Helle-Norsk jente i London - Thoughts From My Head

Jeg elsker livet mitt!

Ja jeg lever og ja jeg har det bra. Ok jeg kan få lov å late som noen lurte, kan jeg ikke? Uansett, jeg har ikke blogget på lenge, men jeg har hatt mye og gjøre og masse stress. Men nå er jeg så glad og vil dele det med alt og alle på alle mulig måter! JEG FIKK 6'er PÅ 400meter I ØSENDE ØSENDE REGNVÆR! 

 

JEG ELSKER LIVET MITT! 

 

Men ok, nå skal jeg ikke ta av mer, men faktisk begynner livet å komme på skinner nå. Vet litt mer av hvor jeg står med ting og tang og ting går bedre. Nå skal jeg begynne å leve hvor jeg bare tar ting som det kommer. Uten stress, uten altfor mye tanker, for jeg trenger virkelig å stresse ned. Alt jeg vil er å komme tilbake i rutiner, med søvn, skole, trening, mat, alt, hele livet. Og alt annet skal jeg bare ta som det kommer, vil man noe nok så får man det til, det fikk jeg bekreftet i gymen i dag hihi. Jeg tror rett og slett jeg har kommet til et punkt i livet hvor ting går fremover, faktisk er det nok tatoveringens skyld. Den var en bigtime move on for meg. Jeg er markert for livet nå, jeg vet jeg ikke kommer til å glemme nå, så på tide og starte å leve nå! 

 

Wow jeg er skikkelig dyp i dag, tror jeg ble litt påvirket av norsktimen vi hadde i dag, hvor vi så på en film hvor en av hovedpersonene irriterte meg grønn. Fremviseren manglet også rødfarge, så alt var faktisk ganske grønt også...  

 

Men nå skal jeg på condis med mamma'en min!


Jeg håper dere alle har en bra dag og lever livet så godt dere kan! 

 

A life lived in love 

will never be dull.


Om 24 timer er jeg på vei til Norge.. Vil/vil ikke

Egentlig burde jeg vel stå mer eller mindre inni speilet nå og kline denne elskede sminken inn i trynet. Men akkurat nå bare føler jeg ikke for det, jeg vil skrive. i dette øyeblikk kunne jeg skrevet en hel novelle til dere, det er ofte sånn om morningen. Jeg burde starte å skrive ned drømmene mine, som i natt da jeg bakte kaker til lillebror sin bursdag, på badet, så kom gjestene, og det var bare 1 dl deig, men deigen smakte hvert fall godt til tross for at den var blå... 

 

Om 24 timer så er jeg på vei til Norge jeg! Vil, vil ikke? Jeg har så blannede følelser. Reise fra sommer til vinter strider jo imot hele meg. Reise fra et midlertidig hjem hvor du har blitt så vant til å leve, hvor du elsker språket rundt deg. For å komme hjem til regler og plikter, jobbe for å tjene penger, og venne seg til den norske skolen og alt på nytt igjen. Ok, jeg skal jo ikke hjem for godt nå, bare hele påskeferien, må legge fra meg en hel koffert! Ikke lett å pakke 20kg man ikke kan ta med tilbake igjen. 

 

På den andre siden. Har dere noen gang tenkt over hvor deilig det er å bare kunne gå å titte i kjøleskapet, ta akkurat det man vil? Har du noen gang tenkt over hvor shampoen, balsamen og tannkremen kommer fra som bare alltid står på badet? Setter du pris på det at du har ditt eget rom hvor du ikke trenger å ta hensyn til noen?

 

Jeg har funnet ut at jeg savner mammaen min som ordner alt for oss. Og rommet mitt, badet mitt og så klart lillebroren min. 

Men nå har jeg dårlig tid hehe, må sminke meg og løpe av gårde. Men trernger en kaffe i hånden, for jeg er stuuptrtt og starter dagen med markedsføringsprøve! 
Dette er hvorfor jeg er en dyrevennlig blogger!

Jeg er en av de mange dyrevennlige bloggerne her i landet om du ikke har lagt merke til det. Det vi prøver å få spredd mest er vel egentlig mest hvordan man kan unngå å bruke produkter som er testet på dyr, og ikke kjøpe noe som helst form for pelsklær. Jeg har selv vært på en revefarm da jeg var liten (helt tilfeldig) og jeg kommer aldri i mitt liv til å kjøpe pelsklær, det er det verste jeg har sett noengang, og alt jeg så har brent seg fast i hukommelsen min. Men jeg vil også gjøre dere der ute obs på maten dere kjøper. For all del kjøp mat man vet er fra frittgående dyr som har hatt et fint liv, selv om det kanskje er dyrere, men det er uansett verdt det.

 

Om du mener det ikke er verdt det så bare se på denne videoen her som ligger på Youtube. Jeg orker ikke ha videoen på bloggen min, jeg advarer, den er virkelig ille. Jeg satt her helt sjokkert med hele genseren full av tårer. De dagene jeg ikke får mat fra frittgående dyr skal jeg virkelig være vegetarianer, veganer faktisk.

 

Om dere tror pels er helt greit så kan dere jo bare ta en titt her, her, her og her.

 

Og dette er hvorfor du ikke skal kjøpe produkter som er testet på dyr. Og du tror kanskje du ikke fåt kjøpt produktene du vil om du skal gå rund tå tenke på dette, da tar du grundig feil. HER har du en liste over merker som IKKE har testet sine produkter på dyr og listen er lang.

 

Og om du i tillegg har et kjæledyr og til og med da kjøper ekte pelsprodukter, da må det jo være noe alvorlig galt meg deg? Er du ikke glad i dyret ditt kanskje? Du vet jo godt at dyret ditt føler smerte, tror du ikke minken eller reven som du har rundt halsen eller på hetta de også føler noe?

 


Hvordan kan du ha samvittighet til å gå rundt med noe sånt noe på deg?

 

En ting er når et villdyr feks elg blir skutt på jakt for mat, den dør pang (nåde den jegeren som ikke kan å skyte og treffe på første skudd!!), og vi er jo kjøttetere vi mennesker skal ikke nekte for det. Og så klart, når hele elgen blir spist så mener jeg ikke pelsen skal kastes, da mener jeg at den SKAL brukes, for dreper man et dyr skal ALT på dyret bli brukt til noe. Derimot dyr som blir født og oppvokst i fangenskap bare for pelsens skyld og resten blir kastet, det er bare avskylig.

 

Meld dere inn her og bli en dyrevennlig blogger du også! Da har jeg gjort noe for å hjelpe, nå er det din tur. Takk for meg.

 

Hva mener du om alt dette?

Skal du melde deg inn?

 

 


I think I'm in love

Jeg gikk ute for meg selv, egentlig litt trist og lei. Selv om solen skinte og fuglene sang var det ikke så mange som fikk se et smil fra meg den dagen. Så kom det en gutt syklende mot meg, helt i sin egen verden mens han hadde propper i ørene og sang, helt i sin egen glade verden. Det var helt til han så meg og så at jeg så han, og hørte for den saks skyld. Stakkars gutten ble jo så flau, og kom med det søteste smilet, selv øynene smilte. Gutten hadde ikke bare smilet, han hadde til og med sangstemme jo!

 

Tror man aldri blir for gammel for en liten avstandsorelskelse. Tusen takk fremmede gutt, du gjorde dagen min bedre, det var det første smilet jeg ga verden den dagen. Haha jeg ler, jeg er pedofil! Ok, jeg er den verste til å gjette alder på folk (eller hvor dem er fra for den saks skyld... ), men ehm, han kan vel godt ha vært, ja, 2 år yngre, hehe. Men alder er bare et tall, jeg er så barnslig av meg uansett hoho.

Image and video hosting by TinyPicMeg og min fremtidig type, er vi ikke bare de søteste?


Ellers er alt strålende for tiden, rett og slett. 3 uker ca til jeg skal hjem til påsken som er 2 uker, og etter påsken har jeg bare 3 uker igjen her. Dette er IKKE NOE!! Jeg får litt noia av å tenke på det, for disse 6 ukene kommer til å gå så altfor fort! Nå gjelder det å nyte livet!

Image and video hosting by TinyPic

 

Er du for gammel til avstandsforelsker?


Har jeg fått min første hater? HAPPYFACE wii

Ok, når dere leser ordet 'hater' i dette innlegg, for all del si det på engelsk for det er det jeg gjør inni hodet mitt. Det har jo vært så mye snakk om sånn 'bloggvettregler' i det siste og vært mye fokus på sånne haters. Jeg personlig tenker bare at jeg ikke kunen brydd meg mindre, faktisk ble jeg glad haha. Jeg vet det kanskje høres rart ut.. Men jeg har lenge lurt på når jeg skal få min første hater, men faktisk, denne anonyme faila, for jeg har allerede hatt en svensk hater, og hun var ikke en gang anonym! Faktisk synes jeg folk har baller når de sier sine meneinger og ikke er anonyme.

 

Men tilbake til det med at jeg finner det morsomt, altså hallo, noen som har meninger om meg! Folk som ikke kjenner meg en gang som har meninger om meg og synes noe om meg, haha, digger det. Samma om det er positivt eller ikke, for det viser jo bare at de har lest på bloggen min, gjort seg opp en mening og kommentert. De brukte da noen sek av livet sitt på meg, meg meg og bare meg. Og det er jo min blogg som handler om meg, så da ble alt enda bedre IGJEN. Haha! Og for ikke å glemme at jeg fikk en kommentar til på bloggen, her snakker vi kvantitet før kvalitet ♥

 

Tenk om alle hadde sett like enkelt på alle hatersene der ute, hadde ikke trengt bloggreglene da. Eneste de gjør er jo bare å hjelpe oss bloggere. Nå skal jeg være ærlig å nevne vår rosablogger Heidi Alexandra, hun irrterer meg mye, men allikevel titter jeg innimellom for å se hva slags syke tanker og meninger hun har. Noen ganger er hun så frekk at jeg vil slå henne gul og blå, men å kommentere å gi henne det hun vil, hahahahaha ALDRI! NEVER gonna happen.

 

Men nå skal jeg ned og spise meg god og mett på den deilige middagen!


Lær dere å ta ting med et smil ♥ og gjerne en kaffe da heh

 

Hvordan takler du haters og hva synes du om det ?


Come on baby turn the lights off


Flau.no

 


Nothing travels faster than light, with the possible exception of rumors, which follows its own rules2011 er her, oppdaget det nå jeg... Nyttårsforsetter? Oh yes darling, trust me

1. Selvkontroll og si NEI til folk

Og dette gjelder innenfor ALT egentlig, jeg er nødt til å klare å ta kontroll, si nei til folk noe jeg ellers ikke gjør.. Ordet NEI skal rett og slett settes inn i mitt vokabular. Så 'nei' sammen med selvkontroll, da vil livet gå lettere. Og jeg vil også få det bedre og slippe stress fordi jeg ikke lenger sier 'ja' til for mye.

 

2. Trening.

Som sikkert 90% av verden, så er trening også ett av mine forsetter. Trene minimum 4 dager i uken, med mindre mamma vil være så veldig veldig snill å betale medlemskap for meg her nede, jeg vil veldig gjerne ha 5 dager i uken nemlig, og det hadde vært deilig å ha randomly 6 treninger i uken også om jeg plutselig bare føler for å løpe bort å trene. Og timesløping hver treningsdag. Ser ikke på dette som noe problem i det hele tatt egentlig, og treningslysten har hvert der siden jeg kom til London, og den har ikke blitt noe mindre enda og nå har det gått litt over 3 mnd? Og når til og med jeg savnet trening mens jeg var på ferie og faktisk fant på å trene før frokost. Ja da blir ikke dette noe problem å holde gående.

 

3. Kosthold.

Her kommer det vanskelige, jeg er nemlig en søtmums. Men jeg har bestemt meg for at første tiltak for å klare dette så må jeg ha masse forskjellig frukt, bær, gulrøtter og andre slike ting tilgjengelig. Og rett og slett ikke kjøpe inn søtsaker, faktisk er ikke det lov å ta med inn i huset lenger. Men siden jeg vet at alle søtmumser sprekker når de prøver å kutte ut alt søtt så tillater jeg meg en søt sak på cafe eller lignende 1 gang i uken. Men til slutt kommer sikkert ikke det til å trengs heller, for med selvkontroll og hardt press kommer vanene sakte men sikkert. Og så klart ikke bare kutte ut søtt, spise riktig også. Haha, gikk opp for meg nå at dette blir den største utfordringen, skulle ønske jeg kunne lage middag selv her nede, for denne familien trenger å lære litt om kosthold.

 

4. Skole

Jeg er her i London 1 gang i livet mitt, jeg går bare 2. klasse 1 gang i livet, jeg må gjøre det bra. Og siden livet her nede for det meste går til skole trening og koselige dager kvelder bare i helgene, hvorfor ikke da virkelig jobbe hardt i hverdagene? Målet er 5 i hvert fag, klart det før, hvorfor skal jeg da ikke klare et igjen?

 

5. Smile

Japp, smile og være glad,, spre glede. Jeg elsker at random folk smiler til meg på gaten når man går forbi, gamle og unge, spiller ingen rolle. Ikke alltid like lett å gå rundt å være glad hele tiden, men livet er for kort til å gå rundt å sippe. Så heller noen breakdowns en gang i blant når alt topper seg, men så er man glad igjen. Og om du ikke føler for å være gald, bare smil skikkelig, så det gjør vondt, så skal du merke at du blir i bedre humør, dette er bevist. Hjernen slipper løs noe greier når man smiler, så bare fake a smile flere ganger om morgningen så skal du se det hjelper.

 

6. Pengekontroll

Slutt på shopping hver dag. Ikke kjøpe noe med mindre jeg trenger. Har allerede brukt altfor mye siden jeg kom ned som bare er noen dager siden. Men så klart, mye som måtte kjøpes inn nå. Å komme hit etter jul var som å komme hit første gangen. Trengtes mat, vitaminer, såper, termoskopp(sparer penger på det i lengden så mye te som jeg kjøper..) og trenings tights og t-skjorte. Men legg merke til at dette var ting som trengtes. Så jeg har holdt meg til løftet enda.


I'm gonna take over control. Men må innrømme at trening og kostholdet er det jeg prioriterer, nei mamma jeg tar ikke av og det går ikke til hodet på meg, jeg har godt av dette her. Btw, mamma, jeg har godt av å bli kvitt etterveksten, hehe, kom hit mamma og dra til frisøren med meg og shoppingtur <3

 

Andre som er trege med nyttårsforsettene sine?


Looking at dead memories
But i'm still smiling underneath it all, maybe it's fake, but i like to see other people smile around me!

Your little girl misses you...

 

Nå er det en uke igjen til jeg sitter på flyet helt for meg selv på vei til elskede og hatede Norge (bare på grunn av kulden...hehe, you know, frysepinne)

 

En av de største erfaringene jeg har lært her nede (hittil) er at man tenker mye mer. Livet er plutselig totalt annerledes, jeg er plutselig helt alene i den store verdenen. Jo så klart er man omringet av venner her, men allikevel, er man helt alene uten noen til å passe på seg. Jeg har aldri følt meg så liten og sårbar før i hele mitt liv! Selv om jeg har vokst en hel masse, både psykisk og fysisk(haha!). Og når man på forhånd har opplevd mye før man drar, som kanskje er grunnen til at man ville dra. Så blir man sittende enda mer å tenke.

 

Var dette det riktige valget for meg? Visse ting ble bare surr fordi jeg dro, andre ting bedre. Jeg bare håper alt er likt og/eller bedre når jeg kommer hjem! Jeg gleder meg så sykt til å få sett igjen alle jeg kan på de 2 dagene jeg har. Jeg savner dere alle så sykt mye, det gjør vondt altså!

 

Mamma og Ole, vet dere hva? Jeg savner dere også, jeg har visst hjemmelengsel...

 

 


Hjemmelengsel i underbevisstheten

Jeg har aldri hatt hjemmelengsel før, så vet ikke helt hvordan det er, men kanskje mest fordi jeg er flink til å skjule bort følelser, ikke snakke om det, bare skyve det vekk. Jeg har så klart visst hele tiden at jeg savner venner der hjemme og vil hjem til dem, men sånn er det jo mens jeg er hjemme også, heh. Men nå, jeg savner alle sammen virkelig mye, familien også til og med. Måten jeg har skjønt dette på er at jeg har stygge drømmer om alle sammen, at gode venner dropper meg, banker meg, mamma slår meg, broren min "sier opp det å være boren min" (lol). Osv...

 

Så det er tydelig, innerst inni hodet, så har jeg syk hjemmelengsel, noe som forklarer musikksmaken den siste tiden også. Men nå er det bare 13 dager til jeg skal hjem, jeg får vært hjemme 2 dager før Thailand, og 1 dag etter Thailand. Jeg gleder meg så sykt til å se folk igjen, til Thailand også, så klart. Mamma, håper du godtar at de dagene jeg har i Norge så er ikke jeg hjemme, har 2 uker med dere på Thailand, hehe!

 


Selena er like flink til å lyve til seg selv som det jeg er.

 

Noen gang hatt hjemmelengsel, kanskje som meg uten å forstå det?


My head is a mess


(Photo by me, person me)


Can someone come and clear it up?


Thoughtful Mood

Sett for mye på Vampire Diaries...Thank you weheartit<3

hits Free advertising