Helle-Norsk jente i London - Trening og Helse

Visste du at tatoveringer er ganske nasty før de er grodd?

Nå har det gått 2 dager siden jeg fikk tatoveringen, og det er nå jeg begynner å merke at det egentlig er et åpent sår som må gro. Et sår med svartfarge, det er egentlig ganske rart. Jeg har vel aldri sett for meg at tatoveringer er sår, at de bruker lang tid på gro. Jeg har liksom sett for meg at det gjør vondt der og da når du tar den, også må det på en måte bare tørke også finito haha. Selv om jeg har hørt om alt skorpesnakk som man ikke må pelle på... Og i dag da jeg våknet, og begynte å gjøre meg klar for litt trening på Condis (stovner!! Tror dere ikke Lørenskog og Triaden var stengt i dag eller? Klikker...) så jeg hvor mye tatoveringen hadde begynt å væske og være skikkelig nasty rett og slett. Det har også begynt å komme skorpe, og det frister så mye å pelle!! 

Uansett hvor mye jeg vil pelle så kan jeg ikke.. Men hvor skittent er det ikke på treningsstudioer? Og ikke får jeg ha sol på det, takk til bandasjer og teip sier jeg da! Vi har en boks som inneholder halve sykehuset, ganske greit. Så tatoveringen ble pakket inn og jeg løp av gårde. Fikk faktisk spørsmål fra en fyr på Condis om jeg hadde skadet meg, haha han trodde vel jeg var en selvskader eller noe...

 
Det er rett og slett så ekkelt at dere skal få slippe å få fargebilde. Sårgørr blandet med blod og svart blekk forklarer det vel greit. Kan ikke få sagt det nok hvor lenge jeg gleder meg til den er ferdig grodd og hvordan "svart/gråfargene" er da! ♥

 

Håper dere har hatt en fin påskeferie alle sammen, i morgen drar jeg tilbake til London ♥


Legen tok alt blodet mitt... Og snart blir det tatovering!

Nå sitter jeg med en kaffe i vårsolen fra min elskede kaffemaskin som jeg har savnet så inderlig mye! Titter i norske blader og skal egentlig snart lage middag. Dagen startet med en morgenøkt på Condis med Juliemor, utrolig deilig, rygg skuldre og armer fikk kjørt seg sånn passe i dag, kondisjon også! Pulsklokke har jeg funnet er et morsomt leketøy! Håper Julie er død i morgen hoho! Og takket være henne får jeg 2 gratismnd på Condis ! Om noen vil ha 1 mnd gratis trening på Condis så er det bare å si ifra ! Og jogging i solen om morningen er herlig, i fremtiden må jeg ha en jobb som starter på ettermiddagen, eller sånn 12, da hadde alt vært herlig!  


Se så lyst det er hihi, masse sol! ♥

 

Så fortet jeg meg hjem og hoppet inn i dusjen, holdt nesten på å tryne! Så gikk jeg til legen, med frokosten i hånden, hvor jeg skulle sjekke litt ting og nivåer i kroppen. Så 3 blodprøver tok damen, hun fylte 3 store rør!! Jeg er sikker på at hun tok halvparten av alt blodet jeg har i kroppen, og at på til våger hun å si at jeg har tynne blodårer! Haha... For jeg har aldri hørt det før...  Og et stort steg i riktig retning mot å vinne over sprøytefobien min!! Første gang jeg har tatt sprøyte og det kom ikke en eneste tåre! Jeg er skikkelig stolt av meg selv! ♥ 


 Au au hehe.... Kameraet mitt er i 2. etg og ehm, den trappen er for det første litt for langt unna meg, og for det andre så er den er litt for lang til at jeg orker å gå opp den nå... Ikke glem at jeg lider av blodmangel, jeg er utslitt! 

 

Noen andre som har sprøytefobi?
Condis med min mor

Da var medlemskapet åpent igjen gitt. Jeg følte meg nesten helt fremmed på Condis nå, haha hva lyver jeg for? jeg VAR det... Og hjelpes så masse mennesker det var der da.. Nesten så jeg savner Energize hehe.. Så nå må man visst venne seg til et nytt treningsstudio, igjen. Faktisk må jeg venne meg til alt på nytt igjen her hjemme. Helt sykt og merkelig, jeg har liksom glemt hvordan jeg har levd her hjemme. Men nå må jeg lage mat, nam nam. 


 Fordi jeg er lat og ikke orker speilrefleksen, orker heller ikke finne innstillingene på denne cam'en så da får dere tydelig bevis på den herlig solen jeg har i trynet. 

 

Juliemor håper du leser dette i morgen skal du fikse conismedlemskap og joine, du får ikke lov å være syk. Bare så du vet det!

 

Er du medlem av Condis?
Treningsøkt med en hyggelig, fremmed fyr

Trodde jeg skulle trene helt alene i dag uten musikk men sånn ble det ikke nei! Fikk låne musikk av min kjære, men som jeg faktisk ikke hadde bruk for, bortsett fra oppvarmingen da. For jeg endte nemlig opp med å trene med en fremmed fyr i dag, først switchet vi bare på annen hver gang på den ene rygg-maskin-ro something, noe jeg synes er helt greit siden jeg er vant til å gjøre det. Men han var jo hyggelig og praten gikk greit så endte opp med at vi trente mer sammen. Han hadde visst rygg og underarmer i dag noe som passet med bra siden jeg hadde overkroppen i dag minus skuldre. Så ja, ryggen har fått gjort noen nye øvelser. Kan ikke si at jeg virkelig har fått kjørt meg, for jeg vil få teknikk i øvelser før jeg tør å ta i, hehe har ikke helt troen på meg selv hele tiden.. 

 

Men en ny øvelse var deadlift. Jeg synes den stangen er srkemmende enda, og er redd for at ryggen min bare skal dø haha. Men jeg likte denne øvelsen faktisk! Så når jeg gjør det litt tyngere så kommer jeg til å skjønne hvorfor det heter deadlift tror jeg... For han fyren så hvert fall ut som han skulle dø på slutten haha. Ok tullaa... Nei jeg tullet egentlig ikke. Også har underamene fått kjørt seg, aldri trent de før, hvert fall ikke bevist. Au, det brant.. Men må le når man trener med gutter/menn (hvor går grensen for hva de er?), altså når de tar minst dobbelt så mye, ofte 3 ganger så mye som jeg gjør, haha! 

 

Og må bare nevne en ting jeg likte med fyren, han undervurderte meg ikke fordi jeg er jente som visse gjør. Han mente jeg kunne prøve tyngre hele tiden enn hva jeg fåreslo, takk for at du ikke undervuderer meg! Nok at jeg undervurderer meg selv hehe... Og ikke var han noe sånn "vise seg frem fyr" heller, er det noe jeg absolutt HATER som er så turn off som det kan få bli, så er det de guttene/mannfolka som står å speiler seg mer enn de trener.. Gaaash, stop it. 

 

Når jeg først har et treninginnlegg her må jeg nevne en annen ting som er veldig forskjell på gutta her og de i Norge. Treningstøyet til folk! Altså, 90% av gutta har vel på singlet, altså har du muskler så ok. Men unnskyld til alle jeg kanskje fornærmer/fornermer(?) nå, men altså når de spinkle mennene og guttene går rundt i singlet, - enda verre, bretter opp t-skjorten - så blir jeg bare, jeg vet ikke helt hva jeg blir jeg... Og jentene her da, herregud. I går var det en jente i skjørt med øredobber på str. med sitt eget hode, trenger jeg si noe mer? Også alle mageviserne som diller rundt, slutt å distraher folk mens de prøver å trene haha jeg klikker! 

 


 Jeg sa jo jeg skulle starte en håndklestil.Liker du å trene med fremmede? 

Hva synes du om klær og trening?

 

Takk for meg, om 1 uke blir det den deilige badstuen på Condis ♥ 


Jeg starter denne solskinnsdagen med

Litt sterk kaffe før jeg tar meg en joggetur i solen ♥

Så skal jeg på cafér for å bedømme dem og dele dem med dere ♥


Enten fungerer dette ellers blir det ha det bra piercing

I dag turet jeg til Ouch, piercing&tattoo, sjappa igjen, legg merke til IGJEN. Nå klarer jeg bare ikke mer smerte. Eller største problemet er at jeg ikke får sove i den stillingen jeg vil å da kan jeg egentlig bare legge opp å sove og like godt døgne, og jeg får heller ikke trent noe som helst mage! DET er nesten verre. Ok, det som er verst er når det gjør vondt å le, så i stor frykt for at de skulle be meg bare ta ut piercingen og legge opp å prøve å ta en på nytt, gikk tilbake til Ouch for å få litt råd.

 

Den fyren som var her denne gangen likte jeg, han tittet på den å hadde mye å si, fikk desverre ikke med meg alt da haha. Men enten har jeg dunket den hardt, eller så har det kommet noe bøss inni der, ellers så ... *fikk ikke med meg siste alternativet*... For denne gangen da jeg viste den frem så man tydelig at den var RØD. Desutten er den hoven på høyre side. Hvorfor skal alt plutselig gå i mot meg her i verden? Men men, enten fungerer denne rensesprayen ellers blir det nok hadebra piercing. Advarer mot magebilder med rød navel hehe, æsj, magebilder... Men men, uklare tatt fra speilet, så overlever, måtte bare få frem at den er rød selv om det ikke var så lett. Iblant er det lettere å ha en mindre linse på kameraet så man ikke trenger 2meters armer! Men en liten glad-sak oppi alt dette, jeg må gå i baggy klær til den er fin igjen! Passer meg perfekt, er rimlig slapp for tiden uansett så da matvher det humøret hehe.

 
But no matter what happens, I will keep on dancing till the world ends!

 

Har du hatt problemer med piercinger før?

Kjenner du igjen rensesprayen, i så fall, fungerte den?
Noen ganger har visst kroppen bare en bigtime shutdown

Akkurat som overskriften sier, noen ganger bare slår hele kroppen seg av, jeg har nå erfart dette. For første gang i mitt liv har jeg sovet 32 tmer, eller 30, jeg sto opp (ble vekket) i nesten 2 timer for å få i meg middag. Jeg aner ikke hva som skjedde. Jeg la meg tidelig på søndagen for å være klar for mandagen, så frem til å se igjen de andre og starte livet igjen etter ferien, men neida. Alarmen ringte, og hele kroppen var død, og hodepinen var stor. Samtidig som jeg hadde frosset hele natten samtidig som jeg hadde kokt i hjel og hatt de sykeste drømmer ever! Har nok kanskje hatt en smule feber? haha... Så å stå opp gikk bare ikke. Så jeg sov hele dagen, var oppe nesten 2 timer for middag og la meg igjen rett etterpå og sov til kl 0700am i dag for å dra på skolen.

 

En ting er sikkert, noe MÅ ha vært galt! Jeg har ALDRI sovet så mye før i hele mitt liv! Rekorden min har liksom vært på 14 timer, pang så ble det 32. Jeg slutter aldri å overraske meg selv altså.

 

Derimot var det utrolig deilig å være tilbake til skole og trening igjen i dag! Eller skolen var så som så, hadde heldags engelskprøve, gikk vel helt ok. Treninga derimot var megadigg selv om jeg hadde lyst til å gi opp midt i, men kunne jo så klart ikke gjøre det! Og glad jeg ikke gjorde, for nå føler jeg at alt er helt herlig rett og slett. Og kan sette meg ned med pc'n og musikken min, velfortjent, etter en deilig varm dusj. Og mens jeg sitter her og slapper av har jeg bare et eneste savn fra Norge. Nemlig min beste venn:


Kaffemaskinen min ♥ JEG TRENGER EN KAFFE NÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅ

Hehe klikker....

 

Har du noen gang hatt en shutdown?


Condis <3 ! lol, jk. Energize ftw

For en dag! Kleine folk, misting av oystercard, leting etter oystercard, sperring av oystercard, finner oystercard, får ikke åpnet oystercard igjen. Dette resulterte i en meget farlig og sur Sadiya. Tror hun kunne banket hvem som helst der og da. Så en ting har vi lært, å miste oystercard'et (månedskortet vårt som er sånn spess ungdomsgreie) her i London er ikke en smart ting å gjøre. Mist hva som helst, men IKKE oysterkortet. Så da var det bare å dra til gymen og få ut sinnet der. Og det hjalp, etterpå smilte jenta igjen. Og treningen gikk passe greit, låret overlevde, gjorde litt vondt, men ikke nok til å ikke klare å gjennomføre. Gleder meg enda mer til neste trening, for da er det program nr 2, og det er mye tyngere, også er noen av greiene i "guttedelen", vi er kule!

 

Er faktisk helt sykt hvor oppdelt Energize er altså. Guttene her og jentene der. Og vi skal jo blant annet få karakter i benkpress når vi kommer hjem, haha! Alle guttene ser jo helt sjokkert ut når det beveger seg jenter inn i delen deres. Det er vel egentlig bare 2 andre jenter jeg har sett som er i den delen regelmessig. Pluss nå Sadiya og meg. Det er faktisk gøy, hihi. Om 3 mnd er det hadet bra Energize og hei Condis. Det blir uvant det!

 

Sjekk fjortissen a! Men håret er et mess så nå må jeg løpe i dusjen!

 

Trener du?

I så fall hva?

Og kanskje hvor?


Skadet... aner ikke hva som skjedde

Skulle bare ut på en liten løptur bort til parken for så å ha en deilig, slitsom intervalltrening. Jeg gledet meg til å dø, være så andpusten at jeg ikke vet hvor jeg skal gjøre av meg, og føle at det brenner i både bryst og ben, for så å løpe hjem igjen og ta en deilig velfortjent dusj. For så å gå ut i noen butikker, men akk nei. Da jeg kom bort til parken og skulle ha spurting nr 2 skjedde noe jeg ikke har opplevd før.

 

Det sa bare PANG. Føltes ut som om hele oversiden av låret låste seg, jeg bare knakk sammen, trodde benet døde eller noe. Prøvde å løpe mer, men det var bare å legge opp, går ikke ann å legge vekt på benet. Javel, krampe tenkte jeg, bare sette seg ned og slappe av litt å strekke det litt. Det hjalp visst heller ikke, låret var steinhardt. Så nå har jeg stappet i meg ibux etter at jeg klarte å komme meg hjem, og opp 2 trapper og opp i sengen. Jeg vet ikke hvor jeg skal gjøre av meg, det gjør så vondt. Og dette MÅ bli bra igjen til tirsdag, helst i morgen så jeg kan ta løpingen da istedenfor.

 

Det er på dager som dette når trening failer at jeg har så lett for å bli deppa og trøstespise masse dritt fordi jeg ikke får trent. Men jeg kjemper mot trøstespisingen. Ok, det ble trøstespising, men ble hvert fall noe annet enn bare cookies. Noen nøtter og bittelitt mørk sjokolade. Så da slipper jeg hvert fall å slite med dårlig samvittighet for både fail'a trening og overspising. Så da føler jeg meg egentlig bra igjen, eller ikke benet da. Det, ja... haha

 


Old pic...

 

Håper dere har en bedre dag! <3


Jeg er støl i rumpen min

Aldri aldri ALDRI 2 uker uten trening igjen! For nå er jeg så støl i rumpen min og lårene at jeg ikke vet hvor jeg skal gjøre av meg. Og i går var det bryst og armer som var støle. Jeg klarer ikke bøye meg ned etter ting nesten, haha. Jeg har aldri vært så støl før noen gang, ikke bra... Jeg hater virkelig å være støl, det er jo bare vondt, føles ut som man har drept kroppen. Så skal bli deilig med 2 fridager nå så kroppen kan bli normal igjen! Så nå skal jeg obbe med norsk og sosa innlevering til mandag, og rekke å møte Nana en tur som er i London, jippi!


Koser meg med te'en min og skolearbeidet i en varm jakke fordi det er så kaldt her, for en herlig dag! ... Litt for optimistisk iblant kanskje?

 Forresten, no more red eye! Jeg hadde det faktisk ut til halve Thailandturen eller noe, nå er det endelig normalt igjen! Bare litt mascara over alt siden jeg er så flink til å sovne med det.. Nå føler jeg at det er altfor mye cambilder på bloggen her, hater det, men beklager jeg er lat Speilrefleksen ligger rommet, jeg sitter på kjøkkenet. Det LAAANGT pluss at Caroline sover. Jeg er snill som ikke vekker henne jeg, he he..

 

Hva skal du i dag da?


God morgen! 1. punkt i dagsplanen

Dere kan jo gjette?

 

Treeene! Kanskje fjerne morgentrynet før jeg roter meg bort dit da, vil ikke gi noen heart attack akkurat, eller kanskje noen. Jeg er ond! Tulla. Men det er så sykt kaldt her om morgningene, inni huset altså! Har alltid joggebuksen, fleecegenseren/ullgenseren og tøflene liggende klare. Så å sitte her i treningstøy nå, ja det er KALDT. My lucky charm er med meg også, veldig viktig siden det blir "morgentrening" heh. Morgenfugl? Nei tror ikke det du, for noen år siden DA JEG VAR LITEN, ja det var andre saker.

 

Din første del av dagsplanen?


Tilbake på trening og i tipp topp humør!

Hvordan er det mulig? I går var jeg helt død, klarte ingen ting, orket ingen ting, rett og slett død, men i dag gikk trening og alt som om gårsdagen ALDRI har eksistert! Hvordan er noe sånt mulig? Deilig å få igjen timesløpinga, benpress og resten av styrken! Herlig! Men føler jeg må ta igjen for den faila treningen i går.... Jaja, siste trening blir i morgen før jeg drar hjem! Timesløping og slakt av mage! Jeg er i så tipp topp humør nå, som å gå fra helvete til paradis! Hehe, klikker helt her... Men altså, treningen trengs, jeg må, ikke noe valg lenger.

 

Her har dere vår elskede gym, den på Hammersmith, for den er størst. Lovet jo bilde helt i starten, men ja, jeg er treig! Ok, speilrefleksen som er tung å bære og tar mye plass, men nå er jeg jo så bola, så no problemo anymore! (Lette etter en sang som ble spilt på radioen mens jeg sto i dusjen "What a day, what day" sang han eller noe, men tror dere jeg fant den? Neida.... Og den hadde vært perfekt nå, jeg har sunget den lille setningen i hele dag fordi jeg har vært så glad! Men men, i denne sangen nevner de jo at det er en great day...)

 Heh, de har pyntet...

Jeg dauer hver gang jeg ser meg selv, trodde ikke øyet syntes så godt.... Ikke rart folk stirrer! Men bare vent dere, når jeg er frisk igjen, jeg skal drepe dere med blikket mitt!

 

Så nå skal jeg pakke rydde det jeg kan, før morgendagen.

 

Noen andre som har en bra treningsdag?


Så pudding at jeg vurderte å sitte og dusje....

Nå er jeg en ekte puddingjente. Herregud.... Skikkelig utslitt etter trening i dag, merkelig. Ikke nok med det, jeg er støl som bare det! Lenge siden jeg har vært det nå, men har jo hatt ca 2 løpeuker med null eller bittelitt styrke bare, og i går trente jeg ordentlig styrke etter timesløpingen. Jeg er død! Hehe... Og enda mer trening i dag for min støle kropp. Så når jeg kom hjem var jeg så sliten, men ville jo i dusjen med en gang, men så sliten som jeg var så satt jeg nesten i dusjen mens jeg vasket håret. Men nei, jeg mannet meg opp og tok meg sammen, skulle ikke få sitte og slappe av før jeg hadde dusjet, smurt inn hele meg med fuktighetskrem, gitt meg selv en manikyr og pedikyr sort of, DA skulle jeg få lov å sette meg ned med en deilig kopp roibos te. Og det er akkurat det jeg gjør nå i dette øyeblikk.

 

Iblant er livet bare herlig smertefult! Denne uken her har jeg vært i så godt humør, ok, det er bare tirsdag... Men wiiii, jeg vil skrive wiii hele tiden! Og nå lurer jeg virkelig på hva det blir til middag i dag. Kjære alle guder som blir trodd på, om dere finnes, la meg få god sunn middag!

 


Om 3 dager ser jeg ikke opp på flyet, da ser jeg ned på dere! Om 5 dager ser jeg visst ned på dere igjen gitt, heh.

 

 

 


Da ble det ikke noe skole eller trening til vanlig tid..

Kom nettopp tilbake fra legen, fikk time 9.45am... Jeg skal liksom være på Energize 10.30am for trening, for onsdager trener vi i den lange pausen mellom historie og matte, men ikke i dag nei... Er jeg heldig varer legetimen et kvarter og jeg kan løpe til bussen og banen. Noe som neppe skjer... Så da blir det å vente til f.... 3.30pm eller 4.00pm var det kanskje, og da får jeg bare AKKURAT en time på å trene, og jeg skal liksom løpe en time. Så ber om at tispa ikke jobber der i dag, for da vil hun sikkert krangle og si at jeg trente på overtid og så må jeg betale.

 

Og time senere går det ikke an og få, for doktorene er der om morningene, og nurse'ene er der om ettermiddagen. Så nå har jeg 2 timer der i dag, FLAUT! Jeg er den som aldri er syk jo, bare et par forkjølelser i året, that's it...

 


Jeg som var klar til å rote meg ut i kulden, holdt på å tryne skikkelig på vei til legen btw.. Hehe... Men jo, klar for å møte kulden med musikken i ørene, late som jeg er i en filmvideo, og skremme folk med øyet mitt, noe det ikke ble noe av. Nå sitter jeg i sengen og føler meg fortapt, what to do? Lage en kopp te til! Helt klart beste alternativet.

 

Så ehm, skjer'a?


Tar du vitaminer?

Ja gjør du det? i så fall, hvilke? Jeg føler jeg blir helt feilernært her nede, fisk får vi det? Ehm, kan diskuteres. 2 Ganger har vi fått en flat liten rund sak med kavring som er supposed to be fisk. Ser ikke ut som fisk, smaker ikke fisk, lukter ikke fisk, kjennes ikke ut som fisk, ergo, det er IKKE fisk. JEG SAVNER FISK! Jeg er den jenta i familien som sier nei takk til pølser og ja takk til fisk. På grillen har jeg alltid fisk eller biff. Eneste sjømat jeg har fått er reker, noe jeg har vært sååå begeistret for, dere aner ikke! Sel vom det har vært 10 små reker så er det heaven når man ALDRI får noe sånt her...

 

Men hvert fall, frokosten min hver morgen når jeg kommer ut med vitaminboksene (alt skal jo søren meg ha så stor forpakning!) så har eldstegutten i huset sett så rart på meg, haha, må le. Men det er bare 6 ting.

 

Legg merke til at calciumen er produsert og pakket i NORGE <3

 

Lifeline - family, sånn kroppen i balanse opplegg

B vit

Calsium med ehm.. Magnesium vitD3, zinc, og 4 something, vet ikke hva det er jeg...

Omega 3 + cod liver oil, æsj, nå vil jeg aldri putte det i munnen igjen etter å ha lest det....

Multivit

Og bruse Cvit.

 

Helt normale vitaminer, men han gutten ser på meg som en pillemissbruker hver morgen, haha...

 

Hva slags vitaminer tar du?

 

http://www.youtube.com/watch?v=1ppxK_iom6U

verdens morsomste video


Elipsemaskinen, min nye bestevenn

Wannabe beinhinnebetennesle som takk og lov aldri ble noe av, men derimot skadede ankler og vonde knær grunnet twin tip forrige vinter.. Tredemøllen har blitt brukt 1 time nesten hver dag for det, minimum en halvtime i hvert fall. Helt til alt bare sviktet meg, og trenerne på Energize nektet meg å løpe mer, haha, flaut! Men nå har jeg fått nok, sykling, not gonna happen, elipsemaskinene derimot! Mye slitsommere enn tredemølle, man må faktisk følge med for å sørge for t man holder nogenlunde samme intensitet gjennom hele løpinga(trimmet hjernen i samme slengen, 2 fluer i en smekk altså! Hoho). Jeg har hatt over en uke nå hvor jeg bare har løpt sånn 3 km eller 20-30 min for ikke overbelaste, pluss at jeg halter på grunn av anklene, love my life!

 

Men nå, nok er nok, bena får leve sitt eget liv! Går jeg og bestiller legetime får jeg bare beskjed om å bruke dem uansett, haha. Så nå, endelig, back to normal! 10km på elipsemaskinen på 58 min. Første km var bare på 60 (den fart tingen) ellers lå jeg resten på 75-80 pluss noen spurt på 95-100. Hele tiden på level 10 btw. Og det var så deilig, skikkelig utslitt gikk jeg i dusjen, uten vondt i leggene. Anklene, ja de er noe for seg selv.... heh.... au

 

Så selv om elipsemaskinene er mye mer slitsomme, så er de er så mye snillere mot kroppen! Knærne slipper de støtene hver gang du tråkker ned, samme med ankler. Så heller litt lårbrenning enn ødelagte ledd!

 

Her har dere han, min nye bestevenn, kjæreste, ektemann, han som vil jeg skal se bra ut til sommeren. Haha, klikker, men jeg elsker han!

 


Se, jeg leker søt, med vått hår, angel factor. How adorable!

 

Hva foretrekker du på treningsstudioet?


Bare skyt meg

"Du kan KANSKJE sykle" var beskjeden jeg fikk i dag.... Benet mitt har vært greit hele uken som har vært, max løpt en halvtime eller 5 km på kortere tid(tredemøllene her lever sitt eget liv!) for å hvile benet. Men i dag, etter ikke noe trening lørdag-mandag. BANG, 5 min løping AU AU AU, presse seg 5 til, f*** jeg skulle aldri gjort det... Så i dag fikk jeg han fyren som har litt mer peiling til å prøve å forstå meg og hva som er galt, han bare kjente på leggen min "å herregud"... Hahahah, han snakket om skinnbeinet, og et eller annet bla bla. Ikke noe mer løping for da ender jeg opp med stor skade, yay me! Jeg er bare verdens flinkeste til å ødelegge ting, både meg selv og alt annet! Som feks pc'er, hehe. Han spurte om jeg har hatt noen tidligere/nylige skader, så da fikk han historien om den egentlige LILLE kneskaden takket være en wannabe nordmann på twin tip, hehe... Og litt kjeft for å kutte ut krykker tidligere enn hva beskjeden var. La kroppen få reparere seg denne gangen var siste beskjed.

 

WHAT TO DO!? Har aldri vært så irritert før! Endelig tilbake i treningen, kostholdet klarer jeg ikke styre om jeg ikke trener... Jaja, styrke funker jo alltids da, men jeg føler at jeg ikke har trent om jeg ikke har løpt minst en halvtime først. FML.

 

Nå skal jeg gå å kidnappe bestevennen min:


Han søte krabaten skal få høre all klagingen min og sutringen min, så skal han gjøre meg i godt humør igjen fordi han er så nusselig! Lurt å ha et lite dyr, så slipper andre å høre klagingen, hoho.

 

Men først skal jeg søke litt rundt og prøve å finne ut hva som kan være galt, så skal jeg bli helt hypokonder og lese meg frem til at jeg har en livsfarlig tropesykdom som kommer til å spise meg opp innvendig!

 

Dagens positive sak var nå at jeg ble ferdig med markedsføringsoppgaven, samtidig som jeg hadde en hottie ved siden av meg til å muntre meg opp litt, hihi.

 

Hvordan har din dag vært?


I've been working out my bum bum!

Japp, det har jeg, og den gjør VONDT! Var nemlig en passe digg ehm, gutt, mann, samma det, saken er at, ehm, lett digg! Hehehehe. Vi hadde noe å se på mens vi løp for å si det sånn! Lucky us! Og etter løping kjørte vi hard styrketrening, blant annet brukte vi vår bum bum maskin! Det var da han digge kom og synes vi var flinke til å trene vår bum bum. Hoho, flaut......

Hvert fall, fint fornøyd med 3 timers trening, vi har også betalt medlemskap for høstferien siden den collegedealen gjedler ikke for helger og ferier.... Men så sporty som Sadiya og jeg er så fikset vi jo så klart det så vi får trent i ferien!

 

Men Sadiya og jeg har et stort spørsmål angående de teite tredemøllene.. Hvis man har farten på 10, altså 10 km/t, da må vi jo ha løpe 5km på en halvtime? I dag løp jeg 10 min på 10, så 10,5 i noen min så 11, og videre og siste delen på 12 og 13. Og da jeg hadde løpt en halvtime sto distansegreia på 5.... Hvordan er det mulig? Om jeg bare hadde hatt på 10 under hele turen så hadde den ikke gått til 5 på distance greia en gang!! Så nytter tydeligvis ikke å se på den lenger... Men etter 1 time på 10, ja da sier den at man har løpt 10km/1mil...

 
Er det vi som ikke kan å regne?


Compeed = fail

Det er visst ikke meningen at jeg skal få løpt noe mer denne uken... Gnagsår ftw! Jeg var smart i dag da, trodde jeg, og tok på Compeed på gnagsårene, det reddet gnagsårene jeg hadde, men endte opp mde at jeg fikk nye andre steder på grunn av plastrene! Altså er det mulig? Må verden hate meg ?! Så ble bare løping i 20 min i dag på 11.... ? Styrke på ehm, underkroppen + mage. Og mer uttøying.

 

Også har vi denne berømte spagaten som er et av mine mål her i livet, men altså, kroppen min vil bare ikke...

 


Høyrebent er den skyldige! Ok, etter at jeg skadet kneet i vinter og ikke har fått tøyd det benet noe... Så en kombinasjon av meg selv+twin tip+skog+hopp=skadet sidebånd i kneet, hehe... Men begynner nå å komme meg dit jeg var igjen da, jippi!

 

Og det mest komiske av alt er når man prøver å bytte ben og sette dette stive høyrebent frem... Altså jeg ler høyt av meg selv, noe Sadiya også lo godt av!

 


Var ikke noe vits å prøve en gang, haha, høyrebenet mitt er paaaaaaaaaaaaain! Tror jeg skal kjøre tøying på bare høyrebenet i en uke uten venstre i det hele tatt, for dette må jeg få en slutt på, ser jo helt misfostret ut!

 


Det er faktisk ikke mye vits i å se annsiktene våres.

 

Noen andre som har måtte kutte ut løping en stund på grunn av compeed, som faktisk gjorde det verre!


Deilig å få trent, but in need of some help...

I dag har jeg trent helt alene med de store gutta i gym'en, wohooo liksom! Hadde vært fall noe å se på mens jeg løp da, meeeen.... Etter 6, ehm, regner med at det er km mølla snakker om for det hadde bare gått en halvtime, så var føttene mine døde (Pluss styrke, bare overkroppen i dag). Gnagsår er det skyldige, gnagsår på gnagsår faktisk. Ja, der er visst mulig. Jeg tror jeg må ha nye sko, igjen! Ellers er det bare mine føtter det er noe alvorlig galt med!

 

Hvordan skal jeg få løpt mer nå? Altså kunne kanskje hjulpet og bruke de andre maskinene, men det funker ikke for meg. Sykkelene og de derre løperulle med armene går ikke, for blir jeg sliten kan jeg bare stoppe. Men prøv å bare stopp på en tredemølle, da går man jo på trynet, så der har jeg noe som driver meg, for jeg vil helst slippe å bli like flat som en mops i annsiktet!

 


Nydusjet, mett og fornøyd mage, mascara i hele trynet, Lille My klump på hodet, og gnagesår. Blir ikke bedre enn det!

 

Så noen som har noen tips mot gnagsår? Jeg MÅ løpe, litt fatburn etter sommeren trengs! Må være bikinifit til juleferien nemlig, noen som har anelse om hvorfor?


Én fornøyd treningsjente !

Nå føler jeg meg utrolig bra, mer enn utrolig bra faktisk, hvert fall trenings/spisemessig. For i dag løp jeg faktisk en hel time på mølla på 10, deilig! Var så digg å bare løpe ut alt sinne, savn, deprisjon, irritasjon, tanker, alt man har av følelser! Selv om jeg hele den timen løp med et sau'e-stirr på et tre ved siden av en rød bil, uten noen som helst tanker. Helt til det var 10min igjen å løpe, da våknet jeg og tenkte at det begynte å blir driiit kjedelig.... Og ikke nok med det, jeg er snart nede i spagaten også! Verste er at jeg er ikke sliten heller, bare sulten sulten sulten! Så denne uken har vært grei.

 

Fredag trening: men litt usunn...

 

Lørdag-søndag: bigtime usunn! Siste helgen vøtt...

 

Mandag: ikke noe trening, stor innlevering å gjøre.... Men ikke noen søtsaker, bortsett fra en minimuffins "moren" vår hadde bakt, kunne jo ikke si nei til det, hun er jo så søt!

 

Tirsdag: trening og ikke noe usunt

 

Onsdag: ikke noe trening, stor innlevering igjen... Men ikke noe usunt hvert fall

 

Torsdag: trening og ikke noe usunt

 

Fredag: Trening og ikke noe usunt.

 

Jeg er stolt av meg selv, jeg Helle Molnes har gått så lenge uten noe usunt! Med mindre dere ser på kopp te med en sukett og masse kaffe som usunt da... Men da er dere bare teite! Prøvde å gå en dag uten kaffe også, men off, HODEPINE deluxe... Det er også det eneste som demper sjokoladesuget... Så nå kan jeg bare ikke vente til morgendagen, sjokolade<3 Bare bitte litt da, hihi! Men håper neste uke ikke har like mange innleveringer som ødelegger for treninga......

 Puddingtryne, puddingkropp, puddinghelle. Jeg er sjokoladepudding etter trening.

 

Og vet dere hva som skjedde eller? Når tredemølla sa 60min(jeg måtte løpe 60+5 siden jeg gikk 5 min først mens jeg prøvde å finne musikken min) så PANG satte den seg på cool down, så da gikk den fra 10 til 7 på null komma niks! Jeg holdt jo på å gå rett på trynet, trodde jeg skulle dø! Det fikk meg hvert fall til å komme ut av sau'etransen min da, haha!

 

 

Noen andre som er fornøyd  med treningen sin denne uken?


2. dag av mitte sunne liv! også er jeg med i blogg vs blogg, igjen

Nå har jeg nettopp drukekt et stort glass melk etter å ha kommet hjem fra treningssenteret. Ja, melk er min greie, savner norsk melk! Også har jeg så sykt lyst på egg nå, får alltid lyst på egg når jeg har trent, men jeg tør ikke ta fra kjøleskapet, så får vel spørre senere, hehe...

 

Jeg har funnet ut at siden vi bare har 90min trening må jeg velge hva jeg skal gjøre hver dag. For skal jeg løpe lenge rekker jeg ikke styrke og i tilleg å tøye ut(ikke tøye ut for å "slipep å bli støl", men for å bli mykere.. if you know what I mean)

 

Så i dag løp jeg i en halvtime på 11 på tredemølla, så rumpe, lår, mage, bryst, rygg, skuldre hmm armer, føles sånn ut hvert fall! Rimlig fornøyd, bare den andre treningsdagen min. Ikke nok med det, jeg har spist 3 frukter/frukt(hva sier man?) så 2 igjen bare! Stolt jeg altså, hoho.

 

Kamerabilde kan dere glemme, jeg har tross alt nettop trent, æsj... Linsa til mitt elskede kamera hadde sikkert sprukket!

 

Og en liten ting til, fikk nettopp vite at jeg er med i blogg VS blogg hos Carina så som dere sikkert skjønner så hadde det jo vært veldig hyggelig om dere gadd å ta en titt og kanskje gi meg en liten stemme, hihi.

 

Noen andre som har trent i dag?


Nytt liv i London, ny livsstil, denne gangen lover jeg!

Helt 110% sant! Etter Caroline og mine sine diskusjoner og krangler med treningssenteret og den stygge kjerringa som jobber der så har vi endelig vunnet. Har allerede fått trent en dag. Så fikk jeg en wannabe influensa og har ligget i senga siden torsdag kveld, kjempegøy! Men nå bryr jeg meg ikke lenger, min syke helg stappet jeg i meg masse dritt, for det er siste helg med så mye usunt!

 

Treningssenteret Energize har tilbudet til vår college hvor vi får trene 90min(alt for lite egentlig...) alle hverdager fra 9am til 5pm. gratis. (Ender vel opp med at jeg må betale medlemskap.....) Mandager slutter vi jo halv 5, i know, det er sykt! Så da får vi ikke trent, eller om vi betaler så får vi så klart det, vurderer å gjøre det, men denne uken er bare innleveringer så i dag hadde jeg ikke tid, æsj...

 

Så tirsdag-fredag blir trening. Ikke noe godteri i hverdagen, slutt på å gå rundt å spise noe hele tiden! Og jeg har funnet ut, ja til og med jeg har, at om jeg spiser masse frukt så får jeg ikke lyst på godteri! Meeen, kaffen, den går ikke an å kutte ut, det kan jeg bare glemme. Men kaffe er jo bra uansett! Og tenk hvor mye penger jeg kommer til å spare på dette!

 

Så nå skal jeg komme tilbake til den formen jeg hadde en gang tilbake i tiden(fikk meg mitt livs sjokk da jeg måtte på vekta for å registrere meg hos fastlegen...) for jeg savner den virkelig! Og jeg har ikke god tid på meg heller, har til juleferien, hahahaha. Wish me good luck!


Yes, I'm in LondonAnd I'm the only ONE who can change myself.

 

Har dere noen gang bestemte dere for å endre hele livsstilen deres, og faktisk klart det?


Her kommer "verdenes beste nyhet" som nevnt tidligere!

Energize er navnet. Jeg har endelig fått trent! Finnes ikke ord for hvor deilig det var! Caroline og jeg har kjempet oss til døde for å fikse treningssenteret på skolen. Først var vi der, selv om hun jobber på Sats hjemme og jeg har gått på Condis lenge og de fikk bevis på dette MÅTTE vi ha introduksjonstime.... Kyss meg i rumpa, det var ingen ledigde timer før ute i desember! Så vi fikk snakka med folka våre, MBA Office, og de fikset det fort! Vi skal jo faktisk få gymkarkater når vi kommer hjem til Norge, og gymen på skolen her er frivilig på treningssenteret!

 

Caroline og jeg fikk time for en uke siden eller noe, kl 12pm, men neida, vi kom 3 min for sent(vi sluttet faktisk 12 og fikk ikke lov å gå for tidelig fra rimen, og det er et stykke til gym'en) og da fikk vi ikke være med på introduction'en selv om vi så de ikke hadde begynt enda en gang! Og ikke fikk vi stå inne i rommet der mens vi ringte folka våre. Lvoer dere, ALLE som jobber der er skikkelig kjerringer og gubber, eller det er dama som er verst.

 

Så i går, ny time, var der 5 min før. Men nei, så klart skulle det bli krangel igjen! Vi sto ikke på noen liste og bla bla, så vi ringte våre kjære folk, og så ut som han treningsfyren fikk så hatten passet ! Har aldri hørt en mann si unnskyld så mange ganger før, hoho. Så vi fikk time kl 13pm. Og etter det fikk jeg endelig trent, med Sadiya,

 

DEILIG!Neste gang skal kameraet være med så dere får litt bedre bilder, jeg stjal fra nettsiden deres jeg.. hehe Der kan dere se de to andre studioene også, denne er veldig gammel... Ealing sin er nok mye bedre! Så den må også testes ut.

 

Har dere opplevd så mye surr bare for å starte trening noen gang? Eller sure terningsfolk... Disse folka(ok dama) burde ikke jobbe med mennesker i det hele tatt!


Selvkontrollen slår til for første gang!

Jeg skrev i forrige innlegg at jeg skulle ut å spise is i solen. Deilig vaniljeis, med enda bedre sjokoladesaus på! Så slo det meg pluselig, "NE!!" Jeg prøver å starte et litt sunnere liv, hvert fall holde meg til godteri/is og lignende BARE i helgen, helst bare lørdagen. Og kinoturer da, hehe" 

Jeg har fått den tanken mange ganger, men aldri gjennomført den, men nå for første gang. Etter å faktisk ha vært sunn de to siste ukene med bare en frappe og is med Julie på tirsdag og 2 Dots i går, så klarte jeg å motså isen denne gangen. 

Jeg tok meg en liten løpetur på mølla istedenfor! Go me!! Ok, var bare 3km eller er det miles, jeg forstår ikke den greia... Hadde den hvert fall på 10 først så 11 + oppoverbakke. Skal jo på Condis i morgen og er fremdeles støl i dag, så ikke noe vits å ødelegge for bra trening i morgen!

Så dette erstattet isen min, Mini wetabix eller hva det heter, med nøtter og frukt(nei det er ikke den typen med sjokoladebiter, selv om den er kjempedigg!), måtte jo spise noe før jeg skulle løpe.


Jeg digger vått nye speil, det har ikke rette kanter ! Gleder meg til gangen er helt ferdig, om den blir det før jeg drar da.... Første og siste gang dere får sett meg i rosa? Might be....

Har dere selvkontroll nok til å si NEI til noe som smaker helt utrolig godt?

Deilig å få trent igjen!

Ble det Condis i dag, neeeh. Orket ikke rote meg bort dit på egenhånd(men i morgen skal mamma dit også, jippi, biiil), så jeg rotet meg heller bort på tredemøllen vår + multi-trener-ting-tang-monsteret vårt.(Haha, høres ut som om det er milesvis å gå til mølla vår..) Men fy så dårlig form jeg er i! Like dårlig som FØR jeg startet på Condis, som var i januar... Jeg løp på 11/12 i en halvtime så var jeg ferdig. Kunne jo så klart presset meg mer, men haha, jeg er ikke en person som klarer å presse meg selv, uansett hva det gjelder.. Men ble et par min pause i løpingen, da jeg klarte på en eller annen måte å rive an en del uten så vidt å være nær, så den fløy jo veggimellom etter at den traff båndet, hoho. Unnskyld mamma, men jeg fikset den! 

Jeg har også et mål, nemlig spagaten, men etter kneskaden jeg pådro meg på Twin Tip i vinter, så er jo høyrebenet helt ødelagt. Det er helt sykt forksjell på mykheten i de bena(har nemlig bare kunnet tøye venstrebenet, i know, i'm a freak...), hvert fall når jeg skal ta i gulvet.

Med venstrebenet kan jeg jo ta høyrehånden i hulvet uten at det gjør vondt, så kommer høyrebenet


Jeg klarer knapt å få HØYREhånden i gulvet sammen med HØYREbener... Herre min hatt! Uff, må le AV meg selv. 


Så takket være mitt høyre ben, har jeg et stykke igjen å gå.. fml.

Neidaaa, alltid opptimist jeg! I London så er jo treningsstudioet PÅ skolen, så da blir det trening hver dag etter skolen, det skal bli digg! 

Forresten, er dere av den typen som drikker utrolig mye vann mens man trener selv om man ikke svetter... ? haha

Nattmøte + uke uten internett!

Nå kom jeg nettopp inn fra mitt lille nattmøte med min kjære, etter at jeg fikk en litt irritert melding fra min mor som lurte på når jeg hadde planer om å komme hjem, hehe. Klokken var bare plutselig halv 1, og i morgen skal vi reise.... Mens vi satt ute så ble vi faktisk beskutt! Opptil flere ganger! Var faktisk litt skummelt!

Skal nemlig til Beitostølen på hytta og ha en 'actionuke' som vi kaller det så fint. Skal både på rafting, juvvandring, klatring og skytesimulator. Og jeg gruer meg nesten litt, for vannet er driiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiitkaldt! Julie sa det føltes ut som om det var kuldegrader, så kaldt var det! (Selv om det så klart ikke er mulig, vi vet det ville ha frosset da...) Men men, jeg får bare manne meg opp! For vi har ikke bare kommet hjem fra 35++++ for så å gå utti vann som er 5grader eller noe.. 

Haha, men dette blir gøy, jeg gleder meg! Til tross for at det ikke er internett på hytta, så det blir en uke uten blogging!

Og så smart som jeg er, så tenkte jeg at negelakk blir bare ødelagt der borte i alt det vi skal gjøre, så nå er jeg uten neglelakk!! Ok, nesten...  Nail Repair greier... Det er nytte løst å g uten noe som helst på neglene!

Rafting ~ Beitostolen.no

Juvtingtangtur ~ Betiostolen.no

Vi er gææææærne! Litt hvert fall...

Har dere vært på lignende turer?Oversoving & Condis!

I dag har jeg virkelig oversovet meg! Jeg sov jo helt til 1400! Herregud...... Hvorfor var det ingen som vekket meg? Altså, det å spise frokost halv 3 er bare helt feil! OG, jeg hater å sove så lenge egentlig, for da sover jeg bort hele dagen.. Som man egentlig kunne brukt på noe mer nyttig. Men det er jo utrolig digg i samme slengen da. OG hvert fall når man drømmer så så sykt som jeg gjør. Hahaha, men føler vel egentlig ikke for å dele drømmene mine.. 

Så nå har jeg nettopp kledd på meg etter å ha kommet ut av dusjen. Har nemlig vært på Condis en tur med Håkon og Mats. Det føltes utrolig godt å få trent igjen! Har ikke trent siden, ehm.. Før Kreta en gang... Husker før så var det flere trenigner i uken, og nå.. Uff... Men bra man har noen som pusher litt da. Selv om jeg hater at folk ser meg trene..........
Takk tøffingene mine! 

Her skal jeg starte å tilbringe mer av tiden min igjen. 
Nå er jeg heeelt pudding! Bare å dusje var dødsslitsomt! Så nå gleder jeg meg veldig til mat! Som er nå faktisk!

Er dere medlem av noe treningsstudio?


hits Free advertising