikke spise sunt og holde meg unna søtsaker. Så jeg har ikke noe valg, benet bare må bli bra igjen med en gang. For jeg skal løpe i morgen!

 


SKYT MEG! Vurderte virkelig å grave meg et hull og bare hoppe neddi.... Takk for meg, ingen flere klageinnlegg fra meg, blir så negativ av det... Jeg vil være positiv! Men et eller annet sted må jeg jo få ut frustrasjonen min, det er jo tross alt en personlig blogg dette her....

 

Noen som har opplevd noe lignende? Gikk det fort over?

 


Alle engelske er høfflige? Don't think so!

Må bare påpeke, nei hun er egentlig ikke engelsk, så det forkalrer det kanskje...

Jeg har aldri vært så pissed i hele mitt liv før! Jeg har aldri konsa så hardt og slitt så mye med å å holde meg rolig for ikke å bare klikke helt!! Denne "legen" burde få sparken! Orker ikke fortelle alt, det er uansett ikke så interesant regner jeg med, men enkelt sagt, snakket til meg som om jeg var et barn som ike kunne engelsk(fortalte vertsmoren min hele familien, hun vet hvilken lege det er, og hun behandler voksne passienter på akkurat samme måte!), frekk i kjeften, uhøffelig, ville ikke høre på meg, tvang meg til å ta så mange vaksiner samtidig som hun sier det er frivillig... Kyss meg i rumpen stygge dame! Og ifølge henne kan jeg bare pelle meg hjem til Norge å ta vaksinen der... Fordi jeg kunne ikke gi henne navnet på hver eneste by og sted vi skal innom i Thailand nemlig, for man har jo sånt planlagt til hver minste detalj???

 

HAR DAMA HØRT OM Å VÆRE SPONTAN!?!?!?!? Takk for meg, ny time, ny lege, den dama der kan dø. JEG FIKK IKKE EN GANG HEPATITSPRØYTEN MIN I DAG!!

 

Skoledagen ellers, ikke trening på grunn av kjerringen... Ellers fikk jeg igjen historieinnleveringen min som jeg trodde gikk rett vest.

 


Må si meg rimlig fornøyd til å være en tekst skrevet kvelden før hvor ting var glemt og usystematisk.

 

Best av alt var matteprøven, poengsummen vi fikk sist kan umulig ha vært riktig, og jeg må få lov å skryte, karaketer 6 !!!! LML!

 


Og noen übersøte hester på veien hjem til den KOSELIGE legen, skulle jeg vært jeg vært politi skulle jeg helt klart vært ehm, hestepoliti !

 

Noen andre som har måtte krangelt rumpen av seg bare for en sprøyte man helst ikke vil ta?


And I had the same blond moment, AGAIN!....

Jeg kan like gjerne bare gå å farge håret blondt igjen... Altså, dette er bare latterlig flaut! Det har seg sånn at man danner seg mange vaner i løpet av livet, sies at det tar 21 dager å lage en god vane. Tror det går enda fortere for meg. Hvert fall, når Caroline og jeg går hjem fra skolen etter å ha gått av bussen går vi ALLTID på samme side av veien. Sånn har det vært helt til jeg gikk alene hjem (treningspartneren er så teit og bor et litt annet sted) så jeg gikk alene, med musikken min, pretty girl walking down the street, følte jeg var med i en musikkvideo, helt med, jadda! Det var da jeg stoppet opp og så meg rundt.

 

HVOR i all verden var jeg? Jeg sto der, helt lost, haken nede på knærne, skjønte null og niks. Musikken ble dratt ut av ørene, var plutselig tilbake til den virkelige verdenen, men ante ikke hvor. Etter å ha blitt irritert og kjeftet på meg selv for å ha gått inn feil gate oppdaget jeg noe. Jeg var i helt riktig gate, et kvartal unna huset. Eneste feilen var at jeg hadde gått på feil side av gaten!!

 

Jeg ble rett og slett bare stående på stedet å le av meg selv, helt til jeg så det kom en mann gående som så litt rart på meg... Wonder why... Men jeg lover dere at gaten ser helt annerledes ut når du står på den andre siden av veien! Men ikke nok med det, jeg gjorde det samme i dag, igjen...... Fml... Tror musikken skal ut av ørene i det øyeblikket jeg går av bussen fra nå av!

 


it's a wonder I haven't been lost in this city... yet....

 

Blondt eller brunt?


FML, det er fredag og jeg er syk...
Dette og noen Dots (som min kjære mor tok med) har jeg levd på i dag, mens selv om jeg ikke er helt tett i nesen smaker alt ingen ting...En av dagens filmer, de andre har vært Bier og Siste twilight som jeg ser på nu, wiii Taylor! Må få være litt fjortiss når det gjelder han..Dette er dagens bestevenn! Men snart blir han nok byttet ut med mr. nesespray.

 

Hodet mitt, brystet, nakke, øyne, alt føles ut som skal eksplodere! Og samma hvor mye jeg sover er jeg fremdeles like trøtt, og nå får jeg ikke sove mer....

 

Noen andre som er syke?


Huff da, skolen brant ned....

(GLEMTE VISST Å PUBLISERE DETTE FOR NEON DAGER SIDEN)

Ok, det var ikke så dramatisk.. Lene og jeg var på do en tur mens de andre var ute i det deilige regnet, vi hadde endelig fått en etterlengtet pause fra marketing'en for å få i oss litt mat. Men neida, plutselig hører vi en besynderlig lyd. En veldig dårlig vekkerklokke som bare ringer fra et rom? Så vi titter ut døren, og en gjeng folk kommer ut fra et klasserom, der går nemlig brannalarmen! Men å ha brannalarm plassert over heel skolen så alle hører det, nei det er ikke nødvendig!

WHAT TO DO!? Lene og jeg var jo bare to spørsmålstegn, og da vi kom ut i, ehm, "inngangsromemt" var det en hel haug med folk, og alle ble sendt ned i kjelleren! Jaja, når en bygning brenner går man ned i kjelleren, så vi kan brenne opp der ende, veldig smart det!

Men allarmen ringte jo ikke sammenhengende, så ingen tok det seriøst, til slutt kom beskjeden i høytalerne om at faren var over og vi kunne vende tilbake til klasserommene, så vi gjorde det. OG da vi kom dit gikk alarmen på nytt, og vi så en gjeng elever samlet ute på gresset utenfor skolen. Og en dame vinker til oss og roper "you gotta get out, this is not a fire drill!" Hahhaha, så da var det ut igjen.

Jeg sier bare takk og lov for at det ikke var en stor brann, for da hadde alle de 10'000 elevene dødd! OG det var først da jeg merket hvor mange elever vi er på skolen, det er MANGE og vi så ikke en gang alle...A random pic from school... Som dere ser tydelig, Lene i midten var litt lei seg fordi skolen ikke brant ned.. Caroline ble borte under brannen, og jeg tok livet med ro, som alltid. ... heh

 

Har det brent på deres skole noen gang?


What the f.ck happen last night? Someone please tell me

What a night! Hahaha, så mye kaos, "mobilt bredbånd funker overalt" er bull! Så jada, ikke noe internett, men bra man har mobiler og iPoder da! Men har en del spørsmål jeg gjerne skulel ha fått svar på da, som feks:


Jo faktisk, nå hukser jeg! Jeg var ute og skulle sparke en pose, så bare tryna jeg rett fram og ned på kneet.. patetisk!


Brannsår på underarmen, ehm, røykmerke? Takk...


Et av de 40 kuttene


Tok bilde av det minste jeg, de andre er litt ille, hoho


Så ja, en dusj nå var det deiligste på lenge! Og hadebra Nikon D50, du blir ikke med til London, det gjør bare Nikon D40x !

Hvordan var deres fredagskveld?

Se hva jeg fant i hagen....

Da jeg skulle begynne å trene fant jeg dette...

Stakkars lille, en gang søte, piggsvinunge... Sikkert den fæle nabokatten som har "lekt" seg.... Stygge stygge katt... Piggsvin er fredet på hele vår eiendom!!! Er det så vanskelig å forstå stygge katter? 

Man skjønner jo hverken hva som er opp eller ned, bare at piggene skal være ut... Æsj..  Den er faktisk sinnssykt ekkel...

RIP i søplebøtten lille piggsvin =(

My hair is a MESS!

Da var jeg hjemme igjen fra konserten, men jeg er så pudding, orker ikke fikse videoene og sånt nå og skrive om det. Jeg skal sove nå, har jo en hel uke med søvn å ta igjen! Men dette er grunnen til at jeg hater å gå ut med vått hår når man har på stor genser og i tillegg jakke, hvert fall om det regner også!

Kameraet syntes visst ikke at det var ille nok at håret mitt var en eneste stor floke, den måtte klikke helt med fargen også, rosa liksom...
Dreper meg selv.. Skjønner hvorfor han fyren trodde jeg var 13 år! Fra nå av forlater jeg ALDRI huset uten å ha fikset meg, og kledd på meg skikkelig. 

Forteller om konserten i morgen, som egentlig blir i dag. KLokken ødelegger talemåten min!

Noen andre som har hatt en bad hair day today? ..

God natt kjære dere som leser dette!

Grunnen til at jeg ALDRI spiser frø fra frukt og grønt!!

Endelig, jeg visste det! Det er en grunn til at man ikke skal spise alle de ekle frøene i frukt og grønnsaker. Man sier alltid når man er liten at man ikke vil at det skal vokse planter i magen. Og jeg har aldri sluttet med det heller. Og nå har jeg virkelig en god grunn også! Så alle som sier det går greit å spise frø, gå å gjem dere under dyna deres!

En mann fra Massachusetts i USA ble nemlig sendt til sykehuset da lungen hans kollapset. Årsaken til dette viste seg å være noe utenom det vanlige. En erteplante på 1,25 cm som hadde grodd i lungen hans! Om ikke det bare er helt sinnssykt så vet ikke jeg! http://www.dinside.no/848746/erteplante-vokste lungene
 

Han stakkars fyren trodde jo at han hadde fått kreft....

Har dere hørt om noe lignende?


hits Free advertising