Helle-Norsk jente i London - Tips hits

Londontips ~ Loco Mexicano - mat

Først må jeg bare få dele hva for en herlig dag dette har vært! Engelsktimen i dag var så kort at jeg så vidt fikk med emg at vi fikk lov å gå! Så da fikk jeg tatt treningen før 12, noe jeg absolutt liker best! Så var det ut i solen, fant jakken til Sadiya på liksom salg (butikken hadde hengt ALLE varene feil, lucky oss!) og solrbillene til juliemor. Så var det hjem i dusjen og ut i solen igjen, og vi bestemte oss endelig for å rote oss bort på Loco Mexicano.

Noen ordentlig kjekkaser av noen humoristiske folk som jobbet der altså, hehe. Se så kule hatter vi fikk!

De andre bertene hadde burritos, jeg hadde enchiladas(?) alt var megadigg. Altså mexicansk mat KAN IKKE være vondt, så enkelt er det. Og hver rett kostet £10 også, deilig. Dessertene fristet også, men vi var stappet etter maten, desverre. 

 

Har du vært på Loco Mexicano?

Liker du mexicansk mat?


Londontips ~ Steder å besøke + mat og litt mer

Chinatown

Opplevelse og mat

 

 

Camden market


Vintage!! Og alt annet, til alt og alle, pluss masse spennende mat. 
 

 

Westfield


Alt du vil ha, innendørs. 


 

Oxford Street

Very kosy, prøv å unngå i helgene da det er totalSTAPPA og du ikke kommer deg rundt i butikkene. 
Yo


Beste sushi
Nandos


Beste lumpemat! Alt de har av kjøtt er kylling, men du kan få det på mange forskjellig måter og så sterkt eller svakt du vil!


 

South Hall


Indisk mat er digg. 

 

Vue cinema

Se en film, kinoene her er mye bedre enn i Norge, og billigere!

 

Har du vært noen av disse stedene?


Londontips ~ turistattraksjoner

Madama Tussauds 

London Eye

Dobbeldekker  sightseeing 

See a musical

 

Watch a football match

 

Take a picture in a phone booth

Det var det jeg kom på for denne gang ♥


Londontips ~ butikker

Har fått en del spørsmål om å skrive innlegg om hva man kan foreta seg i London, tips på steder, btuikker, spisesteder, turistting and so on. Så ja, jeg kan jo rable ned til dere det jeg har fått med meg her i London. Så tenkte å starte med btuikker, da i hovedsak klær siden det er det de fleste har spurt om. Så jeg vil da nevne mine favorittbutikker: 

 

First of all: TOPSHOP/TOPMAN

Absolutely love it! Men desverre ikke noe særlig billig, helt vanlig i pris egentligRiver Island: En annen elskbar butikk, både for gutter og jenter, men dette er en høyere prisklasse igjen


Bershka, rett og slett en kul, chilled og fin butikk. Ganske normale priserFavorittskobutikken min Office! Altså, jeg har lyst på alt der, nesten.. Ikke en billig skobutikk, men billigere enn Norge er det hvert fall


Monsoon Accessorize put together is amazing. Vil du ha tilbehør så løp dit, samme når det gjelder badetøy og strandplagg. Og helt fine priser


Har alltid likt Mango, men femdeles er Mango i Italia favoritten, litt over vanlig priser
Alle kjenner vel Sarah, faktisk synes jeg de har mindre og mindre å gi i det siste, dette er også en btuikk som fremdeles er best i Italia hehe. Og Zara i London vs Norge er egentlig ganske likt prismessig..

 

Så er det et par butikker til som jeg digger som bare er helt noe annet enn alt i Norge, men som jeg så klart aldri husker navnet på... Jo og jeg må vel nevne Primark som er stort og billig, men jeg er ikke så fan av klærne deres, rett og slett fordi de ikke passer meg... Men tilbehøret deres og sko liker jeg! Ballerinasko for 2 pund, trenger jeg si mer?

 

Så hvor finner man disse butikkene? Vel.. OVER ALT, om du vil ha ALT samlet på ett sted (utenom Primark) som er innendørs, men føles utendørs, fult av spisesteder og god plass på regnfylte dager, så anbefaler jeg WESTFIELD (på Shepherd's Bush) på det sterkeste, jeg kunne bodd der! 

Så har vi Oxford Street så klart, men er du som meg som HATER masse folk, stappa butikker og får halveis klaus så dropp det, hvert fall på lørdager rundt to tiden, mer kaos har du aldri sett skal jeg si deg. 

Du finner også butikkene på mindre steder sånn som Ealing Broadway hvor vi bor, vi kan gå dit og alle butikkene er der. 

 

Håper dette var til bittelitt hjelp til de som har spurt, selv om jeg regner med at alle gentlig har hørt om disse butikkene haha. 

 

Hvilken butikk er din favoritt?EDIT: Anette minnet meg på den ene butikken jeg glemte navnet på! NEW LOOK ofc, hvordan kan jeg være s glemsk. Masse fine sko der og ganske snille priser!


Vil du ha verdens beste morgentreningssted-tips fra London?

 

Covent Garden, og dette er grunnen:

Kom ut av tuben og så det skiltet, "193 trinn er da INGEN TING!", sa jeg til meg og startet turen opp i høye heler.

Jeg tok feil gitt, auch. Tenk å gå opp der hver morgen!


Jeg vil ha krøller og samtidig beskytte mitt skadede hår


Hvorfor har jeg helt 100% rett hår? Folk spør om jeg retter det, nei jeg gjør ikke det.... Men jeg vil ha noe lignende krøller som det her, bare ikke så brusete, men sånn naturlig fall i det, hvorfor kan ikke jeg bare få det? Det sies at håret forandrer seg hvert 7. år, da forventer jeg å ha krøller om 4 år!

 


Derfor leker jeg nå Pippi Langstrømpe, jeg har jo nå blondt og slitt (hvert fall etter min mening!) hår, ergo ikke noe bølgetang, volumtang eller rette/krølltang på det håret nei... Så da kjører vi fletter, det er også noe man burde gjøre om man har langt hår, særlig om natten for å unngå slitasje, jeg har ikke så langt hår så jeg må i så fall ha 2 fletter. Så da får jeg kanskje form på det, og i tillegg beskytter jeg det litt i løpet av nattens uroligheter. Så nå er jeg sminkefri, dynket i fuktighetskrem, flettet og klar for skjønnhetssøvnen. Mens jeg ser på en film jeg ikke aner hva heter, men dama er rååå!

 

God natt!

 

Sover du med flette(r)?


Free advertising